Trevlig lördagskväll

Efter att man blivit proppmätt av allt gott som bjöds på kalaset blev dte ingen myskväll varken hemma eller hos mamma. Följde med älsk och hans vänner hem till en av dem och senare åkte vi ned till stan. Satt på Pitcher's och tog det lugnt och tölade. Trevligt kväll. Gud vad skönt det var att ha bil med sig så det bara var att åka hem direkt och inte vänta på nån taxi, fördelen med att inte få dricka ;)

Sunday

Vilken skön söndag. Låg i sängen fram tills 12 då mannen kom  in med frukost åt oss, sötis. Inget man är allt för bortskämd med. Sen kom jag in i duschen inna jag förflyttade mig till soffan och somnade ungefär direkt. Vaknade upp vid 17 och kände mig mer eller mindre drogad..
Så har dagen sett ut ungefär. Älsklings Elton kom och hälsade på oss en stund och en snabbis till Svärmor och P hanns med för att låna en bil.
Har klämt i oss en varsin pizza nu och Hockey'n samt sista OS för den här gången visas, inte så gör intressant så antar sängen kallar på mig snart, ska redbädda och hänga upp sista tvätten för idag sen är den här veckan över..


25-års kalas

Det är lörag och jag är ledig. Hur jäkla underbart som helst! Ska inte ens tänka jobb eller praktik eller nånting i närheten idag. Bara Njuta! Tyvärr så jobbar ju självklart älsklingen bara för att jag är ledig en helg, hur typsikt? Längtar massvis tills vi får vår lill* så vi får mer tid tillsammans.

Ska kliva ur sängen strax, en runda på stan med mammi innan det vankas kalas för min Kusin som fyllt år under veckan :) Mums med tårta!

Vad kvällen bjuder på om det blir mys hos mamma eller utgång med älsklingen återstår att se.


FridaywithHardcoreSuperstar

Igår tog jag ledigt från praktiken. Var så trött att at knappt tog mig ur sängen. Kanske inte så konstigt med tanke på att det varit jobb, praktik och träning i princip varje dag hela den här månaden.

Hursom tog jag en kort prom bort till Svärmor för att få mig lite frulle, sen vart det raklångt läge i soffan med kissen på magen hela dagen. Sov mest och det var hur skönt och välbehövligt som helst.
Em blev det kombipsset BP/spinning, om jag inte var helt slut innan var jag det efter, sjukt skönt med ett riktigt pass.

Kvällen blev det jobb då det var dags för Hardcore Superstar att spela hos oss. Bra spelning, men inte riktigt min musiksmak. Plockade upp mamma innan hemfärd för att få hem henne tryggt ;) Sen var det underbart att få krypa ned bredvid mannen..


Seg dag

Kan inte påstå att dagen har gått fort. Började dåligt redan i morse, frullen var slut och sne har den fortsatt så på praktiken med irritation och diverse andra saker. Inte kul dag alls!
Enda possitiva var att jag hann ned en snabbis på stan och köpa mig nytt schampoo och balsam då det andra börjar sina..

Åkte iväg och tränade direkt efter jag kom hem. Spinning för att få svettas och köra ur benen ordentligt, men vilket mesigt pass. Kunde ha kvittat! Men man kan inte vara nöjd jämt tydligen.. Jaja, hursom var det ju träning iaf.

Spenderat kvällen hos Svärmor och P jagandes en liten Elton. Att jaga och reta kisse är tydligen väldigt kul, men att tränga ihop sig med mig i lilla soffan och somna båda två var inte helt fel iaf. Godingen min.

Nu är klockan långt efter läggdags och imorgon väntas en späckad dag igen, praktik, träning och jobb.. sne är jag leeeeeedig i helgen. Ska blir helt jävla underbart! :D

Mina hjärtan

Att skicka mms till bästa vänner med bild på det kommande livet och får underbara sms tillbaka har värmt mitt hjärta idag. Att läsa vad de skriver på sna bloggar gör mig otroligt rörd!

