Hemma!

Nu är vi hemma igen. Eller för att vara ärlig kom vi igår em, men hann bara lasta av väskorna för att åka till mamma för käk o morsdags mys. Härligt att komma hem till sol iallafall :)

Haft en toppen vecka med sol, bad, lata dagar, födelsedagskalas x2 m.m och skulle absolut vilja spola tillbaka tiden en vecka, men tyvärr är man hemma i verkligheten igen. A är redan på jobbet och jag ska bege mig iväg för lite skolarbete strax, sista veckan nu!

Återkommer med Resestory när tid finnes..


Den lilla stranden..

Rhodos!!

Ska dra mig ur sängen strax. Börjar om en timme och ska försöka få de här timmarna att gå fort. Hem för att byta om och slänga ihop resväskan innan mamma skjutsar ut oss till flyget, för 17.30 ikväll lyfter vi.. ska bli underbart!! :)


Kalas

Ifredags fick vi som sgat tacos hos Svärmor och P inte illa alls. Avslutade kvällen med en film, men jag somnade ifrån den som vanligt.. så kan verkkligen rekomendera The Reader, haha!

Igår vart det jobb, och det i 28 grader, sjukt! Men vad gör man?
Firade älsklingen igår kväll med hela hans familj, min mamma och mormor. Mysigt! Svärmor och P gjorde super god mat och ordnade. Tack! Det närmar sig födelsedagen på riktigt nu..


Inte långt kvar..

Men vad gör det? Det är ju Fredag idag! PBL halva dagen men den hände en del ändå. Nu lämnar jag resterande till min söta grupp som lät mig få ledigt till veckan, värre med skolan :P Opps!

Bus med min älskade lilla Elton har hunnits med innan det blev sn sväng med mamma och mormor för att fixa present till A' från dem. Han ska ju firas i morgon :)
En sväng in på jobbet där jag fick ett mindre kul besked. Trodde min mammaledighet började 1:a juli, men icke. Ska tydligen jobba två helger i juli, de första. Men det kommer trligen INTE att vara möjligt så det där får lösa sig ändå..
Haft mamma, mormor och moster här på en snabbfika. Elton fick leka med sin bästa vän A också, så klart. Så söta ihop de där två.

Nu packas det för fulla muggar då jag inte hinner så mycket under morgon dagen och på sön åker vi.. Men nu får det vara stopp för det vankas Tacos hos Svärmor och P strax, mums! Får packa klart inatt ist..

Shopping

Fick åka iväg och panik shoppa lite igår då nästan inget av de jag äger i sommarklädsväg passar. Hittade en del och det får räcka under den här veckan :) Ska ju mesta dels bo i bikinin så! Hursom hann jag med att växla pengar och även fixa en liten sak till A's present som kan följa med på resan..

Näst sista träningspasset innan mitt kort fryser in också, skönt men nu är det tungt med de här vikterna, men en gång till ska gå, sådäså!


Bästa tjejerna

Alla mina bästa tjejer va hemma hos oss för en fika förut. Så kul och mys när alla kan samtidigt. Att det var svettigt varmt är ju en annan femma.. Massa töl om allt mellan himmel och jord som alltid, bästa stunderna! :)


Paneldebatt

Hade en sådan i skolan idga då det var öppethus för de som söker inför hösten. Träffade några få av de som kan komma att gå i min nästa klass då jag måste stå över ett år, trevligt! :)
Annars vart det en seg dag med PBL men det känns ändå rätt ok, vi fick ju mycket positivt på handledningen så.

Rhodos

Jag kan vara lyckligast i stan just nu. Bokade resa förut så vi ska åka!! På söndag lyfter vi från karlstad ned till Rhodos ♥ Ska bli så jäkla underbart!! En sista "bara vi två"-resa. Till saken hör dock att svärmor och hennes vän ska med samma flyg, men olika städer iaf. :) OM jag längtar men känner mig sjukt stressad över allt som ska hinnas med innan! Men vad är det då när man får sätta sig på flyget på Söndag..
Bäst av allt är att vi inte är hemma på A's 30-års dag!!


Förbannad!

