Flyga Drake

Så heter boken jag läser just nu. Inte kommit så värst långt ännu då jag har en förmåga att somna. Men det går mot "boktider" nu så ska nog komma igång. Vinter halvåret kanske jag max läser en bok på, medan jag kan läsa hur många som helst på våren/sommaren.

Men boken verkar bra iallafall. De börjar precis hända saker i den nu..

image440

Lite Ledighet

Jobbar iem/kväll sen är jag ledig i en och en halv vecka från jobbet. men undantag på 3h på måndag. Känns riktigt skönt faktiskt. Ska passa på att njuta så mycket det bara går. Iofs. nästa vecka lär inte blir några problem att njuta. Då är vi ju i London. Ja mycket tjat om det lär det bli!

Ska iofs. till mit andra jobb på fredag, nån rockfestival shit. Sen kanske även lör, eftersom det inte blir något firande av Linn och Terran :/ Vi får se.. rätt skönt att vara ledig också, men åandra sidan är dte ju faktiskt kvällen/natten det handlar om bara så. Men pengarna skulle ju vara fina ändå, de kommer ju i sommar och det behövs då jag inte får nån betald semester. Men det är det absolut värt!!


image360

Ringar på i 5år

Herregud 5 år sedan vi förlovade oss. Inte klokt! Vart tar tiden vägen? Minns den dagen som igår. Kunde knappt sitta still i skolan den dagen.
Och vilket ståhej och kommentarer det blev och jag fått under åren. Men hey, jag bryr mig inte för vem är min älskade idag? Knappast ni utan min älskling så klart, jag har vetat hela tiden att Dreas är han med stort H.

Tråkigt att vi jobbar om varandra idag, och ikväll är det helvetes fotboll igen. Tur pappa kommer hit så vi kan umgås :)

Nu är det frulle, sne ska jag faktiskt träna!

Vi två för 5 år sedan:
image439
Älskar dig andreas ♥

Mysis

Ska sluta data nörda mig nu vilket jag gjort sen jag kom från jobbet för nån timme sen. Men älsklingen har sett på tråkig fotboll, så tycker jag får det då.
Blir en film nu och käka upp älsklingens chips som faktiskt bara stått i skåpet en vecka, och till vilket nytta?

I morgon är en ny dag. Då kommer Pappi hit över natten innan han fortsätter söder ut, och det är min och Älsklingens förlovningsdag. 5 år sedan i morogn. Tiden går fort! Att det bara är en vecka kvar tills vi flyr landet mot London känns helt ok också!

Att det är valborg och att jag jobbar kvällen är väll ändå en värdslig sak..

image378
Funderar på om jag ska införskaffa mig en till sådan här i morgon från jobbet. Har två och de är ju så lööövely. att de är riktigt billiga gör dte inte sämre heller.

Nya strumpor

I helgen har det varit den årliga I2-marten här i stan, även årets största fjååårtis samlings helg.
Blir bara mer och mer skit och dåligare och dåligare. Men trots allt släpade jag med mig älsklingen dit för att införskaffa mig strumpor, vad annars? Det är det marten är till för. En munk ville jga ha, men fick ingen. När ska de lära sig ta kort även ute på öppna fält? Nee, var omoderna ni, inte mig emot.

Nu blir dte inga strumpor införskaffade förens i September och det är ox-hälja. Så nu vet ni det!

Kärt återssende

Min gode vän Emma som numera bosatt sig i Norge från 1år tillbaka ringde mig i Lördags precis när vi anlände till LLA. Hon var hemma i Karlstad och tyckte jag skulle följa med ut. Eftersom jag inte är den som är den så ordnade jag det efter musikalen. Åkte ned till stan för att möta upp dem som skulle bege sig mot Nöjes. Blev dock en nykter och ganska annorlunda utgång för min del, men helt ok. Skönt att vakna upp i Söndags och inte må skit.
Även kul att träffa folk och vara nykter så man kunde vara någorlunda social, även om jag tröttnade rätt fort på alla fyllon :P

Var iallafall riktigt kul att träffa Emma, och den omtalade Tommy också. Inte direkt igår om man säger så. Men får bli ändring på det nu, får komma till Oslo snart och hänga hos er en sväng. Playan -09 hörde jag rykten om också? Skulle vara sjukt kul!

image438

Sound Of Music

I lördags var det äntligen dags för mitt efterlängtade Sound Of Music.

Stressade hem från jobbet för att på 45 minuter hinna duscha och göra mig iordning innan vi skulle mötas upp hos älsklingens farmor. Men jag hann.. nästan.
Upp till henne för att ta en "för drink" satt sen där och tjöta tills vi skulle bege oss inåt mot LLA. Svärmor tyckte hon var smart tydligen som kom på idén att hon och jag skulle cykla. Oja, tills vi tog vägen jag sa och den inte var så smart. Men ändå 17 minuter tog det bara tydligen, och det var väll rätt ok?

Musikalen var grymt bra, och skulle gärna se den en gång till. Kommer dock ihåg andra scener från när jag pappa och broder såg den i Stockholm för ca 10 år sedan, men klart man måste ju hänga med i tidne lite även om den är gammal. Satt på parkett och hade bra platser, förutom att jag alltid lyckas få en lång snubbe framför mig varesig jag är på bio, teater, musikal etc.. Min vanliga otur?

Blev riktigt överraskad av Pillan. Har aldrig gillat henne direkt, men hon är nog inte så dum trots allt. Hon gjorde rollen som Maria hur bra som helst. Att Gert Fylking var med gjorde det hela en smula annorlunda :P

Ett stort minus dock att vi satt precis under en fläkt, höll på att frysa ihjäl, så att cykla hem sne var inte så där gör uppskattat från min sida, men det gick ändå, om än segt i motvind.

Tack för en trevlig o lyckad kväll!

image350

Våren har anlänt

Kommer inte ihåg så mycket som hänt senaste veckan. Men en sak som verkligen skett är väll ändå att våren har anlänt på riktigt. Har spenderat en hel del tid på svärmors gräsmatta i solen. Och kan knappast sticka under stolen med att jag fått en hel del färg, men åandra sidan blir jag jäkligt lätt brun :D
Har tagit varenda tillfälle i akt att få slänga med ned i solstolen och suttut så länge som möjligt.

