Kanon Helg

Helgen kunde inte blivit bättre än den var, massa fest blandat med jobb, strålande väder och mors dags firande.
Varken orkar eller hinner blögga om den nu, får bli i möra. Är rätt sliten så ska trippa in och sova nu. Natti!

Bodypump 70

Åh tror det kommer bli ett bra pass.. kolla bara in låtarna som är med :)

Warmup: Don't Leave me with the Light On - Danzel
Squats: It's All Your Fault - Pink
Chest: Infinity 2008 - Guru Josh Project
Back: True Believer - E-Type
Triceps: Keeps Gettin' Better - Christine Aguilera
Biceps: Gotta Be Somebody - Nickelback
Lunges: Raindrops (Encore Une Fois) - Sash! feat. Stunt
Shoulders: Thunderstruck - Hinder
Abdominals: Love Lockdown - Kanye West
Cooldown: If I Were A Boy - Beyonce


Hemfärd

Nu är det snart dags att bege mig hem till Karlstad igen, blandade känslor som alltid! Men innan ska jag hinna till farmor och umgås, samt göra lite ärenden i Farsta C innan jag beger mig.
Får även sällskap av Lovisa hem, kul att slippa åka själv även om det inte gör mig nånting.

Väl hemma väntar absolut sista Sommar Plaza ikväll. Kuul :D


Döden i Grytan

Så heter restaurangen vi var och käkade på, udda namn men vilken god mat. Massvis med mat fick man, super gott och värt varenda krona. Kan jag verkligen rekomendera alla som besöker Stockholm. Trevligt som alltid, och kul att få träffa storebrors tjej efter allt för lång tid. :)

Tänkte på en sak förrut, hur kommer det sig att trots inte allt för bra lön är det helt ok att bränna en massa pengar bara för att jag är här? Okej det är roligare att shoppa i Sthlm än hemma, men ändå. Fick med mig en hel del godingar som inte finns hemma, men självklart en del från som alltid H&M. Och varför blir det så att man handlar där, de finns ju hemma också? :P Svår fråga det där. Är hursom jäkligt nöjd med mina nya inköp. NI får se dem på söndag.. orkar verkligen inte nu.

Nu är det läggdags, åker ju hem imorgon igen tyvärr.. Så är det när plikten kallar..




Shoppat loss

Spenderat dagen på stan med att updatera garderoben lite (precis som att det skulle behövas :P). Nu är det vara att byta om och åka ned och möta upp Pappa för att sen möta upp farmor och broder med flickvän ockå. Med andra ord det vaknas middag :)


Vad påsarna innehåller får ni se i kväll!

Mitt kära rum

Åh vilken skön känsla det var att få åka från gymmet förut efter Pumpen, äntligen är det dags för nytt. 3 månader samma pass/musik 2-3ggr i veckan bli tjatigt. Men hursom nu är jag nöjd, det här passet har varit topen i övrigt..

Efter en dusch och inköp av frukt blev det raka spåret upp mot Stockholm. Jag ohc 3 bilar till körde om varandra hela vägen, lite små kul. Kom på mig själv ganska ofta at det gick lite väl fort, typiskt mig när jag kör själv. Hursom efter tre timmar vad jag äntligen framme hos Farmor.

Fick guida mig själv upp till Universitetet och plocka upp broder, för att bege oss tillbaka och träffa pappa :) Jordgubbar med grädde, köra hem broder igen (världens omväg pga stängda vägar. typiskt Sthlm). Så nu är jag äntligen hos pappa, eller vart en längre stund. Att köra bil i Sthlm kan vara bland det nyttigaste som finns, och alltid lika kul eftersom folk här KAn köra bil till skillnad mot hemma.
Fick en glad överraskning. hans inneboende har flyttat vilket innebar att jag fick tillbaka min sköna säng och mitt rum här nu :) Det känns alltid skönt att kunna ha sitt eget även här.

Nu är det dags för Prison Break jag somnade ifrån igår, sen sova.. Måste ha ork till morgon dagen. Natti!

Saknar dig redan älskling! ♥



Mot Storstan

Igår var det kalas för mannen. God tårta massor med kakor och en hel hög med släkt. Mycket trevligt. Han blev nöjd över min present om i år fick bestå av kläder. Alltid bra att få :)

Hursom nu beger jag mig snart emot familjen och Stockholm. Ska bli skönt att komma bort om än bara för 2-3dagar. Har absolut ingenting planerat förutom middag imorgon kväll.. annars ska jag bara göra det som faller mig in. Men innan ska jag hinna med sista pump 69 på måndag är det release för 70. Jippie!

Datorn är med till Sthlm så lär bli ett och annat inlägg.. hej så länge!


Dumma förkylning

Åh vad segt det är att vara förkyld, på Älsklingens födelsedag och allt. Men mår ändå bättre än igår och det känns skönt.
Har hunnit med en massa idag, Bergvik med Svärmor och älsk mormor, fick med mig en klänning och mat tills imorgon kväll då det är grabb kalas hemma. Hjälpt A beställa resa till utlandet, inte alls avis! Varit till jobben och handlat på båda ställena.. Så nu känner jag med klar för dagen.

