Hemtentan tillbaka

Idag fick vi tentan tillbaka. Jag har inte ägnat en tanke åt den sen vi lämnade in den. Hursom är den godkänd :D Måste bara precis som resterande klassen typ, komplettera med källhänvisning på sista delen. Berör mig inte ens, jag är godkänd och de för mig är huvudsaken :) Verkligen super nöjd. Min första tenta någonsin.

Så det är vad jag ska fortsätta spendera kvällen med nu så det blir gjort.

10 timmar i skolan..

Vilken härlig dag!

Sat uppe halva natten för att få ordning på intervjun. När jag väl lyckades däckade jag väldigt fort i sängen. Upp tidigt i morse för att åka iväg till skolan. Massa krångel, tjat osv innan vi väl kom igång. Handledning som alla bara ville bli klara med. Ett gäng trötta, irriterande och stressade elever var det iallafall som körde på hela dagen. Med hjälp av dagens teknik blev vi riktigt långt efter vad vi tänkt oss.
Tillslut kom vi på en bra lösning och åkte äntligen från skolan.. Hur skönt som helst!

Idolmys

Hann knappt innanför dörren efter skolan innan det var dags att åka till träningen. Kombipass Pump/spinning. Tvingade med Svärmor in på spinningen då det är så trist att spinna själv, men det här kombipasset går rätt lätt ändå..

Slängde mig in i duschen och snabbt ner med en macka väl hemma igen och åkte sen vidare till Jonna. Idolmys, men jag orkade knappt hålla mig vaken så mycket mer än så blev det ej. Kände lite press inför intervju filmen också. Men kul att ses en stund vännen :)

Väntar på att det ska lbi klart sen lär jag däcka i sängen. Det var hur underbart som helst att komma hem och landa lite på jorden igen, och absolut i soffan.



Förövrigt är jag en jävla bra golfare, men Jonna dessto sämre fotograf :P

Studiebesök

Åkte iväg tidigt i morse för ett studeibesök/intervju. Mycket intressant sådan. Kul att få ställa en massa frågor och höra om just det stället. Vi fick även kika runt lite och se hur det såg ut osv. Har funderingar på att lägga min praktik där, men måste tänka lite till.

Köpte med oss mat för att sätta oss hemma hos S i tron om att kunna redigera intervjun och bilderna. Men gick inte som vi ville och det fick lbi skolan ist. Hann med en del men inte så mycket som vi ville/tänkt oss. Men det känns helt ok nu iaf. Vi har ju trots allt redovisningen på tors först..

Sitter just nu och spelar över hela intervjun till en skiva så det förhoppningsvis om allt går som vi vill, blir lite lättare att redigera imorgon :) En låång men mycket intressant dag!

28 oktober

Då är det världs premiär för Michael Jackson - This is it. Ska bli kul att se den.
Var ned och hämtade ut biljetterna förrut. Så den 28:e oktober sitter jag bänkad på bion med mammi ♥


Måndag

Skola hela dagen och det har varit en lång dag. Frusit och varit hur trött som helst. Däckade direkt jag kom hem typ och hoppade över träningen idag, kände att en kväll hemma i soffan med en filt var mer behövligt just nu. Idol nu och sen hemmafruar, blir tidigt i säng ikväll..



Dags att plocka upp en tjockare jacka!


Converse

Fick två par nya converse skor igår.. låga dessutom. Om jag fick ett lyckorus. Älskar de skorna! Vill inte ens räkna hur många par jag har.. Observera då att jag för nått år sedan avskydde dem, tur man kan ändras.


Hade int haft nånting emot att äga en sådan här sko garderob :) På god väg iallafall!


Så var helgen över..

Äntligen har en till helg fylld av jobb passerat. Det är så skönt när klockan slår 15 på sändagar och det blir lite ledigt innan ny vecka.
Men det har varit en rolig arbetshelg med rocken, mycket folk i går kväll och sälj på andra :) Då går ju tiden. Att jag har de bästa kollegora gör inte mina jobb tråkigare.

Idag har det varit kalas för sötaste mormor. Massa tårta, äppelkaka, annanaspaj and you name it! Alltid lika mycket gott när man är hon henne, och man går aldrig någonsin därifrån hungrig..
Härligt att träffa kusiner, lilla Emmi och resterande släkt.

