Pappa är här!

Ja, ikväll kom pappa hit,kul. Hade med sig sin husvagn och snacka om att man fick nostalgikickar. hihi. Det var kul.. tänkte tillbaka på när man var liten :) Mysigt.
Till morgonen ska vi o lämna den så det blir aircondition osv. i den!

Sen kommer även min bror hit 09.30 i morogn. Får se om vi hinner hämta han eller om mamma får göra det.
Sen kl 13.15 är det dags att bege sig ut till Hammarö för gammelmorfars begravning, usch ska bli skön när det är över faktids, för hans skull!

Nu ska jag sova. Natti!

Cykeltur i Regnet

Var idag ned till stan och mötte Sandra :) Åh, det va så kul. Massa skvaller o roligheter. Fika, sprallandes runt på stan :)
Hittade som vanligt en massa kul saker jag vill ha, men har kommit fram till en sak, att jag är kär i alla slags mössor!! Hittade så otroligt mycket fina mössor så det var het sjukt.
Efter flera timmar på stan, fick jag vacker ta en cykeltur hem i regnet, det var rätt mysigt faktids, speciellt när man precis kommer innan för dörren och man hör att det verkligen vräker ned regn!


Uppe med tuppen

Idag ringde klockan 06.00, eftersom jag skulle skjutsa älsklingen. Det var riktigt sönt att komma upp i tid, även om det var segt att ta sig ur sängen.
Men det var underbart att komma ut, luften var gör frisk o det är lite små dis överallt, åh det är så mysigt. En riktig härlig och solig morgon!
Så nu tänkte jag vara duktig och göra i ordning frukost och läsa tidningen, för att sedan gå ut och gå.
Ska bli skönt!

Tidig kväll

Ja, eftersom det var en "tidig" morgon får det nog faktids bli en tidig kväll också.
Är ju hemma själv nu för älsklingen kom  hem från jobbet och bara bytte om, för att sedan åka till Fotbollen. Tråkigt nog skulle de långt bort så han är inte hemma förrens 22.00 i kväll :/ Så jag får väll mysa till det själv i kväll, tända lite ljus o krypa upp i soffan o kolla på nån bra film!
Men innan får det nog bli en tur till mormor :) Kolla lite med Begravningen på Fredag och så.
Men som sgat blir nog en tidigt kväll, ska upp kl 06.00 i morgon för att skjutsa älsklingen.

Förresten fick jag presenten av mamma från min moster förut, var två blomliknade "ljuslycktor" + massa doftljus :) Tack så mycket !!

Höstjacka

Åh, jag är så smart. Min höstjacka jag köpte förra veckan, var jag idag in till stan och bytte. Den kändes inte rätt i storleken så ajg bytte till en annan :) På köpet sparade jag 130 :- och får en ajg gillar mer! Så jag är inte så dum ändå.
Sen blev det ett linne till, svart denna gången, man kan ju faktids aldrig få för mycket linnen!
Blev även ett svart skärp, jobbig som jag är så hade de inga kvar, mer än det på skyltdockan så det fick de snällt plocka ned åt mig :) hihi. Så är det om man vill sälja nått till Johanna!
Ett anteckningsblock, litet med Elvis på, från lagerhause blev det också. Bra att ha i väskan grej.
Är nog mest nöjd med läppbalsamet jag köpte på Åhlens, doftar ljuvligt och läpparna blir hur mjuka som helst!


Tidig morgon

Var uppe rätt så tidigt idag, vid 9.. det är tdigt för mig just nu. Slänge på mig mjukisklär och jogging skorna för att promenera i 1 timme. Det var riktigt gött :) För det första var det riktigt gött o komma upp i tid, och sne gött o komma ut o gå så man blir pigg.
Nu blir det faktids frukost.
Senare sk jag och hämta present från min moster, för att jag passade deras katt för längesen :) hihi

Och i eftermiddag kommer Bratt hem :) Ska bli riktigt kul!!


