2 veckor..

Om 2 veckor idag åker vi till Gran Canaria. Jag längtar som bara den. Och om 3,5 vecka åker jag till Paris. Kan mars månad bli mycket bättre? :D

Dagen med snö

Vaknade riktigt tidigt idag,redan vid 8.30, för att ändå somna så sent. Krånglade massa med filmen i går så vi började inte se den förens kl va typ 01.30. Men den var i alla fall ganska rolig.

Nu ska jag gå ned o fixa frukost. Ska i väg o köpa solkort o sola senare med Sara. Hade även tänkt ta en morgon promenad, men har ingen lust när det bara snöar en jäkla massa. Dryyygt! Vill inte ah mer snö nu, skulle ändå bli mildare till helgen vilket betyder slask! :/

Offside

Nej jag blev så lat när jag kom hit så jag orkade inte göra iordning nån mat idag. Äslklingen åkte o hämta pizza på vägen hit is tället. mums. fast nu mår jag illa.
Sett på DH o lite annat.

Nu ska jag kila ned och gosa med älsklingen o rocco i soffan o se på filmen Offside. Hoppas den är bra. Sen blir det natti natti för min del!

Spindel jakt

Tänkte bara bjuda på en bild från när jag o Annicka hade spindel jakt här hos dem. :P Kom på nu att hon tog ju kort som jag inte sett, dock ej så bra men man ser lite vad stor och äcklig saken var.

Titta o njut.. själv blundar jag!

44359-93

Ingen shopping.. idag

Nej hittade inte klänningen ute på Bergvik i alla fall, ska kolla på stan endra i morogn eller på torsdag, får se när jag har ork. Hittade i stället en annan jättefin svart t-shirt klänning som jag fastnade för. Den blir det om inte klänningen finns i stan heller.

Blev inga böcker heller, tyckte inte det fanns så mkt som jag letade efter. Jag vill ju läsa sann historier, och det var det fattigt om. Mest kokböcker osv, alltså inget för mig :P

Nu ska vi snart åka bort till Annicka o Peter.  Så jag får gosa med Kissen redan nu. Sen kom ajg på att jag inte har nån Qourn-färs kvar hemma, men har hos dem som ajg måste käka upp. Så idag får det bli spagetti & Qourn-färs. Mums!

ska packa ned lite klär nu.. Hej svejs!

Katt- & husvakt

Från idag tills nästa onsdag är vi katt- & husvakt igen. :) Annicka och peter åker till Sthlm i kväll o tunisien i morogn på tidiga möran. Inte alls avis :P bara 2 veckor kvar tills jag själv åker nu, dock till Gran Canaria :) Hoppas de får det underbart med massa sol o värme osv.
Kul o mysigt att sova med kissen i 1 vecka + att våran gamla säng står där så vi nu får plats ;) haha. Sen är det tack o lov att älsklingen som sgat blir hemma hela denna månaden också, vad vi vet nu. Så jag inte blir helt själv i det huset!

Bokrea

Ska strax åka i väg o kika om jag kan hitta några bra böcker på bokrean som böjar idag. :) Det är väll hur mycket folk som helst, men hoppas de flesta inte slutat jobbet ännu.

Skulle även vilja hitta en sån Coral färgad klänning på H&M som jag såg i sthlm, men inte fanns i min strl. Vore super o ha när jag fått färg i GC. åhh!

Dumma bloggen

Vet ej hur detta inlägg blir eftersom jag inte ser nått på min blogg, men blir väll som alla andra antar jag.

Har kollat på PB ikväll, lika spännande som vanligt. Tänkte dock be älsklingen bränna ut de avsnitten som finns så vi kan se.. orkar inte hålla mig! :P

Nu ska johanna sova, är ledig i morgon och kan göra vad jag vill! :D

Dagen med Carl-Jan Granqvist

försökte blogga detta inlägget förru när jag kom hem från föreläsningen med Carl-Jan på jobbet idag, men det ick lika dåligt som det verkar ha gjort för resterande.

Iallafall så vart det kul att lyssna på vad Carl-Jan hade att säga. Dock var det inte riktigt vad jag hade väntat mig, han pratade ganska mycket om mat, självklart. Men det skulle handla om lite annat. Var roligt att höra hans olika historier osv iallafall.
Vissa saker han sa höll ajg dock absolut inte me dom, o de lät lite hånfulla. Men alla har vi en var sin åsikt, så är det bara.

Jobbigt nog höll jag på att somna flera gånger, då jag på sista tiden varit extrem trött. Förstår inte vad det beror på. Vädret gör väll sitt till, men borde inte kunna vara så här trött. Ska bli skönt o komma i väg o "ladda batterierna" ett tag snart :)


Lägg dags..

Älsklingen ser på fotboll och har gjort sen han kom hem förrut. Själv har jag tröttnat på det och har tråkigt. Blir därför till att gå o lägga sig nu, ska ju ändå upp tidigt i morgon o vill verkligen vara utvilad då.

Så Tack o Hej för den här veckan!

Hur smart får man bli?

åh herregud, jag är så dum. Åkte ju o skickade iväg mtt CV o så förrut. Så slog det mig precis nyss att jag inte skrev med några person uppgifter som tele nr & mial osv. Hur smart är jag? Hur ska de få tag i mig då, om de skulle vilja det!? haha, johanna i ett nötskal.

Men skickade i väg ett litet mail till dem där jag fick förklara mig lite dumt :P de måste tro jag är knäpp!

Fooood

Älsklingen kom hem från fotbollen nyss, o hoppade direkt in i matlagningen. Han är riktigt duktig på sånt där han. Vilken tur, eftersom det är det tråkigaste jag vet :P

Åh, satt o kolla igenom Grakland bilderna, o hittade ett mumsigt kort på Dreas med två klycklig-Gyros i händerna!! mumsigt värre. Vill ha en nuuuu, lite långt bara. haha

Aja, CV:n är klar nu. Den blev rätt okej, måste bara till mamma o skriva ut den, våran skrivare än inte riktigt frisk. Så får väll åka o göra det nu innan maten är klar.

Hej svejs!

CV

Sitter o klurar ihop ett nytt CV, vilket är bland det tråkigaste jag vet. Måste ju få iväg det idag så det blir gjort. Sen är det bara att hoppas. :) Känns som att det skulle kunna vara ett jobb fr mig, även om det bara är några månader nu över sommaren så tror jag nog att det kan vara kul.

Men som sagt.. den som lever får se..

Carl-Jan Granqvist

I morogn kommer självaste Carl-Jan Granqvist till mitt jobb o ska hålla föredrag. Det är del 2 på den här kompetensutvecklingen vi har haft. Ska bli riktigt kul att höra vad ahn har att säga. Tycker han verkar vara en riktigt skön människa. Speciellt i "Carl-Jans Änglar" :)
Men vi får se vad ajg tycker efter i morgon, kanske ändrar åsikt helt.. eller inte alls!? Ska bli väldigt intressant i alla fall. Min chef som har jobbat för Carl-Jan säger att han är väldigt bra på det han gör, o ska göra i morgon. Hoppas så!

