Gott Nytt År!

Vi har inga planer för kvällen ännu, får se hur det slutar.. men bra blir det nog tillslut ändå. Brukar det ju bli!


image303

Alltså adjö till 2007 och allt man vill glömma från det här året, tar med mig allt det roliga och goda jag vill minnas och fortsätter mot 2008!

American History X

Sitter i princip bara och väntar på att den filmen ska börja. Så sjukt bra men hemsk film! Försöker få älsklingen att inte sova ännu, utan sitta uppe och se på den med mig. Kanske rent av bäddar ned mig i sängen och kollar.. dock är ju risken stor att jag somnar då..

                                       image302

Nu är iallafall sista maskinen med tvätt klar för idag, jävla lägenhetshus som man inte kan köra hela natten :/ Får gå och fixa den nu, sen kommer lite sånna där tråkiga info listor i väntan på filmen..

5 år av Kärlek och galenskap

I morgon, nyårafton tillära, har jag och älsklingen våran 5-års dag tillsammans. 5 helt underbara år vi hunnit med en hel del på, det viktigate är förmodligen Samboskapet och förlovningen. Att det ingick en extra familj som är helt underbara klagar jag inte heller på!
Hoppas på att framtiden kommer bli lika underbar, vilket jag iofs. inte tvekar på en sekund..

     44359-148

Några picts på oss under åren :)

Dreas jag älskar dig.. Tack för allt och för att vi är varandras, vad skulle jag göra utan dig? ♥

Dänger älsklingen i Nintedo Wii

Gång efter gång har jag nu dängt älsklingen, både i Guitar hero och Nintendo Wii Sports. Jag är så jäkla duktig! Har på köpet gått och blivit en riktig tv-spels nörd, haha. men i brist på annat så spelas det samtidigt som tvätten sköter sig själv..

 

Bevis på att jag är något bättre?

Jobb sökande och shopping

Var iväg till netto förrut och lämnade in min CV till Butikschefen, pratade en snabbis med henne och det verkade possitivt. Men man vet aldrig, kan komma nått emellan. Men bara hoppas på att det leder till nått. Hon skulle höra av sig ganska omgående :) Håller tummarna iallafall!

Blev en sväng ut till Bergvik med älsklingen efter det. Införskaffade mig en snygg svart pennkjol typ. Skulle egentligen bara ha en sport topp, men fanns ingen jag gillade så det får vänta..
Blev käk på Max också, ingen av oss som orkade vänta tills vi kom hem och skulle fixa iordning, typiskt oss? :P

Christmas dance cup

Nyss kommit in från en lång skön promenad med Sarisen. var riktigt trött är vi gick, men riktigt gött väder ute.. så nu är jag pigg :)
Sitter o käkar en sen frulle nu och tittar på Christmas Dance Cup. Jäklar vad roligt dte ser ut med Disco dans. Får nästan lite ånger känslor över att jag slutade dansa när jag gjorde det. Varför? Men allt är inte alltid som man vill..

Nu ska jag geeka mig med lite Guitar Hero så älsklingen vaknar snart.

Tråkig Lördag

Kvällen har, trots extrem dåligt med folk, gått riktigt fort på jobbet. Faktiskt! Vi kände oss s snälla såhär i juletider att vi släppte helt på inträdet. Kanske var tur det?
Fick julklappen idag, som jag av nån anledning inte orkade mig till jobbet för att hämta igår..

Nu har jag iallafall krypit ned i sängen, och här ska jag tillbringa närmaste 7h hade jag tänkt mig. Roligare än så blev inte denna lördags kvällen.. men vad skulle man göra utan tjejerna på jobbet? :)

Natti Natti!

 image199
Men åh, ge mig sommar!

Ett nytt försök

Var ut till Bergvik förrut ihopp om att det kanske inte var så lång kö på bolaget, men jag misstog mig. Men faktiskt så gick det väldigt fort, dock när jag kom in var det jag tänkt införskaffa till oss slut, självklart. Så jag sket i det och åkte hem, kom på att vi har e del hemma.. annars har de ju öppet på måndag också om det skulle vara så..

Nu ska jag försöka mig på Guitar Hero igen, hoppas på att det går bättre idag än i går. Har inte så mycket anat för mig just nu, älsklingen är på fotbolls cup och ingen idé att åka dit.. den är nog slut snart.

Ikväll blir det jobb. Trligen en väldigt lugn kväll, men det gör mig ingenting.
Har förresten ingen träningsvärk idag, det är ett under faktiskt :D

Nej dags att lira nu...

Skit spel

Går inge bra för min del, det är bajs svårt. Kommer minst lika många fula ord ur min mun som ur älsklingens förut. Han däremot har blivit duktig, inte så konstigt med tanke på att han spelat konstant i över 3h, om man bortser från de 10 minuterna jag testade.. ska faktiskt avbryta han nu igen och latja lite..

Me and mammi, as snygga

image292

Fan, jag och mammi måste fan varit snyggast på hela balen när vi va i sthlm. Fick mormors bilder under veckan.. de var inte att leka med. Shit så heta!

Guitar hero

Sitter här hemma och spelar Guitar Hero nu, eller älsklingen gör. Han är så duktig, men en dle fula ord kommer det ur hans mun..
Fick oss ett ryck förut när jag såg att legiganten hade fått in det så vi åkte iväg dit och införskaffade oss ett. Tror vi kommer få en hel del roliga stunder med det här hemma.. både jag och älsklingen diggar ju tv-spel så.
Nej nu ska jag störa min snygging ohc kolla om jag får testa, för så tänker jag tillbringa restarande av min sköna fredags kväll!

 

Dock har vi inte riktigt så här stor tv, och tacka gud för det.. 60" känns LITE väl stort!

För jävlig bakis dag

Usch, fy och blä för dne här dagen. Vaknade klockan 9 svin törstig. Lita dret full som i natt vinglar jag upp för att fylla på vattenflaskan. Somnar om igen och vaknar av att min kusin ringde och väcker mig vid 9.40. 1h senare ringer mamma och väcker mig,ytterligare en timme senare ringde min morbror. Låt mig sova för helvete var det enda jag ville säga.. Men sen fick jag faktids sova ända tills klockan var 15.00 och mamma ringde igen.. sen ga jag upp. Tog mig faktids ur sängen med jordens huvudvärk, men det är bara att skylla sig själv.. och värt det var det verkligen.

Har endas degat i soffan idag med laptopen i knät, eller med en wii kontroll i handen. inte orkat göra så mycket annat. Känner mig riktigt fräsch som inte ens kommit in i duschen, men så sunkig får man faktids lov att vara sådana här dagar som idag..

En pizza har jag dragit i mig också. Gött som fan och verkligen värd, eller hur var det nu igen? BK i natt och pizza idag.. ? aja, shit the same.. snart nytt år ändå!