Mera skor

shoes

stövlar/stövletter



Har hittat lite mer höstskor jag är sugen på, svarta är ju alltid bra :)
Vi får se vad framtiden utvisar! :P

Rött

rött

Åh, det är så fint med rött!
Allt på bilderna är från scorett och jag överväger starkt att införskaffa allt.
Är mest sugen på skorna, som även finns i svart.

1 ½ timmes promenad

Det var otroligt skönt att göra nått vettigt, alltså promenera i 1 ½ timme, med sara o jonna! Alltid kul o bara gå o prata. hihi.
Nu har aj nyss duschat och ska åter en sväng till Bergvik med mamma. Dock ej för shopping denna gången utan för att lämna in min kamera + handla lite mat.
Ska göra dte mysigt med att städa massa och laga Tacos och göra det mysigt tills älsklingen kommer hem i kväll :) Han förtjänar det efter en lång och hård arbetsdag ända borti örebro.
Tända lite ljus och hyra en bra film blir det också.

Ska nog ringa mormor också o kolla om min kjol är klar :)

kom på en sak, blir nog shopping ändå, ett svart skärp iaf. :P
Nu måste jag kila för mamma kom. Hej svejs

Dumma Turkiet

Ja i Törkey är folket dumma. De gör så min vän Bratt måste sitta inne på sitt hotellrum under semestern. Tråkigt! Roligare är att hon om 2 dagar kommer hem till mig så vi äntligen kan leka. + att hon har presenter till mig, hihi. Det är aldrig fel!
Hoppas bara det blir bättre där nere fort, eftersom det är en del vänner som tar flyget från karlstad ner till törkey nu på onsdag. Men iofs. tror jag inte att de skulle flyga ner folk om de inte tror att det är riskfritt.
Det är ju i alla fall skönt att veta :)

Malin flyttar och jag söker jobb..

Usch idag flyttade Malin och Sandra till Norge på allvar. Det var inte alls kul. Men som tur var så fick Malin en liten avskedsgåva av mig så hon inte glömmer mig, finns ingen risk nu. hihi :) Så söt är hon, blev så rörd att hon började gråta. Jag är en väldigt bra vän! :D
Men så den här dagen har varit mindre än bra. Dock blev det bättre nu när jag varit duktig och faktids skickat iväg min ansökan till ett ställe på Gardemoen. En stor klapp för mig! Ganska stolt faktids, nu får vi se vad tiden utvisar!


Shopping

Var idag ut till Bergvik med Mamma, och som vanligt då blir dte shopping. Var en väska jag skulle ha, men kom därifrån utan. Fanns ingen röd som jag ska ha. Åh, det är så fint med röda väskor.. kommer lysa upp fint i höstrusket!
Däremot kom jag därifrån med 2 tröjor, 3 linnen, 1 par leggins, 3 behåar, 1 ballongkjol (som mormor dock måste fixa dragkedjan på!), ett jättefitn fest linne med siden band i midjan + ett rött midjeskärp.
Är helt nöjd ändå, fast väskan ska jag ha, bara jag hittar den, hihi!

Dock kom jag på en annan sak, har ingenting att ha på mig på begravningen på fredag :/
Vill iofs. inte gå och köpa nya kläder för det, känns lite dumt, så får väll leta fram nått sen. Usch jag vill inte! Men den här gången ska pappa och storebror med, känns skönt.


Myskväll

Ikväll får det faktids vara myskväll bara älsklingen är klar med datorn. Varit o köpt lite godsaker som vi ska ha till "Beck" sen :) Åh, kul o se "beck", har ju iofs. sett dem massvis med gånger, men de är alltid lika bra.

Riktig tur hade vi förrut, skrev ju att det inte regnade. Direkt jag hade bloggat det, så började det hagla som bara den, vilket övergick i ösregn. kul!
Som tur är slutade det när vi gick utan för dörren o började igen direkt vi kom in, nu har det slutat igen, tack för det!

