Grattis Andreas

Idag har älsklingen namnsdag. Grattis till dig på Andreas-dagen :) Och alla andra som heter Andreas, självklart.

Nu är han hemma :)

Var ute på förmiddagen eller rättare sagt vid lunch, och tog en promenad med Annicka. Puh, varmt ute idag, men skönt.
Sen ringer älsklingen och var hemma inom 1 h, så jag åkte hem och "tog emot" han. Gud vad underbart det var med pussar och kramar. Vill aldrig mer släppa iväg han från mig!

Annars gjorde vi oss i ordning lite, åkte i väg o handla, hyrde nya beck filmen o beställde pizza. Jag somnar självklart efter 5 min, och är nu riktigt trött så ska kila till kojs redan nu.
Älsklingen har redan gått o lagt sig, han har ju varit vaken sen i går kväll så inte så konstigt.

Skönt att han är hemma nu i alla fall, nu mår jag riktigt bra..

Älsklingen kommer hem idag..

Ja, han  slutade ju jobba för 15 min sen. Så om 1-2 h kan jag tänka mig att de beger sig hemåt. Ska bli helt underbart att få ha honom hemma igen. Massa pussar och kramar, det har jag verkligen saknat! Tror han själv tycker det ska bli riktigt skönt att komma hem och vända på dygnet och bara vara ledig ett tag, det är han verkligen värd.

Skulle egentligen varit hem till Annicka o Peter i kväll o käkat mat. Men lite ensamhet med äslklingen känns mäkta aktuellt, speciellt eftersom han kanske ev. åker till gbg i morogn, och om inte så jobbar jag ändå hela helgen :/

Men som sagt han är ju hemma på "heltid" nu för ett tag, så ses det hinner vi ju verkligen! Åh, vad jag har längtat efter den här dagen!

Tidig Morgon

Idag känns det mycket bättre att kliva ur sängen. Speciellt eftersom jag vaknade 07.30 och inte kunde somna om. Känns som lite vettigare tid att gå upp.
Så nu sitter jag bara o väntar på att jag ska kunna käka frukost. Idag får det bli gröt, mums.
Ska även kolla på Prison Break, och försöka bli av med lite av allt jag spelat in. :)

Blir ev. en lång promenad med Annicka lite senare, ska bli skönt.

10 h sömn

Herregud, kommer inte ihåg när jag sov så här länge sist. Kunde självklart inte somna tidigt i går eftersom jag somnade i soffan i går kväll.
Men vaknade vid 13.40. Hela dagen är med andra ord förstörd, speciellt efterosm jag börjar jobba 16.45.
Usch, jag hatar när man sover så länge, okej om jag hade jobbat i natt men nej. Men ska väll inte gnälla iofs. känns skönt att ha fått sovit ut på riktigt, känns som att det var ett tagsedan.

Nu ska jag slänga i mig in i duschen, laga mat o sen blir dte i väg till jobbet.
Roligt dag... :P

I morgon är det torsdag, då kommer min älskling hem äntligen! :D

Snart Torsdag

Vilket innebär en enda sak. Älsklingen kommer hem ifrån Norge, för den här gången :)
Ska lbi helt underbart att ha han hemma i alla fall hela December, och förhoppningsvis Januari. Vi får väll se hur det blir nästa år, om han får jobb här hemma eller om det blir mer projekt i Norge. Jag hoppas inte det, men kan inget säga.. det är jobb och bra sådant.
Hoppas det blir som älsklingen vill i allafall.. ses det gör vi ju ändå!

Promenad med sara och jonna blev förrut aldrig av, så slängde på mp3:n och gick en runda själv. Skönt!

Nu ska jag se Toppform sen blir det natti.


Julklappar + shopping :)

Varit på stan en sväng idag med Jonna. Blev lite julklapps shopping, lika bra att passa på när jag har pengar.
Så nu är en julklapp till älsklingen klar, och en till Annicka o Peter. Resten jag skulle köpa var ju så klart slut, så får vänta tills slutet av veckan, så då är i alla fall deras julklappar klara.

Sen började bekymmret med mamma o pappas julklappar. Inte den blekaste vad de ska få, lika så med mormors. Farmors däremot måste jag göra klar i veckan så vi hinner få den innan jul.

Känns skönt nu när man kommit igång med alla julklappar någorlunda. Så svårt när inte folk säger vad de vill ha för nått :/

Sen blev det i alla fall lite shopping till mig själv. :)
En brun tunika och ett par svarta leggins, ja ett par till.. de funkar ju utmärkt som "lång-kallingar" också så.

Nu blir det matlagning och tv tittade, måste se allt jag spelade in i går.
Ska bli skönt med en riktig mysig hemma kväll idag, helt själv :D Mumsa till det med chips ska jag göra. åh, vad underbart gott.

Promenad med sara o jonna innan, så skönt ute.