Nu inväntar jag mat, ska snosa lite på kissen och sen får det nog bli hemåt och fixa lite innan gästerna kommer på kalas ikväll :) Saknar min man som är på jobbet på sin födelsedag och inte får jag pussa på han sen heller, vill inte att han ska bli sjuk.. Tråkigt just nu!



Får nöja mig med puss på bild ♥

Grattis Älskling

Nu är det tisdag 26/5 vilket innebär att min älskling fyller år :) Hela 30 - 1 blir han. ojoj om ett år blir det kalas BIG time. :P Imorgon kväll (tisadg) kommer det lite släkt hit för att fira honom. Tårta och göttigt får vi äntligen då. Min snälla mormor skulle göra iordning en med jordgubbar, mums. Nu ska jag dra med han in och sova..

Grattis Grattis älskling, hoppas du får en toppen dag på jobbet. Älskar dig ♥


Strålande Måndag

Vaknade tidigt i morse av att huvudet höll på att sprängas. Jajjemän, en förkylning har jag lyckats dragit på mig.. inte kul alls. Men efter rn alvedon och tre timmars sömn till var jag lite bättre.. Tänkte lägga mig ute och sola då det varit riktigt varmt ute idag, men det lät genast som en dum idé sådet fick bli att fixa älsklingens present med mamma istället.

En fika hos mormor sen var det dags för Bodypump, kanske inte det smartaste med tanke på förkylningen, men jag hoppas på att det inte ska ha gjort den värre.. känner mig lite halv risig just nu men ska ta en ipren och sova sen.

Jag har inte tid att bli sjuk nu, hela veckan är fullspäckad ju! :/

Stor städning, rensing och om möblering

Herregud så mycket skit man kan ha hemma i både form av prylar och damm. Vi har nu i dagarna två städat konstant, möblerat om osv. Det är grymt skönt nu när v är "klara". Än har vi egentligen en del mer att flytta ner i källaren, men det får vara för stunden då vi måste tömma där först.
Känns rent och fräscht att vara hemma igen, sånn här känsla ska det ju alltid vara. Lite tomt på grejer på vissa ställen, men hellre det än nånting som bara står och skräpar.
Vi är otroligt nöjda just nu iallafall..


Vände på hela vardagsrummet samt plockade ned bokhyllan.. har försvunnit mer grejer från bilden idag.


Badrummet fick en hylla till handdukar samt smink osv, en skurning från golv till tak också
..

Liseberg 090522

Vilken toppen dag vi hade igår. Startade med ösregn när jag plockade upp Stephanie och Sofia. Men hoppet är ju det sista som lämna oss (efter själen) så vi åkte ned mot Götet. ett stopp i Mellerud där det fortfarande regnade.. de båda kollegorna köpte sig gummistövlar, alltid bra att ha. Frukost i bilen och iväg igen.. Smarta Jag kläcker efter en stund om regnet -" Det är nog bara Lokalt!", varav jag får ett svar -"Jo, det har ju bara regnat de sista 15 milen." Herregud vad vi skrattade.. tänkte inte så långt innan jag sa de.
Väl famme i Gbg körde vi självklart fel, men regnet det öste ned. Kom långt ut och stannade för at fråga vägen. Tillbaka in till Götet kom vi och vips så slutade regnet. Vi tajmade precis..
Iväg och åkte som små barn, allt vi bara kunde. den ena skrek värre än den andra. Men oj så ul. Eftersom vi ala tre fullkomligt älskar att åla karuseller, dock var den nya Hanghai, en besvikelse. Vi missade inte en enda karusell av de vi ville åka, alltså alla stora. Jag skulle filma när vi satt längst fram i Balder tills jag hör - "Kamera i vagn ett!" Jaha, då var det bara att lägga den ifrån sig. Skit också!
När vi sedan packade oss in i bilen för att åka hem när Liseberg stängde kom regnet igen. Vi hade sånn tur med vädret, soligt med en del blåst, men vi slapp iallafall regnet, underbart!
Fick stanna en och fyra gånger på vägen hem för att inte somna, men som sagt heller det än ner i diket då. Jag somnade rätt skönt i natt väl hemma :)

Hänt hur mkt kul som helst men kan inte skriva allt för då slutar det aldrig. Var en riktigt toppen dag! Tack till Stephanie och Sofia!


Absolut en av mina Topp 3!!


Jag överlevde, blev ingen fullpott där inte.. lika läskig varje gång. Sitta 60m upp i luften på ett berg känns i magen.


Han satt där själv i sin ensamhet söten..


Lyckliga Kollegor!! :D
 

Gubben var söt samt ett misslyckat försök att ta bild på hopp :P

Imorgon blir jag 5år igen

Ja det kan ni skriva upp!

Imorgon vid 08 plockar jag upp två av mina kära kollegor från Nöjes och beger oss ned mot Götet, då pratar vi självklart om Liseberg. Jag har längtat sen vi började prata om det för flera månader sen, och nu är dagen här. Ska bli så kul!Eftersom vi alla tre älskar att åka karusell och blir som barn på nytt.
Frukosten är fixad, mys kläder nedpackade och jag känner mig redo att åka nu. Tyvärr måste jag ju sova innan så jag orkar med dagen, vill bara ha imorgon nu!!
Hoppas på en kanon dag och att vädret kan vara på vår sida för en gångs skull. Tyvärr brukar ju inte jag och Stephanie ha den turen, men Sofia kanske kan fixa de ;)



Jag åker och solar nu..

