Mysig dag

Vilken mysig dag vi haft jag och min son. Efter morgonens mat somnade vi snabbt om och då fick han ligga på mitt bröst/mage. Tror inte A tyckte det var värst kul att kliva upp till jobbet idga heller då vi låg precis som igår. Han sa att det var lite fusk att se oss ligga kvar och mysa där. Vi förflyttde oss ned till soffan när vi vaknade vid 10.30 igen, då mormor ville komma förbi och snosa på sin rumpunge. När hon åkte och i intagit frulle somnade vi som i samma ställning igen. Drog nya muminfilten över oss och där låg vi i massa timmar innan vi vaknade ungefär samtidigt på eftermiddagen.
OM vi njuter av våra dagar tillsammans!! ♥ Dock önksa vi båda att pappa A hade varit hemma med oss fortfarande..

Nu är vi hemma hos gammelmormor och hälsar på. Var tvungen att komma ut lite då A åkte iväg på fotboll direkt efter jobbet. Pussande med lilla Elton nu, gud så gött ;)




Här var älsklingen lite mindre..

Kärt återseende ♥

Måndag igår igen, och vi startade dagen tidigt med en Sara och en långpromenad. Super skönt då solen strålade hela dagen. Tog en promenad förbi gammelmormorn innan vi begav oss vidare till stan för att möta upp mina kära tjejer från klassen :) Ett underbart återseende då vi inte setts sen skolavslutningen. OM jag saknat dem, och resten av klassen också.. tomt utan er! En mysig fika och sötisarna kom med presenter från hela klassen, min gamla PBL-grupp (kramgruppen!) och från dem själva. Heregud vad mycket lilla E fick, super fint alltihop! TUSEN TACK KY8!! När för goa hela högen! :) Det varkläder, muminfilt, "mätsticka" att ha på väggen m.m. Mamma Johanna fick ett superfint hjärta med sten till mitt pandoraarmband. Tack snälla ni, kan inte tacka nog.







Shopping till E

Bilder på vad E fick av sin gammelfarmor :)


Tunnare överdragsdress



Vindoverall i fleece, super mysig!


Helgen med besök

Skön helg har vi haft. E's Morbror och Gammelfarmor kom hit i fredags kväll. Blev lite prat och hos med lilla E som mest sov innan vi lämnade dem för att bege oss till kissen. Hann knappt hem innan vi somnade alla tre..
Lördagen var det dags för kalas hos min moster då hon fyllt 45år under veckan, stort GRATTIS! Massa mat, tårta och göttigt med hele släkten. Bebis mys med både E samt hans "kusiner" (eg. tremänningar H och E).
Spenderade kvällen med besöket hos gammelmormor.
Även idag haft en lugn dag. Tog en promenad hem till gammelmormor, mötte upp morbor och gammelfarmor som bott hos oss i helgen. Mest suttit och babblat och myst med lilla E. En snabbis till bergvik då gammlefarmor ville köpa en höst/vinteroverall till lillen han kan ha i vagnen. Blev en grön super fin från PoP samt en denimblå mysoverall som han ska ha som "ytterplagg" nu fram tills den gröna börjar användas. Tusen tack!

Fick present i lördags av mina kusinbarn som tack för hjälpen med patroner. En förstorning av lilla E i svart/vit, super fin. Tack så hemskt mycket!!


3 veckor

Idag är vårat ♥ redan 3 veckor gammal. Kan inte säga annat än som tidigare, herregud vad fort tiden går.. helt sjukt! Men det är de lyckligaste och absolut bästa 3 veckorna i våra liv..


Morbror och gammelfarmor

Idag får vi besök från stora staden. Eller i kväll kommer de och stannar över helgen, E's morbror och gammelfarmor kommer hit. Tyvärr kunde inte brorsans tjej A följa med, tråkigt! Men det kommer fler gånger. Ingen av dem har sett prinsen än och de längtar nog otroligt mycket båda två :) Vi längtar efter dem iallafall.

Men innan dess ska ve bege oss bort till Farmor och P, hämta vagnen som vi glömde igår. Trötta någon? :P Sen får vi se vad dagen erbjuder. Behöver få undan lite här hemma samt packa ned nödvändigaste grejerna vi behöver under veckan, framförallt till E. Tur det inte är långt hem..

