Tre generationsdag

Åkte till mormor på förmiddagen och käka frulle med Mamma. Sen tog vi en dag på stan. Hittade en del fint och fick med mig två tröjor och ett par jeans shorts. Är riktigt nöjd med mina köp. Strosa runt lite och avslutade med lunch på Waynes, pasta med kyckling. Den är ju så underbart god.
Sen åkte vi hem till mormor för en fika innan mamma skulle jobba.

Inväntade Jonna och åkte ut till Skutis för att gå 7,5:an. Sköt at bara få prata av sig om allt och inget och rensa tankarna lite. Tack gumman :) Fick sånt sug av att springa och haft senaste veckorna, så tog den lilla löprundan här hemma när jag kom hem också. Första gången jag orkade hela, så nu är jag stolt! Jag har aldrig varit en löpare kan jag meddela!!

På kvällen blev det en sväng upp till mannens farmor för lite tölande och socialitet.

Nu blir det sängen då ögonen redan håller på att falla ihop på mig.


Här är den ena tröjan, fast min är svart. Barnavdelningen är ett bra ställe.

Stora Planer

Jag och älsklingen har nya planer på G nu. Sist var det en lägenhet i våran uppgång men den steg över vad vi ville bjuda för den så det släppte vi ganska fort. Nu är det andra stora planer på gång. Dessa hoppas jag verkligen går i lås. Det är ju framtids planer så varför vänta nått år? Vi är exhalterade båda två och hoppas som sagt på det bästa, sen är det bara se hur allt kommer omkring..


Måndag

Måndag ny vecka igen. Det är bara Måndag och Fredag nu för tiden.

Men man ska väll inte klaga. Jag är ledig fram tills Fredags så ska njuta så mycket jag bara kan. Vaknade tidigt i morse pigg men tvingade mig själv att somna om. Men vid 09 var det lönlöst att ligga kvar i sängen efter att varit vaken sen länge så det fick bli att kliva upp. Slappande i soffan och tänkte precis ge mig ut på inlinsen när svärmor ringde och fråga om vi skulle ta en promenad. Sagt och gjort, riktigt gött men varmt.

Inte gjort mycket annat idag, mannen kom förbi en sväng och tvättade bilen, Välbehövligt. Sen satt vi bara ute på altan och tölade.

Sen blev det Pump nu på kvälen. Körde ett gammalt pass vilket var kul då man faktiskt hinner tröttna på att köra samma hela tiden.

Kan summera denna dag som en träningsdag med andra ords.


Fler än jag som gillar när utemöblerna kommer fram ;)

Helg update

I fredags vaknade jag pigg som bara den 05.30, tur det då jag började jobba 06. Slutade 11.30 och begav mig direkt till träningen.. spinning/Core. Oj så längesne jag var på det passet, men kul! Åkte direkt ut till skutis för att gå 7,5:an också innan jag skulle iväg på jobb igen.

Åkte förbi och köpte med en baugette och kom till jobbet, men de ville inte ha nån garderob utan jag fick fint trampa hemåt igen. Jag var glad över att slippa faktiskt. Blev ist. att möta upp Jonna och Andreas med mannen på skutis för en fresbeegolf runda ist. Jag sög!! Fanns det bara ett träd framför mig så prickade jag det, men nån måste ju var sämst.. eller?

Lördagen vaknade vi tidigt igen. Skjutsa älsk till fotbollen och begav mig till kusinernas stuga för att umgås en sväng. Men mamma ringde efter 30 min så begav mig til hene och I2-marten ist. Sen var det förberedelser inför kvällen som gällde, handlade mat osv.
Kvällen blev kanon lyckad.. mamma bjöd oss alla tjejer på mat, Skit gott. Kvällen bestod av gamla hits från 90-talet, goda drinkar, dans och massa tölande innan taxin kom för att hämta upp oss.
Väl på nöjes var det också skit kul, för en gångs skull :P Drog med Jonna in till schlager baren och vi fick i oss en drink eller två. Natten avslutade vi med en lång promenad, ett hotell, skjuts hem och skavsår som hette duga. 05.40 klev jag innanför dörren något sliten..
Tack tjejer för en toppen kväll, bästa på länge!!