Nej nu ska jag göra i ordning lite mysigt ute i vardagsrummet. hej då!


Söndag

Usch, söndagar är lika tråkiga som vanligt. Önskade att det ösregnade varje söndag så man inte behövde ha ångest över att sitta inne. Iofs. inte suttit inne hela dagen idag utan varit duktig och gått upp i tid, Varit ute o gått, käkat frukost, städat lite osv.
Söndagar kanske inte är så illa ändå kom ja på.. man hinner faktids göra en hel del i hemmet då, det är ju bra.

Sitter just nu och kollar lägenhet och jobb i Norge. Ska bli otroligt kul om jag får jobb där. Göra nått annat än Karlstad. Känns som att man behöver det efter 19 år.

Nej nu ska jag göra klart malins present, usch i morgon flyttar de :( inte kul alls.
Men däremot så kommer Sandra hem på onsdag, det blir kul.

Nej nu ska jag och älsklingen åka ut och handla!

Inge mörkt kött på 5 år ..

Ja, det bara slog mig förrut att nu i höst är det 5 år sedan jag åt en mörkt kött sist :)
Oj, vad tiden går fort. Allt började egentligen som en fix idé, ända tills jag verkligen började ogilla kött enormt mkt. Lite konstigt min familj som alltid ätit kött sen jag var lite.
Men Kyckling och fisk duger bra för mig, eftersom ajg älskar båda! Slutade inte äta mörkt kött pga att jag tyckte synd om djuren (vilket ajg tror alla gör!) utan det var som sagt att jag slutade tycka om det.
Kan inte påstå att jag saknar det direkt, det är ju bra :)

aja, det av bara en tankt som slog mig förrut :P

Nu ska jag kila i väg till jobbet :)


Höst jacka

Ja, skrev ju i torsdags att det va äkta shopping väder, och det var det tydligen. även om jag inte hade ett öre kom ja hem från stan med en ny höst jacka :) Kul, har faktids inte hittat en någorlunda snygg höst/vår jacka på flera år nu. Annars var det vädligt trevligt att träffa Lovisa. Sen träffade vi Malin av en slump också, då blev det shopping inför hennes flytt.

Annars var det fredag i går, var hos mormor o fick mat. En sväng förbi mamma, sen fixade jag alla tack kort, nu ska jag bara skicka iväg dem. :) Rännde även runt med min kusin o köpte present till min moster som fyllde år i går. Grattis!
Annars var det i går jobb mellan 18-03, skoj, men väldigt drygt. Allt skulle vara så perfekt, men så går det en o samma propp 3 ggr, haha! Bra.

Idag är det lördag och jag ska strax endra med Dreas till hans farmor som fyller år, eller ut till bergvik för att köpa "hej då" present till malin. Kommit på en enormt bra grej som jag bara måste ha till henne :) hihi.
Senare i kväll är det dags för jobb igen mellan 21-03.

Mer regn

Ja, det bara vräker ned regn ute just nu, så tråkigt att kliva upp ur sängen när det är sånt här väder, så tyvärr går halva dagen åt att sova!

Sökte jobb i Norge i går, får se vad som händer där. Men måste söka andra också.
Funderar även på att söka sälen, vore sjukt kul att jobba som skidskolelärare för små barn eller dyl. :)
Men vi får se, söka akn man alltid göra!

Var ju även ute med mina arbetskamrater o kkäka lite o så i går, super gott o mysigt!

Nej nu blir det ner till stan och möta Lovisa i det super tråkiga vädret, äkta shopping väder är det, synd bara att ajg inte har några pengar att shoppa för :P

Förresten flyttar Malin och Sandra ifrån mig på onsdag också, så nu är det bara jag o prutt kvar ungefär av oss som skulle till norge :/ Men lugnt, bara lugn.. vi kommer :)

Födelsedag

Ja det har min Farmor idag, Grattis :) Jag skulle ringa henne så ringer hon mig, knasen!
Grattis också till Carlsjö!
Det är en hel del födelsedagar i släkten framöver nu. Trevligt, mkt tårta!

