3-års kalas

I eftermiddag ska vi på kalas då mitt ena kusinbarn E fyller 3år imorgon. Heregud vad fort tiden går. Ska bli gött med tårta igen, längesen nu.. en hel vecka sen ;) Fördelen med sommaren, vi fyller år så tätt i min släkt då. Även i Februari :)


BF + 5

Och fortfarande ingen liten. Men vi fortsätter att  v ä n t a. Känns trygt att veta at om iallafall 2 veckor har vi vår lill* hos oss, men självklart vill vi innan. Varit oroväckande lugnt i magen under natten/morgonen, men nu är det liv och sammandragningar igen. Hursom lär det numer bli ett augustibarn.

Bara för att kommer den säkert ut i morogn då det är mitt kusinbarns 3-års dag, hur typiskt vore inte det? Men det gör iofs. ingenting, för då är den ute hos oss sen :) Men den som lever får se..


Här på BF + 3

Fredagsmys

Vi fredagsmyser här hemma. Hämtade Elton förut för att få en anledning att resa på röven ur soffan under kvällen, och att mamma skulle ut då :P En lekfull liten pojke som underhåller A, eller tvärtom. Det är iallafall mys att ha lillen här och vi njuter av att kanske ha sista fredagen hemma själva..


Sammandragningar

Idag har det varit liv i magen hela dagen. Eller haft sammandragningar/förvärkar eller vad man kallar det. Hursom försökt aktivea oss med en tripp till Bergvik för lite shopping och mat. Det fortsatte väl hemma men nu r det lugnt som bara de.. iallafall om jag sitter ned, men orkar inte traska omkring hela tiden heller. Tänker på att OM vi kanske måste åka in inatt är det rätt skönt att ha sparat så mycket krafter som möjligt.

Hursom för allas vetskap så har troligen slemproppen lossnat, vilket innebär att det är igång iallafall, även om det kan ta allt mellan 1-7 dagar. Men det känns ju att det är mer på G nu än för några dagar/veckor sen.

Vi håller tummarna här hemma. En dag kvar att få ett Juli-barn ;)

BF + 4

Åh vad segt det känns som att det går, men ändå så himla fort. Ingen bebis än, men haft sammandragningar til och från hela natten och även nu. Så vi hoppas bara på att de ska leda till nånting mer än så idag. Nu vill vi in och få ut våran älskling ♥ Har redan fått massa samtal idag, som varje dag, ifråga om liten kommit eller om några känningar. Fler än vi som vara vääääntar nu :)


SATC 2

Äntligen har även jag fått sett på Sex And The City 2. Inte lika bra som jag tänkt mig, men absolut bra! :) Så har kvällen spenderats i soffan med Pizza och film. Inga direkta känningar än, men håller tummarna.

Promenaden förut blev inte av heller då regnet fullkomligt vräkte ned. Fick bli en fika hos mormor men mamma m. vän, moster och Elton ist.


BF + 3

Ingen bebis än. Men idag hoppas jag det händer nått eller sätter igång. Men ja, jag vet, det är bara att väna, vänta, vänta.. Hursom är det en bra dga att åka in ju. Massa regn och mitt datum.. 29-30 juli. Vill inte vänta tills A's som är 3-4 augusti.
Har lite molandevärk eller nånting i den stilen, men inte mer.. just nu. Ska försöka få upp A ur sängen snart för en promenad i det härliga vädret.. så kanske, kanske.

Soliga Onsdag

Så gött väder igår att det blev hem till Svärmor och P för frulle på fm. Min A och P åkte iväg på golf och vi andra två slängde oss ut i solen. En timme sne kom världens moln, trodde det var slut men icke, solen hittade tillbaka :) Underbart! Kändes att det var ett tagsen jag bara njöt av att slöa i solen och det var välbehövligt med en hel dag.

Kvällen blev det grill och mys med vänner till Svärmor och P, kom inte därifrån förens seent inatt.. Tack för en trevlig kväll o supergod mat, som alltid! :D

BF + 2

Igår! Inte en känning igår mer än lite på kvällen som vanligt, men det var mycket lugnt.. tråkigt!

