Hej då

Lika tråkigt varje söndag när älsklingen åker i väg o jobbar igen. Okej det är inte varje söndag. men nu när han jobbar på IKEA då. Men han trivs så jag ska inte klaga..
Förövrigt får vi ju snart vara tilsammans igen, så vad har jag att klaga på egentligen?

Konfirmation

Idag har jag varit på kusin Louise´s konfirmation. Var kul, kom så mycket minnen sen jag själv konfimerade mig. De var riktigt duktiga och söta. Självklart fick hon en massa fina presenter coh var riktigt nöjd. Vi andra fick gotta oss i massa goad mat och efterrätter. Älskar när det är "släktkalas" o hela högen är samlade :D

Det stora beslutet

Igår kväll och idag har vi tänkt, disskuterat, räknat och haft oss fram och tillbaka hur mycket som helst både jag och älsklingen. Vi har förmodligen kommit fram till det för tillfället viktigste beslutet just nu. Vi är båda två helt överrens och känner att det är det här vi vill just nu. Det är jag mest glad över, jag har vetat väldigt länge, men älsklingen har inte varit inne på samma banor som mig. Men nu kom beslutet.
Allt blir inte alltid som man tänkt sig, så är det bara.. Huvudsaken är att vi gör det som känns bäst och som passar oss mest just nu.

Tack älskling för att du förstår och är den mest underbara människan jag känner!

Älsklingens födelsedag..

Ja i går var dte ju min älskades födelsedag. Det är något speciellt med hans födelsedag även för mig, kan inte komma på vad, men blir så glad :)

Bakade ju tårta och hade mig här hemma. Sen ringde Annicka o det var dags för att åka ut o fixa med hans födelsedags present från henne och hans mormor. Vilket i år blev kläder då han inte önskat sig något och kläder alltid är bra presenter när man får välja själv.

Åkte hem och städade och fixa till det sista. Sen kom hans släkt och det åts tårta i massvis. Historier om hur han var som liten min elaking fick jag höra. Så mysigt och trevligt.

Vilade en stund och åkte sen ned till Stan ioch självfallet till våran "egen" restaurang och käkade mat och myste. Så skönt att bara vara vi två och rå om varandra. Nått vi verkligen behövde och längtat efter båda två.

Mätta och belåtna åkte vi hem och kollade på fotbollen, dagen till ära offrade jag mig faktids. Men blev snabbt rastlös och vi tog i stället en promenad, och disskuterade och tog en väldigt stort beslut.
Mer livad än så blev inte hans 27-års dag.. han börjar ju trots allt bli äldre. hihi ;) Avslutade med mys i soffan och Förortsungar, som var rätt så bra.

Han var iallafall nöjd med dagen vilket var det viktigaste..

Resumé av P-festen

Den innehöll som vanligt allt en P-fets ska inehålla. Alla var glada o på bra humör. Var riktigt riktigt trevligt i går :) Mumsig mat och en hel del alkohol. Tyckte synd om stackarna som var tvugna att jobba, men nån måste ju ställa upp.. Usch vad jag kommer sakna det tjejgänget, men nångång återkommer jag väll som sagt..

Men det var en riktigt lyckad kväll i allafall.. Avslutade med att vara störst, bäst och vackrast o promenera hemåt, tills jag hade kommit lite me rän hälften då kom det en trött och gör söt snygging o plocka upp mig. Lite små putt för att jag vandrade helt själv..
Tack älskling!

Grattis Älskling!

Idag fyller älsklingen år :) Grattis Grattis min gosegris!

Har varit uppe sne kl 08.00, vilken ovanlighet? Städar o dolar. Nyss bakat klart tårtan. Och jordgubbstårta it is! Ordagrant också, men eftersom jag gjort den så är det självklart riven choklad på ;) mums..

Solen strålar ute och har gjort sen i morse, älsklingen är hemma och jag är glad o bakfull. Kan det bli bättre? ;D Idag är en riktigt bra dag det känner jag på mig..

Ska kila till Bageriet nu o sen fixa frukost till Älsklingen på sängen, som vanligt.. Sen blir det till att städa klar innan gästerna kommer o så.. Kvällen ska vi tillbringa med att gå ut o äta o ha det mys bara vi två för en gångs skull. men lugnt blir det då kusinens konfirmation står på schemat i morgon..

Glada nyheter..

Ja fan, jag fick glada nyheter i onsdags..
Eftersom jag nu fått jobbet i Norge betyder det att ajg bestämde mig för att inte följa med Mamma och brorsan till Marocko. Tråkigt, men sant. Känner att det är viktigare att jobba + att jag vil ju vara ledig när jag fyller år. Sen måste jag ta ledigt i höst när vi ska åka till Spanien med Pappa om det nu hinns med i år, vilket jag hoppas.