Har känns riktigt surt att behöva åka iväg till jobbet när det är strålande sol ute, men pengarna behöver man ju också, det är ett faktum.
Träningen har också fått tagit ett setg tillbaka sista veckna. Dock mest för att promenader stått högre upp på listan än att åka och sitta inomhus på en cykel o svettas.

Att det just nu är 15 grader ute och klockan ändå snart är 22.00 är ju inget vi direkt är bortskämda med här i sverige. Så jag njuter för fulla muggar dagarna i ända faktiskt.
Men vem gör inte det?

image437

Tack för erbjudandet!

Fick som sagt jobbet jag sökt. Dock bestämde jag mig efter en massa tankar hir och dit för att tacka nej. Kände att jag var tvungen att tänka lite vuxet och framåt i höst. Orkar inte börja om från början eller leva på älsklingen. Det som var det största beslutet är nog ändå att vi skulle få vänta med att renovera lägenheten ännu längre än bara tills ihöst, och det vill jag inte.
Sen vill jag absolut inte vara arbetslös och bara gå hemma och drälla igen, inte kul alls.

Kändes sjukt tråkigt att behöva tacka nej, men ändå kändes det rätt på något sätt.

Försökte massvis att få tag i chefen därborta, men utan framgång. Så skickade förra onsdagen ett mail ang mitt beslut. När jag kom hem från jobbet senare den dagen hade jag fått ett mail tillbaka av han. De var inte nöjda med mitt svar och skulle se vad de kunde ordna inför hösten om jag fortfarande var intresserad om det skulle bli mer efter sommaren.
Snacka om att jag känner mig riktigt välkomen dit. De vill verkligen ha mig dit och försöker på alla sätt att lösa så jag kan börja hos dem snarast :) Inte mig emot, för det är det jag vill. (även om jag trivs bra på mitt nuvarande jobb!!)

Men vi får se hur det slutar, de vet mina villkor och nu är det upp till dem, men jag säger inte nej om de kan ordna det :) För det är faktiskt de som inte är nöjda med mitt svar :P

Kanske dags

Inte likt mig att inte blogga på en vecka, men verkligen inte haft ork eller tid till det.
Så iföljande inlägg för ni läsa om alla intressanta saker ni missat senaste veckan i mit liv!

Dålig update

Riktigt dålig uppdate, men håll tillgodo. Ni får snart veta vad mina senaste dagar inehållit för sännande saker..
Nu ska jag sova, vilket jag skulle gjort för längesen egentligen. Jobbar heeela dagen i morgon.

Jag fick jobbet!!

Ni hörde rätt Jag fick jobbet!!

Var på den andra intervjun i morse klockan 10.00. Tog inte lång stund förens chefen sa att de ville ha mig där och jag får tjänsten om jag vill. Fick dock lite mer klarhet i det hela idag, och det rör sig om sommarjobb och ingenting kan lovas eller bestämmas inför hösten.

Så nu sitter jag här och funderar, och har gjort sen i morse hur i helvete jag ska göra? Har rådfrågat älsklingen, svärmor, mamma, pappa osv. Och alla säger olika saker. Då blir det mycket lättare. Pappa skulle tänka åt mig tills i morgon, söt han.

Grejen är ju den att jag verkligen, verkligen, verkligen vill ha tjänsten. Men det innebär att jag säger upp mig från en fast 50% tjänst, som mycket väl i höst kan bli mer, för att sommarjobba på nya stället. Visst får minst 80% i sommar men ändå, hur blir det i höst? Ska jag då behöva börja om på ruta ett och söka nytt jobb om de då inte kan ge mig nånting. Kommer aldrig orka med det, med tanke på allt vi vill göra här hemma och köpa bilen. Måste då lägga alla sånna idér på hyllan om de inte kan erbjuda mig mer.

Vill ju även börja plugga till hösten och ska söka in den linjen nu i veckan. Det perfekta vore att veta att jag säkert kommer in på den linjen, då skulle jag nappa på "nya jobbet" direkt, för då spelar det ju ingen roll. Då vet jag ju vad jag ska göra i höst. Varför kan man inte få veta det nu direkt på en gång?  Det vore det absolut bästa!

Känner mig faktiskt rätt vuxen som inte hoppar på det nya direkt utan verkligen tänker igenom både för och nackdelarna. Men det är mesta dels detta med att det inte finns nån garanti för hur mycket jobb det blir i höst som gör att jag tvekar. Orkar verkligen inte gå hemma och inte göra ånting medans alla andra jobbar. Och inte tjäna några pengar och kunna leva, hur surt är inte det?

Har ju någorlunda beslutat mig för att sluta på Nöjes. Finns de som verkligen vill jobba där, som jag verkligen ville de 2 första åren, och då är det bättre de får jobba än jag. Nu över sommaren blir det en paus iallafall sne får jag se hur motiverad jag är i höst. Det är ju ändå ett rätt skönt jobb.

Nej kommer ingen stans här genom att skriva av mig allt. Får nog sätta mig med en ny lista för och nackdelar. Ska ju trots allt höra av mig till Butikschefen i morgon. Gahh.. imorgon!

Snälla kan ingen bara fatta ett beslut åt mig nu? Pappa..?

What a lovely day

Solen sken när jag vaknade tidigt, lite värme luften fast ännu lite små kyla.
Var iväg på intervju nr2 (kommer i nästa inlägg). Sen begav jag mig till svärmor för frukost och tänkte direkt slänga mig ned i solen. Blev inte så utan vi styrde kosan mot skutis och en skön lång promenad. Blåste som vanligt där ute, men uh vad gött det var i själva spåret.
Hem igen och direkt igång med mat. Jag hade självklart beställt min favvorätt, oh ja.. stuvade mackaroner o kycklingkorv. Som sagt, skulle kunna leva på det.