BF +1

Ingen bebis ännu. Är riktigt otålig nu trots enbart en dag över tiden, ska nog sluta längta så och låta det ske när det sker. Men klart vi vill ha ut det lilla livet nu! :) Hursom haft lite små värk i magen, men ingenting mer än så.

Haft mamma, mormor och Elton här på fika på dagen. Sen bjöd mormor oss på lunch. Enbart tagit det lugnt med en sväng till babyproffsen för lite shopping åt lill*n m.m.

En promenad med Svärmor på kvällen för att försöka få igång det hela. Bara vänta och se.. Känns i magen de dagar man varit aktiv eller ej. På nått konstigt sätt är det skön smärta, men självklart önska jag det vore på riktigt. Bara hålla tummarna för att det kanske händer nått i natt.. ♥


Långpromenad i regnet

Usch vilken seg dag. Tror vi båda suttit som två ägg i soffan och bara "väntat" på att det ska hända nått, precis som att idag är liksom dagen D. Vi kom på oss själva och tog tag i dagen med en promenad i det härliga grå. Hämtade upp Elton och tog oss en sväng förbi Svärmor och P, tränade lite koppelgående med lillen, gick fint s nu måste vi köpa ett nytt, eller ett till.. Det var mysigt trots duggregnet som var med oss nästan hela vägen.
Spenderat kvällen med våfflor och film.



 
 




BF-dagen

Idag är det BF-dagen, alltså Beräknad Födsel. Men ingen bebis hittills och vi har hunnit med en skön dusch och ett beök hos barnmorskan för förhoppningsvis sista gången, men vi fick en tid näsa fredag ifall. Men hon ville inte vi skulle komma då, och inte vi heller (skämtåsido!).
Hon frågade vad vi trodde det blir och hon trodde det samma, men man vet ju aldrig. Sa iallafall att jag var en exemplarisk patient och haft en likadan graviditet, skönt!

Nu är det bara att vänta på lill*n.. Har lite små värk i magen, men inte mer än så, tyvärr.

Update: Nu är klockan 00.00 och inte hänt nånting mer. Haft lite mer förvärkar nu på kvällen än tidigare under dagen, men de har lagt sig. Försökte oss på en lång promenad i hopp om att det ska påskynda.. Det återstår att se.


Saknar

Åh vad jag saknar att kunna ha ett par sköna jeans och en slapp tröja till. Lite eggande är det att försöka komma i mina gamla kläder igen så fort som möjligt. Men i höst ska jag lyssna på kroppen och inte börja träna tidigare än tillåtet, vill inte ha några komplikationer pga dumstridighet! Har jag otur kommer jag aldrig i dem igen, det återstår att se. Kämpa ska jag göra hursom!


Shopping

Haft en skön dag med regnet som öst ned utanför fönstret. En promenad med Elton i morse när A åkte iväg på golf. Förstår inte nöjet med att golfa en sådan här grå dag. Men mig gör det ju ingenting :) Hursom dega vi i soffan tills mormor ringde och bjöd på mat. Hon plockade upp mig och Elton så vi slapp gå i regnet. Mamma och A kom förbi i omgångar och vi hann med både mat och fika.

En sväng ut till Bergvik för snabb shopping iform av nya golfshorts och ett regnställ till A. Behövligt! Jag själv fick min shopping på IKEA, förvånade? En byrå/hylla till den tomma väggen i v-rummet. Blev helt ok, och inte så tomt som innan. Tänkte bjuda på lite bilder på allt vi gjort nån dag framöver. Bara det att latmasken hittat min kropp sista dagarna.

Spenderat kvällen raklång i soffan och vill bara känna att lill*n är på väg, men icke. Men den som väntar på något gott sägs det..


