Arbets helg

Ja det är en riktig jobb helg denna helgen. Nyss komit hem från första jobbet och börjar om 1 timme på nästa. Känner inte direk för att åka dit då det är lönings helg vilket förmodligen innebär mycket folk. Men det får gå. Köpte med lite godis från jobbet så jag ska nog klara mig :P
Mindre kul att vi förlorar en timmes sömn i natt, vilket innebär att när jag slutar är klockan redan 04, och stackars jag som ska upp vid 09. Men hoppas dagen på jobbet går fort, för sen är det nya tag på måndag. Ledighet och andra roliga saker :)

Youtube

Tänkte jag skulle lära mig lägga in filmer på Youtube, så ajg sedan akn lägga in mina egna här i bloggen. Det är dock inte det lättaste då jag inte är ett dugg intresserad av att lära mig det.
Men så fort jag får tid och ork kommer det lite filmer. Tänkte bjuda på några från Christina Aguilera och Westlife konserterna m.m.
Fan varför kan inte Christina komma till Sverige igen. Vilket sjukt bra konsert!

image405

image406

image407

Fredag igen

Måndag och Fredag det är verkligen inga andra dagar känns det som. Tråkigt nog.

Äntligen riktig träning idag iform av spinning, skönt även om det inte var på topp. Blev lite på gående på löpbandet också, då jag inte alls kände för coren. Hann dock inte så mycket eftersom jag stötte på en arbetskollega jag hellre babbla med :P

Var till mormor och fick mig god mat och nybakta bullar. Snälla mormor gav mig en påse att ta med till jobbet, blev perfekt fika på rasten :) Tack!
De 4 -5 timmar jag jobbade idag gick rätt fort. Dock märktes det att hockeyn hade börjat då det från typ 18.30 var ganska dött. Skönt förövrigt att det blev vinst för Färjestads del idag :)

Väntar på att älsklingen ska ringa så jag kan hämta dem i stan snart, sen är det sov dags då jag börjar 07 till morgonen igen, alltså arbetshelg med andra ord.

Sovmorgon

Igår ringde de och tyckte jag skulle hoppa in extra på jobbet idag. Snäll som jag är ställde jag självlart upp. Dock med lite gnäll över tat jag skulle börja kl 06. Så 5 minuter efter vi lagt på telen fick jag sms om att det blev sovmorgon.. fick börja kl 07 :D Pfft, sovmorgon my ass! Fast den där timmen är jäkligt värdefull faktiskt.

image404

Åh, skulle göra vad som helst för att få krypa ned bredvid den här godingen igen ♥

Höckey

Var ned till Nian igår och tänkte se hockeyn. Det började bra med att vi faktiskt fick plats och mat. Trivsamt och bra ända tills det kommer ett pucko och satte sig mitt i vägen, men han fattade snabbt och flyttade sig. Första 17 minuterna hann vi se innan man riktigt hörde hur lampan i deras ena projektor gick sönder, självklart den vi satt vid. Bara varsegoda och ställa sig och försöka se nått på en av de andra skärmarna. I pausen beslutade vi oss för att gå nån annanstans, vilket visade sig vara lättare sgat än gjort. Så vi tog bilen och åkte till mitt kära jobb, dem kan man lita på. Fast det var en helt dle folk där också, men vi fick iallafall plats och dryck. Grabbarna fick sina öl och se hockeyn, så de var glada. Själv "hängde" jag i baren med Nicke. Var inte så där gör sugen på att se matchen :P

Men hur typiskt var det inte? Just dit vi gick, och just den projektorn. Blev lite hojtande precis när den la av, och det kan jag förstå..


Shopping day

Igår bestämde jag mig för att ta en dag på stan idag. Inte allt för ofta jag är där numer, blir ju mest Bergvik eftersom jag är så bekväm.

Åkte till svärmor och fick mig frukost då hon faktiskt varit mitt sällskap under dagen. Hann ett och annat innan vi kom iväg. Väl på stan gick vi till Stadium då jag äntligen tänkte slå till på mina nya träningsskor. Men återigen fick jag mig, då de var slut. Fan! Jag som verkligen ville dem. Men det är ju bara leta vidare tills jag hittar några andra jag vill ha. Annicka som inte skulle ha nått kom däremot ut med en påse. Typsikt? Alltid så när vi ska shoppa ihop, jag kommer ut med ingenting och hon som inte ska ha nått kommer ut med en påse :P
Rännde runt i resterande stan och det enda jag fick med mig var ett par svarta converse. Kunde inte motstå dem när de faktiskt var nedsatta, och jag älskar mina vita.
Mitticity mat som vanligt, mäktigt med fan så gott det är.

Bergvik hann vi med också, kändes lika bra så hade vi det gjort också. Fann oss lite mer kläder. Så jag fick tillslut allt jag tänkt mig, utom skorna. Men conversen kompenserar dem rätt bra :P

Åkte därifrån rätt belåtna på shopping båda två. Blev inte mycket, men vill ju spara till London. Annicka lyckades jag ju dock lura på lite också, som hon säger iaf. Jag är nog rätt bra på sånt ;)

Tack svärmor för en trevlig dag :)

image403

Snopp

Jag glömde bort tvättsugan idag. Eller skulle ju ha tvättat mattorna. Träningen glömde jag också, men det var ganska mycket med flit då jag inte känner mig bra ännu. Men det är stort SNOPP för mattorna, jag ville verkligen bli av med dem. Får boka ny tid i morgon..

Våffeldagen

Trots sorgen idag är det ändå våffeldagen. Eftersom det var så synd om min älskling så fixade jag oss lite våfflor med grädde och sylt. Det var riktigt mumma tills jag åt en för mycket, då var det helt plötsligt inte lika gott.

image246

Var till svärmor och fick mig frulle i morse och gos med kissen massvis, precis som jag ville ha det, och tydligen han ;) Vi gillar varan ganska mycket vi två!

Bergvik med mamma och mormor efter att varit till morfars grav. Kollade in nya träningsskor som jag tänkte inhandla i morgon, måste dock till stan för de var slut i min strl på Bergvik. Men tänkte ändå ta mig en dag på stan i morgon och kanske få med mig nått annat fynd hem :) Vi får se!

Nu ska jag pyssla om älsklingen och se på film.

2 år sedan..

Vaknade halv 7 i morse återigen av att älsklingens mobil ringde. Då det slog mig vad klockan var och vad det är för dag idag så somnade jag snabbt om. Kände inte att jag ville vara vaken och ligga och tänka på den där timmen runt 07 tiden för två år sedan.
Det var nämligen då min älskade morfar gick bort. Usch vilken jobbig dag. Men jag är glad att jag var med hela tiden. Tänkte dock bespara mig smärtan i morse, och somnade då om.
Varit till hans grav och tänt ett ljus med mamma och mormor.