Måndag

Resterande timmar av måndagen gjorde jag väll inte allt för mkt vettigt.
Skulle varit ute och gått med Annicka, men hann ej. Blev i stället städande hemma och lite så.
Var med och kollade på när de dolade med smyckegrejs en liten stund, innan det var dags att bege sig av till jobbet.

Det var slött och seegt att jobba, men helt okej :)
Dock bandet som spelade Satyricon, tror jag de hette, var inte direkt min typ av musik.

Nu ska jag i alla fall gå och sova, är trött som få.
Natti Natti!

Mobilen hel och fin

var idga på förmiddagen bort till onoff o kollade om de kunde betsälla en batterilucka till min mobil. Men det tog sån tid så orkade inte vänta, åkte i stället till BKE. Där har ajg sån tur att det är nån som beställt en lucka men inte hämtat ut den. :)
Så nu är min mobil hel och fin igen, härligt.

Natt jobb

ja, jobb mellan 20.30 och 04.15 var det som gällde i natt. Det gick förvånansvärt bra i natt, och var till ohc med en snutta roligar än vanligt :)
Hoppas det känns så här varje gångs jag ska dit nu som det gör just nu. Vill inte ha den där obehagliga känslan i magen, nej usch och fy!

Smarta Johanna tappar telefonen ..

Ja, väl inne på Arena slänger Calle mig hit och dit. Vilket jag då inte tänkte på, var att min mobiltelefon låg i fickan. Vilket inte var så smart av mig. För när jag sedan går på toa upptäcker jag att den är borta. Panik som jag får springer jag runt som en galning och letar efter den, ringer mamma så hon spärrar sim-kortet. (tänkte spärra mobilen, men ahde inget serienr på den, tur var väll det!)
Hittar dne verkligen ingenstans, är och frågar i alla barer, i garderoben och alla vänner. Ingen som sett den. Så går in till "lilla" dansgolvet, där det står en vakt o tänker att ajg har ju inget att förlora på att fråga honom, så jag gör det. Och jo visst sörru, han har hittat en sån mobil jag beskriver och lämna in i garderoben. Så jag rusar dit och beskriver den, säger pin koden och vad det är på displayen. + mycket viktigt att den ska vara avstängd.
Gissa om inte allt det stämde då? JOHO!! Jag var världesn lyckligaste människa, just då! Jag som aldrig har tur med nånting annars. Batteriluckan var det enda som var borta på telefonen, men det går ju köpa ny. Nackdelen nu är att batteriet ramlar ur, men inte hela världen. + att mitt abonemang är spärrat. Håller på som bara dne med comviq o krånglar för att få låsa upp det, och hoppas att ajg just precis har lyckats. det spörs så småning om!

Vill bara säga tusen tack till den vakt som lämnade in telefonen innan nån annan gäst hittat den. Det är tydligen meningen att jag ska ha lite tur i bland :D

Tors,Fre & lör ..

I torsdags följde jag med Annicka o Bittan på stan. Strosa runt lite, sen va vi i Mitt I City o käka.
Åkte hem o kollade på "Hotell Rwanda", för mig att den hette så. Bra film!
Somnade med jäma mellanrum i soffan, var så otroligt trött.
Gick o la mig 23.30 o väckar klockan ringde 01.30 för jag skulle i väg o jobba. Usch, det var inte roligt att gå upp då när jag var som tröttast och hade en liten kissemiss på armen. fy!
Men kom i alla fall efter många om och men i väg till jobbet, som för övrigt verkligen inte var kul den natten! :/



När jag slutade på  Fredag morgon åkte jag till Annicka o lämna bilen o käka frukost. Usch var så arg då så jag höll på att börja gråta. Var inge skoj alls! :(
Somnade sedan i deras soffa 2,5 medans hon var o träna, sjukt behövligt. Skulle tagit en långpromenad men nej då kom regnet och jag fick ingen motivaton längre.
kvällen skulle jag vara hemma o ta det lugnt med Idol o mig själv. Slutade med utgång. Mycket rolig men annorlunda sådan. (Skriver i nästa inlägg!)



Lördag Var jag mamma o mormor runt o kolla på lite julklappar. Shoppade även lite.. ett par city/gubb-shorts o ett par svarta leggins till. :) gör tjusiga byxor!!
Sen var det i väg o jobba 16.30 - 03.00. Det var mycket roligt att jobba i går. Var väldans övertrött + att jag verkligen gillar jobbet på nöjes enormt mycket :D

Uppdate

Ja, finns inte så mkt att uppdatera med faktids.
Varit hos Annicka sen i sön, varit "själva" tillsammans efterosm både Dreas o Peter är i Norge.
Inte gjort så mycket vettigt, mest slöat.