Kvällen har vi mys i soffan med tacos framför Playa del sol och nya Johan Falk! Så där härligt slött som söndags kvällar ska vara. Nu är det sovdags och laddning inför en ny vecka i skolan med massa kuligheter!


Hon blir han och han blir hon

Fredagen tema på Pumpen. Om vi fick oss ett gott skratt och det gjorde träningen lättare. Haha! Instruktörerna var så fina så :)

Annars haft en toppen fredag, lååång sovmorgon med älsklingen. En snabbis på bergvik för inköp av lite mer nagellack. Sen bara degat i soffan tillsammans med vårat Wii innan träningen.

Nu är det strax dags att plocka upp mormor och mamma för att möta upp lite mer släkt nere på Mongolian. Deras buffé är ju bara hur underbart god som helst!
Ikväll är det jobb på Rocken Revival som gäller, ska bli kul. Åldersgräns 35.. 30 i målsmans sällksap :D Haha! Skönt med lite äldre människor för en gångs skull, som förra helgen.

Hela helgen består av jobb så återkommer förmodligen inte förens på sön.
Trevlig helg mina söta!


Ordspråk

Jag är jag för att jag är jag,
Och du är du för att du är du.
Men om du är du för att jag är jag,
då är inte längre du du.


Spinning

Dängde älsk och T i lite Wii, (eller jag var på god väg iaf.) innan det var dags för dagens träning, spinning. En snabb sväng till mannens farmor och vovvarna. Så var den här dagen också slut.

Nu är det läggdags för min del, är trött i hela kroppen. I morgon är jag ledig, nåja från skolan iallafall..


Det goda skrattet finns i forshaga

Om ett skratt förlänger livet och jag ska gå i den klassen jag gör i två hela år.. då kommer jag aldrig att dö. kan skatta mig lycklig med andra ord. Vilka underbart härliga människor jag omges av hela dagarna. Härliga lärare tom. Det skrattas och stojjas från morgon tills eftermiddagarna. Hur skönt är inte det? :)
Ni är verkligen toppen hela högen!


Kreativt

Känner mig riktigt kreativ i skolan. Haft handledning en timme, resterande PBL. Vi disskuterade en hel del, jag själv lyckades med att göra ett porträtt av hela min grupp :) Rätt fint om jag får säga det själv! Och förlåt till Lottis att jag glömde bort dig, inte min mening!!

Annars ingen dag att klaga på. Maten stod på bordet väl hemma och med det en matlåda tills morgonen. Tränat, vilket jag nog fått snilleblixt på, men det skiter jag i.. för löövely och kul är det! Kompenserade med att åka till mormor och få mig bullar, allt för längesen. Hittade även massa bilder i hennes dator som jag inte ägde, sånt gillas ju.


I min grupp är vi alla lika ;)


Undersökning

Ringde nån tant och ville göra en undesökning som bara skulle ta några minuter, MITT under Idol. Hur tänker man då? Och varför ringer man folk så sent? Hursom tänkte jag vara snäll och ställa upp för en gångs skull.. Skulle jag ju inte gjort, kom fråga på fråga på fråga och hon gav sig aldrig. Men en god gärning idag har jag ju gjort isf.. hon lär ju ha nån typ av provision för varje samtal som svarar.
Riktigt känner hur min gloria lyser ;)


Tillbaka

Skola hela dagen och det innebar såklart massvis av skratt. Givande och mycket intressant. Fått nytt tema och jag känner mig riktigt taggad för att börja me det nu. Tur vi gör det i morgon! På tisdag ska vi göra nånting extra kul som jag längtar massa efter! Ge mig tisdag nu.. hoppas den här veckan går fort, men det tror jag nog. Är förmodligen ledig från skolan på fre så det blir kort vecka och mesta dels PBL.

Gjort mitt första kombipass på gymmet. Bodypump/spinning. Kroppen har fått en riktig genomkörare och jag känner mig så där skönt sliten i kroppen nu, och det med träningsvärk efter gårdagen känns! :D
Fler sådana pass lär det bli..

Nu är det sista minuterna med min favvo idol Nils.


Ny vecka

Känns som de inte är nånting annat än ny vecka, men andra ord måndag. Men jag tycker hursom det är skönt att helgen är över, längtar tillbaka till skolan. Trodde jag aldrig jag skulle få höra mig själv säga någonsin!

