En sjuk kisse i huset?

Ja, det är frågan för om vi har en "sjuk" kisse i huset eller inte? Nu vill jag bara att veterinären ska öppna så vi kan ringa dit. Vill inte att han ska ha ont, vilket det inte verkar som iofs. Nej tycker inte om när djur är sjuka! Hans öga är inte som jag tycker det ska vara..


44359-170

4 år och 7 månader av kärlek

Så länge har jag och min Dreas varit tillsammans idag. det är väldigt länge, och det känns underbart.
Myst till det i kväll med att laga god mat o bara myst.  Var iväg o hyrde film också, hann bara sätta på filmen så somnade jag, stackars älsklingen. men en film är nog världens bästa sömnmedel för min del!

44359-148
Puss på dig min snygging!

Massa lek med tjejerna

Skön lång promenad i morse, gick segt som bara den, men skönt efteråt. tråkigt att gå själv, men min mobil o musiken fick joina mig så det gick fint :)

Sen blev det att umgås med tjejerna . Åkte till Mariebergsskogen som sara av nån anledning bestämt. Käka dyr o inte fullt så god glass á la Äppelmasken. Sen tog vi en titt på de söta djuren. Stackars djur blev väll vettskrämda av 5 pipande tjejer :P Grisarna va sötast. Såg världens största kanin, måste varit en blandning av Hare. Aldrig sett en kanin med så stora öron.
Satte oss på filten i gräset efteråt igen, men hann knapp slå oss ned förens det härliga regnet öste ned igen. Försökte ta skydd precis på samma ställe som alla andra. Smarta där.
Sen tröttna vi o åkte i stället hem till Emma för att inta hennes balkong o töla. En riktigt trevlig dag med tjejerna. Allt för sällan vi ses nu mer :(


Chokladbollar

image178

Åh, herregud vilket sug jag fick efter chokladbollar just precis nu. Så det är nog vad jag ska roa mig med närmsta 30 minuterna!

En liten utlandsresa?

Idag när jag låg där i solen o mådde som göttigast, drömmde jag mig bort till varmare breddgrader. Tänkte på allt kul vi gjorde nere på Gran Canaria, och för en liten stund kändes det som att jag var där, men så vaknade jag ur drömmen o upptäckte att jag bara befann mig i ett snålt blåst Sverige :/

Ringde upp mina båda kusiner o övertalade dem att följa med på en sistaminuten resa i slutet av Aug/ början av Sep. Så har suttit o kollat lite resor nu, Hittar dock inget just nu som jag verkligen fastnade för. De kvittar egentligen vart vi åker så länge det är sol, värme o party. Lutar lite åt Sunny Beach, Bulgarien. Får se, jag ahr ju redan varit i Bulgarien en gång, dock inte Sunny Beach. Men vore otroligt kul att åka med mina kusiner faktids. Men som sagt inget bestämt ännu. Vi ska ha pengar, ledigt o nått som vi tycker passar som alla vill till.. Men jag håller tummarna iaf! Annars är det alltid roligt att leka med tanken också :)

Äntligen lite sooool

Idag vaknade jag tidigt som vanligt. Åh vad tråkigt tänkte jag, det kommer ändå bara regna hela dagen. Men vad var det mitt sköna öga skådade? Jo, massvis med soooool! Så helt överväldigad slänger jag på mig bikinin o ut i trädgården med solsängen o en bok. Underbart!! Som jag har längtat efter att få lite sol igen, och absolut efter att få sola. Så det är vad ajg gjort idag typ, legat o degat i trädgården med en bok. Slumrade till ett par gånger, vilket var otroligt skönt. Hoppas,hoppas,hoppas det blir lika fint i morgon, får så mkt mer energi i kroppen av solen :D

Hann med en sväng till kyrkogården och sen till mormor. Degat i soffan med kissen nu i kvällinga. Älsklingen är elak o är hemma hos oss med Kortan :/

Nej nu ska jag strax sova så det blir imorgon fortare :P hihi

Marocko - Agadir

Pratade med mamma förrut. De har det fortfarande lika varmt o skönt, eller skönt men varmt i allafall, nere i Marocko som sist vi prata. Brorsan hade bränt upp sig så de tog ett brejk från solandet idag. haha. Istället håller de på att inreda en lägenhet nere i Agadir som mammas göbbe har. Detta innebär att vi kan åka till marocko i princip när som helst o bo där tyckte mamma. Ska försöka få med älsklingen dit inom en snar framtid. Vem vet, kanske blir dit nästa semester? :) Vad underbart är det inte att ha en lägenhet i Marocko/Agadir där det är sommar i princip hela året om? Wiieee!

Katt- och Husvakt

Kände att det andra inlägget blev en aning långt så avbröt o fortsätter här..