Stora killen

Vilken härlig dag. Skön natt med endast vakenhet en gång. Lite mat och ny blöja så var vi nöjda och somnade om igen, denna gång bredvid pappa båda två. Super mys! E fick ett bad idag igen och nu njöt han hela tiden, så söt när han är blöt och håret lockar sig, för att sen bli spikrakt igen.
Vid lunch var det vägning som gällde, om jag var nervös. Men det visade sig att våran prins gått upp nästan 300gr sen i måndags. Åh vad skönt och vilken lättnad. Bestämde oss dock för att fortsätta med ersättning efter varje måltid en vecka till.. för att vara på den säkra sidan. Känns tryggt så, så får vi se sne hur det blir. Så duktig han är!

En snabbis till in till gammelcaisa (min mormor) för en lunch och fika. E har ju inte träffat sin egna mormor på två dagar så hon kom förbi för massa gos. Elton var också gossugen idag. Så skönt att se att han vågar komma fram mer och mer till E och nosa, det är viktigt att det funkar bra med dem båda, mina guldklimpar!

Eftermiddagen var det hembesök av BVC som gällde. Gick ju superfort och kändes lite onödigt att inte ha tagit det tidigare när vi va där på dagen, men hursom är det nu gjort. Fick lite mer info och D-vitamin dropparna som han ska ha framöver.

Kvällen har vi spenderat hemma hos Farmor och P då det skulle snoozas för en vecka framöver då de åker bort. Inte alls avis på att de ska till värmen och vi får stanna hemma i Sverige. Men vi har ju E och det väger upp precis allt och mer där till. Vi ska bosätta oss hos kissen en vecka framöver, inte fy skam.


Så här trött är lillen på allt spring på BVC och alla som ska pussa på'n hele tin..

Slappar dag

Haft en slappar dag idag. Jag och E åkte hem till farmor och P på frukost och slappande/snoozande i soffan halva dagen. Sen var vi tvugna att plocka upp älsklingen för att uträtta en del ärenden. Åkte hem och däckade i soffan alla tre, och där har vi befunnit oss hela kvällen. E sover nu igen efter kvällsmålet och vi ska göra det samma. Han har fått mat lite tidigare än vanligt ikväll så det ska bli spännande att se hur länge han sover nu :) Skönt med lata dagar och inga direkta måsten.. imorgon däremot är det BVC för vägning, sen får vi hembesök av dem också.

Egen tid

Idag har jag för första gången sen pyret kom ut gjort nånting på egen hand, men han var saknad hela tiden. Cyklade ned till stan för att möta upp de bästa för en fika. Blev en snabbis in på H&M för lite shopping, en del till mamma och en del till E. Men mitt åker tillbaka! Hursom kom ösregnet när jag cyklade hem igen, men vad gjorde det? Saknat min cykel!! ;)

Kom hem till A och E. Matdags för lillen direkt innan vi däckade i soffan båda två. Nyss avnjutit mat, E sover och vi ser på Fångarna på fortet. Egentligen tänkte vi ta en kväll ute med käk och bio, men ingen av oss ville vara ifrån pyret eller hade ork så det får vänta. Vi tackar mormor ändå för att hon och Elton ville ställa upp som barnvakt. Nu ska vi snart sätta på Beck - Levande begravd.


Åh vad jag längtar tills nästa utlandsresa, då vi är tre ist. för två ♥

Vackraste pyret ♥


Mamma och Pappa älskar dig Elliot Diego Dali! ♥


Bada, bada

Inte så gör nöjd över att bada, förens pappa vaggade mig sakta, sakta fram och tillbaka i vattnet..


BVC

Var till BVC för vägning idag igen. E går upp för lite mot vad han ska, men upp går han. Så från idag är det ersättning efter varje gång han blivit ammad som gäller. Funkar hur bra som helst och nu hoppas jag verkligen det hänt saker tills på torsdag då vi ska dit härnäst :) Dock är jag mest orolig för att jag kan tänkas bli för bekväm och ta till flaskan oftare och hela måltider, men så får det aldrig bli. Hursom är bröstmjölk det bästa för pyret..