Vill bara med detta inlägg tala om hur stolt och lyckligt lottad jag är som har just ER till bästa vänner, det går inte hitta bättre vänner än just ni..

Jag älskar er ♥


Underbar dag!

Som vi har längtat efter den här dagen. Vaknade alldeles för tidigt och tiden gick sakta. För er som inte vet har det varit den stora dagen hittills sen ci fick veta att vi skulle få en liten bebis, men andra ord dags för Ultraljud. Nervös som bara den åkte vi upp till sjukhuset och fick titta på det lilla livet. Känslan går inte att beskriva, men absolut bland det häftigaste jag varit med om någonsin. Bilder kommer jag dock behålla för oss själva tills vidare..

Tårarna sprutade när vi väl kom ut därifrån och det var en stor lycka att få visa upp livet inom mig för kommande Mormor och farmor m.fl. Ytterligare tårar földes, av glädje..

Den här dagen kommer jag aldrig någonsin att glömma ♥

Bästa tjejer

Tog en skön promenad med Jonna efter praktiken. Mötte upp Johanna och begav oss hem till Emma där vi suttit i timmar och bara tölat. Så skönt att ses och bara få töla av sig om allt och inget. Sara du var saknad! Har de absolut bästa vännerna ♥


Pictures

Jäkligt dåligt med bilder, jag vet! Men det kommer.. har bara inte haft nån lust att lägga in nya. Håll tillgodo!

Ett skratt förlänger livet..

Vilken dag på praktiken. Började på min tenta uppsats på fm, men kom av mig rätt fort då det varit lugnt idag och kortleken åkte fram. Nivån var inte den högsta och det fuskades och skrattades hejvilt. Men vad gör det? Då lever vi kanske litw längre.. hoppas kan man alltid!

Skön måndag

Stod i mitticity med praktiken hela dagen i går för att göra lite reklam för dem. Rätt slö dag men kul att göra nånting annorlunda.
Direkt efter var det att sätta sig hos frissan och bli fräsch i håret. OM jag är nöjd.. färgen är precis som jag ville ha och det röda är borta, om än inte allt.

Fick skynda hem för att hinna bort till Svärmor och P på kalas. God tårta och massa massa OS blev det såklart :)

Fullspäckad dag..

Imorgon går vi in i ny vecka, som alltid på måndagar ♥

Har en späckad dag men en hel del på praktiken, frissan direkt där efter.. ska bli skönt att få skämma bort mig själv med att både klippa och färga håret, på tok för dålig på det där. Kvällen ska vi hem till Svärmor och P då han fyller år. Vem tackar nej till tårta? ;P

Kalla Söndag

Åh vilken kall men härlig söndag. Jag har ju dock tyvärr spenderat den mesta dels inne, först på jobbet sen med en del av släkten hos mormor där min lille prins Elton befann sig, mys!
Mötte upp Jonna för en promenad i -18. Kallt men uppfriskande och man känner inte kylan när man går.

Spenderat kvällen raklång i soffan med massa bra film och nu är det dags att krypa ned i sängen bredvid den jag älskar mest.. trött, tröttare, tröttast - Johanna!

Saturday

Det där med bombning av inlägg ang graviditeten blev inte riktigt så. Ha rinte känt för att dela med mig av allt riktigt och tror nog jag skaffar en söt liten bok och skriver ned allt i ist. vi får se..

Hursom har senaste dagarna flutit på som resten av veckan. Mys dag med mamma och mormor i tors, träning, fredags mys med mannen osv. Idag har jar jobbat. Dock relativt lugnt.. kanske inte så konstigt med tanke på vädret. Kul att man knappt tog sig utanför dörren eller in i bilen :P Mindre kul att skotta väl hemma igen.. men tur söta mannen nästan gjort klart allt när jag anlände ;)

Varit till bergvik en snabbis med Jonna. Införskaffat födelsedagspresenter till "Svärfar" P och min kusin som båda fyller år till veckan. Fick med lite till mig själv i form av en godispåse.
Ska ligga raklång i soffan nu tills jag börjar jobba igen.. känner inte för det alls, men det går nog fort hoppas jag. Lär blir en lugn kväll om inte annat.