Älskade morfar vad jag saknar dig! Tänker på dig varje dag och älskar dig fortfarande lika mycket!


Operation

Stackars älsklingen. Det var inga små skruvar de tog ur hans ben idag. Att han fick ligga vaken och kolla på tror jag inte direkt gjorde det hela bättre. Dte hade tydligen gjort jätteont, vilket jag kan förstå. Vi fick oss iallafall et rikigt gott skartt när de var klara. Älsklingen förklarade lite saker som hänt inne i operations salen, hade dte varit jag hade de aldrig fått operera mig. Tror han själv var lite skakis innan. Haha.
Snabbt ned till apoteket och införskkafe lite smärtstillande piller så nu mår han bättre :)

Ni ska få se bild på skruvarna nån dag!

Blogg kopiering

Varför bloggar man om man ändå ska kopiera vart och varannat inlägg från någon annan? Har man alltså så dålig fantasi så kan man lika gärna skita i att skriva ett inlägg just då eller den dagen. Förstår inte, vill inte folk ha sina bloggar och vara unika? Modebloggarna skriver om exakt samma saker, mode och kändisar det är så de får sina läsare. Fine de skriver om samma saker men ändå med sina egna ord.

Jag och Emma disskuterade bloggar i Lördags, och vi kom fram till samma sak, om vi nu jämför två av sveriges största bloggar. Självklart pratar jag om Kenza och Blondinbella.

Kenza
gillar vi båda två för att hon är så himla söt och verkar riktigt skön för sin ålder. Hon tjänar läsare på att hon är sig själv och inte för mer. Hon skriver om egna saker och inte bara senaste inom mode världen m.m.

Blondinbella "hatar" vi båda. Hatar är väldigt fel ord, för jag känner henne inte. Men är ändå rätt imponerad av att en sån ung tjej kan provocera så jäkla mycket folk som hon faktiskt gör. Hon vet verkligen hur hon ska gå tillväga, även om jag tror mycket kommer fårn hennes s.k "bloggcoach". Hon får nog dock lite bättre tips från coachen än de i parlamentet :P Nej, skämtåsido.

Det jag ville komma fram till är att har man en blogg så ska man fan blogga utifrån sig själv och ingenting annat. Hur skulle det se ut om vi alla började kopiera texter från varandra. Jo, alla skulle skriva samma sak och hur kul r det att läsa sånt? Nej fan ta tag i livet om ni ska blogga och testa plippa själv på tangentbordet istället för att sno rakt över.

Jag har min blogg mer som en dagbok, och det var det som jag tänkte mig från början. Visst den är offentlig, men jag passar mig vad jag skriver i den också. Skriver inte mina innersta hemligheter tex. och jag skriver inte ut adressen överallt. Nej jag är inte dum, bara googla på mitt namn så kommer dne pp, men ändå. Folk som hittar dne hittar dne och ingenting mer med det. De är så välkomna att läsa och kommentera - För det är mina åsikter och mina ord, ingen annans!

Ledighet med fullspäckat schema

Chefen ringde förrut och frågade om jag ville komma in extra i morgon. Men jag har faktiskt min lediga vecka nu, och så ska det förbli. Kan inte heller för dne delen, för ju mer jag är ledig dessto mer saker har jag att göra. Tänkt när jag var ledig jämt förr utm helgerna, det var nånting precis hela tiden.

Imorgon tänkte jag börja dagen med att åka och våldgästa svärmor och få mig frukost och gosa med min andra man och älskling, det var ju nån dag sedan nu. Älsklingen har fått för sig att han har äganderätt på alla bilder som tas på honom så för varje bild jag tar måste jag ge honom minst 50:- Blir med andra ord jäkligt dyrt för min del + att han vill ha retroaktivt för alla kort jag redan tagit. Shit, nån som vill låna mig nån mille? ;P Glömm, det är lika mycket min kisse nu. Kan knappt bärga mig tills på söndag så vi ska passa honom i flera dagar. Ska bli mys och få sova med honom igen!

image401

Tänkte hinna till bergvik och handla lite mat och ev shoppa något litet till mig själv, typiskt när lönen rullar in i morgon? Johanna i ett nötskal!
Älsklingen kommer hem efter lunch, och då hinns ingenting med för det är operation - ta ur skruvarna som gäller. Hoppas inte han får för ont utan han kan gå på benet som vanligt. Vill ju att han ska kunna börja spela fotboll och allt sånt som normalt igen. Tror han tycker det ska bli rätt skönt att få det gjort iallafall.

Sen är det hem och slänga in mattorna i groven, passa upp älsklingen får jag säker också. Men det gör jag så gärna i morgon honing :) Även tänkt att ta mig iväg på träning i mrogn kväll, var väll en vecka sen igen. Hoppas bara min förkylning känns bättre i morgon, annars vet jag inte riktigt om ajg vågar. Vill inte vara mer sjuk nu!

Bra sömnmedel

- Hockey!

Tror inte ens matchen hann börja innan jag somnade. men ajg såg iallafall alla färjestads mål, det var väll bra av mig? :) Finns nog ingen som är mindre sport intresserad än jag. Fast måste ändå erkänna att i slutspelen kan ajg offra mig att se en match eller två.

Inte varit utan för dörren mer än 1 gång idag då jag offrade mig att gå och boka grovtväten så jag kan slänga in mattorna i morgon. Inte direkt vari väder för att vara ute heller.
Tänkte åka till mormor och säga hej då till brorsan, men förmodade att han redan åkt så det blidde inget.

Nu är det snart Gone in 60 second, men för min del får det nog bli 100 höjdare faktiskt.

Städning i dagarna två

Ja vilket über ryck av att städa vi fick oss här hemma igår. Vaknade tidigt och för en gångs skull kände ingen av oss nånting av den så kallade bakfyllan, fy satan så skönt.
Delade upp lägenheten och jag blev så gott som klar med min. Älsklingen däremot tyckte det var riktigt viktigt att fixa data-hörnan, så det roade han sig med. Men det blev faktiskt rät bra där.
Äntligen ser dte ut som ett riktigt hem och inte ett bomb-nedslag som mamma skulle sagt. Känns jäkligt skönt nu när dte är över, och det är endast hallgolvet som ska skuras och mattorna som ska tvättas för min del.
Känner dock på mig att jag får ta restrande av lgh också då älsklingen från i morogn får leka handikappad några dagar, synd.