Monday

Måndag och ny vecka, igen. Det är inget annat känns de som. Hursom har vi haft en skön natt, precis som de andra. Han är helt otroligt duktig på nätterna och sover tills iallafall 07 på morgonen, då får han mat sne somnar vi om. Hur underbart? Undrar vems gener han har lille man? :P Jag brukar inte vara morgontrött, men under sommaren har vi liksom vänt dygnet lite.

Morfar och A kom på besök för att beundra barnbarnet ytterligare en gång innan de begav sig hemåt igen. Annars har vi spenderat dagen med en promenad till mormor, fika hos gammelmormor, en mys stund hos Johanna med fält och Jonna sen avrundade vi hemma hos farmor och P i väntan på att A skulle komma hem från golfen. Blev kvar för fångarna på fortet, nostalgi! :) Och sen var denna veckans första dag över..

Grattis Farmor!

Idag fyller världens bästa (min) farmor år. Grattis på din dga och hoppas vi ses snart!! Älskar dig ♥

Hjärtat är två veckor

Och vart har dessa två veckor tagit vägen? Herregud, för två veckor sen var han inte ens 24 timmar gammal. Vårat lilla älskade liv. Hur sjukt fort går inte tiden? Jag vill bara stanna den och låta honom vara så här liten och bekymmers fri hela livet..

Bästa två veckorna i mitt liv och jag älskar dig mer och mer för varje dag, om det är möjligt! Konstigt egentligen att man kan ha så mycket kärlek till en annan människa som man har till sina barn!

A och E älskar er mer än ord kan beskriva, mina ♥


Pappa/morfar på besök

I dag har vi haft besök av mina kusiner och deras respektive, samt E's tremänningar E och H. Blev massa töl och fika :)
Tog en sväng bort till Svärmor/farmor som var något snoozsjuk efter att inte sett han på några dagar. Abstinent är vad både farmor och mormor får när de inte får gosa med lilla E på endast en dag, men jag förstår dem båda mycket väl!

Pappa och A kom och plockade upp oss då de är i stan över natten på besök. Oj vilken stolt morfar! :) Åkte hem till min mormor för en snabb visit och fika, som blev längre än tänkt. Hursom var det underbart att träffa pappa igen, allt för sällan. Men tyvärr är det 30 mil mellan oss. Han var nog väldigt glad att äntligen få se pyret också, som han ringt och pratat om honom flera gånger i veckan ♥ Imorgon ska vi ses mer innan de måste åka tillbaka till Stockholm :(


Kräftskiva

Slapp dag idag. Uppe tidigt då det kom hen gubbe och kollade på ugnen som inte funkar. Jaha, en vecka till måste vi vara utan, drygt. Men sen jäklar ska den funka annars blir jag arger!

Låg i soffan hela familjen och slappade tills A skulle iväg och golfa. Fixa iórdning lillen och begav oss bort till min mormor. Fika och somnade bredvid lillen som slocknade direkt vi kom dit.

Spenderat kvällen hos min moster med släkten för kräftskiva. Dock utan kräfter för min del, synd då det är så gott. Menan inte riskera att lilla E blir allergisk eller får magont pga nått jag äter. En mysig kväll med massa bebis då min kusins lilla E på 3år och deras H en månad äldre än våran E var med :)

Nu är det snart sängdags. Imorgon är en späckad dag då bland annat E's morfar kommer på besök. Ska bli så kul att träffa pappa, han har inte sett underverket mer än på kort, och för min del var det längesen vi sågs ♥


Underverket Elliot

Här är han världens vackraste prins ♥


Två i en

Så här tjock var jag kvällen innan e kom till världen :) Saknar faktiskt den stora magen ibland..


Fredagsmys

Igår var't de fredagsmys med Jonna och hennes A. Mat, god efterätt, självklart massa golf och bebisbabbel. Sen avslutade vi kvällen med att dänga killarna i kort :D Något nöjda. Tack för en trevlig kväll.