Haft en skön dag med lån promenad, Bodypump och lite-bra-att-ha shopping. Försökte hinna med att plugga mellan varven också, men kom inte så lång.

Nu ska jag sova, ny duschad, naglarna är målade, matlådan packad och jag är spänd inför en ny kurs i skolan i morgon!


Lite bra att ha




Recension

Filmen igår var mycket bra, att vi hade Jonna och Andreas stolarna nedanför oss var ju inte direkt tippat. Haha! 
Men som jag befarade hade iaf. jag riktigt höga förväntningar på filmen och de upplevdes ej. Verkar som att de som läst boken förstår filmen bättre, iallafall om jag ska tro mina tre bio vänner. Men jag skulle absolut rekommendera er att se den.. jag längtar redan till nästa!
Som ni vet är ju Noomi Rapace med hon gör ju hela filmen enligt mig, grymt snygg är hon också..


Foto: Carl Bengtsson


Flickan som lekte med elden

Äntligen sitter jag i soffan efter en sen kväll/natt på jobbet med mycket folk. Ladies night i stan igår så vi hade den "officiella efterfesten" hos oss. Kul att medelåldern höjdes för en gångs skull :)
Varit till andra jobbet idag på dagen igen. Tiden bara rullade iväg och plötsligt var klockan 15. Självklart eftersom jag ville iväg från jobbet direkt 15.15 blev dte massa strul, tack snälla bästa kollegorna att jag fick smita.

Bodypump Teknik och ett Bodypump pass stod på schemat. Sista gången någonsin jag körde  #70! Jippie! Ser verkligen fram emot det nya och längtar tills imorgon :)

Hursom nyduschad och mjukisklädd sitter jag här redo att hugga tag i skolböckerna en timme nu innan vi ska iväg på bio med Svärmor och P. Flickan som lekte med elden, känns som en ganska given film just nu. Mina förväntningar är höga, men tyvärr tror jag det blir en besvikelse om man ska tro på vad alla andra sagt jämfört med Män som hatar kvinnor. Mén man ska inte tro på allt man hör.. right?


Ta mig härifrån!

Vill mer än någonting just nu få sätta mig på ett plan med min älskling och åka långt långt bort, till värmen. Lämna alla bekymmer och hela stan en stund..


Jag


My all time favourite

Ligger nedbädad i min egen säng nu efter två nätter borta. Alltid lika skönt att komma hem då.
Som sagt efter Idol var det min absoluta favorit film på tv - Dirty Dancing, kan filmen i princip utan til efter att ah sett den ett X antal gånger. Kan inte förstå hur man kunde göra så sjukt bra filmer förr. Att man nästan fällde en tår extra i slutet över att Patrick Swayze gick bort i veckan är väll ganska förståligt? ♥ Vila i frid!

 Jag vill till London och se musikalen nu igen, det bästa jag någonsin skådat!


Fredagsmys

Härlig dag det varit. Inte hunnit med värst mycket men det är väll så det ska vara när man är ledig antar jag. Skön sovmorgon med mannen innan det var dags att skicka in tentan.
Dubbelträning spinning/core och Bodypump och där mellan hanns det med en snabbis på stan. Mina nya leggins som jag visade bild på tidigare gick sönder även de nya, skit! Jag som verkligen ville ha dem! Men nu fick det vara nog och det blev inga nya faktiskt..

Nu är vi hos Svärmor och P. Idol och räkkväll. Min favvo från förra året Nils kom självklart vidare iår också, det är lite som Bagge sa: Ingen riktig slutaudition utan Nils. Haha! Han är ju hur skön som helst! :)



En snygg trio!


Bjuder på Nils audition från 2008 :)


Klaaar

Nu finns det ingen återvändo, tentan är iväg mailad och klar. Bara hålla tummarna nu! :)

Nu tar jag en härlig ledig fredag.. synd jag inte kan säga helg eftersom jag ska jobba konstant hela heeelgen!



Äntligen färdig!