Åter en dag med sovmorgon, det tillsammans med älsklingen. Jag är nästan lite bortskämd nu efter två dagar. Men jag klagar inte. Frukost på sängen och dagen var igång.

Tji vad jag fick mig när jag sa att ajg skulle iväg och sola ute eftersom solen strålade. Pfft.. trodde jag, när jag tog ett stopp hos mamma kom regnet. Ist fick det bli en promenad och Bodypump. En glad johanna med annan färg på linnet kom ut därifrån och innebörden av värme fick en annan form. Haha, inget ni förstår, men lycka för min del. Knäpp - jo visst, men det bjur jag på!

Spenderat kvällen hos Kickan med henne och Johanna. Mys på balkongen, töl och slingor.. tjusigt som fan. Nu är det läggdags för min del. Imorgon väntar roligheter!


Du är mitt ♥

Kick - Ge mig lite mer

Ja så heter deras nya låt som de hade release för igår. Mycket trevligt med en hel drös folk. Fick se nya videon, höra nya låten samt att de sjöng några låtar. Lekte en version av Så ska det låta, självklart vann mitt lag som bestod va mig och släkt. Inte illa.. jag och lillkussen tog det mesta själva medans den äldre genertaionen hjälpte till med nån enstaka.
Trevlig kväll hur som och både Linda och Ellen verkade nöjda, kul!




Linda Och Ellen - KICK


Alla rätt var inte så illa..


100% party.. yeey!!

Releasefest

Ikväll är det releasefest för Kick. Vi ska alltså ned till Blå inne i stan för att spana in Kicks nya Video, höra låten framför allt osv. Eftersom min kusin Linda står för 50% av gruppen får man stöjda dem, äta gratis mat och dricka Cider som man förtjänat. Skämtåsido.. ska bli riktigt kul att höra nya låten helt och se videon :) Kul att det går bra för dem! Får träffa de andra 50% också.. hmm.. vaför inte gjort det tidigare.. Linda?

Lycka till framöver Tjejer!



Den mörkhåriga spelleviken är alltså min kusin!

Ett stycke ren bil

Hittills har vi hunnit med en skön sovmorogn, och det med mannen. Inte allt för vanligt, men nderbart att snosa på honom på morognen ist för ingenting ;) sen bjöd svärmor på frukost och sen var det dags för träning, Bodypump.. åter igen fick vi tyvärr träna Biceps till Pink - So what. Kan ju bara säga så mkt som att när de äntligen byter pump pass till 70 ist för 69 så vill jag aldrig mer höra den låten :P

Nu blir det dusch och sen ska vi till svärmor igen med mannens mormor, bilar ska tvättas, det bjuds på mat osv. Det tackar vi ju inte nej till? :)


Vem tackar nej till en sådan biltvätt? ;)

Äppelkaka

Fann et par snygga glajjer till mamma, för min del är det väll bara att ge upp och sikta in mig på operation. Vi får se. Blev en mjukglass i solen sen, årets första om jag inte minns helt fel?
Mat fick bli hos mormor, bättre än stadens.. och till efterätt fick vi hennes grymt goda äppelkaka med hemgjord marsansås. Om det var gott! Moster med man och min ena kusin kom förbi och hjälpte oss äta upp.. haha!

Nu är det kvällen snart, tänkte ladda nåt Desperata husfruar avsnitt eller så, har ju ingenting att se. Visst Sex And The City-boxen. Men är liksom aldrig riktigt på humör för den, tyvärr. Men det kommer väll..

En beställning

Klickade hem en tröja och en t-shirt från HM igår. Tröjan har jag en beige men det är min älsklings-tjock-tröja, så att ajg får en svart är bara fint. T-shirten var söt så den fick följa med för det ;)

Ja linda jag vet vad du tänker nu, men tycker man om nått så varför inte? ;) Haha

Ulvsby tur och retur

Efter skön sovmorgon, igen (vad är det här?) och frukost begav jag mig bort till klarälvsbanan, slängde på mig Inlinesen, på med musiken i bött i öra och begav mig iväg. Kom till Ulvsby dit det är 10 km sen var det dags att vända hemåt. Alltså åkte jag 20km.. TVÅ MIL! Duktigt va mig, men oj så ont jag hade i fötterna väl tillbaka. Hade riktigt tur att det kom en regn skur precis när jag satte mig i bilen igen..

Nu blir det dusch sen ska jag umgås med mamma, tänkte spana nya glajjer till oss båda kanske, sne hoppas jag på lunch på stan :)

Rocky Dennis

Nu ska jag se på Mask. Gammal film med Cher, men den är riktigt bra. Hra inte sett den på säkert tio år, och som jag har letat. Så i fredags i Talang pausen bytte nån kanal på tv och där var den.. så nu har jag faktiskt laddat ned den och ska bara föra över till våran mediaspelare så jag kan se sen :) Det är också en gråt film, som alla jag tycker om!



Spårlöst

Sitter här hemma i soffan nu, ny duschad, ny tränad, nyss sett Talang och gråter till spårlöst. Vilket lyckligt slut.. som alltid :) Måndagar är väll en härlg dag ändå?

Vid Din Sida

Kan bli lite youtube bombadering idag i blöggen..