I går var jag och lunchade med Elin, kika i affärer o så. Blev ett Linne som var gör tjusigt.
Är dock inte säker på om jag ska ha kvar dte ännu eller ej. det spörs ju.
Kul o träffa henne, det är ju inte allt för ofta nu mera :/

Idag har jag varit med mormor på stan en snabbis. Sen åkte vi hem o laga mat o kolla på kort :)
Mysigt. Skratta får man göra då i alla fall.

Nu ska jag kila i väg o möta jonna. Ska till Sara en sväng. Sen ska jag till Annicka igen.
Ikväll äre för övrigt Top Model, och denna veckan ska jag se hela programet, vilket även innebär slutet :P
haha.

Hej svejs!

12,5 h jobb

Det blev det i går. Blev lite små kämpigt i slutet för mitt humör var verkligen på väg nedåt då. Inte kul. Iofs. inte så konstigt. Käkae två mackor till frukos, sen blev det ingen mer mat. För personalmaten var bara urk :/
Men jaja, när vi slutade och vara klara med allt gick vi o käka glass i restaurangen, gott. Jag som längtade efter glass hela kvällen i går. mums!
Annars gick det gör bra i går, lagomt med folk o äntligen 3 st. Nu är det igång på allvar med allt igen.

Idol

Nu ska jag kolla på Idol. Fick ju spela in det i går, för det går inte att missa. Hoppas det gick som jag ville bara, men det gör det väll inte i vanlig ordning.
Nej får börja kolla nu om jag ska hinna se o laga mat innan jag börjar jobba. :)

Trötter

Fick gå tidigare på jobbet idag. En hel ½h, som förra fredagen. Inte mycket men skönt ändå.
Var riktigt kul att jobba idag. Bara roliga och unga folk där :) Men nu är jag riktigt trött i kroppen. Pluas att jag funderar på vad jag gjort med mitt knä, har jätteont. Usch, det känns inte bra alls. :/

Nu blir det en dusch sen sängen direkt.
Måste vara utvilad i morogn.. ska ju jobba 12h på nöjes. Härligt.
Ska i alla fall bli kul o jobba där med alla igen. Jag o Stephanie är i "repan" i morogn, vilket innebär att det inte kan bli fel ;)


Natti natti!

Slutat längta..

Tyvärr längtar jag inte längre efter fredagar, då jag evt att jag ändå ska jobba. Usch det är inte kul. Fredagar som annars alltid varit veckans bästa dag för min del.
Men det är väll klart att man längtar lite, men inte lika mycket då.

Jobba i går gick seegt, men var kul :) Satt och läste och roade mig på egen hand.

I kväll ska jag till KF o jobba.. 16.00 - 00.30.
Och i morogn blir det nöjes 20.00 - 03.30.
Så det är inga direkta helg planer på schemat under helgen.

Längtar inte direkt till nästa helg då jag ska jobba fre,lör,sön o mån.
Inte ens roliga tider, så det kommer bli kämpigt. Nästa helg kommer altså enbart bestå av att sova ungefär.kul. Jaja, men det är då.

Nu ska jag i väg en sväng innan jobbet. Hej svejs!

Är du en bitch?

I am 29% Asshole/Bitch.
Part Time Asshole/Bitch.
You may think you are an asshole or a bitch, but the truth is you are a good person at heart. Yeah sure, you can have a mean streak in you, but most of the people you meet like you.
Take the
Asshole/Bitch Test
@ FualiDotCom

Jag är det i alla fall inte :)

Jobb

Hann aldrig fixa bilen. Var runt och handlade massa och dolade med mamma och mormor. Så får ta bilen en annan dag. Känns som att det ändå inte är nån panik så.

Nu ska jag i väg om 1h o jobba. Ska bli kul, inte varit på nöjes o jobbat på ett tag nu så. Tråkigt att jag är själv bara, men det funkar.. blir ju pengar :)

måste kila o göra mig i ordning nu. hej svejs, ha en trevlig kväll!

Torsdag

Vaknade gör tidigt i dag med, vad ovanligt. Är så frukansvärt lättväckt när jag sover hos Annicka o Peter har jag kommit fram till.
Men förövrigt sovit gott som bara den, haft en små snarkande kisse på armen, det är ju mysigt i alla fall.

Åkte hem för 1h sen i regnet. Härligt med cyelturer i regnet måste jag få säga :)
Nej, men var ju tvungen att få hem min cykel nån gång, den har stått där ett tag nu.

Nu ska jag strax åka i väg med mamma o mormor. Fixa min bil o lite sånt, var en hel del som stod på schemat idag tydligen. 
I kväll blir det ev. bio eller om jag ska bjuda hem mamma på mat. Får se vad som hinns med senare.

Nu ska jag i alla fall kila. hej svejs ! 