Nu är tentan klar. Känns hur skönt som helst. Eller nåja den ska läsas igenom imorogn när hjärnan är rensad efter sömn, sen ska den skickas in. DÅ kommer det kännas lövely! :)
Känner mig riktigt duktig nu när jag klarat av den, eller det vet jag ju inte än, men den är skriven och klar. Trodde jag aldrig när vi fick uppgiften. Blir dte en komplettering så blir det, det är trots allt min allra första tenta.

Skönt med lite avkoppling förut på jobbet med god mat och massa töl. Litet möte som sade samma saker som alltid nästan. En massa uppskattning från högre makter och jag fick nu äntligen min egna nyckel. Men inte gick dne till dit den absolut ska, haha. Jag är inte förvånad.. får ordna det på lördag.

Nu säger ögonen och hela kroppen tack och god natt för idag..


Hemtenta - atnetmeH

Sitter just nu och försöker bli klar med hemtentan. Har tills imorgon kväll på mig men vill lbi klar idag så jag akn slappna av och vara ledig imorgon. Har kommit en bra bit.. första uppgiften är klar och inskriven i datorn. Eventuella tjusteringar bara. Andra uppgiften är halva kladden klar, men den är mycket lättare än första mer egna åsikter och tankar. Ska hursom packa ihop snart för att bege mig iväg till ena jobbet på möte. Känns som att hjärnan behöver vila nu, suttit sen 10.30 i morse med undantag för en snabbis till jobb och mat. Även ryggen behver vila, känns att vi sovit i vår gamla 120cm säng med en katt på armen hela natten också, men det är det värt! :)


Övning Vildmark

Mig vill ni inte bli strandsatta ute i skogen med. Av 12 olika påståenden hade jag rätt på 3. Men jag är ingen skogsmulle heller, men så ni vet. Lämna mig aldrig där ute själv för då kommer jag aldrig mer att bli återfunnen!
Hursom var den en jäkla kul och intressant övning. Eftermiddagen hade vi föreläsning, också kul med mycket grupp disskutioner :) Enda dagen på hela veckan, hör och häpna vi gick tom full dag, aldrig hänt! Hihi

Hemtenta uppgiften fick vi igår också. Satt konstant från 18.00 till 23.00 typ och kom inte ens halva vägen. Puh! Men det är intressant och kul, men ändå jobbigt..


Bodypump

Jag är taggad till tusen nu inför de sista Bodypump passen innan det är byte, äntligen. Självklart glömde jag av stretchen då det var kombipass och dte sotar jag för redan nu. Ajaj! Hursom mår jag så sjukt bra av att träna, det trodde jag aldrig om mig själv för två år sedan. Sa blankt NEJ!
Tur man kan ändras..


Friluftsdag

Kan man kanske säga att vi haft idag med skolan. KY7 och KY8 tillsammans, kul! Deje simhall var bara våran, men för min och några tills del blev det en lång promenad ist. En äcklig kycklingkebab och sne var det föreläsning en timme ute i den underbara höstsolen. Kost och hälsa, vilket innebar bara sånt man redan hört. MEn dte var skönt att få sitta ute i solen och ha det skönt.
Avslutade dagen med brännboll innan vi rullade tillbaka till Karlstad igen. Nästan glömt bort hur kul det är med brännboll.

Skönt med sånna här dagar då vi lär känna varandra mer och mer för varje dag. Kanske borde det nu när vi gått 4,5 vecka redan :)

Aktiv

Känner mig riktigt aktiv idag. Eller nja nu ljög jag. Jag har iallafall tränat dubbelpass idag. Skönt! Startade med spinning/core. Och avslutade dagen med ett Bodypump pass, en vecka kvar tills Bodypump 71 släpps, jag lääängtar!

Har emellan det hunnit byta legginsen så nu är de bra. Tänkte plugga men somnade med boken i famnen så får ta det imorgon ist. Skärpning när det gäller pluggandet framöver! Blivit bjuden på både frulle och mat av Svärmor, samt halvt brutit ryggen sovandes i dreas fotölj.

Nu är det sängen som gäller.. ögonen går i kors.


Här är de ena iaf.. Fast dragkedjan nere sitter på utsidan av benen!


Redovisning

Haft en timmes redovisning i skolan idag som gick helt ok. Skönt att kunna släppa ytterligare ett område även om det inte ska släppas helt. Har tenta inlämning på fredag, den första skriftliga. Spännande!
Skönt att vi var första gruppen vilket innebar skola mellan 8.30 - 9.30. Otroligt jobbiga dagar jag har!