Aja i vilket fall som helst fick ajg mail i onsdags att de hade för flyttat min resa till den 25:e juli i tället för den 24:e. Jag som trodde jag förlorat de pengarna jag betalat då ajg inte tog nått avsbeställningsskydd. Hur som helst så ringde brorsan dit och jag får tillbaka pengarna eftersom det är de som bokat om resan. :D

Hur gött är inte det då? Jag blev iallafall överlycklig att inte behöva betala in pengar på en resa som jag ändå inte skall åka på :)

Veckan som gått..

Inte hänt allt för mycket under veckan, ändå har den bara runnit iväg. varit en hel del dolande fram och tillbaka med Norge. Försökt få allt här hemma att gå ihop med Norge. Det är mycket mer att dola med än jag tänkt mig. Tråkigt att göra allt själv också.

Hunnit styra ihop p-festen tills i kväll som höll på att inte bli av, men självklart ordnade jag och Sofia upp det. Vore lite tråkigt annars att flytta utan att ha en liten "avslutning". Fler än jag som förflyttar sig, dock bara över sommaren..

Rännt runt på stan och letat kläder, dock ej till mig själ denna gången :) Men som vanligt duger ingenting och vi kom hem lika tomhänta som vi åkte dit. Dock med mer skor..
Själv inhandlade jag en ny väska o ett par svarta shoes.. riktigt nöjd. Men nu är det slut shoppat för min del. Nu börjar sparandet om vi ska komma iväg på våran lilla trip nångång :P

Har även hunnit med att se på Worl Trade Center. Filmen var mycket bättre än jag tänkt mig, men ändå inte som jag ville.

Annars gjort lite av varje.. Är dock inte nöjd med att tiden går så fort som den faktids gör..

Stressig dag

ja bara en massa stress hela dagen idag, fick väll typ 20 min lugnhet förrut men mer var det inte.

Började dagen med att leta lägenheter, ringde på en del och älsklingen ville inte prata med mig mer idag kändes det som :P Ringde honom ett x antal gånger. Dets om är det jobbiga med att han inte är hemma när det är så mycket som ska fixas. Hursomhaver är han iallafall och tittar på en lägenhet nu. Hoppas vi får den så det r ur världen sen..

Sen meddelande han mig att Manpower vill att alla deras nya ska komma dit på onsdag på dagen. Bra att de ens skickar ut mail om det. Blir så trött på dem och har inte ens börjat jobba.. hur ska detta sluta? :P

Slängde mig i allafall iväg bort till Annicka då det var uppehåll i det tråkiga regnet, tog en promenad. Duscha o gjorde mig lite halv färdig. Skjutsa iväg henne och vänninor till festligare ställen..
Sen tänkte jag vara smart o inhandla allt tills i morgon då jag är illa tvingad att baka en tårta eftersom älsklingen fyller år cih jordgubbs tårta är beställd från alla olika håll. Men i allafall åkte till Ica, men insåg snabbt att där fanns inga jordgubbar så tog allt annat. Sne åkte ajg till Maxi, wow, helt fel! Hur mkt jäkla folk som helst. Fick parkera typ en halv mil bort för att sen gå till Maxi för att få jordgubbar.. stackars mig! Men det är älsklingen absolut värd ;D

Nu ska jag fortsätta stressa.. blogga lite till innan,. Men sen är det dags att ta tag i städningen då älsklingen ska på fotboll i kväll och jag själv ska på P-fest. Känner att ajg inte kommer ha så mycket ork till annat än tårtbakning i morgon innan hans släktingar kommer..

Dagen sammanfattas alltså.. Stress,stress,stress


Lever i tidsbristen

Jag lever, men tiden räcker inte till.. Hur får man klockan att stanna?

Vart är den lovade solen?

I går sa de på Vädret att det skulle bli strålande sol och 16 grader varmt idag. Jaha, vart är den solen och värmen då? Inte här i Karlstad i allafall där den skulle befinna sig. Typiskt, jag som sett fram emot en solig dag för en stund, men nej då. Hoppas verkligen det blir soligt och fint i morgon..

Nu ska vi i vilket fall som helst gå ut o ta en lång promenad.. Regnar ju inte som tur är, ännu!

Boende - inte lekande lätt..

Jag trodde ju att det skulle bli hur lätt som helst att få en lägenhet i Norge, i allafall dit vi ska flytta. Men ack så fel jag tog mig. 2 av de vi kollat på är redan uthyrda och nu återstår några andra vi är intresserade av.. Hoppas på att få den ena som jag hittade i går. Riktigt snygg o fräsch lägenhet. Sen ligger den lite utanför och det är ju det jag vill.. Paniken närmar sig lite smått då vi börjar jobba om 2 veckor också..

Älsklingen skulle ringa på massa idag och kolla. Hoppas hoppas hoppas!

Måndag - ny vecka..

