?

Vet inte i vilken ände jag ska börja. Öppning av nya Netto-butiken idga och det har varit kanon! Så jäkla kul att vi är så många och hela teamet är verkligen helt super!! Hulken och stålmannen fick träda fram, och fint blev det. Kan ju dock medge att jag är något sliten.  Imorgon är en ny dga men nya tag och dubbel jobb, så nu är det jag som tackar för mig, sätter på ett avsnitt av SATC som jag akn somna till.
Återkommer inte förens på söndag, veckans första lediga dag.. när jag är bakfull och jäklig! Om jag längtar?

Finner inga ord

Nej precis så känns det just nu.. Skit kul att inte ha lust med nånting. Antar att man kan hamna i en sådan här svacka :/

Julia Roberts

Är det nån typ av "vi visar bara Julia Roberts-filmer" på tv3 numera? Tycker att det är nån ny film med henne så fort jag slår på tv:n. Ska inte klaga, hon är absolut en av mina favvisar.. Me like!!


Borde vara förbjudet att vara så jäkla snygg som hon är!

Events

Sitter här och funderar på om jag ska införskaffa biljetter till ABBA - The show, eller vad det nu heter. Överraska mamma och ta med henne i Januari. Vore inte helt fel. Måste dock ringa och beställa biljetter för jag vill veta exakt vart vi kommer få sitta.. vill helst sitta längst fram som på Saturday Night fever, som vi var på för nått år sedan. De platserna var helt perfekta!!
Funderar även på om jag ska ta med älsklingen och gå på Magnus Ugglas nya show med Rheborg och Ulveson. Jag är ju faktiskt helt ledig helgen om 1,5 vecka (ska bli ljuvligt skönt!!) och då tänkte jag tvinga med mannen rill en annan stad än Karlstad. Förhoppningsvis åker vi iväg och bor på hotell och bara myser vi två.. får se vad han hittar på. Men det här är något som jag ska rekomendera för honom. Det är ju trots allt han som ska planera helgen :)

 

Bröstcancergalan

Sitter här hemma i min ensamhet och ser på Bröstcancergalan och tjuter rakt ut. Ingen som jag känner har någonsin drabbats, men det känns sorligt ändå att se alla om blivit drabbade och speciellt deras barn! Tycker det är bra att det verklige uppmärksamas en hel månad varje år. dock tycker jag det är synd att de inte satsar lite mycket på tex. prostatacancer och dyl.  Nu sa jag faktiskt vara så duktig att jag ringer in och skänker en peng. Det borde alla göra!


Big shopping

Men inte kläder eller dyligt utan mat. Så nu är både kyl och frys väl uppfyllt. Min paj kom precis ur ugnen och en stor sallad är fixad. Nu har jag matlåda tills i morogn och jag är nöjd och belåten. Tror tom jag börjar tycka det är kul att laga mat.. om sådan är fallet måste jag nog gå till doktorn för det är inte likt mig.. men men kan ju förändras, så är det nog. Glad för det iallafall, för det är jävligt gott med ett mål hemlagad mat. Också rätt underhållande att göra maten och jag känner mgi alltid lika stolt och duktig efteråt :) Det är nog jäkligt mycket lathet som tagit överhand sista tiden.. varken tid eller ork att laga riktig mat har funnits, men nu blir andra bullar!

Nu tjatar mannen på mig att jag måste gå.. blöggen är tydligen viktigare än han om han får säga sitt.
Natti Natti!

Duktiga Pappa


Men den här bilden nedan kom min duktiga pappa tå i en fototävling nyligen. Det roliga var dock att han helt glömt av att han var med och tävlade. helt plötsligt får han ett samtal att han kommit två och vunnit en samsung digitalkamera. Grattis Pappa, du är så duktig :)


Snart börjar tävlingen på allvar mellan oss, bara jag hinner lära mig min kamera nån gång ;)

Måndag.. snart fredag

Hur kan det alltid vara endra Måndag eller Fredag? Men nu är det så och det är väl bara att gilla läget.
Lång dag på jobbet idag, men det har gått otroligt fort. Kul att igen vara ute på golvet när det nu väntas två dagar i kassan för min del. Kollade över veckan och den består av jobb, jobb och mera jobb. Hur mycket ångest jag har över att jag inte hinner träna en enda gång typ ska vi inte prata på. men på söndag är jag iallafall ledig.
Jag ska inte klaga för har en del kul att se fram emot. å torsdag öppnar vi ju upp nya butiken på Strand, så det blir jobb i dagarna två där. Och på Lördag är det ju Halloween-party hos Joanna :)

Nu ska jag ta med mig min man ut till Maxi för att storhandla. Typiskt oss att komma lagomt till stängning. Men jag har fått mig ett ryck att jag ska göra pa till matlåda tills i morgon. Är hur duktig som helst nu för tiden med matlåda. Kanske är mer än på tiden iofs. Tacopaj som alla tjatar om ska vara så gott tänkte jag ge mig på.. fast det blir en Quornpaj då.

Söta mormor har förövrigt gjort klart min sista detalj inför lördagsen maskerad. Tack så hemskt mycket. Får åka dit på onsdag och hämta den. Tror nog det blev super bra om jag känner dig rätt.