Efter det var det dags för mig att bänka arslet i en solstol ute i solen. Dock åkte tröjan på och av hela tiden då det blåste lite små kallt. Men boken gjorde att jag inte tänkte värst mycket på det. Självklart fick jag sällskap av min andra man och söta katt.

Tillslut blev det för kallt och en varm dusch gjorde mig mer gott. Men självklart var jag snabbt ute i solen igen en liten sväng..

Ne nu måste jag skriva det andra inlägget istället!

Måndag igen

Ja nu är det måndag igen. Vad ovanligt?

Jobbat 8.45 - 18 idag. Hqade mest ångest över att det var så fint väder ute och jag var tvungen att vara inne. Tog varenda liten chans jag fick att bege mig ut i solen om så bara för 2 minuter. Spenderade iallafall lunchen ute i solen, mycket skönt.

Hem en snabbis efter jobbet, pussa lite på älsklingen sen var det promenad som gällde. Skönt som bara den. Så gött nu när man slipper ha jacka och massa klär på sig ute.
Har jag sagt att jag älskar det här vädret?

Inget kul att skriva nu så jag skiter it. Vill bara ha tisdag vilket betyder intervju nr 2 på ev. nya jobbet. Sen ska jag direkt till svärmor för att slå ned arslet ute i solen i deras trädgård, och där ska jag sitta precis hela dagen hade jag tänkt mig. Måste ju passa på när jag är ledig :D

image436
Förhoppningsvis får jag sällskap av den här sötisen..

Lördagens utgång

Kanon kväll!

Stressade hem från jobbet för att göra mig iordning och komma iväg till Emma så fort som möjligt. Väl där var det bara att kliva på't. Satt och töla en massa och  hade det riktigt trevligt. Emmas eric och hans kompisar vär även de där, kul även om vi kankse inte var världen socialaste mot varandra :P
Vidare till bmb där det var mycket kul. Skönt att återigen slippa att gå till mitt eget jobb. Mycket folk, och träffa en hel del människor man inte sett på länge.. som vanligt :)
Avslutade med att tjata med johanna till Bk iställe för kebab, och när vi väl stått där i kö lääänge, så finns det ingenting som passade för mig, lagomt nöjd. Tacka vet jag sjöqvistens!

Tack brudar för en jätte trevligt kväll :)

image434

image435

Det bränner..

Åh vilken härlig dag. Suttit ute i solen sen jag vaknade typ. Känns i ansiktet för det små bränner lite när jag kollar mot solen. Att jag kisat pga av solen hela dagen känns även det. men jag klagar inte, vill ha mer sånna här lediga sköna dagar..

Varken skutis eller fotbollsträning för min del. Fastnade på balkongen med boken och där har jag suttit. Såg att älsklingen och hans vänner satt nere på gården så joina dem där i stället. Detta innebär att det inte blir nån städning på balkongen idag. Älsklingen har ju tydligen Final match i innebandyn idag.
Men hämta cykeln och förhoppningsvis grilla för första gången i år blir det senare, mums :)

Älskade söndag och sol

Söndag åter igen, men som ni vet gillar jag söndagar då man är ledig. Denna dagen känns så lång och skön på nått sätt. Sitter på balkongen nu och det är riktigt vart och skönt. Hoppas på att få lite färg, vilket jag redan fått då jag satt i linne 30 min förrut, så försöker få bort de fula märkena nu ;P

Blir en riktig ute dga idag, tänkte följa med mamma och kolla på "låssas syster"s fotbollsträning bara för att vara ute, sne blir det nog skutis och mysa. Längtat efter det hur länge som helst. Hinns det med så tänkte jag tvinga älsklingen att fixa iordning det som kan göras på balkongen idag.. Försöka gå och hämta hem min cykel också, känns som det är tid att göra det nu, nu kan det väll ändå inte komma nån snö? :P
Dock ska ned tvättas, pumpas, oljas och en massa, men kanske hinner det på tis.. skön att kunna cykla till jobbet i morgon om det blir lika fint väder.

Inge bakis idag heller sen gårdagens utgång, det känns fint :)
Kommer mer update om utgången och dylikt senare. Väntar på atta bilderna ska bli klara från emma..

Vårskorna på

Äntligen fick jag på min ledighet plocka fram ett par nya vårskor. De rosa tygskorna från HM var det som fick invigas idag. Underbart!

Träningen som idag bestod av Pump var riktigt skönt. Både på gott och ont nu när det är så fint väder ute att vi är så få på varje pass, men förstår om folk inte vill vara inne. Fuskat lite denna vecka, trots att jag varit ledig. Men måse ju prioritera annat än träning då också :)

Åkte hem och duscha och dola lite hemma, innan jag tog mig en promenad bort till svärmor där det bjöds på mat. Båda hade vi ångest när vi satt inne och kollade på Top Model istället för att slänga på oss skorna och bege os ut i solen, men vi hade ju faktiskt tränat redan och det ska ju bli fint massa dagar framöver nu.

En sväng till älsklingens farmor och spana in nya köket nu när det är helt klart blev det också. Fick ett riktigt sug att börja här hemma nu, men det får vänta tills i höst förmodligen, mycket annat just nu.

image408

Mer våriga och soliga dagar tack :D


En ny intervju

Idag ringde de ifrån stället där jag har sökt jobb. Ska dit på en andra intervju på tisdag. Var ju där och frågade lite om hur det gick osv. i Torsdags och det kändes riktigt bra. Fick prata lite mer med chefen och det är han jag ska prata med på tisdag. Jag håller tummarna fortfarande att jag får det, och ännu mer på att det inte bara är sommarjobb, för då har jag bestämt mig för att inte ta det. Orkar inte börja om på ruta ett igen i höst och leta jobb och allt, det vore rent ut sagt idiotiskt!

Jag är iallafall glad!

Seeegt

Blogg.se går fruktansvärt segt just nu.. jag som tänkte offra en minut eller två på att skriva ett inlägg jue!

