Lördag & Shopping

Varit till stan en snabbis med älsklingen nyss. Skulle bara kolla på en tunika, men kom i stället hem med en klänning. Dock ska den tillbaka i morogn, då jag inte alls trivdes i den. den var gör tråkig, bara hängde o flängde, nej usch inte alls min typ av klänning när den väl åkte på.

Annars är det en kanon lördag, strålande sol o gör varmt ute. Tänkte dra med mig älsklingen på en promenad strax. Börjar jobba kl 17 så hinner inte med värst mkt idag tyvärr. Typiskt för att solen skiner, men åandra sidan är jag ledig nästan hela kommande vecka så ;)

intervju

Idag bestämde jag mig för att söka det där jobbet jag kollat på i Norge. Jag gjorde det vid 12.30 tiden. Skickade in ansökan och var nöjd och belåten. 1h innan ringde min chef från mitt ena jobb och gav mig tider och kollade så det passade i sommar. Så nu är jag säkrad sommar jobb, även om jag inte skulle få detta i norge.

När klockan är runt 13.30 tiden ringer det från Norge till min mobil, jag trodde ju självklart det var Malin eller Emma eller nån, men ikke. Det var från manpower redan då. Alltså bara 1h efter att jag skickat in min ansökan ringer de upp mig och vill ha kompleterande uppgifter. Frågar lite om vad jag gjort och vill göra osv. Sen avslutar hon samtalet med att säga att jag är välkomen på intervju hos dem.

Snacka om att ajg fick en chock. Alltså 1h efter jag skickat in min ansökan ringer de o frågar om jag vill komma på intervju. Så om 1,5 vecka ska jag alltså till Norge på intervju. Jag är redan nervös, men hoppas innerligt att det går bra och att jag får jobb.
Så nu ska jag bara övertala Andreas att söka samma jobb, vilket inte lär bli så svårt. Det vore underbart om vi skulle lyckas få jobb där båda två och kan vara tillsammans.

Jag är så glaaaaad!

Mött våren i Paris..

Ja, i går landande vi på svensk mark igen vid 23.30 tiden, efter 5 dagar i Paris. Det har varit 5 helt underbara dagar. Haft turen o möta våren i Paris vilket är något av det bästa jag gjort. Vi har verkligen haft kanon väder, strålande sol och 10 - 15 grader varje dag. Gått Paris runt har vi gjort ungefär massvis med gånger. Bodde jätte centralt.  Sett massor, då Eiffeltornet var min favvo. Vilken upplevelse, något jag längtar efter att få göra om igen, fast då med min älskling.

Shopping var det som upptog den mesta tiden när vi tyckte vi hade gjort och sett det vi ville. Blev en hel del kläder, en väska och slutligen 6 par skor. Paris var verkligen en riktig shopping stad. Detta resulterade i att jag och brorsan bestämt oss för att förhoppningsvis, om tid finns,kunna åka dit 1 gång om året, mest för shoppingens skull ;)

Vi var extremt nöjda och belåtna alla 4 i går när vi kom hem. Lättade över att vi inte åkte till London som först var tänkt.

Så nu har jag numera fått en ny storstad att förälska mig i, Paris! Rekomenderar verkligen alla som inte varit där, men av en eller annan anledning funderar på att åka, ÅK! Man blir absolut inte besviken..

Gran Canaria

Hur ska man egentligen sammanfatta den resan?

Gran Canaria var sjukt kul från början til slut. Det hände mer än vi tänkt oss, och det var mer än lyckat. Iofs. hade vi inga direkta förväntningar i år eftersom vi visste vart vi skulle, men ändå blev det så mycket bättre.

Kommer inte ens på nått sätt att sammanfatta det hela mer än med ett enda ord: Perfekt!

Uppdate..

Lite uppdatering är det som följer..

? Gran Canaria
? Paris
? Arbete


1 år sedan..

Idag är det 1 år sedan min älskade morfar gick bort, iallafall om man ränkar på dagen. Datum mässigt är det inte förrens i morgon.  Kommer verkligen ihåg dagen som i går, usch vad tiden går fort egentligen.
Ska till graven o tända ljus innan vi åker i morgon :)

Morfar jag älskar dig ännu..

Paris

Ja i morgon åker vi till Paris. Jag, mamma, mormor och brorsan. Ska bli riktigt kul faktids :) Åker hemifrån redan vid 07.00 eftersm vi ska till skavsta och brorsan ville vi skulle vara där när han kommer dit vid 10. Hoppas bara allt går bra och att vi får bra och härligt väder osv.
Håller på att packa nu, vilket inte går något vidare har väll med mig alldelses för mkt som vanligt, förvånar mig inte. Blir nog inge mer bloggande innan vi åker.