Scannande på ICA

Var med Annicka i tisdags kväll och handlade. Testade en sån där ny scannings mojäng. Herregud säger jag bara, skrattade så jag höll på att dö. Är det så roligt från och me dnu och handla ska jag aldirg mer klaga. För det var verkligen en annorlunda och rolig upplevelse. haha

Onsdagens aktiviteter

Sov hos Svärmor tis-ons, så vaknade som vanligt tidigt, närmare bestämt 08.20.
Se rullade dagen bara på i vanligt ordning. Och jag låg i soffan med kissen och sov.

Var till sara en sväng med jonna :) Trevligt!
Senare på eftermiddag tog jag o Annicka en promenad. Det var riktigt skönt.
Sen åkte jag i väg till Lovisa. Riktigt kul var det att träffa Therese :) Även lottan och lovisa då :P
Var hur längesen som helst jag såg Therese. MEn det var skoj i alla fall.

Vid 21.30 kom annicka o hämta mgi igen, åkte med till dem o kolla på Top Model.
Dock fick vi ju självklart INTE se slutet, för den dumma dvd:n hade börjat spela in tidigare. Showview funkar med andra ord inte bra! (dumt, efterosm jag ingenstans hittar vem som åkte ur, så om nån som läser detta vet, så får ni gärna tala om det :D )
Gick o la oss gör tidigt, läste 15 min o kl 23.30 sov jag. Nu börjar jag komma in i min härliga kvällsrytm igen, inte helt fel!

Julklapps letande

Julklapps letandet är i fullgång. Vet inte vad jag ska köpa till någon just nu. Jobbigt!

Farmors däremot ska jag sätta mgi med nu, måste leta uppp 12 kort på mig och brorsan osv. Hon ska nämligen få en års kalender med kort på oss för varje månad. Ska bli kul o se vad hon säger. Hon kommer ju bli så glad så!

Nej får nog sätta i gång med det nu.
Sen blir det dusch och slänga ned lite kläder. Annicka kommer o hämtar mig direkt efter träningen, så måste vara klar då. Ska sova där i natt.
Hoppas på lång promenad i morgon. Ska ju bli strålande sol. Härligt!

Hej svejs så länge!


Shopping it is !

Blev tyvärr inte den gråa tröjan ajg siktat in mig på. Den var slut i min strl. Men det gjorde väll inte all för mycket iofs. Var ju tydligen inte meningen att ajg skulle ha den.
Blev i stället Två koftor, jätte tjusiga. En svart o en grå.. roliga jag. Sen även en svart T-shirt., alltid behövligt. + då mina gråa leggins. Så nu är jag nöjd och belåten för en liten stund.

Shopping

Idag står staden och shopping på Schemat.
Är helt såld på den gråa tröjan med band i midjan, som jag kikat på hur länge som helst, men tänkte jag inte skulle ha. Men det blir ngo så ändå nu. + Ett par gråa leggins.

Är just nu inne i min gråa period, kul o köpa annat än svart som jag alltid gör annars i princip. Praktiskt o snyggt !

Nu blir det frukost för mamma o de kommer strax o hämtar mig!
Sen får vi se vad dagen utgör sig till..

Salmonella..

här kan du se om din affärs nötfärs är smittat. Det är tydligen Vårat Maxi ICA Stormarknad, Karlstad.

Glad att ajg inte äter rött kött faktids, redan varit med om salmonella en gång. Som tur är blev vi aldrig smittade då :)

Grattis till Emma

Jag måste ju självklart hylla min vän Emma med ett inlägg idag.
Hon har trots allt ÄNTLIGEN fått det efterlängtade körkortet!
GRATTIS GRATTIS GRATTIS gumman. Är så glad för din skull!
Puss

Dagens aktiviteter

Tvätten gick förvånansvärt bra i morse, visst lite segt men gött när allt är torrt och klart nu :)
Så duktig som kan själv är jag!

Sen blev det dusch o iordning göra sig för staden. Tänkte vara duktig och cykla ned till stan, och självklart direkt jag kom utanför dörren började det regna. Men nog cyklade jag ned alltid. Kallt men härligt :P

Träffade Lovis apå torget och gick till Mitt i City och mötte Malin, Bratt o Lottan. Fika på Waynees som vanligt. Mysigt med lite skvaller och uppdateringar!
Sjävlklart mitt i allt när vi gick och strosa omkring gick brandlarmet där inne, så det var bara för oss att pallra oss ut därifrån.
Orkade med stan i 30 min sen gick vi till den nya Italienska restaurangen/fiket och tog en kopp varm choklad och tölade vidare.

Sen var det dags att bege sig hemåt, i ösregn. Det var mycket uppfriskande så nu är jag pigg igen. Bra för annars hade jag troligtvis sovit redaan.

Så har dagen i stort sett ut. Nu ska jag laga mig mat.

Tidig morgon

I natt har jag sovit skönt som bara den.
La mig coh läste 5 min i går kväll innan jag somnade med boken i handen.