Min paj lär bli 100 gånger godare än felix ;P

Lediga söndagen

Om sagt är Söndagar min heliga lediga dag i veckan.. än så länge i alla fall. Kommer väll bli ändrig på det med. Ligger i soffan fortfarande i morgonrock. Känns som det är dags att kliva ur den här och hoppa i mjukiskläderna, ladda iPoden och bege mig ut på en promenad.. NÅn nytta måste man ju ha gjort idag också.

Ska iofs. börja med att ställa tillbaka alla klockar här hemma. För det var hur skönt som helst att få sova en "extra" timme  natt :)


En lördag med jobb

Finns inget at skriva om gårdagen egentligen. Jobbade mellan 11-15. Hann åka till mormor och få mig lite mat innan det var dags att börja jobba kl 17 - 03 igen. Alltså en hel dag fylld med jobb.
Dock en rolig sådan.. vette fan vart allt kommer ifrån, men man har då alltid kul på båda jobben. Att jag skrattade så jag både grät och fick kramp i magen i går kväll när vi käka är inget under. Haha!
Kvällen ska poff så va den över,. och vart tog tiden vägen?

Och den dumma killen som idag har en lapp med sig hem där det står Johanna Svensson Garderob. dig vill jag bara skratta rakt upp i ansiktet :) Det får man göra. Knäppgök! Hoppas verkligen du hittar lappen och funderar jävligt på varför..


Hur kan man inte skratta tillsammans med de här stöllarna? :D

Fredag och massa letande

I fredags var jag ledig på dagen. Gissa om det var skönt? Hursom var det en lång sovmorogn föjt av träning. Vem får inte den starkaste göbben inne på coren att samarbete med om inte lilla jag? Haha, ni kan ju lista ut själva hur det gick.. både ett och två skratt :)

Blev en herans rännande på stan med min Kollega Dan sen. en goding lunch och vi var fit for fight. Det skulle hittas kläder till maskeraden nästa helg. temat är Djur och fanatsin infann sig inte. Men tillslut släppte spärren någorlunda och jag tror vi lyckqdes ganska bra.. det återstår att se. Jag har några få detaljer kvar at fixa, och när det ska hinnas är en annan fråga.. får försöka senare idag.

Kvällen bestod av jobb. Medelåldern var för en gångs skull högre än 20 år, närmare 50 skulle jag nog säga.. om inte mer. Relive The Beatles stod på schemat. Inte alls som förra året, men bra ändå.


Mirrors

I torsdag var det Bio med Mamma, Moster och Kusin. Såg Mirrors. Ingen film jag skulle rekomendera med helt ok. Jag trodde dock den skulle vara med skräck än den var.. trist. Om ni frågar mamma var det tydligen en riktigt bra "att sova till"- film. Vem tror ni jag brås på? :P
Det var gött med en mys torsdag efter jobbet iallafall. Men Bio två gånger på två veckor är mer än jag vanligtvis går på under ett år. Haha!


Knäckt koden

Svärmor hörde nyss av sig och talade om att hon trodde sig ha löst våran present (med viss hjälp av sina vänner!). Oh ja, Thailand är så rätt så rätt.. räcker inte med bara Asien. Skulle vilja befinna mig i hennes hjärna just nu bara för att få veta vad som rör sig där inne. I min är det bara total lycka.. vad annars? Nu slipper jag vara tyst och jag kan skrika ut att vi ska dit :D haha

Annars har dagen varit fylld med jobb. Skönt.. saknat dessa tokiga människor jag jobbar med på ONOFF. Fick lite mer bekräftat ang. December och Januari månad också.. får schema för dec redan nästa vecka, skönt att kunna planera framåt. Tyvärr lär det inte bli nån Sthlms resa i mellandagarna i år som vanligtvis.. men ibland får man ändra på saker och ting.

Jag har tydligen kommit in i nån rutin här hemma att vid 20 tiden gå in i duschen för att sen krypa ned i sängen. Gissa om det är underbart eller vad? Att ajg inte somnar direkt eller släcker är en annan femma. Nu blir det ett till One Tree Hill och Gossip.

Imorgon kväll ska jag tydligen på bio igen, måste ringa mamma och få det bekräftat nu bara.

Natti Natti!


Så här fin var bilden vi gjorde pussel av till svärmor. Inte det lättaste att lista ut kanske.

Fikatime

Efter en välförtjänad och välbehövd sovmorgon åkte jag ned till stan för att möta upp de bästa för en fika. Var mysigare än jag tänkt mig att sitta ute med en varm choklad. Men vad hade jag trott.. i erat sällskap är ju allt löövely!! En massa tjatter som vanlig som bara vi kan :)
Sen blev det en sväng in på H&M för att se hur de byggt om och haft sig. Kom därifrån med en ny höst jacka. Men det var verligen behövligt då jag aldrig ägt en "riktig" höst jacka. Hursomhelst är jag gööör nöjd med mitt köp. Att det dessutom var 10% på den gjorde inte saken sämre.

Avancerade idag och gjorde korv och pastagratäng som är ruggigt god. Smarta Johanna passade på att göra matlåda också :)  Sen var det dags för träning. Även där blev det lite avancering iform av att jag ökade vikten på stången. OM jag kommer ha träningsvärk i morgon och på torsdag, men det kommer bara vara skönt!!
Åkte förbi Ica för lite godis då mitt sug inte släppt sen efter maten..

