Åtta år av kärlek

Årsdagen med mannen, vilket idag innebär ÅTTA underbara år tillsammans. Och vart fan har de tagit vägen? Tyckte nyss jag var 15 unga år och träffade stilige pöjken några år äldre.. men det var året 2002.

Hursom har dte varit ytterligare ett underbart år till sedan sist. Det bästa också, då vi två resulterat i E, hur bra blev inte det då? Världens underverk ♥

Tack för dessa åren hitills A och låt oss ha minst 80 till tillsammans.. Tack för den bästa gåvan du någonsin kunnat ge mig, E!

Jag älskar dig och E mest av allt!!


Exakt hur kul tror ni de va att åka till j...

dsc03192 (MMS)

Exakt hur kul tror ni de va att åka till jobbet i morse och lämna de där två godingarna i sängen.. Orättvist! ;)


Döbbeltröbbel

Jag har sagt ALDRIG en pekskärms tele. Hey va fan jag jobbar på ONOFF och blir tillsagd varje dag att jag borde byta telefon, men jag trivs med min gamle Sony/Ericson från 3år tillbaka.. men idag då vek jag ned mig. Har gjort en beställning på en HTC Desire. Jag hoppas inte jag blir besviken nu när jag måste börja peka.. Om en vecka senast borde den vara i mina ägor. Jag återkommer med tyckte och tänk.


Snoozat

Idag hälsade vi äntligen på Jonna och hennes vackra lilla familj. M är nu två veckor imorogn och vilket underbart litet mirakel. Vackra onge och det var bara snooza i sig så man fick känna bebis doften i näsan ♥ Så liten och söööööööt, underbara du!!
Att se lyckan i deras ögon, obeskrivligt! Så glad för er skull att han äntligen är här. Ni är så fina hela familjen!! Det verkligen strålar om er båda och det är inte så konstigt kanske :D

E satt och tittade storögt på lilla M när han pep till. Tänk att de där två ska växa upp tillsammans och leka en vacker dag. allt kul vi kommer göra tillsammans i framtiden med de små. Värme i kroppen av bara tanken. Så glad att jag fått barn så tätt (om än länge emellan!) och samma år, att vi bor så nära en av mina allra bästa vänner som jag själv kännt i över 16år.

Heldag med familjen..

Idag var första dagen på en vecka (utom julafton då) som jag var ledig. Har sepnderat hela dagen tillsammans med familjen, som jag längtat. Mys i sängen tillsammans alla tre i morse. E har likosm på nått sätt lyckats lura sig till att han ska få sova med oss i våran säng senaste två veckorna.. och det har resulterat i att ingen av oss har bäddat hans egna, men igår satte mamma stopp! Efter flera nätter i vår gamla 120cm säng 3st så ville jag njuta av att få lite plats i sängen faktiskt.. och gissa vilka tre som sovit som stockar inatt? Välbehövligt!

Vart och lämnat bilen på upptining och fick vackert ta en promenad sen, att vi båda missade -18 grader visaren fick vi sota för under promenaden, men vi lärde oss nått av det med. Lite shopping till E's nya tripp trapp stol som vi invigde igår..

Två ispinnar som kom hem och när vi plockade upp E var han nästintill svett, rättvist? Åh nej! Men skönt att veta att han inte fryser ialla fall..

Avslutat dagen med ett spinn/Corepass kombinerat med gymmet. Hur jäkla skönt som helst. Men träningsvärken sen gårdagens runda i gymmet kändes verkligen.


Trångt? Nej inte alls.. bara mysigt! ;)

Juletiden

Julen är över för iår, och jag längtar redan till nästa. Men då ska jag vara ledig och bara njuta tillsammans med min familj ♥ Julkänslan infann sig aldrig, vilket är ovanligt.. men jag njöt ändå för det var E's första :)

Vi har haft det mys de stunder jag inte jobbat. Spenderat all ledig tid tillsammans med våra familjer. Blivit regält bortskämda av Farmorn och P då vi bosatte oss där ett tag.