Vaknade redan 09.30 och hade inte fått allt för många timmar sömn. Men klev inte ur förens vid 15, en dusch och sne kom mamma och plocka upp mig för pizza hos moster. Den satt precis där den skulle. Gos med lilla Emelie och sen blev det hem till soffan. En något sliten johanna som somnade in rätt snabbt..

                 


Periodare

Känner mig som en sådan när dte gäller blöggen. Ibland har jag massor jag vill skriva om och andra dagar ingenting alls, är juts nu inne i den andra av dessa två. Hursom får jag väll göra en update om helgen som varit iallafall..

Bästa helgen på länge!

Ja det har det verkligen varit. Jag har varit helt ledig, när hände det sist liksom? Solen har strålat förutom idag då, Fresbeegolf, party med bästa tjejerna, stugan, marten m.m och njutit av fullo. Update kommer i morogn, håll tillgodo!


Underbar dag

Vilken härlig dag det varit idag.

Startade med frukost hemma hos Svärmor följt av 7,5:an på Skutis. Mötte kusinerna i spåret och fick mig ett gott skratt. Smartona hade gått milen ist. för den vi gick. Men extra motion är ju bra ;) haha

Slängde sen på mig bikiniöverdelen och tog en solstol ute i trädgården. Där har jag suttit hela dagen och läst, lyssnat på musik, tjötat med Annicka och halv slumrat om vartannat.
Fått färg i fejjan som jag inte klagar över trots att jag faktiskt bränt mig lite.

Känner mig redan full med ny energi. Att det ska bli lika fint i helgen klagar jag inte på. Ska bosätta mig hos mamma (eftersom hon gjort iordning uteplatsen) hela helgen tror jag ;)

Sitter hos mormor nu och tryckt en och annan bulle. Inväntar mannen sen blir det hem o götta med räkmacka och en film innan sängen kallar.

Seg updatering

Blogg.se updaterar verkligen segt numera. Kan ta hur lång tid som helst innan man kan se inläggen ju, eller är dte bara jag som har problem med det? Irriterande är det hursom!


Massa minnen

Vilken härlig dag det varit. Strålande sol, ja halva dagen iallafall. Åkte ut till skutis på förmiddagen med Jonna för en promenad i spåret och inviga mina nya promenadskor. Saknat det. Kan vara skönaste spåret i Karlstad. Efter åkte vi hem till Sara en snabbis och hälsade på innan det var dags för min del att bege mig till Pumpen. Jobbigare än vanligt, men kanske inte så konstigt efter att ah gått 7,5km redan.

Eftermiddagen var jag hos mormor med mamma och kollade igenom massa gamla kort sen vi var små. Så kul att se från när mamma var liten också, och mormor och morfar var unga. Så fina. Fanns miljoner kort jag skulle vilja försora och sätta upp här hemma i svartvitt från typ tidigt 60-tal. Alla historier till varje bild är underbara också :)

Sne var det jobb som gällde. Men bara några timmar eftersom det var en större bokning. Nu är jag hemkommen och ska snart slänga mig i sängen.


Jag och broder på Legoland


Tror jag har en förkärlek till träningsskor som är vita med ljusgrönt :P

Nytt, nytt och nytt

Imorse var det jobb som gällde, härligt att börja tidigt igen. Trodde aldrig jag skulle vakna utvilad men se där, det gjorde jag. Dagen rullade på fort och jag fick traska hem tidigare än tänkt.

Inväntade mannen och begav oss till ONOFF för att införskaffa en iPod till honom, han behöver nått vettigt att lyssna på ljudbok och musik i. Tråkiga han bara som köper alt han vill ha/behöver så här en månad innan han fyller år. Men bara komma på nått annat.
Skrev även på kontraktet för sommaren så nu är allt det klar och jag har mitt sommarschema redan nu, känns skönt.

Vi kom iallafall ut från Stadium med tre par nya skor till oss. Jag fick äntligen ett par älskade röda Converse. Ojoj, jag som verkligen hatade dem för nått år sen, fullkomligt älskar dem nu. Har en hel hög i olika färger och material. :) Älsk köpte sig nya golfskor, i dammodell för hans små fötter kräver inte mer, och de var dubbelt så snygga. OM jag skrattade, samt att han faktiskt fick ett par till.. annars brukar det alltid vara jag som får. Men ta tre för två på stadium uppskattas ju alltid. En T-shirt från Gina slank med också.