Roligare inlägg än såhär blir det inte..


V.7

Och V.17 :)

Jag har ingen motivation att blogga varje dag. Det kommer och går lite grann det där men avskrivandet. Har haft en skön vecka med praktik varvat med träning. Känns som det är så veckorna ser ut numera, hinne rinte mycket annat då jag slutar 16 varje dag och det ska tränas efter eller så är jag så trött i kroppen att jag somnar direkt väl hemma.. Suttit med i en del givande möten i tis, spännande och jag hoppas verkligen de går vägen. Vore kul att kunna följa även efter praktik.

Igår kväll fick vi ett infall och åkte hem till Svärmor och P för att övernatta där. Eftersom jag hade sovmorgon idag och då får frullen serverad passade det ypperligt. Att kissen tyckte vi skulle vakna 06.55 i morse var dock inte OK!

Nu är det film och mys i soffan som gäller.. jag spyr på OS snart, inte ett dugg intresserad!

Många skratt

Härligt med en dag i skolan idag. Få träffa de flesta i klassen, skratta och ha det kul som alltid. Kul att höra om allas Lia platser osv. :) Dagen i sig kanske var mer värdelös ön jag tänkt mig. Men jag älskar klassen så det gjorde ingenting..

Snälla mammi ♥

Min mamma är en sån där som älskar att ge bort saker. Igår när jag och mormor kom dit fick vi varsin allahjärtansdag present. Jag fick en jättefin tunika samt en underbart fin berlock i guld som symboliserar en Mamma med sitt barn. Egentligen skulle jag inte fått den förens den lill* kommit ut, men mamma orkade inte håla sig. Och det tackar jag så hemskt mycket mamma! ♥ Super fint var det! Nu ska jag bara laga min andra halskejda så jag kan hänga på berlocken sen :)

Mormor  fick en jättefin berlock iform av ett hjärta i vitguld. Det är hon värld, för hon är ju världens bästa mormor ♥

Bilder kommer..

Trevlig Lördagskväll

Jätte trevligt hemma hos mamma igår. Massa tjatter om allt och inget, god mat så jag trodde jag skulle spricka osv. En Cider och kvällen hade varit fulländad, men icke.

Åkte med in till stan för att träffa lite folk och komma ut en stund. Blev RR som snabbt fylldes proppfullt. Det är kul att vara nykter nångång och se på andra, men fan jag är inge bättre själv väl ute!
Kom på mig själv att jag stod och skämdes för en del människor, men varför? De har kul själva, bjuder andra på skratt och skiter i vad andra tycker. Precis så det ska vara ju! Som sagt alla är vi nog likadana mer eller mindre när alkoholen tar över kroppen. Jag tycker det är skönt att mamm och hennes vänner kan vara ute och roa sig precis som förr, fast troligtvis har de mer vett i skallen än vi yngre :P

Åkte hem i vettig tid med moster och mamma. Somnade gott tillsammans A och vovven. Jag låg på A's arm och Elton på min, hur gott?

Tack mammi och alla ni andra för en trevlig kväll :)

Hjärtedagen

Spenderat den med mys tillsammans med hund och man både innan och efter jobbet :) Eftermiddagen myste vi alla tre i lilla soffan, lite trång men plats fick vi ♥ Sen var det dags att återlämna älsklingen tills hans ägare, mamma.
Eftersom min man är så otroligt romantisk sånna här dagar och älskar att ge bort saker har jag fått en massa kärlek istället, men det är mycket mycket bättre än nån grej! Fas det är klart.. om mate stått på bordet efter jobbet hade inte skadat ;) Sämtåsido, jag älskar den där mannen!