Riktig vårdag

Idag skiner solen tidigt. Passar på att avnjuta lite sol på balkongen md datorn. Visst är det skönt i solen, om än lite små kyligt. Men det är klart klockan är ju inte så mycket ännu..
Älskar sånna här dagar jue :D Vem gör inte det?

Enda som irriterar just nu är att jag endast ser mig själv i skärmen och ingenting annat typ, så får nog ta boken och läsa lite i stället.

Trevlig Torsdag!


Fint på Ballen

Blev en promenad med Annicka förrut, eftersom jag faktiskt skippade spinningen, kände jag ville göra nått. Och det har ju faktiskt varit soligt idag på em. Att regnet förföljde mig och mamma från skattskärr och hela vägen vart vi än befann oss gjorde ju inget.

Jag och älsklingen har ju bestämt oss att göra iordning balkongen. Så vi passade på att köpa själva golvet idag på ÖB då älsklingen ville ut och se på sin fotbolls match som ändå var där ute. Nu är jag nöjd när det är införskaffat. Ska bli kul att se när mannen i huset gör iordning så jag akn göra resten. Hittade ett jättefint bord med två storlar som jag akn tänka mig att inhandla också. Perfekt storlek och liknande sånt jag letat efter, insåg igår att en typ av "soffa" jag hade tänkt mig eller bänk inte blir något bra alls.

Mycket drama i matchen. En massa gula kort, vilket ledde till något rött. Blod och andra skador och en massa massa argsinta pojkar på plan. Kanske inte så konstigt iom att domaren mer eller mindre skapade en massa sådana situationer. Även linjedomaren på "våran" sida var nog inte helt 100, enligt mig.
Underhållande match med 30 mins förlängning. Synd bara att trots vinterjackan var det kallt som satan.
Ännu mer tråkigt att älsklingen aldrig blir bra i benet sen skadan sedan 2,5 år sedan och inte kan/får vara med vissa matcher.. Roligare att se på han än alla andra, men ändå mysigare att få stå på sidan av med han också.


image431


Roadtrip

Mamma ringde i morse och frågade om jag ville med på en liten roadtrip till världs metropolen Kristinehamn. Visst, upp ur sängen in i duschen och iväg. Hann med en snabbis till Axfood och jobbet innan, slipper förmodligen jobba när det är vårruset, snälla Robert tar min tid.

Iväg mot Kristinehamn och in med bilen på besiktning. Gick ju fin fint, och vi fick oss ett rejält skratt. Begav oss in till "centrum" och blir besvikna av att det kryllade av endast 20 minuters parkeringar. Till slut lite längre bort fann vi en annan. Men vi insåg snabbt varför det endast var 20 min. Visst vi har varit där förr bägge två, men ingen kom ihåg det som SÅ litet..
Gick igenom "shopping gatan" på 5 minuter, men lyckades komma därifrån med en sommarklänning och en kjol. Mamma fick med sig en kavaj.
Blev matdags och torg grillen fick bli våran vän. Men de tog inte kort så vi funderade på att åka därifrån, men jag fick så dåligt samvete så det gick ju inte. Dock blev ingen av oss nöjda med maten, kräsna oss.
Avslutade vår lilla resa med att bege oss hem till Karlstad för att få oss en varsin mjukglass med chokladdopp. mumsigt som bara den..

Haft en riktigt mysig dag med mamma, och vi har iprinsip inte gjort annat än klagat på k-hamn och skrattat :P Glad att jag följde med, haha! Thanks mammi! :)


image430



Skiter it

Det går inge vidare för mig med designen, och har ingen ork att pilla med det just nu, ögonen faller ändå snart ihop så det blir läggdags nu.

Natti Natti

Härliga sol

Vilken lång dga det varit idag iom att jag gick upp så tidigt. ÅKte och hjälpte mamma lite på jobbet och dolade på morgonen, sen bled det lite shopping och mat på bergvik. Jag skulle bara vara smakråd, och det var jag, dock slank det med en über söt bh hem :)
Åkte till mormor en snabbis och trodde klockan var typ 15, men bara 12. Så skönt när man hinner med mycket på förmiddagen.

Åkte bort till Annicka och tog oss en lång prom i det sköna vädret. Älskar solen, skönt att få lite energi. Geggigt o svettigt blev det, men den söta räven i skogen var söt för det.
Sen blev det som vanligt Animal Planet, får ju passa på när jag är där. Massa söta schimpanser. Skulle okså vilja kramas och gosa med en, jag fick nöja mig med katten.. fast han är nog dubbelt så go!

Hann in en sväng till hos mormor innan det bar av hemåt. NU ska jag snart dra mig till kojs.. tänkte kolla först bara om jag kanske kan lära mig något om bloggdesign och sånt, inte min starka sida direkt.

image429


Vårruset

Fick sms av svärmor på förmiddagen med frågan om jag ville med och gå vårruset i Maj. Självklart ska jag det, det är ju endast 5km så. Hoppas bara på att nån på jobbet vill byta min tid och att det blir fint väder. Kul med nånting för endast tjejer..

image428
Så här har jag ju inte tänkt mig att värma upp dock :P

Jag får testa :)

Ni som får testa Neutrogena...


..Visibly Clear är:

Elin
Johanna  ←
Mileee
♥ Fanny
Cissi
♥ Pernilla

Käthe hade en liten utlottning i sin blogg i går, där man kunde få prover hemskickade (se ovan) av alla kommentarer fick lilla Johanna faktiskt prova :) Tack Tack! Tänkte låta mina tjejer prova en varsin också, kanske lite tjejmyskväll med spa vore passande snart? :D

Nej inte kommit iväg ut ännu..

Uppe med tuppen

Vaknade och gick upp samtidigt som älsklingen för 40 minuter sen. Ligger och kollar på Vakan med the voice nu. Lite små underhållande de där fölket. Finns inte direkt mycket annat att se så här tidigt.

Idag blir det lite shopping med mamma. Jag ska bara vara smakråd idag! Haha, får väll se hur det går.