Skulle eg. tränat Pump men fick bli mat på Max och en sväng till golfbanan i stället när solen kom fram. Jag är en naturbegåvning, det ni. Och tillråga på allt spelade jag med älsklingen klubbor som är år "rätt" håll, medans jag själv spelar egentligen åt "fel" håll. Men duktig var jag, tom älsk erkände det ;) Första gången i mitt liv som jag spelade på själva banan, bara stått på ranschen innan. Men kommer aldrig någonsin bli min grej det där med golf. Jag föredrar lata dagar i solstolen. Men vad gör man inte för lite tid tillsammans när vi aldrig har det numera.

Kan sammanfatta dagen som en bra dag. En glad dag helt enkelt :) Har även lyckats fixa så jag är ledig på Lördag och det blir med andra ord utgång, läääängtar!!


      


Helgens bravader

I torsdag efter jobbet tog jag mitt pick och vi begav oss till svärmor där jag belägrat mig under helgen eftersom mannen begav sig till Norge. Tacosen stod på bordet och sen hann vi inte mkt mer innan jag somnade.

Hursom kan vi sammanfatta helgen med P-fest (eller garderoben iaf.), lekar, en stång, på tok för mycket alkohol, skratt, tårar, ta-han-om-min-vän, 15 minuter inne på Ankan, en smäll på käften (ej med mening), en osocial johanna som bara sover, kalla nätter, bortskämdhet, jobb i massor, mer trötthet, gosade med kissen, saknad av mannen, samt en underbar svärmor.

Äsch, vi tar fredagen i bilder ist.

 






Bästa Garderobstjejerna! ♥


Jag lever

Det rör sig iallafall i kroppen på mig oxh jag akn tänka, det måste ju tyda på at jag lever?
Men det är knappt jag gjort det i helgen, då jag varje stund jag kommit över har tagit mig en powernap. Hursom finns det ingen ork till update nu. Älsklingen är hemma och vi myser i soffan framför taaaaaaddddaaaa.. fotboll. Älskar verkligen söndags fotbollen. Nej men jag kommer sova som ett barn i natt bredvid honom, det är ett som är säkert.
Vi tar tom "sovmorgon" tillsammans i morgon, inte illa alls!

Gräsänka

Ska packa lite kläder nu för i (morgon) helgen flyttar jag hem till svärmor över helgen. Eftersom hennes man åker bort och älsk bestämde sig nu i sista minuten för Norge ändå så tänker jag bosätta mig där ist. för hemma. Själva tillsammans helt enkelt. Har jag talat om att jag hatar att vara själv?
Är iofs. inte hemma så mkt i helgen ändå med tanke på ev. p-fest på fre och jobb hela helgen.. men det blir lite mer sällskap iallafall. Sen blir jag bortskämd tillråga på allt.. det säger man ju inte nej till.


Den är sötisen ska jag ha inne hos mig ;)

I mina chinos

Efter rundturen i morse blev det frulle på riktigt innan träningen. Pump i vanlig ordning, men det är fan kul :)

Rotade lite i garderoben efter nått att ha på mig och hittade mina beiga chinos sen förra året. De är ju underbara ju, förstår inte varför jag inte använde dem flitigare förra året.. de är mer favvo än mina nya svarta från Gina iallafall.

Hursom har dagen varit lugn och skön. Laddar för ett nytt jobb pass på ONOFF i morgon. Ut på golvet och sälja väntas, pirrigt då det är över 3 månader sen jag gjorde det sist.

Var till svärmor, men sociala klubben som vi är somnade vi om varandra framför tv:n. Typiskt oss?

Tidig morgon

Mamma ringde vid 06.45 och väckte oss. Var bara på med kläderna och åka ned till stanf ör att hämta henne. Sett klart på Mamma Mia nu eftersom jag så klart somnade ifrån filmen igår..

Nu ska jag slänga i mig en smörgås sen blir det ut med inlinesen en runda.

