Mot Sthlm

Håller på att packa det sista nu, med andra ord spriten :P Plockar upp Jonna om 30 minuter, sen bär det av mot huvudstaden för en helg med massa tokigheter :)
På återseende!


Klassresa

Herregud! OM jag var trött igår när vi entrade Forshaga igen. Efter nio MIL på cykel var man rätt öm både här och där. Kommer en update om hela resan om nån dag.. Kan bara sammanfatta den - Superkul!! :)

Studiebesök

Halv dag i skolan idag, skönt. Men ändå kännt mig hur stressad som helst, och gör det fortfarande. Blev lite inhandling inför kommande dagar efter.
Gulliga Svärmor bjöd på mat så vi slapp den delen, tack värt massvis.

Nu är det packning för fullt som gäller, en dusch och lite plugg sen iväg till jobbet. Imorgon ska jag stå start klar med cykeln vid skolan för en utflykt. Vi ska cykla flera mil, kul? ja! Ont? JA! Studie besök på mölnbacka ungdomshem. Längtat sen de sa det förra vecka. Efter det ska vi cykla vidare nån mil till slutdestinationen och där övernattar vi, leker osv. På torsdag cyklar vi alla milen hemåt igen..

Nej får nog stressa vidare nu om jag ska hinna med allt. Ska bli kul att kliva ur sängen 06.30 imorogn när jag förmodligen inte slutar förens 02.30 inatt. :)


Besvikelse

Tog en skön promenad med Svärmor efter skolan. Kände att tankarna behövde skingras lite efter en uppochned dag. Träning direkt efter, skönt att få ta i och bli av med lite aggressioner, eller rättare sagt besvikelse. Ibland känner jag mig bara helt tom på känslor. Orkar inte bry mig riktigt. Funderar på att helt sluta tänka på andra och bara ta hand om mig själv och de mina. Det är väll inte meningen att man ska hålla på så här? Tillslut brister fasaden och den hänger bara i en skör tråd just nu.. Om jag gråter ur mig allt ikväll kanske det känns bättre imorgon? Det brukar ju vara så.

Tror alla spänningar från skolan börjar släppa, och sen kommer det mer där till. Ska tönta till mig krypa upp i mannens knä, bara gråta och få bli omhållen, orkar inte hålla in det längre. Varför ska jag samla och samla? Det är inte jag. Den Johanna jag är van bölar ut på en gång. Men hursom det måste ju ut! Ska göra slut på alla krafter, sova och samla nya inför en vecka fylld med kuligheter.
Tur vi kör kort dag i morgon i skolan.




Ibland vill jag bara vara 5år och bli vaggad av mamma eller pappa, tur jag har dig älsk ♥

Brottsofferjouren

En skön start på veckan idag i skolan. Lektion hela förmiddagen, minus alla raster då. Eftermiddagen spenderade vi i aulan med BOJ som föreläste. Kan inte påstå att jag var allt för pigg för att orka lyssna så mycket, men det va intressant. De behövs verkligen ute i vårt något skeva samhälle!!
Skönt att måndagen gick fort, de är aldrig roliga faktiskt..


Mina tänder!

Är jag en klant eller är jag?

Nu i veckan slog jag ut en micro millimeter av en tand med en kniv. Hur osmart?
Idag åt jag en toblerone bit på jobbet och lyckades bita av en lim bit på insidan av en tand. Eller inte bita av men typ. Hur klantig får man bli? :P Hoppas de har tid redan i morgon em att hjälpa mig, det är ju bara lite lim. Har ju en ganska späckad vecka framför mig!


Bild lånad av aftonbladet.se

Grattis Farmor!!

Idag fyller min älskade Farmor år. Grattis Grattis i massor. Önskar jag kunde varit i Sthlm hos dig nu! :) ♥

Söndag

Jobb några timmar idag, och tiden bara flög förbi igen. Nu är det två veckor tills nästa gång igen. Känns annorlunda, jag som mer eller mindre bott på jobbet i sommar :P

Blev mys med älsklingen på "våran" brygga med Pizza och korsord. Filten var obligatorisk och tur det då solen gick i moln varannan sekund och det blev små kallt. Mys att bara ligga där och rå om varandra.
Annars är söndagen en tråk tvätt och städdag, men det är redan överstökat. Nu blir det position raklång i soffan, ringa broder och tidigt i säng. Skola imorgon igen och intressant föreläsning, ska bli kul!