Bilkrångel

Åh ja, bara för vi letar ny bil började våran, vad vi trodde iallafall, att krångla. Skulle hem från Svärmor och P i tis och då starta bilen segt. Dagen efter åkte vi till Lecab för att beställa tid på verkstaden, om en vecka!! Okej, ska vi ha en bil som krånglar en vecka eller..? När vi skulle åka startade inte bilen. Bra att vi var vid verkstan tänkte vi, men icke. Eftersm vi stod just där kunde vi inte få en lånebil på garantin, vi var tvugna att bli bogserade dit för att kunna få nån. Idioti!
Dagen efter, i torsdags åkte vi till min mormor. Stängde av bilen coh skulle sne flytta den, men nej då starta den inte alls. Fick ringa Audi så bärgaren kom och starta igång den. Bort till Lecab igen för at denna gång få en lånebil. Tack!
Men igår fick vi tillbaka bilen fixad och klar.. felet var endast batteriet och det tackar vi för. Om än lite väl mycket pengar som bara gled ur händerna :P Men nu funkar ju bilen, det är de viktigaste!


BVC

Rännt på BVC den här veckan med E då han skulle vägas och mätas osv för första gången sen vi kom hem. Eller han vägdes förra veckan när vi tog hörseltest och PKU-testet, då hade han gått ned en del, men det var helt normalt. Men nu i onsdags hade han gått ned lite till, så vi fick en del saker att följa. Opps, inget av dem gjorde vi direkt. Kändes mest som sjukt dumma grejer, även om de vet vad de gör och säger på BVC. Vi var tillbaka i går och han hade varit duktig och gått upp :) Så nu är det bara att fortsätta som vi gjort dessa dagarna. Känns skönt att veta att det går åt rätt håll. Han är ju duktig på att äta så..


Update

Är så sugen på att blogga varje dag, men hinner liksom inte riktigt med. Senaste två veckorna har vi haft fullt upp med att få besök och besöka andra med vårat lilla underverk ♥ Har varit super mysigt samtidigt som det har varit toppen att få sätta sig hemma i soffan själv på kvällarna :)
Prinsen har fått massvis av presenter. Kläder, gossedjur, babysitter, pengar, och en massa annat.

Det har hursom varit två helt underbara veckor med Elliot. Han blir mer och mer med för varje dag som går. Annars är han världens snällaste och vackraste lillen. Kan inte förstå att man kan älska en annan människa så mycket ♥

En vecka

Vårat lilla ♥ är redan en vecka gammal. Herregud så fort tiden går, sjukt! En av de bästa veckorna i mitt liv, helt klart. Känner verkligen hur jag vuxit som person på bara 7 dagar, hur underbart jag och A har det tillsammans och att vi är en familj nu, alla tre. Går inte med ord beskriva hur lycklig jag är med allt just nu.

Vi älskar dig E ♥


Tusen tack!

Tusen tack alla söta för grattis hälsningar både via sms, FB, bloggen osv. Super tack till mina bästa, er inlägg får mig att gråta varje gång jag läser dem och jag får aldrig nog! :)

Han är här ♥

I Söndags morse 04.35 kom vårat ♥ till världen. En liten kille på 52cm och 3480gr. Han är det vackraste jag skådat och han är våran. Lilla älskade Elliot :)

Paket

Fått två paket avier under slutet av veckan och tänkte idag äntligen få tummen ur och hämta dem. Kan vara bra så de inte blir bortglömda eller retunerade om vi skulle åka in och bli kvar.. Vad det är i dem återstår att se :D


BF + 12

Då återstår det att se om BM får rätt att den lill* kommer ut inatt. Hoppas kan man alltid. Jag har redan hunnit käkat frulle och storstädat lägenheten, inte pga av att det ska sätta igång som alla säger, utan av ren trisstes. A är på golfbanan och jag tänkte passa på att göra lite nytta när jag ändå vaknade så tidigt.

Shopping

Två nya tunikor och två par mjukisar har fått flytta in i min garderob. Men som sag lill*n har fått det bästa köpet.. Mini Converse, marinblå i strl. 17. OM de är söta. Kommer pryda en vacker plats när de inte passar så småning om..




Fredag

Egentligen har jag inte alls nån koll på vilken dag det är längre. Kan lika väl vara söndag som onsdag, kvittar liksom när vi ändå är lediga hela tiden.

Dagen har bjudit på frulle hos Svärmor, BM-besök, bus med älskade Elton, fika och mat m. mamma hos mormor och avslutningsvis friidtrott och räkor hos Svärmor och P igen. Snälla människor omkring oss som förser oss med mat när vi inte riktigt har orken just nu att fixa själva. Tack snälla ni!



BF + 11

Nej ingen bebis född ännu, har som ni förstår inte haft tid att uppdatera bara.

