Kan själv! Mammas stora kille. Första hela...

imag0186 (MMS)

Kan själv! Mammas stora kille. Första hela flaskan han håller själv..


Nästa projekt här hemma är att renovera ha...

imag0190 (MMS)

Nästa projekt här hemma är att renovera hallen, bygga om lite. Men det får bli under våren samtidigt som E's rum ska göras iordning.. Tänkte däremot ta tag i dörrarna så de blir vita som den i köket snarast. Har ni skådat fulare dörrar? Svårt att tro!


Den där jäkla maten..

Som min favorit Maria Montazami säger, MUMS! Bara det jag kan säga om dagens mat för allas vetskap. jag överträffar mig själv ibland. Nåja kanske lite väl smaklöst och det kunde gott ha stekts nån minut innan de for in i ugnen, men nu vet jag tills nästa gång. Baconlindad (av kalkon!!) kyckling med hasselbacks potatis va inte fy skam en måndag hursom. Kan om jag vill, tyvärr är inte det allt för ofta..

Haft en skön måndag annars. Farmorn på frulle innan Linda kom och passade E så jag kunde åka till gymmet. Tusen tack! :) Väl hemma efterlyste jag sonen, men njöt av en lååång dusch innan han kom hem igen. En snabbvisit hos gammelmormorn för att käka upp de nybakta bullarna, åter en mums på de.


E trodde nog han skulle bli utan gröt ikvä...

imag0176 (MMS)

E trodde nog han skulle bli utan gröt ikväll så för säkerhets skull tog han till disktrasan. Äckligt kan tyckas, men även bebisar vet att nöden har ingen lag..


...

imag0162 (MMS)

Ja, inne iallafall. Ute var det inte lika kul.. dock somnade han två sekunder senare typ, så bara fälla ned igen.. Men ärligt, se vad söt han är när han är arg ;)


En ny stil

imag0159 (MMS)

E trivdes när vi satte fast åkpåsen så han fick sitta upp..


Blöjor någon?

imag0163 (MMS)

Idag kom farfarn o B, vilket innebar blöjleverans. Som ni ser lär vi inte behöva investerar i det på väldigt länge. Tusen tack! :) Bus och lek med E tills hans trötthet tog över. Ny dag i morgon, tur det.


Godis

imag0164 (MMS)

Lördags godis, inte choklad, men tre kilo annat.. nej självklart inte allt på en gång, lugn nu.


Världens snoozigaste lurv är på besök, mys!

imag0165 (MMS)

Världens snoozigaste lurv är på besök, mys!


Vakthunden Elton med sin kompis E :)

imag0155 (MMS)

Vakthunden Elton med sin kompis E :)


Med nya skor o byxor är jag taggad att ant...

Med nya skor o byxor är jag taggad att anta vårens utmaningar på gymmet! Årets start har varit jäkligt bra.. Nöjd med presentationen hittills med andra ord..


Nu blev det så här konstigt igen.. Jag sit...

Nu blev det så här konstigt igen.. Jag sitter på jobbet när Jag kunde varit hemma med E. Nåja hans mormor myser till max idag o farmorn i morgon. Man får väl dela med sig av det bästa som finns ;) Hihi! I helgen får vi dela med oss ytterligare, farfar o B, faster J o F kommer hit :D och ytterligare ett besök väntas troligen. Nu är det bara vi som ska ta oss i kragen o åka upp till Stockholm snart. Men det är verkligen inte lätt att få de att passa alla, tyvärr :/


Min busiga älskling!

imag0127 (MMS)

Min busiga älskling!


Tusen tack till bästa mamma som hjälpte mi...

Tusen tack till bästa mamma som hjälpte mig städa hela lägenheten i tis. Gammelmormorn kom på besök o lekte med E, mys. Smarrigaste hallonchocken bjöds de på. Mys hos Jonna o lilla M igår. Planer smidda inför nästa år :D vore super kul.


Knä bortskänkes

Ingen jätte frän tjej som stod på BP med HELA 5kg på stången under benlåten idag på BP'n, kände mig enbart fånig. Ärligt bli bra nu så jag kan träna benen ordentligt. Men vill verkligen inte belasta mer än nödvändigt. Det jobbigaste jag anser mig själv få göra är spinning, men vill mer!