Så hej då sverige för 5 dagar till :D

Lördag

Vaknade rå tidigt i morse, men det var inge kul så jag somnade om.
Jag och älsklingen var och lunchade med mamma förrut. Sen åkte jag med mamma hem o hmta lite grejer, fick bland annat en ny parfym och en väska. Tack tack! :)

Åkte sen till mina kusiner o satt ute i solen o hade det gott.
Ikväll är det jobb som gäller, ska bli kul. Inte jobbat på 2 veckor och det börjar märkas, är uttråkad! Dock en massa nya i kväll, men vi får hoppas att det går bra. Synd om det är så är mirja sjuk, vi som skulle skvallra om en massa. Men men så är det, Krya på dig i alla fall :)

så ser denna lördagen ut .. ungefär!

Fredag

Ligger nästan alltid en dag efter med bloggandet har jag kommit på, men har aldrig tid längre. Massa annat för mig jämt.

I går var det i allafall fredag. Var till Annicka och fick frukost :P sen tog vi en promenad. Åkte ut till bergvik en sväng o så. Sen åkte jag hem o gjorde mgi i ordning. Annicka kom o hämta mig o skjutsa mig till stan där jag äntligen skulle få träffa Malin!

Mötte Malin, Amelia o magnus i stan, va bara där en kortis. Sen dorg jag o malin hem till henne, för att sen bege oss av tillbaka in till stan och möta de andra. Närmare bestämt Nöjes o käka o kolla hockeyn. Blev även en bowling eftersom hockeyn sög så. Självklart vann jag :D haha

Jag som skulle ta det lugnt i går, knapast. Slutade med att vi gick vidare. Var riktigt trevligt i går, längesen vi gjorde nått sånt alla tjejer typ.


Men vad i ..... !?

Varför är det sånna dumma omslag i vädret för? I går var det världens strålande sol och jag va modig o lämna jackan hemma för en stund. Men vad händer idag när jag vaknar då? Jo, det snöar!!! Jag vill inte ha mer snö nu, snälla snälla snälla!! Varför? Det är bara grått o trist.. fy och blä för snön säger jag bara!

Promenad i vårsolen

Idag var jag med sara till Bervik en snabbis. Pantade bort alla brukar och skit vi hade här hemma, sen strosa vi runt lite där. Ville dock inte kika något överdrivet eftersom ajg vill ha pengarna trill shopping i Paris.

Åkte sne hem o bytte om, dags för en riktigt skön promenad i solen med Annicka. Var hur gött som helst. Skönt att inte frysa. Hoppas verkligen detta vädret håller i sig! Sen lagade hon mat till oss, och åh som jag har lngtat efter riktigt potatismos på Gran Canaria. Riktigt gott. Sen bara glott på tv o lite så.

Lånade en ny bok av hennes, tredje och sista massaj boken, hoppas den är bra nu, dock sa Annicka att den bara var ok, men jag hoppas. Lånade även den där super snygga väskan jag sett i hennes garderob, fick den av henne egentligen, men det vill jag inte. Men tack tack. Älskar riktigt gamla sletna väskor som ändå är rå snygga. Gammalmormors är också hur snygg som helst!

Aja ska kila o se på Wallander med äslklingen nu, sne blir det kvällen.

Hej svejs!

Och så var man hemma..

Varför går tiden så jäkla fort när man är borta för? så jäkla tråkigt att komma hem, när man haft en super semester. Men åandra sidan åker jag ju snart iväg igen, men det blir inte samma sak.
Har i allafall haft en kanon semester med tjejerna, skulle göra nästan allt för att få uppleva just den veckan igen, med kanske lite annorlunda planer ;)

Tack till Emma, Anna och Alex för en underbar semester. Även tack till Ann-charlotte, Emelie och Matilda från Kungsbacka, och hoppas ni 3 har det bra des ista dagarna!

Orkar inte skriva mkt mer just nu. Men en liten uppdate ang resan kommer, håll ut :P

Sista inlägget..

Ja, men bara för en vecka. Kommer ju hem nästa onsdag igen!

Hoppas det blir en riktigt skön vecka med sol o varmt o gött väder här hemma. Jag ska ha det totalt underbart i allafall. Nu ska jag kila o se över packningen och allt det sista.