Men trots all denna duktighet har vi hunnit med annat också, lite lathet unna vi oss i form av Guitar hero. Var tills mormor igår kväll och innan dess var vi till älsklingen farmor och hälsa på då hans pappa, farbror och fruar var där. Fick veta att det var inte bara och bara med våran garderob, men farbror Bo tala om för älsklingen hur man gör så nu kan han inte slingra sig ;)

  

Påsk kärringarnas äventyr

Vilken trevlig utgång det blev i Lördags.
Kom till Emma där hon och Eric satt och ölade i takt med hockeyn. Blev en nice match då färjestad vann, det gillades. Jag vra nog rätt tråkig då förkylningen ville påminna sig verkligen hela tiden, men jag hänbgde väll inte läpp för det.. eller? Emma tjata som en galning och jag var rätt duktig ändå.
Emmas snälla arbetskolega fixade så vi slapp Nöjes. Nöjda och belåtna blev vi hämtade och åkte till Blue Moon istället. Tack Jenny! Hur skönt som helst att slippa gå til Nöjes och sitt eget jobb så fort vi ska ut. På blue var dte mycket folk, och riktigt kul. Träffa massa annat roligt folk än alla vanliga som man annars stöter på.
Fick mig en riktigt glad nyhet, eller förhoppningsvis. Träffade även en gamal kompis till brorsan, och jag förstår inte hur han kände igen mig. Det får förbli en gåta..
Synd att det skulle vara kallaste kvällen på hela vintern bara, för mina stackars fossingar frös ordentligt i sommarskorna, men vill man vara fin får man lida pin, sådäså!

Tack Emski för en rolig kväll, får inte dröja 100år tills nästa gång nu!

image341


Se upp!

Klar för utgång om 10 min. Eller klar för att bege mig till Emma och förfesta lite och se på Hockeyn. Hoppas på Färjestad vinst idag så är dne biten avklarad sen :) Vore riktigt nice, hemma match och allt. Men den som väntar på något gott..

Min förkylning hänger tyvärr över mig mer än i morse nu. Drygt som fan, men jag är laddad ändå. Hoppas på en riktigt trevlig kväll, men kan iofs. inte bli annat.
Nu ska jag kurera mig en sväng sne ringa brorsan och se om han är klar för att skjutsa bort mig.

Se upp för dårarna ikväll!

image397
Jag och Emma för så där en 3-4 årsedan :)


Glad Påsk

Nu är det snart dags för en dusch sen iväg till Moster och käka lite påsk mat med släkten. Ska bli riktigt gott, är redan nu grymt hungrig och sugen på lax och ägg m.m. Orkar inte göra mig nån frukost utan vill vara ännu mer hungrig sen. Och som ni vet älskar jag att umgås med släkten :)

Ikväll är dte utgång som står på schemat. Inte direkt gör taggad, men det ska bli jäkligt kul. Varit ute en enda gång sne nyår så detta är jag vääääärd :D
Önska dock att min förkylning inte ville visa sig idag, men det gör den. Förhoppningsvis hinner det bli bättre tills i kväll, för som sagt jag ska ut vilket som.

GLAD PÅSK!

image396


Blekfisar

Ganska nyss kommit hem från Svärmor och Peter. Det var riktigt mumma med mat, och självklart lite godis. Kände yvärr att jag inte var på min sociala topp, då min förkylning ville göra sig påmind. Tråkigt!
Sophie och Ida var där också, trevligt. Sophie som spenderat en tid i Thailandet var brun som bara den, vilket reulterade i att vi övriga 5 såg ut som riktiga blekfisar. Och jag som ändå tyckte jag är lite brun nu, men nehe.
Det kom även två vänner till A & P och gjorde oss sällskap. Singing Bee var på, och det kommenterades rätt friskt, men kul är det. Så ska det låta direkt efter, även det undrhållande.
Alltid lika trevligt att åka hem till dem på middag..

image395
Ungefär så här mycket skillnad var det på Sophie och oss andra, eller iaf. äslklingen :P

Nu sitter jag och inbillar mig att om jag dricker en cider så blir jag frisk, men känner inte ens smaken på den. Jag som ville smaka om den var god, men nja säger jag nu. Imorgon kanske den är det :P

Tänkte åka iväg och umgås med Fia och käre Kusin Ida, det var på tok för längesen, även om jag och Ida får umgås hela dagen hos moster imorgon. Men fan i brist på anat åker jag nog dit nu och lägger mig i fias soffa.

Tack för en riktigt låååång långfredag!

Långfredagen

Den här dagen har verkligen rätt namn, för den här dagen känns precis hur lång som helst.

Vi som tänkte ta en riktig sovmorgon idag vaknade vid 08 av att nån idiot frenetiskt ringde till älsklingens arbetstele. Och som vanligt kan inte jag somna om när jag väl vaknat. Så det var bara sätta på tv och försöka få tiden att gå. Tvingade upp älsklingen då också, som tydligen mår riktigt som han förtjänar idag. Stackaren!

Är arg för att jag inte är frisk heller, vilket innebär att hela min släkt är ute på skutis och går äggtrampen, medans ajg får sitta hemma för att inte bli sjukare. suger riktigt hårt. Jag som sett fram emot påskhelgen så jävla länge med alla festligheter och släkten osv, så går jag och blir sjuk. Mewn dte är ju iofs. bara idag jag missar promenaden :)

Väntar på att mamma ska ringa och säga att de är klara så jag kan åka till moster och umgås lite med dem innan det är dags att åka hem och svira om igen.
Ikväll är det middag hos svärmor och Peter som gäller. Ska bli lika trevligt som alla andra gånger :)

Nu ska jag se hur det går för mannen i huset som stått i duschen den senaste timmen. Tydliga tecken på bakfylla? Ja tack! Och han som älskar att reta mig dagen efter.
I morse som frågan som alltid: "Älskling, vi ska inte bli nykterister du och jag?"
Till svar fick han: "Haha, det trodde du.. kanske du men inte jag!"
Vi får väll se på söndag vem som är dne kaxige av oss då, förmodligen inte jag..

Kalla jävliga Torsdag

Fick mitt sista HM paket igår, innehållande mina två bikini topppar :) JIppie, är as nöjd med dem. Dock måste de sys in liute i banden, men det är ju inge större besvär. (säger jag som inte syr det ändå :P)

Sen var jag till mormor, skulle egentligen bara in och häls apå men åkte inte därifrån förens i natt. Kul att umgås med bror, och självklart mormor :) Vi får helt plötsligt så roliga disskutioner tillsammans. Kollade på Apollo 13 också, eller jag somnade som vanligt.. men ändå.