Tillbaka på jobbet..

Efter en vecka borta från bästa jobbet kändes det skönt att få jobba igen. Dagen bara flög förbi, men det kan bero på att jag gjorde massa kuliga saker samtidigt :) hihi! Hursom skönt att vara tillbaka efter en heeel vecka därifrån :P Saknar mina underbara kollegor!

Tog en återigen lång promenad med Jonna runt hela Vidön. Som alltid skönt att bara gå och babbla. Eggade upp oss själva en del del också. Massa planerande av kommande helg och en del annat.

Åkte och plockade upp mannen som inte tog sig hem på natten, tomt och stort i sängen. Skönt ibland! Middag på Mongolian beställd. Trodde jag skulle sprängas som vanligt då man aldrig lär sig äta lagomt, men det är ju så jäklans gott!
Bion blev till hemma kväll hos Jonna och A ist. Männen spelade wii och nördade sig medans vi två ordnade med betydligt roligare och viktigare saker, trots att jag kunde fått ett psykbryt. Men det var det värt! Två övertrötta och överspelta tjejer fick de leva med.. JIPPIE!!!
Tack för en mysig kväll kära vänner!

Det var ungefär hur skönt som helst att vi hade stängt på andra jobbet i går kväll. En lördags kväll med älsklingen, goda vänner och bara få va. Men de uppskattas ju mer efter som de är så sällan :)


"Våran" Restaurang 


Sötisar


Älsklingen paddlar..


Man får vara sleten när man är ledig :P


Hahahha, roligare i mobilen!

Hårdrock

Fredags kvällen blev det att cykla över bron hem till min kollega där han och två kollegor till befann sig. En mycket trevlig kväll med massa tjat, hårdrock (kanske inte riktigt min musik!), arbets prat, alkolförtäring, frågesport osv. En något trött johanna kom hem på tok försent, men det var det värt.
Mycket trevlig kväll, tack för det grabbar! :)


Övriga veckan

I onsdags hade vi första hemuppgiften, med andra ord en ledig dag eftersom jag gjorde den i Tis. Hade en dag hos Svärmor med träning och lägligt nog strålande sol, så passade självklart på att plugga lite samt sola, trots kärringgrill på morgonen :P

Kvällen blev det möte på ena jobbet. Mycket givande, synd att det drog ut på tiden bara så jag var tvungen att avvika. Men hoppas alla tar det till sig och att det blir en liten kick. :)

Igår efter skolan däckade jag i soffan rätt fort, en snabbis upp till älsklingens farmor för gos med lilla vovven som är helt underbar. Kan inte hålla ögonen från honom, sen somnade vi lika snabbt som huvudet landa på kudden.

Sitter hos mormor nu och har tagit helg, eller jag ska ju jobba hela helgen men från skolan iaf. Hem och byta klär om en stund för träning  sen lite alkoholintag med några av kollegorna som jag redan saknar efter en vecka :P haha! Ska bli trevligt iallafall.. Men nu blir det bullar och hemkokt körsbärssaft ;)

Första skolveckan

Ja, jag vet att det är ett himla töl om skolan just nu, men har inte så mycket annat att blogga om. I onsdags var vi iallafall lediga och hade hemuppgift ist. Skönt att redan från början få lära sig att jobba hemma då det kommer bli en hel del sådant.

Torsdagen var det back to school igen. Hade första riktiga lektionen på förmiddagen och em spenderade vi med våra PBL grupper. Kom i en riktigt bra med både H och S. :) Resterande grupp är också toppen. Mycket olika livserfarenheter, åldrar, tjejer och killar m.m En grupp med mycket åsikter, sånt gillar jag. Förövrigt är jag Ordförande i gruppen. Haha! Kul att alla släpper lite på hämningarna, lär känna varann bättre både i gruppen och hela klassen som verkar toppen.