Lördag, började med o träffa Sara o ta en promenad då hon äntligen kommit hem från Cypern. var riktigt nice o ses igen tyckte jag. Prata om allt o inget som hänt under veckan osv. Åkte till Annicka o Peter för att få mgi lite sol, men självklart när jag kom hit så försvann solen. Fick gosa medd kissen som vi är kattvakt åt nu i en vecka eftersom de åkte på semester i går :) Så vi två låg på soffan o längtade tills älsklingen skulle komma hem! sara var förbi o sociala sig en sväng. Äntligen blev kl nästan 16.00 och min älskling kom hem efter en veckas roadtrip. Var himlans skönt att få pussa o krama en massa på han. Fick höra om deras stolliga resa, haha.
Skulle egentligen varit ute igår, men fick åka iväg o jobba is tället. Vilket inte gjorde mig speciellt mkt egentligen. Bara gött när jag får åka iväg o jobba, inte så konstigt kanske. Kvällen gick bra o det var ganska lite folk, eller helt ok för att vara sommar. Hade en rolig lek med mashmallows. 4st stora jäklar var det som fanns kvar o det som gick. Tur att vi är lätt roade på jobbet :)

Söndag Idag tog vi en riktigt lång sovmorgon. Låg i sängen o myste länge alla tre, jag, älsklingen o Rocco, våran kastrerade porrkung ;) hihi Sen bara slappat i soffan i väntan på att solen kanske, kanske skulle hålla sig borta från molnen, men icke. + att det har blåst en väldans massa. Men vad gör det när man har världens goaste katt på magen o en massa film att se på ? :) Blev lata o beställde pizza förrut som satt lagomt gött.
Var även en snabbis till min kusin med min gamla mobil. Sålde den till henne idag, vilket jag är glad över. Bättre hon som har en knappt fungerande köper o använder den än att den bara ska ligga hemma o inte bli använd.

veckan som gått - Dåligt bloggande

Har inte haft ork att blogga under veckan. har för den delen inte varit hemma speciellt mkt så jag har haft tid heller. Som jag skrev så försöker jag alltid ha nått att göra när älsklinge inte är hemma, vet inte varför men bara blir så :P

I onsdag var jag till älsklingens kusins sommarstuga. Åh, va gött det var och sicken mysig stuga, aldrig varit där förrut. Blev lagomt avis! Solen sken, ibland kom det en regnskur. Men för det mesta var det sol. Blev även ett dopp i Fryken som jag trodde skulle vara iskall, men de mätte upp till 19 grader, så det var bara skönt. Käka godaste kycklinsalladen ever, o jag som inte är överförtjust i det. Var en riktigt mysig heldag ute i naturen om man kan kalla det så. '
När vi kom hem tog ja o Annicka en lång prom, skönt. Var riktigt tött efter o tänkte bara at det lugnt. Men då ringde Modén o det var bara åka hem o slänga sig i duschen o hem till Anna, det var dags för utgång. Satt hos anna en sväng sen när Ola, emil o magnus kom åkte vi till stan. Självklart hann vi inte mer än ner förens vi splittrades. Orka köa på en onsdag? Gick o möte Pelle o hans kompisar o tog några cider med dem.. avslutade så vackert på BK. Aldrig mått så illa efter fyllekäk i hela mitl liv!

Torsdag var jag bakis o det utan måtta. Kände mest för att inte kliva ur sängen utan bara ligga där o slöa hela dagen. Men fick vackert slänga på mig mina inlines o åka till Anna för att hämta bilen. Åkte till Annicka o fick frukost, som inte var gott :P (pga bakfylla inget annat!) Självklart gjodre jag misstaget o tog en ciggarett, vilket fick mig att må förjävligt! Insåg efter ett tag att jag aldrig skulle satt mig i bilen o kört egentligen, men gjort va gjort. Var till Minnie (älsklingens mormor) o fick mat, och efter det var jag genast bättre :)
På kvällen tog jag faktids tag i dagen på riktigt iform av en lång promenad.

Fredag var lika depprimerande som de flesta av sommarens dagar varit, vilket innebar massvis med regn. Men bara ragnet upphörde var det dags för en lång promenad igen, men självklart hann vi inte mer än halva så började det igen, så det var bara att öka farten o knalla i ösregn. Possitivt iaf. att vi gick "rondan" på rekord tid :P
Gjorde min "bolagsdebut", samtidigt som halva Karlstad skulle ha helgens alkohol. Det var mäkta häfftigt. nej egentligen önska ajg att ajg inte fick så älsklingen alltid fick åta ut åt mig, nu blir det ju tyvärr omvända roller :P haha. Var till mormor o fick nybakade bullar o massa sånt. Inte helt fel. Annars var resterande av fredagen riktigt lugn o skön i soffan med en filt o film. Då trivdes jag riktigt ordentligt.

Fortsättning följer..

Dagarna flyter in i varandra..