Ain't No Mountain High Enough


Bästa i hela filmen, här rinner det floder ur ögonen!

Mys måndag

Det regnar ute, jag tog en lång sovmorgon och har nyss varit och Spinnat. Nu blir det dusch inann jag ska pilla med bilderna. Sen blir det nog en hel dag i soffan med ett udantag till mormor, frams till träningen ikväll igen. Sånna här dagar behövs verkligen när man bara kan vara.. får väll göra lite nytta samtidigt som att tvätta, men det sköter sig ju självt.
Sitter på youtube och kollar lite, här kommer två av mina favvo scener från en av mina älsklings filmer mamma mia :)



Our Last Summer

 

Slipping Through My Fingers

Bilder i tryggt förvar

I lördags införskaffade jag mig äntligen en extern hårddisk till min dator, så nu ska jag roa mig med att lägga över alla bilder osv som jag verkligen inte vill ska försvinna OM datorn någonsin skulle strejka. En är rätt liten så den är enkel att att med också, det gillar jag.




Snygg är den iallafall, matchar min laptop :P

Bra avslut på veckan

Jobbade mina timmar idag, sen blev det hem till Svärmor .. igen. Solen väntade på mig då den faktisk värme riktigt mkt även när jag slutat, otroligt. Somnade till en stund innan vi tog våran vanliga runda på 7,5km. Hann bara innan för dörren då det var dags att åka och plocka upp Stephanie. Peppade till tusen åkte vi 15km på inlines. Men det var två möra tjejer som kom tillbaka till bilen. Men jäklas så gött det var :) Nästa gång blir det 20km. Det närmar sig Stadsloppet nu! Hurtiga som vi var satte vi oss på bryggan vid sjön och tog den och annan välförtjänt cigg.. Hurtiga var det va?




Så här fridfull var sjön när vi kom tillbaka..

Äntligen jobb samt mysig lördags kväll

Äntligen var det jobb som gällde igen, och på det bästa. Dagen bara svichade förbi så skulle vi sluta. Jag klagade iofs inte eftersom solen visade sig. Drog med svärmor på promenad och skulle stressa vidare till nästa jobb. Men eftersom jag har så bra jobb och underbara kollegor kunde jag börja senare. Vilket resulterade i att jag kunde sitta i lugn och ro och njuta av solen, god mat och underbar efterätt med mannens familj ute på altanen och töla ist.

Men vid 21 var det dags att jobba.. vilken seg kväll med tomt på folk. Förstår att man hellre väljer att sitta ute och ha det gött än att gå å krogen. Men för våran del bli kvällen allt annat än rolig då tiden går sakta. Hade mycket hellre stannat kvar med älsk och sett Eurovision, som förövrigt gick precis som jag ville :D
Om jag blev glad när jag fick ett sms i natt med texten: Norge vann, Sverige kom på plats 21. Jag sa ju att den är svin bra :D



Duktiga Alexander Rybak! :)

Svettig Fredag

Nej men usch sicken rubrik.

Men fredagen gick jag i träningsklär hele dan. Åkte till skutis med Svärmor för att gå milen, men nånting blev fel så det blev tydligen bara 8,5km, men det räckte gott och väl. Sen blev det lite slappande i blåsten och solen innan det var dags för Bodypump sena eftermiddagen.
Kvällen spenderades ute i solen med Hallondrinkar, Talang och osocialitet iform av en sovande Johanna innan 23.00. Kuliga jag eller?

De här tre från Fredagens Talang imponerade på mig..

 




 

Mera mys

Blev mera mys med tjejerna nu på kvällen hos Emma med Jonna. Plötsligt ringer det på dörr'n och vi antar att det är grannen som vill klaga. Men vips så står där Johanna, Johanna och Kickan. Nice suprice! Så det blev ännu mera tölande, flabb och tjöt som alltid. Kommentatorer nr1 till Eurovison semin som va idag också :)
Älskar att spendera tid med mina bästa!

  
 

Not to cool fort School anymore

Igår fick jag veta att jag kommit in på den skolanjag sökt inför hösten. Egentligen är det inte officiellt ännu eftersom mitt antagningsbesked inte kommit, men jag har en liten informatör från skolan som skvallrat. OM jag blev glad.
Jag ska alltså inte jobba så här mycket som jag gjort senaste åren, utan sätta mig i skolbänken i 2 år. De är ren lycka hos mig nu. Har faktiskt längtat sista månaderna efter att få börja plugga ist för att jobba. Nu när jag äntligen kommit på vad jag vill läsa till..
Återkommer med mer info när intagningsbrevet kommer på riktigt..



Så här söt sa jag också vara i skolan ;)

Vännerna

Plockade upp Emma och begav oss till Johanna för en massa töl hos henne. Jonna var självklart med också. Hur ofta träffar jag alla bästa vännerna på samma dag, Jippie!
Te- och saftdrickande, musik tölande och en och annan cigg. Så det brukar se ut när det gäller oss.

Får se om jag ev möter upp dem senare ikväll också, beror på väder och ork. Nu har jag fått mat i magen och väntar på att mamma ska komma hem från jobbet så vi kan umgås. Kyrkogården ska besökas samt en fika om jag känner oss rätt.


 
 
Behöver jag ens säga att dom/vi inte är helt hundra?


