Give me some time

Helgen blev inte riktigt som tänkt, men ok ändå. Mest synd om min man, men han är väll van stackar'n antar jag.
Hinner inte summera nått nu då jag ska tillgodo göra han nu..

Vuxenpoäng

Raderade nyss min Efterfesten.com. Det ger väll ialafall nått vuxenpoäng? Hursom ska jag bege mig till gymmet och spinna 45 minuter nu, löövely med denna träningsvärken jag har i benen :)

En vanlig onsdag

Lång sovmorgon med älsklingen, som blev till läångre när han åkte till jobbet. Därefter en god frukost och göttande framför tv:n innan det var dags för träning. När hade jag en sådan skön morgon hemma själv senast? Imorgon blir en likadan! :)

Pump en timme, och ytterligare ökning. Så skönt när man kliver ut ur salen och kroppen riktigt skakar, då vet man att man verkligen tagit i.

Annars har jag hunnit med att handlat, vartit en sväng till mormor och även jobbet. Skjuta iväg älsk till Marcus och sne mötte jag upp tjejerna för en fika. Ovanligt? Självklart på Coffeehouse. Idag rörigare än någonsin. Men alltid lika mysigt med mina vänner. Kan sitta och töla om allt och inget i flera timmar.


En kvällspromenad med Svärmor blev till degande i soffan, och mys med kissen, framför bönnera ist. En godispåse (som jag inte var ett dugg sugen på för ovanlighetens skull) följde med på någons begäran. Nyss hämtat älsklingen och nu är det dags för One Tree Hill sen sova.


Shopping

Eftersom lönen kom in på kontot idag, och jag fick lite mer än jag räknat med (fördelen med flera jobb) så har jag faktiskt unnat mgi ett par svarta mjukisbyxer av "finare" modell som jag förhoppningsvis kan jobba i. Hittade mig även en klänning som jag tänka ha på julafton ev. Iallafall på kroggalan 28 december.

En snabb sväng och pussande med älsklingen som spela biljard besämde jag mig för att traska hem, orkade inte vänta på att de skulle bli klara och se klart hockeyn. Om mina små ben var som isbitar när jag kom hem. Inte direkt varmt med bara leggins. Tur mina fejkade uggs höll fossingarna varama iallafall.
Slank in snabbt på Netto och köpte med mig lussebullar hem som jag ligger och smaskar på nu tillsammans med ett stort glas O'boy.

Inväntar mannen från innebandy träningen nu, sen blir det nya Prison Break.

Denna tre ledigheten jag hade tänkt mig, blir bara 2,5. På torsdag blir det jobb eftersom det är julshow och julbord på nöjes.

Första lediga dagen av tre

Har spenderat den med mormor. Började med lunch för att sen bege oss mot nån sko outlet vid biltema. Men herregud vilken bajs, förstår att de har utförsäljning på alla de skorna :P
Åkte vidare till Peugot för stt kolla på ny bil till mormor, eftersom några jävla små barn roade sig med att hoppa på hennes för några helger sen. Försäkringsbolaget ansåg det billigare att lösa in den än att fixa det. Tack för det dret ungar!!
Hittade en gör tjusig 107:a. Men eftersom vi bara kollade tog vi papper på den och åkte vidare till Toyota. Där hittade vi en exakt likadan bil typ, men vi kollade ju bara. Tog oss en provtur och det var en riktigt nice bil. När vi kom tillbaka hae säljaren gjort en offert på bilen med vinterdäck osv. efter lite funderande, prutande och tittande satte vi oss på hans kontor. 10 minuter senare var mormor ägare till en helt ny Toyota Aygo. Haha, hon är lika spontan som jag den människan, det gillar jag ;) Så inom nån vecka får hon väll bilen.



Öronproppar någon?

Herregud! I lördags kväll när jag kom till jobbet hördes massa oljud. Detta oljudet visade sig vara det nya spelet Lips till Xbox och Woruld on Tour till det samma. Smartona hade satt igång båda spelen samtidigt, vilket resulterade i en massa skrikande och trummspelande. OM jag hade ont i öronen efter 5-6 timmars oväsen är väll inte så konstigt? Att vi dessutom fick skrika till alla gäster var ju inte heller så nice. Men rogivande kväll hade vi absolut..