Haft en riktig skön kväll tillsammans i soffan med senaste BECK. Den var riktigt bra. Nu är det läggdags strax.. i morgon är en ny vecka både vad gäller livet och med lilla livet i magen går vi ockå in i ny vecka, spännande! ♥


Triss

Farmor ringde mig på jobber förrut och sa till mig att åka iväg och köpa en lott. Jag tror lite på sånt där att det finns en mening med att hon ringde och sa så, så får slinka förbi och köpa mig en triss innan jag åker till mamma. Hoppas på att vinna storkovan :D

Update: Inte fan vann jag något.. trots att jag slog till på en dubbel! Ska sluta tro..




Tjejkväll

Ska strax ta mig ur soffan för att göra mig iordning inför kvällen. Det vaknas tjejkväll hos mamma med massa god mat och töl innan det blir utgång :) Lämnar man och hund hemma för grabb kväll, då lär de njuta i fullo båda två ;) Återstår att se om det blir utgång för min del eller ej är sjukt trött och en nykter kväll ute när det är rally.. men det kan vara trevligt ändå. Kul att träffa lite folk.

Trevlig kväll allihopa!

Positiva tankar

I natt skulle jag faktiskt kunnat slänga ut den lilla plutten vi har här hemma. Han är underbar på alla sätt och vis men när det vägras att sova, äter upp alla saker som står framme på bordet som han inte får, härjar runt som en galning.. ja då var han inte värd mycket.
Men nu är allt frid och fröjd igen, jag lämnade männen hemma och lät dem härja bäst de ville och åkte till jobbet ist. ;) Det gäller att tänka på de ljuva stunderna när sånt här inträffar..

Hallå i magen?

Det är lite komiskt, satt och läste en blogg igår om en tjej som fått barn för ett år sedan. När hon var i samma vecka som jag är nu kände hon sig inte ett dugg gravid och undrade om hon verkligen var det..
Precis samma tankar rullar runt i mitt huvud just nu. Självklart vet jag att det är en bebis där inne, men det känns verkligen inte som det. Känner mig mest lönnfet och vill bara att magen ska bli större så det kan börja synas på riktigt. Visst det gör det, men jag menar ännu mer än nu! Helst av allt vill vi ju ha sommar så lill*n kommer ut :) Det jag är mest spänd över är ju vilket kön det blir samt hur en blandning av mig och A kommer se ut.. Kan inte ens i min vildaste fantasi få fram en bild.


En liten Johanna för 22år sedan..


Älskade fredag

Praktik med möten under dagen, plockade upp Svärmor och B för Bodypump och sne var det rännande överallt. Införskaffande av godis och nya leksaker till vår helgs gäst var viktigt!

Förövrigt verkligen älskar fredags kvällar numer när man inte jobbar varje. Att bara få ligga hemma i soffan med älsklingen, äta nått gott och glo på tv känns som lyx, jag är ju inte van. Att vi har sällskap av hårbollen och det hela helgen gör det hela ännu mysigare. Han är som tokig i leksakerna men roligast ärändå A's håriga tofflor :P


Beslutet

Idag kom resultatet och jag har ju sagt att det varit upp till skolan att avgöra, så blev det inte. Jag tog ett beslut själv i Onsdags och det känns riktigt bra. Det hela har handlat om att vara kvar på min praktik eller byta till annan. Jag har beslutat mig för att vara kvar.. tror jag kommer få ut mest av dem. hade samtal med min handledare och en av lärarna idag och det känns toppen nu när de fått mig att tänka om! Som med allt löste det sig till slut :)

Spinning

OM jag är slut i kroppen. Spinnade för första gången på typ 3 månader idag. Jobbigt men jäklar så skönt.. hoppas på att jag kommer iväg i morgon också.