Det är rent ut sagt vad jag blir när jag inser att jag är tjockare än jag inser. Jag orkar inte alls så mycket som jag tror eller vill på pumpen längre och spinningen ska vi inte tala på. trodde jag skulle spy efter passet idag. Kände en tår på väg också.. men icke! Bara inse johanna din kropp är inte som du den varit.. men dit ska den igen!!

Rätt okej ändå.. det kommer ju nånting gott med det hela :D

Föreläsning

Den här dagen kommer inte gå till historien vad det gäller skolan iaf. Spenderat den i Skoghalls folketshus med föreläsning hela dagen. Sov under förmiddagen och A hämtade mig efter halva em. Tråkigt när man hoppas på en bra dag och sne blir det helt tvärtom..

Magen

En sån där gravid bild på magen, ingen bra men det är en bild.. Fan är jag sådär tjock verkligen? :P

Idag ska vi till Sjukhuset på nån 2 timmars föreläsning istället för föräldrargrupp. Spännande!


Söndag

Idag blir det inte mycket gjort. Varit till mormor för en lunch med familjen innan Pappa och bror åkte hemåt. Städat och tvättat undan lite och ligger nu raklång i soffan och lär inte göra så mycket mer idag. Skulle behöva kolla över lite skolgrejer men Nej, det är Söndag! :P

Mamma Mia nu i brist på annat att se och göra..


Stativ

Fick mitt alldeles första egna stativ till min Nikon D80 idag. Tack Pappa :)




Kalaset

Blev en riktigt trevlig kväll igår med 30års kalas. Hade turen på våran sida att få kanon väder på em/kvällen och 23,5 grader varmt, inte illa! Satt ute och njöt länge innan kylan tog över vid midnatt. Grillade och grabbarna spelade självklart fotbolls brännboll. Tror både A och M var riktigt nöjda med kvällen och tack till alla som förgyllde deras dag/kväl :)

Själv insåg jag, åter igen, hur annorlunda man är när man är onykter, rätt kul att bara analysera folk. Fick agera taxi till en del som behöde det, samt till svärmor och P.


Han ser rätt nöjd ut mitt ♥


Lördagen

Blev en lika stressig dag igår som i fredags. Hann dock med en massa ändå. Skjutsa ned broder och A så de kom iväg på Paintball med grabbarna, en sväng till mamma som snällt hjälpte mig fixa iordning maten tills kvällen :) Tack! En runda på Bergvik med pappa innan  det var dags att åka hemåt för att göra sig redo för kvällen..
Kom ifrån Bergvik med en present till A, fillingar i rosa så han matchar köket.. mycket uppskattat. haha!

30års kalas

Ikväll är det 30års kalas som gäller, och inte för vem som helst utan för mitt ♥ och hans vän M. Blir kalas för vännerna idag, men innan ska de ut och spela paintball. Hade inte den lill* legat i min mage hade jag absolut deltagit, men en annan gång.

Har en hel del att stå i ändå idag :)

Hektisk dag

Inget bilkrångel så allt har hunnits med. Ist krångla SF och en irriterad johanna kom därifrån med biljetter såklart. En lunch hos mammi satt inte helt fel :) Kul träning som gick fort, vilket är ett STORT plus! Kväll först hos pappa och hela gänget, frågesport och massa skratt, sen tog tröttheten över och jag tog ett stopp hos Svärmor och P innan en något sen hemfärd. Nya Wallander som jag självklart måste se om.. kan inte vara vaken. Men sen kom piggheten senare ist, typiskt!

Nu är det natten som gäller iaf!


Friday

En snabb dusch nu sen sk ajag iväg med A och spana in pappa och hans gäng på Caramban. Lär inte bli där hela dagen då vädret ser ganska trisst ut + att vi har en del at fixa med inför imorgon samt lite annat. Ska hinna med och träna 16.30.. hur ska jag hinn allt? Bäst att skynda nu..

Övertalningsprocessen är igång..