Nu ligger jag i sängen ytterligare en kväll tidigt nyduschad. Finns det något skönare? Ska släcka ned nu och se på One Tree Hill och Gossip Girl sen sova. Imorgon är det en hel dag med jobb som väntar.


Spännande

Emma, kommer du ihåg i somras på skutis när du störde dig på nått jag sa precis hela tiden. Hursom ville jag bara tala om att det ordet numera är SPÄNNANDE. Jag säger det jämt, jämt, jämt.. i alla situationer. Varför måste man haka pp sig på ett ord hela tiden? eller är det bara jag som lyckas med det? Jäkligt tröttsamt!

Så nu vet du det..


Sex and the city boxen

Den finnes nu mer ai mina ägor. Åkte till jobbet förrut för att införskaffa den. Fick ett ryck när jag såg att filmen släpps på Onsdag och då måste jag ha boxen. Vill självklart ha filmen också :)

Somande i soffan närjag kom hem och vaknade 20 minuter innan träningen började. gasen i botten och iväg, tur det är nära. Kvällsmat och en dusch så ligger jag nu här i sängen och ser på det allra första avsnittet. Nu har jag att göra ett tag framöver, ska bli spännande och se vad många man set och inte. För man tror sig ju alltid ha sett alla.. men det har jag inte.


Informationsmöte

Varit på informationsmöte idag med Netto. Fick eta en massa siffror samt en hel del kul information. Fick även gå igenom lite olika grejer för butiken och jag känner mig riktigt taggad. Skönt att jag är leidg därifrån denna veckan, samtidigt som jag ville vara med och bygga upp butiken. Nu får jag inte göra det als iom att jag jobbar på mitt andra jobb alla dagar de nu ska fixa allt. Får åka dit och tjuvkolla nån dag ändå :)

Blev lite rännande med Linda och Emelie (nya kollegor) sen. Colorama för nya tapeter till Lindas lägenhet. In till stan för en supergod lunch. Kycklingwok är ju aldrig nångonsin fel. Hann med en lite runda på stan som jag avslutade upp hos Emma för att hälse på lite..


Slöa söndag och mer ledtrådar..

Vaknade upp törstig som en törr öken i morse, men lyckades ta mig upp trots ett huvud som snurrade. När jag väl somnade om kom det en katt in och väckte mig, tack gullegrisen :P

Åkte med älsklingen hem när han skulle på innebandy, för att byta kläder. Åkte tillbaka hit och frukosten stod på bordet. Tyvärr gjorde jag en deal med Peter igår att jag skulle ta bort alla Löv ute om han gjorde frukost, så får väll stå upp till det sen då. Haha! Hjälpte svärmor att lägga klart hela pusslet (kommer en bild på det senare) så hon kunde få ledtråd nr 2 sen.

Degat i soffan är det enda jag orkar med idag. Började se på Flyga Drake, men älsklingen kom och vi fick avbyrta för nästa paket. Ett kort och en lapp där det stod lite mer info om presenten och där vi avslutade med "Vart sa vi?" Nu är det bara för henne att börja räkna och försöka lista ut vart vi ska.. Jag vill bara skrika ut det NUUUU för jag tycker det ska bli så kul, men det kan ajg inte göra ännu. Men för er ska jag göra det nu.. VI SKA TILL THAILAND!!!!!!!!
Ingen av oss har någonsin varit där, så ska bli spännande. Förmodligen blir det av i November nästa år :)

Nu ska jag fortsätta se på Stjärnor på is. Mer avancerat än så här lär det inte blir idag faktiskt. Imorgon är en ny vecka med nya tag.

Lördagskväll med kalas

Igår på dagen var det jobb som gällde. Kul att efter en veckas ledighet från ONOFF komma tillbaka och göra lite nytta några timmar. In till mormor för en pannkaka eller två efteråt.

Sen var det hem för att fixa i ordning svärmors present. Äntligen var det ags att fira hennes 50-års dag (i efterskott). Det blev två olika paket med olika ledtrådar. Pusslet fick hon självklart i det första och det andra när det var lagt. Hursom när vi kom dit var det en drink som serverades. Sen var det paketöppning. Hon blev lite paff när hon såg att det var ett pussel tror jag.. det är väll inte direkt nått man räknar med..
Fick lyxig mat (iallafall för att vara oktober), nämligen grillat. Hur gott som helst. Sen var det lite pusseldags, mer drinkar och tårta m.m. Trevlig kväll med älsklingens släkt :)  Men när de åkt hem blev det mer pussel läggande för våran del, och vi kom rätt lång. Men tillslut tog tröttheten över och vi somnade skönt i våran gamla 120cm säng.

Tack för en trevlig kväll och Grattis igen (i efterskott) Svärmor! :)

hellacopters

Haft en ledig dag, första på veckan. Fast den ska nu gå över i jobb.. börjar om 30 minuter.. känns lägligt att byta om och åka strax. Men är inte ett dugg motiverad, hoppas jag får gå hem tidigt! Hursomhaver är det Hellacopters som spelar och det lär ju dra en hel del folk. Massa förköp iallafall..

Gick upp tidigt i morse för att hämta mamma och bege oss ned till stan för att sola. Därefter begav vi oss till IKEA, mötte upp mormor och mina mostrar för en frukost. Plockade upp svärmor och sen en timmes träning, spinning och core. Om det var svettigt, men kul.