Det var dock mindre skönt när klockan ringde 06.50, eftersom det var dags för tvättstugan. Men nu är jag pigg o allert. Tom fått i mig frukost, inte illa när kl är 08.00. Jag som aldrig kan käka frukost så här tidigt annars. :) Så nu är jag glad.

nej nu måste jag ne do skifta maskinerna, bara 2 kvar nu.
Sen blir det dusch o göra mig i ordning så jag är klar o akn cykla ned itll stan vid 12.15.
Härligt det ska bli att cykla i -3. Får hoppas temperaturen stiger lite i alla fall tills dess.


God Natt

Fast det skulle det vait för längesen för min del. Senaste veckorna har det blivit natten kl 23 ungefär för mig. Är så skönt att vakna vid 8 tiden dagen efter och vara utvilad, och framför allt att ha hela dagen framför sig :)
Så nu ska jag ta en natt cigg, sne lägga mig och läsa vidare i "Odjuret", har varit dåligt med läsande på sista tiden.

Tvättstugan 07.00 i morogn, mindre kul men nödvändigt. Sen ska jag till stan och träffa Malin, lovisa och Lottan. Då måste man vara utvilad.
Så natti natti för idag!

Tappat kortet

Slarver som jag egntligen inte är, så har jag gåt och tappat bort mitt kort til jobbet. Så nu kommer jag inte få ut några kläder eller kunna stämpla in eller ut. Bra Johanna!
Måste verkligen hitta det innan Fredag, annars blir det lite kämpigt.

Har verkligen letat igenom hela lägenheten men hittar det inte: Kollade Annickas bil i går men hittade dte inte där heller. Kan ju inte ha tappat det på vägen ut fån jobbet. Åh så jobbigt sånt här.
Hoppas verkligen att det ligger undersätet eller nått sånt i Annickas bil, annars vet ajg inte riktigt vad jag gör!
Känns iofs. lite skumt om det skulle ligga där, är säker på att ajg kollae igenom hela bilen ju.
Aja, hoppas hoppas hoppas, hon skulle kolla i morogn i dagsljuset.
Inte bra av mig det här. :/

Söt sugen..

Jag är just nu väldigt sugen på något sött. En påse godis skulle sitta riktigt fint, men eftersom jag är för lat för att gå och köpa en påse i den kalla kylan så får jag väll vara utan.
Fast det vore ganska gött o göra två flugor i en smäll.. gå ut o gå, och köpa godis. Det är ju faktids inte så långt ut till bergvik om jag tänker efter. Mums!

Åh, nu blev ajg plötsligt sugen på fruktsallad, hemma gjord! Åh gud så gott. Ja, det får nog bli en promenad til Bergvik strax.Kallt, men härligt när jag kommer tillbaka hem igen!

Måste försöka få tag i mamma igen, vilket är som alltid, omöjligt! Blir så irriterad!

Tomt och Tråkigt igen ..

Nu har älsklingen precis åkt iväg för att hämta resten av pojkarna som ska med till Norge igen.
Usch det blir så tomt och tråkigt här hemma när han åker. Tycker jag inte om!
Det som är värst nu är att han inte evt när han kommer hem igen nästa gång. Det är verkligen inte kul. Men jag får väll åka dit inom en snar framtid om ajg inte jobbar.

Men det har i alla fall vait ett mysigt dygn när han var hemma! :)

Datorn är i Toppform

Nu är den formaterad och klar. De flesta program är tillbaka på datorn som innan.
Håller just nu på att lägga in alla bilder igen, lär ju ta ett tag. Men kan inte med att bara ha dem på skivor!
Åh, det är härligt när det funkar igen. Känns skönt :)

Innbandy söndag ..

Nu ska vi slänga i oss lite frukost jag och älsklingen, sne ska vi i väg på innebandy. eller vi och vi. Dreas ska spela och jag får följa med och hejja på, snällt va ? ;) Ska bli rogivande. Måste ju vara med honom så mycket som möjligt när han åker tillbaka till Norge i eftermiddag :/

Usch då blir det tomt och tråkigt här hemma igen. Men inte allt för lång tid kvar i Norge nu. Men det är iofs. tillräckligt.

Nej måste kila nu, Dreas har gjort frukosten klar :) puss!

Myskväll & sjukhus besök

I går fick det blir myskväll med älsklingen. Tråkigt nog var han så trött så han somnade i soffan vid 23, men det förstår jag :)
Hann med att gosa en massa innan i alla fall. Fick faktids lyxa till det med en pizza i går, som inte var gott men ändå.

Men i alla fall när älsklingen kom hem åkte vi upp till Naima (hans farmor) och hälsade på. Hon såg tu att må okej, men det syntes att det var något, inte kul. Hoppas hon får komma hem snart o kryar på sig!
Usch, sjukhus är inte ritkigt mig grej :/

Äntligen lördag :)

Ja nu är det äntligen lördag vilket betyder att älsklingen precis har slutat och snart beger sig hemåt i från Norge tills i morgon. Åh, ska bli så himla härligt.. inte setts på snart 3 veckor. Det är alldelses för lång tid, i alla fall enligt mig !