 

En egen bild

Längs med väggen inne i P-rummet på jobbet stter det massvis med oliak bilder på personalen. Nu menar jag inte fina bilder, utan mer idol bilder. Idag fick jag min alldeles egna.. vet inte om jag ska skratta eller gråta? Men tack Stefan :P


HAHA!!

Då var det måndag.

Ny vecka.. nya tag. Jobbat idag och vilken seeeg dag. Mest possitivt att vi fick in Mamma Mia filmerna, som har premiär på onsdag. Så nu ska jag gosa ned mig i soffan med en filt och se den, eller så långt tills jag somnar iallafall.
Sön har bara vräkt ned i Karlstad idag, så nu är det verkligen vitt ute. Mysigt!
Ledig i dagarna tre nu.. inte illa alls.


Denna skulle inte varit helt fel nu..

Soliga söndag

Strålande sol vaknade jag upp till. Ringde och för en gångs skull väckte mamma. Slängde mig in i dusche och sen otg jag mig en promenad dit. Hjälpte henne göra iordning maten (tacos) och leta fram filmer sen vi var små. Släktmys idag. Om vi har ätit i massor, och skrattat hur mycket som helst, älskar dessa filmer. Gosat med kusinbarnet också.. självklart! Tack älskade mamma för en super söndag. Tog med mig min man och åkte hemåt. Nu bänkade i soffan framför tv:n. Sängen för min del snart, börjar tidigt i morgon..


Brorsan och jag på legoland. Juni -90

Julklappar

Nu inväntas bara svar av brorsan så är mamma, mormor och pappas klappar hittade sen. Vore super så är de klara. Även svärmor och Peters är hittad. Endast till brorsan själv, farmor och älsklingen jag behöver finna sen isf. Underbart! Älskar att köpa julklappar till alla andra. Roligare att ge än att få..faktiskt!


Alltid fullt under granen på julafton :D

SNÖÖÖÖ

Idag kom det äntligen snö till Karlstad. Hur mysigt är det inte? Lite julmusik till det och julkänslorna flödar. Jag läääääängtar till julen så mycket. Tyvärr blir den inte som förr då jag ska jobba största delen av julen. Men julafton är jag ledig coh får spendera den som alltid med släkten :) Det bästa med den här julen är ju att både pappa och broder kommer hit :D Fast förra året slår allt, när pappa ringde och önskade god jul, 30 minuer efter kliver han innan för dörren hos moster. Gissa om jag blev glaaaaad? Min Pappa det! ♥



Med en sånn här skulle jag kunna göra perfekta snöbollar att kasta på äslklingen ;) haha

Fredag hela veckan

Tänk om det ändå kunde vara det och att man sen var ledig hela helgen.. drömma kan man alltid. Jobb idag, gått fort som alltid. Startade dagen med en timmes frukost, har jag underbart jobb och kollergor eller har jag? :)

Kvällen har jag spenderat med tjejerna hos Saris med godis, årets första glögg för de mogna, massa tölande, drömmande och idol. Alltid mysigt med er. Tack :)

   

Sista lediga dagen

Spenderat den med snyltning av frulle, spinning och en sväng/lunch på stan med svärmor och hennes vänninor. Åkte med en freebra (då min vän lurat mig på en) ett linne med snygg detalj längs ryggen och lite hårband. Thaimat i mitticity som vanligt, gott!
Bara lönen infinner sig på mitt konto vet jag vart jag ska shoppa. Åhléns har ju hur mycket fint som helst. Kan inte förstå att jag inte hittat deras klädavdelning tidigare. Men det är ju en vecka kvar som tur är..

Nu ska vi åka och snabb handla, sen blir det soffläge och "tycka synd om johanna som har träningsvärk-kväll" med film och gos nu när mannen är frisk igen :)

Imorgon börjar "arbetsveckan" beståede av jobb fre och dubbelt på lör.

Varför ska det gå smidigt?

Tänkte att idag, idag då ska jag ha sovmorgon, men ack så fel. Min mamma har en förmåga att ringa tidigt. Mest synd om älsk som låg bredvid mig när telen ringde och försökte sova. Hursom var det frukost hos svärmor och sen träning. Ny duschad och trött somnade jag i soffan efteråt.