Nu för tiden är det inget annat än måndagar och fredagar känns det som. Veckorna går så fruktansvärt fort och jag vet inte riktigt vad jag gör med dem. Nu känns det skönt att bara vara ledig i nästan två veckor o fixa allt med norge och allt här hemma :)

Nu ska jag slänga mig in i duschen o sen åka och skjutsa hem Annicka från jobbet..

Blev inge direkt vettigt gjort igår. När jag hämtat Annicka följde jag med till henne o fick frulle. Sen dega ja mest i soffan hela dagen. Blev servad med mat som vanligt ;)
Jag har det så bra! :P Åkte med hem sen o kolla lite på lägenheterna o prata med älsklingen..

Söndags kvälla..

Fick med Sara på en liten promenad. Inte alls fel. Skönt att komma ut lite i friska luften ;) haha

Gick hem till mamma & de sen o fick mig kvällsmat. Varm O'boy o ost/marmelad mackor. Mumsigt. Kolla på nån gammel 80-tals film, rätt rolig faktids. Men sen blev det dags för mamma att skjutsa mig hem då jag är väldans trötter. Mammas köpisar var där med sin lilla Mina också, så söt bebis. Vågar knappt ta i henne för hon är så liten o söt.

Nu ska jag sova.. Natti natti!

Härliga söndag & shopping

Solen lyser och har gjort det hela dagen. Trots att det blåser ute är det varmt och skönt. Det gillas verkligen så här på en söndag som förövrigt är veckans tråkigaste men skönaste dag.

Skjutsade Annicka till jobbet på förmiddagen, och efter det blev det soffan m Talang 2007. Tycker de blir sämre och sämre faktids. Inte alls som när man såg dem första gången, men det är min åsikt. Så är det säkerligen inte. Mig kvittar det vem som vinner, tycker ingen av dem är värda 1 miljon kronor faktids om jag ska vara ärlig. Ge den till bättre behövande.. typ mig !? ;) hihi, nej men skänk den till välgörenhet eller så.

Var ut till Bergvik m mamma och "la Familia". Snäll som mamma är så blev det självklart lite shopping. Skulle bara ha vita behåar, men det fanns inte alls nånting jag tänkt mig.. men blidde i alla fall 2st. Passade på att fylla upp med annat skoj. Typ massa söta troser. Sen var vi in på H&M, där det fick bli ett par sköna pösiga "prassel-byxer" och två linnen. Ett kornblått och ett gult, passande nu när jag ska till norge.. haha. Tack snälla mammi!
Skönt att fylla på garderoben lite nu innan vi flyttar då det inte ska bli nån shopping när vi väl kommit igång o börjar jobba. Ska jag spara så ska jag! Men vet ju hur jag fungerar ;P

Nu ska jag försöka få med sara på en skön promenad, ingen ork att vara inne när det är så skönt ute.. hej svejs!

Last night at work yesterday..

Tog tag i dagen i går genom att säga till min kusin att vi skulle till mormor o käka mat. Mumsigt! Fick även nybakad äppelkaka, vilket inte satt fel alls.

Gick sen till sara för att hämta bile, vilket visade sig vara ett misstag då det blåste samtidigt som det var väldans varmt. Mormor erbjöd mig skjuts men vad gör jag? jag väljer att gå :P haha, nej det var rätt gött...

Sen var det bara att bege sig av till jobbet för att för sista gången jobba ett "riktigt" pass. Kändes lite vemodigt att åka hem i natt, men ändå skönt. var en riktigt hektisk kväll och folk var mer eller mindre galna. Kom mycket me rän vi beräknat, men ändå, det var kaos ett tag. Men det är väll så det ska vara när det var mitt sista pass antar jag :)
Vi vra alla i allafall riktigt nöjda och belåtna när kvällen var slut och fick massa beröm..


Fredag - Partytime & vuxenpoäng till mig..

Ja, lång promenad på fredag förmiddag. Gjorde oss i ordning sen ut till Bergvik en sväng. Bolaget och leta kolla efter nått nytt till Annicka, men ingen av oss hade ork då det var för möe fölk.

Åkte hem till mormor o käka o Lyssna på kusin på Radion. W.I.G. Så duktig var hon, men inte så svårt att prata kankse? ;) men annars evt hon min åsikt, kul tycker vi.

Kvällen var det partytime. Men trött och sliten, gamal som jag är på G att bli så blev det enbart 3 cider och ingen utgång för min del. Klockan 23.30 när alla åkt somnade jag i saras soffa och en stund senare ringde jag mamma så jag fick skjuts hem. Det är vuxenpoäng till mig för det tycker jag..

Bergvik, Caaaandy & film

Åkte med Sara till Bergvik en sväng i Torsdags. Dock hittade jag för en gångs skull ingenting jag ville ha. Hur gött var inte det då? haha. Jag som måste försöka börja spara nu när norge närmar sig med stormsteg.. Men det var iallafall kul o kika lite.