Kroggalan 2007

Började med att åka hem till Mirja för att inta några cider innan vi skulle vara på jobbet. Många av tjejerna var där, och det var riktigt trevligt. Vid 18 tiden åkte vi iväg till fabriken för att möta upp resterande av våra arbetskollegor. Blev riktigt förvånad när vi kom dit över att det var så många som skulle med :)

Fick en fördrink i bubblan och minglade runt en stund innan vi begav oss iväg vidare till ankan. Där fick vi lappar med bordsplacering och dryckesbiljetter. Hamnade vid ett bord med endast folk ajg kände, mycket trevligt. Eller ja.. känner väll alla på jobbet, men mer eller mindre. Sen fick vi jättegod tacos buffe osv. Gott att få nått annat än julmat så här i juletider.
Sen blev det lekar och nomineringar, mer alkohol intogs osv. Var riktigt trevligt inne på ankan. Blev en rikig gemenskap, som alltid på våra personalfester :D

Vid 23.00 tiden gick vi vidare till arena när den riktiga kroggalan hölls. Mycket folk, mesta dels krogfolk, kanske inte så konstigt med tanke på kvällen :P Vi gick direkt och intog njes vip-platser och malin korkade upp champangen. Sen kom resterande av personalstyrkan ocn knödde sig in så tillslut kom det vakter och fick stå bredvid oss för att ingen mer skulle kunna komma upp.. haha, typsikt oss.. alla ska vara på samma ställe samtidigt.
Tyvärr tog vi i år inte hem nån nominering alls, men det gjorde inte speciellt mycet, vi hade kul ändå. Mer ans och mer alkohol.. avslutade kvällen på BK med Sofia och Kickan. Älsklingen fick komma in till stan och hämta mig och Linda. Mådde inte direkt så bra när han kom, och hade sgat en hel del saker till han som jag inte ens minns. Har även massa kort i kameran och mobilen som jag inte har ett minne av när de togs. Ja, så full var jag! Lyckas alltid av nån konsig anledning bli klapp kanon när vi är ute med jobbet.. kan nån tala om varför? :P

Men det var en riktigt lyckad kroggala iallafall, tror jag nog de flesta tyckte.. Tack alla på Nöjesfabriken för ett jättebra 2007, hoppas nästa år blir lika bra!

    

Torsdags dagen

Vaknae vid 10 igår, riktigt skönt att sova länge. Eller längre än vanligtvis iallafall. Åkte bort till Annicka och fick frukost :) Skönt att få den serverad.
Sen blev det iväg och träna.. nytt program på Body Pumpen. Jobbigt som bara den + att jag la på 2 kilo extra. Tänkte ifall jag orkar, men dte gjorde jag knappt.. så jag inväntar mig jordens träningsverk i morgon. Känner av lite redan nu, men dte är inte så illa som jag tänkt mig.

Blev direkt hem och duscha, sne iväg till Netto för att möta deras butikschef. det gick riktigt fort, fick bara hälsa på henne lite snabbt sen ska jag tillbaka i helgen med papper osv. Hoppas man kan få lite extra i allafal. Vi får se..

Snabbt hem och slänga sig in i duschen igen och blir klar inför kroggalan..

Onsdag

Tillbringade onsdagen mest till att sova ut riktigt ordentligt. Åkte ned tll stan med mamma för att käka lite, sen ble det lite shopping. Hittade min "lilla svarta" tills kroggalan, mycket nöjd över den. Blev lite annan shopping också, men inte värst mkt på rean, endast klänningen och en tröja :P
Sen lekte jag och älsklingen mest med våra klappar. Jag satt här i soffan med min Laptop medans han spelade nintendo Wii konstant. Nintendo wii är fan så mycket roligare än jag tänkt mig.. är helt fast i det jag också. Svin kul, verkligen! Står här hemma och boxas så man blir helt svettig.. kan lika gärna boxas en timme hemma som att åka till gymmet :P Okej, inte riktigt men nästan..


 

Juldagen - årets utekväll

Vaknade rätt sent på juldagen då vi iofs. inte kom i säng förens sent på julafton. Packade ihop våra julklappar och saker och begav oss hemåt. Skulle iväg till våra mormödrar båda två. Skulle gentligen varit med till älsklingens mormor och släkt, men eftersom Pappa kom blev dte att jag åkte till mormor och umgicks med han istället..

Vid 17.00 var deg bara att åka hem och göra sig klar för jobbet. Eftersom juldagen är årets utekväll i mindre städer så som Karlstad, så kändes dte lagomt kul att åka iväg och jobba. Att vi var 2 man kort gjorde inte saken speciellt mycket roligare heller. Men i alla fall vi kom dit och gjorde irodning allt. Jag som svor över att det regnade för jag hatar att hänga in blöta jackor, fick snabbt ändra tanke. Tack för att det regnade kanske mna ska säga nu i efterhand. Det gjorde att det kom ungefär 1000 personer mindre än vi rnkade med. Juldagen måste varit en riktig miss iår mot tidigare. Inte underhela kvällen nästan var det kö utanför, som det annars är konstant under juldagen. Är glad att jag jobbae och inte var ute faktids..

Vi var alla lättade att det gick så smidigt under hela kvällen, och det var aldrig mycket folk vid garderoberna heller. Kvällen gick kanon smidigt!

Julafton 2007

Hade en riktigt perfekt julafton. Överraskning efter överraskning fick vi :D Jag kan inte påstå att jag klagade..

Började med att åka och tända ljus hos morfar och farfar, sen skjutsade jag älsklingen till han familj och rullade ned til moster sen. Väntade in resten av släkten och när de kom så blev det mat. Åh vad gott dte var med julmat och nu i efterhand ångrar man att man inte tog mer :P Haha

Sen kom överraskning nr 1. Jag och Ida stod ute på altan och rökte när det lät som att nån knackade på dörren så jag sa det till henne, men till svar får jag "Äsch då, bara nån som drog träskorna i väggen", tänkte ingenting mer på det utan gick in, möter mamma som säger "johanna, pappa är här", varpå jag skrattar och tycker hon skojar med mig.. Till min stora förvåning ser och hör jag att Pappa faktids var där. Han stod i hallen när jag kom. Tror jag var lyckligast av alla då, en jul med både mamma och pappa var hundra årsedan! Snacka om att jag blev som ett barn på nytt .. igen. Blev så himlans glad. Pappa har allt sina egna idéer för sig. Fast dte är det som är så charmigt med honom. Tack pappa för att du gjorde min jul helt underbar :D

Sen blev det lite Kalle och vi inväntade min stora kusin med familj. Efter massa tölande och babblande kom de tillslut och vi orkade knappt vänta längre med julklappar så vi delade ut dem. Men innan kom överraskning nr 2, min kusin och killen hade förlovat sig på julaftons morgonen :D Gratis Grattis! Övriga släkten har bara gått och väntat på de..

Även i år tog det ca 2h och dela ut alla klappar, trots att vi hade mycket mindre klappar i år, än övriga år. Det här med att öpnna ett och ett paket slutade vi med ganska snabbt iår, ingen som orkade sitta och vänta :P
Jag fick allt jag ville ha och massa mer, presentkort, en hallonrosa resväska, berlock till mitt pandora armband, pengar, glas, sängkläder, Gucci parfym och en massa mer. men var extra roligt att dela ut klappar iår, eftersom älsklingen för en gångs skull kom ned till min släkt under tiden :)

Sen var det dags för efterätt. Chokladpudding blev det och mormor hade gömt en mandel i en av dem. Självklart fick pappa den, vem annars? Turgubben nr 1 är vad han är. 2 triss lotter fick han som jag och brorsan fick, dokc ingen vinst.. vad trodde vi? ;P

När klockan närmade sig 19.30 tröttnade jag och älsklingen på allt folk och begav oss upp till Annicka och Peter där det var betydligt lugnare. Skönt för min del som alltid har massa människor runt mig på julen, fast det är iofs. så jag vill ha det! Blev massa klapputdelning där också.. självklart! Presentkort och berlock till armbandet. Perfekta saker.
Fick äntligen då min julklapp älsklingen, en bärbar dator blev det :D Dock ingen rosa, men den här är minst lika fin. Tack så hemskt mycket älskling, du är underbar! Trodde faktids inte jag skulle få en, trodde han hade kommit på nått annat åt mig..