Har på tok för många dagar att sammanfatta så skippar det mesta helt enkelt. Julafton var toppen som den ska vara och spenderades hos min kusin med hela tjocka släkten samt hos Farmor och P, så som julen alltid ser ut. E fick super bra klappar vi önskat så som en underbart mysigt sackosäck, åkpåse av lammskinn, pyjamaser, tripptrappstol, lära-gå-vagn, penninger och en hel del annat. Tusen tack allihop :)

Jag själv hade inte varit snäll iår, trots att jag skaffat detta underverket till världen, men fick allt en och annan klapp ändå. Tack tack! Men åandra sidan vi skulle INTE ge några..

Jag såg mest fram emot att se minerna på alla när de fick E's klappar. Och det verkade väldigt uppskattat. Vad får ni inte veta då det finns andra i familjen som inte fått sina än som jag vet kikar in här..
Det är verkligen så mycket roligare att ge än att få, tur det.. haha skämtåsido.

Mellandagsrean har jobbats igenom och det har varit en och annan tokig kund som köpt en mindre bra 42" plasma för noll och inget, men överlag bara underbara sådana. Skrattanfall och övertrötthet har varit överst på dagarnas lista hela veckan.. underbart!

Nåja, hursom kommer det ett bildregn så småningom.. håll till godo!


Tar min julklapp från jobbet och går hem o...

dsc03164 (MMS)

Tar min julklapp från jobbet och går hem om mindre än två timmar. Skönt! Längtar efter lilleman otroligt mycket..


Klaaara

Vi ska ju som sagt inte ge/köpa några klappar. Men en liten sak har vi ju fixat. Nu är vi så gott som klara och det ska bara slås in några sen så. Så jävla skönt att slippa julstressen men ändå fixa super bra saker till alla, anser vi iallafall. Tror nog det blir uppskattat också ;)


Välkommen lilla M(?)!

I Torsdags kom äntligen lilla M(?) till världen, underbara vackra onge! Stort Grattis till min bästa vän Jonna och hennes A. Det är nu livet börjar. Tänker på er och hoppas vi får se underverket på riktigt snart :) Och självklart er också.

Det var en stolt bästa vän (jag) som gick med mobilen i handen konstant under torsdagen. Fick ett sms i onsdags kväll som gjorde att jag var tvungen att ringa upp direkt! Älskade du ♥

Är så glad för eran skull och längtar så tills våra små blir större (fast jag hoppas tiden går sakta!) så de kan leka med varann och vi kan göra massa kul tillsammans med våra familjer.

Tänk liksom. Det är här alltid nått vi pratat om sen ungdomen, att vi vill ha barn samtidigt så de kan bli bästisar som vi, och nu är det verklighet. SÅ UNDERBART!!


Älskar dig min vän!


Utslagen hjälte på besök hos sin gammelmor...

dsc03160 (MMS)

Utslagen hjälte på besök hos sin gammelmormor :)


Sista dagen

Sista dagen med alla kanaler idag då vi inte ser på dem alls, utan enbart behåller fotbollen till A. Det innebär alltså at Disney Channel playhouse och de andra försvinner.. Handige Manny, Special agent Oso, Nalle Puh och hans vnner m.m. Vem som kommer sakna dem mest E eller jag? Förmodligen jag :P
Men vi har laddat upp med massa Disney Filmer och känner jag mig rätt så finns det snart Handige Manny och små Einstaeins filmer i samlingen här hemma.

Låter som han inte gör annat än ser på tv, så är dte inte men det är en riktigt bra barnvakt när man vill få nånting gjort här hemma eller har en bebis som tröttnat på div andra aktiviteter.


Sådan far, sådan son..

Tänker på dig..