16.20 lyfter vi från karlstad.. Playa del inglés, here we come :P

Dagen med stort D

Nu är äntligen den 14:e mars kommen. Efter ca 5 månaders längtan till värmen så är vi på G. Ska bli så skönt o komma i väg nu. Kollat vädret och ser ut att bli sol hela veckan, inte illa alls!

Vaknade 05.55 och var helt klar vaken, vilket kommer straffa sig i kväll. Det är så typiskt mig att vakna riktigt tidigt när jag ska göra nått kul, men hellre tidigt än sent. Har tills nu packat klart nästan allt, är väll små saker som jag måste kolla igenom bara. Hoppas i allafall jag packat det viktigaste, resten går ju faktids att köpa, inge emr emd det :)

Nu blir det frukost o massa annat dolande, har en hel del o göra innan vi åker.

Hej svejs så länge!

Packning

Oh nooo. Vi åker i morgon och hittills har jag bara lagt ned bikinisar och handukar. Well, det går inte så bra för mig och packningen just nu. Jag som alltid annars är ute i god tid som sagt, men icke. Jaja, jag har ju hela dagen i morgon på mig, efter allt annat viktigt jag ska hinna med!

Nu ska jag sova i allafall. God Natt!

Promenix o Pancakes!

Var ut o gick i vår solen med Annicka på eftermiddagen idag. Det var verkligen skönt. Fick se attt hon var riktigt brun, vilket gjorde att jag längtade ännu mer tills i morgon! :P
Senare på kvälla nu kom älsklingen bort o ville ha mat, så vi fick Pancakes. oh yes, mycket gott. Jag som aldrig varit överförtjust i varken våfflor ellr pannkakor förrut tycker helt plötsligt om det. Kollade på DH och självklart sporten, mäkta intressant. Eller inte! :P Mindre sport intresserad människa får man leta efter, eller jo jag känner en till.. Annicka :P

Lånade förövrigt en ny bok, Magalena Graafs bok - Det ska bli ett sant nöje att döda dig.
Annicka sa att den ska vara riktigt bra så jag hoppas verkligen det nu.


Luncha

Ska i väg om 1h o luncha med Emma o Alex. Planera lite för i morgon. Anna jobbar tyvärr, men vi ska nog klara oss. Slutar väll i kaos som vanligt.
Hoppas det blir käka i Mitt i City. är riktigt sugen på kyckling nachos, o det är sviiin god där.

Nej nu ska jag göra mig klar.

Vilket kap

Åh vilket kap jag gjorde i går. Tack för att jag bestämmde mig att följa med till Marocko i går och inte väntade med att boka som jag egentligen tänkt. Kollade för skojs skull vad biljetten kostar idag, exakt sama flygväg. Fick en chock, det var inte lite den var höjd. Hur kan det blir så på bara typ 12 h?

image96
2 Söta pojkar på strandpromenaden.. marocko -04

En bra dag..

Det känns som att det är en bra dga idag. Jag vaknade och gick upp när min klocka ringde. Hur duktigt är inte det? :) + att solen skymtar fram så här på morgonen. underbart! 

 Sitter här o kollar igenom lite saker och ska strax bege mig i väg o sola en sista gång nu. Känns skönt att inte vara blekast på Playan på tors :P

Sen blir det hem o packa dola så jag blir klar med det, det är ett måste idag. Går inte skjuta upp längre. Jag som alltid packar 1 vecka innan annars.

Sen måste jag runt till lite folk o lämna/hämta grejer som akn vara bra att ha med.

Blir ev en promenad med Annicka i eftermiddag/kväll. Vill ju se om hon är brun o höra om resan. Sen måste jag låna en ny bok så jag kan roa mig på stranden, blir ganska lätt rastlös annars.

Nej men det känns som en bra dag idag..

Marocko

Nu är biljetten bokad. Så den 24:e juli - 3:e augusti åker jag mamma och broder till Marocko. Ska bli otroligt kul att åka dit igen. Bara åka runt o se allt o ha det gött. Kul med lite familje semester, var bra längesen vi va på semester tillsammans vi 3.

Snacka om att året 2007 blir ett riktigt rese år! Men jag älskar att resa så för min del är det helt ok!

Ytteligare en resa i år att längta till..

Prison Break

Nu är det PB strax. Hoppas vi har bättre tur med tv3 denna måndag. Det tror jag nog inte ska vara några problem. En macka o varm O'boy till vore inte helt fel! ;)

Tar tillbaka

Ja, jag tar tillbaka det där om våren och solen idag. Solen kom självklart fram här också, vilket innebar att graderna steg något mer :) Så min dag är gjord idag också! Jippie, älskar vår vädret.