Dagarna flyter in  i varandra.. Sommaren känns mer eller mindre som en enda lååång dag nu för tiden. Kanske inte så konstigt med tanke på att ajg knappt jobbar nått. Men det är skönt ändå. Jag skulle vilja ha lite sol till min stackars trötta själ nu. Ingen ork eller lust att göra nånting dagar som denna. Fast idag ska jag väll vara glad över att regnet hållt sig härifrån iallafall.
Lite nytta har jag trotts allt gjort. Åkte inlines i morse, äntligen är marken torr. Tvättat och plockat lite här hemma. Var hos Therese en snabbis, hon flyttade så vi bor 2 min med cykel i från varandra i Maj, men inte varit där ännu. Går framåt :P Annars har jag mest legat i soffan o läst. Boken är riktigt bra, "Den lilla fången". Slöa som jag blir när älsklingen är borta så köpte jag mig en pizza som satt väldans bra. Så tråkigt att laga mat till sig själv!!

Nu ska jag sätta mig o förska få min dator att fungera, gjorde nått i går så den är lite små arg på mig. Typiskt mig att pilla på allt när älsklingen inte är hemma o kan fixa :/


Norgebor

Det är massa norgebor hemma. Det gillas mycket från min sida. Tänkte jag skulle få tag i Linn strax så vi akn umgås eftersom hon åker tillbaka i morgon. Så nu har jag inte tid med detta längre..

Middag

Var på begrvik med Modén en snabbis i går, ingenting att ha som vanligt. Blev 2par tunna leggins bara. är ju mästare på att göra "maskor" i allt sånt tunnt material tyvärr. Åkte hem o sura för att det öste ned regn, jag som ville åka inlines. Men slängde på en film o somna i soffan..

Sen vid 18 blev det middag hos Annicka o Peter. Sophie, Ida o Hans var också med. Tråkigt att inte älsklingen var hemma o kunde följa med. Men det var trevligt och väldans gott ändå, mycket skratt som vanligt :)

Åkte hem vid 23.30 o umgicks lite med mina kusiner. Snacka om att jag verkligen hela tiden försöker ha nått att göra när älsklingen är borta. :P

Prata med mamma också, resan hade gått bra.. bara lite förseningar. Älsklingens roadtrip flyter också på någorlunda, förutom det lilla missödet i Danmark, men sånt hör väll till.

Ågren

Ångrar mig faktids lite nu när det är sån skit sommar att jag avbokade biljetten till Marocko. Fick sms av mamma förrut. "Vi sitter på planet nu, hör av oss när vi kommer frsm. Puss Mamma" Åh vad fusk, men jag ska inte gnälla.. jag kunde varit med. Hoppas de får det bra iaf. Är nog mest avis på att det är mamma o broder. Längesen vi var på semester tillsammans, om man bortser från Paris då :P
Nej nu ska jag sluta vara avundsjuk o unna dem resan, verkligen!

istället ringde även älsklingen igår. De stod o vänta på båten som skulle ta dem över till Danmark. Åker vidare till tyskland, Holland o ev. Frankrike. Nu blir jag depp av att vara här hemma :P Vill också på roadtrip, även om jag hatar att åka bil.

Nej borta bra men hemma bäst..


Resterande av vecka 29

Inte hänt speciellt mkt annars, som vanligt. Promenader, inlines åkande, solen har lyst några dagar vilket inneburit solande. :D Igår var jag på kalas för min lilla ksuin som fyller 15år i morgon :) Moppe ålder! Jobbat en heeel kväll.

Även blivit gräsänka för några dagar då älsklingen är på Roadtrip med två vänner. Ska bli intressant att se vart de geber sig. förstår dem dock att de inte tog en sista minuten. herregud.. 5000:- för en sista minuten är inte billigt!

Nu ska jag slänga på min inlines o åka en runda, och efter det är jag förtjänt av en liten godis påse o en film. Så förgyller jag min kväll..

Grattis världens bästa mamma

Idag fyller mammi 43år. Grattis Grattis till henne. Var hos mormor o fikade lite o "fira". Söta dotra skulle skicka ett sött grattis sms i natt och mycket riktigt det gjorde jag. Dock såg ajg nu på eftermiddagen att det skickades till fel person. Malin fick det istället för mamma. Inte lätt när jag skickade det halv sovande.

Väl hos mormor skulle jag o mamma säga hej då, eftersom hon o brorsan åker till Marocko i morgon. Självklart slutade det i tårar. Nyss varit ned o sgat hej till brorsan som kom med tåget från GBG. Mormor, moster o mamma hämta han för att bege sig till sthlm o hem till broder sen. Självklart slutade det också i tårar när vi ytterligare en gång skulle säga hej då.. Åh, jag o mamma akn verkligen inte säga hej då till varandra utan att gråta. Och hon ska bara vara borta typ 2 veckor. Men är man mammsjuk så är man!

Hoppas iallafall hon får en fortsatt bra födelsedag med de andra nu, och en mycket skön semester med massa sol.

Mamma du är värd allt, jag älskar dig!

44359-177
Jag och mamma på hennes 40-års dag, alltså exakt 3 år sedan i Marocko, Agadir! Och ja, Akta minen!