Hursom äntligen fått tag i en sjukgymnast. Tack! Långa köer och tid om 3 veckor först. Nåja, har jag gått med det i 3 månader kan jag vänta ett tag till. Hoppas bara han kan hjälpa mig bli bättre och absolut få ned svullnaden nångång så är jag nöjd :)

Min kaxige man

Äntligen, efter över ett års kaxighet från A och tjat från min sida fick vi till ett BodyPump pass tillsammans. Tack Mormorn för hjälpen med E och hemmet :) Tror A ångra lite att han varit så kaxig men jag är imponerad av han. Det är med G L Ä D J E som jag ska massera hela hans kropp i övermorgon. Haha!
Nåväl, han bjöd mig på det absolut roligaste passet hittills och mer energi än så här va längesen jag hade. Motiverad att byta gym så vi kan träna tillsammans? JA! Men som jag redan insett så kommer det inte ske, jag är för bekväm.

Lika?

Ni som säger att E är likt mig och min sida. Ni får nog ta en titt igen. Han kan knappast från säga sig faderskapet den där A ;)


Mina käraste ägodelar ♥

Tack och Tack!

Tackkort sen dopet är nu äntligen beställt + lite till. Fick dock inte göra som jag ville utan måste göra en beställning till, men nu får det vänta ett tag.. väggarna svämmar snart över av bilder, dock inte mig emot men :P

Hokuspokus

"GammelCaisa", E's gammelmormor har gjort världens fynd. En hokuspokus stol till sina barnbarnsbarn :D Super bra så de också kan sitta med vid matbordet numera även hos hennes. Självklart som den sömmerska hon är har hon klätt den super fint. E stortrivs i den iallafall!


Söndags mys

Körvgrillning med släkten igår, gott emn luktar fan efteråt. E är inte så road av friluftslivet vad det verkar. Sov gott i vagnen, vakna och blev sur, fick käk och somna sen om. Hmm? Kul grabb att ha med ute ;) Skämtåsido!
Hursom njöt jag iaf. älskar mina bacongrillare av kyckling förstås, viktig info!

Nåja, bra söndag.


Hade gärna bytt med E.


Grillade vantar nån?

På bergvik m mamma o mormor. Mums med lunc...

imag0135 (MMS)

På bergvik m mamma o mormor. Mums med lunch! :D


Mormor är hemma!

Mormorn är hemma igen och vi väntar på att hon ska vakna så vi kan umgås! Enda nackdelen är att Elton med andra ord ska återlämnas ♥ Vet att båda grabbarna också kommer sakna att ha han här hela tiden, speciellt E som gärna vill bli pussad på av Elton. Så härligt att höra E's underbara skratt när Elton busar runt.


Bästa trion!


Tredje gången..

Ni vet det där med tredje gången gillt ang E's lotter. My ass! Grabben får gå den hårda vägen och arbeta sig till en växande bankbok.. stackars pöjk, om pappan får säga sitt ;P

E tyckte inte vi skulle sova mer efter 05 ...

imag0104 (MMS)

E tyckte inte vi skulle sova mer efter 05 i morse. Mamma o pappa vann dock, efter en lång stund. Elton va inte sen på att gosa med sina bästisar :) underbara ni!


Vi saknar dig!

Känner för att bara få krypa upp i hennes famn, bli 3 år igen och gråta floder samtidigt som hon stryker händerna över mitt huvud och lugnar ned mitt hyperventilerande gråtanfall.. Jag pratar om E's mormor, min mamma. Men tyvärr är det inte en möjlighet just nu då hon befinner sig på annat håll. Jag kommer aldrig växa ifrån min mammighet trots att jag själv är mamma. Vad skulle jag göra utan dig?
Hursom saknar vi dig tokmycket och tycker dagarna ska gå fort tills du är hemma. Bara några få kvar! ♥

Får låta A agera tröstpelare så länge. Brukar funka minst lika bra, fast mamma är alltid mamma..