44359-92

Melodifestivalen

Såg ju nyss på melodifestivalen. Har ju inte sett alla de andra del avsnitten men jag förmodar att melodifestivalen i år inte var nått överdrivet bra. Självklart finns det vissa låtar som är bättre än andra, men medel... nej!

Gårdagens melodifestival vill jag summera så här:

Magnus Uggla -  Helt okej låt, men självklart hans gamsla vanliga säkra stil.. men jag diggar han!

Emilé Azars - Herregud, människan kan ju inte ens sjunga + att låten var dålig.

Sanna Nielsen - Mja, den funkar väll. Men ingen favvo

Verona - Släng dig i väggen vilket skit, visst hon kan sjunga, men låten! Ryktas även att hon är från K-D?

Caroline Af Ugglas - Hmm? Jag spolade förbi den efter 5 sek, nån som rekomenderar den?

After Dark - Haha, han är lika söt o skön jäm Christer Lindarw.

Sarah Dawn Finer - Helt sjukt vad hon är duktig på att sjunga den tjejen, och låten var super bra.

Andreas Johnson - Riktigt bra låt + att han är duktig.

44359-91

Men andra ord kan jag summera på så sätt att jag är nöjd med de låtarna som vann och gick till andra chansen. Så nu ska jag väll försöka hitta de andra låtarna o lyssna på dem också :)

Söndag, me like ..

var på en lång promenad med Sara å förmiddagen, skönt som bara den. Ännu goare att det började snöa precis när jag kom in typ.
Sen har det bara slöats och det är vad som ska göras resten av dagen också. Känns som att jag jobbat hela veckan, men det har jag ju faktids inte :P
Söndag är det i vilket fall som helst, och det är väldans gött. Bara göra ingenting är vad ajg är ganska duktig på.

nu ska jag kila o se på melodifestivalen, vet ju redan hur det gick, Men måste ju se Uggla ändå.

Hej svejs!

H&M faktura + 50 kr ..

I går kom det en liten vacker faktura på kläder jag beställt från H&M. Känns jätteklu att betala kläder jag fick för 1 månad sen, men det måste man! Äger ju kläderna i allafall ;P hihi.

Men ett litet plus blev det ju självklart också, fick med en fin check på 50 kr.. kommit över den gränsen.. igen? Hmm.. underligt.. tyckte nyss jag fick en sån. Men det tackar vi för 50 kr är absolut bättre än ingenting!

Nej ska nog skicka iväg den där fakturan nu så den är ur världen.

Hej svejs!


Pensions sparande

Jag har nyss fixat mitt pensions sparande. Känner mig mycket stolt och vuxen just nu :) Mormor tyckte jag skulle göra på annat sätt, men är inte riktigt säker på att ajg är så duktig. Men nu känns de bra iallafall.

Hejja Magnus Uggla

Jag hoppas alla som har chansen att se melodifestivalen i kväll hejjar regält på Magnus Uggla. Jag kommer i alla fall hejja som bara den på jobbet, får spela in o se han i morgon. Han är ju bara bäst :D

Hejja Hejja Magnus!!

44359-90

Milano uppskutet..

Ja milano och det jobbet är uppskutet på obestämd tid för Älsklingen. Lite tråkigt för hans del, han som var ås sugen på att komma iväg, men bra för mig :) Fast jag ville ju iofs. att det skule bli av nu när jag ändå är borta så mycket i mars! Men det är bra ändå för då är han hemma o passar sin katt o huset med mig till veckan. Mys-pys!

Det närmar sig..

Ja åh, jag kom precis nu på att om 3 veckor ligger jag på stranden nere på Gran Canaria. :) Det sk bli så underbart skönt att komma bort. Vilket också innebär att om 4 veckor + 1 dag åker jag till Paris.

Johanna Längtar Längtar Längtar !

Lördag

Måste kila o väcka älsklingen nu, han är så otroligt seg. Fast iofs var han på fotbolls träning i morse. Men han måste bli klar tills vi ska iväg.

I kväll är dte jobb o massa skvaller som gäller. Åh längtar! Fasiken vad ajg gillar mitt jobb på Nöjes. Ett stort underbart Tack till alla mina arbetskamrater där! Ni är en elit att jobba med.

Grattis Kusin

Grattis till min kusin Ingela som idag fyller 22 år. :)
Ska iväg hem till henne o Daniel på kalas om nån timme.


Torsdag - hemfärd & elakt tanklock

Tog det helt lugnt på morgonen och tänkte bara vänta på att mamma skulle komma upp. Men det dröjde så länge, så vi bestämde oss för att åka in till stan så länge. Letade igenom varenda Gina affär efter en speciell klänning till Jonna. Självklart var den slut precis överallt.

Men vi traskade galtt vidare genom stan ändå.. Gick upp på Nk o drömde oss bort bland mitt matsalsbord. Det kostade ju bara 32 000 :- + 6060 per stol. Kanske inte riktigt min prisklass + att det egentligen inte var så jäkla märkvärdigt. Fast fint var det iallafall.

Till slut ringde mamma o var bara 30 min bort, så jag o jonna gick till min bror. Mötte mamma utanför o gick upp. Fick vänta på pappa en stund för han dolade med min bilen, igen.
Men när han väl kom gick vi o käka.. Mongolisk buffe. Mums, bästa maten jag vet! Fick Friterad banan o glass ill efterätt. Sen var jag nöjd och belåten! :D

Åkte med pappa hem o mamma skjutsa i väg brorsan o sne åkte hon till flyget o hämta göbben. Vi packade sista grejerna och sa hej då o for i väg.

Allt flöt på bra otroligt nog tills.. vi i Arboga stannade och skulle tanka på Jet. Jag är smart o stoppar i 200:- och försöker sedan få upp mitt tanklock, som har frusit fast! Gahh, panik försöker jag få ut mina pengar ur automaten igen. Vilket senare visade sig vara lönlöst. Kul, äckel maskinen käkade upp mina 200:- och ajg fick ingen bensin! Tack! Men som tur var kom det en äldre herre o förklarade att man har 2-3 min på sig att tanska innan maskinen tar pengarna. Varför? MEn så viade han en lapp som man fick skriva en reklamation på, så nu har jag gjort dte o ska ha tillbaka mina 200:-!!