Födelsedagen 19/7 -07 - 20år!!

I torsdags var den stora dagen kommen, även kallad Johanna's 20-års dag. Dagen började fint med uppvaktning och frukost på sängen av Älsklingen :) Sen var det dags att göra tårta til släkten (se nedan :P). Städade och plockade i ordning det sista innan de kom vid 15 tiden. Käkade as gd smörgåstårta som mamma hade gjort, självklart gjorde så jag kunde äta. Mumsig som bara den. Sen blev det tårta och en massa töl. Hela min släkt + svärmor Annicka var här typ. Och som ni vet älskar jag när släkten är samlade :P present öppningen var rolig, skrattade åt min mosters o mormors dikter så jag fick knappt luft o inte ur mig ett ord. De är så bra på att komma på dikter. Moster handlade om allt från ajg avr liten till nu typ, o mormors ungefär lika så :D
Fick jättebra pesenter. Massa pengar, blommor, mobilen (som jag fått tidigare), plattången, en gör fin glas prydnadsgrej och en del annat. Sen fick jag en underbar present av älsklingen, nämligen En resa till London. Åh, jag blev så glaaaad. Var typ 13 år sedan eller ännu mer sne jag var i London och har alltid tjatat om at åka tillbaka. Så till våren åker vi. Tänkte åka nu i höst egentligen, men våren känns lite roligare kom vi på :)

44359-175
 

På kvällen åkte jag, äslklingen och Tobben ned till stan o tog några cider/drinkar. Det skulle bara bli någre, men icke. Men riktigt trevligt, satt på nöjesuterservering först, enda stället med kvällssol, sen gick vi vidare till Pitchers o avslutade på ankan där även Kortan anslöt sig. en mycket trevlig kväll.

Tack alla för en underbar 20-års dag. Tack även alla som ringe o skicka sms, msn osv ;P

Liseberg 16/7-07

44359-174

Var ju på Liseberg i måndags med Älsklingen, Daniel och Mia. Hade en riktigt toppen dag. Strålande sol o värme, lagomt mycket folk. Trodde vi skulle få köa i evigheter, men som mest stod vi i 25 min. Självklart kunde det varit mindre, men man ska inte klaga. Tråkigt att den nya karusellen Uppsvinget var avständ pga tekniskt underhåll. Men får väll åka dit en gång till eller vackert vänta tills nästa år :P
Det var en riktigt lyckad dag i allafall. Och när klockan närmade sig 21 kände vi alla att vi var alldeles för slitna för att fortsätta åka. Vi hade ju trotts allt åkt allt vi ville och lite till. Sen min sköna huvudvärk jag hade hela dagen gjorde sitt till.

Tack Daniel, Mia o Älsklingen för en super bra dag :D

Uppdatering

Det är på G. Har inte riktigt haft tid. Solen har lyst, födelsedagen har firats osv. Men på söndag, det kommer :D

Sista dagen som tonåring- 20år i morgon! :D

Iadg är min allra sista dag i livet som tonåring. I morgon blir jag bolagsmyndig o hela 20år. Jippie! Jag älskar att fylla år. Håller just nu på att städa o sånt, redan vuxet :P Släkten kommer i morgon o firar mig :D Jag läängtar massvis. Sen blir det nog ut o käka med älsklingen. Blir en lugn födelsedag iaf..
Nu ska jag njuta i soffan o se på Vid din sida, älskar den filmen. gråter alltid lika mycket i slutet. Sen måste jag städa klart. 19 var en ganska bra men rätt meningslös ålder!

44359-173
jag och Älsklingen på Liseberg i måndags!

1 dag kvar..

Mot götet o Liseberg

Åker till Göterbog och LIseberg om 5 min. Åh, det ska bli så kul! Vädret är kanon, vilket innebär mkt folk, men jag har ingen brådska har jag kommit på.. Men drygt att köa. Men lär nog vara rätt nöjd och belåten i natt när vi åker hemåt igen.

Även Grattis till Lina Janliden som blir 20år idag! :)

3 dagar kvar..

Liseberg i morgon

Då var det nästan bestämt. I morgon åker vi m Daniel o Mia till Liseberg. Ska bli riktigt kul. Kollat vädret och det ska vara ganska bra, så de är ju också possitivt. Men det innebär visserligen mer folk o Gothia-cup lär ju göra sitt till. Men det gör väll inte så mycket, lär ju vara där från att det öppnar tills de stänger typ.

Nu vill jag ha Måndag..

Söndag

I dag är en sån där dag då ajg bara vill göra ingenting egentligen. men eftersom solen lyser så fort molnen håller sig borta så går inte det. Var ute o åkte inlines m älsklingen förrut, och nu har jag nyss fått mig food.
Ska ta tag i dagen lite mer nu o komma ut, går inte sitta här o inte göra nåntiing..

4dagar kvar..