Hursom är vi 11 dagar över tiden idag. Nu har vi likosm börjat släppa tanken på att hoppas, hoppas, idag. Det händer när det händer. Kan inte gå och tänka på det hela tiden för då blir vi knäppa..

Hursom var vi till BM idag och gjorde allt det där som vi alltid gör. Sista gången vi träffade henne och det känns lite tomt, varit toppen bra. Efterkontroll iofs. och hon ville vi skulle titta in när vi ändå kommer in på BVC så småningom, självklart! :)

Fick tid för ultraljud på tisdag då vi gått 42+0, OM ingenting hänt innan dess. BM trodde dock att imorogn natt händer det saker och vi har vårat liv på söndag. Nåja, vara snäll kan man alltid vara. Jag hoppas ju självklart då jag inte vill bli igångsatt, men som det verkade är det ingenting som kommer ända direkt på tisdag om allt ser ut som det ska. Vet inte mycket mer än så utan får mer info. på tisdag om vi nu måste dit..
Våran lill* trivs helt enkelt fööör bra i magen, och det känns väl iofs. ganska tryggt, men självklart vill vi ha ut det lill* livet nu.

Örebro

Somnade om efter samtalet igår och tänkt vi kunde faktiskt spendera hela dagen i sängen pga regnet som bara öste ned. Men efter att ha sovit en timme vaknade A till liv och insåg att han var lika rastlös som jag. Han kom med ideén att vi åker den dagstur till Örebro och fördriver tiden lite. Mest för at han ville till Dormy's och kolla på golfgrejer. Sagt och gjort så var vi på väg.
Spenderade nån timme där så A fick prova ut en ny driver samt kom ut med en ny bag och lite annat. Och det var han värd!

Vidare till Mariebergs köpcentra för lite shopping åt mig och lill*n, som absolut fick bästa köpet. Möte upp M, A's bästa kompis för sen lunch och sen intog vi supergod italiensk glass och töla en massa innan vi rullade hemåt igen. Lagomt trött däckade jag direkt vi satte oss i bilen och vknade av ösregnet när vi var nstan hemma igen.
Åkte förbi Svärmor och P då nya klubban självklart skulle visas upp, och där fastnade vi framför en film.

Super skönt att komma bort för en dag och bara vi två, kommer ju inte bli lika lätt attbara dra iväg hur som helst när vi väl blir tre, så det var välbehövligt för oss båda. Tänka på annat och "koppla bort" allt med att vi väntar ett tag..








Kommer bild på vad påsarna innehåller..

Falskt alarm

Jo visst, inget vatten som gått här inte. Ehe? Nej tydligen kan det blir så här en liten tid innan. Kändes inte ok, men bara glla läget. När de ringde upp från Spec. mödravården så fic jag beskedet avvakta och vänta. OM vi hatar ordet avvakta. Blev alltså ingen kontroll, men kanske skönt att slippa ränna där mer än nödvändigt! Men visst kändes det en smula trist då vi trodde nånting var på gång.. Så fel man kan ha!


BF + 10

BF + 10

Så då har vi haft en natt till, inga värkar som satt igång och inte en känning. Typiskt? Ringde Spec. mödravården förut då jag blev ombad att göra så igår. Anser nog att det "sipprat" under natten men inget överdrivet så de ville jag skulle avvakta ytterligare och se fram tills de skulle ringa tillbaka vid 11-tiden. Jaha, bara fortsätta vänta! Jag hoppas hursom vi får komma upp på kontroll så vi vet, vore skönt att få bekräftat hur det ligger till.

Haft lite sammandragningar nu på morgonen som jag hoppas håller i sig och blir värre under dagen. Men inget jag akn påverka direkt, eller har ork till.

Idag bir en dag mest hemma. Vill dra täcket över huvudet även idag trots strålande sol och så ska det nog få bli. Är riktigt trött och varför inte passa på at sova nu medans vi kan? Vi får se hur dagen ter sig..

Imorogn har vi tid hos BM och jag vill INTE behöva gå dit. Men om det nu blir så är det väl skönt då vi får veta hur allt kommer bli om det inte händer nått snart. Snälla, snälla bebis kom ut till oss nu..

Vattenavgång?