Åkte till Annicka o gjorde mig mat, och direkt efter de blev ajg iväg skickad på det stora uppdraget att köpa massa godis. Och massa tog jag riktigt ordagrant. Så det blev alltså godis och film resten va kvällen.. Det tråkiga regnet gjorde mig inte på humör för så mycket annat heller.

 

Sovmorgon

Idag blev det en riktig sovmorgon för min del. jag som annars alltid är uppe vid 08.00 gick inte upp förens 10.00. Kan ju bero på att jag somnade så sent i natt.. Aja, är i allafall någorlunda pigg nu.
Ute är det så där halv grått o tråkigt, blandat med regn. Jag hoppas det blir sol i eftermiddag så jag kan ta en lång promenad.

Nu blir det Grey's & frukost. Kolla lite mer på lägenheter och ringa älsklingen..

Övertid

Sitter här och är uppe på riktig "övertid", som jag vill kalla det. Men blev så borta i tankarna då jag bläddrade igenom lite student kort. Åh, vad jag saknar tiden då man gick i skolan o hade kul. Studenten och allt annats spännande min klass hade för sig i 3:an. Okej, låter som värsta gamla nu, var bara 1 år sedan vi gick ur, men shit vad tiden går fort..

Annars idag varit hos Malin sen väng, sen åkte vi till Lovisa. Hann även med att åka till Zandra o kolla Top Model finalen, där min  favvo självklart vann :D + Pussycat Dolls, det nya programet..

Nu är det verkligen dags för mig att sova, då jag skulle gjort det för typ 1,5h sen. Natti natti

                                                    44359-67
                                                     Samme, Jag och Janne :)

Livet leker ..

Just nu känns det verkligen som att livet leker med mig. Fått jobbet i Norge, och flyttar dit om 3 veckor typ. I går ringde de från ett annat ställe jag sökt jobb på och frågade om jag fortfarande var intresserad. Varför blir det alltid då? Endra har man inget jobb eller så blir man erbjuden flera? Haha, ja det är väll så det ska vara antagligen..

Dock leker det inte lika mycket med lägenheten.. Han vill fortfarande inte svara, vilket är mäkta irriterande. Men hur som helst så ska dte inte vara några problem att få en lägenhet, men det är just denna vi båda vill ha.

Älsklingen kommer inte hem förens nästa fredag heller, vilket innebär ännu mera telefonsamtal idag för min del. Måste ringa o säga upp en del saker och ha mig.

Ringde min chef på KF i måndags, det var inga possitiva miner därifrån. Men vad gör det mig? Måste bara dit med nyckeln  o kortet nu i veckan så är deet stadiet i livet passerat..

Våfflor & dåliga filmer..

I går var det Tisdag om ni missade det. Lång promenad på förmiddagen, blåsigt med riktigt gött.
Var till Minnie m Annicka o käka riktigt goda frasiga våfflor. Mumsigt som bara den..

Åkte till kusin vitamin som jobbade och hyrde 2 filmer, som var dåliga båda två.. men med lite godis gick de allt att se. Eller i alla fall 1,5 :P  Som vanligt när jag ser på film orkar jag aldrig se en hel, så missade slutet av den filmen vi såg "helt". Men den slutade tydligen dåligt ändå så det kvittade.

Det var den rogivande sköna tisdagen i stort..
Herregud vad jag njuter av att bara vara ledig och ha det gott nu sista veckorna här hemma.. det är jag verkligen mer än värd!

image116

Telefonsamtal

Solning i morse med ida, riktigt gött. Dock inge kul att gå ut i ösregnet, men det glömde man snabbt bort..

Har försökt få tag i han som har lägenheten i Norge vi är intresserade av. Dock inte det lättaste då han mobil är avstängd. Jag vill verkligen ha denna lägenheten!! Men inte så mycket mer att göra än att fortsätta ringa som en tok.

Ska även idag ringa till min chef på KF. Måste kanske meddela att jag inte kan ta de veckorna jag fått sommarjobb utan att jag helt enkelt ska sluta. Måste dit med nyckeln och kortet under veckan också så det är ur världen sen :D

Annars idag blir det mest fixa av en massa telefonsamtal. Känner att jag har en hel del ställen att ringa till både för min och älsklingens räkning..

Nu väntar jag på Sara så vi kan gå ut o ta en promenad och töla lite.. Så länge får jag väll försöka få tag i lite viktiga människor.

Då var det som vanligt igen då..

Jobbet i går kväll gick bra, trots att jag bara ville hem. Dåligt med folk o lagomt mycket att göra.
När jag kom hem satte vi oss och kollade lite på lägenheterna jag sett. Och beslutade oss för att vi gillar den ena båda två me rän den andra. :) Ska ringa till han som har den och kolla lite med han. Hoppas verkligen den finns kvar och att vi kan få den, vore perfekt..