Helgen som gått

Var ju ut till Davids stuga i fredags. Mycket trevligt. Dock blev det lite annorlunda, men ändå rogivande. Satt o babbla med en något full Calle länge efter att alla andra partypoopers dragit hemåt innan klockan slog 01.30. Dåligt fölk som inte kan festa! :P Somnade slutligen i soffan och vaknade när mamma ringde o sa att hon nästan var framme.

44359-172 
Christian o jag på hästen!

Lördagen var jag rastlös som satan när jag vaknade, så slängde på mig de där skorna med hjul under o åkte en runda. Varmt som bara den. Hade dock sån tur så precis när jag kom in kom regnet, och då menar jag verkligen regnet! Tog mig sen i kragen o åkte ut til Davids stuga igen för att hämta bilen. Kolla på nån dålig men rolig film. Fick mig ett gott skratt när jag kom dit då jag fick syn på Calle :P haha. David o Christian var något fräschare då de varit o fått Thai-massage, fusk! :P

Jobba i går gick bra, dåligt med folk, vilket var rätt skönt för oss. Blev rätt mkt i slutet då vi bara var 2 man kvar, men tack vara en snäll Micke gick det fort o bra..

Fredag den 13:e - Juli

Ska varken säga bu eller bä idag. Det som sker det sker och är menat att hända!

David o Marcus 20år - Party

Bråttom, bråttom..  Det är vad det är nu. Ska ut till Davids sommarstuga i Skattkärr o parta eftersom han fyller 20-år idag och Marcus blir 20 i morgon :) Grattis till er båda! Ska bli riktigt skönt att komma utåt landet lite för en stund.. haha. Jag och malin blir ju kvar där tills nån av oss nyktrat till i morgon. Så hoppas verkligen på bra väder i morogn ockås så vi kan ligga där och lata oss..
Blir tydligen en hel del folk i kväll, kul. Mest roligt är det att det är många av de gamla från skolan som ska dit.. längesen vi sågs.. som alltid.
Nej nu får jag kila in i duschen om jag ska hinna göra mig klar, packa lite grejer o plocka upp alla o komma i väg snart.

6 dagar kvar..

På återssende!


Träningsvärk och sol.. äntligen!

Vaknade med träningsvärk efter inlines åkandet. haha vad då klenis? Aja synd om mig. Som tur var hade annicka också träningsverk så promenaden i morse blev kortare än vanligt och maaay much slower! Skönt ändå!
Sen satt vi bara o vänta på bättre väder typ. Precis när jag tänkte ge upp kom sooolen :D Åh så gött. Legat ute o solat flera timmar. Läst massa ur Carolina Gynnings bok - Ego Girl, det ajg hitills läst är verligen bra. Hon verkar vara en så jäkla skön tjej Carro. Fler kändisar som hon tack och mindre som Linda Rosing ! :P haha
Tur jag slutade sola när jag gjorde det, annars hade en liten johanna blivit blöt, vilket jag blev lite ändå.. Tack Peter :P


Försökt ordna lite med mobilen också, men det gick inge vidare. Elaka kärringar på comviq också som inte villa hjälpa till speciellt mkt när det är det som krånglar och inte själva telen..

Liseberg - Måndag eller tisdag!

På måndag åker vi till Liseberg. Jag älsklingen, Daniel och Mia. OM inte älsklingen ska hjälpa sin syster-yster att flytta. För då åker vi på tisdag. Ska bli riktigt kul. Älskar att åka karusell, och längtar efter att få åka den nya karusellen de har för i år. Wiiie! Vi gör alltid nått "pirrigt" nån/Några dagar innan jag fyller år. Det tycker jag är kul!


44359-171

6 dagar kvar..

1 vecka kvar - tidiga presenter

Idag (torsdag) är det en vecka kvar tills jag fyller år. Eller ska det vara korrekt så var det en vecka kvar i går (torsdag). Tog en inlines runda i morse med älsklingen, så skönt. varför åker jag inte oftare för? Det ska det bli ändring på nu!
Sen varit hos mormor m släkta o fika, promenad med Annicka osv.

Idag fick jag förtidiga födelsedagspresenter :D Överlycklig! Fick mobilen jag skrivit om tidigare. Tack mamma o pappa! Sen köpte jag en liten plattång, älskar den jag har, men ville även ha en liten. Så den tyckte mormor hon skulle få de mig. Och ja, varför inte? Önskar mig ju verkligen ingenting när jag fyller år. Tack mormor :D

Lite smått Grattis i förskott til  mig själv!

Onsdag o sooool

I onsdags hittade solen hit, vilket vi tackade och bockade för. Var ute o gick med Annicka på förmiddagen, sne blev dte lite solande nån timme. Dock blåste det lite väl kallt så orkade inte värst länge. Fick söt sällskap i form av en kissemiss. Han trotsade solen han också, fats han tyckte det var varmt :P Jag trivdes iallafall med honom gossandes hos mig.