Satt här och slö surfa runt igår när jag kom in på alla resebolags hemsidor. Kan inte riktigt släppa att jag inte får flyga efter v.32. Men hör och häpna.. massa bolag som faktiskt låter en göra dte med ett läkarintyg. Hur bra?
Jag har ju hittills faktiskt haft en jäkligt problemfri graviditet, (så ska man kanske inte säga nu..) så hur underbart vore dte inte att ta med mannen och magen utomlands som inte allt för lång tid?
Hittade massa resor jag kan tänka mig. En tänkt födelsedags/sista "bara vi två" resa. Åh vad jag vill, vill, vill, vill. Min A är dock inte lika entusiastisk då han är lite för orolig om det skulle hända nånting med lill*n, samt att det troligtvis är massa på hans jobb då.
Men skam den som ger sig!

Snälla A? ;) ♥




SATC 2

Igår bokade jag biljetter till SATC 2 som har premiär 27:e maj. Jippie!! OM jag längtar..
Klantarslet johanna glömde dock bara bort att hämta ut biljetterna så fick panik boka om dem. Massa krångel och jag lär inte vara lycklig när jag hämtar ut dem i morgon. Då ska SF få höra ett och annat. Hursom fick vi sama platser som innan, men man blir något trött när det ska krångla..

Jaja ska väl vara glad över att ha biljetter till premiären iaf. :D


Kristi flygare

Haft en skön ledig dag. Sovmorgon tillsammans med ♥:at. Sen fick vi frukost besök iform av A's bästa vän. Kul, då det var längesen de sågs, och vi har ju faktiskt bott tillsammans :)

Pappa, broder m tjej har anlänt till stan också. Så varit hos mormor för lite käk och umgåtts. Ut till skutis för att ställa hans husvagn på plats då de är ett helt gäng som kom hit med vagnarna för s.k caramba i morgon. Mys att vara där ute där vi själva säsongade när vi var små.

Spenderat kvällen här hemma hos oss med mat från mongolian, mums! De ville sana in köket och för min del var det skönt att vara hemma.

Inväntar nu mannen som är hos en vän innan det blir sängen. Ska se klart en film jag somnade ifrån igår också.. är ju ledig i tre dagar till så sova lär jag hinna med.

Natti Natti

Mysigt väder

sicket mysigt väder det är ute. Regnet bara öste ned förut när jag var hos mamma. Hann bli sjöblöt innan jag han innan för dörren här hemma. Legat i soffan och degat framför tv, och gör't än. Lyssnat på smattret mot fönstret.. så sjkt mysigt!


Ett stycke ljus

Har fått användning för den här äntligen.. bara sisådär en herrans massa år sedan ja köpte den :P
Nu pryder den en vägg i köket snyggt med rosa ljus i.


Barnvagnen

Hämtade hem barnvagnen idag. Ju mer saker man köper eller får hem gör det hela mer verkligt. Sen att jag inte har nånting mer än sängen här hemma är ju en annan femma. Mamma och mormor ställer upp som avstjälpningsplatser tills vi fått renovera allt vi ska :) Tack!!


En jäkligt orättvis bild, men en bild iaf. :)

Söta vänner

Idag när jag kom till skolan fick jag en liten present. Lottas mammi hade bakat choklasbollar åt mig, gårdagen till äre. Var ju faktiskt negerbollens dag i går. Tack snälla du!! Att de var super goda och slank ned rätt fort hos mnga av oss var ju inget minus direkt :P


Spjälsängen

Tur älsklingen monterade ihop den direkt vi köpte den. Den fyller fin fnktion som avlastningsyta så länge.. typiskt oss!


Detalj bilder

Lite detalj bilder på köket.. mammi har varit är och hjälpt mig med det sista, så u är det så gott som färdigt! :D Har jag sagt att jag är toooooookigt nöjd?


Rosa, svart och vitt..


Bilderna ska bytas ut



Älskade köksbord ♥


Snyggaste fläkten och tapeten..


Shopping

Ett pump pass, där en stackares arm hoppade ur led, har hunnits med innan jag plockade upp mamma och Elton. En snabbis till bergvik för lite snabb shopping. Fick med mig en del till både mig och nånting åt den lill* som alltid :) Hittade en tunika/klänning att ha på mig på lördag när A ska ha sitt kalas med vännerna!