Nu ska jag iaf. slänga på mig skorna och iPoden och ge mig ut på en promenad. Ikväll blir det styrka :)
Hoppas på lika fint väder idag som det blev i går em/kväll.

image427

Tjejmys och nyttiga jag

Sitter och frossar loss med massa grönsaker så som paprika, morötter, gruka, minimajs osv. Med dippen till blir det extra mumsigt. Att chipspåsen ligger precis bredvid dock inte öppen är ju en annan femma..

image425

Varit till Emma förrut med Johanna och Jonna. Alltid lika kul att träffa tjejerna, är ju som sagt för sällan nu för tiden då vi jobbar så olika. Men på Lördag vankas det utgång :) Ska bli riktigt kul!

image426

TG E2A 04 - 05

haha hittade en film i datorn som Nicke satte ihop när vi gick andra året på gymnasiet. Söta människor, och fin fin klass :D

Jeanskjolen

Fick världen sug på att dra fram jeanskjolen, ett löst sittande linne och ballerina skorna och ge mig ut och njuta av värmen och solen..
Men vänta lite nu.. det är grått, blött och trist ute! Så den där kjolen, linnet och skorna får nog stanna i garderoben ett tag till.

image424
Ska umgås med Emski i em, tooo long time ago! Kortet är bara sisådär en 3år gammalt :P


Tankeställare

Läsate nyss Therese blogg där hon lagt in ett klipp från Youtube om Engla. Såg den och det berörde verkligen. Klickade mig vidare och hittade ett atta klipp som även det berörde sjukt mycket. Fick mig verkligen en tankeställare. Inser nog inte riktigt vad många barn dte är ute i världen som blir bortrövade osv. Varför oskyldiga barn för?

Här har ni klippet:


Ett skott i pannan

Det skulle jag vilja ge han som dödat lilla Engla. Även alla andra idioter ute i världen som för min del inte borde få leva. Varför? Ta era egna liv istället och gör oss andra människor på jorden en stor tjänst!
Visst jag låter elak, men jävlar vad sanning det ligger bakom det. Ja ni hörde, Ett skott i pannan!

Vila i Frid Engla


Inspiration

Får sån inspiration nu när det går riktigt mot våren och alla trädgårdsgrejer kommer in på jobbet. Har bestlutat mig för att faktiskt göra iordning balkongen riktigt mysig iår. Tidigare har det sett ut som en betonggrop endast. Ingen av oss som velat göra nått när den inte är världs stor och med blommlådor och dyl. blir den ju ännu mindre. Men i år ska vi! En bänk skulle jag vilja ha där ute också med ett litet, litet bord, det räcker, och så självklart blommor och lite grönt. Trött på frula tråkiga plaststolar osv.

Såg nyss nånting på kanal 12, där de gjorde om en balkong, och det blev rätt snyggt. Men lite opraktiskt med dyner osv när man inte har inglasat. Men nånting ska det nog gå att få här hemma ;) Blir så mycket mysigare då..

image422
Riktigt så här trångt har vi det inte..

image423
Tyvärr har vi inte den här ute på gården heller..

Det närmar sig..

Då var söndagen också över och det har gåt en vecka till. En vecka närmare sommaren och en vecka närmare Sound of Music och även London, ja helt enkelt en vecka närmare allt.

Var ned och hämta svärmor och hennes vän från bussen förrut. De har varit i Stockholm och roat sig. Väntar på att jag ska få mig tid att åka dit själv. Inte varit där sne i December och det är som vanligt skandal.
Känns inge kul att åka dit just nu, då farmor idag har åkt till London för att därifrån åka vidare till Sydafrika i några veckor. Kul när de äldre har tid att roa sig och en annan måste jobba och ha sig för att kunna leva, men ajg blir väll gammal jag med nån gång, längtar väll inte direkt :P

image420


Sjusovaren

Nej jag är ingen sån. Var riktigt duktig inatt när jag kom från jobbet och ställde klockan så jag inte skulle försova mig i morse. Nej,nej.. 15 min efter jag skulle börjat ringde de från jobbet och frågade vart jag var. Heeeelveeete! Jag hatar att bara slänga mig ur sängen och åka iväg till jobbet, men vad skulle ajg göra i morse? Tror inte dte tog mer än 10 min från det jag slängde mig ur tills jag var på jobbet.

Glad att tiden iadg har gått fort och det har varit folk hela dagen. Jag som trodde det skulle bli en riktigt långdragen Söndag, men icke.

Nu är jag iallafall ledig tills på Fredag, riktigt gött. Från och med i morgon blir dte ändring på att sova länge. Klockan 08 hoppas jag på att jag vaknar av mig själv som vanligt. Men behöver väll inte vara orolig, jag är ju som sagt ledig..

Ser skönt

Det gör Charles Ingvar Jönsson!

För en gångs skull var det riktigt tråkigt att jobba igår kväll. Tror inte direkt det var nån som var på topp eller sugen på det överhuvudtaget. Men det gick ändå, och det är ju bra att vi försöker hålla oss uppe ändå :P
Men man kan väll inte ha kul och vara på topp jämt, ialafall inte med alla fulla människor.
Träffade dock en del gamla kompisar och hann tom få mig en prat stund med dem, riktigt kul.

Helvetes snö

Fy fan är dte enda jag kunde få ur mig i morse när älsklingen sa att det snöade ute. Först trodde jag honom inte, men när jag vinklade persiennerna insåg jag snabbt att det var sant.
Hur kul är det att vakna till snö när det var riktigt vårväder igår? Pisstråkigt, men vad ska man göra? Håller tummarna för att det liksom det redan gjort försvinner fort och att solen hittar tilbaka till oss :)

Annars är det skön lördag idag, självklart hunit med lite spelande av olika slag. Älsklingen har äntligen fixat det trådlösa internet så jag slipper använda grannens, man tack för lånet! :P
Var ju duktiga och införskaffade en egen sån sak igår. var ju mer än på tiden..

Även hunnit med att vara snäll och åka till bolaget åt svärfar som ville ha extra kraft nu när de gör det sista i älsklingens farmors kök. Och jävlar så snyggt det blir, nu vill jag göra om även vårat.