Utslagen Söndag

Om jag var trött igår. Sov ända tills 13.30. När hände det sist? Var husom helt underbart att inte ha nån tid att passa utan verkligen få ligga där länge. Resterande dagen spenderades raklång i soffan med undantag för träning, lite tvätt och Pizza hämtning. Somande redan vid 22 tiden igår kväll.. Ångesten infann sig över inget vettigt uträttat mer än träningen, men ibland får man faktiskt unna sig sånna dagar.. de behövs! :)


Cinderella

Här får ni kryssningen i lite lättadrag..

Startade från Karlstad 09.30 i fredags morse. En seg resa fram till klockan slog 12 och vi hade stannat två gånger. Då äntligen fick alkoholen komma fram. Grisnils åkte på och stämningen i bussen va på topp. Vi fick trevligt sällskap av 4 äldre herrar som var något förfriskade. 
Framme vid båten ca 15.30 lagomt möra i kroppen. Skönt att få kliva av och där väntade ytterligare nån timme innan vi fick boarda. En litet missöde som löste sig fort, så det ska vara när man reser.

Kom på båten och en timme senare fick vi hytterna, en dusch och sen inväntades en drink innan buffén serverades. Som alltid äter man för mycket! Rest av kvällen spenderade vi i taxfreen, med lite spelande, alkoholintag, karaoke och en herrans massa rump skak och sambatåg i nattklubben. Riktigt kul kväll trots att alla var trötta och slitna efte den långa resan. Somnade sönt bredvid mannen i en 90-säng.

Lördagen var det upp i tid för att hinna med frukosten. Placerade oss med första parkett när vi la ut, så mysigt! Än en gång åt man för mycket mat, men så gött att få allt serverat :) Dagen blev mest strosande ute på däck, shopping i taxfreen iform av sprit, cigareter, snus, parfym och ett par vita Converse, mer karaoke, yatzy spelande på största spelet jag sett osv osv innan vi kom i land på eftermiddagen.

Det var ett trött släkte som satte sig på bussen för att åka de långa timmarna hemåt. Skönt att få sova lite tänkte vi, men ack vad vi bedrog oss. 6 förfriskade herrar hamnade framför oss och sjön "Jag måste ringa Carina" och babblade konstant från Stockholm till Karlskoga. Tack för det!
Trots det gick det ganska fort hem ändå.
Väl hemma var det bara hem för att byta om och slänga sig iväg till jobbet, tur det var relativt lugnt förjag häll på att somna stående!

Nu inväntar jag bara kort ifrån alla olika håll!
Tack bästa släkten med respektive för en super kul resa! :)


 
En del av resesällskapet


Mammi försöker ta kort


Bolaget åkte fram


Älsklingen uttråkad


Lasse-kongo bjuder HELA bussen på kakor


Kvällens outfit i skitigaste spegeln


Är det det här man kallar kärlek?


Kvällens början :)


Fun Club levde upp till sitt namn


Färjan Håkans bar, men han va ledig.. Synn!


Ridbyxorna på!


Frulle utsikten


Ute på däck ♥


Kryssing

Snart tar jag med mig Man och släkt till Finland på Kryssning ett dygn. Ska bli skönt att komma bort lite grann. Kul att vi blir så många som ska med, vi är ju iofs. några stycken. Haha!
Får nog rappa på nu då vi ska plocka upp mamma m.fl inom en timme och jag är inte klar med packningen. Beslutångest i vanlig ordning..

Återkommer på söndag :)


Vilken underbar dag

Igår var det en sån där härlig sensommar/höst dag igen. Underbart! Solen strålade hela dagen om än lite små kyla i luften. Skolan tog upp förmiddagen och eftermiddagen spenderades mesta dels på stan med Johanna och Emma på en uteservering. Hur underbart som helst..
Tog en snabbis på stan och fick med mig tre par leggins hem, inget av dem var bra. Bra där! Hål i ena, fläckar på andra (som jag iofs. visste om) och de tredje var förstora.