"#%¤"#%"%¤"

Ungefär sådär förbannade var vi när vi kom till gymmet förut. Tyckte vi va där i GOD tid 25min innan passet började, men icke. FULLT! Alltså ärligt blir jag snart galen på alla "amatörer" som det så fint hette. Vi "eliter" får likosm kliva åt sidan och det gör mig riktigt upprörd. Alla har absolut lika stor rätt att träna, inge snack om saken, me för helvete sätt in mer pass om ni ändå vet om att det är så här i början på året. Jag bara VÄGRAR åka till gymmet ca 45 min innan pass start för att få vara med. Det är sjukt! Nu har vi iaf. bokat på oss för en vecka framöver.. helt otroligt! Varje gång låter det.. "Nej nu jävlar byte vi..." Och ästa gång är vi där igen, haha!

Efter som vi kört styrka två gånger denna veckan fick det bli hem för ombyte, hämta Elton hos min mormor och en skön frisk promenad ist. Underbart och gud vad jag saknar tiden då vi gick jämt.. ändring snarast!

Nåja ingenting ont utan att det har nånting gott med sig, fler härliga skratt och en vovve i sängen så ska inte klaga trots allt!


Åh, ge mig sommar nu!!

Ett skratt förlänger livet

Jag lär aldrig dö med andra ord. Har fått mig ett och annat gött skratt idag, härligt. E's farmor som är precis lika tokig som jag har varit här idag igen och hjälpt oss med diverse grejer. En win-win situation helt enkelt, och det tackar vi för :) Vi införskaffa badleksaker till grabben då det inte är allt för långt borta tills han sitter sälv i baljan och plaskar ♥

Tog mig en tur till min mormor, hör och häpna, utan E förut. Han fick vara hemma med pappan då det var tänkt träning på direkten efteråt som gällde. Gooodaste mackisarna i världen gör hon min mormor och det slukades på direkten. Mums!

Frågan är..

Om jag ska vara orolig när E är själv med sin pappa och han skickar det här med följande text..
"Pappa ger mig ingen mat. Ska det vara så här?"

Kanske borde låta anställa nån som kan ta hand om E när jag jobbar då hans pappa uppenbarligen inte gör't. Strumpan i mun är mer eller mindre en vanlig syn när E och pappan umgås.. hmm? Kanske får börja se till att ungen är mätt och belåten när jag lämnar han numera..


Ordning och reda

Idag har jag fått en hel gjort är hemma. Eller nja, men så känns det iallafall. Farmorn kom på frulle och underhöll sen E tills han total däckade på 2 sekunder i sin säng. De innebar att jag hann med tvätt, disk och annat tråkigt. Det är rätt svårt att låta bli att inte pussa, krama, bua och leka med E annars. Fick äntligen våra fina förstorningar på E i ramar och det utan att behöva lyfta ett finger, tack! :) Nu ska se bara upp på väggen, och det imorgon.
Kännt mig lite som en hemma fru idag då jag tom gjorde mat här hemma nästan helt själv och den stod klar tills A klev innan för dörren. Hur bra fru är jag inte egentligen? Nåja, vi får njuta av denna enda gången ett tag då..
Men hallå, vi är ju faktiskt nästan aldrig hemma. Men har börjat insett vad jäkla gött det är att bara va hemma och plocka och dola utan att packa ihop E och grejer för att åka iväg, fast ska inte krypa under stolen med att jag lätt blir rastlös :P

Hämtat bilen från Servicen och det var lika dyrt som vanligt. Men betalt och klart och lagt bakom oss. Ett svettigt, och då menar jag svettigt Spinning/funktionellpass har hunnits med och det var på håret.. börjar tröttna på att det alltid ska var så.


Så kul när han kan sitta med vid bordet numera. Se, redan första gången satt han super fint ;)

Doooodingen

Det är min son! Tackar för att han fått en bit av båda våra sovgener. Trött på kvällen och lika trött på morgonen :) Sen ligger han gärna kvar tätt intill en i sängen och drar sig en stund innan vi startar dagen, mys ♥

Idag har vi inte gjort många knop. Vi tog en promenad till farmorn för frulle och där har vi spenderat dagen i soffan tills pappan slutade jobbet.

Skjutsa hem grabbarna, lämna bilhelvetet som ska servas, igen. (Tycker inte vi gör annat!) Innan det blev en runda i gymmet, gött.