Fullt hus i grabbar och öl nu, älsklingen är besviken på att jag ska jobba ikväll och inte kan följa med ut, men de får ju ha en grabb kväll :) Själv ska jag ta det lugnt tills det är dags att fixa käka och åka iväg till jobbet senare..

image419

Playa del sol, det är humor det. Iallafall Johanna humor :D

Lek Fredagen

Åh vilket skönt väder det var ute igår. Riktigt vår väder. Både jag coh älsklingen otg steget och lämnade jackorna hemma :P

Självklart började dagen med att jag somnade om när jag stände av klockan, sov länge och missade träningen. men var rät skönt att inte träna för en gångs skull ändå.
In i duschen och på md klär, iväg och hämta upp mamma och mormor för att vara lite duktig och åka till Edsvalla och inhandla lite tråkigheter iform av städartiklar och toapapper! Det har varit slut senaste veckan, men varken jag eller älsklingen har haft ork att köpa nytt. Tack för en jävla massa hushållspapper :) Nog om det..

Hem och hämta älsklingen för att umgås när vi var lediga tillsammans. han slutade tidigt för min skull sötisen. Åkte till lecab och kollade på bilen vi sett. Blev lite funderingar hit och dit, men vi får tänka. Vill ju inte som sagt bara köpa första bästa bilen, utan vi får se..
Sen bar det iväg till Bergvik för att kolla in tv:n älsklingen vill ha, men även där får vi se. Jag tycker den är onödigt stor och jag ska också bestämma faktiskt :P
Sen skulle vi bara in på EB Games och kolla lite. Slutade med att vi båda ville ha ett PS2 så vi köpte ett av älsklingens kompis, och självklart då skulle jag ha Singstar och älsklingen Buzz. En extra gitarr till Wii't följde med hem också..

Så ni kanske kan tänka er hur vi spenderade våran fredag kväll här hemma. Haha, kände oss som små barn som satt och lekte, men kul hade vi iallafall. Vi hade ju inge bättre för oss så varför inte investera i mer leksaker?
Vad har hänt med mig? Jag som aldrig gillat sånna här saker alls ;P

 

På återseende

Dte är ungefär så man kan beskriva mitt och älsklingen förhållande denna veckan. Setts i dörren eller på parkeringen när han kommer hem från jobbet och jag är på G till jobbet. Vet att det är ett jävla tjat om det, men kan inte sluta vara besviken över det..
Så istället för att sitta här och göra ingenting vettigt ska jag gå och pussa på han som jag älskar.. ♥

image317


Mera glädje

Skrev ju förrut om att ajg ville ha svar från ev. nya jobbet. Idag fick jag det kan man säga. Ska höra av mig till dem i morgon på dagen och åka dit på Fredag. Glad som en mört (om dom nu är glada) kunde jag sväva runt i min egen lilla värld på jobbet idag..  Men som sagt ska inte ta ut nått i förskott, men önska och drömma lite, det får man.

image416


Jäkla Tele2

När började Tele2 skicka ut deras jäkla säljare på hembesök eller vad man kallar det? Inte nog med att de ringer och försöker lura på en massa dret eller att de står på stan, okej visst. Men att de börjar komma hem ohc plinga på dörren? Nu har det gått lite väl långt Tele2..

Tack för skatteåterbäring

Idag blev det glada besked när jag kikade i brevlådan. Där låg min deklaration. Äntligen, tycker alla utom jag och älsk har fått sina.

Mycket positivt när jag öppnade den, jag som trodde jag tjänat mindre än visat och var säker på att jag skulle få betala tillbaka en massa. Men så är inte fallet, det gör mig glad och tar upp mitt humör lite :)

Tack för skatteåterbäringen säger jag bara!

image415

Trötter

Jag som är nya Trötter tror jag. Sovit tills 10.30 både i går och idag, inte likt mig. Jag som annars alltid vaknar vid 08.00 typ. Men måste erkänna att det är rätt skönt.

Spinningen idag gjorde mig dock pigg, riktigt svettigt, men det är väll så ett spinning pass ska vara? ;P

Ska fixa lite käka nu och i brist på annat lira lite guitar hero tills jobbet kallar, hoppas på mer motivation idag än igår. Tråkit väder ute så det borde göra mig lite mer glad att jobba. Vem har beställt snöbalandat regn nu när det ska gå mot våren? :/

image414
Saknar dig, vackraste hunden! ♥

Give me an answer..

Jag vill så gärna ha svar från jobbe ajg var på intervju hos förra veckan. Likaväl om det är negatvt som possitivt så är det skönt att veta. Jag är väll inte världen tåligaste och ogillar att gå och vänta på saker och ting. Men de hör av sig när det är dags, men jag hoppas det är snart! Mer än så kan jag inte göra just nu.. eller även här Hålla tummarna!

Om ni skulle läsa det är så: VILL JAG HA JOBBET! Fast det vet ni! haha

Skit humör

Inte varit alls kul att jobba idag. Humöret sjönk till botten när jag kom dit, utan nån speciell anledning. Inte haft nån motivation alls, det är tråkigt när det blir så. Känns som jag bara drar ned alla andra fats än jag försöker vara glad och possitiv.
Mitt nya schema gjorde nog sitt till, fick mer kvällar kommande veckor. Jobbar om älsklingen iprincip varje dag jag jobbar fram tills vecka 20, vilket innebär i 5 veckors tid till. Det suger!

Längtar så sjukt mycket tills vi åker iväg till London nu så vi bara får vara  helt för oss själva i några dagar, och komma härifrån. Tror dte är mer än behövligt just nu!

Andreas ♥

image332

Tanken om räknas..

Har nyss gjort en god gärning igen. Bara några veckor sen jag gjorde en, men blev inget, så försöker på nytt fats med någon/något annat. Dör om detta går igenom för då får jag vara med om riktig lycka :) Fast det vore riktigt underbart faktiskt. Bara hålla tummarna!

Haha nyss lagat mat och käkat. Oh yes, det blev stuvade makkisar med köcklingkörv. Vad annars när det ska gå snabbt men vara gott?