Kvällen har vi spenderat på IKEA. Reklamerat deras soffor och varför skulle det gå bra för oss? Själva sofforna gick det bra med, men inte det runt om. Älsk hyrde kärra och kom bort med, körde dit den ena soffan. Men nej då vill de självklart se den andra också. Så det var bara varsågod för älsk och Peter att last in den första för att åka hem och hämta den andra ist. Allt klart och de är nöjda så skulle det åkas hem. Punka på bilen med draget och kärran. KUL! Men nöd och näppe kom de iaf tillbaka till svärmor. Letade ny bil att få bort kärran och sne leta nytt däck till den bilen. Herregud vad det ska krångla när man försöker göra nått smidigt. Men så är väll livet antar jag.. Tur det resulterade i att de får nya soffor iallafall, så nånting var possitivt :)

Nu har jag nyss sett nyaste gossip girl. Fjant som jag är har tårarna fallit ned för kinderna. Nu ska jag tvinga älsk att se Prison Break med mig. Ledig imorgon oxkå, skönt!


Fritt fall

Personal-/informationsmötet igår var riktigt intressant. God Thaimat med mjukglass till efterätt. Fick oss en rundtur inne på nya leklandet och jäklar vad stor det är där inne, och högt! Kommer ha nånting där man ska falla fritt tre meter. Kommer bli rå kul. Hoppas på att vi kommer ha möjligheten att testa innan det öppnar. Kommer bli som ett barn på nytt :) Airsookas, eller vad det nu heter, ska de också ha, fotbollsplan, karaoke och en herrans massa mer. Läängtar massvis.
Tror det här kommer bli en riktigt bra satsning.

Personalmöte

Ska iväg och plocka upp min kusin snart. Dags för personalmöte med hela fabriken. Få oss lite god mat (fast jag är proppmätt) och information om nya leklandet som öppnar den 26 december. ska bli kula att få höra lite mer om det. garderobsmöte med alla tjejerna direkt efter. Sen är det bara direkt hem till mannen för att pyssla om honom igen :)

 

Guldgruvan

Åter en morgon med ett uppvaknande till mammas ljuva röst. Bara det att hon ringde något tidigare idag, Tack för det. Hursom var det stan som skulle få fin besök idag. Men efter massa krångel på banken, ytterligare en gång så blev vi inte direkt långvariga. Hämtade ut mina ringar, de riktigt blänkte. och runda var de ;) haha.

Sen åkte vi till mammas garage för att ladda mosters bilbatteri. Snacka om en guldgruva. Inte varit där inne på gör länge och jag hittade allt från mina skridskor till mina snowboardskor. Lyckan var total. Speciellt med skrillerna, tänkte köpa nya i förra veckan eftersom älsklingen vill åka på lör om han blivit frisk. Mamam hävdar dock att det är hennes, men pft ;P Nu är de mina iaf. Det man hittar det får man.. Johannas egna filosofi.

Mat och mumsig efterätt hos mormor sen var det dags att åka hem och laga mat till min sjuka man. Så synd det är om han som knappt tagit sig ur sängen på hela dagen. Tur hans tjej är så snäll och lagar mat och pysslar om honom.. ♥


Att jag kommer se ut som Bambi på hal is på Lördag är väll inget förvånande?

En fartfylld måndag

Mamma ringde och väckte mig i förmiddags, det skulle tydligen åkas till Bergvik för att shoppa lite. Vem säger nej till det? Mötte upp mormor och moster och knallade runt lite. Kom därifrån med nya julgardiner till köket, nya gardiner till vardagsrummet och kuddar. Tack Mammi :) Ett flätat brunt skärp och träningshandskar åkte med också.

Sen var det hem och snabbt byta om för att plocka upp Jonna. En timmes badminton stod på schemat. Det är så gött, och riktigt kul. Nu ska vi bara dänga männen, haha!

Kvällen spenderades hos mormor med massa bullar och budapest, mums. Nu är det fotbollsgalan, men jag ska nog ta kvällen. Ögonen orkar knappt hålla sig öppna längre..


Ett stycke söndag

Idag är det söndag igen. Nur äe jag ledig i ytterligare fyra dagar, skönt.
Spenderat denna dagen i soffan mesta dels, efter att jag tagit en rejäääääl sovmorgon. Tog mig i kragen på kvällskvisten och följde med svärmor på en promenad. Hur gött det var att komma ut har jag knappt förstått ännu.