44359-170


Åkte in til stan o käka glass o myste med älsklingen på eftermiddagen. Sen fick ajg ett ryck o tvingade med älsklingen ut på en inlines runda. Riktigt gött. Så nu har det blivit min nya grej. Så längesen jag åkte ju..
Resten av kvällen skulle vi ha det mys med film, som vanligt somnade jag. hann inte ens se finalen av PCD. Stackars älsklingen!

Igelkotten


Idag har jag förgyllt dagen med lite av varje, så som att varit hos mormor. Varit hos Annicka, varit ute o gått. Sen varit upp till älsklingens farmor nu på kvällen. Förstår inte vart tiden tog vägen, tyckte jag nyss kolla på klockan och då var den 12.30 o nu är den redan 22.41. Aja, dagarna ska  väll bara flyga iväg antar jag.


44359-169

Denna söta krabat kom krypandes på Annicka o Peters altan förut när vi satt där ute. Så jäklans söt. Stackarn såg ut att bara ha ett öga så annicka ville åka till veterinären med han, men tyvärr inte lätt att fånga in en igelkott, så den tanken gav vi upp på den gång. Han så inte ut att lida direkt heller så. Men massvis med vatten sörpla han i sig och så fick han en köttbulle som han gladeligen åt upp. Åh, igelkottar är så söööta :)

9 dagar kvar..

Shopping á la Töcksfors

begav oss i morse i väg till Töcksfors. I Årjäng med inte många mil kvar fick vi vackert stanna då vi alla var sugna på frulle. Självklart hittade vi första shopping stället. Där det blev en del fynd. Köpte en höst/vinter kappa, en längre t-shirt o ett skärp. De andra gjorde också en del fynd. Efter en stund där var det frukosten som gällde och ingenting annat. Mätta och belåtna fortsatte vi de få milen till Töcksfors köpcentra. Såg exakt ut och innehöll ungefär exakt samma affärer som i Charlottenberg. Men det gillade vi tydligen då det blev en del shopping där med. Införskaffade 2 tunnare koftor, ett par jeans, 2 tröjor, strumpor o lite små skit. Riktigt nöjd över mina verkliga fynd.

När det var dags för mat var det riktigt illa. Mamma frågade vad som var på club Sandwichen då vi visste att det var bacon på som jag ej äter. Men hon i kassan sa inget om de så vi tänkte "Nej, de kanske gör den annorlunda!?" Beställer iaf. utan salad då jag inte är överförtjust i det. Väl till bords får mormor sin mat efter 15 min. Efter ytterligare 5 kommer min och mammas. Joho då, trots att tjejen i kassan inte sa nått om bacon kommer hon ut med en.. självklart med bacon på. "Ursäkta, men ni sa ingenting om bacon" fick jag snällt säga till henne. Då ajg tillbaka får frågan "Är du allergisk mot det?" jag svarar självklart "ja, det är jag, så ni får göra en ny", då jag tillsvar får " ja det var dte jag undrade" Haha, detta innebär att hon bara hade tänkt ta tillbaka den till köket o tagit bort baconen annars. Varför ska alla restauranger vara så jäkla äckliga för? Iallafall sitter o väntar. både mamma o mormor hinner gott o väl käka upp sin mat i lugnan ro.. själv får jag vänta ytterligare 30 min på ny mat. KUL! När de väl kommer ut är det sallad på i stället, trodde jag skulle bli galen! men tyckte så synd om tjejen som jobba där så jag orkade inte bry mig. Hon var ju snäll o skulle bju på en glass eller nått efteråt, pfft. Kunde bjudit på en del av maten tycker jag. Men mormor gav sig inte, ingen glass utan två dricker fick det bli. Haha, tyckte synd om henne. Men man ska inte vara så snäll som jag när det gäller sånt fick jag höra :P

Aja haft en trevlig dag med shopping i allafall, det jag hoppades på! Nu är jag lagomt slut och ska slänga mig i soffan..



44359-166
Jag, Linga och en über söt fotölj vi tänkte köpa till min ksuins bebis som komme rom några veckor.. dock köpte vi den aldrig då den bara kommer stå nått år först :/ Men så jäklans sööööt!

Töcksfors

Åker iväg till Töcksfors snart med Mormor, mamma, moster o kusin. I brist på annat ska vi dit o spana in det "nya" shopping centrat. Är väll inget speciellt, men då har vi varit där sen :)
Nu ska jag göra mig i ordning, vi åker om en timme.

10 dagar kvar..

Film mys

I kväll blir det film mys hos Engan med henne, malin Lottan o ev Lovisa. Ska bli mysigt att bara slöa. Käka pizza har Malin bestämt att vi ska göra, inte helt fel iofs. :P Känner inte att ajg orkar göra mycket annat idag. Regnet har inte hittat här ifrån ännu, även om det är små regn, drygt ändå. Vill ja soool nu! Men men mycket man vill.. lite man får!
Regn är ganska mysigt ändå egentligen!

Ha en mysig söndag!