Provkörde pappas bil samtidigt som jag skjutsade Linda och Simon till Kickan där det var p-fets på G. Inte ett dugg avis att de satt där och pimpla i sig massa gött och jag fick kolla på. Så därför tog ajg och åkte därifrån. Fan vad skönt bilen gick.

Höll förövrigt på att blåsa bort i natt när jag åkte från mormor. Inte skönt alls.
Inte heller lika skönt när det kom ett fylla till pojkvän och slängde sig ned i sängen.. haha!


Broderligt besök

Igår kom tydligen min bror hit till stan. Fan vad skönt dte är när det är sånna här speciella saker som påsk och jul osv så han kommer hit. det är riktigt kul och uppskattat. Att  ingen viste om det gjorde det roligare. Mamma blev nog väldigt förvånad när han ringde :P

Ska snart dra mig ur sängen och sluta tycka synd om mig själv. Bege mig till mormor och få dem att tycka synd om mig. Speciellt mammi ;) Måste ju ut och provköra pappas nya bil brorsan hade hit också. Dock förstår jag inte att pappa lånar ut den.. igen. Kanske bli ytterligare en ny? haha, nej då.. det var ju en olyckshändelse.

Roligare än så här blir det inte för nuet. Nyss sett Pocahontas, och då slog det mig att när jag var liten hade jag sängkläder med Pocahontas och John på. Alltid när jag la mig då kände jag mig trygg ifall det skulle hända mig nått, för då skulle de två hoppa ur täcket och rädda mig. Ojoj, man hade lite annorlunda fantasier som liten. Hihi


Men ge mig kraft

Typiskt att jag gått och blivit sjuk igen. Inte längesen jag blev frisk och äntligen kunnat börja träna och ta i på jobbet igen. Tji vad jag fick mig där, nu är det nämligen dags för mig att vara sjuk igen. Jag vill inte. Jag skulle ju gjort ett lång pass på jobbet idag, istället ligger jag hemma i sängen och tycker synd om mig själv. Kroppen värker och det är inte kul alls. Dck något bättre än i går kväll, men inte bra alls.
Är dock jäkligt stolt att jag vågat mig på nässpray. Jag som tycker det är det äckligaste någonsin, men har insett att jag faktiskt måste använda sånna här kur skit saker för att slippa vara sjuk i flera veckor nu.

Tråkigt nog kan jag inte följa med på p-festen ikväll som brudarna skulle ha. Lite tråkigt då jag verkligen sett fram emot detta och verkligen verkligen ville gå ut idag. Men känner jag mig bättre ikväll åker jag nog dit en svängoch säger hej iallafall.

Avstår dock från allt jobbigt både idag och i morgon. Tur i oturen så är konserten inställd på fredag så jag slipper rjobba då, skönt att få en kvll till med vila. Ska vara frisk på lördag. Då är det den verkliga utgången jag sett fram emot hur länge som helst. Hoppas verkligen jag mår mycket bättre då än nu. Vill inte vara sjuk ju! Til veckan ska jag vara frisk också, är ju ledig tills på fre, och hur kul är det att vara sjuk när man har ledigt?

Varför måste jag vara sjuk så mycket? tror jag håller på att gå igenom varenda bacill som finns på jobbet just nu, drygt!

image329

Nytta

Solning i morse, fan så skönt det var.. om dte inte hade varit för.. haha jadå, två jäkla rör till som var trasiga i ett annat solarie, bredvid varandra dessuom så jag fick ligga snett. Sjukt surt! Idag orkade jag inte ens sga till efteråt utan gick förbannadt ut därifrån. Mamma får ta det, hon känner dem :P haha
Men det finns inget som irriterar så mycket. Nu ljög jag, men typ.

Annars läst igenom en massa viktiga papper. Kände mig riktigt vuxen faktiskt :)

Har gjort ännu mer nytta idag, genom att jag varit på jobbet. Sjukt segt gick tiden, och det var tråkigt iom att vi int fick nån leverans i går, så har vi endast fått frklara det för varenda människa idag ungefär.

Sista nyttan gjorde jag alldeles nyligen. Håller mina tummar och tänker på annat så länge. Skulle bli mäkta förvånad om det går igenom, inte typiskt mig!

Nu inväntas älsklingen från hockeyn, sen är dte tidigt i säng för min del. Jobb i morogn igen.

Hej hopp!

Lite klagomål också

Kom på nu när jag ändå är så glad så måste jag ju få klaga lite.
Vem fan beställde snö NU?

Hej jag heter Johanna och hatar all snö som kommer ned efter februari månad. (även om jag innerst inne myser av den) Nje men ärligt nu vill jag gå mot varmare och ljusare tider ju. Snart ställer vi om klockan och allt, då ska dte ju bli vår. Snälla någon? Nej nej, tänkte väll det..

Förövrigt så åkte jag i morse och drömde mig mot varmare breddgrader efter att ha blivit upp tvingad av älsklingen 07.30 när jag har sovmorgon. Solariet var inte helt fel kan jag tillägga, fast att det var 2 rör som var trasiga irriterade mig ungefär.. hela tiden!

Så nu har jag klagat klart, nu ska jag ta tillbaka mitt vanliga glada jag igen.

Glada besked

Läste nyss mailen, och där var det glada nyheter. Jobbet jag sökt vill att jag ska komma på intervju. Skulle bara svara på mailet så skulle de återkomma med tid och plats. Åh, jag är glad. Vore riktigt kul om jag fick det, men som alltid ska man inte hoppas på för mycket.
Jag är husomhaver iallafall glad, en intervju är ju alltid en intervju :)

image394
så här glad är jag idag, fast inte riktigt så brun.


Fast i snön och Moves

Åh, det gick så fort att jobba idag + att det var kul för jag hade händerna fulla precis hela tiden, det är då jag trivs som bäst. Plockade om ohc dolade i flera timmar. Försöket till att ha rast misslyckades ganska mycket, men tillslut så :)

Fick gå hem tidigare eftersom våran leverans var fast i snön nedåt i Sverige. Skönt för min del som får ta igen det på onsdag iställe, skulle ändå gjort kort dag då.

Hade i stället tid att åka på Moves Med malin och malin. Idag var det faktiskt ännu roligare, kanske mycket pga att man hängde med i stegen nu när man gjort dem 2 ggr. Nästa gång lär vara ännu roligare. Känns kul att få träna nått där man bara "jobbar" med kroppen liksom, inte står still på ett ställe eller på en cykel.
Vill att det ska vara oftare än bara en gång i veckan ju, men tyvärr..