Var kul att se hans min när han fick sin julklapp. Ett Nintendo Wii, med extra kontroller och spel var vad han fick av mig. han verkar jäkligt nöjd i allafall eftersom han spelar konstant :P

Avslutade julafton med att spela seplet Annicka och peter fick av oss. Skit kul verkligen. Extra roligt att jag och älsklingen vann så klart.. haha. Satt sen och pilla med våra julklappar allihop nöjda och belåtna. So kvar där med kissen på armen, inte fel alls..

Så kan amn väll komma ihåg Julen 2007. En riktigt perfekt julafton, kunde inte blivit bättre.. inte för min del ialla fall!


     


Dålig uppdatering

Det blir  så här kring Julen. inte haft tid för att blogga alls. Endast umgåtts med familjen och jobbat. Just nu leker jag och älsklingen med våra klappar så det är snart min tur att boxas, bowla osv.

Återkommer med vad som hänt sista dagarna på fredag, ligger förmodligen hemma bakfull som ett ägg. I morgon vankas det nämligen kroggalan 2007 :D så jävla nice ska de bli!

ja nu är det min tur så hjesvejs!


Äntligen Julafton!

Som jag har längtat efter denna dagen!
Vaknade redan 6.13 första gången men tvingade mig själv att somna om. När jag sedan vaknade vid 07.41 var det lika bra att kliva ur på en gång.. visste redan att det sedan skulle vara kört. Har legat i soffan och kollat på lite blandad kompott av filmer.

Nu ska jag faktiskt göra iordning frukost och sen kliva in i duschen. Dessa timmar innan man ska iväg till Moster med hela släkten, går såååå sakta varje år.. Förstår inte varför!?
Tänkte jag under tiden skulle åka upp och tända ljus hos morfar och Farfar, det är ju en tradition på julafton för min del..

Ska även öppna ett litet paket som Farmor skickade med till mig och älsklingen sist jag av där. Jippie!

Åh, längtar så jättemycket tills senare i eftermiddag/kväll när vi får öppna paaaaket. Och man får ge bort sina klappar äntligen, nästan roligare! Ska bli extra rolitgt att se vad älsklingen säger, för han har inte en aning om vad han ska få, och tror han kommer bli riktigt överraskad, men väldans glad :D
Avslutar julafton hos Annicka och Peter där det ska delas ut ännu mer klappar efter moster..



Men annars Hej, Johanna heter jag och blir 5-6 år igen varje julafton!

GOD JUL!

Uppesittarkvällen

Var till Annicka och Peter igår. En mysig och trevlig kväll. Fick gos mat och efterätt + massa godis. Var lagomt mätt när vi skulle åka hemåt. Satt mest och prata hela kvällen, samtidigt som vi följde bingolotto och de delade ut julklappar till de som ej ska vara med idag, vilket vill säga alla utom jag, älsklingen Annicka o Peter :P

När vi åkte hem kände jag mig om ett barn igen, det pirrade i hela kroppen och jag hade svårt att somna inatt, men det gick allt bra efter att ha sett klart på Ett päron till farsa.

image278

Dan före dopparedan och "Lilla Julafton"

Kom nyss från mormor. Älsklingen är inte hemma ännu, trist! Tog med hans klappar från mormor nu, hoppas han orkar hålla sig därifrån.
Ska hoppa in i duschen nu för att sedan göra mig i ordning lite. Ska bort till Annicka och Peter för att ha "lilla julafton" idag. Blir lite käk och mys med deras släkt. Dock får inte jag och älsklingen några klappar idag, eftersom vi ska dit i morgon efter jag varit hos min släkt igen. Vill hellre ha klapparna på själva julafton om vi ändå ska dit liksom :)

vet en liten kelgris jag ska kela med ikväll iallafall :D
image277


Hoppas på en trevlig uppesittarkväll och önskar er det samma!

Julgranen är klädd

Har dolat med att klä granen hittills idag. Nu är den äntligen klar, blev så vackert så. Älsklingen tröttnade på att knyta kulor, då jag lovat han att göra allt själv, så han åkte hemifrån istället :P Tror han är och fixar min julklapp om jag ska vara ärlig ;)

Men ja, granen alltså äntligen klar, tänkt klä den hela veckna men inte kommit så långt. typiskt mig!

Nu ska jag åka bort till mormor och umgås med brorsan ett tag innan vi ska iväg på "lilla julafton" ikväll, bara hoppas han inte sitter och pluggar idag igen..


Skön kväll på jobbet

Riktigt skön kväll på jobbet i går faktids. Vi var överbemanade emot vad det kom gäster. Så jag Kickan, Sofia och Linda fixade och dolade inför juldagen. Så nu är allt klart och det är bara trycka lapparna och öppna på Tisdag. Känns riktigt skönt att det är avklarat. Flummade mest runt en massa i går också, försökte komma på saker att göra då jag vägrade att gå hem efter 4h :P Men vi kom allt på saker hela tiden.. nästan.
En stund tog vi oss in i gocarten, cyklade och läste tidningar m.m, mycket trevligt. Gick på "sak-letar-färd", lyckades ypperligt bra!


Ingenting som vi tänkt

Vi skulle bara åka till biltema eller nått sånt för att kolla om vi kunde få tag i en julgrans belysning. men det hela slutade med att vi helst plötsligt strosade runt inne på Bergvik. Eller kollade lite, var in och kollade på datorer.. det här med en rosa akn jag nog lägga ned. Min man är inte ute o god tid nog så alla är slut, men går bväll lika bra med en annan. Vi får se vad han hittat på tills på måndag!

Vi kom iallafall från Bergvik lite rikare på mat, alkohol och en julklapp tilll Annicka och Peter. Ett spel som vi trot passar dem riktigt bra, får väll se på julaftons kvällen :)

image272

Älsklingen fastnade så klart inne på elgiganten framför Guitarr Hero, han ser så lycklitg ut när han spelar det, och det verkar riktigt kul ju :D




Kina mat fik det bli för våran del direkt efter, sen somnade jag skönt en stund i soffan. Nu ska jag slänga mgi in i duschen sne åka till mormor och säga Hej till broder som kom idag, ens väng innan jobbet.

Alltyså blev det fan inget klägranen idga heller, tröttsamt. men i morgon har mamma lovat att fixa belysning och så, hon vill inte att jag ska vara utan gran, haha. Tack mammi!

Lördag

Åh, idag ska jag njuta av att bara vara med älsklingen. Måste bli klar med granen idag eftersom älsklingen kom hem och störde mitt i allt, då orkade jag inte längre :P
Sen är det jobb ikväll och efter det är det verkligen jul.. äntligen!

Latmasken

Igår var det otroligt lugnt på jobbet. Mycket mindre folk än jag hade trott. Men det gjorde inte mgi nått. Eftersom latmasken hittade intill mig och Anna ganska fort smet vi iväg och dolade inför juldagen. KOm dock inte värst långt, mne en del. Fick även våra nya tröjor igår, sviiin sköna :D

Paus

Ja, tar en liten Paus mitt i allt julstök. Har redan tröttnat på att försöka pilla isär granen och göra dne fin, men det kommer, det kommer. Mitt tålamod är ju inte det bästa :P
Men undertiden hittade jag en radiokanal som sänder julmusik dygnet runt, just i min stil! kanske inte musiken då, men det ger mgi mer julstämning i alla fall, kan ju inte hålla på att stöka i julen utan julmusik.. det blir fel.