Triss i Triss

E var en av vinnarna på Julafton av en Triss. Han sa att han ville ha en ny. Lämna in hans och A's till nya, E fick välja vilken han ville ha och gav pappa nitlotten. Smart grabb de där, lik mamma ni vet! ;)
Hursom var't det en ny igen och vi tror på tredje gången gillt som det brukar heta.. vore kul för ongens skull.

Den perfekta Mamman

En av presenterna E gav bort igår var en av alla dessa föräldra tidningar som finns ute. Vi tänkte att Linda ska läsa sig till att bli den perfekta mamman, för det är så man gör. Allt folk läser, skriver, tycker och tänker.. det är det rätta, allt annat är fel! Och visst kan vi också snappa upp av andras idéer, men långt ifrån allt. Stackars lilla E som har en sådan tvärtom mamma som går sin egen väg och sin egen intiution, hur ska det här sluta?
Jo det ska jag tala om för er, E kommer växa upp och bli det mest perfekta barnet ni någonsin skådat.. för det är han redan nu ♥

Så med andra ord Linda.. den enda du behöver följa när det gäller råd och tips, det är mig! Kom ihåg det när plutt*n kommer! :) Ja alla ni andra också för den delen.

Kan börja med rådet att vill du ha liv i luckan ska du klämma lill*n's fingrar mellan matstolen och bordet, det uppskattaas inte.
Ev. en hel dag med fotografering och 100 ombyten, inte heller kul så länge.. men med en sån mamma som jag. Stackars barn!


Ja, ni ser ju själva vad nöjd ongen ser ut att va..

Grattis i efterskott

Igår fyllde E's självutnämnda "moster" och Mother to be år. (Min kusin för er som inte förstår) Efter jobbet blev det kalas med gammelmormorns underbara tårta och mer där till. Hoppas du fick en toppen dag vännen.
Vi älskar dig. PUSS ♥


Påsk i Paris

22-25 April befinner jag mig i den underbara staden Paris, igen. Åh vad kul det ska bli! :)


En bokad?

Om allt är som det ska är årets första resa bokad. Och det är tyvärr inte med familjen (men det är faktiskt A som sa åt mig att följa med!), utan den ordinära tjejresan. Ska bli super kul, speciellt då jag missade Italien förra sommaren. Vi har blivit äldre, klokar och visare nu och lämnar Gran Canaria och dess stölligheter bakom oss, fast vi glömmer't aldrig. Herregud vilka resor, bland de roligaste jag gjort! I år går flyget troligen mot.. tadaaaa. Får ni vete när allt är helt bekräftat!


Inkömpitenta

Ey brooo.. Käre vänner, jag har glömt att tala om för er hu inkompitenta de är uppe på CSK. Mitt knä som alla vet har krånglat senaste månaderna. Efter ett jäkla tjat från moder jord och mannen tog jag tag i saken och bokade tid hos doktorn. sagt och gjort men inget vettigt utav det mer än en tid på röntgen 7.30 dagen efter. OK, inget mer med det.

Åker upp dagen efter för att få knät röntgat. Är där i tid 7.15 och skickas till K hissen där ska de va. När klockan slår 07.35 har de kommit en snubbe till och vi båda inser att ey fan det här stämmer inte. TROTS info från CKS's information är vi fel. De skickade oss till NYA röntgen som inte ens har öppnat och gör't inte förens till våran. Men tack för de smarton. Iväg upp och skämmes på gammla. Men där tala jag snällt om för dem hur jag tycke informationen på det där bygget funkade..

Ärligt, blir man trött eller? I informationen om på nått ställe ska de väll veta vart de ska skicka patienterna och inte. Snubben som också hamna fel va måttligt glad då han fått papper utskickade för en månad sen om att han skulle til.. trumvirvell.. nya röntgen. En kan bare förklare er för helt jävla I N K O M P I T E N T A !

Förövrigt, om ni ville veta hur det gick med knät? Bajs, röntgen visa inget, jag har fortfarande lika ont och är svullen. Men skulle kontakta sjukgymnast.. har jag gjort det då? Nej, i morgon.. i morgon!
Påminnelse till mig själv.. Johanna du MÅSTE nu!!

Så, det var allt!

Utlandet

Om allt går som jag vill kan det bli en och annan utlandsresa iår. Men den som väntar på något gott.. Jag håller tummarna iallafall och VET att jag är ganska bra på att övertala A när det gäller detta ämne.