Nu är det snart 100 Höjdare :D

Väx upp!

Jag måster verkligen sluta med att bestämma vad jag tycker och tänker om folk efter att jag träffat dem 2min. Jag dömmer ingen säger jag, men dte är väll fan precis det jag gör.. eller? Vill inte, men det blir så ändå.
Idag fick jag lära av mina misstag iallafall, och det var nog tur för min del.
Borde nog växa upp jag ockås och sluta med sånt trams.
Har iallafall efter idag en helt annan uppfattning och det känns riktigt bra faktids. Ska verkligen tänka mig för i framtiden!


Madrid och Barcelona

Är det inte typiskt?

Jag och älsklingen åker ju till London 7 - 11 Maj. Som ska bli super skönt!

I fredags ringde svärfar och frågade om vi ville med han och hans fru till Madrid och Barcelona i vår. då kom det. I maj, närmare bestämt den 12 maj och en vecka framåt.
Vi skulle med andra ord bara hinna landa i Sverige för att sedan åka över till Norge och flyga iväg med dem. Det lockar oss båda och vi har i tills i morgon på oss att bestämma. Men tyvärr har vi nog redan gjort det. Ingen av oss kan riktigt säga om vi kan vara lediga 2 veckor. + att jag vill veta hur det blir med ev. nytt jobb innan. Tänk om jag får det så ska jag vara ledig 2 veckor nästan direkt, det känns inge vidare.
Men är det typiskt eller är det typiskt? Tråkigt men sant, i bland får man tänka och agera lite vuxet också, vare sig man vill eller ej.. Hade varit fruktansvärt kul annars.

Hursomhaver så tänkte jag försöka få med pappa och brorsan dit i höst. Pappa har ju inte fått sin julklapp sedan 1år tillbak av oss som var just en resa dit. Så vem vet, jag kanske kommer iväg dit ändå :)

Skit

Så säger jag om mitt nya schema, fast samtidigt säger jag bra. Är ledig en hel del, jobbar dock en hel del helger men det väger ledigheten upp. Skit säger jag som vardags tiderna. Enbart fått kvällar, vilket resulterar i att jag och Dreas kommer återigen jobba om varandra massvis. Iallafala varannan vecka. Det är verkligen inte kul. Fast där vger det upp att jag hinner göra massvis på dagarna istället. Dock kommer detta innebära att jag på sättochvis måste dra ner på jobb på mitt andra jobb om vi ska ha tid för varandra nån gång. Men förhoppningsvis blir inte detta det permanenta rullande schemat, utan endast för 1 månad framåt. Annars vet jag nån som kommer protestera, vägrar jobba enbart kvällar! Jo, en förmiddag har jag. Då börjar jag 06.00, skönt?
Nej jag ska inte gnälla, verkligen inte. Men jag är knappast nöjd!

Hoppas jag får det nya jobbet jag sökt!

Working Weekend

Om man säger summa summaru av helgen så tycker jag att jag jobbat dygnet runt.

Började 07 i Lördags morse igen och slutade 19.00. Dagen gick ganska fort, men det är ändå segt på något sätt att jobba helgen. Men jag ska inte gnälla.

Skulle mysa till det med älslingen och se melodifestivalen och käka ägg- och räkmackor, and I did! Men när det var dags för sammanställningen av poängen osv i finalen somnade jag. Kanske inte så konstigt, men typiskt mig.
Älsklingen lurade mig när jag väl vaknade och sa att Christer sjögren vunnit. Jag kunde inget annat än att se u som en fågelholk, men genomskådade han ganska fort då han sa at Christer fått alla 12:or, och jag hörde faktiskt i sömnen att Charlotte fick en (Okej, kanske många mer, men som jag hörde!).
Jag är nöjd med att hon vann, hennes låt var den mesta schlager låten och den är bra.
Förresten är nog jag den enda människan utöver 55+:arna som tycker Christers låt är lite små härlig :P

In i sängen för att somna om, för att sedan vakna och göra sig i ordning för jobbet. Jobb mellan 09-19 idag, slappt som bara den. Enbart suttit på arslet ungefär. Men jäkligt tråkigt. Men söndagar är fina dagar egentligen. Dock om man har i baktanken att man bara vill åka hem till älsklingen eller göra nåt kul så är det pissigt att jobba.

Men nu är iallafall denna arbetshelg över för denna gången. Knappt 14 dagar kvar tills nästa..

image393


Lovely Friday

Så jäkla lövely vet jag ju dock inte om den var. Fick iallafall sovmorgon då jag tydligen stängde av klockan när dne ringde, och inte vaknade kl 8-9 automatiskt som vanligt annars.
Åkte till Annicka och fick mig frukost, fast det var ingen ovanlighet direkt :P Men mig gör det inget.. behöver inte göra den själv. Jo tack jag vet, är riktigt bortskämd när det gäller mat!

Låg och halvsov och löste korsord om vartannat i soffan hela dagen tills det var dags att ta tag i livet och åka iväg till jobbet. Väl där fick jag en nyhet jag måste kolla upp i morgon. Säger då det, tur Anna och Malin har koll på saker och ting. Haha!

Riktigt seeeg kväll, trots att Kickan, Linda, Jerker och Janne gjordemig sällskap. Hann med både det ena och det andra faktiskt.  Så när klockan närmade sig 23.00 tog jag mitt pick och pack och åkte hem, kände inte att jag orkade vara kvar mer då.

Torsdag - Lediga dagen

Ja, jag vet.. varit ledig hela veckan. Men inte förens i torsdags tog jag mig en dag och kände efter hur dte kändes. Träningen var kul - Bodypump. Endats 4st var vi och det gjorde träningen extra rolig och mer personlig. Samma instruktör som i Söndags och jag tyckte hon var riktigt bra. Som sagt, kul med förnyelse i passen :)

Åkte hem till Svärmor och spana Top Model, och intog soffläge tills jag fick åka och hämta älsklingen typ. Annicka gjorde mat åt oss, eller jag hjälpte faktiskt till, det är viktigt! Och sen fick vi snällt se på Hockeyn som Dreas och Peter ville. Tråkigt ansåg vi båda och slumrade till i soffan.
Men med lite gos och gull med Rocco senare åkte vi hem och slocknade ungefär.. direkt.

Så ska en ledig dag vara, enbart slappande, då trivs jag!