Den här snyggingen låg i soffan när jag kom hem. Sånt gillar jag :)

Ajajaj

Nyss kommit in från en lång prom med Sara. Idag var det allt annat än skönt, då benen riktigt värker. Kanske inte så konstigt och jag får faktiskt skylla mig själv, så är det ju bara.
Hursom ska jag duscha varmt och länge nu innan jag ska bege mig bort till Johanna med Jonna, mys att träffa tjejerna igen.

Hurtbulle

Idag har jag varit rikitgt duktig. Tog en proemnad med kussarna på Skutis i morse, det följt av Bodypump. Och nu på kvällen blev det 1,5 mil på Inlines med Stephanie. Vi måste ju börja träna nu om vi ska kunna åka Karlstad runt om en månad :)

Hann innan det laga en god kycklinggryta, tvätta undan en hel del samt städa lite. Hur skönt som helst. Insett att jag behöver göra en hel del matlådor inför sommaren, så varför inte börja nu? :)

Nu inväntas mannen sen blir det mys i soffan resten av kvällen. Kännerjag mig rätt somnar jag nog väldigt skönt ikväll. Måste ju vara pigg i morgon då jag ska träffa min bästa!



Sova sig - Playlist

Nu är det verkligen dags att sova, ska upp tidigt i morogn och skjutsa älsklingen till jobbet. Jaa.. självklart för att få ha bilen. Men har tänkt mig en riktig tränar-hänga-och-flänga-hit-och-dit-dag. Så då behöver jag den ju faktiskt.

Men känner att jag behöver sova med ljuv musik i öronen nu. Natti!


Åh nu fick jag ett OC sug! :P

Nya skor

Invigt ett par skor till den här veckan. Insåg att kah köpte dem för exakt ett år sedan igår (11/5) i London. I en av våra favvo affärer där vi shoppade loss som mest. Till saken hör att jag inte använt dme en enda gång. De är ju så enkla klassiska och super sköna så förstår inte varför? Ett par skor alla människor borde (förmodligen har) ha i sina ägor.




Nån dag ska jag ränka alla mina sneakers, men jag giller't!

En dagens

Idag har det varit ungefär lika lugnt som igår. Tog en lång promenad på förmiddagen sen har jag mest slappat i soffan och tvättat fram tills det att mamma slutade jobbet. Åkte med henne och mormor ut till IKEA för att strosa runt lite, tog en fika och shoppade. Men för min del blev det bara ett rosa paraply och en ficklampa till bilen, ingen vidare IKEA-shoppping lust.

Tog med mannen och pantade samt handlade innan vi gjorde goding mat iform av egna burgare och pommes. Parkerade våra arslen i soffan för att plöjja igenom 3 Prison Break avsnitt, saknat dem. Men måste erkänna att det börjar bli något segt nu..

Det var tisdagen det.




Invigning

Igår invigde jag mina nya röda Converse, så snygga är de!




Älskade morgon

Det är så underbart att vakna upp få sätta på tv:n och vakna riktigt ordentligt i lugn och ro. Haft det så i dagarna två nu, imorgon hoppas jag på en likadan, det beror på..


En film att gråta till..

Vaknade liak tidigt som älsklingen gick upp idag, med andra ord 06.45, inte okej när jag är ledig. MEn fick lite vettigt gjort ist iform av att lägga in en massa kläder som legat framme för läääänge. Sne kröp jag ned i sängen igen och lyckades somna om, tills nästa väckning. Fick sms av svärmor som löd: Träna kl 12? Frukost kl 10? Som ni vet är hon jäkligt bra.

Sagt och gjort så var både frulle och träning avklarad. Skönt med Spinning/Core idag, det var för längesen och blir allt mer sällan nu för tiden, tyvärr. Jag var helt slut och rent ut sagt spyfärdig när jag fick kliva av cykeln, fy fan.

Annars har dagen varit super lugn, mest försökt ta igen mig efter helgen. En fika med mamma hos mormor och nu ligger jag är i soffan. Ska slänga upp tvätten och sen krypa under filten för at gråta till Vid Din Sida med Julia Roberts. En av mina topp 5 filmer..


Liseberg

Nu är det spikat och klart. På Måndag om en vecka åker vi 4 kollegor, Jag, Sofia, Stephanie och Kickan till Liseberg och blir som barn igen. Längtar som bara den!! Ska bli kul att se vad det är för nytt de har iår också. Har jag nämnt att jag älskar att åka karusell? :)

Update: Eftersom vi är så jäkla smarta och inte har kollat några öppettider insåg jag precis att vi inte alls kommer åka då, för det är inte ens öppet! haha!



Liseberg med Daniel, Mia och Älsklingen -07

Nu tar vi ledighet några dagar..

Nu är helgen och dess festligheter samt jobb över. Skönt för nu väntar 5 dagars ledighet vad jag vet och jag ska ta igen mig, njuta av solen och träna massor. Så ser veckan ut.

Dagen idag har gått rätt snabbt trots en heldag på mitt andra jobb. Men nu har jag inte en enda tid till där innan sommaren och så ska det nog förbli.. även under sommaren så får vi se i höst, men som med alt annat vet man ju aldrig.

Nu ska jag snart ta en dusch sne blir det sängen tidigt, är trött som bara den.