Påskharen i miniatyr

Men säg om ni sett så söt och allvarsam påskhare nångång? ;)


Underbara ledighet

Fy fan va mys det är att vara ledig tillsammans med E jämt. Vi kan göra precis vad vi vill, när vi vill, dock utan A och det är mindre kul. Vi hinner ibland ingenting, ibland massa saker. Något vi är extremt bra på är morgon mysa tilsammans i sängen, det älskar vi båda två ;)
Den här veckan har vi flängt runt som bara den. Spenderat massa tid tillsammans med mormorn då hon lämnar oss för en vecka imorgon igen. Farmorn fortsätter skämma bort oss i vanlig ordning..
Gammelmormorn har fått sig ett och annat besök, varav idag hele släkten ♥ E och H satt och pillade på varandra och slutade med att E fick en puss av tremänningen, hur underbara barn?

Vi har hälsat på S och hennes lilla familj tillsammasn med H. Söte Harry (hunden) var nyfiken på E ungefär hela tiden, men E är ju van hundar vilket jag tycker är underbart så han brydde sig inte värst. E följer Elton hela tiden så fort han träffar honom och sträcker mer än gärna ut händerna för att få "klappa" eller bli nosad på, underbart att se.

Bebismys ifrom av snooz på Jonnas lilla M tillsammans med mina bästa vänner. Jag älskar de få gånger vi får till att ses och få gör mig på sånt bra humör som ni ♥
Haft en playdejt hos M och M som endast är en dag yngre än E. Våra mamma hjärtan smälte när de låg där på golvet och spana in varandra och försäkte hålla hand.. åhhh!

Och inte att förglömma.. Mamman har fått svettats på gymmet åtskilliga timmar,
L Ö V E L Y!!


E trivs tillsammans med bästa Tant J!


Finns inte ord mina älskade ♥



Boxning

För två årsen, eller mer fick jag en boxboll av A i julklapp. NU äntligen efter mycket tjaat har den äntligen kommit upp så nu kan jag svettas här hemma, kombinerat med pilatesbollen jag fick i julklapp har jag snart ett eget gym här hemma. Hur bra?


Ett mjukis någon?

Om vi säger så här.. E är 5 månader och äger redan en MASSA gossedjur. Herregud, tänk om nått år. Är jäkligt glad att vi ska ordna han egna rum under våren ;) Och elaka mamman som jag är ser jag redan fram emot att få packa ihop dem och skänka til bättre behövande när han blir äldre.
Jag kommer köra stenhårt på en in, en ut (helst två!). Snälla någon.. påminn mig om det här om ett tag, och därefter ofta!

Okej, jag och A är också skyldiga till högen. Våra nallar vi haft sen vi var små sitter också fint placerade i högen.


Redig Kaaar medda

A tyckte jag skulle visa er hur en riktig Middag för en redig karl ser ut.. Om det är vettigt att äta så där mycket eller ej ve jag dock inte. En halv form med pyttipanna, 3 ägg, knäckemackor och Cola. Vart fan får han plats med allt?
Det söta är dock att han bytte ut gaffeln mot en plast tesked efter att ha frågat om vi ägde några en gång bestick, för att inte reva teflonen.. sötnöt!


Byte av gym?

Idag har vi tagit tag i saken och varit till ev. nya gymmet. Känner att det är dags för en liten förändring, trots att jag stormtrivs där jag är idag, men med tanke på vilka tider passen ligger i jämförelse med hur A slutar om dagarna kommer det inte funka i längden. Trött på att behöva mötas i dörren stressad som få och inte ens hinna njuta av en puss och familjemys i fem minuter.. Jaja, mitt eget val men ändå. Hursom, innan veckans slut ska jag ha bestämt mig.. Fördelen är att jag och A kan träna tillsammans då han har förmånen via jobbet och får sitt träningskort där :) Den som lever får se..