Nu är det bråttom bråttom, måste plattahåret och göra mig klar för jobb, börjar om 30 min.


Ny vecka, nya tag

Börja veckan lugnt och stilla med solning. Välbehövligt efter helgens bravader att starta lite lugnt. Hem till Svärmor och fick frukost och hjälpte henne lite med nått på internet.
Satt och kolla på Animal Plnate, igen. Älskling, jag vill ha! Det är ju ändå massa fotboll också jue ;) Men så sällan vi är hemma så, vilka bortkastade pengar, men ändå :P

Iväg och träna, tom Core idag även om det är svin tråkigt egentligen. Känner mig som en old ladie, men vad fan, det är ju bara träning och 30 min. Spinningen däremot var roligare.
Hem och duscha och fixa käk, avancerade och lagade spaghetti.. kycklingfärsen var ju redan klar och infrösen. Smart det där när man gör för mycket mat så man bara kan ta fram sen, måste bli bättre på sånt.

Timmarna på jobbet gick väldans fort. Jag satt dock och tyckte synd om mig själv att jag inte kunde gå på Moves. Men nästa vecka så :) Ikväll missar jag BodyJam en gng till, och av alla gånger de tänker testa ha det kan jag vara med en gång, tråkigt. Man hinner inte riktigt få nån uppfattning på bara en gång..

image368
När kommer dessa snyggingar ut i butiken??


Bakfylle söndagen

Vaknade 09.00 och gjorde ett försök att vakna, kom inte längre än vatten kranen och tillbaka till sängen. Vaknade sen igen efter 1h av att svärmor undra över träningen. Visst klart som fan jag ska med. Oj vad jag misstog mig, trots att jag låg och sov tills 40 min innan hon skulle hämta mig så var det bara ringa och tala om att det abslut inte på några villkor skulle gå. Kände mig inte riktigt klar i kroppen.
Istället rullade jag, älsklingen och hans vän till McDonalds och käka, inte gott för fem öre, men äta bör man. Varför är dte så himelskt gott med Cola dagen efter?

Hem och slänga sig i soffan igen tills det var dags för en långprom med svärmor, oj så gott den gjorde min kropp. Var riktigt skönt att komma ut och få frisk luft och röra på kroppen ute. Måse vara bästa botemedlet för bakfylla, iaf. för min del.

Ni kan ju tänka er sälva hur resten av söndagskvällen såg ut.. soffan och sängen tidigt som bara den.

Visst är det härligt med söndagar dagen efter? :)

Lördagens Bravader

Började kvällen hos Mallan, kramkalas i massor. Skönt att träffa nästan alla brudar samlade på en gång. Kul att se hur äckligt bruna de hemkomna brudarna var. Fick höra en hel del de upplevt och det låter helt fantastiskt. Inte alls avis! Men skönt att ha er hemma nu tjejer. Kul att Emma var hemma från Oslo över helgen också :)

Lagomt fulla oc runda under fötterna gick vi de få metrarna ned till Nöjes för att fortsätta natten. Riktigt kul och en hel del folk. Träffade massa fölk jag inte stet på länge men lyckades ändå hålla ihop rätt bra med tjejerna. Blev en och annan drink för mycket, men det fick jag lida för senare.

In til stan och den jävulska fyllematen man bara ska ha, och sne var det tack och bock för älsklingen kom och hämtade mig, äntligen tyckte jag då :P Tack älskling!

Mycket kul och lyckad kväll, tack brudar!

Välkomna hem party

Får väl säga Välkomna Hem till de 4 brudarna som efter 3 månader ute i vida världen äntligen entrat svensk mark igen :) Så ikväll vankas det utgång och det med råge. hela tjejligan är lika ladde. Ska bli grymt kul att gå ut och framför allt träffa er brudar och kramas i massor och få höra iallafall en del om resan. Resdagboken har liksom bara varit en del, försökt följa så gott det går.
Tråkigt nog kommer vi som varit här hemma och inte haft semester vara bleka som snö mot er, fusk!

Nej nu är det dusch så jag kommer till Mallan och brudarna fortare.

image413

Renovering

Ska upp till älsklingen farmor nu och se hur det går i hennes kök de håller på att göra om. Ska bli kul att se hur det blir när det är helt klart sen, eftersom vi också så småning om ska slå ut vårat och bygga nytt.
I eftermiddag tänkte vi ta oss iväg och kolla på ny bil, sett en vi gillar båda två, så vi måste ta en närmare titt på riktigt också inte bara nätet :)

image412

Efterlängtade lediga helgen

Fy fan vad skönt dte är men en helt ledig helg. Bara njuter av att vara hemma med älsklingen samtidigt för en gångs skull.

Igår efter mina otroligt jobbiga timmar på jobbet åkte jag hem och slängde mig snabbt in i duschen. Ned till stan och mötte älsklingen och hans vän på Nian och lirade lite biljard och tog mig mer än en välförtjänt cider och självklart min lovely Likör 43 m Mjölk. Kul att komma ut en fredag och inte sitta hemma eller jobbaför en gångs skull :) Dock blev det en riktigt tidig kväll då både jag och älslingen var trötta och slitna efter en hård arbetsvecka :P

Helt plötsligt tjänade jag en massa..

Vilken bra start på fredagen jag fick. Återigen försov jag mig, dock denna gången till tandläkaren. Johanna hade tid 8.40 och när mobilen ringde svarade jag ganska så surt då jag trodde dte enda vra jobbet eller mamma. Haha, så fel jag hade. Det var min tandläkare i andra änden som ville kolla vart jag var. Typiskt! Hon sa snällt till mig att det skulle kosta 250:- för att jag missade, så kul. Men säll som hon vra tyckte hon att om jag kunde komma senare på dagen då hon hade ett återbud så skulle jag slippa betala. Visst jag åkte dit, kom in och fick konstaterat att det inte var nåntingsom jag inbillat mig. Fick lite flour och sne fick jag gå.. till en kostnad av 0:-. ack så mycket. trodde det kosta besöket skulle kosta mig några hundrigar, men hon ville inte ta betalt eftersom det inte var nått..