Fredagen tog vi en återställare

Vaknade inte allt för pigg och alert i går morse. Efter att ha kommit hem vid 04.30 så kunde jag väll inte trott annat heller :P
Hursom var Svärmor söt och gjorde frukost åt mig. Snälla Johanna tackade för maten och kröp under en filt i soffan, där somnade jag. Hur schysst? Men det var välbehövligt och otroligt skönt. Tydligen skulle vi senare på eftermiddagen åka iväg och träna också, det var riktigt kämpigt, men skönt.

Kvällen vaknades det utgång igen. min dumma idé sen förra veckan, men som sagt har man sagt något ska man hålla det. Jag var inte världen snabbaste utan klev in i duschen 5 minuter innan Linda kom. Sen blev det lite seg drickande i soffan. Gjorde mig i ordning och vi siktade på att vara inne vid 23, trodde vi ja.
Vi fastnade framför spotify, en kortlek, mer drinkar och massa tölande. Helt plötsligt var klockan 01 och vi var fortfarande hemma. Johanna som ikväll skulle ta det lugnt hade fått i sig en och annan drink mer än tänkt. Men vi kom in til premiären av Neonklubb vid 01.30 typ och det räckte för min del. Vi hann med en och annan cider innan de bad oss knalla hem. Men efterfest var det som gällde, en seg sådan så vi åkte hem ist.

Det var en skön kväll.. glad att jag inte slappade hemma i soffan bara. :)
försöker bara kräva mamma på skadestånd då jag slog i pannan (och idag har en bula) när jag skulle sätta mig i taxin hem. Ont som satan gjorde det. Det var en söt och kär man som kom ut och löste ut sin tjej ut taxin.

Då får vi tacka Linda för en kul kväll! :)


Linda med sina Kamelben


Efter första drinken var jag på G igen ;)

Vårdad klädsel var det

Torsdags utgång

Ja det blev ju en spontan utgång i Fredags. Men eftersom Sandra och co var sjukt sega åkte jag hem till Emilia med Linda och Lina. Hann med lite töl innan det var dags att bege oss in till stan och "The Happy Duck". Mötte upp Sandra och sne blev kvällen som den blev. En massa barhäng, dansande så fötterna skavde och kärt möte med gamla klasskompisar. Jag skulle ta det lugnt, men när Sandra satte igång var det kört, men för din skull vännen :)

Vid stängning traskade vi vidare mot BK. Mitt köp gick ej igenom så Sandra fick snällt lösa ut min mat. Tack för det liksom. Gott var det iallafall. Ola och Daniel joinade oss tills Daniel bara drog. Men tji där fick han för vi åkte efter. Slutade ju dock inte så lyckat med OM vi skrattade, herregud.
Hursom 04.15 tog jag mig i kragen och vandrade hemåt. En kväll som blev en aning knasig men ack så kul. Tack Sandra för en super kväll. Även tack Ola och Daniel.

Spontata kvällar är alltid de bästa :)

 
Blev inte nya klänningen, kylan gjorde sig allt för påmind.


Sandra var söt när hon frös hos Daniel


Ola bäddade ner sig ordentligt, han skulle ju faktiskt jobba :P

Besök från stora staden

Efter två dagars festande är jag små sliten idag. Tur jag ska jobba ikväll så jag har en anledning att inte gå ut, haha. Skämtåsido, skulle bli lugnare igår och det var det, men inte med alkoholen.
Kommer en update om kvällarna i morgon kväll..

Nu ska jag ta mig in i duschen, knalla bort till svärmr och hämta mina skor och min cykel. Sen inväntar jag Storebror som kommer hit idag :) Inte setts sen jul om jag inte minns fel, för längesen!! Saknar honom ju. Tråk att jag ska jobba hela dagen imorgon bara, men ska ju upp till familjen om 3 veckor :D

Snälla skjut mig

Idag har jag verkligen mått som jag förtjänat. Men det är det värt, skit kul i går. Nyss varit och tränat, fått ur mig lite av gårdagens bravader.. Nu är det så att ajg måste göra mig i ordning igen när jag helst av allt bara vill lägga mig i soffan och ha en lugn fredag. Men har man lovat så har man, men jag kan lova att det blir en lugn och relativt tidig kväll. Nu blir det dusch sen en pizza ev innan det är dags att göras mig i ordning och Linda äntrar min dörr :)

Kollektiva Bussar

Idag insåg ajg precis varför jag hatar att åka buss. Hela bussen är full med tomma platser, men ala måste sätta sig nära mig. Gubben framför hostade som bara den och luktade äckel. Den unga tjejen och hennes förmodligen 15-åriga pojkvän kunde inte hålla käfften. Han hade ju faktiskt insett att han hade fått skägg.. så menar jag ett hårstrå, knappast mer. Man måste ha lösa pengar.. de tar inte kort eller som i Stockholm där man kan betala i mobilen, eller iallafall med remsa som alltid finns. De har ändar nr sen jag senast åkte, vad hände med nr 13 liksom? Jag kan knappt heller läsa en tabell, men där var turen på min sida.. bussen stod framme när jag kom. tack Linda för att du sa vilket nr jag skulle med iaf. :P