Nu ska jag försöka lugna ned Elton som fått fnatt på älsklingens håriga tofflor. Mamma kommer snart och hämtar hem han, men i morgon är han här igen.. och A har bestämt att han ska sova hos oss hela helgen :)


Latare goding får man leta efter ;)


Givande dag

Varit på förläsning på en skola idag med praktiken. Mycket givande och jag hoppas verklige vi får ut lika mycket av att komma tillbaka till dem om två veckor :) Sånna här dagar känns helt underbara när man kan hjälpa människor att blicka framåt i sinna liv.
Avslutade dagen med kladdkaka innan vi traskade hem.

Bombning

Har en känsla av att det kommer bombas in inlägg framöver hur allt med graviditeten har gått hittills, allas reaktioner osv. Allt sånt som jag kommer vilja ha ihåg kommet när de här nio månaderna är över. En massa updatering hur det går framöver lär också komma :D

Lycka!

Kan nu meddela att jag och A är bland de lyckligaste paren just nu. Våra liv har fått en total förändring och i sommar kommer vi inte längre bara vara vi två, utan vi två och lill*n, alltså en familj på riktigt :)
Att lyckan är total är väl ingenting att fundera över ens?


Den här bilden togs på skämt i Grekland -06, den är numera verklighet :)


Den 29/11-09 fick vi det här resultatet! ♥


Älskade vännen ♥

Grattis till min älskade vän Jonna som idag fyller 23 år. Hoppas du haft en toppen dag vännen så får vi ses i veckan. Puss på dig ♥


Ny vecka, nya äventyr

Haft en bra dag på Praktiken. Suttit med i en del möten som varit intressanta. Däremot har jag haft väldiga problem att hålla ögonen öppna.. pigg i kroppen men tung i ögonen.

Gick en timme tidigare och hem till H för att ficka lite med en tenta till skolan occ berätta som goood good news vilket automatiskt medför sig "tråkiga" för våran del. Förlåt tösabeten, men jag orkade hålla mig vaken genom halva, sen slumrade jag till i hennes soffa. Sötisen ville inte väcka mig utan lät mig sova en stund, tack sötis det var väl behövligt.

Spenderat kvällen hos Svärmor och P. Eftersom någon av oss inte orkade iväg till träningen så fick det bli en promenad med lilla Elton dit. Han fullkomligt älskar dem, vilket inte är så svårt, och blir så bortskämd. Det är nog ganska ömsesidigt iofs.

Nu är det verklige läggdags.. ett inlägg till den sängen bums, ögonen faller ihop på mig snart.


Hjärtat och jag på klassfest ;)


Perfekt avslut på veckan

En lång promenad med bästa vänner fick avsluta veckan.. kan det bli bättre? <3
Att de såg ut som gamla kärringer i håret var ju bara charmigt ;)



Sara 80+

Jonna 70+

Johanna 60+

Sara 80+ tar en paus i snön.. kär och galen ;P


Födelsedagskalas

Eftersom min Moster fyllde år i fredags och hennes man i Söndags var det kalas för dem båda igår. Godaste landgången som alltid ;) Underbart att inte äta smörgåstårta! Mys att träffa släkten igen, inte sett mesta dels av dem sen Julafton.. på tok för längesen.

Tuggummi ;)

Kommer ni ihåg när man var liten och alltid bad mamma eller pappa om en krona eller två för att köpa böbbelgöm i en sån där automat? I frra veckan när vi var på bio ville både jag och Jonna ha de känslorna tillbaka så vi tog en varsin krona, stoppade i och vred om.. till min förtvivlan hade nån haft sönder omvridaren till de super sura.. mina favvisar :/


Hemlis!

Håll tillgodo, för snart kommer en big suprice.. ♥

Arbets helg

Åh vad kul det är att jobba! Hatar att kliva ur sängen när älsklingen får ligga kvar, så orättvist. Trots att det är jag som får ligga kvar varje vardag ;) Men tänk en dag tillsammans.. näär ska det hända? Jag läääängtar hursom!
Ikväll ska det jobbas igen. Har dock bestämt mig att det inte blir många mer månader kvar på fabriken. Varit där allt för länge och krogbranschen har jag nog fått så att det räcker och blir över av..