 

Onsdag - Träningsdagen

Onsdag kan bara sammanfattas så - Träningsdagen! Spinning på dagen, direkt till skutis för lång prom med Jonnis och sen blev det Aerobic Jazz på kvällen. Tänkte att det är lika bra att passa på att testa de olika passen när jag ändå kunde denna veckan. Och det har varit kul. Hoppas på att vara ledig och kunna gå på dem fler kvällar..

Hann faktiskt åka till mamma en sväng också för att försöka fixa lite papper till skolan. Skrev ut ansökningspapper osv så mamma skulle kopiera betygen och lite sånt. Ska bara fixa arbetsintygen från alla ställen nu så kan jag söka sen :)

På kvälla hämta jag upp Johanna och vi begav oss för till Emma för mys kväll. Fick oss kakor och glass, och spana Fråga Olle och Playboy man.. Riktigt mysig kväll vi borde göra oftare!
Förövrigt kul att se hur Ems och Erik bor, inte varit där förens då.. det är skandal! Riktigt fint hade de det iallafall :)

image391
Bjur på mig själv för isådär en 5 år sedan. Har ju fått hedersplatsen av älsklingen i Hallen!

Some update

funderar på om jag kanske ska uppdatera lite? Jobbat massvis så inte riktigt hunnit med det på senaste dagarna..

Håll tillgodo!

Idol till Karlstad

Ja kom på det nu.. Idol kommer ju till mitt jobb den 19 April. Då ska jag jobba! ;D Kul att se alla nervösa och spända människor. tror verkligen mitt jobb är en perfekt plats att ha Audition på också.
Kul att se nya Juryn också.

image389

Today is the day

För någon iallafall..

Mor och Dotter dagen blev till en Mormor, Mor och dotter halvdag :) Inte fel alls. Självklart uträttades mammas ärenden till en början sendan mina. In till jobbet och hämta kläderna + lämna ledighetsansökan. Blev ett litet annorlunda besök där, men jag är inte förvånad. Snälla nån ge mig ork?

Aja vidare och hämta upp mormor. Ut till bergvik för lite shopping och mat intag. Köpte en kuvert väska + 3 skärp på Lindex för ynka 13:-. Inte illa alls faktiskt. Skärp för 1:- styck var inte riktigt vad jag tänkte mig. Sen åkte det tydligen med lite underkläder också. Nu får det faktiskt vara bra för ett tag framöver.
Moster fick sig ett celebert besök av oss också, vilket resulterade i en fik.

Hann inte mer än hem för att vända till stan och möta upp Mallan och Lottan. Mötte upp dem som ovanligt nog satt på waynees och käka med Lina och Jonna. Så intressanta disskutioner vi har, som alla andra får ta glädje av, det är väll snällt? Rännande på stan och sånt där hanns med också.

Kvällen har jag spenderat hos älsklingens farmor. Svärmor skulle hjälpa mig att fixa kedjorna på min väska, men den glömde jag hemma, så det fick vara. Ovanligt? Får ta det nästa gång istället.

Nu är det läggdags bara älsklingen kommer hem. Av nån anledning tycker han att jag inte ska få sova längre när han åker till jobbet på morgonen, så han sätter sin mobil på snoozning 10 ggr tills jag ej kan somna om. Tack älskling, du är för söt!


Nybakta bullar

Idag har jag gjort en massa nytta faktiskt. Framförallt all träning. Spinningen var svettigare än någonsin då fläktarna ej var på, och man ville i princip bara ut därifrån för att få luft.
Moves var riktigt kul. Dock var jag och Malin inte så jäkla med i Matchen som Engan, men fan det var ju första gången för våran del. Redan bitter att jag jobbar kvällen nästa måndag :( Men det kommer absolut fler gånger!

Var till ett ställe med min CV idag. Han som tjatat på mig kom i lördags och sa att han inte sett nån ansökan från mig, så idag var jag där. Känns bra att den är inlämnad sen får vi se vad de bestämmer om de ens ska ha nån mer anställd.
Mamma tala om att jag kan få extra jobb på ett annat ställe annars om jag ville, men vi får se hur det går med detta och lite annat först. Känns jobbigt att pussla ihop en deltid + 2 extra jobb, men det är ju pengar :)

Ringt vägverket och beställ nytt skättemärke till bilen och även efter massa prat skaffat oss, eller iallafall ansökt, om jetkort. Åhoj, vad det går framåt på oskarslund!

Annars till mormor och fick mig mat, självklart hade hon nybakta bullar. Mina favvisar. Mamma kom och gjorde oss sällskap över en fika, som resulterade i att vi bokade deras London resa tills i höst. Inte varje dag man bokar två london resor, dock ej båda till mig då.

Sprang även över till Hydro och hämtade ut mitt andra HM paket, vilket innehöll en Jacka och en bikini, wiie. Kom på att jag inte ens provat jackan än, kanske vore en smart idé?

Nu är det faktiskt lägg dags, det är Mor och dotter dag i morgon, då måste man vara på allerten. Natti Natti!

image388
Jag och Mami på julafton

London 7 - 11 maj

Nu har vi bokat London!

Ja efter att ha suttit med bokningen i över 1,5h är dne äntligen klar. Jäkla skit sida som fucka sig hela tiden. Men nu är det klart iallafall. Så Ons den 7 maj flyger vi iväg och återkommer på söndagen den 11 maj. Ska lbi otroligt skönt att komma iväg, och det är klart den bästa 20-års presenten! Tack älskling!

image387

Uh

Just nu luktar jag grillad kärring. Nånting i den stilen iallafall. Mna luktar verkligen inte gott efter att ha solat, men oj så gött det var :) Promenaden dit var ok, men hem var det hemskt.

Nu ska jag åka iväg på spinningen. Blir mycket motion idag.. skönt.


Moves

I morgon ska jag äntligen få testa Moves. Ska bli riktigt kul. Malin, Malin och Lovisa ska ´dit också. Jag som velat testa sen jag började tränat men dte har aldrig passat + att jag inte vill gå själv. Jga längtar redan massa tills i morogn kväll. Saknar att dansa som bara den. Det ska ju vara nån typ va Body Jam, och alla säger ju att det är så jäkla kul, så jag hoppas verkligen det :) Vill ju ha fler träningspass alternativ.
Nu är det bara Body Combat jag vill testa sen, det såg sjukt kul ut när de var på jobbet i vintras och visade.

image386

Retur och ny beställning

Har precis fyllt i vad som ska tillbaka från min H&M leverans jag fick i veckan. Blir 4 saker som får åka tilbaka då de är förstora och jag är även tveksam på att det kommer bli använt ens som slit och släng. Så istället har jag beställt 2 nya bikinitoppar, blev så kär i den ena jag fick hem nu sist så det fick bli två till av samma modell..