Men utan lösa pengar nog så vi skulle ta oss hem, åker vi vidare till Statoil o tankar på kortet, självklart börjar det krångla redan när vi kommer dit. Det satans tanklocket som vi borta på jetmacken efter många om och med till slut fick upp, får vi nu inte upp. vad händer? Riktigt fulla i skratt och orkeslösa försöker både jag och jonna, men ikke. Sen kommer arbogas lokala alkis o sger nått, så vi båda börjar skratta. Då fårgar han snällt om det går bra, och jag utbrister halvt skrikande "Neeeeej" Så han hjälpte oss. Trodde först han skulle vrida av nyckeln som han tog i, men efter 5 min får han upp låset. Äntligen fick vi i bensin i fanskapet! Men då kommer det roliga.. Han frågar om han får skjuts.. "om ni har plats alltså..?" Denna kille var dock gör trevlig, inte alls otrevligt eller elak. men lite försiktigt försöker vi båda snällt säga nej. Han skrattar åt oss o går in :P
Vi brister ut i skratt båda två och akn inte hålla oss när vi kommer in o ser han, längst fram i kassan. "vad då.. ska man betala också?" Hahha. så skön snubbe. :P

Mennu hade vi besnsin så det räckte mer än hem o vi begav oss de sista milen hemåt. Kappkörning med var och varannan bil, men bettan slog alla som vanligt.

Behöver jag ens säga vad det sista vi gjorde va? Nej, tänkte väll det. Men för dig som inte kan lista ut det själv.. Vi körde självklart av en avfart för tidigt här hemma i våran egen stad, blev dock bara en liten omväg. haha

44359-84

Tack  jonna för de här dagarna, varit otroligt kul! :)


Onsdag - Rundtur i Sthlm City

Onsadgen tänkte vi mest ta det lugnt o åka runt o kika på lite allt möjligt. Var så sjukt kallt så det passade oss ypperligt att bara sitta i bilen.
Åkte först o skulle visa vart min bror bor. Haha, åkte i fel fil så fick snurra runt på en massa bakgator. Ytterligare en gång fel väg!

Sen skulle vi ut på djurgården, och den dumma gps:en pappa har hakade upp sig, så den funkade inte riktigt som den skulle.. sa "Sväng höger om 50 m" Och hade vi gjort det hade vi kört rakt ned i vattnet. Men vi löste det till sist ändå. Kul hade vi ju i allafall. Och ut till djurgården kom vi.

Åkte vidare till kaknästornet, åkte upp o tyckte "Jaha, kan vi få gå ut eller?" Ja, en våning upp och -20 grader kallare. Men det var fint o se sthlm stad så där uppifrån igen. :P
Lilla jonna förstod dock inte varför det var galler för. Haha, tornet är ju bara 150m högt, så varför ska de ha galler liksom :P Söt du är vännen!

Blev sn sväng förbi globen också, tog oss bara 15 min att gå igen den shoppingen. Alla de affärerna fanns hemma. Hade dock större proböem att komma ur parkeringshuset. Men vi lyckades som med allt annat :D hihi

Åkte till farmor sen o käka o vänta på pappa. Åkte hem till han o fixade lite med min bil i kylan, åkte o köpte nya grejer o lite så. Sen tog vi det bara lugnt, jag somnade ganska tidigt så social som jag är.


Tisdag - IKEA kungens kurva

I tisdags tog vi bilen o åkte i väg till IKEA kungens kurva o kikade. Blev lite shopping. För min del dock endast ett överkast + ett överdrag till bäddmadrassen, och en vin öppnare, då våra grannar har tagit våra 3 andra. :P Köpte även galgar till min mormor.

Annars var min motivation av shopping på IKEA just nu inte så där jätte stor. Måste kolla igenom mer här hemma o mäta o så innan jag akn shoppa loss.

Jonna köpte också lite små saker o sånt.

Sen åkte vi 50 m till Heron City. Absolut ingenting att hänga i julgranen. Men jonna hade aldirg varit där heller så det va väll kul. Kommer inte ihåg att det var så stort där inne som det egentligen är.. 18 bio salonger liksom + allt annat.

Åkte sen trötta o belåtna hemmåt. Åkte förbi Vi o köpte mumsiga godis bananer. Aldrig ätit godare. Sen åkte vi hem till pappa o lata oss o köpte pizza.

Och ja, självklart lyckades vi missa avfarten till IKEA, ingenting går rätt för oss..

44359-87

Jobb, jobb, jobb

ja, försöker skriva mer inlägg från sthlm, men min dator vill bara vara elak mot mig idag tydligen :/

Men nu ska jag efter att verkligen ha fått sovit ut, åka iväg till jobbet strax. Jobbar mellan 14.30 - 23.00. Tråkig tid som bara den, men det får väll funka! Kommer ju hem i vettig tid i alla fall.

Hej svejs!

Måndag - Shopping

Vaknade senare än vi tänkt, men dock mycket utvilade :)
Åkte in till Sthlm city, och tog en hel dag i stan med shopping. Dagen gick faktids bra. Eller någorlunda i allafall. Det var bara kallt, men annars inga problem. Förrens vi kom till Gamla stan o skulle fika på sthlms kallaste Café.
Johanna skulle ha en smörgås utan isbergssallad o jonna en med. Vad tror ni inte de ger oss? Johanna får en med o jonna en utan. Åh jippie, hungriga o frösna var det bara säga till dem att göra om! Så tillslut fick vi äntligen rätt, coh gott som bara den var det i allafall.
Vi turistade oss lite och fönster shoppade mest i Gamla Stan, inget att ha mer än den mysiga stämningen.

Beslutade oss så småningom för att det räckte för idag och åkte hem till pappa o hämtade bilen. Johanna hittar till Farmor, inga problem. Ha, där fick jag för det. Ytterligare en gång svängde vi, där vi inte skulle svänga alls. Men då drog ja den fina att "jag ville bara visa dig Farsta industriområde!"  HAHA, vem fan vill se det? Men det har vi i allafall gjort nu. Kom slutligen fram till farmor i allafall o mat var det gott om. 

När pappa kom åkte vi hem o kolla på Sunes sommar, somande ungefär lika tidigt och gott även då..

Dag 1 i sthlm avslutad..

44359-85

Söndag - Mot sthlm

Söndagen var det packande och fixande med bilen som gällde. Var hem till mormor med mamma o käkade lite mat.
Var mest hemma o myste med älsklingen annars på dagen.

Vid 18.00 åkte jag hem till Jonna för att hämta upp henne, o spana in deras lägenhet, som förövrigt var super mysig o fin :)
Gick ned till bilen för att packa in jonnas saker, då började resan tyckte vi. Ända tills jag skulle koppla i MP3:n och vi kommer på att min väska ligger kvar uppe hos henne. Så dte var bara o hämta den.