Idag är det fredag och vi bestämde i går att vi skulle ses i skolan. PBL-dag. Skönt att vi kommit igång trots att vi ibland flöt ut på andra saker, men nu är vi igång. Blev bara en halvdag vilket var skönt efter all info man försökt få in i hjärnan..
Det känns fortfarande helt rätt, underbart!

Full proppad hjärna

Snacka om att det varit mycket information i skolan idag. Alltifrån hur treminerna ser ut, kommande saker nästa vecka (som jag längtar grymt mycket till!!), till datakonton m.m. Hjärnan känns verkligen full nu, och den går på sparlåga ikväll. Första uppgiften är redan klar, vilket innebär att jag är ledig imorgon :) Den ska bara finslipas, samt att jag ska läsa några sidor.
Varit en toppen dag, lärt känna fler, lärt mig mer namn och skrattat massor. Jag trivs!



Införskaffade mig en kalender till enbart skolan :)

Grattis Emma!

Idag fyller Emma 22 år! Grattis vännen hoppas du haft en toppen dag! ♥


Bodypump

Stacars mannen blev upptvingad ur sängen på förmiddagen innan jag skulle till skolan. Banken väntade på oss. En töl-pelle-jöns lyckades ju stanna precis vid mig när jag stod i kön och babblade på. Hur ignorerande jag än va så fortsatte han. Sånt är bland det värsta jag vet.

Efter skolan bjöd svärmor på mat, och fick följa med dem kolla in kommande köp till huset, om det kommer bli underbart att vara där då. Längtar! :P
Hann inte mycket mer än så innan det var dags för träning. Med den här träningsvärken jag har sen i Lördags var det inte skönt, men som alltid kul. Musiken ova idag i bott till skillnad från i Lör när man knappt hörde den. Hur motiverande är det att inte höra nått?

Nu är det sängen snart som gäller, ska försöka somna tidigare än jag gjort senaste veckorna..



Första Skoldagen - KY8

Så var den första Skoldagen i klass KY8 avverkad.

Nervös åkte jag iväg efter 12 för att plocka upp min klasskamrat H som jag aldrig träffat utan bara messat med. Vi har en gemensam vän som fört oss samman. Tack för det, hon var lika nervös som mig men vi babblade på i 180 hela vägen till skolan och är nog väldigt lika till sättet. Kul!
Avprickning och lite små info, träffa hela klassen sen fick vi gå. Riktigt kul att se vilka alla var, träffa lärare, se skolan m.m. Allt känns riktigt bra. En annan tjej S klickade det med lika fort som med H och jag har en känsla av att vi kan bli en fin trio :P Kul att vi ala är från Karlstad också. Fast det var mesta delen av klassen faktiskt. Även kul att det var en hel dle killar, då det annars finns en tendens till att vara majoritet tjejer.

Nu är det verkligen verklighet att jag ska plugga, tror inte jag riktigt insett de helt innan. Men med de här känslan i kroppen kan det inte bli annat än toppen :) Längtar redan tills imorgon!

Extra kul är att vi som går i KY8 ska vara extra stolta då det aldrig varit så här många sökande som iår, och just vi kom in. Tummen upp för oss!

Nervös

Nu börjar pirret i magen gå över till nervositet inför imorgon. Jag börjar ju skolan igen. Ska bli så kul! Verkligen längtat efter den här dagen hur länge som helst och nu plötsligt är den här. Har redan funit en vän i klassen, även om vi inte setts. Känns tryggt :)
Tänk om två år är jag klar, jag har en utbildning och gjort någonting vetigt med mitt liv. Inte bara jobbat arslet av mig som hittills. Den känslan är skön..


Söndags shopping

Var till IKEA förrut med Jonna och resten av staden. Skulle köpa en lampa till vardagsrummet men kom hem med två, kunde inte bestämma mig :P Haha! Men de blev perfekta.. Passar in precis där jag vill ha dem och funkar tills vi ska göra om ifall jag skulle tröttna på den ena.