Vet ni? Jag hoppas på sooool idag!

Planer ändras

Imorse vaknade jag lika tidigt som mannen, tänkte seriöst kliva ur sängen för att göra frukost åt han, men kom på andra tankar rätt snabbt. Men andra ord var det mycket skönare att ligga kvar på hans arm. Cyklade bort till svärmor för att bege oss ned mot Freesun och solariet.

Väl tillbaka hade de ringt från ONOFF, sjukdom. Bara slänga i mig frulle åka hem och byta om och iväg dit. Dagen har gått riktigt fort och som alltid kul :) Snälla mamma och mormor ställde upp som kockar på lunchen eftersom jag inte hade nåon klar matlåda med.

Direkt efter jobbet blev det hem för att skruva på hjulen på inlinesen igen och iväg på min runda. OM det kommer kännas i kroppen i morgon. Men det är det värt, att åka inlines är nog bland det skönaste som finns, det rensar tankarna mer än en lång promenad.

Nu är det Mamma Mia för min del, den filmen gör mig riktigt glad, samt att jag får fälla en tår eller två ;)


Ansökan inskickad

Jag känner mig duktig idag. Gick till mormor efter frukosten för att skriva ut min ansökan till skolan. Fixade alt det och fick det äntligen iväg skickat. Innan ringde jag farmor och talade om mina planer inför hösten, gissa om hon blev glad? Haha!

Träning som blev ökning än en gång. Jga är starkare än jag tror, skönt som satan. Cykla dit och hem var inte dumt heller. Jag kan lika gärna ställa ned bilen helt och bara cykla nu hela våren/sommaren, älskar't.

Myst med mannen i soffan nu och sett Rallybrudar. Helt okej film. Nu är det snart läggdags då ögonen redan slocknat till en gång.


Slut i rutan

Nu är ansökan klar.. tror jag. Känner mig nöjd. Den är kort men innehåller det de behöver veta om mig. Alla andra papper runt omkring är avklarade.. endast ett papper kvar men det fixar jag imorgon. Annars får ansökan gå iväg ändå och hoppas på det bästa.

Nu ska jag se på robinsson den är det slut lekt för pojkarna efter det. Tänkte för första gången den här veckan lägga mig samtidigt som mannen. Ja, ajg har en förkärlek till att lyckas somna innan han ens kommit och lag sig :P
Vi startar ju nya veckan med en röd da, vilket för mig inte märks alls eftersom jag är ledig. Men jag är glad för älsklingens skull att han får en enxtra sovmorgon, det är han värd :)


Dessa Måsten

Hur jobbigt är det inte när man har en massa saker som man verkligen måste göra? Jag har bestämt mig för att min ansökan till skolan ska vara klar innan jag släcker lampan för kvällen idag. måste få den ur världen så dte känns bra sen.

Påsk Helgen

Helgen har bestått av blandat kompott, Familj och Jobb.

Fredagen som sagt hos Svärmor och Peter. Gör god mat, Talang, Så ska det låta osv. Trevligt som alltid.

Lördagen var det jobba som gällde. På med vita skjortan och svarta byxorna innan jag begav mig bort till ONOFF. Underbart det var att få komma dit igen, verkligen saknat det/dem de senaste två månaderna. Dagen bara rann i väg och plötsligt stängde vi och det var dags för att åka till Moster för påskmat med släkten. Gos med lillan Emelie i nya sandlådan och mitt nya namn blev "Anna" Johanna var tydligen för svårt, men Johan går bra :P

Jobb nr2 för dagen var som alltid Nöjes. Kvällen gick bra och det var mindre folk än jag väntat mig. Att det var underbart att åka hem och somna skönt i sängen inatt behöver jag väll knappast säga?

Idag har dagen sett ut som första halvan igår.. alltså jobb på ONOFF. Skrattat mig igenom en dag till.. vilka sköningar jag jobbar med. Sedan till Moster för att äta rester sne igår och sitta ute i solen.

Svärfar hann vi se en snabbis förrut innan de återvände till Norge också, kul :)

Nu är det söndag och jag skulle egentligen ha jobbat. men eftersom spelningen är inställd blev det ist en liten Personalfest med ölbrännboll osv. Sälv kände jag inte alls för det utan valde att stanna hemma.
Tänkte ist. snöra på mig skorna och njuta av det sista av solen för idag.