Gahh, jag kissade ner mig! Precis så kändes det när jag kom innanför dörren väl hemma förut. Det forsade inte utan "sipprade" om man kan säga så. Fick lite små panik och precis då kom Jonna. Vad gör jag? Ringer mamma, ska det kännas så här? Ringer förlossningen som frågar massa och ber oss avvakta för var det vattnet som gick skulle värkarna sätta igång självmant inom inte allt för lång tid. Skulle återkomma vid 22-tiden.
Jaha, ringer mamma igen, Älsklingen som fick lite små panik ute på golfbanan men inte fick åka hem och slutligen Svärmor. Så visste de hur läget var.

Gjorde som jag blev ombedd från förlossningen för attt se om de kom mer vatten. Sen var det bara vänta. Ringde tillbaka vid 22, inga värkar och ansåg inte att det kommit direkt nånting mer. Avvakta och se under natten. Annars ring Spec. mödravården 08.00 till morgonen blev svaret. Skönt, då jag trodde vi skulle behöva komma in på kontroll redan ikväll och är hellre hemma så länge vi bara kan eftersom jag inte är ett jättefan av sjukhus. A kom hem något mer uppspelt än vanligt. Om det berodde på mig/bebis eller vinst i golfen vet jag inte :P

Nu är det bara vänta, vänta, vänta igen som gäller. Inget glädjande besked för nån av oss. Mest besvikna blev nog både mamma och Svärmor när jag ringde dem, men tyvärr. Imorogn får vi komma på kontroll iallafall som de verkar, om inget hänt tills dess, för att se om det var vattnet heller något annat.

Hursom är det fullt liv i magen och det känns att det är nånting som inte brukar hända som är igång. Skönt! Vi hoppas på att det sätter igång inatt.

.. Och så var den över!

Så har dagen passerat. Inte gjort mycket vettigt, men det finns ingen ork till det heller. Spenderat dagen i Svärmor och P's trädgård tills molnen kom och vi förflyttade oss in på altanen. Legat där ute och sovit ikapp med kissen då orken gick ur mig helt.

Haft Jonna på besök nu på kvällen och det bjöds på glass och Livet på BB och en massa prat om våra konstiga ideér. En del annat spännande som kommer i eget inlägg.

Så var det redan onsdag..

Idga har vi som vanligt inga planer. Går liksom inte planera nånting om dagarna längre utan man får ta dem som de kommer.. Kan bli frulle hos Svärmor snart och lite solande, kan ju vara sista gången. Får se lite hur magen ter sig om en stund. Just nu känner jag mest för att krypa ned under täcket med A och Elton igen och ligga där hela dagen, men vädret tillåter det ej. Typiskt, vart är regnet när man vill ha det?


BF + 9

Behöver väl knappast skriva nått? Gått över hela nio dagar nu, det är nio för många! Kanske ska börja tro på alla metoder som finns, men jag är ju inte sånn!? :P
Vi fortsätter v ä n t a ! :)
Har iallafall lite små sammandragningar nu och kan ju alltid hoppas de övergår i nånting mer under dagen..

Hallonbladsthé

Tänkte att jag gör ett försök iallafall, det har ju funkat för andra. En halv kopp fick jag i mig. Fy fan för varmt vatten, vad det är äckligt! Återstår att se hur det fortsätter. Jag är rätt kräsen och får lätt kväljningar så hmm? Hoppas den lill* kommer ut snart utan hjälp som jag inte ens tror på men försöker av ren desperation, haha!

Tutbingo

Var ned till stan med Mamma, Mormor och Moster på fm. Persmäss, men bara skit i vanlig ordning. Införskaffade mig dock ett par nya höstskor, grymt nöjd! Köpte med lunch till mormor, goding lax. Blev mys med Elton inna jag tog han med vidare till Svärmor där A befann sig. Mera bus med Elton och slöande i varsin soffa.

Spenderat kvällen med Mamma, mormor, moster och Kusin på Tut-/bilbingo. Tyvärr utan vinst men kul ändå. Så jäkla trött på att sitta hemma och bara vänta på att bebis ska behaga titta ut så kände jag ville hitta på nått, och varför inte bingo? :P

Nu är jag hemma hos A och Elton, som ska sova här hos oss, alltid lika mys :)




BF + 8

Det här med att hålla tummarna, det är bullshit! Så nu vet ni det. Ytterligare en l u g n natt och det känns lika tråkigt som alltid. Det är numera en besvikelse att vakna på morgonen och ingenting hänt, för jag har fått för mig att det är på natten som nånting kommer hända för oss.