Ringde i fredags och vi pratade igår. Sliten men allt har gått bra. Jag är så glad att det är över nu och hoppas du orkar återhämta dig ordentligt i din egen takt. Så skönt att höra hur glad och piggare du låter så fort E gör ljud i bakgrunden.. din lilla bambi ♥

Härliga Måndag

Måndag - Igen! Solen strålar och vi myser, som alltid. Ska strax dra på oss för en promenad och sen hälsa på gammelmormorn :)


Tredje Advent

Helgen har bestått av jobb för min del. Med celebert besök utav mina bästa killar. Blir lika glad varje gång de kommer  hälser på en på jobbet så man får en extra puss o snooz ♥
Lördagskvällen fick vi fin besök iform av Elton. Mys med härlig promenad ute i snön när flingorna föll och därefter soffhäng tillsammans, på tok för sällan nu mer!

Söndag och åter jobb därefter till mamma där E befann sig på adventsfika. Egentligen pulka åkning och grill men vi hann inte. Kul att träffa tjocka släkten som alltid :)


Möttes av det här när jag kom hem i lördags efter jobbet..


Lilla älsklingen!

Namnam.. smakisar.

I fredags var det en stor jag för vår lille kille. Dagen då han fick smacka på fast, om man nu kna kalla det de, föda. alltså puré. Vi började med morot och det verkade uppskattat :) Lite svårt förstås att förstå att han skulle gapa, men tillslut. Fick i sig en hel del, men vågade inte för mycket självklart eftersom de va första gången. Sen var det puré överallt ungefär då E gärna tog tag i skeden och skulle hjälpa till ;) hihi.
Skönt att det gick bra och vi har fortsatt hela helgen med morot och det har ätit glatt. Idag testar vi potatis/majs så får vi se hur det går..


Fredags myser m tacos framför idol. Svenss...

dsc03151 (MMS)

Fredags myser m tacos framför idol. Svenssons? :)


Lättnad

Allt verkar gått bra. Det var mina tummar som gjorde det, det vet jag. Imorgon får du besök, skönt. Jag längtar efter att höra din röst och hoppas du orkar med ett samtal i morgon ♥

Nu det känns förjävligt med alla milen mellan oss. Fast det känns lika förjävligt varje dag. Att inte bara kunna ringa och säga "Hej, vi kommer förbi en sväng.." Det saknar jag trots att det är 10år sen vi kunde göra det sist.

Kommunalt

I Stockholm där älskar jag att åka kommunalt. allt flyter på så jäkla bra ohc dte kommer en tunnelbana hela tiden. Det är smidigt och bekvämt, Men här hemma har det kommunala inte varit ett alternativ, tills..

Hör och häpna.. Idag! Vi åke BUSS in till stan. Hade tänk använda mina två pinnar, men kylan slog emot mig så det fick va. Insåg smidigheten med att det faktiskt är gratis för oss småbarnsföräldrar med vagn att åka, och fördelen att slippa sätta E i bilstolen och krångla in med vagnen i bilen, utan istället låta han få ligga i den direkt.

Ni som känner mig vet ju att buss faktiskt inte är mitt favorit fordon och jag är rätt bekväm av mig och tar bilen, cykel eller går hellre. Så jag får nog tyvärr känna mig besegrad. Karlstadbuss vs. Johanna 1-0.
Men då ska jag be att få tala om att det endast är ett alternativ när E är med, jag skulle aldrig själv få för mig att ta bussen om det inte är nödfall. Tillåt mig också tillägga att jag är uppväxt med två föräldrar som har/haft egna taxi's så blivit rätt bortskämd sedan barnsben.
Men får nog tacka bussbolaget för de små summorna jag kommer spara framöver med tanke på alla jäkla parkeringspengar jag gör av med varje vecka.