Pumpa på kvällen och låg sen raklång famför Idol i soffan hos Svärmor frams till älsk plockade upp mig. Oja, har redan fått mig en och annan favvo :)


Handledning

Jobbig dag i skolan, handledning och PBL. Fortsatte efter lunch med lite strosande på stan, shopping inför imorgon då det ska klippa och klistras, redovisning på måndag. En fika i den underbara solen som värmde så skönt innan vi sa tack för idag. Mycket kreativ grupp ;)

Ett tufft spinning/core pass för att få ut lite aggressioner. Fixa lite med mitt abonnemang så jag kan byta nångång, vill få det gjort nu.. typiskt mig, inget tålamod när det gäller sånna saker.

Nu inväntar jag mannen och ska bara ligga raklång i soffan en stund till innan sängen kallar. Kanske försöka mig på lite mer bloggdesign som gick sådär igår ;P

Jäkla krångel..

Hur trött får man bli? Allt krånglar med mig just nu, kul? NEEJ!

Beställde ett par jeans till Svärmor i fredags från Gina, självklart i mitt namn. Tror ni det blev rätt då? NEJ! De är ju totalt felmärkta, både i strl och längden. Drygt! Gina har tyvärr ingen vidare telefon service utan man fick kommunicera via mail. Hursom får jag skicka dem tillbaka, de sätter in pengarna igen och sen får man göra ett nytt köp. Why? Tacka vet jag HM, där är det Service.. nåja, efter lite gnäll!

Annars är det större krångel som infinner sig just nu. Inte ett dugg kul! Jag hoppas att jag får prata med nån vettig människa imorgon som kan lösa det åt mig. Ta bort allt, det blir det bästa. Blir förmodligen mycket bättre utan er. För hur kul är det att bli bortkopplad och ett nytt telefon nummer att ringa?

Blev ett litet klagomåls inlägg, men känner mig bara irriterad just nu. Varför kan inte allt bara flyta på som det ska? Håller tummarna för det bästa!


Så här arg känner jag mig just nu :P Haha


God Morgon God Morgon!

Kul att klockan ringde 07.00 imorse. Både mobilen och vanliga klockan. Men nej hej och hå, här kryper vi under mannens täcke bara 5 minuter, INTE 50. PANIIIK! Vaknade 07.43 och skulle bli upphämtad 07.50. Det betydde att jag helt enkelt fick ringa så de slapp vänta in mig.. Egen bil med andra ord.
Slängde ned frukosten och matlådan och hann till skolan på rekod fart, men i tid. Haha!

Haft en slö dag med en lektion och lite PBL, som sagt veckans enda. Imorgon är det pbl hela dagen med undantag för handledning :) Jag klagar inte alls på mitt Schema.

Hann precis hem för att byta om till träningen. Bodypump stod på schemat och ökning. Hej på dig träningsvärken imorgon! Hursom jäkligt skönt.

Tog den vecko-traditionella-gå-upp-till-älsklingens-farmor-kvällen idag med. Gos med vovvisarna och nybakta bullar. Det tackar vi inte nej till.

Nu är det läggdags så ajg inte försover mig imorgon..


Väck inte den som sover..

Synden straffar sig själv. Låg och tog en powernap förut, vaknade till och ställde mig fort upp för att traska iväg. Märker dock ej att jag legat konstigt på foten så den lyckats somna, utan tar mig ett, två och tre steg med en sovande fot. Har ni testat nångång? Hursom resulterade det i att jag inte kände det utan trampade snett alla tre gånger och har nu ONT på utsidan av fotleden.
Haha ni skulle sett vad dumt/roligt det såg ut. Men synd var det om mig. Helvete vad ont det gjorde. Ingen pump för min del ikväll alltså, hoppas det känns bättre tills imorgon.


Slö start på veckan

Hemma studier idag, men eftersom jag läste allt igår har jag med andra ord varit ledig idag. Fick frulle av Svärmor innan träningen. Skönt att spinna och Cora igen, var ett tagsedan. Måste sluta bara pumpa, vill ha variation :)

Förövrigt har dagen gått i inga knop alls typ. Var till jobbet för att göra om mitt mobil abonnemang men det sket sig i starten, får ta't i slutet av veckan. Men bättre sent än aldrig. Kommer sänka min månads kostnad till en tredjedel av vad jag har nu.

En sväng till mormor för att fixa inför fredag. Tar med typ hela släkten på en liten tripp. Skönt med ett avbrott i vardagen igen och kul att vi blir så många.