Har träningsverk sne Body Pumpen i går också, det köänns verkligen och är inte direkt till nån större nytta just nu, men dte är bara bita ihop och fortsätta nu..

image271

Känner mig ungefär som denna tomte i benen just nu!

Da buzz gör en hemåtervändare i kväll

Vaknade i morse av att pappa ringde. Buhu tänkte jag när jag trodde klockan var typ 09.00, emn till min sköna förvåning såg jag sne att klockan var 11. Har alltså sovit 12h i natt, vilket inte alls var fel.
Satte mgi här och bloggade och helt plötsligt var klockan 11.40 och det var dags att åka till träningen, som idag var riktigt rolig med jobbig. Vi fick oss ett gott skratt under sista övningen allihop tror jag :P

Var direkt efter till mamma och hämtade julgranen. Tänkte jag skulle få upp den och allt idag. måste bara åka och fixa ljus, eller leta med ned i källaren. Tänkte följa med mina vänner på stan, men efterosm jag rä kler med alla mina klappar och det är löning idag så kändes det inte direkt lockande. Ska bara lalla här hemma i mjukisdressen idga och göra iordning lite innan jobbet.

Börjar inte förens kl 18.00 ikväll.. känns riktigt gött. De där 2 h från 16.00 - 18.00 gör faktids väldigt mycket.
Men i kväll kommer Da Buzz till jobbet. Undrar om det lockar mycket folk? Dte spörs att se ikväll. Jag och Mirja ska i allafall göra iordning inför juldagen med allt som behövs. Dte är ju en del så det lär ta sin lilla tid. vet ju även hur bra det gick för oss förra året :P HAHA!

image270

Nej dags att ta tag i grejerna här hemma nu och kanske fixa lite käk..


Födelsedagskalas

En hel del gjort i onsdags faktids. Började med att åka ned till stan och fixa Saras Födelsedags present. Sminkgrejen som jag skrivit om men inte förklarat :P Hon får gå till Make Up Store och lära sig endra en fest eller en vardags sminkning, sen får hon plocka ut smink för 500:- också. Både jag och jonna tyckte det passade henne.

Sen blev det träning, tråkigt som fan var det i onsdags, men det gick ändå. När julmusiken kommer på blir Johanna genast lite gladare :P

Sen gjorde jag nått jag aldrig trodd ejag skulle göra.. nämligen erbjöd mig frivilligt att åka hem till Annicka och laga mat åt oss, helt själv! Var riktigt stolt över mig själv när maten var klar och uppäten, det blev rijktigt gott :) Haha, med andra ord, jag hatar att laga mat coh det är alltid hon som får göra det!

Åkte ut till Bergvik och letade runt överallt efter att "armand" till brorsans ena julklapp från mamma. Äntligen när jag kom till teknikmagasinet, efter att ha varit på alla andra prylaffärer så hittade jag ett. Då kom min fråga.. varför finns det pirat-grejer på allt? :S Kan inte förstå det. men blev självklart den riktigt.. piraten såg ut som skit.



Sen var det dags för Saras födelsedags kalas. Mycket trevligt med god tårta och många skartt med tjejerna. Gutt tillade en hel del skratt han också, haha! Sarisen blev glad och nöjd över alla hennes presenter :D Sen var det bara att skjutsa hem tösera och åka hem för att krypa ned bredvid älsklingen.. sne var onsdagen också slut..


Sista julklappen

Härlig promenad i morse. var bara -8 grader, men det stoppade inte mig från att få med Annicka ut på morogn promenad. Var hur gött som helst! Det är det jag säger, ju kallare det blir dessto skönare att vara ute och gå.
Stackars Rocco var rädd för mig när jag kom dit, för mina termobraller prasslade så, det gillade han inte.. så han undvek mig större delen av förmiddagen :/

La oss och kollade på Hannibal, eller jag fick nöja mig med att se sista halvan. men det räckte för min del. Dock var den mycket bättre, det jag såg iallafall, än jag alltid trott, faktids!

Tröttnade på att vara inne o dega så vi åkte till IKEA, fann dock inget vi skulle ha, men mat blev det iallafall. Kul att jag träffade Elon också, inte setts sen i sommras innan hon flyttade upp till Luleå. men nu under julen ska vi ses :D En sväng på bergvik hann vi med också så hon blev klar med sina klappar Annicka. tack för det, nu slipper jag följa med o leta mera :P

Även jag har blivit klara med alla som ska ha tills julafton idag. (pappa o farmor får ju nästa år när jag kommer dit, så tänke rinte stressa runt och fixa deras denna vecka!) Jag och mamma var och fixade brorsans ena julklapp. Sen skulle vi bara ut till bergvik för att kika lite.. Slutade dock med att jag köpte ett par stövlar till mgi själv och ett par till mamma i julklapp. Ja tråkigt att hon vet, men hon vill ju inte ha nånting och hon har kollat på stövlarna länge, så kände att det var dags att köpa dem, så det får hon. Tack för det också!
44359-26844359-267
Mina är de bruna, dock snyggare i verkligheten,. Och Mammas är de svarta :)

Skulle egentligen varit iväg och firat Sara ikväll, men eftersom inte hon själv orkade idag så får det bli imorgon. Så ska ned till stan i morogn och fixa hennes present. Får bli sån där sminkningsgrej på Make Up Store, för hon får efter den ta ut sminkprodukter utav samma värde :)

Ska även passa på att kolla på en resväska mamma sett. Hon ville ge mig och älsklingen en varsin i julklapp, och det är inte en sån dum idé. För dte verkar aldrig som det blir nått resväske köp för min del. haha

Smakrådet Johanna

Igår efter träning och allt åkte jag till kemtvätten med min balklänning, skönt att få bort den från hallen och att den blir ren. Får den inte tillbaka förens i mitten av Januari, vilket inte gör mig ett dugg. Skönt att den är inlämnad och klar bara :)

Blev sen till mormor med mamma, fick food och nybakade bullar som satt gjutet i min mage :P Mormor är verkligen bäst på att baka bullar, sådäså!

Sen ringde Annicka o fråga om jag kunde komma ut till bergvik för att hjälpa henne, som smakråd, med Dreas sista julklappar. Snäll som jag är åkte jag dit. Sagt och gjort så var hans sista julklapp från henne klar. Dock tog det en stund innan hon hade velat klart med resterande hon skulle uträtta där ute..
Följde med till dem för att hämta älsklingens stutdentskylt. Ska ju fixa den och sätta i en ram så det blir lika vackert osm med min. Sen blir dte älsklingens jobb att sätta upp dem på väggen :P

Grattis Sara

Idag fyller äntligen min kära vän Sara 20år. Det ska vi fira med en morgon promenad och sen iväg att träna :) Snällt va? Nej men det blir tårta och kalas i morgon efterosm hon jobbar senare idag.

Grattis Grattis vännen, Hoppas du får en super bra dag!

One week to go..

