Cinderella

Här får ni kryssningen i lite lättadrag..

Startade från Karlstad 09.30 i fredags morse. En seg resa fram till klockan slog 12 och vi hade stannat två gånger. Då äntligen fick alkoholen komma fram. Grisnils åkte på och stämningen i bussen va på topp. Vi fick trevligt sällskap av 4 äldre herrar som var något förfriskade. 
Framme vid båten ca 15.30 lagomt möra i kroppen. Skönt att få kliva av och där väntade ytterligare nån timme innan vi fick boarda. En litet missöde som löste sig fort, så det ska vara när man reser.

Kom på båten och en timme senare fick vi hytterna, en dusch och sen inväntades en drink innan buffén serverades. Som alltid äter man för mycket! Rest av kvällen spenderade vi i taxfreen, med lite spelande, alkoholintag, karaoke och en herrans massa rump skak och sambatåg i nattklubben. Riktigt kul kväll trots att alla var trötta och slitna efte den långa resan. Somnade sönt bredvid mannen i en 90-säng.

Lördagen var det upp i tid för att hinna med frukosten. Placerade oss med första parkett när vi la ut, så mysigt! Än en gång åt man för mycket mat, men så gött att få allt serverat :) Dagen blev mest strosande ute på däck, shopping i taxfreen iform av sprit, cigareter, snus, parfym och ett par vita Converse, mer karaoke, yatzy spelande på största spelet jag sett osv osv innan vi kom i land på eftermiddagen.

Det var ett trött släkte som satte sig på bussen för att åka de långa timmarna hemåt. Skönt att få sova lite tänkte vi, men ack vad vi bedrog oss. 6 förfriskade herrar hamnade framför oss och sjön "Jag måste ringa Carina" och babblade konstant från Stockholm till Karlskoga. Tack för det!
Trots det gick det ganska fort hem ändå.
Väl hemma var det bara hem för att byta om och slänga sig iväg till jobbet, tur det var relativt lugnt förjag häll på att somna stående!

Nu inväntar jag bara kort ifrån alla olika håll!
Tack bästa släkten med respektive för en super kul resa! :)


 
En del av resesällskapet


Mammi försöker ta kort


Bolaget åkte fram


Älsklingen uttråkad


Lasse-kongo bjuder HELA bussen på kakor


Kvällens outfit i skitigaste spegeln


Är det det här man kallar kärlek?


Kvällens början :)


Fun Club levde upp till sitt namn


Färjan Håkans bar, men han va ledig.. Synn!


Ridbyxorna på!


Frulle utsikten


Ute på däck ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0