Slappar dag

Iag har vi inte gjort många knop. Tog en regäl sovmorgon, vilket resulterade i att halva dagen redan var borta. För flyttade oss in till soffan och degat framför Livet på BB och golfen. Enda vettiga vi gjort är väl att fixat ihop bebisens byrå. Väl behövlig att lägga alla dess kläder och dyl i :) En promenad hem till mormor för lite mat och hämta vårat celebra kvällssällskap Elton.

Magen har varit rätt lugn idag med allt vad ondhet heter. Tyvärr ska man väl säga, vi vill ju ha ut dig nu ♥ Men man vet ju aldrig vad som händer.
Nu ska jag mysa med mina bästa pöjker igen iallafall..


Första BF-datumet

Igår kväll skjutsade jag iväg mannen till ett par vänner och begav mig direthem till soffan. Hann hem och vila en stund sen kom förvärkar som heter duga. Röva mig upp och hämtade A några timmar senare, men aj min mage! Fick massage av bästa A och somnade ganska fort så det var okej ändå.. men jag längtar verkligen inte efter de riktiga värkarna. Eller längtar tills lill*n är ute och det har varit värt varenda liten ond sak i magen, men själva värkarna, nej! Hoppas på att det blir en bra förlossninge utan värkar i massa massa timmar. Men det finns inte så mycket att göra mer än att ta det som det kommer.

Idag är det egentligen vårt första BF-datum enligt SM. Men efter ultraljudet blev vi ju tillbaka flyttade hela två dagar tills den 26:e ist. Just nu är det bara vänta, vänta, vänta som gäller..

Grattis Lisen!

Idag fyller min "lilla" kusin Louise 18 år. Grattis på din STORA dag gumman. Herregud, tyckte nyss jag var 5 år och fick en liten kusin. Hursom hoppas jag du får en toppen dag :)

Fullspäckad dag

Igår var det en fullspäckad dag från det vi gick upp tills den var slut ungefär. Mamma, mormor och lilla Elton kom hit på fm. Hjälpte oss få gardinerna på plats och lite annat sånt små plock.

Sen var det bara en snabb dusch och lite kladdkaksbak innan bästa vännerna anlände för lite födelsedags fika. Fick fina blommor och presenter, tack älskade ni ♥ Som sagt alltid lika kul att ses och bara babbla om allt mellan himmel och jord.

Hem till mamma för kalas igen, på hennes dag med släkt och vänner. Ännu mer tårta och kakor, trodde min mage skulle spricka ett tag.
Åkte ned till stan för Rix Fm-festivalen. Såg dock ingenting och inge speciel vi ville varken se eller höra så vi gick och letade bord, tro det eller ej men fick ett på Casanova och fick super god mat och efterätt. Mums! Jag som trodde det skulle vara omöjligt. Förmåner med att mamma känner folk precis överallt :P


Min kusin Linda aka KICK-Linda fick skriva autografer. Varför vill aldrig nån ha min för? Hallå, jag är ju Johanna Dali för fasen ;P

Nu kan du komma!

Nu kan vårat lilla liv komma ut. Igår tog vi hem alla saker som stått hos min mamma och mormor. Kläder, barnvagn, balja, kläder, bilbarnstol osv osv. Snälla mormor och mamma har tvättat allt så det är bara att lägga in idag så fort A skruvat ihop den nya byrån.
Barnsängen är bäddad och står på plats. Vagnen lika så och vi är redo.. iallafall fysiskt.




Grattis Kusin m. Familj

Har ju glömt att skriva om min stora Kusin med familj som för snart två veckor sedan fick tillökning iform av en son/lillebror. Emelie har fått sig en liten bror vid namnet Hampus. Och vilken goooding. Så liten och så sööööt. Dock förvånande då alla i släkten trott på en tjej :) Men Grattis till er! ♥

Förvärkar

I måndags gick jag hela dagen med molandevärk i magen. Inte skönt alls men ändå hoppades vi alla på att det kanske, kanske skulle vara tecken på nånting. Höll i isg hela dagen och natten, men på morgonen orkade jag inte mer utan tog en alvedon sen försvann det. Skönt! Men samtidigt blev man lite besviken då vi bara vill ha ut det lilla livet NU! ♥