Men annars blir de som förut idag. Älklingen beger sig till Oslo för att jobba, men gladeligen nog kommer ham hem igen på onsdag :) 17:e maj på tors ju o klämdag på fredag, vilket innebär ledighet för hans del :D Får se om jag ev åker dit över dagen på onsdag för att fixa det jag måste hinna med innan jag kan börja jobba, skönt o ha det ur världen sen..

Älsklingen överraskar..

Satt nere på stan i dag och skulle precis käka med Lovisa och Malin när min telefon ringde.. Det var äntligen älsklingen som ringde, tack och lov tänkte jag. Vi pratar lite om allt och inget tills jag kommer på den smarta frågan "Vart är ni nu då?" Kändes som att efter att inte ha höt nått ffrån honom sen i onsdag var det dags att höra hur långt de kommit. Det bästa är när han säger "Jag är hemma hos oss.."
Oj, herregid, jag kunde knappt äta för jag blev så lycklig. Han som skulle åka direkt till oslo från Milano och inte komma hem nånting emellan eftersom allt blev som det blev. Så är han helt plötsligt hemma..

När vi hade käkat klart var det bara att cykla i väg till sommarro där älsklingen befann sig för att kolla på fotbollen. Har väll inte cyklat så fort nångång tidigare som ajg gjorde då.. Slänge mig runt honom o bara myste o pussa på honom hur länge som helst. Det pirrar i magen bara jag tänker på att han verkligen är hemma hos mig.

Söt som han är har han köpt med en Parfym till mig, för att jag har varit så duktig o klarat mig själv här hemma utan honom. Haha, okej inte helt sant, knappt varit hemma alls, men ändå :P Parfymen lyckar i allafall as gott, tack i massor älskling :D

Tråkigt nog ska jag i väg o jobba i kväll.. Börjar om inte ens 1h, men kanske är bra också då älsklingen måste sova efter att ha varit vaken nästan 48h..
Ytterligare tråkigt är det absolut då han åker till Oslo i morgon för att jobba ytterligare veckor.. Hoppas han kan komma hem till helgen igen, sne får vi ju se om ajg åker på visningen på tisdag också.

Men iallafall så är det en riktigt himlans bra dag idag, ingenting kan göra mig på dåligt humör nu.. Kommer bara vilja att kvällen på jobbet tar slut så jag får åka hem, fast ändå inte då detta är mitt äst sista pass på "riktigt".

Nu ska jag kila o pussa en massa på Dreas igen!

Fick jobbet.. flyttar till Norge

I torsdag när jag var på stan med Sandra o Linn ringde det från Norge i min mobil. Glad i hågen blev jag självklart när det är från Manpower Norge och de frågar om jag fortfarande är intresserad utav jobb hos dem.
1 Juni ska jag till Manpower och den 4 juni börjar jag på upplärning i Taxfreen på Gardemoen. Ska bli kul. Hade nästan gett upp hoppet om att få jobbet, men man ska aldrig säga aldrig. Så gött att både jag och älsklingen fått jobb nu, och Dreas får börja bara han jobbat klart på IKEA tjosan..

Detta i sin tur innebär att det numer är lägenhets letande i Jessheim som pågår. Jag har hittat 2 st som ajg är intresserad av, måste bara kolla vad älsklingen tycker o tänker. Måste ju få en lägenhet tills 1 Juni i allafall. :) Så vi tackar o bockar för en stund o lämnar Karlstad på obestämd tid. Lite mixade känslor, ska lbi riktigt kul med nått nytt samtidigt som det känns lite sorgset. Men åandra sidan, Karlstad finns ju kvar! Mycket enklare nu när vi båda fått jobb o kan flytta tillsammans...

Ska ringa på lägenheterna på måndag, den ena är det visning på redan nu på tisdag, skulle vara skönt att åka o titta så jag kan fixa alla mina papper o sånt i norge samtidigt.

Blev så glad när de ringde så jag stod mitt i stan o hoppa o sprätte. Ringde runt hela släkten o vänner för o tala om de goooda newsen ;)

Nu återstår bara att ringa KF o tala om att ajg ej kommer tillbaka dit nått mer.. känns riktigt skönt faktids. Slippa lära sig allt det nya osv!

Däremot ledsamt att lämna Nöjesfabriken, alla mina stört sköna kollegor. Verkligen storm trivs på det jobbet.. Kanske inte så konstigt iofs. Min chef talade om för mig i går att han kommer sakna mig, vilket jag tar väldigt possitivt :) Men som sagt, när jag är ledig i sommar kommer jag förmodligen åka hem hit o jobba hos dem, känns mer eller mindre som ett måste, kommer sakna dem för mycket annars!

Veckan som gått..