Promenaden var hur go som helst förrut.
Annars har jag varit till mormor o käkat nybakta bullar, mums!
Sen var jag med mamma o de till Meriem o fira Adam som fyllde 5 år. Fick massa god mat o så.

Nu ska jag göra roligare saker ändå.. läs nästa inlägg :D


Besviken

Ja, jag börjar veckan med att bli besviken. Vaknar inte förrens 11 när Lovisa ringde och väckte mig. Vilket innebar att jag hade missat hela Malou's program.

Sen när jag vinklade persienerna ser ajg till min förtvivland att solen inte alls skiner :/ Vart är den då? Den skulle skina över Karlstad mån - tis. Okej det är visserligen 7+ ute, och ajg ska inte gnälla. Men det är solen jag vill se.

Nu blir det i alla fall att slänga Mp3:n i öronen o en lång skön promenad.

Efter tio med Malou von Sivers

I kväll ska johanna lägga sig i tid, eller mja.. direkt efter filmen i alla fall. Dels för att det blev så sent från jobbet i natt, och dels för att jag vill hinna upp o njuta av kanon vädret som kommer i morgon också :)

I morogn börjar äntligen Efter tio igen med Malou von Sivers. Var en tid i höstas då jag var inne i det och såg det varje dag. Iofs. inget följes program så, men det är riktigt bra. Hon tar upp vettiga och intressanta ämnen. I morogn kommer syskonen Linda och Filip Hammar. Ska bli intressant att se.

Så missa inte Efter tio, i morgon kl 10.00 på tv4!


Paradiset

Sitter o väntar på att filmen Paradiset, med Helena Bergström ska börja igen. Sett den förut men den är lika bra idag som den var då. + att det är Helena som är med i den. Absolut en av sveriges bästa skådisar.

Söndag

Tog med älsklingen på en härlig promenad förrut på eftermiddagen. Var ruskigt skönt ute. Ska bli lika gött i alla fall måndag och tisdag också. Sen som sgat kan det vara hur som helst en vecka.

Gick upp till Dreas farmor en sväng efter promenaden eftersom hans pappa varit här i helgen o hälsat på.

Annars har det inte hänt värst mycket, sett en del Sunes Jul avsnitt. Så otroligt roliga..


Projekt Packning

Nu är det dags att börja packa snart, i min nya fina resväska. Dock är jag helt värdelös på att packa. Som tur är köpte jag en resväska där jag vet att det inte går i en massa onödigt utan bara det som behövs typ. :) Så skönt o inte ha med en massa man inte använder ändå.

Men vad ska jag ha med? Sommarkläderna är ju givna! Måste nog kolla över det där o lägga fram allt idag så jag kan gå igenom o se så det varken är för lite eller för mycket. Måste kolla igenom nya reglerna också, vad mycket vätska osv. det är man får ha i handbagaget. Drygt tycker jag, men det är ju för allas våran säkerhet.

image95

Vår i luften

Ute är det +10 o halv soligt. Jag frös inte ens när jag va ute i linne förut. Det är då jag trivs som bäst! Våren är på ingång med andra ord. Även om jag hoppas det blir kallt under veckan jag är borta :P hihi

Ska försöka få med mig älsklingen ut på en lång o skön promenad strax. Mysigt att promenera med vår känslorna i kroppen!

Lördag

Iadg blir dte nog inte allt för mycket vettigt gjort. Tänkte ta mig en lång promenad nu. Sen är det väll bara o vänta på att älsklingen kommer från fotbollen så vi akn umgås nån timme.
Börjer jobba kl 17.30. Wiiehoo! "Lurat" dit Jessica idag igen, ska bli kul :)

Så der denna trevliga lördag ut i princip..


Melody Club

I går kväll var det jobb som gällde igen.  Melody Club hade spelning och den var helt okej. Såg inte så där överdrivet mycket men en liten sväng. De är ju inte direkt mina favvisar heller så.  Men då har man sett dem i alla fall..

Solning

Nu efter 12 h sömn känner jag mig rätt utvilad faktids. Var extremt skönt att komma i säng redan vid 22 i går. Tråkigt att ajg inte kan fortsätta i det spåret nu, eftersom ajg jobbar i kväll och i morgon. Men det var i alla fall extremt skönt.

Nu ska jag ta mgi i väg o sola, vet ej om jag hinner det nått mer innan vi åker nu så det känns lika bra att ha det gjort. Är ju så jäkla gött o ligga där o drömma sig bort också.