Studiebesök

Varit på Beroendecentrum i Kristinehamn idag på studiebesök. Intressant och bra sådant. Alltid trevligt med små tripper längre bort än stan. En god lunch i centrum och lite små stros innan vi intog solen och en mjukglass och åkte hemåt. Skönt att vi var endast halva gruppen som åkte iväg typ :) Var 5 rätt trötta själar som inte sa många ord på vägen hem.. trevliga? :P

Guess what?

Ja tillbringa mer tid på IKEA. Vi ska tillbaka med ett skåp vi kommit på att vi inte vill ha till köket. Katching och vi får mer pengar tillbaka, inte fy skam! Ingen av oss känner dock för att bege oss dit, men måste få det ur världen. Efter det ska vi införskaffa det sista innan allt som hör till själva köket, utom detaljerna då, är helt klart.. nämligen elkontakterna och dimmers :)

Ikväll har jag tänkt släpa arslet och magen till gymmet för ett pumppass.. åh så kul och motiverad jag är, not! ;P






























Stackars barn om det blir likt nån av oss..

Slappar dag

Inte rört oss många meter ur soffan idag. Men udantag för när lillen velat ut och busa samt malagningen nu då. Lillen har åkt hem efter att ha hörjat rejält med oss. Han tröttnade på att vi var så tråkiga och orkeslösa så mamma kom i rättans tid. Hursom alltid lika mysigt när han är här hos oss :) Vi fick tack vare honom luft i näsan även idag.. en stund att få springa lös i skogen var iaf. uppskattat!


Testing, testing!

Just nu pågår första testet av köket.. men andra ord matlagning. Hur resultatet blir återstår att se, har läst en och annan instruktionsbok innan vi satte igång. Det där med varmluft eller inte är ingen lätt skit, hursom blev det inte. Kycklinggryta med potatisgratäng, mums! Gött med god matlåda i morgon också.


Söndag

Vilken härlig morgon vi haft. 05.50 flög det en hun döver huvude på mig så det var bara att slänga på sig kläder för en promenad. Sen slängde vi oss i sängen igen bredvid A och somnade om några timmar tills lillen tyckte vi skulle vakna, igen. Vilket mysigt uppvaknande.. han har rännt runt i sängen som ett virr varav och slängt sig ed på armen o myst. Så skulle varje morgon se ut ;)

Intagit en god frulle vid vårat nya köksbord, och det var inte igår. Känns underbart att ha ett köksbord vi gillar och sitta där tillsammans en seg morgon och bara mysa ♥ Att vi snart är tre vid bordet gör känslan ännu mysigare..


Älsklingen första dagen i sitt nya hem hos mamma ;)

Rensning

I onsdags var mamma och svärmor här för att hjälpa oss plocka in i skåpen i köket. Men till deras lycka blev det inte så. Ist fick de se alla kläder som inte fick plats nånstans så de tvingade mig/oss att rensa lite. LITE blev till nästan tre stora svartsäckar fulla. Det sjukaste är att massa av kläderna har prislappen kvar, hur nödvändigt? OM Amira blev glad för att få, resterande går till övrig släkt. Känns hur skönt som helst att så mycket försvann.. Men tro mig, det kommer inte in något nytt för det är proppfullt i varenda garderob nu med.


Så som i himmelen

Ska slänga på den filmen nu.. älskar när Helen Sjöholm sjunger Gabriellas Sång. Ögonen tåras varentnda gång man ser den, så jäkla fint!!


Friiii

Jag är ledig hela helgen och det känns underbart. Är lika ledig nästa helg men då är det full rulle hela helgen då familjen från stockholm kommer hit och A ska ha sitt store kalas m.m. Men nu njuter jag för fullo av att bara dega hemma i soffan med en godispåse och två snygginar intill mig.. gissa vilka? :P


Stor shopping

Ja varit ute idag och shoppat med mamma tills både ben och rygg började värka. Åkte ut för att som jag tänkte hämta hem barnvagnen. Den hade kommit men var ej ihop monterad så betalade den och köpte massa andra mumin saker. Får hämta den på ons ist. :)

Åkte vidare till Bergvik för lite snabb shoppig, men hamnade på IKEA och där var det inte liten shopping. Efter en lunch och massa påsar rikare och slantar fattigare kom vi två timmar senare ut därifrån. Vidare för att handla mat vilket också böev stooor shopping. En kyl och frys som skulle fyllas, men nu finns det.
Är väldans nöjd med mina inköp idag då vissa av dem är snygga detaljer i köket! Kastruller var ju ett måste så det finns det gott om nu och som sagt köket börjar bli fulländat..