Vad har hänt under veckan då egentligen? Inte speciellt mycket, ändå har veckan bara rusat förbi tycker jag. Mest bara slöat en jäkla massa. Varit ute o gått osv..
Saknat älsklingen i massvis. Men i tisdags ringde han o sa att han skulle komma hem på torsdagen. Överlycklig blev jag. På onsdagen fick jag veta att så blir det ej för klanten till chef har låst in nycklarna så de måste betsälla nya. Tack o bock! :( Så nu skulle han åka direkt till oslo i stället.. kul! Jag var arg som ett bi ett tag, men det gick väll över.. Försökt hur mycket som helst sne i onsdags att nå honom, men förgäves. Började nästan bli lite småt orolig i morse, men så får jag inte tänka tänkte jag.. (mer i nästa inlägg!)
Annars jobbat tors,fredag. Helt okej men blir bara ledsamt att jobba nu.. även me rom det i nästa inlägg :P

Dåligt bloggande..

Jag har inte haft tid att blogga nånting under veckan typ då det varit en hel del att göra. Har en del goda nyheter som hänt under veckan samt tråkiga. Men har varken tid eller lust att blogga om det nu, ska försöka hinna med det i möra..

Hej svejs så länge!

Pluttinuttigt Mail

Har nyss fått ett mysigt pluttinuttigt mail av Älsklingen. Tänkt jag skulle svara på det nu och sen sova.

Har funderat lite på hur mycket man kan sakna en människa? Jag har kommit på att jag saknar Andreas mer än jag trodde jag skulle göra. Det är bara tomt och tråkigt nr inte du är hemma älskling. Känner mgi liksom inte hel när vi inte är tillsammans. Låter helt beroende, vilket inte är sant. eller jo beroende på ett sätt är jag ju, men inte så där som man tänker på beroende! Saknar dig bara så otroligt mkt, och vill ha dig hemma då min motivation är mycket högre när vi är tillsammans eller bara när du befinner dig hemma hos mig..



Saaaaknar dig Älskling!

Trötter

Var till mormor förut o fick mig stuvade makkisar o kyckling körv. Gottigt som bara den. Inte fått i mig så jäkla mycket me rän en Cola innan det idag så det var behövligt.
Följde med min moster till videoaffären där min kusin jobbar. Dock ingen film som lockade mig att se idag.. känner mgi bara dyng trött o sliten. Ska nog ta mig till sängs snart.. ska ju upp o doal till morgonen..

Har i allafall fått lite nytta gjord idag. Bytt sängkläder o tvättat osv. Städat hela diskbänken grundligt också. Gör så mkt vettigt här hemma nu så det kommer vara kliniskt rent när älsklingen kommer hem :)

image115

Therese 20 år..

Grattis Grattis till Therese som idag fyller 20 år.. Hoppas du inte mår allt för dåligt idag, utan har en super bra födelsedag! :) Puss vännen!

 Engan o Terriz, Yesterday!

Lördagens partaj..

Gårdagens partaj m firande av Linn o Therese var mer än lyckat. Hade en super rolig kväll och hoppas verkligen på en ny snart :) Lika kul hos Zandra som inne på Nöjes. Mina egna upptåg o äventyr var ganska trevliga de också :P Upptäckte också ytterligare att min lilla kropp inte tål mixen av Sprit och Cider. När ska jag lära mig? Men det kvittar ju, inte lika farligt som förr då ajg knappt kunde stå upp. Det var smarrigt i går i alla fall och ajg fick sota för det när jag kom hem. Får skylla det på Malin eftersom vi prompt skulle fyllekäka också. Men efter en stund med "Ullrick" och ett oroväckande samtal till älsklingen så var jag fitt for fight för sängen. Stackars älsklingen trodde det hänt nåt när jag ringer 04.00 på en lördag natt och stor tjuter. Men det får du ta när du inte är hemma o tar hand om mig.. ;) Saknar ju dig sååå jäkla mycket! Fylleångest är allt rätt bra på nått sätt. Känner mig mycket bättre till mods idag!

 Jag & Fisan, yesterday!


Tidsmaskin

image112

Ibland önskar jag att det fanns tidsmaskiner på riktigt. Vore skönt att i bland bara få spola tillbaka tiden till då allt bara va. När man inte hade några bekymmer eller behövde ta ansvar. Vad skönt man hade det när man var liten egentligen. Fast det tyckte man ju självklart inte då. Då ville man ju bara bli stor helst på en gång. Jag ska börja ta vara mer på livet och göra det bästa av varje dag, eller någolunda i allafall. Saker och ting förändras ju fortare än man tänkt sig ibland..

Nya clothes

Ja eftersom jag inte varit ute på hur länge som helst så kändes det skönt att updatera garderoben med lite sommar/party kläder :) Blev 2 olika klänningar då ajg ej kunde bestämma mig. En vit ballong klänning från H&M, gör söt m fickor. Vilken jag nog ska ha på mig i kvällinga :D
Den andra var grå/vit från Ginatricot, gör tjusig den med..
Känns kul att fylla på garderoben med lite ljusa kläder då min mesta dels består av svarta eller mörka klär :P haha!