Ska kila in till sängen nu och se klart på Alla älskar Alice, börjar bli tröttsamt att se filmen på 5:an som handlar om samma sak hela tiden. Ville se på Ladder 49 men missade första kvarten så får ladda ned den i stället.

Natti Natti!


Den här veckan..

Har väll inte hänt så mycket spännande sen jag bloggade sist antar jag. Vet inte ritkigt vad som hänt med mitt minne, men det är inte med mig längre. Har väll mest jobbat och denna veckan hunnit med alla mina tre jobb. Dubbel jobb igår, men alltid lika skönt när det är över och man vet man jobbat länge.

I fredas när jag kom hem från jobbet var det pöjk kväll. Nintendo Wii spelande och massa öl. Helt spontant skulle de tydlige ut sen och jag hakade på. Åkte in till The Happy Duck. Där jag lyckades blir rå förbannad på en brud, på ett dansgolv dansar man, inte fan springer man runt och buttar folk till höger och vänster. Generade en kille som frågade vad jag gjorde, och med mitt svar fick jag tilbaka "Nu lät det ju som att jag frågade om du var en Callgirl." Hur röd han blev går inte beskriva. En annan kille kom från ingenstans och presenterade sig, frågade efter en blick vart jag kom ifrån och vägrade tro Sverige för "Det finns inga snygga hel svenska tjejer." Pfft, schysst kille, det gör det verkligen.. kolla mina vänner! :) Ett pusskalas med Marcus blev det också, gissa om jag blev paff? Men han är en riktig goding. Tur de är bästa vänner han och älsk.


Slutspels skägget har de redan börjat odla..

Runda ringar

För allas vetskap gjorde jag bort mgi en smula idag då jag klev in på en guldaffär här i stan och sa: "Hej, gör ni ringar runda?" Om hon bakom disken skrattade, tur hon va mamma till en av brorsans gamla klasskompisar. Piinigt. Hursom så fick jag ringarna inlämnade och på tisdag får jag dem åter. What.. det slog mig nu.. det är ju fan en hel vecka. Känner mig otroligt naken när det fattas två ringar på händerna.. Bara gilla läget!




Försäkringscertifiering

Vi håller ju nu på med att bli försäkringscertifierade på jobbet. Gjorde nyss ett test och det fick väll så där. Får läsa igenom hela broschyren och göra det imorogn så det är klart. Chefen ringde förut och bad mig göra det så fort som möjligt. Sen ska vi tralla runt på jobbet med våra små skyltar där det står att vi klarat det, eller att vi är certifierade :)

Wish me luck!


Aj, Aj kapten.. nu kör vi!

Bästa vännerna

Idag tycker jag att ajg bara fikat. Åkte med mamma ned till Stan och tog en tidig lunch med Vera och hennes bebis. På nya Coffehouse, efter en herrens lång tid på banken. Därefter en snabb sväng på staden och kom hem med en ny väska och en sminkväska. Sistnämnda var mer än behövligt.. börjar bli lite små trött på flygplans påsarna ni vet :P haha

Hem för att somna framför datorn en sväng och se på nya avsnittet va One Tree Hill och lite mer. Sen var det dags för att åter bege sig ned till Coffehouse med bästa vännerna ♥ för en mysig kvällsfika :) Trivs allra bästa i erat sällskap!!

Nu inväntar jag älsklingen, laddat ned nya Prison Break.. sen kommer jag somna in riktigt skönt inatt,

 
 
Bättre vänner får man leta efter, för det finns inte! ♥


Coffehouse By George

Startade dagen med att spinna vid lunch. Hem fort för att bli ren och fräsh. Hämtade upp Jonna och Johanna för en lite tripp runt i skogara. Edsvalla, Ilanda, Bergvik osv. Med mig fick jag två par skor och lite godis. Precis som planerat :)
Åkte vidare mot stan och mötte upp Emma, Amanda och Sandra. En fika på äntligen ett nytt fik, nämligen som rubriken avslöjar. Gör mysigt och skönt att för en gångs skull slippa Waynees.
Hem från stan kom jag massa kronor fattigare, men ägare av nya linser och tre biljetter till Abba The Show. En var till Mig, Mamma och Svärmor :)

Nu inväntas det mat, och efter det har jag lurat med älsklingen att spela badminton. Ska försöka boka in en bana på Torsdag också, det är faktiskt riktigt kul :) Kul när vi tycker om en enda sport gemensamt. Haha!