Sen skulle vi försöka hitta ut ifrån alla virriga gator där, vilket resulterade i att vi virrade oss borta totalt en stund. Efter många om och men kom vi i alla fall iväg. Färden lallar på och redan i väse fick vi stanna. ur bilen o tvätta av rutan o i väg igen. Nu måste vi väll ändå komma ända fram?
Jodå, till vad vi ville kalla Arboga i allafall. Ringde Pappa o talade om vart vi var o fråga om vägen igen för att vara på den säkra sidan. "Vi står vi Big Inn, du vet där efter vägen!" Bra johanna. Redan där var vi fel, vi körde på och kom aldrig ur västerås, trodde vi. Vi var inte ens i västerås :P (tillråga på allt låg vi sedan resten av vägen bakom en jäkla lastbil som vägrade flytta på sig o hade max hastighet 60km/h!!!)
Körde "fel" i arboga redan, vilket inte var fel, utan, bara en liten omväg. Så pappa bad oss åka igenom sthlm city o hämta honom. Visst tänkte vi. Men ack så fel vi tog. Vi körde fel ytterligare en gång, o denna gången på FEL SIDA VÄGEN! haha. Jag var så sjukt trött efter allt velande, så orkade inte kolla var skylten stod. Det vara bara o backa o köra runt o ha sig. Jonna höll på att dö av skratt ungefär o jag i panik.
Sen tog vi fel.. igen! Ja, upp en för tidigt, men ned igen så var det rätt.
Det var helt enkelt inte meningen att vi skulle komma fram rätt. Och jag som åkt den vägen miljoner gånger.

Men så där efter ett tag såg jag Farmors hus, äntligen. Det kändes bra. Vi var båda lagomt trötta sen när pappa kom o vi åkte hem till honom, slocknade som två små barn i sängen.

Skönt nu var det slut på söndagen..

Lördag - Bakis & Jobb

Gjorde minsta lilla i lördags, var hemma o var bakis tills klockan var dags att bege sig till jobbet. När mina kära arbetskollegor kom var det skratt i massvis igen. Fick gå igenom gårdagens bravader osv. Skrattade lagomt åt vissa o mindre åt andra! :P

Var sjukt seegt att jobba, men glassen o snacket efter satt fint :)

Fredag - Personalfest

I fredags var det personalfest, och då menar jag verkligen personalfest för hela slanetn som gällde.

Började med att jag åkte hem till Mirja vid 15 tiden och gjorde mig klar. Tog en drink eller två innan vi raskt begav oss till jobbet på ett litet "möte".
Efter mötet gick vi upp till resten av gänget och drach Champange o Bailey's. Satt där o töla en timme. Gick därifrån viader till BMB o käka deras enkla, för min del, mycket usla buffé. Men jag ska inte klaga, den är ju gratis så självklart kan man inte räkna med mer. Men det var iallafall gott. Satte oss o prata en stund vi fyra som var med från våran "avdelning".

 Det var då det började.. Personalfesten med alla dess smarrigheter tog fart på riktigt. KAn tyvärr inte gå in på några detaljer, men det var helt sjukt.
Vi beslöt oss ganska fort för att gå tillbaka till nöjes. Där var det bara att korka upp det mesta som fanns i baren, inte tråkigt tyckte vi. :) Bättre blev det ju självklart när resterande av personalen kom tillbaka. Det var vatten/mjölk krig osv. Dracks mer än måttligt i ett par timmar. Och mer trevliga personal smaskigheter bjöds det på. VArför blir det alltid så komplicerat på personalfester? :D haha

När vi alla var så där lagomt fulla och belåtna gick vi vidare till Ankan, där det var fullt. Men det tog 5 min så var vi välkomna in. Där bjöds det på ännu mer alkohol, vilket johanna inte behövde. Men det gick ned det med. Dans o ståhoj. Sjukt kul!

När det stängde tog vi våra raska ben o skyndade till BK för nattmat. Åh, vilket misstag, mer folk än mest. Men vi köade med alla andra otrevliga typer. Fick våran mat och gick o satte oss, då det helt plötsligt var ett s.k matkrig igång. O Jossan den ljuva stjärnan ställer sig upp o säger "beter man sig så på restaurang!?" Då brast bubblan, vi andra höll på att dö av skratt, och även hon själv. BK-Restaurang? hmm.. nää. Fint av dig jossan ;P haha

Sen vandrade vi vidare, skulle bara ta en "titt", vilket slutade i att vissa av oss gmde sig, andra var o sprang hur som helst och johanna tog sin taxi hem.

Och dessa människor ska vara äldre än mig? :P Pfft!
Jaja, men personalfest med mitt jobb är sjukt kul i allafall. Tur att vi har så ofta som vi har.

Några fick väll skämmas lagomt dagen efter och andra kunde skratta gott!

Uppdatering

Ja lite uppdatering är mer än dags nu.. var ju ett tagsen jag skrev så ..
kommer lite oliak delar här o där.. Läs o njut..

Äntligen

Ja, äntligen får jag sova en "normal" natt. Om man nu kan kalla det så. Slippa jobba natten i allafall. Har ju iofs. vart o jobbat nu mellan 16.30 - 23.30. Men tiden gick relativt fort. Fick roa mig bäst jag kunde. Mirja kom ju o höll mig sällskap från typ 21.00 nångång, o då gick tiden dubbelt så fort. Hon har så mkt kul o berätta jämt :D

Stockholm?

Jag försöker få med älskingen till Sthlm på Söndag. Det går just nu inget vidare tyvärr. Känner att ajg vill i från Karlstad jämt bara för en liten stund, då passar Sönadg - Fredag ypperligt. Speciellt eftersom ingen av oss ska jobba nästa vecka vad vi vet nu, och är vi borta så är vi borta.
Jag funderar på att åka även om älsklingen inte kan följa med. Inte varit hos pappa sen i april, även om jag träffat dem många gånger efter. Men det är allt för längesen, och det har alltid kommit nått ivägen när jag velat åka, så jag hoppas på söndag! :)



Nu är det ändrade planer.. Det blir helt säketr Stockholm på söndag, dock utan älsklingen. Åker dit med jonna och ev Sara i stället :) Jonna är säker på att hon ska med, som hon har tjatat om Sthlm så länge. Ska bli kul. SÅ på söndag åker vi o återkommer på torsdag senast!

Paket

Idag ska jag få paket av mamma. Ingen aning om varför eller vad det är, men jag är glad :) Älskar att få paket bara så där, och det är min mammi väldigt bra på att ge mig. hihi




Nehe, blev inget paket idag ändå. I stället fyllde hon upp kylen/frysen åt oss. Tack!
Får åka o hämta paketet i morgon :D

Inget mys ..

Blev inget direkt "alla hjärtansdag mys" för våran del i går ändå. Älsklingen kom på att han hade fotbolls träning och den prioriterade vi mer än mys.
Men hade väll lite mys när han kom hem, men bestämde oss ganska snabbt för att skjuta på det tills på söndag eller nått i stället.

Johanna Sällström

Usch vad hemskt att Johanna Sällström är död.
Hon blev ju inte så gammal. En riktigt duktig skådis och säkerligen en helt underbar människa!

Vila i frid..