Gulligaste ungen!!


Fick den här fina kylskåpsmagneten av Mamma :) Älskar dessa magneter!

Fredags fika

Begav mig med mamma och mormor bort till Moster för att ta en fika på deras "soldäck". Underbart när solen lyste på.. varmt och skönt. Så mysigt när de r ute och grejar i trädgården.. då märks det att det är vår snart.
Mosters man gjorde en söt sandlåda till lilla Emelie så hon skulle ha nånting att leka med.. KOmmer ihåg när han byggde en till Emelies ena moster (min kusin) som nu redan är 17 år iår. Haha, den tredje sandlådan på deras trädgård nu sen vi var små :)

Slängde mig förbi ena jobbet för att köpa en chokladask med till Svärmor och Peter sen. Igår fick de ju tulpaner och ett påskägg av oss, snälla vi :) Hursom är det dags att göra mig iordning snart.. om en timme kommer älslingen och hans mormor och hämtar upp mig så vi kan åka bort.

 


Sommarjobb

Vet ni? Jag har fått somarjobb i sommar. Var ju på intervju för nån vecka sen på Karlstad Kommun som personlig assistent. I Onsdags ringde de från kommunen och sa att de hade ett jobb til mig. Hon höll på att beta av allt bra, känns ju kul att höra :) Det är bara en litet dilemma, jag vet inte alls hur jag ska göra nu. Måste prata med min chef på onoff och sedan får jag se vart det bär i sommar. Det skiljer en hel del i tid.. vilket också är pengar.
Har tills på tisdag på mig att bestämma mig för hur jag ska göra.. rots att jag egentligen vet vilket som är bäst så måste jag disskutera med mamma. Hon kommer alltid med kloka föslag.

Varför blir det alltid så här.. endra har man inget eller så får man allt? Det är en liten Johanna grej det där :P

Tillbaka på favorit jobbet

Imorgon ska jag köra första dagen sen jag "slutade" på ONOFF. Även om det bara är helger så är jag super nöjd. Det är mitt bästa job någonsin. en jag är lite nervös, tänk om jag gömt bort allt och alla koder? Fast de borde ju komma rätt snabbt tycker jag.. Måste leta fram mina nycklar, försökringskortet och diverse andra saker jag behöver dit så det är klart. Kanske skulle stryka skjortan också så jag är riktigt redo :) För lääääängtar gör jag!


Långfredag

Efter att ha vaknat upp valt le burte pga att katten ska ha plats var det dags att åka hem för att hinna med dagen. Nyss käkat frulle och nu blir det duschen sen får vi se vad dagen erbjuder. Förmodligen till mormor en sväng, längesen jag var där nu. Måste hinna se mamma också.. jag jobbar ju hela helgen precis som hon.

Ikväll ska vi tillbaka till Svärmor och Peter för middag det är det enda inplanerade.

Skärtorsdag

Igår vaknade vi upp redan klockan 08. Tack för den när jag var hemma vid 02.30. Men låg och drog mig länge länge tills Emma ringde och vi sammanfattade kvällen innan. :) Stackare som var tvungen upp och iväg till jobbet. Vid 10 var det dags att kliva upp, in i duschen och bli lite piggare. Svärmor kom och plockade upp oss etersom bilen stod där, skjutsade en mer bakgull son till jobbet. Ja hängde på och se så bra det blev.. la mig i soffan och frukosten blev serverad. Tack snälla du var du skämt bort mig med frulle och mat denna veckan :)
Dagen gick mest i soffans tecken med undantag för lite ärenden.

Mannen kom på kvällen för att hämta mig, men filmen var inte slut så han tröttnade och gick och la sig. Så vi blev tydligen kvar där i natt. Mys med kissen på armen i morse, han sov nog skönast av oss alla tre.. som vanligt ;)


En onsdag i guldets färg

Ja jag är lite senare än alla andra med pga av krångel med nätet har bloggen fåt vilat.

Fin dag med en massa klanterier, Bodypump och tråkigt regn. Men det var bara dagen.. kvällen var dessto bättre.

