BF + 11

Nej ingen bebis född ännu, har som ni förstår inte haft tid att uppdatera bara.

Hursom är vi 11 dagar över tiden idag. Nu har vi likosm börjat släppa tanken på att hoppas, hoppas, idag. Det händer när det händer. Kan inte gå och tänka på det hela tiden för då blir vi knäppa..

Hursom var vi till BM idag och gjorde allt det där som vi alltid gör. Sista gången vi träffade henne och det känns lite tomt, varit toppen bra. Efterkontroll iofs. och hon ville vi skulle titta in när vi ändå kommer in på BVC så småningom, självklart! :)

Fick tid för ultraljud på tisdag då vi gått 42+0, OM ingenting hänt innan dess. BM trodde dock att imorogn natt händer det saker och vi har vårat liv på söndag. Nåja, vara snäll kan man alltid vara. Jag hoppas ju självklart då jag inte vill bli igångsatt, men som det verkade är det ingenting som kommer ända direkt på tisdag om allt ser ut som det ska. Vet inte mycket mer än så utan får mer info. på tisdag om vi nu måste dit..
Våran lill* trivs helt enkelt fööör bra i magen, och det känns väl iofs. ganska tryggt, men självklart vill vi ha ut det lill* livet nu.

Kommentarer
Postat av: Melanie

Vi sitter verkligen i samma båt, det är en liten tröst faktiskt hihi;-) Vi tänker inte heller så längre, "hoppas det händer idag". Eller jo, klart man gör men inte på samma sätt. Nu är det mer som du säger, det händer när det händer. Förlossningen känns SÅÅÅ långt borta, samtidigt vet man att det kan ändras på en timme. Konstig känsla egentligen.

Kramar!!

2010-08-07 @ 09:03:45
URL: http://nartvablirtre.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0