Har iallafall varit duktig att packa BB-väskan nu. Ingen aning om innehållet är bra men hursom är det ju inte långt hem och inte planerat att behöva vara kvar där uppe mer än nödvändigt ändå :)


Födelsedagen 19 Juli

I måndags fyllde jag år. Vaknade tidigt med pirr i magen och fick frulle av mannen. La klart golvet i nya sovrummet sen blev det en sväng förbi jobbet för att äntligen fixa A's nya telefon efter allt krångel. Fick ringa huvudkontoret som snällt hjälpte mig. Tack! Vill inte gå miste om det erbjudandet!! En tur på stan. Jag fick min present av A, eller vi var och tittade men bestämde mig för att vänta tills vårt lilla liv kommit till världen. Ska nämligen få en valfri berlock till mitt pandora armbannd och vill ha endra pojken eller flickan i guld beroende på vad det blir :) Tack älskling! Sen tog vi en god lunch ute i kylan innan vi begav oss hem till mamma där tårta väntade. Litet firande med mamma, mormor, svärmor och P, självklart A och Elton. Precis som ajg ville ha det.
Fick presentkort och pengar då jag införskaffat mig en videokamera. Tack även farmor och pappa för bidrag tll den :D

Kvällen spenderae vi hemma med att bära möbler. Bytte sovrum och grejade. Avslutade i soffan helt slut tillsammans med min A och rätt nöjd över att dagen var till ända..


Senaste tiden

Har gjort och hänt en del. Renoverat som bara den, men nu är vi klara. Det är små saker så som montera ihop nån möbel, små plock osv kvar. Haft båda våra familjer här under veckan och de har varit toppen snälla och hjälpt oss massvis. Tusen tack! Annars har vi försökt hinna med Elton så mycket som möjligt då det troligen blir mindre av honom när lill*n tittar ut. Firat in att A äntligen har semester, minigolfat och firat min B-day m.m.


A har slitit så himlans mycket, men duktig det är han ♥


Fula, fula v-rummet innan




Lite Hjälp har vi fått av snälla vänner. Tack så hemskt mycket!


Nya fräscha golv..


Grisen ligger trångt i förra sovrummet


En paus i renoveringen för minigolf


Firade in A's semester med god mat och dryck på uteservering.


Första natten i nya sovrummet. A är nöjd över sin nya telefon.. äntligen! :)


Min mage bara växer och växer..


Ä N T L I G E N är detta jäkla flipper ute ur mitt hem. L Y C K A ! ;P

Grattis mammi ♥

Idag fyller bästa mammi år. Grattis Grattis älskade du ♥


Äldre och visare

Om en pyttestund är jag något äldre och visare än just nu. Men det där med visare vet jag inte, äldre hmm..? okej lite kanske, men va fan jag är ung och fräsch än. Så nu ska jag krypa ned i sängen, hoppas på att pirret som infann sig när man va liten kommer och vänta in klockan 01.09, min tid.

Förr låg jag alltid brevid mamma tills klockan blev exakt 01.09 och bara väntade på ett grattis och frågade mamma vad hon gjorde för si och så många årsedan, det var mys. Nu är det snart jag själv som ligger så med mitt egna barn :) Tills dess får mannen agera vaken-och-säga-grattis-person varje år!

Hinner inte med blöggen

Hinner inte med annat än renovering just nu känns det som. Idag hoppas vi på att bli klara helt, annars är imorgon absolut sista dagen! Sen har vi liksom en hel del annat att fixa med, städa, ställa iordning, hämta hem alla bebis saker, köpa en del nya möbler osv.. återkommer med lite update och bilder senare troligtvis!