Annars har dagen varit så lugn den bara kunde bli, kände jag ville ha en sån dag efter dessa som varit. Skjutsa ned svärmor med vänninor till BMB för afterwork. Kul att en annan måste jobba, är också sugen på att gå ut.. massa!! Men är snart ledig en lördag (förutom i morgon) förhoppningsvis, jag vet inte riktigt.


Mamma Mia så bra..

Jag är inte besviken! Herregud så bra Mamma Mia var. Har nyss kommit hem efter en super kvälle med, som sagt den kvinnliga (hälften iallafall) delen av släkten. eftersom vi var där rätt tidigt hade vi salongen för oss själva till en början. Och med den knäppa släkten jag lever med blev det charader på "scen". Mamma och Kusin Linda fick leka "uppträdare" medans vi andra fick gissa. Det kom både ett och hundra mer skratt :)

Vi konstaterade direkt efter filmen att det förmodligen måste vara en av de topp fem bästa filmerna vi sett. Iallafall jag och mamma. Sjukt bra! Men nej, den slog inte Dirty Dancing, det gör ingen. Men den kommer nog faktiskt därefter. Vet att det är jag som kommer införskaffa filmen och se direkt den kommer ut. Nu förstår jag verligen varför alla tjatat om den.

Har ni inte sett den, så gör det så fort som möjligt, ni kommer inte bli besvikna!!



Mamma Mia

Nää, imorgon kväll kan ajg spara i "kom ihåg"-mappen. Ska nämligen med nästan hela den kvinnliga delen av släkten på bio. Förmodligen förstår ni nog av rubriken vilken. Har ju hört av alla at den ska vara så otroligt bra, så förväntningarna är höga...


Tiden går..

Nu har jag avverat ytterligare två rätt meningslösa dagar i livet. Eller att jobba ärväll inte meningslöst, men två dagar som kommer läggas til Arkivet "Ingen dag att minnas". För man måste nog ha sånna arkiv i huvudet för att komma ihåg de roliga sakerna, det tror jag iallafall.

Hursom går det bra på gamla "nya" jobbet. Vet inte riktigt vad jag ska kalla det, så det får heta så. Idag kom min förra Chef Veronika in i butiken, gissa om det var ett kärt återseende? :D Tydligen ska hon spendera massa tid i våran nyöppnade butik med att bygga så vi får jobba ihop igen. Känns riktigt kul. Hon var verkligen en av de jag saknade mest när jag slutade.. Men tydligen fick hon också avsluta för roligare saker i Sverige bara 2 veckor efter mig :)

Somnade lugnt till Bonde söker fru, som ajg förövrigt tycker de bör byt namn på nu. Så egentligen sk ajag väll stänga ned de här bruken och sova nu så jag inte blir pigg.

Imorgon kommer en ny dag som kan arkiveras i samma som dagens och gårdagens. För jag ska nämligen bara till optikern, träna och sen jobba.

Natti Natti!


Vilken jävla dag

Jag är trött i kroppen efter den här dagen. Slitit från 07 i morse tills nu. med undantag 1 timme då jag fikade med mamma, hennes vän och bebis. Fick iallafall gå 1,5 timme tidigare frn jobbet.. kändes meningslöst att vara där när det ändå var så lite att göra.

Fick ett samtal som gjorde mig både ledsen och arg men mest upprörd. Vissa saker förstår jag till fullo för jag vet att det är så, och det har jag mig själv att skylla, asbsolut! Men andra saker gorde mig upprörd. Jag har ställt upp till tusen, men nu känns det som att det inte spelar nån roll längre.. vi får se vad det blir av det hela. Min tid kanske är förbi.. vem vet? Tänker fatta ett beslut innan Oktober är slut iallafall. Har ju några veckor på mig att se hur det blir..

Tränat nu på kvällen. Det var skönt att få ut lite ilska faktiskt. Tråkigt med så mycket folk, men vi fick som tur va de två sista platserna efter som de som bokat aldrig kom.

Nu är det sängen som gäller, i morgon är en ny dag med nya tag :)

Pretty woman

Gahhh det blir ingen tidig kväll ändå.. såg att det är Pretty Woman på 3:an om 10 min. Då kan man ju inte sova..
Får springa in i duschen nu så jag kan krypa ned under täcket och se den sen.


Dryga blogg.se

Har tagit mig en evighet att ens logga in här nu. Men den som väntar på nått gott..

Hursomhelst så har helgen bestått av jobb x2 igår. Skön kväll med lite sura miner från vissa håll, men vi håller alltid ett leende och bryr oss inte :) Skönt att få stänga och åka hem..

Idag har vi varit på IKEA. Kollat ut nya möbler till vardagsrummet. Men inget av det följde med hem då jag vill måla/tapetsera om först så jag verkligen vet att det passar. En byrå till sovrummet så älsklingen får sig lite lådor också fick det bli iallafall. Så nu har vi spenderat hela eftermiddagen/kvällen med att montera ihop nya byrån. Jag har även änltigen plockat bort alla små och stora spritflaskor som nu ska väck. Hela ´bokhyllan ska ju bort under veckan..