   


Släkt mys

Efter att kommit hem idag ringde mamma. Dags att åka till kyrkogården och tända ljus hos Farfar och Morfar. Mormor och moster kom och hämtae upp mig coh vi mötte upp resten där uppe.
Sen var det hem till andra moster med familj för en fika. Hur skönt är det inte med dessa mörka mysiga söndagarna med fika och mys med släkten? Jag lääängtar tills första advent eftersom det är enda gången jag kommer kunna vara med under "adventerna".

Mamma skulle bjuda hem oss hela högen om 1 vecka eller nått. Då blir det Tacos och se på massa filmer från vi var små. Kommer bli mer än ett skratt ;) haha!

Nu inväntar jag mannen som snart kommer från fotbollsträningen. Soffläge även idag med hämtmat, yummie!

Underbara lång helg

Eftersom jag tog helg, eller lång ledigt från i torsags har jag inte orkat bloggat en enda gång. Har spenderat den med andreas familj och bara tagit det lugnt. Inte ens varit hemma på hela helgen då vi egentligen skulle åkt bort, men kom inte längre än till Svärmor. Ingen av oss hade ork att komma på nått eftersom vädret varit som det var, så vi hamnade där och bosatte oss där över helgen. Hur skönt som helst med en helg utan jobb eller ens behöva tänka på nått.
I fredags var det Idol och efter det tog vi en  tävlan i Guitar hero och Wii Sports. OM vi skrattade!! Inte förens sent på natten orkade vi avsluta..

Lördagen blev det massa pyssel. Däckbyte samt däck-tvätt för våran del, och satan så kallt. Men vi som tänkte lämna in bilen för däckbyte kände oss riktigt nöjda efteråt, även om det tog sin lilla tid.
Kvällen blev det god mat och stjärnor på is m.m. Alltså ytterligare en kväll i offans tecken.
Kan knappt minnas när jag hade en sådan här skön helg senast. Att dessutom blivit helt bortskämd med färdiglagad mat, frukost på bordet osv har ju inte varit fel. Kissen sate pricken över i:t med sitt gosande.
Tack snäll Svärmor och Peter för att ni skämmer bort oss så!


Finns ingen gosigare!

Världens bästa Pappa-dag

De flesta tycker nog precis som jag, att just min Pappa är den bästa. ♥
Tråkigt dock att vi inte kan vara tillsamans idag och "fira" pappa-dagen. Men så är det när vi bor i olika städer, tyvärr. Ska iallafall ringa honom nu och ala om att han är världens bästa Pappa!

Do You know what I know?

Har jag talat om för er att min mamma gör världens godaste räkmackor?
Nehe okej, men det gör hon! Tråkigt för er att ni missade dem ikväll..

Den som aldrig letar, den får.

Den filosofin kör vi hemma hos oss.

Upp tidigt imorse för en skön promenad med Sara. Kul att ta igen en massa eftersom det var så längesen vi sågs. Få töla av sig lite också :)
Annars har dagen spenderats på jobbet, hos mormor på lunch och sen jobb igen. Kan inte påstå att den började bra och blev inte direkt bättre, men så är väll vissa dagar? tur tiden gick relativt fort..
Nu är det bara imorogn kvar sne är det dags att samla ny energi.. kan inte beskriva vad skönt det ska bli.

Auktion direkt efter jobbet för att umgås lite med mamma, mormor och mostrar. Vilka jäkla saker och vilka människor. Men ändå underhållande.
Brorsan ringde mitt i och gav mig ett riktigt spännande erbjudande. Han skulle återkomma under nästa vecka när allt var mer ordnat och klart. Lät riktigt kul iallafall :)

Nu är det sängen som gäller. Behöver verkligen all smn jag kan få.


Ett spontant infall

Precis vad jag fick förrut när jag låg här i offan och kollade på tv. Jag är jäkligt sugen men måste tänka steget längre. Vi får se.

Tog mig en powernap direkt jag kom hem från jobbet. Hur skönt som helst. Kan inte riktigt förstå hur mycket jag längtar tills på torsdag och ledighet. Ska göra absolut ingenting mer än att träna. Eller det är vad jag säger nu iallafall,vet ju hur det kommer sluta. Men om två dagar så.. sen är det ju en veckas ledighet med massa träning och, äntligen tid för vänner och familj!