Nu ska jag djup dyka ned i sängen som är nybäddad, skola i morgon. Enda dagen på hela veckan men lektioner. Kan inte påstå att de sliter ut oss med lektioner, haha!

Arbetshelgen

I fredags njöt jag för fullt av fredags mys tillsammans med älsklingen. Efter att jag var klara med seminariet åkte jag med Svärmor till Bergvik för lite shopping. Blev en del då jag hittade mitt presentkort jag fick i födelsedagspresent av dem :) Sånt gillar vi ju. Följde med en del oväntat också

Efter träningen spenderade vi kvällen hos Svärmor och P med tacos och massa andra gottigheter. En present så klart osv. Dam fotboll och majoritetet av oss var icke roade, men fick ge vika. Ovanligt? :P
Hursom var det härligt med en riktigt skön fredag att göra absolut ingenting. Avslutade med att somna i soffan en timme eller två då John Blund tog över.. Aldrig påstått att jag är social, men va fan de är vana nu!

Resten av helgen har jag spenderat på jobben, meycket rogivande. Skönt att jobba lite mellan varven också. Igår total fastnade jag i nya boken vi ska börja med i morgon i skolan.


Grå jävla dag

Sitter hemma hos H nu. Fått frukost serverad, Seminariet håller på för fullt.. men bara i 1h till typ :) Sen är det lite shopping som står på schemat när det ändå är så jävla tråkigt väder ute. Grått och regn, kul?
Träning ikväll.. hmm.. smart? nej! Skönt? Ja! Får se hur jag mår i morgon efter det. Känner mig inte helt frisk än.

Aja får nog kolla till seminariet nu ist. Trevlig grå fredag! :D


Ikväll blir det Tacos.. mums!


Rin on the rox

Två grymt duktiga tjejer sjunger en av mina lugna favvolåtar Beyoncé - Halo. Lyssna och njut..


Grattis Grattis!

Idag fyller min kära Svärmor år. Hoppas du haft en bra dag!
Imorgon kväll blir det mys och lite firande hemma hos dem :)

Seminarie

Haft PBL på förmiddagen i skolan och en del tenta i form av Handledning på em. Nervöst innan men skönt efteråt, behövdes verkligen. Nu är det bara morgondagens Seminarie på förmiddagen sen kan jag släppa det här ämnet och ledig från skolan tills på tis. Skönt! Dock består ju helgen av jobb..
Känns skönt att jag redan är klar med allt inför morgondagen så det är bara att skriva in det och ändra lite när vi väl sätter igång. Ska befinna mig hemma hos H redan 08.45 för 9-12 kör vi. :)
Tacka vet jag datorer och internet. Det innebär att vi inte behöver till skolan alls utan kan köra Seminarie med hela klassen samt lärare via vårat intranät. Hur bra?

En kvällmacka o natten nu!


Ge mig sommar och söta klänningar igen!!


PBL

Haft en hel dag med min PBL-grupp idag. Bablat bort mer tid än vi pluggat, men sånna dagar behövs ju också. Skönt att slippa skolan och sitta hemma hos nån av oss, blir mer avslappnat. Fick underbart god äppelkaka samt mat, tack snälla du! :)
Blev klara med sånt som kändes viktigt och är rätt lättad över Handledning i morgon samt Seminariet på Fre.

Införskaffade en skrivare idag också då den vi har inte uppfyller mina behov. Fått ut alla papper som behövdes osv.

Nu är matlådan inför morgondagen packad. Ska stänga ned här nu och läsa så jag är helt förberedd i morgon. Natti!


Sjuk

Skönt att jag var ledig från skolan igår, eller inte ledig men hemma plugg. Och det gjorde jag verkligen.. läste närmare 100 sidor. Kände dock att böckerna fick falla åt sidan då jag inte alls kände mig helt 100 i kroppen. Men dum som jag är åkte jag självklart med svärmor och tränade. Varför? Kan ju trösta mig med att jag inte tog på hälften av vikterna jag brukade? Dumma Johanna!

Hursom mår jag sämre idag, men är inte helt gör dålig ändå. Vill inte att det ska bli värre än så här så försöker ta det så lugnt jag bara kan. Haft en slö med lång dag i skolan idag. Kul att vara tillbaka efter helgen och en ledig dag. Haha!