Tråkiga Nyheter

Fick tråkiga nyheter förrut. Men ändå på något sätt positiva om man kan säga så. låter helt fel, men vet ej hur man ska förklara det riktigt.

Därför blir det en hemma kväll med mys o älsklingen i stället. Inte direkt på gå ut humör längre. Känns som att älsklingen behöver mig mer hemma, än vännerna behöver mig ute!

 Vi tänker på dig o hoppas på det allra bästa.

Utgång

Funderar på om jag ev. ska följa med Therese o de ut i kväll. Är faktids lite sugen o bara varit ute typ 1 gång i år. Var längesen jag festa med Therese också så vore extra kul. Men har inte bestämt mig ännu, en riktig hemma kväll lockar faktids väldans mycket det med.

Nu ska jag i alla fall åka till Annicka o Peter o hämta posten vi glömde + lite annat. Sen ut o handla foood. Inte vidare värst kul, men dock nödvändigt!

Klippning

Var ned till stan o mötte Therese o Zandra. Men direkt jag kom till stan fick jag ett sånt sug på att gå o klippa mig. Har tänkt göra dte länge nog nu, men aldrig fått tag i "min" frisör så nu struntade jag i det o gick till en ordinary salong. Blev faktids nöjd för en gångs skull. Var ju emmas syster om klippte mgi o hon fatta va jag ville.
Allt det sleeetna är borta o minst 10 cm med det. Men det är värt det nu när det är friskt o gött :)

Mötte sen Therese o Zandra igen för en liten sväng på stan. träffa malin en snabbis o åkte sen hem.

Jag är nöjd!

Lite shopping i alla fall..

Var med mamma o vela runt en massa i morse. Orkade inte med nån solning nån av oss, då får ta det i kväll eller i morgon. Åkte till stan o käka  o då försvann orken totalt efter det för en sväng på stan. Så vi åkte ut en snabbis till bergvik. Hittade inga skor som jag riktigt ville ha, men blev ett linne, en t-shirt o stumpor i alla fall :P Bättre än inget.

Nu har jag vilat 1h o ska åka ned till Stan o Möta Therese, längesen vi sågs! Ska bli trevligt.

Internationella Kvinnodagen

Egentligen skiter jag fullständigt i denna dagen, bryr mig varken att den finns eller ej.

Jag har länge funderat på vad just "internationella kvinnodagen" står för? Är det en dag då bara vi tjejer ska bestämma. Den är ju liksom internationell, men so what? Varför finns det ingen "internationella mansdagen?" Alla tjatar om jämställdhet osv. vad är detta för jämställdt? hmm.. nej jag vet inte riktigt jag. Tycker nog dagen kunde skippas.

Men för det skänker jag ju en extra tanke åt mina närmsta så klart :)

Bal i December.. Sthlms Stadshus!

Ja, som jag fattat det så är Balen i Sthlms stadshus bokad o klar nu i december. Dock såg de helst att bara familje medlemar följer med, vilket innebär att älsklingen får vara hemma. Vilket han nog trivs bäst med. Kostar ju ändå en del för att jag ska få följa med. Mammor och Pappor fick gå gratis med inga syskon. Pfft, tack för det. men som tur är vill ju min bror ha med Lilla syster :) Ska bli riktigt spännande. Brorsan har tydligen en ganska stor betydelse på balen så. Fast jaja, lång tid kvar.

Mycket o länga efter i år känner jag!

Marocko i sommar?

Drygt det är att inte veta hur det blir med jobb i sommar riktigt. Då amn inte kan planera riktigt  som man vill. Jag får nog kolla upp det där snarast. Ev kan det bli en liten trip till Marocko i sommar, vore skoj även om jag varit där en gång. Men fint och varmt var det ju :) Återkommer om det!


Hem ljuva hem.. och arghet!

Åh, nu sitter jag här o är arg! För det första mycket arg på Amiras iPod jag skulle fixa åt henne tills i morgon. Det funkar inte alls som ajg vill på min dator. men det är väll som vanligt. Får be Andreas kolla på det i morgon. Har ju faktids lovat henne att lägga in en massa musik. :)

För det andra är jag arg över tat jag fortfarande är vaken! Men kom ju hem till oss för typ 1,5h sen o är inge trött. Men får nog ta tag i min trötthet ändå o tvinga mig i säng.
Ska ju upp i tid i morgon, ska i väg o sola m. mamma. Sen ska hon bjuda mig på frukost sne ska vi ned til stan igen. måste försöka hitta lite linnen att ha med till GC, ev. ett par skor också. Me rom det i morgon..