Fredag

Efter möte på skolan igår morse blev det hem till mormor en snabbis. Pussa sönder lilla Elton samt kramas med Moster som fyllde år och kom förbi ♥

Lunchade på Nöjes med andra moster och kusin innan det blev hem till Emma för lite babbel. Kickan kom inom och vi tog en tur med fika på stan.

Kvällen spenderade vi i soffan jag och min man. Lagomt slitna båda tvä däckade vi i varsin soffa innan vi vaknade upp lagomt tills Let's Dance. Så där såg kvällen ut, rätt tidigt i säng och gud vad skönt det var!

Beslutet

Det ligger numera inte i mina händer. Jag ska avvakta och se vad som händer, känns skit men samtidigt måste jag vara ego och tänka på mig själv.. min framtid det handlar om!
Hursom känns det skönt att det är ur världen just för tilfället.. vad som sker framöver återkommer jag med när allt är helt färdigt och bestämt :)

Slöaste torsdagen

Åh vad skönt att jag hade sovmorgon i morse, men åh så skönt att de ringde från A's fotbolls klubb 8.30 och väckte mig. Att alla jämt ska ringa när jag har sovmorgon, testa mobilen ist! Orkade inte somna om efter det utan gick upp och pillade med massa annat.

Svärmor kom och plockade upp mig vid 10 för att följa med hem till dem. Där har jag befunnit mig hela dagen med ett snabbt undantag för nödvändig shopping. Legat ned burrad i "offan" med mjukisar och filten över mig och sovit mesta dels hela dagen, fått både frukost och lunch serverat.. Bortskämd jag? Nee, inte alls! :P
Så händelserik har den här dagen varit. Men det har ju sin orsak!
Sånna här dagar är ju iofs. jävligt sköna ibland och jag önskar de kunde infinna sig oftare, trots att jag inte ofta har orken att bara ligga inne.

Nu är det läggdags som gäller, redan krupit under täcke och tackar den som kom på idén med bärbara datorer. Ska vara på skolan vid 09 imorgon :)

Vardagslyx

Tänkte vi skulle lyxa till det lite så här på en onsdag.. varför alltid göra det på helgen för? Så ikväll blir det Mongolian (våran favvo restaurang) och deras underbara buffé med älsklingen, J och hennes A. Sen är biljetterna bokade till Snabba Cash. Ska bli mysigt då vi inte setts alla fyra sen vi kom hem från Barca :)


Den här mannen får man dregla lite över ;)


Ett steg i rätt riktning..

På fredag kommer förmodligen de slutliga resultatet, det är bara att vänta och se. Det känns bra iallafall, huvudsaken!

Nattligt besök.

Från idag och resten av veckan är jag ledig från praktiken, ska bli skönt iom att jag ska jobba hela helgen.

Har spenderat dagen med Svärmor eftersom vi kom överens igår om att åka runt och kolla en del idag. En snabbis på bergvik som avslut men hör och häpna inget köp. För övrigt undrar jag hur folk kan kissa på ringen på offentlig toalett? Hur äcklig får man bli? En av alla nledningar att jag hatar dem!

Jonna har varit här nu på kvällen, suttit och tölat om allt mellan himmle och jord. Hon hjälpte mig även med att slänga i en färg i håret så nu är det rödlätta äntligen borta, om än inte helt..

Min lilla älskling är hos oss inatt. Han ligger här och sussar så gött i soffan. Ska snart ta med mina bästa och krypa ned i sängen ♥


Ettt viktigt beslut

Igår tog jag verkligen ett viktigt beslut. Hur det kommer sluta får vi se framöver, men hoppas på det bästa. Det handlar om min framtid så jag måste vara ego och tänka på mig själv, men det är förstått och jag har medhåll från alla håll och kanter, vilket känns jäkligt skönt :)

RSS 2.0