19 Juli

Om en evcka fyller jag år. Iår får jag världens bästa födelsedagspresent, om än lite sent ♥ Precis som min egen mamma fick fats lite tidigare för 23 år sedan :)


2 veckor till BF

Det känns sjukt. OM två veckor är vårat beräknade datum här redan. Nio månader har gått så sjuukt fort. Jag hoppas lill*n inte stannar inne längre än behövligt efter den 26:e juli, för innan är nog ingen risk att den kommer ut. Känns som man är nog trött, samtidigt som det är supermys, på att vara gravid redan nu och då vill jag helst inte beöva förlänga processen ;)
Jag längtar så till att se vad det blir för kön och vem av oss den blir mest lik. Vet att den får världens finaste pappa iallafall :D


Ledighet

Nu har jag jobbat för sista gången. Insåg igår att jag kommer inte kunna jobba den där helgen min chef vill. Att få vila känns viktigare faktiskt! :) Så ledigt ett tag framöver nu tills jag går på riktigt mammaledighet, låter konstigt med bra!!

Vaaaaaarmt

Det är inte på några villkor skönt att vara höggravid i den här värmen. Något bättre idga än igår. Gårdagen var för jäklig. Usch! Men ska väl inte klaga när värmen är här, men fan jag hoppas på lite regn och mildare väder. Förlåt mig alla som har semester och dyl nu, men tyvärr. Jag fullkomligt älskar solen och värmen annars, men just nu är den jobbig.. Inte ens i Rhodos var det såhär jobbigt med värmen.

Det jobbigaste är nog mest att jag blir så trött hela tiden, och irriterad för minsta lilla. Att det trycker på nedåt i magen, att vi segat så med renoveringen m.m hjälper inte till värst mycket just nu. Åh vad jobbigt allt är, stackars mig! :P

Däckad

Igår var jag rolig. Jobbade, åkte till moster en stund, myste med mamma och Elton sne hem till A. Hann knappt innanför dörre, vi slängde oss i säng för at se på tv (enda vi har uppe just nu), sen däckade jag innan fotbollen var slut.. social tjej? Stackars A, mn ahn överlevde väl.. jag fick iallafall sova skönt på hans arm och njuter av varje litet sånt tillfälle nu mer då jag vte att de kanske inte blir för ofta framöver..

Nu ska jag käka upp frullen och bege mig till jobbet, sista gången innan mammaledigheten.. förhoppningsvis! :D

Toppen dag i Smögen

Skön dag igår, trots regn. Skrattar alltid så tårarna sprutar och man får magknip med dessa människor ♥ Åt massa god färsk fisk som sig bör och strosa på bryggorna. Lagomt sliten när vi åkte hem..

Tack snälla Svärmor och P som ställde upp och tog hand om lilla Elton :)

Återkommer med bilder!

Tack, tack, tack..

Haft en dolar dag idag. Fixat med lite som behövs, men ändå inte på långa vägar det som egentligen skulle göras. Blev lite putt i morse på vissa ting, men bara bita ihop under helgen.

Snälla älskade mamma och mormor har varit här på kvällen och hjälpt oss tömma en hel del i vardagsrummet. Eftersom A är klar med målningen i vårat nya sovrum så har iv nu ställt över massa grejer dit in så vi kan börja med vardagsrummet i veckan. Beslutade oss för att inte flytta sovrummet förens allt är klart.
Tusen tack för hjälpen!

Nu ska jag duscha och krypa ned i nya sängkläder, en helg med jobb väntas och jag känner jag behöver varenda liten energimolekyl jag bara kan. Nu börjar det bli tungt och jobbigt med kroppen på riktigt..


Faderskap

Imorse var vi till familjeenheten och skrev på papper om faderskapet samt gemensam vårdnad. Skönt att det är en sak mindre att tänka på när den lill* kommer ut :)
Lite små fjantigt att man måste godkänna och skriva på apper pga att vi ej är gifta, annars går det per automatik. Men Sverige är en konstigt land ibland..

Grattis kära ni!

Grattis Grattis till min älskade Kusin med familj som idag fick sitt andra barn.. en son/lillebror. Hoppas allt gått bra och längtar tills vi får se det lilla underverket ♥ Alla i släkten är nog lite chockade att det blev en kille, då de flesta trodde på en tjej..
Antar de har en liten tjej som är stolt storasyster nu, lilla E blev plötsligt så stor på bara några timmar!

