Kroggalan 2007

Började med att åka hem till Mirja för att inta några cider innan vi skulle vara på jobbet. Många av tjejerna var där, och det var riktigt trevligt. Vid 18 tiden åkte vi iväg till fabriken för att möta upp resterande av våra arbetskollegor. Blev riktigt förvånad när vi kom dit över att det var så många som skulle med :)

Fick en fördrink i bubblan och minglade runt en stund innan vi begav oss iväg vidare till ankan. Där fick vi lappar med bordsplacering och dryckesbiljetter. Hamnade vid ett bord med endast folk ajg kände, mycket trevligt. Eller ja.. känner väll alla på jobbet, men mer eller mindre. Sen fick vi jättegod tacos buffe osv. Gott att få nått annat än julmat så här i juletider.
Sen blev det lekar och nomineringar, mer alkohol intogs osv. Var riktigt trevligt inne på ankan. Blev en rikig gemenskap, som alltid på våra personalfester :D

Vid 23.00 tiden gick vi vidare till arena när den riktiga kroggalan hölls. Mycket folk, mesta dels krogfolk, kanske inte så konstigt med tanke på kvällen :P Vi gick direkt och intog njes vip-platser och malin korkade upp champangen. Sen kom resterande av personalstyrkan ocn knödde sig in så tillslut kom det vakter och fick stå bredvid oss för att ingen mer skulle kunna komma upp.. haha, typsikt oss.. alla ska vara på samma ställe samtidigt.
Tyvärr tog vi i år inte hem nån nominering alls, men det gjorde inte speciellt mycet, vi hade kul ändå. Mer ans och mer alkohol.. avslutade kvällen på BK med Sofia och Kickan. Älsklingen fick komma in till stan och hämta mig och Linda. Mådde inte direkt så bra när han kom, och hade sgat en hel del saker till han som jag inte ens minns. Har även massa kort i kameran och mobilen som jag inte har ett minne av när de togs. Ja, så full var jag! Lyckas alltid av nån konsig anledning bli klapp kanon när vi är ute med jobbet.. kan nån tala om varför? :P

Men det var en riktigt lyckad kroggala iallafall, tror jag nog de flesta tyckte.. Tack alla på Nöjesfabriken för ett jättebra 2007, hoppas nästa år blir lika bra!

    

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0