44359-81


Alla Hjärtans dag

Nu blir det lite mysande med älsklingen. Börjar ju jobba 20.30 i kväll igen, och ännu tidigare i morgon. SÅ vi hinner inte riktigt ha det mysigt annars.
Får väll bli lite matlagning o en film.
Har ju tyvärrr sovit bort halva dagen eftersom ajg inte slutade förrens 04.30 i morse.

Ha en trevlig Alla Hjärtans dag..

Tisdag

Tog en liten promenad med älsklingen på förmiddagen, var väll mest ute i snön och lekte av oss typ. Mysigt var det iallafall.

Sen kom Sara så vi åkte o dola, sne hem till henne i 1 h. Sen var det dags för en lång promnad med Annicka. Var riktigt skönt, dock små snöade det, vilket var drygt, men det gick ändå.
Följde med in till henne sen o tog en macka o slappa.

Självklart ringde de från båda mina jobb o fråga om ajg kunde jobba tis, ons natt på ena. o Tros kväll på andra. Skönt med lite jobb, även o jag inte har nån större lust!

Promenix

Ska göra iordning lite frukost nu. Sen blir det ut o ta en morgon promenad. Slutade nyss snöa o tror inte det är så där gör kallt :)

Nu blir jag stolt..

Det här gör mig riktigt stolt och glad. Fan va skoj för din skull Anna. Du är en riktigt kämpe. Förstår inte att du kan va så duktigt! :)

Blev helt paff när jag var in på aftonbladet och kika. Vi gick ju gymnasiet tillsammans o jag träffade dig senast igår.

Grattis vännen och lycka till i fortsättningen!

Desperate housewives

I kväll är det äntligen Desperate housewives. Alltså en ny serie att se på nu när de inte visar Uggly Betty & Grey's på tisdgara längre. Men det är ju bra så man har nått att förfylla tisdagen med :)

Proemnad o shopping

Tog en lång promenad med Sara förrut på dagen. Sen åkte vi ut till bergvik där jag införskaffde en tröjklänning. Kollade massa annat strunt, men blev så trötta så vi köpte lite godis o åkte hem till mig o kollade på film. "Harrys Döttrar" Den var faktids ganska bra. Trodde ju dock den var Amerikansk, men ikke.

Sen skjutsa jag hem sara o åkte till mamma. Tog en sväng till Bergvik igen, eftersom mamma skulle leta present. Dock hittade vi inget så vi begav oss hem, efter många turer hit o dit.

Söndag

Söndagen började fint med att Malin ringde och väckte mig. Åkte i väg och hämtade upp henne för att sen bege oss av ut mot Hammarö hem till henne.
Där väntades Våfflor. Så det blev lite familje middag med hennes familj o mormor o morfar. Underbart gott med våfflor, evigheter sen jag åt det.
Sen hade vi en sån där "dalidag" som malin kallar det, som bara vi kan ;) Bara satt o prata massa strunt o hade det trevligt.

Sen var det dags för mig att åka till mormor o slänge i mgi lite mer mat eftersom ajg skulle iväg o jobba mellan 18.30-04.00.

Helt lugnt o skönt på jobbet. Massa Irländare som var en aning roliga :P
När vi slutade åkte jag, mirja o Stephanie till Staoil o köpte frukost. Sen blev det hemfärd. Somnade extremt gott bredvid älsklingen.

MMS

Var ju på släktmiddag förrut. Mycket mysigt och gott! Tack mormor.

Fick även fixa typ varenda släktingars mobiler så de kan ta emot o skicka mms. Det är ju väldigt svårt att fixa till själv. Aja, kul att det funkar för dem också nu.

Nu är det dags att skynda i väg till jobbet, börjar ju om 30 min.

Hej svejs!

Släktmiddag

Ja nu ska vi i väg till Mormor på släktmiddag. Väntar bara på att andreas ska bli klar, ska ju vara där kl 13. Gott med mormors mat. :)

Sen ska jag direkt vidare o möta Malin o de andra i stan. Äntligen! Ska bli mys o umgås nån timme.

18.00 är det dags för jobb, och väldans länge i dag, eftersom vi har öppet tills 03 pga Rallyt :D oj en hel timme, men det blir nog bra. Hoppas på mycket folk.

Ska kila nu. Ha en trevlig Lördag!

Fredag

Åh, blev så arg, fast ändå glad. Åkte iväg o jobbade i går ju.. men fick åka hem efter 3 h. Fanns inget o göra så det var ju bara drygt. Men jag skulle vilja ha pengarna. Men skit samma. Fick så jag ska jobba sön i stället också :)

Åkte ju hem till Älsklingen is tället, mycket bättre :D VI åkte o hyrde film, Nya beck Gamen. Kan dock inte säga om den var bra eller dålig, för jag somnade efter 5 min. Som vanligt! Men älsklingen tyckte den var bra.
Staaackarn.. han får alltid se på film själv när vi ska ha myskväll. Men i går var jag ju sjukt trött.. somnade vid 22.30..

Igen

Åter dags att träffa Malin. Hon är ju hemma oftare nu än i höstas. Kul tycker jag. SÅ i morgon blir en sån där traditionell lördag med mys :)

Idag försvinner en barndoms vän till mig ut i vida världen för att äventyra i 1,5 mån. Är inte ett dugg avis :P Hoppas hon får en underbar och oförglömlig resa, vilket jag tror.
Sköt om dig vännen!

Ledighet

Denna vecka har jag jobbat precis varje dag utom tors, och ska jobba hela helgen, även söndag. Jobbade ju mellan 02.30 - 11.15 i morse Och börjar nu vid 18.00 - 03.00 på andra jobbet. Trött som bara den.. sovit 1,5 h sen jag gick upp i går. Får se vad länge jag orkar med kvällen. Känns som att jag ev, avviker tidigt om det är lugnt.

Ska bli skönt med en nästan helt ledig vecka nästa vecka ;)
Bara slappa o ha det gott. Älsklingen är ju också ledig vad han vet nu.

Anna Nicole Smith har avlidit

Den sista människan på jorden man trodde skulle avlida. Så läser jag det på aftonbladet nu. Känns helt sjukt, henne som det skrivs nått nytt om varje dag.

Låt henne vila i frid..  

44359-80
(bild från aftonbladet)

En mindre..