OM jag är spänd på vad vi får nu!

Smögen

Imorgon åker jag med mamma, mormor, moster och kusin till Smögen över dagen. Det är ungefär vad jag orkar just nu och ska lbi skönt att komma från Karlstad om än bara för en dag. Hoppas på ok väder, inte för varmt men inte heller kallt. Ska mysa på bryggorna och äta massa, massa fisk och skaldjur.. MUMS!



Bilder från GBG/Smögen trippen Juli -09


Kvällsmys med bästa vänner ♥

Haft en mysig kväll på udden med bästa vänner ♥ Synd bara att Sarisen jobbade och inte kunde vara med. Har jag sagt att jag älskar er och det finns inga bättre än ni? :)










Elton bus och sol

Åkte och tog blodprov imorse, det allra sista :D Jippie!! Därefter plockade jag upp Elton för att ha en mys dag tillsammans. Mötte upp mamma som snällt städade ur bilen lite snabbt, tack och tack! Hann bara innanför dörren, frulle och sen däckade vi i varsin ände av soffan båda två. ÅKte bort till Svärmor m. vänner för att sola en stund. En viss Elton tyckte dock inte det var allt för kul, men fick underhålla så gott det gick innan mamma plockade upp honom.. Hann med en stund till i solen innan det var hem för dusch och plocka upp A innan barnmorskan.


V.38 och Barnmorskan

Idag går vi in i V.38. Eller blev fan osäker idga om Onsdagar är vår brytdag, men hursom har det varit så hittills så det får fortsätta så :) Vi har alltså gått 37 fulla veckor och det är bara 2,5 vecka kvar tills BF :D

Ett besök hos barnmorskan, dock inte våran utan en annan. Tyckte hon var toppen hon med. Tala om allt hon gjorde samt förklarade massa. Bebis hjärtljud låg på 136 och A fick känna huvudet den här gången, mys! Nu är den fixerad och hon ansåg den kan komma närsomhelst. Men som vi vet är det inte ok att komma ut än.. Men visst känns det att den är fixerad, trycker på nedåt för minsta lilla, speciellt om jag är ute och går.
Annars såg allt tipptopp ut och vi hoppas på att det här var sista besöket, även om vi har ett till inbokat samma dag som BF, 26:e juli.


Shoppat till stor och liten

Snälla jag skulle skjutsa A till jobbet imorse, men tröttheten tog över och valde att ligga kvar i sängen. Dock kunde jag tyvärr inte somna om när han åkt då jag igår kväll insåg att jag stet fel på tid ho BM denna vecka. Som tur var fick jag boka om tiden utan problem. Slängde på mig för att bege mig till bageriet och köpa färskt bröd. Jag älskar att vi bor granne med ett bageri :) Slumrade till i soffan och vaknade en timme senare..

Avverkat en stund på stan med Jonna. Lite shopping iform av amningsbehåar. Trodde väl aldrig jag skulle köpa dessa fula plagg, men de fyller sin funktion. Kom med lite kläder till både mig och lill*n, kunde bara inte låta bli! Mötte upp Jonnas vän L och lilla M för en glass och gött i solen innan vi trampa hemåt igen.

En sväng förbi mormor där båda mina mostrar befann sig samt kusin och "morbror". Elton grisen var också där så gos blev det. Ivanlig ordning bjöds det på... precis, jordgubbar.. MUMS!

Raklång i soffan nu efter supergod mat, en gråtskvätt och lite renovering. Fotbollen är igång igen och den ser vi självklart på, superkul. Jag ska snart bege mig in till sängen då kroppen gjort sitt för idag.


Söta Jonna


Jag är inte alls vattenfylld nånstans ;P


Årets första dopp, när?