Så jag tjänade helt plötsligt massa hundra på att försova mig och faktiskt gå till tandläkaren :)

image319


så kom den efterläntade solen

Idag har det faktiskt varit ljust ute sne jag började i morse kl 07.00.
Dagen började bra med att jag vaknar 5 min innan jag börjar. Haft händerna fulla ytterligare en dag idag och sluppit kassan. Tack för det! Dock resulterade det i varken rast eller lunch, måttligt hungrig nu. Tidne har verkligen bara runnit iväg. Eftermiddagen erbjöd P-möte i 4h. Riktigt rogivande :) Lärt mig ett och annat, och tur är väll det.

Som tack för att solen äntligen visat sig, iallafall svagt, och det har varit riktigt varmt och skönt i den, så slutade jag 1h senare då mötet drog ut. Så jag har missat all den sköna solen, som visserligen fortfarande lyser, men ändå :P

Hoppas på mycket mer sol i helgen då jag för en gångs skull är helt ledig! Ska bli riktigt underbart, speciellt efterosm jag har så himlans mycket jag ska göra i helgen :)

Jättebebis?

Hann med lite shopping innan jobbet idag. Blev 2 linnen, en tjol, 2 body's (något som jag aldrig någonsin skulle köpa, fats säger så med mycket). Men är det bara jag som känner mig som en typ av jättebebis i dem? Knäppning i "skrevet" känns lite odd faktiskt. herregud inte haft en sån sen jag dansade balett för ett X antal år sedan, den var det dock ingen knäppning på. Hell yee vad sexig man känner sig, men fint är det trots allt..
Får se hur sexig älsklingen tycker jag är, vågar knappt visa dem för han.. :P


image411


Last night

Sista natten hos Kissen inatt. Kommer vara tomt i morgon kväll/natt i våran egen säng utan katt. Eftersom jag inte får ligga ch gosa länge till morgonen med varken Rocco eller Älsklingen tänkte jag göra det nu. Börjar 07 till morgonen och det kommer vara sjukt kämpigt att ta sig ur den varma sängen och lämna bägge mina män kvar där.

Nej snoozning i massor nu, bland det mysigaste som finns. Bjuder på en bild av min andra man..

image409
Snyggingen lika trött som jag i går morse ;)

Haha, återigen får ajg höra att det kostar pengar att ta kort och lägga ut på kissen. Älsklingen har tycligen alla rättigheter ännu. Haha, är det enda jag kan säga. jag är urfattig snart!

vart är våren?

Varför verkar det som att det är vår i alla städer runt om i Sverige förutom där jag bor? Det är i sånna fall väldigt orättvist. Jag vill också kunna lalla runt i skinn jacka, med ett par härliga sköna tyg skor och njuta av en fika på en uteservering i solen.
Men tyvärr så dröjer det nån några dagar till innan jag kan göra det, tårkigt men sant.
Annars så är det lite sol ute iaf. men självklart kommer den precis som igår lagomt tills jag ska börja jobba, det känns lite onödigt. Men skönt för alla andra som kan njuta av den :)

Nu är det mat dags, kyckling sambaloeke m potäter, ingen ork att fixa iordning nånting, då var det behändigt att bara värma favvorätten! :P Tänkte hinna till HM en snabbis innan ajg börjar jobba.
image408

Animal Planet

Usch, det är sorligt på Animal Planet, som vanligt. Värsta söta lilla apan de var tvugna att avliva. Stackarn!
Kan inte sluta titta på den kanalen, det är så bra samtidigt som det är värsta hemskt..
Vill också ha Animal Planet hemma ju.. Älskling? ;)

Nu ska jag slita mig härifrån vilket som, spinning på G.

Hurtiga Johanna

Har varit riktigt duktig med träning igår och idag.
Igår bled det dubbel pass, först Pump sen Moves. Riktigt kul, dock hade jag sett fram emot att köra nya pump passet, men så blev det tyvärr inte :/ Men det är ju själva träningen ajg vill åt.
Moves var roligt som vanligt, speciellt nu när man kan det mesta av dansen.

Blev en promenad i blöta spår på skutis med jonna idag på dagen. Varför ska vi alltid ut dit när det är blött?
Men det var iallafall riktigt uppfriskande och skönt. Fick lite "skol känsla" bägge två :P

Att jag åkte till begrvik och käkade mat med älsklingen när han slutade, det kan jag visst ha glömt bort. Haha
Har ju faktiskt jobbat ocks¨å nu på em/kvällen.. det är ju duktigt det med.

lysmelk och sura körsbär

Det är vad jag mumsar på just nu, även mina absoluta favvo godisar, så nu vet ni det! Finns det inga lysmelk så vill jag inte ha plockgodis :P
Vindruvorna fick kompensera upp mitt dåliga samvete över att jag äter godis på en tisdag. Det känns rätt bra iallafall..
Nej fotboll igen, mäkta intressant!

Intervju

I går var jag på Intervjun för ev. nya jobbet. Blev possitiva besked och hoppas jag får det. Självklart är de fler som ska intervjuas osv. Men hoppas på att få svar snart iallafall :)
Intervjun var riktigt kul och avslappnad, kanske inte så konstigt då vi känner varandra sen innan. Haha
De tyckte dte var kul att jag var där men inte skulle ha nånting för en gångs skull..

Håller tummarna iallafall!

vaktande

Är katt-och husvakt igen. Men endast för 4 dagar, då svärmor och Peter är på semester. Alltid lika skönt att bo i hus, och absolut alltid lika gött att gosa med Rocco. Han har sovit på min arm båda nätterna, och i morse vaknade jag av att han la sig ned mitt i ansiktet på mig ungefär och där låg vi och snooza länge :D

image401

Ovanligt?

Börjar bli ganska vanligt att blogg.se krånglar numera. Riktigt irriterande, funderar nästan på om man ska byta blogg sida, men ändå vill jag inte :P

Sluta krångla nu!

RSS 2.0