En lång promenad åt andra hållet tog vi idag, och den blev lång. Men så gött att bara gå och prata utan att veta vart man är på väg.

Nu har jag viktigare saker för mig än att blogga ;)


Den beiga ska in i sovrummet..


Och den här ska inte stå där, men så länge ;)


Familjen

Spenderade gårdags kvällen hos mamma som sagt med middag. Massa mat och massa tölande, mycket trevligt. Åkte till Moster lite senare med äppelkakan för ytterligae töl. Kul för dem att träffa broder och A.
Åkte iväg till jobbet men behövde inte jobba så åkte tillbaka till hela högen. Tillslut föll ögonlocken på oss alla så det blev hem och krypa ihop hos mannen ist. Skönt att slippa jobba, det innebar en helt ledig helg :)

Idag tog vi en söndags lunch på stan. Innan de skulle åka vidare hemåt Stockholm. Kul att träffa dem båda igen då det sker för sällan! Synd det blev så kort bara..

Ny Kategori

Tänkte ni skulle få följa med genom mina två år i Skolbänken nu igen, där med ny kategori. Vad jag ska pluga kanske ni kan lista ut själva.. Läs och Njut! :)

Familjemiddag

Ska bytas om här hemma nu sen bär det iväg till Mamma för Familjemiddag. Storebror och hans tjej är här. Synd att jag måste iväg och jobba senare ikväll/natt men är ledig imorgon igen :) Saknar min storebror!!

Lördag 090815

Efter att ha vaknat upp i en tom säng utan älsklingen åkte jag ned till Freesun för att få mig lite färg på kroppen. Underbart! Vidare till träningen för Bodypump, vilken miss. Utan frukost hade jag inte nån kraft alls, orkade knappt med de vikterna jag annars brukar ha, och fick tom vissa övningar sänka vikten. Skandal! Aldrig mer träning utan mat i magen. Men Hej träningsvärken i morgon kan ajg lova ;P

Hämtade hem mannen och efter en dusch intog vi staden. Lite frukost och påhälsning av hans kollegor för att spna in där han nu skulle varit med och jobbat. Efter lite stros blev det bergvik en snabbis. Kom hem med en vacker påse med finare innehåll som jag absolut inte behövde. Men jag ställde ju ifrån mig skorna på stan, det var ju duktigt iaf. ;)


Bästa vännerna

Ja nu är det inte FM-sändaren jag pratar om, utan de riktiga bästa vännerna. Spenderade kvällen med dem hemma hos Jonna med massa töl, några cider och lite Lips. Alltid lika härligt kul att umgås även om det tar 1 dag eller 1 månad tills vi ses :) ♥










En liten beställning

En liten men tillräckligt är på väg hem till mig fån H&M. Faktiskt lite på tiden grejer från H&M Home :) Och nånting till Johanna. Värd det? Ja! Behövligt? Nej! Men en får unne sig ibland ;)

Bästa vännen

Fått en ny - på jobbet. FM-sändare till min iPod räddar mina sista heldagar för i sommar på jobbet numera. Imorgon gör jag sista sommarjobbs dagen kan man säga. Sorgligt, men kul med nya äventyr. Ska ju varav kvar och tillbaka redan nästa helg så ;P

Tog en snabb sväng till B-vik efter jobbet följt av lång skön promenad med Jonna. Skönt att vi bor nära nu när man får infall som dessa. Hittat "våran" runda nu och den är rktigt lång. Skönt! Alltid gött att bara få gå och töla om allt mellan himmel och jord.

Däckat i soffan nu, ska försöka se klart Harry Potter 4. Inte mästare på att vara vaken som ni vet..









Som då men nu.

Dagen har verkligen varit lång idag, skönt med tanke på at jag varit ledig. Skön sovmorgon med älsklingen, när hände det sist? Sen blev det hem till mamma för lite dolande innan mormor ringde och bjöd på lunch.
En sväng till Bergvik för lite shopping, samt inköp av nya skolgrejer. Jag känner mig nästan lika pirrig som man va inför att börja skolan som 7-åring. Trodde jag aldrig om mig själv.
Gos med nya vovven hos mannens farmor på kvällen och en snabbvisit av Svärmor.