Äntligen bara en vecka kvar tills julafton. Känns underbar, speciellt då jag älskar julen :D Tänkte jag skulle hinna med att klä granen ikväll, vet att det är tidigt med det inbringar verkligen julkänsla. Måste försöka få fram alla julskivor hemma hos mamma också, där gör de ingen nytta.. anser jag ;) haha
Åh, vad det är mysigt med julen!
44359-266

Shrek så här på morgonen

Vaknade redan vid 06.20 i morse. Älsklingen slängde sig ur sängen då och det resulterade i att hur mycket jag än försökte så kunde jag inte somna om.
Så tog med mig täcket gick upp och la mig i soffan i stället och kollade på Shrek. Åh, skrattar alltid så gott till de filmerna.

image186


Sängen och film

Eftersom älsklingen är tråkig och ser på fotbollen tänkte jag själv krypa ne di sängen och kolla på Shall we dance? med Jennifer Lopez, som började nu kl 21.00 på fyran. Förmodligen sover jag inom den närmsta timmen, eller det är vad jag hoppas på iallafall. Känns inte som det finns så mycket att vara vaken för direkt.

image265
Ok, björnarna har ingenting med filmen att göra, men kolla så sööööta :D

Natti natti!

Julklapps jakt.. idag igen

Efter mitt totalt misslyckade försök att fixa klappar i Fredags gjorde jag ett nytt försök idag. Började med att åka ut till bergvik med älsklingen, käkade på Subway. Dock en besvikelse, inte alls så gott som i Norge.. det trodde ju givetvis vi! letade lite efter klappar och handlade lite mat, sen åkte vi hem o lämnade av älsklingen så jag fick fortsätta till stan själv.
Lycklig kom jag därifrån efter en massa rännande fram och tillbaka med både Annicka, Peter och Lilla Emelies julklappar. Skönt nu är det ur världen.

Nu är det bara mammas kvar, eftersom vi hinner med att ta Pappa och farmors efter jul, ska inte dit förens efter nyår så det är ingen brådska.
Pratade dock med min bror förrut, och han har köpt julklapp till mig. Jobbigt, vi som inte ger nått till varandra.. så nu måste jag fixa en julklapp till honom, men bara om jag finner nått som är riktigt bra, för han tyckte absolut inte jag skulle köpa nått till han. Han vill bara vara snäll och ge sin lillasyster :D


Så här skulle jag vilja ligga och gotta mig med just den där snyggingen just nu, men icke! Ska slänga på mig termobrallorna och bege mig ut i kylan för en promenad.. Men åh andra sidan bor ju inte ens sötnosen hemma hos mig, tyvärr!

Snyggaste Garderoben/Garderobiärerna

I går på jobbet så hittade vi precis innan vi skulle köra igång för nattklubb, en väldans massa Lucia saker. Så vi tjejer drog på oss lucia linnena och blev tärnor, en Lucia och två tomtar. Simon fick äran att vara stjärngosse, men han tröttnade fort på folk komemntarer så han bangade :( Fjant :P
Vi var så snygga så det lä'r inte varit en enda Garderob i hela stan som var i klass med oss. Fick beröm hela kvällen, och det var för en rolig grej vi gjorde det. Man måste spexa till det lite på jobbet ibland faktids. Kickan var snyggast i hela sin tomte utstyrsel :D

                                                      

Idag är en tråkig lördag..

Vaknade sent, tog en promenad i kylan helt alene, det var iofs riktigt skönt att gå själv för en gångs skull! Älsklingen är på innebandy eller fotboll, vet ej när han kommer hem. Förmodligen när jag åkt till jobbet.
Börjar jobba 16.30, inte lust med det ett dugg idag, dock ett måste..

Tänkte göra så mycket annat idag innan jobbet, typ fixa klapparna, åka till mormor, fira Kusin osv. men känner inte att jag har varken lust eller ork med nått. Ska gå in och ta mig en lååång varm dusch nu, sne blir det att fixa käka o åka iväg till jobbet typ..

Kul lördag?

Saknar älsklingen!

Ja fy fan vad tråkigt det är när vi aldrig ses!
Vi jobbar verkligen om varandra konstant hela tiden :( Sön - tis, det är de 3 kvällarna under veckorna vi ses, knappt nånting annat.. om man inte ränkar nätter. Och då bor vi trotts allt tillsammans!
Vi har nånting för oss jämt båda två, eller så börjar jag jobba när han slutar osv. När vi väl får en eller vtå dagar lediga samtidigt, då är det alltid nånting annat som kommer emellan.

Så jag hoppas vi inte får nån snö i Karlstad i år. Får vi inte det är både jag och älsklingen lediga massor nu vid jul. Blir det snö måste han jobba. Så sälla, snälla vädret, ge nån annan stad all snö i år. Jag kan offra bort all snowboardåkning i år för den saken skull, det lovar jag!

I bland vill jag bara var liten och tro på tomten eller andar som akn ge mig 3 önskningar..

44359-250

Dreas, jag älskar dig!!!


Fel informerade

Som vanligt var vi fel informerade i går på jobbet. Tur då att vi inte fick in nån som skulle hjälpt oss under några timmar i går. var så lugnt att tom Mirja valde att åka hem.
Jag och Sofia försökte roa oss så gott det gick. Kollade på nya filmen På smällen, det var dock inte en johanna film, men gick väll att se.

Skönt att vi kom därifrån 5 min efter stängning. Dock fick jag gmi en chock då, trodde låset till bilen fryst fast. Men som tur var gick det att öppna från andra sidan, annars hade det verkligen varit droppen för min fredag!

Bil jävel!

Åkte ut till bergvik en sväng innan jobbet igår. Tänkte jag skulle fixa lite klappar. Men ack så fel jag fick. Hann inte mer än ut till Bergviks parkeringen, hittade mig efter 5 mins letande äntligen en parkering och skulle bara backa en bit för att lättare komma in.. då står det en bil jävel bakom mig! Jävla skit tänkte jag när jag hörde att det var nått som inte stämde, men ajg såg verkligen inte hans lilla plutt bil.
Bara kliva ur och kolla skaorna, be om ursäkt osv. Grinigaste killen ever. Varför tog du inte själv fram din skadeanmälan? Åh, hatar folk som blir sura och griniga, fan ingenting att göra åt, bara få den fixad så fort som möjligt.

Åkte storgråtande hem till mamma, mest för att killen var så jävla sur + att det var ju älsklingens bil (som det som tur var inte blev nånting på!). Älsklingen skrattade dock bara åt mig när jag ringde och grät i telefon, han har bara väntat på att jag ska göra nånting eftersom jag kört helt felfritt ungefär under mina 2 första år med körkortet! Så lite gladare blev jag när jag fick hans sympatier och han sa att jag bara var för söt ;D
Sen ringde han som jag backade på, hans mamma ringde och sa att det tom var hennes bil. Så jag fick snällt åka till hennes jobb och fylla i alla papper, UTAN honom. Vart var han liksom? Åh, mammas pojk kan inte ens vara med och fylla i en lapp jävel, utan överlåter det till mamma. SMART!

Aja, för min del vart det skönt att få det ur världen så fort som möjligt. Får se vad mkt självrisken ligger på osv. Känns lagomt kul nu till jul och allt. Men det var som pappa sa, förmodligen inte sista gången jag backar på en bil eller något annat. Det har han väldigt rätt i!

Men kan ju bara säga att ajg hade lagom ågren i går kväll.. gick hela tiden på jobbet och tänkt: "Varför gjorde jag inte nånting mer hemma eller på vägen så jag hade kommit dit typ 5 min senare, eller kanske 5 min tidigare!?"