Lördag - kalas o jobb

I dag är det lördag. Tog en riktigt lång sovmorgon då både jag och älsklingen var lagomt slitna o trötta. Sen frulle och detta i sin tur innebär att hela dagen blir senare lagd vad det gäller allt typ..

I kväll ska jag på 20-års kalas hos Johanna. Ska bli riktigt kul. Dock kan jag ju inte vaa kvar mer än nån timme då jag måste iväg o jobba. Första gången på 3 veckor som jag ska jobba, ska blir riktigt kul o skönt. Saknar mina arbetskamrater. Lär ju dock får höra ett och annat idag sen i lördags. Haha, smällar man får ta..

Nej nu får det bli nått vettigt gjort..

12 dagar kvar som sagt..

12 dagar kvar..

Tills jag och Camilla fyller 20år!

Grattis Amira

Idag (går) den 6/7-07 fyllde min låssas lillasyster 9år. Så får väll hylla henne med ett litet inlägg. Hoppas hon fick en trevlig födelsedag o att kalaset med aaaaalla vänner var trevligt. Hoppas även att spelet och kameran(likande det på bilden nedan) hon fick till sitt playstation var det rätta o att hon blev nöjd. Kunde tyvärr ej vara med och överlämna det, men det blev hon nog :)


44359-165

Grattis Grattis Amira!

Freeeeedag

Som precis vilken annan dag som helst egentligen. Fast idag har solen visat sig under nästan hela dagen. Passade på att sola en kvart eller så när ja o Annicka varit ute o gått i morse :)

Varit hos mamma, flängt runt lite med henne. Var med till Munkfors fram o tillbaka, snäll som jag var sov jag på vägen tillbaka. Fin middag idag på BK, ingen av oss orkade fixa nån mat.

Även varit på Begrvik m Sara. Köpte present till Johanna som ska ha sitt 20-års kalas i morgon. Sen köpte jag en liten present till min älskling. En T-shirt o ett par dret snygga shorts. Så snygga så jag nu ska köpa ett par till, fast till mig själv, i samma storlek så vi kan byte i bland. De satt mycket snyggare i förstor strl än i normal. Han blev i allafall nöjd & glad min sötis. :) Blev även lite shopping till mig själv, så som t-shirtar o tunikor.



Annars inte gjort allt för mkt, degat i soffan framför en film. Älskar slappa lata fredagar i soffan med älsklingen. Sen var det extra mysigt då vi knappt setts nånting på hela veckan.

En gnutta sol

I dag har vi faktids haft en gnutta sol även i Karlstad. Tråkigt nog kom den precis när jag skulle iväg o fixa håret. Kul! Men man akn inte alltid få allt man vill ha har jag lärt mig. Annars fördrivit tiden ganska bra idag med lite allt möjligt faktids. Promenaden i morse är väll dock enda "vettiga".. Förutom håret då!

Nu blir det sängen o läsa ur Linda Rosings otroligt spännande bok, or not! Fas den är ändå inte dålig, jag vet inte. Kul att läsa om hennes desperation av att bli känd.

Makeover i hövvet

Har nästan precis kommit hem från lite "halv släkt". Har varit där o gosat lite med deras 2,5 månaders baby :) Fixat lite med deras dator o gjort en makeover i hövvet, då mannen i huset är frisör. Alltså med andra ord slingat håret.. Blev rätt nöjd. trodde först jag skulle dö när vi spolade ur det o jag såg en kritvit slinga. "Opps, vad i helvete har jag gjort?" tänkte jag.. men ikke. Tänkte klippa mig också, men det fick faktids vara då jag vet att jag bara kommer gråta och ångra mig sen. Får se om jag tar mod till mig innan jag fyller år iaf. Han gjorde iaf. i ordning håret lite men det har ajg självklart redan förstört.. känns rätt meningslöst när jag bara skulle hem till sängen ändå. Fats det var gött och det var fint förrut :P

Så här såg håret ut innan
44359-162

Och så här blev det nu efteråt
44359-163

Syns rätt dåligt, men jag är nöjd!

Piss väder

Det har varit hur tråkigt väder som helst mesta dels utav dagen. Tråkigt som bara den då man blir lite smått depprimerad trots att det är sommar.
Men har trots det gjort lite kuligt. Promenad som vanligt i morse. Sen har vi varit till älsklingens mormor m Annicka o käkat o fikat. Mysigt. Första gången sen i söndags jag ser älsk i dagsljus, det var riktigt mysigt. Går ju tyvärr bara om varandra hela tiden nu när hans kompisar är hemma på semester. Men det är väll så det ska vara, vi har ju våra mysiga stunder/dagar ändå :)
Var in till mormor också en stund. Äntligen har de där elaka människorna på ComHem fixat så hennes internet startats. Ett steg i taget så kommer hon snart kunna med datorn, kul för henne att ha nått att pyssla med o hänga med lite :P hihi

Blev en lika skön ensam kväll idag med filten. What about Brian och Pussycat Dolls har förgyllat kvällen.