Jag börjar inse mer och mer att jag troligen inte kommer att bada nånting i Sverige i år. Hur sjukt är inte det? Jag som älskar att bada!??!??! Men får aldrig tummen ur att åka ut till skutis för att sola då man känner sig som en flodhäst, på ett positivt sätt. Men ändå, ett dopp vore väl inte så svårt att få till? Jo tydligt det.. Äsch vad fan, det kommer en ny sommar nästa år. Lika bra att lära den lill* att inte vara badkruka från början ;)


Jag är bara tjock numera!

Så här tjock är jag numera. Men det är ju trots allt inte mitt fel ;) hihi


Målning pågår..


A är så duktig :)


Grundmålning


Jag håller mig till mitt, dörrarna :P


Vart va solen?

Jag som tänk spendera dagen i solen fick snabbt tänka om när jag vaknade. Åkte till Svärmor där det bjöds på frulle och göta mig ute på altanen. Självklart kom solen efter nån timme och bikinin låg hemma, typiskt! Men blev en stunds vila på täcket i solen för det :)

Förbi mormor för lite bus med Elton som va där samt träffa lite släkt. Jordgubbar blir man nästan alltid bortskämd med hos henne, mums! A kom och plockade upp mig och till Stuvbutiken för att köpa mer färg samt den riktiga färgen. Sne var det bara hem och hugga i målandet.. och det är precis vad A gör nu. Själv har jag gett och håller mig till Danska Hollywoodfruar ist.


Lite mys med Rocco har hunnit med också. Älskar att folk runt omkring oss har djur ;)


Grattis!

Grattis i massor till A och hennes C. Idag föddes deras lilla son. Jag hoppas allt gått bra och att allt är bra med er alla tre :)

3 veckor eller 21 dagar..

Nu går tiden för fort igen. Redan gått ytterligare en vecka och bebis kommer finnas hos oss snarare än vi vet ordet av. Känns spännande men lite skrämmande samtidigt, dessa nio månader har bara svischat förbi oss.
Hursom längtar vi ju gaaalet mycket efter dig ♥

Lycka till!

Vill bara önska en bekant lycka till med deras son som förhoppningsvis kommer till världen inatt. Som jag förstått det har de nu åkt in till BB efter vattenavgång :) All lycka till er alla tre!

Måste erkänna att jag blev jäkligt nervös, inte för dreas skull, utan för min egen nu. Börjar inse att det verkligen INTE är långt kvar nu..

Vilding

Idag är en jobbig dag med bebis i magen. Det lilla livet sparkar och har sig mycket, mycket mer än vanligt, känns som h*n gör massvis med kullerbyttor och byter plats på allt som finns i magen. Sitter inte skönt, ligger inte skönt och känner mig spyfärdig för minsta lilla. Märker väl av det extra mycket nu då jag själv inte är aktiv utan tar det lugnt. Hoppas på en bekväm natt och slippa vakna flera gånger iallafall.. vi får se.

Ingen kraft

Kaa inte påstå att jag är särskilt rolig nu för tiden. Igår efter jobbet var jag med mamma och mormor och kollade på färg. Tog lite prover och fick åka direkt hem, värmen höll på att döda mig. Väl hemma däckade jag rätt snabbt i soffan och det blev inge firande av Malin som tänkt :/ Fick ist. spendera kvällen i soffan sovandes framför fotbollen. Det är jobbigt när minsta lilla man gör är ansträngande, så nu har jag verkligen börjat inse att jag måste lyssna på kroppen. Säger det åt mig att vila så är det det som gäller! Tyvärr lär det inte bli bättre förens lill*n kommit ut heller. Bara bita ihop!

Vill ha..

Innan sommaren är slut vill jag äga dessa tre ting. Eller iallafall kamerorna, mannen får ev. mobilen :) MEn det återstår att se. Jag fyller ju år snaaaart :D


Målar män

Idag har vi börjat med nästa steg i renoveringen. Älsklingen och hans kompis T håller på för fullt med det som ska komma att bli vårat nya sovrum. Det ska målas, läggas golv osv. Tror det kommer bli toppen. Tack snälla T för hjälpen, guld värt!
Själv ska jag ta med mig mamma ut och kolla på färg nu då det inte är helt bestämt. Annars får jag lita på att min man väljer en färg som passar, men det tvivlar jag iofs. inte på.
Renovering av köket..