Men men.. gjort är gjort, bara betala och vara glad :)


Träning, julshopping och jobb

Nu ska jag strax i väg och träna. Måste ringa sara, skulle hämta upp henne nånstans på vägen.
Sen blir det iväg och fixa lite julklappar. Har förmodligen kommit på vad Annicka och peter får i julklapp. Skönt då är det också ur världen sen. Endast Mamma, Pappa och farmor kvar sen :)

Ikväll är det jobb som vanligt, julshow och julbord.. Lär bli en lika trevlig kväll som vanligt, Mirja och Sofia vid min sida jue :D

Nån som vill jobba?

Åh, vad trött jag blir. Vi är kort om Personal ikväll igen, även i morgon. Tredje dagen i rad med lördag som vi förmodliogen kommer vara en kort. Mirja har ringt hela listan men ingen kan jobba. Och vi är ändå hur många som helst! Hoppas verkligen vi kan lösa det, jag och mirja får försöka ringa runt massa ändå och försöka få in nån.. kan tyvärr ej vara så få som vi är.

Det här är riktigt tröttsamt!

Söta nissar på jobbet

I går fick jag och sofia leka tomtenissar på jobbet. När tjejerna i receptionen gick hem lämnade de glatt över tome kapporna och luvorna till oss, så där stod vi och såg söta ut. En stund i alla fall, tills jag tröttnade på min rock för dne var kallt och stickig :P Men luvan fick sitta kvar.

Vi hade det rätt lugnt och skönt. Att vi fick Julmat och rårörda jordgubbar med grädde gjorde inte heller kvällen sämre faktids. Såg på Two weeks notice, eller nått sånt. Alla filmer jag ser på jobbet går sedan dagen efter på tv, skumt?

Sista 30 min satt ajg coh halvsov, var så trött. Kunde verkligen inte hålla huvudet öppe, men tillslut så kom vi hem.

44359-262

Lucia

Det är alltid denna dagen jag börjar på julkänslor. När Lucia firas, då är det liksom jul :) Vaknade vid 5 första gången i morse av att Rocco kom in igen och skulle ligga på migg ansikte typ, men till slut (och tack för det) dög även armen..
Sen ringde klockan 06.25, bara kravla sig ur sängen för att smyga ned, samtidigt som jag försökte att inte väcka resten av huset, och kolla på Lucia morgon. Dock lär jag mig aldrig att man bara blir besviken varje år, det är faktids ingenting att se, men det är ändå mysigt och hör till Julen.

Gick till min gamla grundskola med kusiner osv och kollade på min kusins luciatåg (bild kommer i möra). endast därför att hon sjöng solo, så duktigt så. Det innebar att det kom ytterligare julkänslor. Älskar skolans julsånger, det är verkligen jul för mig!
Var kul att träffa en del gamla lärare också, inte sett dem sen vi gick ur nian typ, vilket ändå är 4,5 år sedan.

                                                             
Gick hem igen, eller till Annicka, plocka ihop mina och älsklingens grejer och åkte ned till moster för fika med resten av högen. mormors lussebullar var grymt goda även idag. Även Ingelas pepparkakor :) Emelie den lilla stackaren fick puré, som inte varken lukta eller såg gott ut. Knappast när hon fick det heller..

Blev en sväng på stan med Ida och Fia också. Skulle bara med en sväng för att fördriva tiden. Men ack så fel jag tog mig, slutade med att jag kom därifrån med 3 tröjor, ett par skor and som glitter till mgi och Sofia på jöbbe, tänkte vi skulle vara lite "Luci-iga" iallafall :D

Nu ska jag bara slänga i mig sista maten sen åker jag bort till jobbet och förbereder lite, har inte så mycket annat för mig.

Förövrigt känns det riktitg skönt att inte ha varit på Body Pumpen idag... orkade verkligen inte byta om och åka dit. Tack för det säger jag på lördags då jag kommer kunna jobba som en normal människa utan träningsvärk, haha!

Onsdag

I går var det egentligen tänkt att jag skulle ha fixat Saras födelsedags present, men ahnn verkligen inte med det. Gick ned och la mig i soffan när jag vaknade sen somnade jag om o vaknade lagomt till jag skulle iväg på träningen. Åkte direkt hem och duschade, då ringde Annicka och ville ha skjuts hem från jobbet. Så jag åkte in en sväng till mitt ena jobb, sen iväg ut och hämta henne.
Åkte ut och inhandlade food för kvällen, Tacos stod på matsedeln! Fick även gå in på Gina och byta min helt nya tröja, för jag upptäckte att det var hål i den igår när jag skulle sätta den på mig :/

Aja hursomhelst blev det direkt efter det helt plötsligt kväll och musten gick ur mig totalt. Fixade iordning lite Tacos när älsklingen kom till Annicka. Riktigt mumsigt! Sen blev jag i vanlig ordning så trött så trött så jag somnade i soffan. Vaknade 5 min innan Top Model finalen var slut. Blev som jag ville, fast det visste jag redan :)

Somnade riktigt skönt mellan en varm älskling och Rocco ytterligare en natt..

One more night

Exakt så här som på bilden nedan tänker jag tillbringa min kväll. Annicka ringde förrut och frågade om vi kunde sova här även i natt. Visst, snälla som vi är så ställer vi upp :)
Men vad gör man inte föe en gosegris som biter en i vaderna när man kliver ur sängen på morgonen, och sedan sover på en bröst/mage i soffan och på nätterna?

44359-147

Fullt upp hela dagen..

Dagen har gått i ett.

Var iväg till Frissan i morse vid 09.00. Klippte bort ca 15 centimeter. Det är mööööööe hår. Saknar det redan fast jag är nöjd också. Känns skönt att det är helt gött att pilla med :) Haha!

Sen blev det iväg och träna med sara. Tänkte gå på Body Pumpen men följde med henne in i gymmet istället, blev kankse inte lika mycket seriös träning men ändå.

Besiktning av bilen, lika tråkigt som vanligt. Gick sisådär bra, men bara lämna in fanskapet och vara nöjd sen. Då får den iallafall ett år till och det är det viktiga för just  nu.

Varit till stan med tjejerna och letat födelsedags present till Sarisen som fyller på mån. Inte det enklaste men tror nog jag kommit på vad det blir till henne. Ska införskaffa det i morgon. Blev en liten skämt sak idag när vi åkte till IKEA. Annars fick jag iallafall 2 små julklappar klara till Dreas familj. Känns lite bra att få undan dem allt eftersom nu, vill verkligen bli klar! En runda på Bergvik med fält blev det också..

Soffliggande och Nobelfesten

Efter en stunds fikande hos mormor och en sväng till Bergvik åkte jag hit till Rocco och slängde mig i soffan. MEn en sovande kisse på magen somnade jag själv gött i soffan. Men endast några minuter tills älsklingen kom hit och väckte mig. Kollat på Nobelmiddagen och alla civilicerade ord har gjort mig så trött att jag nu ska sova.. Ska ju ändå vara hos frissan tidigt i morgon..


Ny DVD

Åh, det gick äntligen smärtfritt inne på Onoff för en gångs skull. Kom dit och de talade direkt om att för 195:- som självrisken låg på så fick jag en helt ny DVD. För vad min DVD var värd idag, och på 2,5 år förlorade jag endast 200:- på själva DVD:n. SÅ jag tog glatt emot den nya, även om det trots allt var en svart samsung, täcknade ny försäkring och åkte glatt därifrån :) Jippie! Så skönt att slippa skicka in den och dröja med att få tillbaka den..
Tack och bock för det!

image258

Krångel krångel..