Jaha, då var vi en mindre då. Sandra har fått jobb o flytt fältet till Norge. precis som alla andra. Förstår henne. Skulle också ta tillfälle i akt när det ges, även om jag trivs här bättre än någonsin.
Men ska ajg iväg vill jag ju försöka få med Dreas, och kan inte vara i oslo eller så, utan måste till en liten stad där det inte finns nått att göra. Men slutar som vanligt med att man är kvar här, huvudsaken är ju att jag har ett jobb o får pengar :)

Ja till Milano

nu är det till 99,9% säkert att Andreas åker till Milano i slutet av månaden. Jag vill inte. Även om det bara är 1 månad, vad de vet nu, och jag ändå är borta massa under mars månad, så kommer det vara så tomt här hemma ju :(
Men det är ju kul för honom att komma i väg så. Och ajg överlever väll en månad. Dock tråkigt att jag inte hinner åka dit och hälsa på, men som sagt, de åker ev. tillbaka senare i år igen. Då ska jag dit :)

Arbets vecka

Varför får man alltid en massa jobb på en och samma gång för? Varför kan man liskom inte få det mer utspritt? Okej ska verkligen inte klaga, för det är gött o jobba o få pengar!
Men det är så drygt att vissa veckor, som denna, jobbar man varjde dag typ, och andra veckor kanske man bara jobbar 1-2 dagar. Det är ju så drygt!

Men men man ska inte klaga, finns de som inte har nått jobb alls :P

Jönnispönnis 20 år

Grattis till min vän Jonna som fyller 20 år idag :)
Hoppas du får en gör bra dag o massa kul presenter. Hoppas framför allt du fick en trevlig morgon!
Puss

Dolande o fixande

I natt har jag verkligen sovit ut, eller nu idag kanske man säger. Somnade väll vid 03.30 och sov ända tills klockan va 13.30 nu. När sov jag så långt in på dagen senast? Det var en evighetsen. Men skönt var det i allafall.

Sen tog jag tag i städandet här hemma, plockade undan alla kläder som äntligen får plats nånstans. Städat undan massa annat som inte behöver finnas här hemma. Dock långt i från klar men tar resten en annan dag.

Nu har jag iallafall sett på OC nyss och ska nu se på What about Brian. Väntar på att älsklingen ska komma hem så vi kan laga mat. Ingen idé att göra nått nu, vet inte när han slutar.

Shopping

I går skulle jag upp i tid, men när klockan ringde stängde jag bara av den och somnade om. Vilket iofs. var väldigt gött. Men mamma ringde och väckte mig vid 11, och då var det faktids dags att gå upp.

Åkte ned och mötte Mirja och tog en fika på stan. Vilket resulterade i lite shopping senare. Ny förklädesklänning från Clara, MQ. Är dock inte säker på att den ska behållas. Beror på om det går att sy om fickorna eller ej, för de ser inte direkt snygga ut. Jag vill i allafall inte ha dem så. Men det spörs.

På kvällen var det jobb som gällde. Lugnt o skönt, och tiden gick lagomt fort. Var skönt när ajg stämplade ut 02.43 i natt o få åka hem o krypa ned hos älsklingen :)

Sakta men säkert..

Sovrummet blir mer o mer klart för varje dag. Som idag till exempel åkte byrån upp. Vi har afktids inte haft tid tidigare att sätta ihop den. men nu är den på plats med prylarna från IKEA där på. Skönt, för nu kan jag börja lägga undan alla kläder som ligger framme.
Ska funderar ut vart vi ska ha tv:n i morgon. Den får inte stå på byrån, det är fult. Utan får bli sittnas på väggen nånstans. Vet bara inte vart ännu.

Telenor - vilken blåsning ..

Fick sms förra veckna till mitt telenor abonnemang att de skickat en räkning till mig på 549:-
Okej tänkte jag, bara betala och vara glad. Men sen slog det mig att jag inte ring för så mkt ju. Hra ju en viss summa jag får ringa för sne nått extra för mobilen. Men ikke 549:- Glöm din dröm Telenor!

Så jag fattade telefonen i går och ringde upp dem för att ifrågasätta vad dte var som gjorde den högre än vanligt. Då talade en dam vänligt men bestämt om för mig att jag hade beställt ett nytt simkort som kostade 250:- What? Kilen jag snackade med sa att han skulle skicka ett gratis, inga jäkla 250:- där inte. Så detta fick den snälla damen vackert äta upp att han lovat mig, och att jag visst inte tänker betala för nåntign som erat företag lovar. Talade om för henne att de inte kan lova sina kunder saker för att sedan inte hålla dem. Så hon krediterade vackert 250:- på min kommande mobilräkning. det tackar vi för! Ringer ju knappt upp de pengar jag betalar in liksom, tänker då inte skänka Telenor ytterligare pengar. Nån måtta får det vara!

Tacka vet jag Comviq. Där får man behålla sina pengar, undrar vad min pott ligger på?

Serienörden

Ja idag var det Grey's x2. Super bra, föll en tår då och då. Så segt att behöva vänta 1 månad innan det drar igång igen :/ Hatar att vänta på serier, för jag är verkligen en "serienörd" Följer nästan allt.

Tänkte dock att ajg inte skulle se på Gilmore girls, men det gjorde jag i allafall. Eller de minuter jag orkade vara vaken. Tack o lov, kanske jag inte börjar följa det.
Har ju nog mycket ändå.

På måndag börjar i allafall PB igen var det nån som sa, och det hoppas jag verkligen på.

Kalas

Var till min moster på Kalas direkt efter jobbet. Hon fyllde år i går och hennes gubbe i morogn. Så Grattis till dem :)

Tog med Sara på en tur till bergvik sne, men hittade inget skoj. Eller inte det jag letade efter i allaall, så det fick vara för den här gången.

Stackars lilla finger..

Har ont i mitt stackars pekfinger. Var smart nog och klämde det i dörren på jobbet direkt jag kom dit idag. Trodde seriöst dte var brutet först, för jag kunde inte rra i dte eller böja på det + att det var helt blått och uppsvält. Men ju mer tiden gick ju bättre blev det. Men nu har jag lyckats sovit konstigt i soffan, självklart på den handen så nu pulserar det igen.

Stackars mig!

Arbete

Blev väckt vid tio i morse av att min chef ringde och frågade om jag kunde jobba idag. Visst inga problem, var ju ändå ledig. Så nu jobbar jag verjde dag denna vecka utom tor o sön. Skönt att inte bara g hemma o drälla. På fredag blir det dock "dubbel" pass. Men det ska inte vara några problem.
Andreas undra om jag inte ville med och jobba på rallyt i helgen, men känner inte att ajg har lust att stå där uppe o frysa + komma tilbaka till stan o jobba kvällen/natten sne igen.

Kusin barn

Sitter och kollar på filmen Junior. Inte för att den är bra, men i drist på annat och ingen trötthet infinner sig ännu. Får väll bli säng dags snart ändå. :)

Detta gjorde att jag kom o tänka på att min kusin i Augusti ska ha barn. Vilket innebär att jag "får" mitt första kusin barn, om man nu kan säga så. Ska bli otroligt mysigt! Detta var ju liksom väntat. Hela släkten är i allafall riktigt spända inför bebisen. Dock ett tag kvar. Men kul o Grattis igen till min kusin o göbben :)
Vi har ju vetat om det 1,5 mån, men det slog mig nu. Inte riktigt tänkt på det, känns lite overkligt på nått sätt, men som sagt riktigt kul!