SM Guld till Färjestad i onsdag annars. Kul för deras och karlstads del. Firade med cider hos Emma som sedan blev utgång på Harrys a alla ställen. Men vi hade kul, riktigt kul. Och en aning fullare än tänk. Mötte mannen med kompisar där inne också, men de banga rätt snabbt och åkte hemåt. Träffa en massa fölk, därav Sandra som dagen till ära fyllde år :) Mamma tajmade perfekt och ringde direkt vi kom utanför och fråga om jag ville hem. Tack kära du! Tack även till min käre vän Emma för den spontana kuliga kvällen :D


Så här såg jag ut. Även denna dagens upsättning är från Gina.

Sova ikapp

Idag insåg ajg varför jag är så trött hela tiden. Räknade ut hur mycket jag jobbat igenomsnitt sista veckorna. Och det är en hel del sömn min krop verkar vilja komma ikapp med. Har jobbat i medel 50h/vecka sista veckorna. Det är 20 mer än när jag hade mitt riktiga jobb på ONOFF. Inte så konstigt.
Hursom är varje minut jag får hur skön som helst, därför blir det natten nu.


Höckey

Jag är som alla vte absolut inget sport freak. Men när slutspelet är igång kan ajg tycka det är kul.. ibland och på mina villkor. Sett en match tidigare än ikväll.

Åkte med mannen till hans kompis för att se på matchen. Men efter vi fått i oss lite mat la jag huvudet i knät på älsk och somnade. Ovanligt? Jag är så social av mig. Vaknade dock så fort de skrek pga mål, och lyckades sen hålla mig vaken sista perioden och förlängningen. Den var spännande iaf. Skönt at färjestad vann.. hoppas de tar det imorgon. För min del blir det hockey igen med cider som bästa vän hos Emma, ska bli ljuvligt.
Det blir ev utgång beroende på vinst eller ej, så jag hoppas hoppas mest för det :P

Ytterligare en härlig vårdag

Men kanske inte lika varm som gårdagen. Hursom startade jag dagen men en timme längre sovmorgon. Därefter slog hungern till och svärmor bjöd ju på frukost i vanlig ordning. Sociala Johanna somnade i soffan efteråt men blev väckt för en långpromenad ute i solen. Älskar långa promenader när solen strålar.

Sen var klockan mer än jag trodde och det serverades mat. Hem och duscha för att möta up tösera i stan. Årets första uteserverings fika med Johanna, Johanna, Sandra och Linnea. Sen en runda på stan. Fick ett ryck efter ny vårjacka och så blev det också. Hittade en otippat inne på Åhléns. det är en liten guldgruva där inne. Gör fin marinblå sak. Kul med något annat än svart. Med hem kom även ett par röda solglajjer från Gina, samt hårsnoddar och spännen. Alltid behövligt. Mötte även upp Emma en liten stund innan det var dags att trampa hemåt igen.

Har jag sagt att jag älskar lediga dagar med sol? Eller at cykla för den delen? :)

  
 
Godaste varma Chokladen. Johanna tvingade mig att ta kort på hennes Latte också :P
Härligt blek jag ser ut också, men det är jag inte!

Så här har jag sett ut idag

När jag inte haft träningskläderna på mig förstås..


Både T-shirten och Legginsen är från Gina och tillhör mina favvisar just nu. Till detta mina vita Converse. (Eller de ska föreställa vita iallafall!)

Härliga vårdag

Startade ju dagen hos svärmor med frukost för att sedan strotsa våren och bege oss upp is påret för en promenad. Dock hade solen tyvärr inte nått äna dit in så isen låg fortfarande kvar.. bara att bege sig ut på närmsta ställe. Men efter lite omvägar kom vi iallafall hem efter en timmes härligt promenerande ute i solen :)

Efter en bit mat och dusch blev det en sväng till Bergvik. Har äntligen fått Annicka att köpa nya gå skor, som jag tjatat. Om man säger så här.. det var verkligen på tiden. En randig t-shirt för min del senare och en massa mat åkte vi hem för att svira om till träningskläder igen. Bodypump 1h och jag ökade på varje övning utom axlar. OM jag kommer ha träningsverk imorgon/onsdag. Men det är som alltid gött ;P

Hem och duscha ien för att bege mig till Maxi igen med mannen, våran kyl har nog aldrig varit så här tom eftersom den stor rensades igår. Så nu är det välfyllt och frysen är proppfull. Skönt när sånt tråkigt som handlande är överstökat.. för den här gången.
Varm kyckling och potatissallad till kvällsmat sen somnadejag direkt i soffan. Det är mer än dags att släcka lampan nu då jag varit riktigt trött/seg hela dagen.