Ser inte en enda fördel med att åka buss faktiskt, men det finns väll.. Nej har verkligen insett varför jag åker så sällan som jag gör. Är det 4ggr per år så är det fan inte mer. Tacka vet jag egen bil, körkort, bra vänner eller en mamma med egen Taxi ;)



Bilden är lånad av VEÄFF

En dag med Sandra

Eftersom regnet öste ned i morse och jag återigen som sagt lovat bort bilen fick jag roa mig i regnet hem till Svärmor. Bergvik en snabbis för att uträtta lite ärenden och vara smakråd när nya skor skulle inhandlas. Vi hann med en snabbis på stan där hon gjorde ett köp äntligen innan det var dags att möta upp Sandra.
Vilken underbar känsla/kram. En brunis som heter duga var det.. ett besviket besked senare för Sandras del, som jag verkligen hoppas löser sig, (Vill inte ha dig i Norge igen vännen!!) blev det en lunch istan. Massa tölande om allt coh inget, samt självklart Historier om resan :)
Blev en runda på stan för shopping då Sandra övertalade mig att följa med ut (som att det skulle behövas :P). När vi väl tagit oss ut ur Mitticity strålade solen så humöret blev ju på topp. Hursom skiljdes vi åt och jag tog mig vidare till bergvik med BUSS, ja ni läste rätt.. jag åkte buss! Kusin mötte upp hos henne och vi strosade runt en stund. Kom därifrån med en ny klänning som ev ska invigas ikväll.. kan inte bestämma mig.

Hursom är det bråttom nu.. ska hinna duscha och bli kvälls snygg samt vara hos Paula inom 54 minuter. Lycka till säger jag bara.

Gårdagens


Så var en dag till förgylld

Dagarna hinner knappt börja innan de är över känns det som. Har ialllafall hunnit med att snika både frukost och sen lunch hos svärmor. En timmes Bodypump, pussat på älsklingen de 5 minuter vi setts idag samt jobbat på Nöjes med Sofia nu på kvällen. Nyss hemkommen nu och ligger redan nedbädad bredvid en sött sussande man.
Hade en dagens på G, men det får vänta tills imorgon förstår ni kära vänner.

Imorgon är det en ny dag.. den svischar väl förbi lika snabbt den kan jag tänka mig så bäst att släcka ned här nu. Natti


Snyggingen lika gammal som jag är idag. Men du är lika snygg nu som då, 7år senare ♥

Rensning

Åh vad skönt det känns. Alla vinterjackor och skor är numera nere i källaren och upptar ingen onödig plats i garderoberna. Jag ser tillochmed vad jag har för skor/jackor nu :) Har dragit på det lääänge, men nu är det gjort!

Med andra ord blev det ingen tidig kväll, men nu är det bort med smink och borsta gaddarna sen krypa ned i sängen som gäller. Natti!


Min Kära vän

På torsdag blir det ett kärt återseende. Min vän Sandra som drog till varmare breddgraderi början av året efter att ha bosat sig i Norge hur länge som helst, har helt plötsligt kommit hem till Karlstad. OM jag är glad? Tänk vännen om vi kunde haft sådan sommar som sen då vi tog studenten.. vi levde livet och nästan bodde på skutis. Det var fina tider :) Får försöka så gott det går i sommar också, trots jobb.
Hursom ska det bli underbart att få krama om dig på torsda, skvallra och skratta som vi brukade. Älskade vän..


Mys i soffan

Eftersom backen är blöt och Steph fick förhinder så skippade vi inlinesen ikväll. Just nu känns det skönt då jag myst ner mig i soffan med filten, en macka och o'boy. Tänkte se på senaste Robinson nu på tv4 play sen får det nog bli sängen. Det var riktigt skönt att krypa ned redan vid 22.30 igår, det är ju de vanorna jag vill ha igen..


Jennifer får stå modell ikväll.. hon är grymt snygg den bruden!

Men sluta nu..

Fan så trist det var att vakna upp imorse utvilad efter 10 timmars sömn, vinkla persiennerna och se what?? Det regnade. Typiskt. Jag som lovat bort bilen till mannen i huset hela veckan samt nästa. Kändes inte schysst att han skulle behöva cykla till jobbet vid 05.30 på morgonen.
Hursom fick jkag då stå mitt kasst imorse och trampa till jobbet i regn! Nää.. nu ljög jag. Ringde snälla mamma som skjutsade mig såklart. Hey, jag akn ju inte jobba med lockigt hår.. som det gärna blir när det är blött.

Sitter på jobbet nu och nyss avnjutit en lunch á la gårdagens rester. Men gott för det.
Förstår ni att jag har tråkigt kanske? Ska snart kila ut och göra nått vettigt sista timmarna innan vi knallar hemåt. Det är ju faktiskt bara 3 timmar kvar också rast på det.. Så egentligen slutar jag typ.. snart.

Surt med regn eftersom jag och Stephanie skulle åkt inlines idag.. vi får väll se hur det blir med den saken. Jag hoppas på att solen tar sig i kragen och torkar upp det blöta på backen nu så vi kan rullar fram lite..


En da-da-dagen

Tänkte ju inviga de röda skorna, men eftersom värmen inte höll i sig blev det varken shorts eller nya skorna. Ist fick det bli det här..