Outsiders

Oj, folk får göra vad de vill och hur de vill. Men känns lite annorlunsa det de gör på dagens Outsiders. men vad vet jag, det är säkert vanligare än man tror?

Absolut ingenting jag förstår mig på dock!

Dagen

Var mycket givande det här med kompetensutvecklingen.
Var två oliak föreläsare en på förmiddagen, Conny Evensson, gamal tränare till Färjestad, frölunda, landslaget osv.  Han pratade mycket om hur man fungerar som som ett lag, och drog allting i från hockeyn sett. Var intressant att höra.
På eftermiddagen lyyssnade vi på Krister Lergård, han pratade mer om pernsonen som individ. Också mycket intressant.

Är hel nöjd med dagen och väntar nu förväntans fullt på den 26:e då Carl-jan Granqvist. Det ska verkligen bli kul. Han verkar vara sån härlig människa :)

Somnade i soffan 2h när jag kom hem, var så otroligt trött, det var verkligen behövligt.

Dags att kila

Riktigt skönt att vara uppe i tid för en gångs skull. Så roligt att komma upp på morgonen o sätta på radion eller tvn. Man får höra/se så mycket kul. som idag tex. fick jag höra nån radio pratare tyckte att vi tjejer skulle sluta med sidenband under brösten. Han ansåg att det såg ut som varenda en av oss var gravida. Sen kolla jag på nyheterna, där de intervjuar en talibankrigare. Inte nått de gör varje dag.

Men nu är det i allafall skynda som gäller. Ska ju möta Michaela om 35 min o jag har inte blåst håret ännu, ovanligt att ajg är ute i sista sekund?

Ska bli en trevlig början på vecka idag!

Fotbolls söndag

Nu har det rullar fotboll på tv:n i 4 h. Börjar bli lagomt tråkigt nu, vi som skulle se på film och allt.
Men ajg ska i alla fall ta mig i kragen o lägga mig nu. Ska ju vara på jobbet klockan 9 i morgon o har en del att fixa innan.

44359-79

Åt förövrigt Tacos, jag är fortfarande proppmätt. Men gott var det i allafall. Mumsis.

Natti Natti

Kompetensutveckling

I morgon ska jag på kompetensutveckling, del 1, med jobbet. det är nått EU-projekt. Ska bli riktigt kul faktids att lyssna på vad de har att säga. Kommer tydligen 2 olika föreläsare osv. :) Hoppas det ger en något också. Andra gången är den 26:e februari tror jag.

Blir så förbannad

Vad i hela helvetet är felet på folk som roar sig med detta? Har man ingenting att tänka med eller? De är människor precis som alla andra. Hoppas det finns folk som gör samma sak med er!
Åh jag blir så jävla arg.. Skaffa er ett liv!!!

Melodifestivalen

Fick ju spela in Melodifestivalen i går, eftersom jag jobbade. Men det kunde ju egentligen lika gärna kvitta, sitter och kollar på det nu. Vad är det för dåliga låtar egentligen? Inte en enda hittills som varit någorlunda bra. Hoppas det kommer nån som är lite mer vettig.
Tråkigt nog vet jag ju redan vilka som gick vidare, men ska väll roa mig igenom hela ändå.


Söndag

Sov ända till 15.00 idag. Vad är det med mig? Tror jag fått "sovsjukan" eller nånting. Är ju konstant trött nu för tiden. Inte kul alls.

Men i alla fall sne åkte vi ut till Expert och pratade med dem om nya datorn. Funkar inte som den ska riktigt. Men där fick vi inte mycket hjälp.
Sen åkte gick vi o handla, suget efter tacos har varit allt för stort, allt för länge nu. Så nu ska vi väll snart göra i ordning det o ha mys i kväll.

Ska sätta ihop byrån i sovrummet idag också :)


04.30

Igår gick det hur bra som helst att jobba. Alla i huset från kassa till Kök osv. fick massvis av beröm för att allt gick så smidigt. Kändes verkligen kul. Var ändå väldigt mycket folk inne, men absolut inte som förra helgen.
Satt kvar som vanligt och tog en glass o prata några av oss, när jag kollade på klockan då det var dags att åka hem var klockan redan 04.30. Herregud tänkte jag då.. 1,5 h stat vi o prata. Då vart det riktigt skönt att komma hem och sova.

Grease vs. Rent

Läste i tidningen idag att de tänker sätta upp 2 försetällningar av Grease den 21 april här i stan där jag bor :P Vore sjukt kul att se. Tänkte ev. bjuda med mamma om hon är ledig då, måste kolla med henne i morgon. de släpper tydligen biljetterna ganska snart + att jag hoppas på att kunan få sånna platser jag och mamma hade när vi var på Saturday Night Fever. De var mer än perfekta.

Sen såg ajg även att de sätter upp Rent också. Inte den "riktiga" med Linda Bengtzing osv. Men vore ganska kul att se ändå. Den uppsättningen håller ju på ett bra tag så.

Den som lever får se..

Semeltårta

Tog med en semeltårta hem från jobbet i går. Så jag och mamma har varit hos mormor och fikat på dagen. Tog med nya byrån till sovrummet hem därifrn, så älsklingen ska sätta ihop den i morgon. Mamma hade köpt med massa små grejer från IKEA också, som jag kan ha på byrån. Tur att vi har samma smak när det gäller inredning :)

Nu måste jag snart börja med maten, kul, mitt i Dirty Dancing. Men måste ju ha mat innan jag åker till jobbet, vill inte chansa på att det är god mat.
Måste dessutom laga mat till 4, eftersom varken Andreas eller nån av hans kompisar har tid. De har fullt upp att dola med sina datorer. Och mat måste ju de små stacvkarna ha, annars blir det väll pizza i vanlig ordning. det är inte bra.


Dirty Dancing

Åh, satte¨precis på tv:n. Upptäckte att teran visar min älsklings film Dirty Dancing. nu kan inget förstöra min Lördag. Förutom att jag börjar jobba kl 20.00 och inte hinner se slutet da. men det gör inget, vet ju hur den slutar ändå. Åh, underbara tv3! Tack.
Undrar vart min film är? Totalt borta. Måste leta, annars blir det att köpa en ny.

Sov Morgon

Blev en riktigt lång o skön sovmorgon ändå. Mamma ringde o väckte oss vid 11.30. Lite jobbigt det här med helg jobbande, man vänder på dynget så. Men det är ganska skönt iofs.

Men nu är det i alla fall slut på morgonen för längesen och ajg försöker få med mig älsklingen på att göra nått vettigt. Börja ju trots allt jobba om hela 7h igen :)

Trevlig Lördag!

Ny Dator

Jag känner att ajg egentligen verkligen borde sova nu. Men är inte speciellt trött o Andreas var och hämtade nya bärbara datorn förrut så ajg måste ju sitta och pilla på den innan jag kan sova. Har ju ändå riktig sovmorgon i morogn som ajg måste utnyttja. Kan inte fortsätta vara så där trött som jag alltid är på jobbet. Och absolut inte på nöjes, blir bara segt.