Var snabbt in på gamla "nya" jobbet förrut. Ville se vad han tänkt för denna vecka, ihopp om att jag ´fasktiskt skulle få vara helt ledig. Men som vanligt bedrog jag mig. Åkte på jobb mån - tors ist. Men det är ju extra pengar så ska inte klaga,, men hade sett fram emot denna veckan helt ledig och göra iordning här hemma.. får bli en annan gång. Som det verkar nu är det mest jobb hela veckorna.. spännande men det kommer bli slitigt också att enast ha söndagarna ledigt. En del dubbel jobb har jag framför mig också :P

Nu ska jag sluta klaga och mysa med älsklingen istället. Blir tidigt isäng ida då jag ska börja kl 07 imorgon. Hur längesen var det inte som jag gick upp så tidigt?

Impulsköp av ny tv

Inte gjort värst mycket idag heller. Mest njutit av att varit ledig. Fick dock världens hostattack i morse så fick inte följa med in och spinna för svärmor. Bara för mig att traska på bandet i gymmet 30 minuter. Men coren var jag iallafall med på. Kanske var bästa så också, annars hade jag nog hostat fortfarande.
en lunch senare och jag var hemma och älsklingen. Fösökte få med han ut till alla elektronikaffärer för att leta efter en mediaspelare till alla filmer, men utan framgång. Vi avslutade på jobbet med att kolla lite, därifrån kom vi med en ny tv. 46" Samsung LCD tv. Jag är besviken dock att den blev den stora.. ajg vill ha 40", men jag ska väll vara tyst.. fick den med inslag av rött iallafall :) Vi är riktigt bra på att impuls handla elektronik grejer på Fredagar jag och älsklingen..
Nu har vi nyss installerat den och ska fixa in dvd:n och tv-spelen m.m. Nu är det bara ett abonnemang och lite så så vi får bättre bild, lite nya sladdar och dyl.

Vi är iallafall nöjda, eller speciellt älsklingen.

 
Före och efter bilder. Nu är det bara slänga ut bokhyllan och köpa ny tv bänk på söndag (förhoppningsvis) som gäller tills vi ska renovera om helt och hållet.



Avslutade kvällen med en varsin Pizza och lite godis.. perfekt härlig fredagskväll!

Inga ord

Har inte speciellt myket att säga om den här dagen. Jobbat hela dagen och sen avslutade jag den med att åka hem till mormor för att käka lite kvällsmat.
Däremellan har jag hunnit varit hemma och tagit hand om min sjuka man, som jag tydligen smittat ner.. Stackare! ♥

Imorgon är en ny dag..och jag är ledig.

Varannan dag vecka

Ja eftersom jag har en sådan skön vecka så njuter jag helt och fullt. I morse tog jag god tid på mig att göra en riktig frulle innan det var dags att träna. Två veckor sen jag var där så det var riktigt jobbig. Benen skakade en hel del när jag försökte ta mig ut därifrån. Men som alltid gött när det är gjort. Nu väntar väll jordens träningsvärk som vanligt..

Svärmor erbjöd sig att bjuda på lunch så det tackade jag för. Sen fick hon följa med mig till både optikern och IKEA. Fick äntligen mina nya linser idag, hur de känns är jag inte riktigt säker på ännu, men hoppas för att i världe att de ska vara bra nu! På IKEA blev det två ramar till sovrummet. Våra diplom från tandemflygningen (som ni för övrigt inte fått sett ännu) ska nämligen upp på väggen. Kanske skulle få tummen ur och få upp studentkorten ocså samtidigt, de är ju inramade och klara iallafall :P

Såg en film och dega i soffan efteråt. hanlade om nån pojke som var en riktigt musikbegåvning. Kan inte påstå att den var super bra, men helt ok.

Spenderat kvällen hos Engan med tjejerna. Bonde söker fru och en herran massa dravel. Alltid lika trevligt :) Förhoppningsvis väntas det utgång nästa vecka.. om jag nu kolla mitt schema rätt. Hoppas på det.

Hursom så ska jag sova nu. Natti!


Presenter :)

Har suttit på högspänn inne på jobbet idag, iväntan på mamma. men hon hade jobbat hela dagen så det blev dte inge av. ficvk istället efter en dag som gått otroligt fort åka hem till henne för att få höra en massa om dreas London resa, se bilder samt få lite presenter. Hade ju beställt vita converse i sinn och det fick jag. Dock en helt annan modell som ajg faktiskt aldrig sett i sverige (och hoppas det så förblir) men jag älskar dem. Sjukt sköna och snygga. Fick mig en älg till bilen också (så vi slipper leta), samt en skiva med massa hits låtar från 1987 :) Thanks mammi!
Var så kul att höra om allt de gjort och sett. Längtar så sjukt mycket tillbaka själv!! Verkar verkligen som de haft en toppen vecka. men vad akn man tro när man åker iväg mor och 3 döttrar? :) Kul att höra.
Lyckades även snika till mig lite kvällsmat.






Även jag hade med mig presenter, om man nu kan säga så. Min låssas lillasyster fick sig en helt ny garderob. Kul att man kan glädja andra med sånt man själv inte använder/vill ha längre :) Har ju redan gett svärmor en ny också. Min kusin ska kunna få lite hon med. jag är snäll.. delar med mig till alla :P


Fika med brudarna

Blev en snabb mysig fika med tjejerna igår. Men kort blev den.. tror ingen va på direkt fika humör. Istället åkte jag hem igen och slängde mig i soffan samt fortsatte med tvätten. Det där med att komma ut och fota igår kunde jag bara glömma, vad trodde jag? Hann iaf. förbi andra jobbet och så tomt och fint mitt schema denna vecka var, tack för det!