Nu ska jag kila in i duschen o börja göre mig klar för kvällens bravader.. see yaaaaaaa later!

Partaj med gänget

Ikväll är det party time och utgång med hela tjej gänget från skoltiden. Ska bli riktigt roligt då vi inte setts på jättelänge vissa av oss. Vi ska ju fira Linn o Therese som har fyllt/fyller 20år. :) Hoppas på en riktigt lyckad trevlig och rolig kväll, men den risken är väldigt stor faktids. hihi




Ha en trevlig lördag!

Fredags kvällen

Efter jag löst allt med tvätmaskinen och vattnet i kväll så kände jag mig rätt duktig faktids. Behövde inte ens ringa mamma o be om hjälp. Gör stora framsteg!

Drog på mig mysbrällsen o cykla in till stan o mötte Therese, köpte caaandy o Coke, sne hem till Engan. Bara varit där o slöat o tölat. Linn kom självfallet också dit. Fått mig en hel del goa skratt i kväll. Lyckades konstatera att ingen av oss 4 var smarta nog att ens förstå oss på en jäkla dum pump, eller jo förlåt Therese, men Engan förstörde den lika fort :P Linn har berättat massa mer om sin vistelse i USA, vilket är lika rogivande för varje gång :D

Vid 01.00 var det dags att bege sig hemåt i kyla o motvind. Men det gick det också. Haha, precis när jag kommer utanför min gård cyklar dte en Herre framför mig (min egen granne upptäcker jag senare!) Han vinglar bokstavligen fram på cykeln, och när jag är 5m ifrån välter han åt sidan. Skratta så jag trodde jag skulle ramla av min egen cykel.. haha! Han verka ha haft en trevlig fredags kväll i alla fall :P

Nej nu ska jag sova, är uppe på övertid, inte alls bra :P Natti Natti!

Vatten överallt

Ja i mitt badrum kunde det lätt ha blivit vatten överallt ganska nyligen. Tänkte vara duktig o skruva bort locket under handfatet för att rensa lite. Det är ju trots allt mitt äckel hår som ligger där. UHÄÄ! Men stackars älsklingen får alltid göra det annars, o nu när han inte är hemma är jag illa tvingad. Kanske ska ringa mamma? :P
Nej men i alla fall så skruvade jag av det locket o ställer under en hink, vad händer inte då? Den dumma tvättmaskinen jag satte på förrut börjar spola vatten, vilket är kopplat i samma, så det forsar ut en massa vatten i hinken. JAg som så lätt får panik skriker o tjoar för mgi själv medans jag försöker få på locket igen.. haha! Som tur är gick det ganska fort att få på det, tack o lov. Vore hemskt att ha vatten på hela golvet i badrummet då det inte går att få ned i duschen pga kanten! Smarto är precis vad johanna är :D

Lata dagar

Kommer sakna dessa sköna lata dagar jag har nu för tiden. Alltså kommer sakna dem när jag tvingas bli vuxen på riktigt o jobba mer än jag gör nu :P haha. Så gött o bara kunna ta dagen som den kommer o lalla runt lite här o var. Varför måste man bli stor för?

Aja, lång promenad o frukost med Annicka i morse, skönt som bara den. Kände mig lite extra vårig i dga så shortsen åkte faktids fram, vilket visade sig var ett riktigt smart val :) Blev lite solande i deras trädgård också.

Åkte hem o duscha för att sen möta upp Therese o Linn vid teatern o soal ännu mer. Dock ville solen bara visa sig i bland o ibland inte, men det var skönt ändå. Linn det är härligt att ha dig på hemma plan igen, även om du inte själv är införstådd med att du entrat svensk mark. Haha, lite engelska slängs det in här o var ;)  (självklart dig med terran) :D

Nu har jag slutat lata mig och tagit tag i mer städning. Tycker aldrig att ajg blir klar eftersom jag hittar mer o mer att städa för varje dag. Känns som att jag leter städning. Mycket vuxet tycker jag :P
Nej men blir lätt att jag städar mycket när älsklingen inte är hemma. Då går tiden lite i alla fall..

I kväll blir dte lugnt så jag orkar med morgon dagen.. Ska väll antagligen umgås ytterligare med Therese o Linn. Men får se vad vi hittar på för busigt..

Jag blir så glad!

Ja, hur glad blir man inte när man vaknar upp vid klockan 08.00 och det redan är 14 grader varmt ute o strålande sol ;D Är även glad att jag åter har börjat vakna tidigt utav mig själv och inte va nån klocka. Vilket innebär att jag är utsövd. Tack också för att ajg slipper bli väckt av telefonen!