Men i alla fall så är dne nya datorn mycket fin. Vi är nöjda o glada, även om jag inte tänker göra mig av med min. Den kommer vi väll ändå med ha kvar för att "lagra" saker på.

Nej nu kanske jag ska ta mig i Kragen och lägga mig ändå. Klockan är trots allt 03.47 :P

Natti Natti

Klantiga Johanna

jag är så där lagomt klantig. Har tappat bort mitt arbetskort. Så jag kan varken hämta ut kläder eller stämpla in på jobbet. Eller jo stämpla in funkar, men kkläderna är lite mer viktiga. Bra gjort av mig. Fick så där lagom panik förrut och ringde min chef, som var på tjänsteresa. Typiskt!
Men det löste sig till slut i alla fall, en annan tjej kom precis när jag kom typ så fick låna hennes kort. :) Men jag som aldrig tappar nått annars, o nu har ajg tappat detta kortet 2 ggr sen jag började. Hade ju dock tur sist att det låg i Annickas bil. Men nu är det totalt borta.

Men tillråga på allt så gick det hur dåligt som helst på jobbet. Jag och Marie gjorde allting helt fel. Smarta där. Kunde knappt ränka ut det vi skulle, märkte fel osv. Jo tack, allt för att ge oss mer arbete. Fick ju ändå jobba över 1,5h.


Fredag

Började fredagen mycket skönt med en promenad bort till Annicka. Återigen dags för henne att fixa frukost åt lilla mig :P Älsklingen skulle också varit med egentligen, men han var för trött för att ens tänka på att gå upp så han kom senare.

Jag var i alla fall mätt och belåten när jag slapp göra frukost själv ;) Fick mig även ett gott skratt. Bara ett tips: Att ställa O'boy påsen på en varm platta, är inget att rekomendera. Absolut inte att lyfta upp påsen därifrån sen heller. Haha, jaja.. det var annorlunda :P


Sen tog vi en härlig lång promenad. Har ju trotts allt varit helt okej väder idag +6 o vindstilla. Tänk lite sol på det och det ahde varit perfekt. Men man kan inte få allt.
Men sen kom älsklingen dit och vi fixade lite med hans bil, jag kännde mig riktigt stolt efteråt. Jag kan allt jag också :D


Natti Natti

Nu ska Johanna vara duktig och sova. Försöker komma in i det här innan 00.00 sovandet igen. Då jag mår som allra bäst. Egentligen innan 23, men det kan ajg ju glömma. Vill ha sån diciplin igen. Det ska nog inte vara så svårt att ordna. Så för idag säger jag ..

Natti Natti

Brokeback Mountain

Med Wyoming och Texas mäktiga landskap som bakgrund, berättar Brokeback Mountain historien om två unga män, rancharbetaren Ennis Del Mar och rodeocowboyen Jack Twist, som träffas sommaren 1963 och om det oväntade och livslånga band de knyter. De komplikationer, den lycka och den tragedi de möter på vägen utgör ett starkt bevis för kärlekens styrka och uthållighet.

Jag rekomenderar inte filmen. Eller så är det för att jag inte är på "se på film humör" just nu. Men ajg anser den bara vara segt och inte alls bra. Men avgör själv ..

Resterande av torsdagen

Slängde direkt jag kom hem på mgi mjukis kläderna och promenad skorna o tog med Sara på en promenad. Riktigt gött.
Tänkte gå förbi mormor också, men där var det ingen hemma. Dumt, jag som tänkt vi kunde hämta byrån mamma köpte med från IKEA i går.

Annars nu blir det att fixa lite käk, kanske se på film om det inte är nått bra på tv. Blir med andra ord en lugn och harmonisk torsdags kväll.

Åh, kom på att jag spelade ju in What about Brian i går, det kan jag se på :)

Shopping

Träffade Sandra på stan o lalla runt med henne. Mycket avancerat, så var lagotm trött när Julie ringde och var klar. Vi gick i alla flal till Waynees o tog en varm choklad o kanelbulle, som förövrigt var snustorr! Men chokladen var god, förutom att det inte fanns några mashmallows kvar. :/ Aja i vilket fall som helst satt vi där o töla o kolla på allt folk som irrade omkring. Hade ju en hel del på lager att berätta båda två sen vi sågs sist. kul.
Sen tog vi en sväng inne i mitt i city, eller rättare sagt 2 affärer bara. Mer orka vi ej. jag som inte skulle ha nått kom ut från gina med en grå klänning. Jag kan verkligen inte. Blir galen snart. Ja jag får skylla mig själv att min reskassa minskar mer för varje gång.

Tog sne en härligt kall o halkig promenad hem.


Stan

Ska ned till stan strax o möta Julie (göbbens syster). Ska bli trevligt. Inte setts på ett bra tag, mer än 5 min då o då typ. Blir väll en fika o lite skvaller :)

Försökte förövrigt få tag i Sandra i går, måste verkligen klippa mig snart. Och ingen annan än hon som sagt sätter en sax i mitt hår! Hoppas jag får tag i henne så fort som möjligt.

Spara vs. Slösa

Åh vad det känns bra så här i början av månaden när man har pengar och kan fika o shoppa. Men varför är man så dum att man gör det varje dag så lönen är slut runt den 15:e? Jag gör alltid samma misstag varje månad. kan inte kontrollera min Ekonomi. Borde göra som älsklingen säger, att jag ger min lön till han så får jag be han om pengar. Enda sättet för mig att spara tror jag. Även om spara är nått jag kan när jag vet att jag måste! Men skulle inte skada att bli ännu bättre på't.

OC

Riktigt riktigt ledsamt idag. jag som trodde denna säsongen skulle vara dyng tråkig. Men så sant som Sandra sa, man måste komma in lite i säsongen innan det blir bra. :)
Hoppas på att det fortsätter i samma stil! Vill inte bli besviken på OC.


Jobb

Åh vad skönt jag sov i soffan 2h efter promenaden.
Sen kom älsklingen hem med mat till mig söt som han är. Han fick vackert skjutsa mig till jobbet sen också. Idga var det seegt att jobba, fast tiden gick ganska fort ändå, det kom en dreeet snygg kille in o gav mig en påse med godis efter mina önskemål ;) Ah, jo gissa killen!? hihi Tack älskling.

Sen satt jag o dryga mig o läste o käka godis tills min chef kommer in o tänkte vara snäll och ge mig .. godiiiis! Så snäll. Så jag hade med andra ord godis i massor idag. Mums. Fast blev rätt trött efter typ lite väl mycket choklad. (är nog världens största choklad gris!)
Men i alla fall stod o skvallra med chefen i 1 h undefär tills det var dags att åka hem. Riktigt trevligt!

RSS 2.0