Kvällen skulle jag träna men det slutade med en långpromenad i det sköna vädret istället. Lite färjan och kramp i magen av skratt senare var det en oromantisk johanna som somnade till filmen älsklingen ville se.. Trött? Ja!


Säger som Emma, igår var det inga linslusar direkt. Vill inte sno alla hennes så resten av bilderna finner ni i Emmas blögg!

Då var det måndag

Vaknade av mammas sms i morse. Idag är deras sista dag i London och jag hoppas verkligen de får en super bra dag.
Själv har jag hunnit med det jag tänkt mig. Tvättat undn lite, gjort matlåda tills i morogn och plockat undan en hel del grejer. Nu är det dags att slänga mig in i duschen för att sedan få i mig lite frukost. Efter det tänkte jga ju hinna åka ut och fota lite innan ajg ska vara i stan vid 14 och möta upp vännerna. får se om jag hinner med det eller ej.

De är i vilket fall som helst skönt att det är måndag, ny vecka och jag är ledig. Måste förbi gamla (nya) jobbet också och se så han inte tänkt att jag ska jobba nått denna veckan, för det blir inget med det. Ska ju bli helt frisker innan jag ställer mgi i den kylan igen.

Men lite träning i kväll hoppas jag på att jag ska orka med ändå, får köra det jag orkar helt enkelt.


Lediga dagen

Imorgon är jag ledig. Tänkte komma upp i tid för att tvätta undan lite. Hinna göra matlåda hade jag också tänkt mig eftersom jag ska jobba på tisdag. Blir det tid över innan jag ska möta min/a vän/ner i stan vid 13 tänkte jag ta med min min Nikon D80 ut och fota lite.. den har tyvärr fått breda väg för andra saker sista veckorna. Börjar bli lite små trist med inomhus bilder också..


Tillsvidare får ni avnjuta mina amatör bilder..

Soliga söndag

Vaknade relativt tidigt i morse utav att solen strålade. Fast nu ljög jag. den var på väg fram iallafall. Låg kvar i sängen en lång stund för att se på nya One Tree Hill och Gossip Girl. En mysigt frukost och sen var det jag som begav mig till Bergvik för att infrskaffa nytt sminkborttagning, krämer osv. Skönt att slänga pengar på nått vetiigt för en gångs skull :)

Åkte hem till svärmor för att ta med henne ut i solen på en skön promenad. och nu ljög jag inte.. solen tittade fram nästan hela dagen idag ju. Varmt blev det och jag kände direkt jag kom in att det var kansk einte smartaste draget av mig att gå ut och gå, men det var gött hursom. De satte på en film jag snabbt konstaera var en bok, och hör och höpna.. inte förens de 20 sista somnade jag den här gången, inte illa :P

Åkte hem och hämta upp älsk för att tvinga med han och handla Tacos. Pizza stod på listan annars men inget jag ville ha. så nu sitter vi här proppmätta och belåtna.. trots att vi slutade äta för över en timme sen. Men det är typiskt när det gäller tacos. Ska försöka dra med mannen in för att sova snart.. Imorogn är en Ledig dag!


Så här tänkte jag servera min man maten nåndag.. synd bara att han inte gillar sushi ;P

Födelsedagsfirande

Det känns som att jag inte gör annat än att jobbar eller är på kalas. Hursom så var det jobb mellan 11 - 15 igår, som sagt. Tiden gick fort tots att jag inte kände mig alls bra.

Hem och vila i soffan nån timme innan det var dags att slänga sig i duschen och bli något piggare. Messa chefen på andra jobbet för det hade varit riktigt dumt att åka iväg och jobba, som tur va så fick hon in nån annan. Tack för det.
Iväg hem till svärmor för att möta upp tydligen hela hennes mans släkt och älsk mormor. Dags för hennes ena kalas. (dock ska vi fira henne med hennes sida om 2 veckor, då får hon äntligen våran present!!) Vidare ned till stan och Drott för att få i oss lite mat. Underbart god sådan. Hem till A & P igen för godaste marängtårtan och en massa babbel. Avslutade när hela P's släkt åkte hem med att se på Stjärnor på Is, faktiskt riktigt impad av vissa som var med. Tillsut var klockan över natten och det var dags att skjutsa hem älsk mormor och bege sig hemåt till sängen.
Tack för en trevlig kväll! (förutom att febern gjorde sig påmind hela kvällen!)


Vissa var betydligt bättre än andra, men ett gött skratt fick man ju iallafall :)

Fredag redan?

Denna annars så underbara fredag förvandlades fort till en helt vanlig onsdags kväll i mitt huvud. Känns inte som fredag alls.

Somnade som en stock i går i sängen vid 21 tiden, men det varade inte länge. Först ringde mamma från London och ville ge mgi lite medlidande, och övertyga mig om att inte gå till jobbet alls idag. Direkt efter ringde svärmor o töla. Båda lika förvånade över att jag redan hade somnat (eftersom jag inte sett på film!). Även hon försökte övertala mig att sjukanmäla mig.