The City

Haft en härlig dag med lunch och stros tillsammans med några av tjejerna på stan. Lite shopping till E och lite till Mamma. E har varit super duktig, som alltid, och åkt från famn till famn utan ett ord, bara leenden. Men tillslut tog tröttheten över och hela Duvan fick höra min sons vackra stämma :) Hoppas de njöt!
Har kommit på att han trivs mer om vi bullar upp bakom honom så han kan halvsitta i vagnen en stund och se sig runt omkring, så söt. Det var en sliten E som däckade i vagnen på väg hem.



Bebis bortskänkes..

Vilken dag! Började bra med att E höll på att göra mig galen. Han vakna vid 07, ny blöja och mat sen tyckte mamma att vi skulle somna om. E höll på att sprattla och slå runt sig, i halvt sovande tillstånd, hur länge som helst och jag försökte lugna honom genom att "buffa" honom på rumpen men utan resultat. Nehe, la han en halv meter bort på A's sida. 10 sekunder senare låg han tätt intill mig och viftade och slog mig igen typ trehundrafyrtioelvagånger. BAHHH, onge! Det var mamma-misshandel som pågick. Till slut, efter typ 45 minuter så äntligen somnade han till på riktigt och även mamman fick sova nån timme till. Om nån hade frågat mig precis då hade jag gärna gett bort honom.. att lägga han i sin säng va inte att tala på, jag ville ju morgonmysa som alltid. När jag vaknade upp av att E låg och babblade för sig själv var min tanke om att ge bort ongen aldrig där. Man smälter ju direkt. Men ibland tar tålamodet slutt..

Han har lite sånna där fixidéer för sig, speciellt på natten. Men det har jag läst andra onger också har. Ja mener, varför inte ligga still och njuta av sömnen i stället för att gå som en väderkvar? Underliga små filurer.


Ärligt, vem kan motstå den här tjockisen?

Håller tummarna!

Imorgon håller jag tummarna för dig. Allt kommer gå bra och önskar jag kunde vara hos dig iallafall en dag. Men vem vet.. en tidig julklapp kanske kan hjälpa påskynda det hela positivt? Jag älskar dig ♥

Träna, träna, träna!

Igår vart de spinning och direkt efter testade jag en ny träningform, Funktionell. Inga förväntningar alls och ansåg det lite små mesigt. Idag tar jag tillbaka det. Värker i hela kroppen, men fasen så gött. Ju mer jag tänker på själva passet dessto mer lust får jag att fortsätta gå och så får det troligen blir.
Idag blev det ett spinn/core-pass och det var aj,aj,aj hela tiden, men skam den som ger sig.

Den här träningsvärken i rumpa/ben har medfört ett sug efter bodypump igen, så till veckan får det bli ändrade träningsformer igen!

När det ger resultat är det jävligt kul. Jag läääängtar efter alla mina jeans och pösiga t-shirts och vägen dit är inte allt för lång.


Julklappar

Vi ska inte köpa några klappar alls i år. Men har ändå beställt några och hoppas de blir bra. Vet att de kommer uppskattas väldigt mycket! :)

4 månader av kärlek

Idag är prinsen 4 månader. Ska inte tjata om vad fort tiden går, för det gör den. Som alltid de bästa månaderna i våra liv och vi älskar dig mer och mer för varje dag, om det ens är möjligt! ♥


E i sin nya pyjamas. MY DADDY ♥ ME

Familjeväggen

Änltigen klar! Jäääääävligt nöjd och glad att det tagit så lång tid. Nu bara tittar jag och njuter.. min Familj ♥


Vi har..

Tisdag och Onsdag i bilder.







Mina två!

Härliga Måndag, kan inte hjälpa att jag gillar dem. Idag har vi iallafall haft en helmysig dag med mormorn. En promenad ute i det vackra snöandet tillsammans med min Moster och Elton, som förövrigt va mer vit än röd när vi kom tillbaka hem, älskade hund. Sen vart det ut till IKEA för lunch med tjocka släkten. E var så go och satt i vagnen och lekte med sina nya små gossedjur. Skönt att han gillade när vi bullade upp bakom honom så han kunde halvsitta upp själv.