Börjar bli mer och mer orolig för att det inte ska hända nått och de måste sätta igång oss. Det är väl inget farligt men nånting inom mig, som säkert för alla, säger at ajg vill att det kommer igång naturligt och det är väl alltid det bästa? Hursom är jag blir jag lika lycklig hursom bara det lill* livet kommer ut S N A R T !!!!!
Ju fortare dessto bättre ;)


Minigolf

Frulle hos svärmor imorse och slöande i soffan. Men helt plötsligt kom solen och det fick bli solande hele dan. Mannen kom och plockade upp mig efter golfen och det blev minigolf med Jonna och hennes A på skutis. Vem som förlorade behöver vi väl inte disskutera kanske.. men det va sista hålets fel! :P










BF + 7

En heeel vecka över tiden nu. Börjar bli riktigt tråkigt att bara vänta men kan inget göra. En envis liten unge redan nu och ajg är inte förvånad ett dugg! Däremot har jag lite sammandragningar nu så vi håller alla tummarna ytterliggare en gång..


Grattis Lilla E!

Idag fyller sötaste lilla E 3år. Grattis lilla älskade kusinbarn och hoppas du fått massa mer roliga presenter idag! ♥

Shopping

En liten beställning från H&M kommer till mig under veckan. Blev lite inför hösten. Hoppas hoppas hoppas bara på att jackan är snygg och att den kommer passa.. det vet jag inte förens jag ska börja använda den. Min blå är tyvärr lite för tunn att ha och den andra lär inte passa, tyvärr. Tröjorna däremot är sånna där riktigt gosiga att ha på hösten.. åh vad jag längtar! ;)


  
 

Vilka är ni?

Skulle vara lite kul att veta vilka ni alla är, utöver mina bästa, som följer bloggen och graviditeten egentligen..? En liten kommenatr med länk till ev. egna bloggar vore på sin plats :) Men hej på er!

CTG Kontroll

Åter en dag som passerat. Tog en promenad hem till mamma för att hämta Elton sen vidare till Svärmor och P för att mata kissen, men de var redan hemma. Vilade och busade på baksidan en stun innan vi kom på idén att åka ut och bada, så blev det aldrig.

På vägen hem slog det mig, och jag sa till A att jag inte kännt nån rörelse i magen sedan igår kväll, men inte tänkt på det. Han, och jag själv, blev lite orolig och jag ringde mamma. Stränga order att ringa Förlossningen, sagt och gjort så tyckte BM vi skulle komma upp även om bebis kan bli lugnare i slutet. Men de ville vara på den säkra sidan. Jaha, bara ringa upp mamma och Svärmor för att tala om läget. Inget nån av dem ville höra, trots att det troligen inte var nånting.

Hem och jag bara var tvungen att duscha, A tyckte det kunde kvitta men icke, samt hämta journal och väskan, vi visste ju inte om vi ev. var tvugna att stanna. Lämna Elton till mamma och upp till förlossningen. Självklart får vi stanna flera gånger vid järnväg och rödljus innan vi kommer fram, och då, då ville lill*n röra sig. Hur typsikt men underbart skönt? Åkte iallafall upp och BM sa att det är precs så det altid är. Blev påkopplad en CTG-maskin för att kolla så allt var ok. En trycksak för att trycka varje gång jag kände en spark, samt resorband med nån typ av sändare under på magen, och där fick vi ligga i ca 15 min innan BM kom tillbaka och sa att det såg helt okej ut och vi kunde åka hem igen men var hjärtligt välkomna tillbaka :)
Det kändes sjukt skönt att få bekräftat att allt var ok. En något lättad mamma och Svärmor när vi pratades vid efteråt.

Nu sitter vi lugna och trygga hemma i soffan. Båda skrattar lite gott åt att vi säkert kommer få åka in i natt pga detta. Men som sagt vi fortsätter att v ä n t a !


BF + 6

Finns inte så mycket mer att säga. En väldigt lugn mage på natten och morgonen. Vi längtar galet mycket men kan bara fortsätta vänta.. Men snälla, snälla, snälla älskade du? ♥


RSS 2.0