Hoppgungan

100media_imag004 (MMS)

E har testat nya hoppgungan idag. Kul var det, men den satt lite för lågt.. Jaja, hursom va ongen nöjd i den iallafall, huvudsaken :)


Snällaste mormorn

100media_imag003 (MMS)

Idag kom E's mormor hem efter en tripp utanför Sveriges gränser. Som vanligt kom hon inte hem tomhänt utan hade presenter med till E. En superfin vårjacka från PoP samt ett par matchande, übersöta Converse ifrom av en hund. Mormor kan allt hon :) Tusen tack mormor! E kommer bli lika cool som jag var i alla kläder du satte på mig och brorsan som barn!


Fem månader sen hjärtat låg så där sött i ...

bluetooth_dsc002 (MMS)

Fem månader sen hjärtat låg så där sött i sin balja endast några timmar gammal :) tänk vad mångas liv han har förgyllt sen han kom :) och via många han kommer förgylla. Älskade unge!


Oljning av bänkskivor pågår. A är så dukti...

100media_imag001 (MMS)

Oljning av bänkskivor pågår. A är så duktig. Mamman är nytränad, E är hos farmorn. Elton sover och vi ska på bio ikväll. Bra dag!


Mitt gudbarn

Idag har jag sett bild på mitt gudbarn ♥ Så söt och lik sin tremänning är den ;) Med andra ord min kusin har varit på UL idag och fått se sin lill*. Underbart! Så stolt över att de ska bli föräldrar, hon och hennes K. Min lilla plutt kusin som iofs. bara är några månader yngre, men den där lillasystern jag aldrig fick av mamma och pappa. Så stolt över att just jag fått äran att bli gudmor till deras barn.

Snart utökar vi släkten med en till.. kille eller tjej de vet inte ni :P

Kvällsmyser

Vi har den röda håriga bebisen på besök till imorgon em. Vi myser som bara den och ska strax bege oss ut i snön för lite bus.. på tok för sällan han är hos oss numera lilla Elton.


BVC - Vaccination

E fick sin andra omgång av vaccination idag. Ajaj! Inte kul alls och tur mormor var med och höll i plutten. Smarta jag kollade fel på tiderna, men tur det upptäcktes i tid. Något disträ.. åh nej då, inte jag inte!

E klara dte fint som sist men självklart lite skrik. Men som alla vet är han den modigaste ivåran familj och varken jag eller A hade gjort det bättre. Våran duktiga pöjk. Fick en längd och vikt också.. 7060gr samt 67,5cm. Följer kurvan perfekt och är en lång och ståtlig onge.. precis som sina föräldrar ;) haha!
Åh jag blir så stolt och mallig bara jag tänker på honom, våran käraste ägodel ♥



Last week

Nyårsafton och också våran årsdag spenderade jag på jobbet innan det blev hem för en mysig och toppen kväll med mina ♥ och två vänner till A. God mat, dryck och enorm efterrätt.. proppmätta hela högen och tv-spel samt TP och egna påhittade spel fick stå för underhållningen. Tack för en toppen nyår :)
Viss skillnad mot den mer befolkade nyårskvällen på La Rambla i Barca 2009.

Sen har jag jobbat lite till och bytt roll med pappan. Äntligen hans tur igen att åka till jobber och jag får vara hemma med E och mysa hela dagarna, underbart men vi saknar A hele tin. Gymmet har fått sig celebra besök av ingen mindre än mig och det är ju alltid kul :)
Ja och så vidare, och så vidare..

Har förövrigt fått min nya PEK-telefon som det så fint heter. Behöver allltså inte skämmes på jobbet numera och jag är grymt nöjd. Men ska inte bli en nörd för det.. bara jag kommit underfull med detmesta så får den agera vanlig hederlig telefon igen och inte leksak. Sådäså!

En bildkavalkad kommer nångång när tid och ork finnes.

Så vare slutt

Tvåtusentio har nu passerat helt, vi är inne på året tvåtusenelva. Det här kommer bli ett toppen år, precis som det förra. Tror knappast en resumé behövs, för det enda viktiga att komma ihåg är dagen 100808 då E kom till världne och all adagar därefter som vi svävat på rosa moln ♥

Vist det finns en hel del annat att komma ihåg, men allt finns ju här i bloggen rdan, ni får gå tillbaka i arkivet om ni är nyfikna helt enkelt, eller som jag har dåligt minne och därför bloggen finns :)


Jäkligt bra Team vi två ;)


Bästa grabbarna ♥


RSS 2.0