Så nu håller jag på och städar för fullt så det är fint här hemma när han kommer hem :)
Har bara den där STORA högen med kläder kvar + byta sängkläder så är det färdigt sen.

Väntar även på att Annicka ska komma o hämta sin bil, fast det dröjer nog nån timme till. Men å andra sidan kanske vi lånar den tills i morgon, om hon inte behöver den.
För direkt älsklingen kommer hem ska vi till sjukhuset och hälsa på hans farmor som tydligen fick åka upp i torsdags. :/

Men nu blir det städa klart och dusch så jag blir klar nångång!

Äntligen klar..

Ja, blev precis klar med ut bränningen av alla bilder. Äntligen!
Blev totalt 14 skivor. Med andra ord fanns det en hel del bilder på datorn :)

Så nu är det bara att formatera datorn så ska allt bli som normalt igen. Ska bli skönt att sitta vid sig egen.
Andreas tar ju iofs. ändå med sin till norge i morogn så jag måste ju få ordning på min.
Har i värsta fall Annicka o Peters gamla, men jaja.

Fredagen

Hände inte allt för mkt igår.
Var till mamma o fick mat. Mycket god kycklinggryta med Coccosmjölk osv. mums!
Sen åkte jga med Annicka till Bergvik o kika lite. Dock ingen shopping this time. Har inte en krona tyvärr.
Men finns ju inget spec. ajg behöver just nu ändå. Endast då mina vinterskor, men de är slut överallt och då får det vara.

16.00 började jobbet, det var helt okej i går. Gick segt i omgångar, men fick ändså gå hem 30 min tidigare för vi var klara med allt.
Tack igen till annicka för att ajg fick låna bilen. Snällt :)

Bilder i massvis

Ja herregud, sitter coh bränner ut alla digitalbilder, som är massvis och åter massvis.
Tänmkte eftersom älsklingen kommer hem i helgen så ska han få passa på att formatera min dator, eftersom han tar med sin till Norge. Och formatering av min är ett måste, den går knappt använda. Dumma virus. Inte kul alls.
Har hittills brännt ut 8 skivor, och lika många till lär det vara kvar. Men måste.. vil inte göra samma mistag som sist och förlora alla bilder. Då skulle jag bli väldigt, väldigt ledsen!
Så roligt kan man ha en torsdags kväll :) inte helt fel.
Faktids fruktansvärt reoligt att kolla igenom och rensa bland alla skräp kort. Har en hel del sen man var mindra, man får sig ett riktigt gott skratt :) haha

Viktor & Rolf Kollektionen på H&M

Vill jag bara säga att jag tycker den är överskattad. Precis som med Lagerfeldt och Stella kollektionerna. Visst jättefina kläder, men orka med en massa kö och trängsel för att få ett klädesplagg i helt fel strl? Nej det är inget för mig. Tacka vet jag lilla H&M i karlstad, vi slapp det där.
Såg bilder på nyhetsmorgon i morse, folk var helt galna och roffade åt sig strl XS när de va XL och visevärsa. Patetiskt om ni frågar mig!
Men vad gör inte folk för att gå i det allra senaste. Pfft! Men kul för er som ändå lyckades få nått som passade! :) kul kul!

Onyttigheter

Onyttigheter är precis vad som låg framme på vardagsrums bordet, en påse godis.
Men var längesen jag åt det så det får jag faktids unna mig nu tycker jag!
Synd om mig som är själv hemma. hihi

Latis dag och Nyttigheter

Har idag varit måttligt lat, men ändå gjort nytta.

Började med att jag vaknade 8.30, härligt av mig. Otroligt nog vaknade jag innan annicka. Gick ned o la mig i soffan och slöade lääänge.
Sen åkte annicka på träning och jag fortsatte vara slöa. Data-nörda mig i 10 min.
La mig i soffan igen, då kom rocco o la sig på magen.. så somnade vi som vanligt.
Vaknade vid 14.30 när annicka kom från träningen. Käkade och tog en lång promenad :) Härligt.
Så lite nyttigheter har det ju varit idag ändå :P

Nu har ajg nyss kommit hem, blir nog lägga sig i soffan igen, förstår inte vad det är med mig längre. Konstant trött. Det är smittsamt, det jag säger! haha

Ja, så har min rogivande torsdag sett ut :) Härligt!

Idag kommer förövrigt Malin hem, skoj! :D

Brunetter är snyggare ;)

Ja, men det är ju ganska självklart att brunetter är snyggare ;)
hihi, nej då. Men Cameron Diaz & Nicole Richie är sjukt snygga i brunt hår båda två.
Verkligen helt grymt snyggt.
Riktigt nice att Cameron har kort och Nicole har långt, snyggt snyggt !