Spjälsängsskyddet är ju bara hur gulligt som helst :)


Long time no see..

Har haft ganska fullt upp hela veckan. Skolan kombinerat med köket har tagit all min energi och lite där till. Men nu är köket så gott som klart. Har lite små plock som alltid att fixa bara, men det är användbart. Har alltså efter närmare 3 veckor äntligen kunnat "flytta" hem igen. Men tack Snälla Svärmor och P för att vi fått hushållera hos er mesta dels av tiden :) Och tack Mamma och mormor som ställt upp en massa under veckorna med mat, tid och annat. Absolut stort tack till Svärfar som varit här och hjälpt oss att få köket omgjort, utan honom hade det nog inte hänt nu heller. Ni är guld värda hela högen ♥
Bilder kommer när allt verkligen finns på plats!

Vad har hänt annars? Barnmorskan i onsdags. Första gången själv utan min A. Kändes konstigt men underbart att mäta magen igen och lyssna på hjärtljuden. Jag älskar att vara gravid ♥ Det är så jävla underbart att veta att jag och A ska bli en familj på riktigt. att den lill* sprakr dagarna i ända är hur mysigt som helst.. en fotbolls spelare som sin pappa?

Annars har dagarna rullat på med skola,  mycket pill i köket och resterande lägenheten. Städat och solat för att kunna leva någorlunda normalt tills hela lägenheten är färdig renoverad. Åh vad jag lääängtar tills dess..
Har hunnit med en promenad med älskade vänner, en fika med dem och lite så.

Intranät

Ibland är det jäkligt skönt att vårat intranät i skolan finns. Som idag tex. alla i min grupp sitter hemma och skriver i ett samtalsfnster ist för att vara i skolan. Hur skönt? :)


IKEA

Herregud vad jga har krånglat med dem idag. Lämnade tillbaka massa saker från köket vi inte behövde. Tur det gick bra tillslut och vi fick efter några om och men tillbaka pengarna för ALLT. Först missade hon en del grejer, sen missade jag själv att vissa saker åkt med. Hursom löste det sig.

Kom därifrån med nytt köksbord och stolar. Väl hemma skruvar vi ihop det och blev inte alls som vi tänkt. Självklart var bordet skadat och måste tillaka imorgon, hur kul? Bara bita ihop och hoppas på att de hjälper mig lika snällt i morgon.

Jag har efter att köket blir helt klart nu inte tänkt sätta min fot inne på IKEA på vääääldigt länge ;P Något trött på't, om än tacksam för all hjälp.


Min händige man fixar bordet..

Sista passet

Igår gjorde jag mitt allra sista pass på Nöjes. Blandade känslor då det ska bli skönt att slippa nattjobb och kroglivet efter 4,5år, men samtidigt känns det konstigt då jag jobbat nästan varje lör dessa år. Hursom överväger det positiva iaf. Kommer sakna alla galningar som jobbar där bara, tur vi bor i samma stad iaf :)

Tack alla söta för dessa år!


Valborgsmässoafton

Blev inte som tänkt i fre, förvånande? A slutade sent och var sliten. Hursom hann iaf. jag med att ge bänkarna en omgång, samt att kroppen fick sig en omgång med pump. A fixade upp alla handtag så nu har köket verkligen tagit form. Skyddsplasten är borta vilket gör att man ser färgen på köket nu :)

Spenderade kvällen hos Jonna och hennes A. Grillning, godii efterätt samt massa töl. Pöjkera höll sig till golfen och jag och Jonna till annat. Skön lugn valborg med kära vänner.
Avslutade hemma hos svärmor och P med dem och deras vänner innan vi somnade skönt.



Varm banan i ugn.. mums!

RSS 2.0