Min DVD krågnlar med mig. Den låter nått så fruktansvärt när man ska spela in så jag ringde nyss till Panasonic och frågade vad felet kunde vara, men de visste inte så får åka till Onoff och lämna in den nu.. Tack för att jag börjat teckna extra försäkringar på grejer jag köper! Hoppas de kan laga den fort för jag vill gärna ha den tillbaka så fort som möjligt!

image257

Så nu ska jag iväg med den, tanka bilen sen hämta upp Annicka och skjutsa henne till jobbet. Efter det blir det nog en sväng till mormor och få mig lite hemma gjorda lussebullar, i väntan på att älsklingen ska sluta jobbet.

Klippning

Fick att ryck i helgen att jag vill klippa mig. Så i morgon 09.00 sätts saxen i håret. Ska bli riktigt skönt.. även om det inte är slitet så vill jag faktids inte ha så långt hår som jag har juts nu. Det är mesta dels bara tråkigt och jag har ingen ork att pilla med det för det tycker jag inte är kul en vanlig vardag. Så nu ska det klippas av mellan 10 - 15cm och det ska bli en mer frisyr, även om jag vill ha en ganska enkel sådan :)
Mitt hår växer ändå som ogräs så det är långt till våren igen. Det är iofs ganska skönt, för jag ångrar mig ganska snabbt efter jag väl klippt mig. Men nu är jag bomsäker..

Nobeldagen

Det är Nobeldagen idag. Allt på tv:n handlar om nobelfesten och så vidare. För min del är den rätt kul i år faktids, kommer sitta som klistrad och titta, nej då inte riktigt. Men min bror kommer närvara under nobelfesten ikväll och bära JF's Flagga. Han lyckas med allt. Han har sgat sedan han var liten att ahn ska vara med på en nobelfest, och se idag är det hans tur :) Kul för honom! Och ja, jag är stolt över min bror.. vem skulle inte vara det?

Men innan det är det träning som gäller.. tänkte försöka mig på att finna några fler julklappar senare  idag, får se hur det går. Jag vill verkligen bli klar med alla nu!
Ikväll ska vi i allafall till Annicka för att passa Rocco tills i morgon..

Städning och Love Actually

Tog tag i städningen förrut. Känns skönt att det mesta är gjort, har dokc en del kvar vi inte orkade med riktigt. Vi blev lata både jag och älsklingen så vi beställde Pizza och kollade på Love Actually. Den var bättre än jag trodde :)

Nu ska jag faktids gå och göra mig iordning för kvällen. Känner mig trött och slö i kroppen, den skriker efter sängen ungefär. Detta innebär inget Bal-bloggande ikväll heller.. tyvärr :P

Klappjakt

Lika skönt att sova ut även idag som i går. Kvällen på jobbet i går/natt har gått bra afint. Blev mycket mindre folk än vi tänkt oss, skönt för våran del. Kom dokc inte hem förens vid 03.45 eftersom det tyvärr blev en del strul.

Men idga har jag varit på en liten klappjakt med mamma. Fann det jag skulle, och det var älsklingens julklapp. Så nu är den helt färdig, känns skönt. Även mormors är klar. Så det är bara 4-5 julklappar kvar.. men de är de svåraste också.

Fick åka direkt till mormor och slå in älsklingens och låta det stå kvar där, kan ju inte ta med det hem.. Åh nu vill jag faktids ha julafton! Men det är ju bara 2 veckor kvar i morgon.. jippie! :D

Nu ska jag slänga på mig lite varmare kläder och bege mig ut i kylan för en promenad..

Bal bilderna

Nu har jag äntligen fått bal bilderna av pappa :) Suttit och kollat igenom en del, det är ju dokc närmare 1000 kort så det tar sin lilla tid. Men kul att ah dem nu. Orkar dock inte blogga om balen just nu.. kommer förmodligen senare ikväll, däremot får ni ett smakprov på bilderna.. Ego som man är, ett kort mig :P

image256

Lördag

Blev en riktigt skönt sovmorogn idag. Välbehövligt! Tänkte åka iväg och fixa älsklingen julklapp idag, men känner inte riktigt att jag hinner det då jag börjar 16.30 och måste försöka käka nått innan idag. Får inte bli som igår :P Hoppas på en relativt lugn kväll.. känns som att folk inte har några pengar att gå ut för.. Men det spörs.

Nu måste jag hoppa in i duschen och göra mig klar.. Trevlig Lördag!

Motörhead

I torsdags blev det promenad, träning och jobb ungefär. Låg därimellan och kollade på Top Model, töligt att ingen av dem åkte ut i det avsnittet :P Jobbet gick bra iallafall, mycket godisa och film som vanligt. Vissa stunder har vi verkligen världens skönaste och slappaste jobb, men lätt i längden blir långtråkigt!
Men hade ju Sofia och Jessika vid min sida. Efter många om och men fick jag och Sofia äntligen våra kära lussebullar vi tjatat om, julmust till det och kvällen var räddad :)

Fredags började med Samtal hos nån Tant på Folksam. Skulle ju teckna Pensionsspar i stället för barnsförsäkringen och så vidare, men så blev det inte. SLutade med att ajg kom därifrån med ett nytt sparandekonto i stället. Mycket nöjd :) Mamma fick följa med och vara lite rådgivare så det blev rätt..

Åkte direkt till träningen, var ett riktigt roligt "dubbel"-pass. Både spinningen och Coren. dock skulle vi göra nån Par grej på core som resulterade i pannkaka för min del kändes det som.. hålla emot med benen.. Pfft, det var inte min grej ;)
Promenad efteråt, riktigt skönt att komma ut lite, även om vädret igår bara var grått, grått och grått!

Iväg till jobbet vid 16.00, dags för den stora spelningen med MOTÖRHEAD, och en stor spelning blev det. Dock aldrig sån rusch som vi trodde. Riktigt skönt! Blev lite kalabalik precis innan när julshows-gärsterna kom, men det löste sig snabbt. Kvällen gick dock riktigt segt då det var lugnt mellan typ 22.30 - 00.00. Sen flöt det på igen. Trötta som vi var gick det en hel del tid till att fixa kassorna och det sista. Jag och Helen var väll inte direkt jätteklara i hövvena, men till slut så :) Det bästa på hela kvällen var ändå att få stämpla ut i natt och bege mig hemåt faktids..

image255

Mys med tjejorna

Träningen var riktigt hård idag. En överrasking sa ledaren, vilket bestod av att ta i hårdare än vanligt. Men som sgat det är jäkligt gött efteråt.

Efter att ha varit hem och duschat blev det en sväng till Annicka. Var snäll coh erbjöd mig att laga mat, men det slutade som vanligt.. att jag slapp :P Eller gjorde faktids riset. Men gött blev det, vad annars? Fick hennes kyckling som jag totalt ääälskar! Måste vara världens enklaste och godaste maträtt. Tänkte jag skulle försöka bli stor och lära mig att göra den själv.. Hon försker men jag är inte så tilltagande när det gäller att lära mig laga mat! Haha.

Sne blev det i allafall iväg coh leka med Tjejorna hos Engan. Mycket nice då det var lääängesen jag umgicks med dem. Fick ett och annat uppdaterat. Bonde sågs och det var ju inge spännande idag ju :/
Sen blev det Leilas Julbak eller vad det hette. Alla blev mätta av bara synen av henna julgodis utom jag och Sandra, godisgrisarna nr1 tydligen..