Feeling hot, hot, hot..

När jag vaknade vid 08.00 i morse var det redan 20 grader. OM det var varmt i sovrummet då. Tänkte att jag skulle dö av värme på jobbet, men tack och lov fungerar ju AC:n samt fläktarna i kassan. Däremot har mina ben/fötter svällt upp för första gången idag. Såg jag fått fina märken av strumporna och vill inte ens se hur själva fötterna ser ut utan :P Sjukt varmt ute på våran solsida.. närmare 35 grader när jag kollade för en stund sedan, sjukt!


Frukost

Inte varje dag man får sällskap vid frukost bordet av storebror och hans A så här på en Lördag :) Kul, med synd att de inte hade möjlighet att stanna mer än en natt. Men hoppas på att de kommer hit snart igen, då jag tyvärr inte lär åka upp till Stockholm nånting mer nu under sommaren.. Tack snälla mormor för så god frulle också!

I got served

Igår var en härlig dag i solstolens anda efter en lång, lång sovmorgon. Något varmt, men man ska väl inte klaga antar jag. Fick allt serverat, tack snälla Svärmor m. vänner :) Hämtade upp A från jobbet och sen till mormor för lite fika och äntligen fixa alla jäkla papper som ska skickas till höger och vänster. Nu är allt kopierat och klart och ska läggas på brevlådan imorgon.

Kvällen spenderades med mamma och Elton utanför Mariebergsskogen. Beach Boys som uppträdde men det lockade inte att betala för. Hann inte mer än utanför bilen så träffade man massvis med andra härliga människor som heller inte ville innanför grindarna. Fördelen med musik :) Fick en och annan kommentar om magen, vad som befinner sig där inne. Ska bli kul att se vad som stämmer om bara nån vecka!!
Sprang på Malin, Malin och Emma också, inte alls dumt med kramkalas ♥
Avslutade kvällen med A och hans vänner i stan och slutet av fotbollen.
Hoppas jag kommer i mina vanliga Jeans snaaart. Drömma kan man alltid! :P

Bilbarnstol - Check

Tog med mamma till barnenshus förrut för att kolla om där fanns en blbarnstol. Fastade för en direkt och den följde med hem. En Brio Primo är numera i våra ägor. Den är super fin och väger inte alls mycket.
Var ju upp till sjukhuset förra veckan för att kolla ut en, men ingenting kändes bra så mamma ansåg vi skulle köpa en egen, sagt och gjort nu är den HELT NY och bara våran :) Har ingenting emot beganade saker egentligen, men det känns tryggt när det kommer till sånna här saker som bilbarnstol och vagn att ha helt nytt och fräscht.
Känns underbart för varje liten grej vi kan boka av listan, som vi inte ens har, med. Ju fortare allt finns dessto fortare kan jag börja slappna av och njuta av sista tiden! ♥ 


En sådan här fast helsvart såklart :)

Shopping

Blev ingen dga i solstolen idag som tänkt, utan en dag på stan med shopping och lunch i solen med Svärmor, hennes vän B och hennes dotter. Men som sgat det är rätt skönt att göra nånting annat än bara sola :P
Inte alls shopping sugen då det inte finns mycket som passar just nu, och med tanke på att jag inte tänker behålla den här storleken så känns det dumt att shoppa massa nu. Men två klänningar slank ned, himlans sköna och enkla. Passar både med tjocka magen nu som sen efteråt :)

Spenderat kvällen hos A's Farmor då Svärfar och A's syster tydligen är här på en snabb Sverige tur. Kul att ses då det inte är för ofta. Tror det är nån som ser fram emot att bli Farfar, och framförallt Faster! Många goda skratt är det då alltid, det bästa med dem ♥

RSS 2.0