Nu blir dt lite små plugg innan det blir filmtajm med mannen :)


Stockholm 090828-090830

Åkte upp till Sthlm i fre med Jonna. Snälla storebror lånade ut sin lgh (som förövrigt är helt underbar! Ett byte kasnek?) så vi fick bo mitt i Sthlm. Tack för det!
Kom upp på kvällskvisten och tog en visit hos farmor med pappa innan vi rullade vidare in till stan. Gjorde inte många mer knop utan somnade ganska skönt båda två.

Lördagen var det Grönan och utgång som stod på Schemat. Men vi hann självklart med en hel del shopping också. Fick åka karuseller till Tomas Ledin live :D Lycka!? Jonna fick ju se sin lille Måns, haha! (genrp inför Sommarkrysset) Eftersom vi båda älskar att åka karuseller var det ju toppen. Samt att vi hade solen med oss :)
Kista gallerian tömde vi mer eller mindre innan vi rullade hemåt. Äntligen utgång och inte förens 02.00 plockade taxin upp oss och vi kom till White Room efter div saker. Herrans massa rumpskak och vid 04 kände vi oss nog som småstadsfolk igen och tog taxi de få metrarna hem. Till det ska tilläggas att det fortfarande var kö utanför då! Inte direkt lilla Karlstad, haha!

Shopping söndag på stan. Fick med oss ett och annat innan vi båda tröttnade ganska fort och begav oss hem till Farmor med pappa och bror för mat ist. innan vi rullade hemåt igen.

Toppen helg och underbart att bara få komma bort. Tack Jonnis får bli snart igen! :D


Äntligen framme

Nye skorna

Den är verkligen INSANE!


Vi två ♥
 

Alcasar


Månsan


Tomas Ledin och Måns


Brills

Självklart bara affärer vi har hemma shoppas det i, typiskt?


Sötisen


Glad? :P


Kön 04.00


Något sliten på väg hem..


Klassresa på cykel..

Kan man kalla det så numer? Haha, hursom slängde nästan hela KY8 sig på cyklarna i ösregn för att åka iväg på ett litet äventyr. Cyklade på och efter 1,9 mil var vi framme vid första etappen, Mölnbacka ungdomshem. Studiebesök och lunch. På med blöta kläder och sedan cykla vidare, ett stopp hos H:s föräldrar, vidare till etapp två Olsäter för stt sen cykla sista biten och komma fram till destination okänd, Humletorp. Eftersom vi inte fått nån info om hur långt vi cyklat var det en fröjd att höra att vi pallat 5mil på cykel. De var sjukt skönt att komma fram, trots att man var sjöblöt. Men tack för mitt nya regnställ, underbart!

En dusch och en middag som var hur god som helst, dukat hur mysigt som helst. Den midfagen var värd varena cm med cykeln! Efteråt blev det badtunna med vatten som var 37,5 grader. OM det var underbart att få lägga sig där och bara njuta. Han med årets sista dopp i sjön också, kallt!
Dunade in riktigt skönt på natten..

Dagen efter var det upp för att fixa fruost och sen trampa oss vidare till Olsäter igen. Snacka om att ha ont i benen och det var inte många uppförsbackar i början vi tog oss upp för. Några fler om åkte bil hem än dit, haha! Kom iallafal efter några mil fram och fick göra lite övningar/lekar, fixa lunch osv innan vi begav oss vidare igen. Sista biten var riktigt seg, men tillbaka till Forshaga kom vi. Totalt då cyklat NIO MIL. Benen var rejält möra då, men fan så stolta vi var. Och kul, haft det helt topppen. Ångrar mig inte en sekund att vi cyklat så långt eller att jag följde med för de delen, trots regn.
Finns ett och annat roligt citat och andra saker som hänt, men det får nog stanna innom klassen :D
Tack KY8 för ett helt sjukt kul äventyr!

Kan ju lova att jag aldrig mer kommer gnälla på ett spnningpass :P



N:s cykel gav upp 1km från slutmålet ;P


Underbart att se :)


Något sliten efter 5 mil


Rökte in stugan lite


Underbar mat!


Stämmer in på KY8


Äntligen nedför..


Tills det kom en lååång uppför..


Lite lek behövdes!


RSS 2.0