Nicole Richie                        Cameron Diaz
                        

Onsdag

Kom hem från mamma ganska nyss, åkte dit i går och sov kvar :)
Så nu väntar jag på att jonna ska sluta jobba, så vi kan gå ut o gå. Härligt!
Blir en riktigt lång promenad idag också, eftersom vädret är så härligt som sagt. Vill inte sitta inne när solekn skiner.. då får jag ångest. haha.

Skulle egentligen varit med mamma och mormor till IKEA idag, men kände verkligen inte för det. Får ta med mig älsklingen dit när han kommer hem, nån gång.
För övrigt kommer han hem på lördag-söndag :D äntligen!!

I kväll ska jag hem till Annicka, kolla top model osv. :) och i morgon blir det lång promenad med henne, som vanligt. Trevligt!

nu ska jag ringa sara o förbereda på promenad! puss hej !


Solsken hela veckan..

Ja det ska vara soligt och plus grader hela veckan.. kan det bli bättre? :D
Gud så härligt! Vill inte ha kyla riktigt riktigt ännu!
Snön vi fick förra veckan är ju ändå borta, då kan det lika gärna vänta ett tag till faktids.

Riktigt skönt

Var riktigt sköt med promenad i går, inte ens små kallt. Åh vad jag gillar sånna dagar. Varken jag eller jonna ville sluta gå :P

På kvällen kollade jag trälen som vanligt och det nya Ugly Betty. Det var helt okej kul faktids. Trodde det skulle vara ett gör tråkigt prog, men ikke. :)

14 grader ute och Solen skiner..

Ja, vilket underbart promenad väder :) så det är vad det får bli strax! Ska bli sköt att komma ut.
Ska även till tandläkaren lite senare .. tråkigt. de säger ändå samma sak hela tiden. Men lika bra att få det överstökat så behöver jag inte gå dit något mer.

I eftermiddag ska jag till mamma o äta Tacos :) mums!
Sen blir det ev. träffa sara o jonna en sväng.. promenad då med antagligen.

hej svejs!

Blir så arg

Skulle laga bilen idag, men nej då funkar det inte. Så nu måste min morbror dra med grejerna till sitt jobb, dola där för att sedan göra ett nyt försök. Vill verkligen få i ordning bilen nu! Känner mig så låst utan. :/ Tur att ajg inte jobbar nästan nånting denna veckan i alla fall.

Lugn måndag

I går var det en relativt lugn måndag.
Var i väg med mormor o mamma o köpte sista delen till min bil. Sen åkte vi hem till mormor o käka frukost :)
Senare på eftermiddagen var ajg hso annicka och fick mat och tog en promenad.
Sen följde jag med henne till Dreas farmor o kollade på när de gjorde halsband. Gör fina.
Tråkigt nog så har inte jag tålamod eller är så pillrig i fingrarna att ajg orkar göra nått.
Man kan ju köpa färdiga liksom :P Men det såg riktigt roligt ut!

Helg och utgång

I fredags åkte ajg hem till mamma och umgicks. Käkade pizza o myste. Somnade dock vid 22.00 nångång. så, så rolig var jag.. igen :P Usch vad trött jag var. Men det var skönt att sova i alla fall. Drygare dock när jag vaknade 02.30 och skulle ut i kylan för att åka hem, men somnade lika skönt hemma direkt sen så :)

I går var det lördag. Var runt till kyrkogårdarna och tände ljus på morfar,farfar, gammelmormor och - morfars gravar. :)
Sen följde jag med mormor, mamma och moster till krykan som ajg ahde lovat. De läste ju upp Morfars namn. Inte för nått annat var vi där!

Blev sedan vidare till sara för att förfesta med tjejerna, trevligt! Blev dock en hel del alkohol i går, så i morse mådde jag som ajg förtjänade. Men det var det värt, det var riktigt kul i går :)
Men det är ju inte så konstigt, var ju ett tagsedan jag var ute!

Så dagen har mest tillbringats i soffan o slöat, varit hso mormor o käkat lite o så.
Nu blir det strax sängen! Natti

Badrums bilder

Jag skrev ju att jag skulle lägga ut föra och efter bilder på badrummet. Nu har jag äntligen, efter många om och men fått in korten på datorn.

Så här är badrummet innan:


och här är det efter när dusche är färdig byggd och klar :D


Är så fruktansvärt nöjd med det, äntligen få slippa badkaret! :)

Fredag

Jobbat natten, gick helt okej. Sista timmarna var sega i vanlig ordning, men blir roligare och roligare nu :)

Idag har jag varit hos Annicka.. igen :P varit ute o gått + käkat mat. Gottigt!
Varit där i princip hela veckan, trevligt. Hon har ju också varit själv lite så då har vi varit det tillsammans i stället. :)

Annars så sitter jag här o somnar i princip. Väntar på idol.. ska åka i väg med mamma o köpa lite godis små småning om tänkte jag. Måste lyxa till det ordentligt. men sen blir det som sagt sängen!
Nej nu är disken klar, får kila o fixa resten.