Måndags morgon

Jag som skulle sova länge, länge idag när jag för en gångs skull var ledig en måndags morgon. Men som alltid vaknar jag upp strax efter åtta. Ligger nu och fördriver lite tid en stund, kan ju inte kliva ur sängen rktigt ännu.
Ska bege mig bort till svärmor om en timme för en lång skön promenad i solen och frukost såklart. Idag kan även tänkas bli att suga i mig all sol jag bara kan i deras trädgård med en bok.. vore inte helt fel :)


Ny blögg

Spana in min kära vän Sara som äntligen skaffat sig en egen blögg. :)

Det var på tiden vännen!

Söndags mys

Nyss kommit hem från Emma efter lite söndags mys med tjejerna. Tråkigt att du inte kunde vara med Jonna :/ Krya på dig! Massa töl i vanlig ordning, massa fika.. och glupska som vi är åt vi upp allt. haha! Wipeout och Sanningens Ögonblick + massa dumma ord ur våra munnar. Ibland kan man tro att vi inte tänker alls utan bara säger. Fast fan det är ju sant :P

 
Jag tyckte iallafall det var snyggt med strumporna ;P

Min pärla

Blev ingen promenad med mannen eftersom hockeyn tydligen var viktigare. Så jag tog en promenad bort till garaget och hämtade min cykel, fixade allt som var löst, pumpa däcken osv.. Var dags att ta ut den för iår. Förlåt alla om det nu kommer snö snart.. brukar vara så. minst en gång efter jag tagit ut den.
Sen mötte jag upp sara för en promenad ist.

Nu blir det duschen sen iväg till Emma med mina bästa igen. Lyx detta ju.. två gånger på en vecka.. när hände det sist för min del? ;P Men andra ord blir det en premiär tur dit med cykeln :)


Min älskade söckel! ;P

Ansökan

Idag ska jag faktiskt skriva min ansökan till skolan i höst. Ska bli skönt att få den hur huvudet så jag vet att den är inskickad och klar. Måste bara kopiera mina betyg och den ska den iväg.

Men först blir det en promenad ute i solen med mannen :)

Vårat Projekt

I onsdag var vi och tittade på en Lägenhet. Det är en jättefin och ljus etta som ligger i våran egen uppgång. Vi är båda sugna på den, köpa för att hyra ut. Vi har nu lagt bud och imorgon får vi veta lite mer hur just budgivningen går. Vi har bestämt oss för en summa, och högre vill vi inte gå. För allra helst vill vi ha ettan vägg i vägg med våran lägenhet. Men just den är ju inte tillsalu. Men vi får vänta och se hur det blir. Det är ju hur som en investering.


Läge för en vecko update

Har gått nästan en hel vecka sen jag bloggade sist, och det har sin orsak.. nämligen jobb. Har jobbat otroligt mycket det här veckan och inte orkat med peciellt mycket efter.
Hunnit med att inventera på ena jobbet igen. Jobat på två oliak konseter, DAD och Thåström.
Annars har det väll inte hänt speciellt mycket. Tränat och dolat i vanlig ordning.

Våren har ju hittat i karlstad i veckna och det tackar vi verkligen för. Hur underbart är det inte att vakna upp 05.30 och solen lyser redan? Underbart :)

Träffat bästa vännerna har jag hunnit med också, veckans absolut mest uppskattade.. trots att det bara lev en snabbis.

   
Den äckliga spindeln kom på besök på jobbet förra veckan. Katten har jag gosat med i veckan som vanligt. Den varma O'boyen letade jag igenom hela nöjes för att finna, men det var den värd.. eller hur Lina? Och till sist den fina blomman gav jag till min man i tors natt ;)

RSS 2.0