Nu är det iallafall läggdags för Johannas del arbetsveckan börjar i morgon, så Natti Natti!

Julshow

Gud så snäll jag är. Fixat så mamma och de får gå på Julshowen på jobbet i morgon. Inte alla som har en så snäll dotter ;) Haha, nej då. Tråkigt nog jobbar jag, så jag själv kan inte följa med. Lite trisst, men arbeta bör man ju..

image253


Tråkig grå dag

Det är hur grått som helst ute. Bara trist att kolla ut genom fönstret.. funderar seriöst på att dra ned alla persienner och tända ljusstakarna och stjärnorna i stället. Blir väldans mycket mysigare ju :)
Men nu blir dte i allafall frukost sen är det träning as usually vid lunch.. Får se vad jag fortsätter förgylla min dag med.

Ledig i kväll :D Första onsdags kvällen på evigheter. Det är inte helt fel faktids!

På med termobrallorna och ut i kylan..

P-mötet gick bra. Kul att samlas hela gänget på en gång typ, eller nästan alla. Fick det vi ville säga sagt och lite till. Hann dock aldrig till träningen då mötet tog längre tid än jag tänkt. Åkte i stället hem och slängde på mig snowboard kläderna, åkte bort till Annicka och tog oss en promenad. Riktigt mysigt faktids.. Älskar att ha full mundering på mig på vintern (speciellt min älskade snowboard-dress), bara snön som fattades..

Nu ska jag slänga mig in i duschen sen blir det sängen för min del.. natti Natti!

Shopping

PÅ IKEA blev det en del shopping. Mest julgrans grejer, så nu blir min gran silver och röd vacker :) Tror nog det blir bra, synd att det är så lååångt kvar tills vi ska sätta upp den. Måste bara införskaffa ljus och åka till mamma och hämta granen :P haha Sen åkte det även med en klädhängar sak till dörren + en sån där "strump-parare" som jag länge tänkt på men aldirg kommit ihåg.

Blev en del shopping på Bergvik också. Köpte en massa snygga och söta underkläder, ett linne och äntligen hittade jag vita tjocka knä strumpor. Sen fick det bli en stor gosetröja från Gina också. Är nöjd och belåten nu..

Tänkte spana in älsklingens julklapp också, men orkade inte så tänkte jag åker och gör det nu innan mötet, ska även höra om min DVD och mobil också.

Nu blir det mormors nybakade pepparkakor :D mums!


Tisdag

Solen strålar ute, skönt skönt :) Tänkte gå till träningen, men mamma ringde nyss så vi åker till IKEA nu istället. Kan åka iväg och träna i kväll is tället, hoppas dock inte det är allt för mycket folk med då. Aja, måste ju följa med nu så jag kan få mina grejer genom hennes kort. Ska ev kolla på älsklingens julklapp också, måste se allt som behövs liksom..

Möte ikväll på jobbet. Hoppas alla kommer, eller så många som möjligt i alla fall.. Skulle behövt att ha detta mötet för längesen egentligen, men inte hunnit :/ Hoppas även vi hittar nått nytt datum för våran glögg-fest så att det passar alla :)

Måste kila nu. hej svejs!

Ändrade Planer

Kom aldrig iväg till IKEA i går då mamma var tvungen att jobba över. Inte helle rjkom jag iväg och hämtade älsklingens skylt, men tur var väll det då han ändå var på julbord med jobbet på kvällen..  
Så i stället plockade jag och dolade här hemma, sne åkte jag till mormor och fick mgi lite mat. Trevlig som jag alltid är somnade jag sedan i soffan. Men beslutade efter en stund att åka hem och lägga mig direkt. Sagt och gjort.. innan klockan var 21.00 kröp ajg till kojs i går. Andra dagen i rad nu, skjut skönt faktids..

Julgardiner

Får inte tag i mamma just nu, hon slutar väll inte förens 15, som klockan redan passerat ser jag. men slängde i alla fall upp julgardinerna i köket så länge. De hade jag totalt glömt bort. Tämnkte inte ens på att man byter dem. Så med är jag i år känner jag.

Får försöka få tag i mamma igen, annars får jag springa ned i källaren och hämta slingan och de till balkongen :) Åh, det är mysigt att julpynta och ha sig ju, jag som alltid tyckt allt sånt förutom att klä granen (som är heligt) är tråkigt! Nu längtar jag till julbakningen i stället.. lussebullar och pepparkakor senare kanske?

image252

IKEA

Blir en sväng dit om en stund med Mamma. Hoppas kunna inhandla nått kuligt och juligt ;)
Tänkte även få med mamma in vid Bergvik så jag kan fixa mig lite underkläder på hennes kort tills nästa lön. Känns rätt kul att det är den 3 december idag och min lön är redan slut. Inga klappar inhandlade heller.. Känns bra!

Har förresten förmodligen kommit på vad älsklingen ska få i julklapp. Måste bara försöka luska ut om det finns nått annat han verkligen behöver eller vill ha först. Vet att han pratat på det jag tänkt i alla fall :)

Tänkte kanske även ta svängen förbi Annicka och hämta älsklingens studentskylt så jag kan fixa iordning den till ramen så den blir lika fin som min. Tror det kommer bli bra på väggen. Bara hoppas på att älsklingen har med borren hem från jobbet, annars blir det problem :P

Nu ska jag ringa pappa o påminna honom om alla bal bilderna, vill ha dem nu! Sen åker jag till mammi.. så nu vet ni det.
 
Hej då!

Måndag & Ny vecka.. igen

Det är ju bara måndagar nu förtiden.. eller?
Känns verkligen som att det bara är ny vecka jämt, jämt, jämt. Iofs kul, då är det snart jul/nyår och nytt år! Även 5-års dagen med älsklingen närmar sig med andra ord! ♥

Snart dags för promenad, sne blir det träning lite senare.. Fixa julgrans-grejer senare + nån julstjärna in till sovrummet också. Vill ha bort ljusstaken som står där just nu..

Morgon mys

Vaknade redan 07.00 när älsklingen åkte iväg. Tänkte lägga mig och somna om men såg att han gått och tänt alla ljusstakar coh stjärnor, så jag fick såna mysiga jul/morgon käsnlor så var tvungen att vara vaken :P La mig i stället och inväntade julkalendern, som jag inte riktigt vte vad jag tycker om, men den är väll för mindre barn än mig kanske!

Inte heller införskaffat mig en chokladkalender ännu, skandal! Funderar på att fixa mig en idag, även fixa lite pynt till julgranen? Varit helt inne på att vi inte ska ha nån, utan åker hem till mamma och klär deras, men det är rätt mysigt ändå att ha en egen här hemma också :) Inte dags ännu, mne börja fixa pynt kan man alltid göra.

Home from the Big City

Hemma från Stockholm nu. Haft en gör bra helg. Balen var jätte trevlig och underhållande. Stads rännande idga dock utan shopping m.m. Kul att umgås med pappa farmor och lite med brorsan så klart..

Orkar inte blogga nått nu, ska lägga mig i soffan och gotta mig med älsklingen i stället. Haha, låter som vi inte gör nått annat än och ligger i soffan o latar oss :P

Tog en promenad med Sara förrut när jag kom hem, riktigt gött.

Bloggar om balen när pappa skickat skivorna med alla korten på :D Blir roligare inlägg då..

RSS 2.0