Imorgon tänkte jag ta tag i att skicka tillbaka andra helt, men oj vad jag tycker sånt här är krångligt.. saker och ting ska gå lätt för min del :P

image385

Söndags mys med Lovisa och mallan

Träningen var hård och jobbig, men kul för det var en ny instruktör vilket innebar lite ändringar i passet, sånt gillar jag. Annars kan träningen lätt bli himlans enformig.
Känner redan hur mycket starkare jag är :P Skämåsido!

Hem och slänga sig i duschen för att bege mig till Lovisa där även mallan befann sig. Matlagning på avncerad nivå för en söndag enligt mig, idga är ju en pizza dag? Men nej eftersom älsklingen hade match efter match fick vi bryta våran tradition och jag fick äta god husmanskost. Tack burdar! :)
Sen blev det mys i soffan med godis och Stardust, mycket bättre film än jag trodde. Men då sov jag ju även 5 min också, ingen skräll? Förövrigt.. vem är egentligen Sienna Miller? Fan, så här snygg som nedan var hon ju inte i filmen.. inte konstigt att det blev en massa oklarigheter!

image384


Pump

Nu ska jag ta mig ur soffan och åka iväg på ett Bodypump pass. Försöker pumpa upp mina muskler så gott det går.. i går på jobbet fick jag däng i armbrytning av en 89:a, och ändå tog jag i med båda händerna :P
Så sant som det är sagt är jag klenast i sverige!
Det är inge kul alls. Får man inte heller upp en frys.. då är det riktigt illa!

Så nu ska jag jobba på att bli stark!

image383
Tänkte satsa på något sådant! Snyggt?

Rent Hus

Sitter och kollar på reprisen av programmet Rent Hus. Fy fan, hur kan man ha det så jäkla äckligt hemma? Mår illa av att bara se på det. de har ju fan två barn också, är man inte räddare än så om dem? nej fy, så vidrigt borde ingen människa få ha det hemma..

image382

The weekend

Fredag: Vaknade 15 min innan jag skulle iväg på träningen. Slängde på mig klär och körde som en dåre dit, men jag hann.. men 1 minuts marginal :P haha Roligt med ett annat pass än de jag brukar gå på faktiskt.
Åkte hem till Annicka efter och snikade mig frukost, vilket resulterade i att jag fick laga lunchen. Varför? Förmodligen för att jag skrev i torsdags att jag inte tycker dte är nått kul.. men jag gnällde nog en hel dle också, men gott blev det :)

Sen var det jobb efter jobb som gällde. Hann inte mer än sluta på det första så började jag på det andra, där Hardcore Superstar spelade. Och det var bara en massa annorlunda fölk där. Äckel luktande, svettiga svartrockare, inte min grej!  En stund funderade jag på om de trodde de var på festival.. haha

Lördag: Min och älsklingen dag, tänkt vi, men nee. Skulle till sunne och åka bräda, men inge vidare väder så vi åkte och kolla på bilar i stället. Hittade dock absolut ingenting som lockade igår, får leta vidare helt enkelt.. men vi är nog ganska överrens nu om vilken typ av bil det blir.
Åkte hem och la oss i soffan tilla jag började jobba. Inte alls på jobb humör till att börja med, men kvällen gick fort trots så himla lite folk som dte var. Jag var hur som haver jäkligt nöjd när jag fick krypa ned bredvid älslingen i natt ialafall..

Lövely Torsdag

Kan man klaga när det har varit strålande sol och rätt sköt väder ute? Jo, okej då.. att jag jobbat kan jag klaga på, även om det gick fort som vanligt :P

Tog en promenad på dagen med Sara, kände inte alls för träningen då det var så gött ute. Ska ju ändå dit i morgon. Var även till Annicka och snikade mig både frukost och lunch.

Börjat inse vad jäkla bortskämd jag är när det gäller mat. Lagar aldrig mat på dagarna då älsklingen jobbar. Det är helt enkelt för tråkigt att laga till bara en enda person. Annars är dte ju iofs. älsklingen som fixar maten här hemma. Men jag har en mamma, mormor och Svärmor som mer än gärna lagar mat till mig :) Tack Tack! Så varför ska jag ens lägga energi på det? Men tro inte att jag inte kan, jag är bara väldigt lat :P


H&M leverans :)

Fick hämta ut mina grejer från HM idag. Iallafall det mesta av beställningen. Jippie :)
Är relativt nöjd med det mesta, funderar på om en del ska tillbaka eller om det får stanna som slit och släng kläder. Sånt kan också vara bra att ha :P Ovanligt att jag tänker så?

Är hursomhelst nöjd över att det just nu är mitt..

image381


London - Here we come..

Trodde vi ja. Suttit i några timmar och letat billiga, men ändå nice hotell i London + flyg då så klart. När jag väl funnit dte jag vll så blir alt knas? Jag ville då inte genomföra bokningen utan mammi får hjälpa mig i veckan så allt blir rätt :P Tänk om jag skulle boka fel och det bli fel när vi kommer dit, inte kul :P

Men vi vet iallafall vilket hotell det blir, förmodligen. Ett precis vid Hyde Park så det blir någorlunda centralt. Bodde ju där när vi va där med familjen för sisådär en 13 - 14 år sedan, och minns inget. Men de säger att det ska vara bra att bo där, så vi litar på dem..

Synd att min Uncle Jury inte är så frisk längre. annars hade det varit sjukt kul att hälsa på han igen. Det kommer jag faktiskt ihåg från London resan, att vi var hos han och Tant Phillies :) Riktigt snälla människor, precis som farfar! Och hans lägenhet mitt i centrala London skulle jag absolut inte ha nånting emot att bo i, någonsin!
Men nu är livet inte så, tyvärr. Hälsar vi på han så kommer han bara fråga 50 ggr vem jag är, och det ska vi bespara honom.. hittills iallafall, jag vill verkligen hälsa på honom!

7 - 11 Maj har vi tänkt att det ska bära iväg med oss.

 

Tänkte jag skulle låna med Pappas kamera när vi åker dit. har nämligen en idé till hallen jag vill genomföra när den väl ska göras om.. tror det kan bli kanon fint :)

Tadaaaa

Äntligen ligger man i soffan och njuter va att bara vara.