Hej svejs!

Spindeljakt

Kom precis på att ajg inte berättat om den hemska spindeljakten vi hade hemma hos Svärmor i tisdags.
Usch det var HEMSKT!
Aldrig i hela mitt liv sett en så stor och äcklig spindel, det var verkligen ingen vanlig källarspindel.
Den var inte svensk, det kan jag lova!

Vi satt o kolla på tv:n, när det kryper något svart på mattan ajg får syn på. Då säger jag jätte lugnt "Åh fy, kolla vilken stor spindel", direkt efter bryter paniken ut. Jag vägrar ta ned fötterna och Annicka får panik över hru vi ska få ut den så hon ringer Peter (som befann sig i norge), smart där :P
Slutade med att vi båda hoppade runt som två galningar helt skräck slagna. Mitt i allt kom Annicka på att hon måste ta kort på den, eftersom ingen annars skulle tro oss! Sen kom hon även på den brilljanta idén att spraya den med hårspray, vilket var smart, då det äckliga krypet blev klibbig och inte snabb alls. Vi flyttade runt ungefär hela vardagsrummet för att få tag i honom. Till slut var han död!
Det där vill ajg aldrig mer vara med om.
Usch och fy för spindlar!


Äntligen helg!

För första gången på länge längtar jag efter helgen :) känns sjukt underbart! Jobbat hela veckan, nätter.. och sovit som sagt fruktansvärt dåligt. Så i vkäll blir det idol, sen sängen direkt. Längtar!
Så nu städar ajg och lite så här hemma för att orka hålla mig vaken tills i kväll. Måste vända rätt dynget.

Nu i helgen är jag hel ledig. Åh, det känns så himla härligt. Första helgen på jag vat inte hur länge.
Så i morgon blir det som sagt var utgång, ska bli skoj.

Tråkig nog kommer inte älsklingen hem denna helgen.. ev. ej nästa heller. Han får se vad mycket de måste jobba :/ Funderar på att ev. åka till han nu i veckan.. men känns mer angeläget att åka till pappa. Får se.. slutar väll som vanligt med att jag är hemma i vanligt ordning!

Personalfest

Har nyss varit i väg på en liten "mini" personalfest :)
var riktigt trevligt att det bara var vi i garderoben, och absolut kul att så många kom.
Gocarten var dock ingenting jag prövade på då ajg känner mig allt för okoncentrerad och trött, men det var roligt att kolla på de andra galningarna.
Maten var underbart god, och vi hade trevligt!
Dock tråkigt nu när alla andra fortsatte hem till en av oss, och jag fick åka hem. :/
Börjar ju jobba 02.30, och kände att det verkligen var dags att åka hem och sova en stund innan jobbet. Tyvärr, men så är det. Hoppas de har roligt ändå :P

Natti natti!

Veckan som gått ..

ja, eller sen i måndags i alla fall..

Har väll inte hänt allt för mtk direkt. Har varit hos svärmor och umgåtts typ vare dag. Varit ute o promenerat, käkat mat o slöat. Har väll varit så där lagomt social genom att sova i 10 minuters intervaller ;)
Men det är ju behövligt just denna veckan så!

I går var ajg hos mamma en sväng, men var så himla trött så jag fick åka hem nästan lika fort och sova. :/

Idag blir det först och främst sova en stund nu. Sen ska jag bort till svärmor igen.. ut o gå, vilket känns som ett måste när solen skiner och första snön har fallit till marken! :)
I kväll ska jag åka gocart och käka buffe på jobbet.. ska bli riktigt kul! Äntligen får vi chansen att göra nånting.

Från och med kl 9.00 i morogn är jag lååång ledig. Ska bli så skönt att bara göra ingenting! + att ah tid för att göra nånting :P
Tråkigt nog kommer inte älsklingen hem över helgen :/ inte kul!
Men iofs. blir det nog en hel del utgång i helgen, var ju ett X antal veckor sen jag var ute och roade mig.. så det är jag värd!
Men att ha älsklingen hemma hade ju varit mycket bättre ;)


Jobbiga arbetstider

Själva tiderna i sig är inte jobbiga 02.30 - 09.00. Det är det här med sovandet som är problemet!
Jag har ingen diciplin så att jag kan somna när jag kommer hem eller på kvällen. Det är inte bra.
I går sov jag 4 h nästan .. och det i sträck. Längsta jag sovit sammanhängande denna veckan. Usch, usch!
Men i övrigt går jobbet bra, och det börjar bli kul.. allt mer jag lär mig och så :)
Roligt också efter som de "roliga" människorna som jobbar där går den tiden! Det är kul.

RSS 2.0