Förövrigt saknar ajg kissen redan ;P

Wiiehoo

Nu är det endast 7 dagar kvar tills vi flyger ned till Gran Canaria :D jippie! Blir pirrig bara av tanken. haha

Fick veta förrut vi akn få våra iPod:s redan på söndag typ. Lite gött, så jag akn ta medf massa musik till GC!

I kväll är det Top Model o massa fotboll som vanligt. Är dock kvar hos annicka o Peter för kvällen också, eftersom deras plan är försenat o Rocco inte vill va själv ;) (eller för att älsklingen vill se fotbollen på stor tv)

Regn och Rusk

Ute regnar det och är ruggigt grått o tråkigt. Solen verkligen lyser med sin frånvaro i Karlstad. När ska vi få en liten gnutta av den här? Längtar tills våren nu, inte långt kvar för hoppningsvis!

Ska ned till stan om 1h o möta Mirja. Ta en fika o skvallra lite. Det gör mig säkerligen lite piggare i alla fall.

Men nu är det frukost o NWT som gäller. Hej svejs!

Sista natten

Ja i natt sover vi sista natten här hos Annicka o Peter med kissen. De kommer ju hem i morgon. Lite tråkigt o inte sova med han mer, men det är ju bara åka hit när som helst iofs. :P Sover gudomligt gött i deras säng också, om ni vill veta det!

Ska i alla fall ta med mig rocco o boken jag läser med spänning just nu. Det är Pigge Werkelins bok - Klockan 10.31 på morgonen i Khao Lak. Inte kommit mer än 1/4, men vill kanppt sluta läsa när jag väl börjat. Den är riktigt hemsk, fast ändå så bra, finner inget riktigt ord för vad jag tycker. Funderar på varför jag inte läst den tidigare?

God natt!

Foood

Nu ska jag gå ned o laga mat. Älsklingen var o köpte riktigt kyckling i går, vilket innebär kycklingfileér. Så idga blir det gott! Är riktigt hungrig nu o hoppas älsklingen hinner hem tills maten är klar så jag slipper käka själv.

Resten av dagen/kvällen blir det nog bara slöande i soffan.. inte på så mycket annat humör, ute är det bara grått o trist ! :(

Växlat o klart..

Stan var ingentign att ha idag. Ingen av oss va på humör för att kolla på nått. Men Parfymerna kom vi fram till vad vi skulle ha o så :)

Skjutsa sne hem jonna o sara, mötte Emma på vägen hem. Hon skulle ned till stan o växla pengar. Vilket jag inte haft en tanke på :P Så jag följde med o växla jag med. Så nu är det klart. Nu är det bara alla andra 100 saker man ska ha med o komma ihåg som gäller tills nästa onsdag!

I morgon är det exakt 1 år sen på dagen vi flög ned till Playa del Inglés. Åh, jag lääääängtar!


Halsband

Sitter här i "data-rummet" hos Annicka o peter. När jag får syn på 2 halsband som är rätt fräna. Så nu vill johanna låna dem. De har ändå bara hängt här så länge jag kan komma ihåg. Invigning idag med andra ord ..

iPod

Igår gjorde jag en beställning på en iPod. Får den dock inte förrens i typ april, men men det priset kvittar det :) Ska kolla om jag kan beställa med en varsin till Jonna o Sara också. Nackdelen är att det inte är nån garanti på den, eftersom den kommer från Marocko. Men som sagt med det priset gör det inget :P

Dagens aktiviteter

Äntligen känner jag mig någorlunda utvilad. :)
Sitter o kollar på nått nytt prog på 5:an. Klippshowen som gick i går. Verkar skit dåligt. Det är väll nått typ av sånna där klantiga hemma videoer. Kan va kul i bland, men blir oftast för mycket.

I alla fall så idag ska jag ned till stan snart o möta jonna o sara. Ska kolla på parfymer m.m så ajg vet vad jag ska köpa med till dem från Gran Canaria, om de finns o lite så.

Nu ska jag gå ut o hämta tidningen o käka frukost.

Ha en trevlig Tisdag!

Wallander

Såg på Wallander - Mannen utan ansikte förrut. Eller resterande av det vi inte såg i går. Det är ju 4 delar, vilket innebar 3,5h. Lite segt att se på en o samma gång. Men bra var den i alla fall.

Nu är det läggdags för längesen.. vad hände med mitt sova tidigt projekt?


Inte mera snö nu.. snälla!