Men envis som man är var det bara att dra sig ur sängen trött och jäkligt i morse. Hade trots allt fått iaf. 11 timmars sömn. Kände inte att jag kunde ringa mig sjuk när en kollega bytt dag med mig för han ville vara ledig. Trist men sant. Hursom så klarade jag av dagen om än så seg och jobbig. Snorig och febrig är det jättekul att stå nära en kund och babbla. Usch och Fy! Avslutade dagen perfekt iallafall och sen kom älsklingen och tyckte lite synd om mig också, så det blev ett bra slut på dagen iaf.

Kvällen har vi spenderat i soffan med nya Irene Huss. Har försökt få tag i nån som kan ta mitt pass på andra jobbet imorgon då jag inte vill jobba. Sista gångerna jag jobbat sjuk har det resulterat i att jag varit hemma ytterligare en vecka.. och det har jag varken tid eller ork med. ser dock ut som att jag inte kan få tag i nån, men då hoppas jag de klarar sig en man kort, det har gått förut.

Nu är det jag som ska släcka ned lampan här och sova. Ska ju trots allt jobba melan 11 - 15 imorgon på dagen och då vill jag vara något så när pigg. Helst av allt skulle jag vilja vara helt frisk, men det dröjer nog en vecka till om ag känner min kropp rätt..

Natti Natti!

Stackars mig!

Ligger i soffan och tycker synd min mig själv. Var precis som jag befarade igår, en förkylning på ingång. Idag har de brutit ut och jag har mått så där. Nyss fått i mig lite mat iform av en pizza och tänka krypa ned i sängen nu för att ta kvällen. Måste orka med dagen i morgon också då ajg lovat för längesen att byta dag med en kollega.. typiskt? Hur typiskt är det inte att vi tänkte ha "martini-kväll" imorgon hos kickan då? Ovanligt att jag alltid är sjuk när de tänkt hitta på nått kul. Får helt enkelt vara hemma o försöka bli frisk.

Mannen är i san och ser på Hockeyn. Jag slängde iväg ett sms till mamma förut för att se att de kommit fram ordentligt + att jag var tvungen att få lite medlidande, det fick jag. En extra present skulle följa med hem från London eftersom jag är sjuk ;) haha

Nästa vecka är det jag som inte tar åt mig en enda tid utöver det jag ska jobba. Måste bli helt frisk efter helgen innan jag sliter igen. Ingen lust att vara sjuk i flera veckor som jag har en förmåga att vara. Det är förmodligen stressen och allt jobb som gjort att ajg blivit sjuk nu..

Stackars mig!

En vecka

Jobbat konstant i en vecka nu. Okej det är väll inte så mycket med det känns i kropen att jag skulle behöva en dag eller två ledigt nu. Men så blir det inte förens på Söndag, då är jag ledig hela dagen faktiskt :) OM jag längtar. Behöver en da att bara vila. tror tyvärr jag börjr bli sjuker.. känns i både huvud och hals. Jag har verklgen inte tid med det här nu. Men jag lyckas ju alltid dra på mig en förkylning på våren och en på hösten. :(

Idag blev det en lunch med mamma. Är så himlans avis på henne, mormor och mina två mostrar, de åker nämligen till London i morgon bitti. Hoppas de får en underbar resa.. det är de värda hela högen.
Kommer sakna mammi. Säger som Jonna.. visst att det bara är 5 dagar, men pratar med henne dagligen annars.

Ska slänga mig in i duschen snart och sen sova. Börjar redan 08.15 imorgon. Hur det ska gå är en senare fråga..


Bilden är min egen!

Pussel

Nu har vi hämtat svärmors present. På tiden då det eventuellt vaknas kalas för henne på söndag. Ett pussel är vad hon ska få av oss, vad det innehåller återkommer jag med vid senare tillfälle. Först ska hon försöka lyckas få ihop det själv och lista ut..


Tisdag - Älskade sovmorgon

Igår fick jag äntligen efter att ha längtat hur länge som helst, sova ut! Hur behövligt dte var ska vi inte ens gå in på. Snälla Mormor ville bjuda på lunch, och till min förvåning lärde jag mig tycka om Kantareller till och med. Haha.
Igår var min första lediga dag på över en vecka så jag hade egntligen sett fram emot att bara varit. Men min nya chef på Neto ville jag skulle komma in och vara där även igår så att det skulle sätta sig lite mer info, nu länns det ju bra, men igår hade ag ingen som helst lust. Dagen gick fort och det handlade ju bara om 6h. Fick mig en repetion iform av att ta kassan samt lite annat smått och gott. Det var skönt när vi fick gå hem vid 20.30.

Mys i soffan med mannen var det som hanns med efteråt samt en låååång varm dusch. Jag är inte van kylan som är inne på Netto. Lite annat om man jämför med Onoff :P


Vart tar tiden vägen?

Måndag - Jobb på "nya" jobbet..

Hem till svärmor och fick mig frukost. Latmasken har verkligen fått tag i mig då jag inte haft mat hemma på et tag men inte orkat handla eller. Hursom så var hon snäll och gick upp och gjorde frukost till mig :) Tack!
Iväg till optikern för att klaga på nya linserna jag fick, det gick fort och slutade med att hon beställde nya. Hoppas verkligen mina ögon tål dem.