44359-161

Varför ser inte vädret ut så här i Karlstad? När har solen tänkt att hitta hit igen?

Onödigt eller vad?

44359-160

Jag tror nog att jag tycker denna mobilen verkar lite onödig..  Men det finns väll folk som vill ha mobiler i guld också, annars skulle de väll inte tillverkas.

Tisdag

Tisdag idag. Promenad, Bergvik, och en massa slappande är det som har gjorts idag. Riktigt skönt var det att för en gångs skull tillbringa en hel kväll i soffan under filten hemma. Kommer inte ihåg när jag gjorde det sist. Gottade till det med jordgubbar och glass, mumsigt. Sen var det skönt att vara själv hemma också, då älsklingen oftast är hemma annars. Nu låt det helt fel, men skönt att vara själv ibland, även om jag mesta dels aldrig vill vara det. Är ju hellre med min löver! ;)

Förövrigt var pappas bild med på första sidan i Aftonbladet idag, även på en hel sida i tidningen. Kul! Han är riktigt stolt idag..

15 days left until my birthday!


Måndag o en elak dator

Ja, ytterligare en gång är det måndag och ny vecka. Första veckan i Juli, vilket känns riktigt bra då det närmar sig min 20-års dag :D Jippie!

Var ute o gick i morse, vilket idag var väldans segt, men gött. Tänkte sola lite men tyckte inte att det var tillräckligt varmt efterosm de blåste lite så det fick vara tills en annan dag :P Annicka gjorde i allafall frukost o lunch åt mig, vilket jag tackade o bockade för.. laga mat är bland det trååååkigaste som finns!

44359-159

Åkte sne till mormor och försökte få ordning på hennes nya dator mamma köpte till henne i går. herregud vilket mysteri, men som sagt "Ju fler kockar dessto sämre soppa". Det stämmer verklien gör bra. Elaka gubbar på ComHem var det också. PFFT på er! Tyckte iallafall mormor var riktigt cool när hon  ringde o beställde bredband ;P Men roligt hade vi iallafall. Nu övergav jag det dock till älsklingen som får åka dit o kolla på det i morgon.

Fotograf - Pappa

44359-158



Pappas bild blev med på en hel del internet sidor. Bilden i sig är rätt häftig tycker jag :) Här är en av artiklarna.. Ska tydligen vara med i fler tidningar i morgon.

Bakfylla o Frisbeegolf

Då bakfyllan trängde sig på redan innan jag slog upp ögonen i morse tänkte jag mest ta det lugnt idag. men där fick jag för det. Älsklingen tyckte jag skulle med till skutis o kasta frisbeegolf. Riktigt så långt kom vi aldrig. Eller jag och mimmi gick mest o filosofera i det härliga vädret och försökte lära oss tekniken, vilket man kunde ge upp ganska fort. Sport är inte min grej!
Efter 1,5 timmes vandrande tröttnade vi båda och satte oss mitt i frisbeebanan och solade tills de andra hade lekt klart. Härligt var det dock att se hur fint de andrta som var ute i går mådde.. så det var inte bara synd om mig :P

Blev även en promenad med mormor o moster på eftermiddagen. Nu ikväll har jag varit hos sara o varit osocial. Som vanligt när det kommer på en film somnar jag :) Men gött var det iallafall. Nu är det säng dags igen, trött o sleten efter helgens bravader..

Kärlek i masssor!

vi

Det har varit massvis med Kärlek under helgen. Då jag och älsklingen varit tillsammans i 4,5 år och bott tillsammans i 2år. Hur underbart är inte det då? Jo så himlans underbart det bara kan bli. Tänk vad tiden går fort egentligen.. tyckte det var nyss jag flyttade till honom, men ändå är dte så lång tid sedan.

Jag älskar dig Dreas! ♥

Lördagens utgång - Fira malin

I går var vi ju nästan alla tjejer hos Malin för att fira att hon fyllt år. Käkade god mat, marängswisch (eller hur de nu stavas) o hade en riktigt trevlig med annorlunda tjej-förfest. Det var en del alkohol för mycket då Malin o Terran skulle visa sina bartenderkunskaper. 
Det blev vidare till Nöjes och mer alkohol o massa stojj. En hel del dansande och pratande med mina kollegor. kvällen slutade vackert med att jag blev utburen av Martin (värden). haha kommer aldrig mer kunna gå till jobbet! :P

Hade svin kul i allafall o hittade min vänn mimi från öret, vilket var mycket uppskattat. Avslutade med sibylla o götta oss. Våra underbara men något trötta män kom slutligen och hämta oss, inte lika uppskattat av dem, men härliga ändå :D Klantade mig lagomt i hallen när jag kom innanför dörren också, men det ska vi inte kommentera! Haha, ibland är man väll bara för härlig!? ;P

Idag har jag mått mindre bra..


image156

RSS 2.0