Kvällen har vi givit åt lillkillen. Han kom på spa vad det verkade och njöt i fullo. Att återse pappan resulterade i skratt innan A ens hade börjat kittlat. Ni ska se deras kvällsrutin, så mysig och hela kroppen fylls med kärlek och värme när han hör E's högljudda skratt av pappas kittel. Med risk för att annars låta pluttinuttigullitussinuss.. så, Helvete vad jag älskar mina killar!! ♥


Bortskämda

A har ju varit på egna upptåg under helgen och E har spenderat den hos Farmorn och P, jag likaså. Inte kunnat vara ifrån prinsen det lilla jag varit ledig, men undantag för lördags kvällen då. Herregud vad jobbigt det är att lämna de små och beundrar A som kommer iväg till jobbet varje dag och behöver lämna E.
Hursom har vi blivit regält bortskämda på alla sätt och vis. Tusen tack för allt under helgen, guld värt!

Vi är verkligen lyckligt lottade som har en son som är så lätt att "lämna bort". Han trivs verkligen hos allt och alla. Så skönt att inte behöva vara orolig för hur han har det eller mår när vi inte är med honom. Men åh andra sidan, vem älskad einte att få vara hos mormor/morfar och farmor/farfar som liten? Kunde man bli mer bortskämd?

Mys att få hem pappan igår och krypa upp i soffan tillsammans familjen


Aj,aj

Har ett knä och en vad som spökat senaste månaden. Svullet och ömt och jag är inte dne bästa på att lyssna på kroppen. En två timmars promenad samt en genomkörare i gymmet idag har inte gjort det hela bättre. Nu tar vi vila resterande av veckan och hoppas på att det är bättre på måndag. Buhu, stackars mig!


Trött tjej?

Åter en iskall men underbar dag. E har umgåtts med mormorn hela dagen och så även jag. Kvällen spenderar vi själva jag och E då pappan är på julbord. Hade sett fram emot en tyst och lugn kväll, men ack så jag bedrog mig. E vägrade somna så la han i vår säng och sjöng en stund, grejern är den bara att jag somnade troligen först och vaknade en timme senare. Bra där! Hursom sov E när jag vaknade också så nu har jag fått njuta av ensamheten och lugnet ändå, men nu ska jag krypa ned bredvid plutten för ögonen går i kors och imorgon ska vi tidigt.


Operation bäver..

Vart är min mössa? Imorgon ska hela källaren genomgås efter vintermössor och vantar. Världens goaste mössa är det, saknar den..


Förövrigt var min älskade snäll och printade ut bilden då den togs för mååånga år sen. Pryder nu väggen i hallen och fått höra ett och annat.. Webcam va inne på den tiden också.

Johanna genom åren

Men en får väll bju te't lite då. Satt och kollade igenom gamla Johanna-mappen på datorn.. ett och annat gött skratt som jag gärna delar med mig av :D











Stress, stress, stress

Hur kan det alltid bli så att alla dagar bara blir till stress? Började dagen lugnt och skönt. En liten E som vägrade somna på fm som han brukar, men till slut slocknade även han. Väl vaken igen tog vi en tur till Jonna för att hälsa på och säga till hennes krabat i magen att komma ut nu, får se hur vi lyckades. E fick doppresent, tusen tack! :)

En tur till bergvik för div inköp till E. Sen började stressen och den verkar ha nåt samband med träningen. Alltid en massa stress innan den, förstår inte varför? :P Hursom va det gött som alltid!


30års kalas

Efter dopet i lördags följde jag med mannen på 30års kalas. Allas våran Marcus åldrats. Ärligt, härligare människa får man leta efter. OM jag giller'n! Vi fyra.. haha.
Till helgen vaknas det mer kalas, fast i götet, men Johanna får vackert stanna hemma med barn och jobb :)

RSS 2.0