Nu blir det Harry Potter som jag förvånansvärt nog somnade ifrån igår kväll.. jag är omöjlig! :P





Om en vecka..

Idag gjorde jag sista dagen på min jobba-sex-dagar-i-rad-vecka. Hur skönt som helst. Imorgon är jag ledig! Visserligen bara en dag, men ändå. Har schemat späckat som vanligt.

Tog en promenad med min gamla barndoms vän Elin förut, en hel del att ta igen då hon bor betydligt mer Norrut nu. Avslutade hos Mamma med min ena Moster. Det behövs nu.. Älskar dig ♥


Om en vecka har jag gjort min första av 2års skoldagar :)

Söndagen 090809

Efter några timmars jobb drog jag med stackars skadade mannen ut på minigolf. Inte nes med hans handikapp dängde jag han. Men jag var duktig ändå ;) Skönt att kunna göra saker trots hans skada.
En promenad i kvälls solen med svärmor innan älsklingen hade bestämt Söndags kvällen - Pizza och Harry Potter. Tänkte vi skulle se alla då mannen inte sett nån. Hursom satt det riktigt gött..










Så var det lördag igen..

Och det innebär dubbelt jobb. Ena avklarat. Vilken dag. Värme, krångliga kunder men ändå massa bra. Är glad att det är förbi nu.

Hem för en dusch och iväg för att handla. Blev grillning hos Svärmor och P. Alltid lika trevligt! Skönt för älsk at komma hemifrån lite. Inte blivit för mycket sista dagarna.

Nu är det dags för Nöjes jobb, kan tänkas bli en lugn kväll. Hur många har jacka på sig en sådan här dag? Men det genererar i lön iaf. ;) Långbyxor är ett måste, mina ben efter i onsdags och igår är inte vackra. Jäkla mygg!





Fredagskvällen

Cyklade de äntligen bara få metrarna ned till Jonna och A igår kväll för lite mys. Vilken underbar lägenhet de fått. Super mysig och fin. Uteplatsen var heller ingenting att klaga på, super mysigt :) Satt där ute och töla och drack Cider. Blev bjuden på god mat. När myggen höll på att käka upp oss fick vi gå in.
En härlig kväll med en bästa vän, så borde alla sommarkvällar vara. Tack fär en mysig kväll vännen ♥








Lovely night

Vilken härlig kväll. Ska efter en varm dag på jobbet nu slänga mig in i duschen och sne iväg hem till Jonna för några iskalla cider på deras uteplats. De har ju flyttat så måste ju kolla hur det blev. Nära som bara den nu.. kan rulla hela vägen ;)

Ben på cykeln

Måste ta mig ur soffan nu för att traska hem till Svärmor. Min cykel hamnar där av sig själv rätt ofta av nån konstig anledning. En cykel har väll hjul och inte ben? Men min verkar inte riktigt normal..



Rättvist fördelat

I vårat hushåll spelar det ingen roll om man är skadad eller ej, mat måste man ha och vi löser det på bra sätt. Jag gör alt han inte kan så får han göra det som går.. Trots alt jag som jobbar hela dagarna nu ;) Sötis ♥



Nya frillan

Eftersom det varit tjat om bild på nya frillan och folk tydligen tror jag snaggat mig så kommer bild här. Skulle jag raka av allt hår?? Knappast troligt!


 
Johanna "Stig-Helmer" Dali

Sista Sommaronsdag

Igår körde jag jobb hela dagen lång. Självklart kom det fina vädret lagomt tills jag började jobba igen efter två dagars ledighet. Men jag är inte bitter, kommer fler sommrar :D

Hursom kvällen var det Sista SommarOnsdagen på jobbet. Tema vitt och Darwin & Backwall var hos oss som gäst Dj:s. Riktigt kul kväll med mycket folk och toppen stämning. Sånna kvälar är kul att jobba. Fick till en disskution, men inte mer än rätt! Förutom alla äckliga mygg som bet mig var det den bästa onsdagen att jobba under sommaren. Men nu är de slut..