Det snöar,snöar o åter snöar ute! Varför? Det är liksom plus grader men ändå så snöare det. nej, jag vill inte ha mer snö nu.. jag som trodde våren var på ingång när det smält så man såg gräset en del. Buhu!
Förrut verkligen vräkte det ned, nu har det väll gett med sig lite, men inte mycket. Hoppas det ger sig under natten, vill inte vakna o se en massa snö-blask på gatan!
Usch o Fy för snön.

Elaka master

Ja bara för att PB började klockan 22.00 la ju tv3 av klockan 21.20 typ. BRA! Typsik masterna på det här området. Hemma krånglar det nästan aldrig vid dåligt väder, men här är signalerna skit. Så missade ju första 20 min av PB, lagomt drygt. men men, de finns ju ute på nätet så :)
Dock snackade vi med Daniel vid 22- tiden och hemma hos han funkade tv3 perfekt. Då var jag lite små grinig över att inte vara hemma :P

Men det blev ju bra till slut ändå..

Kalas dags :D

Tycker nästan ajg är på nått kalas varje vecka. Men det är ju iofs. ganska trevligt.

Idag är det Jonna som får äran att bli firad av mig o sara, ingen av oss har haft tid förrens nu sisådär 1 månad i efterskott. men bättre sent än aldrig. Hoppas hon blir glad över presenten o så.

Ska kila över till sara nu o fixa sista biten på tårtan så vi kan åka sen.

Hej svejs!

Mysigt var det hos jonna, hon blev super glad över presenten. Kul! verkligen en typsik Jonna sak på nått sätt. :)
Sara bakade god tårta, även om den blev lite annorlunda i formen. haha

Sol i sinne, brun inne

Rätt skönt skrivet av Rudolf tycker jag. Jag ska i alla fall ta mig en promenad o sola nu. Sen måste jag hem o hämta bilen efter det.

Men först nu ska jag slänga i mig en macka..

Hej svejs


Söndags mys

Varje söndag tycker jag rubriken är Söndags mys, eller något i dne stilen. men söndagar är numera inte tråkiga utan rätt mysiga.

Var till mamma på dagen och umgicks med dem. Meriem o hennes barn va där, så goa. Så johanna lekte va sig lite. hihi! Vi åkte o hämta mormor sen o ut till bergvik så jag fick köpa min resväska. Sen åkte vi äntligen till mormor o käkade upp budapestlängden!

Resten av kvällen var jag och älsklingen bara här o slappa o kolla på Wallander, med Rolf Lassgård. Eller del 1 av 4. De filmerna blir bättre o bättre faktids ju mer man ser dem.

Sen var det ju Sprängaren, riktigt bra film. Och Helena Bergström är en riktigt bra skådespelerska.

Nu kom rocco o la sig i knät, vilket innebär att det är sovdags.

Natti, Natti

Ny resväska

Införskaffade idag en ny resväska. Så drygt o åka till mamma o låna så fort man ska nånstans + att min gamla är dryg att dra. Så nu är jag stolt ägare till en rosa hård resväska. det bästa är att den matchar puma ryggsäcken jag fick i julklapp av mormor som är grå/rosa :) Den egentliga anledningen till en rosa är att jag ser direkt när min kommer, för en svart väska är jäkla opraktiskt. och speciellt de vi har annars, exakt sånna alla andra också äger.

Snacka om att resfebern börjar bli riktigt hög nu ..

Den lilla olyckan..

Olycka är helt fel ord kanske. Men vi hade det lite livat i köket i går när vi skulle laga mat. Det blev antagligen lite för varmt i ugnen så fettet från kycklingen tog sig ord i ton o började brinna. Lugnt som bara den ropar älsklingen till mig "Johanna, det brinner i ugnen" OH, shit tänkte jag o sprang ut. och det bokstavligen brann. Men älsklingen fixa de det ganska fort så inga skador skedde. men jag skrattade så jag grinade efteråt. Det gjorde nog även grannarna i huset mittemot som satt o käka middag o kolla på oss. Kul att det fick lite gratis lördags nöje :P

Förövrigt blev inte kycklingen god heller, den hann inte blir klar för jag va tvungen o åka till jobbet. Fin lördags middag! Det gör jag aldrig mer om..

Avundsjuka

40 grader i solen.. Jo tack, vem har bett om att få veta? Det är avundsjuka på hög nivå när Annicka skickar sms o skriver så. Jag skulle inte gnälla om jag fick byta plats med dem just nu. De kan få komma hem till +4grader nu tycvker jag!

Så nu håller jag tummarna för att det är lika varmt på Gran Canaria när vi kommer dit. Himlans tjat om det nu, men vi åker ju faktids snart :D
Nån som vet hur vädret i paris är i slutet av mars? Jag hoppas det är "vårigt" i alla fall!