Nu ska jag iallafall kolla lite på resor till Rom. I mars/april åker vi ju. OM jag längtar!!


Snart 6år sedan det blev vi. Lycka ♥


Världens bästa ♥ (bild från Emma)

Sega blogg.se

Idag går det riktigt seeegt här. Men seg det är inte jag. Känns så otroligt skönt att vakna upp och inte vara bakfull trots gårdagen. Idag är ju första lediga dagen på hela veckan. Imorgon kör vi igång med några dagar till.. en väntas en heeeel vecka ledighet. Hursom nu ska jag kila ut på en promenad i det sköna vädret.. ska gå förbi netto och se hur det går för dem och köpa med mig godis hem. Det är ju trots allt söndag idag :)

Halloween

Igår var det veckans sista jobb dag. Hur skönt som helst. Skönt att vara på ONOFF och få varva ned tempot lite. Men stengolv och ryggen var ingen bra kombination, men det gick.

Åkte till kyrkogården med mamma för att tända ljus hos farfar och morfar. Mötte upp en del av släkten där borta. En fin dekoration och granris m.m sattes dit.
Åkte även förbi "maskerad"-affären i stan och inhandlade lite sista saker inför kvällens bravader. Maskerad med tema djur var det som gällde. Och nog blev vi allt djur. Vi hade allt från silverfisk till hela räddningspatrullen med oss. En kanon lyckad fest som avslutades på Blue Moon. Hade verkligen skit kul. Kändes lite udda att vara utklädd till djur på krogen, men vem bryr sig? Enda jobbiga var min svans som mormor fixade.. väldans lång men snygg.
Rundade av hos Annlie med en varsin baguette innan älsklingen kom så jag fick sova..

  

Håkan Hellström

I fredags var det upp och hoppa tidigt igen. Fixa iordning butiken innan vi öppnade upp dörrarna. Fullrulle en dag till, en del nya sköna människor. Dagen gick fort om man bortser från att det tog ca 40 minuter att få mat på MAX. Snabbmat my ass! Hursom det var en riktigt kul dag också.. tills nyöppningsteamet och en del andra började rulla hemåt mot andra stöder i Sverige. Hann knappt säga hej då.. tråååkigt! Förstår dock om de ville hem efter x antal nätter på hotell i Karlstad.

När klockan slog 17 var dte jag som rullade därifrån. Iväg fort som bara den till Bergvik för att hinna med lite små ärenden. Inte hunnit värst mycket denna veckan då jag jobbat varje dag.. Sen var det hem och duscha, snabbt iväg till jobb nr två för dagen, nämligen nöjes och Håkan Hellström spelningen :)
Haha, jag och Charlotte smög fram och tillbaka för att spana efter honom, tills vi tog oss mod och gick in, köpte en varsin T-shirt och fick dem signerade av självaste Håkan :) Fick en och annan fråga om jag kunde tänka mig sälja den.. men icke. Ni får fixa en egen!
Hur skönt det var att komma hem till sängen går inte beskriva. Aldrig i hela mitt liv haft så här ont i ryggen om dessa dagar.. men det finns ju anledning.










Nyöppning

Som sagt i torsdags öppnade vi upp nya butiken. Började kl 07 på morgonen och alla var riktigt förväntansfulla. Redan när jag kom dit var det kö utanför vilket gjorde det hela roligare. Vi fixade det sista och gick igenom dagens planering. Oj så många vi var, riktigt kul. Vi öppnade upp dörrarna och det bara vällde in folk. Som alltid på en nyöppning är det något som ska krångla.. och för oss blev det ju självklart en kassa. Men tilslut fick de igång även den. Eftersom vi fått helt nya kassasystem och allt skulle gå utan packade vi ur kundernas vagnar och även i påsarna. Snacka om att det gick undan :) Bsta på hela dagen var att bli avlöst för att få gå och käka. Efter 14 timmars jobb, en herrans massa kunder och en fullspäckad otroligt kul dag var det ett helt gäng som stängde dörrarna riktigt nöjda och belåtna. Gick igenom lite siffror och sen var det bara åka hem och slänga sig in i duschen och sängen för att sova..
Är riktigt glad att jag tagit åt mig extra där så jag fått vara med under invigningen, lärt känna alla som kom och hjälpte oss osv. Har varit hur kul som helst! :)

Stålmannen & Hulken!!!

RSS 2.0