Fick jobba öve nästan en hel timme idag eftersom det fortfarande råder sjukdom på jobbet, seeegt. varit en massa folk överallt och vi har inte riktigt kunnat jobbat som normalt. Men glad ändå och en rast mindre trippade jag ut från jobbet och hem till mormor :)
Mammi, amira och moster va där också.
Mormor känner sitt barnbarn rätt bra, maten stod uppdukad på bordet när jag kom innan för dörren. Mycket uppskattat då jag inte ätit sedan frukost..

Blev en sväng till Bergvik också för att spana in nya tränings dojjer. Blev dock inga då jag blev lite osäker på vad jag ville, och väntar nog tills jag hittar ett par jag riktigt fastnar för istället för att förhasta mig som jag är rätt bra på annars :P

Resten av kvällen tänkte jag spendera i just här i soffan med Top Model och lite så. Inväntar älsklingen, tiden gåår sjukt segt just nu, fast det gör inget, men vill ju att han ska komma hem från träningen nu!!!

image378

Hej då vet jag!

Byta Gym?

Jag har gått i de tankarna en vecka nu. Trivs jättebra där jag tränar nu, verkligen. Dock är det för få pass som passar mig, då jag är en "pass människa" och ingen "gym människa". Eftersom jag jobbar som jag gör är det vissa veckor jag bara kan träna 2 ggr och det gör ont i mig :P Andra ställen erbjuder mer pass på eftermiddagarna än vad mitt gym gör. Fast åandra sidan, jag skulle iofs. kunna tänka mig att testa flera och andra pas än bara de två alternativen jag går på just nu, alltså spinn och Bodypump.. då kanske det blir bättre?
Men jag har ju en hel del månader kvar att tänka, är ju "fast" tills December. Vem vet, de kanske ändrar schemat tills dess.. jag vill ju verkligen vara kvar där jag är nu!

hektiska jobb

Var till Bergvik på förmiddagen med mammi för att leta nånting till de dära i Marocko. en vi fann inget så gav upp och åkte hem till dem och fixa mat istället. Mammis mat är den bästa, men inte så ofta man får dne längre ;P
Hjälpte henne och fixa och dola med the company innan det var dags att bege mig till jobbet.

Det första som möter mig i dörren där är kaos. Nej, men ungefär. Sjudom på jobbet är aldrig kul, och speciellt inte då det inte finns nån annan som kan hoppa in. Som tur var löste det sig. Men det är så typiskt. Lite stress och lite så sånt hit och dit ett tag blev det..
Jag och Ida kämpade bra hela dagen iallafall. Vi fick oss iallafall ett och annat gott skratt. Har väll aldrig klantat mig så mycket som idag, men så blir det ibland.

Nu ska jag läsa mina tidningar som har blivit ett måste varje vecka jag jobbar, alltså Sofis mode och Kropp & hälsa :P, sne är det dags för sängen.. jobbar en kort och skön dag i morgon, sen ska jag till mormor, finally passar det oss båda :)

Skavskår, vilken ovanlighet

Tränat idag. Jobbigare än vanligt då mina ben inte orkade ett dugg. Men jag var ändå nöjd när jag svettig och helt slut fick kliva av cykeln.

Varit på stan med mammi också, vi tänkte fika men slutade med att vi rände runt i affärer och letade väska till henne. Kom dock därifrån utan. Istället fick jag mig ett par Jeans. Kunde bara inte låta dem hänga kvar där för ynka 199:-. Och chockad va mig själv blev jag, de är ju ändå höga i midjan. Jag som aldrig skulle ha ett par sånna.. haha!
Men jag vet nått jag aldrig ska ha iallafall, och det är ett par V-jeans eller andra utsvängda.. finns det nåt hemskare? Tacka vet jag stuprören!

image377

Lalla runt i mina "nya" stövlar som jag för första gången använde idag. Tack och bock för att jag alltid lyckas få skavsår, spelar ingen roll vad dte är för sko. Är de nya så är de..

Nu ska jag njuta i soffan resten av kvällen med älsklingen, tycka lite synd om mig själv (speciellt benen) och sova tidigt..


Träningsvääärk

Jag har så skjut ont i benen idag. Bodypumpen igår gjorde verkligen under med min stackars kropp. Men jag kan ju inte skippa det bara för värkens skull. Blev en promenad med Annicka innan träningen, skönt fast drygt väder med duggande regn,

Älsklingen hade hyrt film tills jag kom hem, och vid 20.00 tänkte vi att vi går in och lägger oss och ser på filmen. Snälla Johanna somnar som vanligt efter bara 15min. Fy fan vad jag måste vara tråkig och se på film med. Riktigt otacksam :P haha

Iväg till nästa anhalt

som är jobb nr2 för dagen. Har redan jobbat mellan 11-16 idag och ska iväg nu igen. Slutar i nat nångång sen är jag ledig i hela 2 dagar, skönt :)

Nej nu är det bråttom, börjar om 15 min och måste ju byta om..

Melodifestivalen

Skit idag också anser jag. Lyssnar på Fronda nu, haha. Jag ligger i soffan och små skrattar för mig själv faktiskt. Mina två kompanioner älsklingen och Tobbe tycker ungefär som jag.
And What about Linda Bengtzing? Nya svenska Victora Becham? Det var iallafall slående lika iallafall..

Opps

Det kan man lungt säga. OPPS! Det har precis åkt med lite mer kläder på min HM beställning. Jag måste sluta vara uttråkad faktiskt :P haha. Vi får väll se vad mycket som åker tillbaka och inte när jag får den till veckan förmodligen :) hihi

Sälen 2 månader vs. Karlstad

Det är något konstigt nr som ringt mig massa gånger de senaste 4 dagarna. Har tyvärr alltid jobat så inte haft tis att svara. Så idag ringde det igen, men missade självklart då också.

Så när jag kom hem från jobbet sa älsklingen att dte var nån gubbe från Norge som ringt. Jag tänkte bara, What.. lägger ne aldrig ner i Jessheim. Men han var tydligen nån gubbe från Sälen som undrade om jga var intresserad av att komma dit i 2 månader och jobba. WHAT!? Jag har inte sökt nått jobb i Sälen i år, det var ju förra året. Ligger då min gamla CV kvarfortfarande och de vill jag ska komma iår? tråkigt nog är dte 1 år försent. Hade det vrait förra året hade jag åkt på en gång, det handlar bara om två månader liksom..
Nu kan jag tyvärr ej ge upp det jobbet jag har för att vara borta två månader. Är det typiskt eller är det typiskt? Det jag säger ju, endra kommer inget jobb alls eller så kommer alla..

Men jag skulle ringa upp han ohc det ska jag göra i morgon.

RSS 2.0