Känner att idga är en riktigt bra och härlig dag. Kan mycket bero på solen och absolut att jag är ledig hela helgen. Första helgen på lääänge.. Typiskt nog att älsklingen inte är hemma :/

Nu blir det snart i väg o få frukost o lång promenad. Senare blir det i väg o möta Therese osv. i stan för att slappa lite vid Teatern. Åh, då är det verkligen vårkänslor!

Sköna Torsdag

Vaknar helt utvilad idag då jag somnade redan 22.15 i går kväll typ. Inte fel alls. Men i vanlig ordning har jag varit halv vaken sen 05.30 typ. Men känner mig mer utvilad idag än andra dagar.

Har hunnit med en lång promenad med Sara, dusch o Frukost. Det går framåt iallafall..
Nu ska jag göra mig i ordning lite för att sen bege mig av ned till stan o möta Malin, Therese o Zandra som kom hem från Norge i går.. Ska äntligen inviga uteserveringen, inte haft tid med det förens nu.
Blir väll att planera lördagen lite ockås då vi ska fira Therese som fyller 20 år på söndag :)

Ikväll är det jobb.. inte ett dugg sugen på att jobba nu när solen strålar så. Men man ska inte klaga, eftersom man är nöjd runt den 25:e varje månad. 

Förövrigt skulle älsklingen skaffa sig ett Italienskt mobilnr idag så jag kan ringa han dit i stället. Vilket innebär att jag måste skaffa sånt där kort idag på stan.

Nu ska jag kila.. ha en skön torsdag!

                                                                                               44359-110

Ännu mera rensning

Nu har jag rensat undan en massa skit ur lägenheten som vi inte behöver. Ställt ned massa kartonger o dyl i källaren. Så gött o bli av med allt som bara står o skräpar..

Har även hunnit med att suttit i solen o läst, dock blev det jäkligt varmt som bara den fort. 25,7 grader,det är mer än jag tål just nu. haha!

Nu ska jag ta tag i lite disk o tvätt, jippie!

Hej svejs i lingonskogen så länge..

Strålande sol

Ute strålar solen och jag har redan hunnit med att göra en del. Vaknade vid 08.00 i morse då jag legat o varit halv vaken sen 05.30. Så tänkte att det var lika bra att kliva upp då. Gick ned o glodde på teve en stund, sen tog vi tag i dagen o gick den vanliga lång promenaden. Varmt som bara den men skönt..
Duschen var inte helt fel när vi kom in, speciellt inte eftersom annicka gjorde frukost under tiden :)

Åkte sne i väg o städa förrådet med mamma mormor o moster. Nu hittar man tom där inne, jäkligt bra :P Blev äntligen av med mina däck som jag inte orkat tagit tag i innan. Plus filmerna som bara stått här hemma o samlat damm.

Idag ska jag njuta rejält av solen på balkongen med en bok, känns inte så lockande att göra mycket annat, inte just nu i allafall.

Nu ska jag ringa älsklingen snart, saknar dig honing! Hoppas du har tillgång till internet snart o akn läsa mitt über söta mail ;) hihi!

1 maj seg

Ja, det är egenltigen sant. 1 maj varje år är jag alltid lika seg i kroppen..

Vaknade självklart av telefonen, vad annars? får jag någonsin sova tills jag vaknar självmant? Tog mig i alla fall ur sängen o in i duschen, sen var det bara att ta nya tag :) Pigg o alert åkte jag med Annicka till världs metropolen Kil. Sen hem till dem o få frukost, som förövrigt idag satt jäkla bra.. Men efter att fåt i oss det när klockan var 13.30 var det dags för lite vila, som i vanlig ordning slutade med att vi sov i varsin soffa nån timme. Otroligt skönt. Men vi som skulle vara duktiga o gå ut o gå, det fick vänta ytterligare några timmar så vi hann äta mat, o den blev kortare än vanligt :P Resterande av kvällen har nu tillbringats i soffan..

Så rogivande har denna dagen varit, och blir nog inte så jäkla mycket mer spännande heller skulle jag tro. Ska gå ned o se på fotbollen.. som sagt. "Hellre ser jag på tråkig fotboll, än jag går o lägger mig kl 21.00"

Gårdags kvällen..

I går var det valborg och jag skulle ta det lugnt i och med att jag var så trött. Men det fick jag för det. Började med att jag åkte med pappa till mormor o käka pizza innan han skulle åka hemåt :/ tråkigt nog! Men det var gott o mys. Tog 2 cider där innan jag var tvungen hem o göra mig i ordning, vilket gjorde mig slöare ändå..  Sen i väg till partyt, de satt ute o grilla o hade sig när jag anlände. Men inte mycket senare gick vi in, då kylan anföll oss. Var en riktigt lyckad kväll med massa sköna människor o fest. Kvällen blev mer livad och igång hållande än jag hade beräknat! Är väldigt glad att det inte blev nån utgång utan bara var kvar hos David o Mirja.
Tack o lov var sängen var otroligt nog lika skön som vanligt när jag kom hem i natt..

RSS 2.0