Kom till gamla "nya" jobbet och mötte alla andra nya som ska med till nya butiken. Ska bli kul att få bygga upp den helt från grunden. Speciellt med de som ska börja där.. verkar kanon hela högen. Lär nog få det kul. Var iallafall i gamla butiken några timmar för att friska upp minnet lite och hjälpa de nya att komma till rätta lite. Hade inte glömt så mycket som jag trodde ändå, skönt.

Hem tillbaka till svärmor för att få i mig lite mat innan det var dags för träning. Klantade mig på jobbet i lördagsnatt så jag gjorde nått med vaden jag kände av hela måndagen, då kan ni tänka er vad skönt det var att Pump med det.
Sen var det bara att skynda hem då älsklingen var på ingång. Hur mysigt det var att ha honom hemma kan ni nog förså själva. Somnade i hans famn tryggt..


Älskar mina två män!

Söndag - Födelsedagskalas

Förvånade om jag skriver att jag ytterligare en dag ahr jobbat? Nää, tänkte väll det, men lugn, det kommer mera.

Efter en dag på jobbet var det snabbt hem för dusch och se något levande ut. Hem till mormor för att kalasa med släkten då hon som sagt fyllde år i Måndags. En Limegrön resväska var presenten från min familj, mycket uppskattad :) jag själv frossade loss i kladdkaka, tårta, bullar och äppelkaka, självklart mormors hembak alltihop. Lite mys med kusinbarnet, hör och häpna, jag tom höl i henne helt själv! Lite impade ni blev nu.. jag med min bebis-skräck även om jag gillar dem. Hursom så impade jag på släkten iallafall. Lillfisen tom trivdes hos mig.. men vem gör inte de :)

Kvällen spenderade jag hos svärmor o Peter. Nu var det dags att se på P.S I Love You. Dock blev den tyvärr för min del iaf. en besvikelse.. inte alls så bra som jag trodde eller hade tänkt mig. Dessto sorgligare var det att se på Animal Planet. Älskar den kanalen, men den är så hemsk ibland.
Skönt avslut på en hård vecka ;P

Hur kan man vilja skada dess sötingar eller andra djur? :'(

Lördag - Jobb x2

Äntligen relativt pigg. Jobb som stod på schemat. När det var över var det dags att bege mig hemåt. Där väntade soffan och mitt wii fit. Lite spelande ovch upplåsning av nya "banor", en Piza på det och lite sömn. Vaknade paniiik 15 minuter innan ajg skulle iväg till jobb nr 2 för dagen. Hektisk kväll med mycket folk och för lite personal. Lägg till Erotikmässan oc en jäkla massa bönner på det så får ni min kväll. Lagomt sliten var det en trött och butter Johanna som totalt slockande i sängen vid 03.30 tiden..


Fredag - Hej huvudvärken

Inte för intet som jag vaknade upp med världens baksmälla. Väl förtjänad kan man lugnt påstå att den var. Tog mig in i duschen och sen vidare hem till mormor för att få mig frukost. Jag som det sista jag gjorde i Torsdags, hade lovat att komma in extra på jobbet även i Fredags. Började dock 12, så jag bosatte mig på stolen bakom kassan och försökte göra så lite som möjligt. fick ett sms som påstod/frågade om jag Snubblat klart? hmpf.. jag, snubbla? Skulle inte tro det ;P HAHA!

Hursom blev det lunch på BK, vidrigaste bakfyllematen någonsin, fast den satt rätt bra ändå. Tillbaka till min sköna stol och tillsut fick jag knalla hemåt. En lycklig Johanna.

Kvällen spenderades hos Emma med Jonna. Såg mest på när de färgade håret, blev så tjusiga så. den ene mörk och den andre ljuser.. annars var Emmas soffa och tv:n min bästa vän. Somnade in lika skönt även denna kväll, i tid också.


Emma

                     
Jönn

(Bilderna är deras, från respektive blögg!)                           

Torsdagen - Gräsänkan Johanna

Vaknade upp rätt tidigt, in i duschen och fem minuter efter ringde min mobil, jobbet. Det var bara att slänga på sig klär och iväg. Dock var jag tvungen att åka iväg till mitt gamla ("nya") jobb för att lämna schema och skriva på nya kontraket som jag totalt glömde bort att göra kvällen innan (opps!).

Älsklingen lämnade mig här hemma helt själv för att spendera 4 dagar i Norge/danmark med svärfar och Grabbarna, Fotb(öl)ls resa. Fick roa mig själv under dessa dagar..

Torsdagskvällen bev det en spontan utgång. Jag och kollegan Dan fick för oss att vi skulle gå ut. Hel lyckat blev det. fick även sällskap av Vlade. Stor dängde pöjkera i Guitar Hero och proffs fotade med Dans Kamera (IRONI!!!). Helt plötsligt var klockan för mycket och vi begav oss till stan. Kanon fylla.. så kan man resultera min utekväll. men tack Dan för en super kväll. Haha! En taxiresa senare och jag sov som en stock..


Jag är alltid i mitt Esse!

Gör ett försök..

Får se vad långt jag kommer, men tänte mig på att försök av update. Var ju en vecka sedan sist.. får nog dela upp det, annars blire blää. Hej hopp!

RSS 2.0