Tisdag 090804

Den långa tisdagen. Startade med frulle hos svärmor följt av lång promenad. Åkte till Bergvik för lite shopping, men hör och häpna, jag hittade ingenting. Jordens huvudvärk tog över min kropp och låg mest däckad i soffan väl hemma.

Ringde mannen för att kolla om fotbollen var slut. Vilken tajming.. På väg till akuten. "Ont som i ont-ont eller ont som i ont-akuten?" Jag kunde nog inte riktigt tänka klart.. Hursom fick jag låna svärmors bil för att ta mig dit.
En kväll full av väntan och mer väntan. En kall man och trött flickvän. Trots sagt 30-60 minuter och att jag frågade missade de oss. TACK! 00.30 fick vi äntligen komma upp till röntgen, efter 4h väntan.. Sen blev det till ytterligare en timmes väntan. Försökte med allt för att han skulle komma på andra tankar.. lyckades inge vidare.
Jo visst, benet var brutet på exakt samma ställe som sist. Men tack och lov att han opererades sist, det gorde att det såg fint ut nu, om man nu kan säga så. Sjukskrivning och kryckor närmsta veckorna.. OM det är synd om honom.
Aldrig mer nya fotbollsskor en match den fjärde. Det är en order!
Nu får jag pyssla om honom tills han blir sitt riktiga jag igen ♥

   

Akuten

Det är en något trött Johanna som står på jobbet just nu. Spenderat hela gårdags kvällen och halva natten på Akuten med min älskling. Stackare! Att de "missade" oss så vi fick vänta extra länge gjorde inte saken bättre..
Älskar dig mannen ♥

Två veckor kvar..

Om två veckor är det skolstart. Känns underbart att jag vet vad jag ska göra i två år. Inte tänka på jobb osv. Underbart ska det bli. Jag är verkligen tagad tills tusen för att plugga igen, det trodde jag aldrig.


HÄRLIG START PÅ VECKAN..

Måndag - ny vecka igen, är ingenting annat känns det som. Hursom startat den gött. Dubbel träning, spinning/core på dagen och Pump nu på kvällen. Kommer sova som ett litet barn inatt.
Tog tag i saken, åkte till frissan och kapade av ca 15cm, hur skönt som helst att slippa allt det slitna. Nu ska det klippas var tredje månad, så är det bara.

Nu är det ryggläge i soffan till Coyote Ugly eftersom jag valde att hoppa över utgång med arbetstjejerna ikväll, sen är måndagen över.



Sommaren med Göran

Nattens jobb gick bra, mycket skvaller och roligheter, som alltid. Men det här toppade nog det mesta :D Älskar mina jobb! Jobb idag på dagen gick väldigt fort så det var bara åka hem byta om för att bege mig bort till mannen som kollade på fotboll.
Cykla hemåt för en inlines runda, herregud vad jag saknat det. Varför har de bara bklivit liggandes? Ändring nu. Det är ju så jäklas gött och kul.

Kvällskvisten nu blev det bio med Älsklingen, mamma & co. Sommaren med Göran, riktigt rolig film.

Läggdags nu, ledig i dagarna två. Ska njuta så mycket det bara går..


Dubbel jobb

Som nästan alla 52 lördagar om året är det dubbel jobb som gäller för min del. Trampar iväg mot det andra nu..


Grattis E!

Idag fyller mitt lilla Kusinbarn E två år. Massa presenter, tårta och andra gosaker. Lekar, pussar och kramar. Tom älsklingen som hon tjatar om jämt fick en puss och kram :) Underbara onge!


  
Grattis E!

Sista juli nollnio

Igår var det jobb hela dagen. Min elaka kolega skrämde livet ur mig när jag kom in på lagre och där ligger lille spindeln. UH!! Men jag överlevde..



Kvällen blev hos svärmor och P för "offan"-häng och film. Kände inte alls för att göra nånting annat då det kom olika erbjudanden. SKönt med en lugn fredag också..

Sen var Juli nollnio över..

RSS 2.0