Vi trotsar våren

Tog en promenad med svärmor på förmiddagen innan jag mötte upp Emma, Johanna och Johanna istan. Det var så varmt när vi gick så tänkte att nej jacka behöver jag ej med, ack så fel jag tog. Vi ska ju bara sitta ute och käka lunch och satan så kallt det blev. solen gick i moln och det kom en regndroppe eller två, då flydde vi under tak. När kylan blev för påtaglig blev det en vända på stan innan vi traskade hemåt till Johanna.
Jag lyckades iallafall byta mina shorts, men isnåg nu att dessa är likadana.. jag har ett större lår eller? Fick med mig en korallfärgad slapp tröja från Gina också, som jag redan nu älskar..

Hos johanna var det mys på ballen efter en glass i solen och jobbiga småbarn. Vi insåg även att ajg förmodligen hade problem med talet idag. alltjag sa vände jag på först.. verkligen allt. Blev nästan lite rädd för mig själv en stund. Men när samtalsämnena var som de var kunde jag andas ut, jag hörde nog till de normala ändå.
Hursom en supergo dag, fler sånna här med massa skratt och glada vänner tack!

Nu har vi nyss ätit, och matlådan tills i morgon är fixad, gött!

 
Fälts grymt snygga skor                               
 

 


Deklarerat

Ny dag ny vecka. Deklarationen är inne och himlen är klar blå (nästan). Nu ska jag ta tag i dagen och vårshoppa lite. Byta min jeanshorts som är olika stora i låren osv.
Åandra sidan ska jag nog ta års premiären för mina andra jeanshorts idag. Mina röda converse kan nog få uppleva livet idag också :)

Perfekt avslut på veckan

Det har det verkligen varit. Hemgjord potatisgratäng med kylling till mat. Lite godis på det och en löptur tillsammans med älsk. Nu vankas det film i sängen, endra Australia eller Patrik 1,5.. jag hoppas på den sist nämnda. Men först nu dusch..

Imorgon hoppas jag på fint väder, för jag är ledig :)


En jeansjacka

Jag har ju letat efter en kort jeans jacka. Tada!! Jag lyfte på klädhögen här hemma och vad hittade jag där under?? Joho, en jeansjacka jag köpte på myrorna förra året. Sånt gillas!

 

En grå söndag

Nja grå är den väll inte. Men tyvärr strålar inte solen idag. Fast jag vet inte om det är något att vara ledsen för heller.. det är rätt skönt att ligga inne i soffan utan att ha ångest för en gångs skull. Har jobbat idag och nu resten av dagen blir det bara lugnt. Ev. en lång promenad om orken infinner sig. Kanske en sväng till mormor.. vi får se vad eftermiddagen erbjuder.

Hursom blir det mys med mannen framför nån bra film ikväll.. imorgon är en ny vecka!

Lördagen den andra maj tvåtusennio

Lördagen var det jobb på dagen. Skyndade hem till mamma för att få godaste grillat innan jag var tvungen vidare till andra jobbet för dagen. Så mycket mer än då hanns inte med. Är glad jag hann till mama iallafall, längesen jag åt så god grillad med faktiskt.

Hämtade upp mannen i natt när jag slutade och somnade direkt vi kom hem.


090501

Första maj, en röd dag. Jobb i 4 timmar som var hur lugnt som helst. Efter mötte jag upp svärmor för att träna. Underbart att hinna sitta ute i solen 20 minuter innan.
Kvällen spenderade vi på skutis jag och mannen på en filt med pizza. När kylan kröp sig på blev det hem till "offan" och fortsatte mysa, innan jag självklart somnade då :P

 

Ringen på i 6år

I torsdag var det även min och älsklingen 6års dag som förlovade. De bästa åren! Du är mitt allt mannen.


På Förlovningsresan i Bulgarien 2003

Valborg

Startade dagen med att åka och sola med Sara innan vi åkte ut till skutis för att möta upp Jonna. 7,5km promenerades och tölades igenom innan vi begav oss hemåt. Slängde mig i dusche och åkte ned till Emma för att slänga mig i parken hos henne och sola. Inte mkt till solande för min del då det blåste små kallt. Men kul med  mys på filtar, lite fika, tidningra och bara tölande :) Terre befann sig där hon med en stund. När vi tröttnade blev det ett celebert besök på systemet.

Sen var det hem till moster för att hinna umgås med släkten lite innan kvällen tog fart. Lite lek och stojj med Emelie såklart!

Kvällen spenderade vi hos Mamma eftersom hon bor precis vid en majbrasa. Plockade upp Jonna och Andreas, köpte Kina mat och satt på mammas uteplats och käka. Mycket trevlig kväll med tölande, "planeringar", Buzz osv. Tack kära vänner för det! En lugn och harmonisk valborg.


 










Dagens på Valborg bestod av T-shirt från Gina, lack leggins lika så samt Jeansskjorta från gengåvan. PÅ fötterna hade jag mina absoluta favvo Converse i skinn från London.

dåligt bloggande

Ju mer jag är ledig dessto mindre bloggar jag. Men har ju varit så underbart väder så inte haft tid helt enkelt.. här kommer en liten update iaf. :)

I onsdags var träning samt promenad som gällde. Resten av dagen spenderades hos svärmor på deras altan i solen med en bok. Underbart och första riktiga vårkänslan kom. Fler sånna dagar tack!

RSS 2.0