Magnus Uggla- För kung och fosterland

Som den Magnus Uggla nörd jag är så är det självklart hans melodifestivalenlåt För kung och fosterland som gäller just nu :) Inte så där överdrivet bra egentligen, men en riktig Uggla låt, och det gillar jag!

44359-94

Budapestlängd

Ska i väg till mormor senare med mamma o käka budapestlängd. Tog med från jobbet i fredags, mums! I kväll ska vi bara va hemma o ta det lugnt o mysa jag o älskis. Sova i tid är något jag måste också. Kanske ska hyra Beck - Advokaten om det inte är nått bra på teve..
Nån som sett den, är den bra?

Vasaloppet

I väntan på att älsklingen skulle vakna satte jag mig här o kolla på vasaloppet samtidigt. Herregud, jag förstår inte att de orkar. okej kanske lite mer vältränade än mig :P haha
Tyckte så synd om de som kom till dit när repen dragits, vart det nu va. Inte deras fel att spåren är mongo. Men de lär ju vara rätt stolta ändå.

Inte sett på vasaloppet sen jag va typ 10 år eller nått. Inte mer intressant idag än då. Så nu blir det frukost.

Lördag

Åh vad skönt det var att sova riktigt skönt och länge. Älsklingen har redan åkt i väg till Johnny, skulle installera en tv o sen se på fotbollen. Lika rolig varje lördag.

Själv ska jag kanske ta tag i frukosten snart? Sen blir det en sväng till bergvik m. kusinerna. Får se om jag ev. köper den svarta t-shirt/klänningen idag.

I kväll är det jobb som vanligt. Känns skönt eftersom jag varit ledig en del under veckan.

Fredag

Åh, i natt har jag sovit skönt. Ända tills kl var 04.48, från då tills klockan 07.00 skulle rocco promt bråka med oss. Välte allt från blommor, slängde ned mina smycket på golvet, käkar på en blomma, går på våra ansikten osv. Var måttligt glad då, men vad gör man inte? :)

Dreas tröttnade vid 07.00 när det endast var 30 min kvar tills han skulle upp, och stängde ut honom från sovrummet. Direkt dreas åkte var det dags för johanna o inte ha nån mer sovmorgon. Han är allt bra slug den där katten, men jäkligt go också ;)

Fick sms av Annicka förrut, "jaha, då ligger man vid poolen ytterligare en strålande dag. Hur har ni det där hemma?" Nej inte alls avis, här hemma smälter ju snön så sakterligen o våren är på ingång. Nej ska vara ärlig, är riktigt jäkla avis, men heey.. jag ligger ju själv vid poolen eller på Playan om 2 veckor :D

Funderar på om jag ska orka göra mig i ordning lite o följa med mamma o de o käka, eller som jag ska strunta i det. Börjar ju jobba 16.00 i em. Får se senare.


Ny Design

Ja, blogg.se har fått en helt ny design va? eller det ser jag ju. Kul! Trodde först det var min dator som fått fnatt, men tydligen inte. Det såg lite fsnyggare ut att blogga nu i alla fall :)

Pirrar i magen

Ja det pirrar i magen när jag läser om sånt här, fråga mig inte varför. Men det känns bara så himla bra när man läser något sånt. Sen att vi ska få en kanon sommar gör inte det hela värre. :D

1 Mars

Äntligen är vi inne i månaden mars. Det är då allt börjar ljusna och jag blir glad av att veta att sommaren närmar sig.

Idag har ajg o rocco bara latat oss. Kollat på lite tv o sovit i soffan en stund. Skulle i väg o jobba vid 16.30, men behövdes inte. Var inte så mkt folk som de hade trott. Skönt för min del, hade ingen lust allt. Tråkigt o förlora de pengarna bara.

Jag o älsklingen myste till det med lite chips o choklad i stället, kollade på en gammal Wallander film. Helt okej, men icke mer :P

Ingenting blir som tänkt..

Nej, idag blev det varken solande eller inköp av solkort. Somnade om i soffan 2 h, sen dolade jag och älsklingen med en massa. Kollade lite på film o så. Var till mormor o fick mig Våfflor o träffa mina små kusiner osv.

Annars har kvällen bara flödat i det vanliga.. kollat på tv med andra ord. Massa på tv idag ju. Top Model, OC, What about Brian, Grey´s o mycket där till.

Men nu är det dags att för min del krypa ned i sängen. Natti Natti

rocco&dreas

RSS 2.0