Nej nu måste jag till banken o hämta ut det jag fick tillbaka på skatten!

Regn och tråk, så lyser det upp..

Ja, nu är hösten på ingång, tråkigt, för det bara regnar dagarna i ända här. Dock kommer mina söta arbetskamrater lysa upp tillvaron i kväll då det är dags för en ny skvalle kväll. Koriander är det som får äran att serva oss denna gången. Ska bli kul för nästan alla ska med :)

Börjar bli lagomt trött på mig själv också att jag inte tar tag i mitt liv och ordnar ett riktigt jobb! Nånting måste det ju finnas, ringa norge i morgon? Varför är jag så feg, det är ju bara att ringa.
Fick ett ryckt i förrgår att jag ev. ska läsa en kurs på folkhögskolan "Form och design, inredning". Vore otroligt kul, men det känns ganska onödigt. inget jag vill hålla på med. Men vi får se vad framtiden utger.

Mina planer på thailand börjar sakta men säkert att avta :/ Har ju precis insett att jag verkligen vantrivs med möblerna vi har. Så funderar  på att strunta i Thailand för i år och köpa möbler för pengarna. Utomlands kommer jag ju ändå eftersom vi skulle åka, dock blir det i Europa då, men vad gör det? Huvudsaken är att jag får komma i väg med älsklingen, bara vi två!!
Jag tycker det låter som ett vettigt beslut än att åka till Thailand i år, och vänta med möbler tills nästa.
Gud, vad jag har blivit förnuftig denna sommaren, helt sjukt!
men inget betsämmt än, vi får se hur det blir, måste ju kolla vad älsklingen vill.

Möblerna kommer i sånna fall gå på över 25 000 :-, så lite prioritering får det ju bli faktids.
Åh, jag vill.. är jätte förtjust i det jag sett! :) Men å andra sidan, vem är inte dö kär i Thailand?
jag måste övertala mig själv möblerna.. eller? Ah, Johanna möbler,möbler,möbler.. thailand.. mmm

Sjukt

Ja, förlåt.. men det är sjukt att en människa ens vill se ut så som Nicole gör på bilden. Det finns verkligen INGENTING snyggt med det!! Vart är världen på väg ? Som sagt.. Det var bättre förr!


Sven & co

Ja, idag har jag inte gjort mkt vettigt mer än o varit ned en snabbis och kollat på Sveningvars. Om man nu kan kalla det vettigt. Det började regna efter en stund då tröttnade Jag, Emma o Maria så vi åkte hem.
Varför åkte jag ens ända dit när det räckte att gå ut på balkongen för att höra? aja, trevligt o komma ut i civilisationen lite! Det är ju inte allt för ofta man tar sig i kragen längre på dagarna.

Men nu är det kallt åt mig, så jag ska gå o virra in mig i täcket o kolla på nån dokumentär nu. Varm O'boy o mackor också. smarrigt!

Kläder

Ja, har nyss sutit och gjort en helt okej betsällning av kläder från hm.com. Men precis i samma ögonblick som jag skulle skicka iväg den så ångrar jag mig. Hallå!? jag, johanna ångrar mig över att köpa kläder? Nånting måste vara fel.
Nej då, men måste verkligen tänka över vad som är viktigast just nu, spara tills jag får ett jobb, köpa möbler o ev thailand, eller handla en massa kläder?
Kom även på en annan sak, att om v nu får jobb i norge vilket ajg börjar hoppas på, så kan amn shoppa där :D Okej, kläderna blir dyrare, men risken att folk i karlstad har dem är mindre :)
Tänkte även ta en riktigt shopping tur till pappa i sthlm snart så man kan utöka garderoben, men då kommer frågan igen, vad prioriterar jag mest? Får nog bli en vecka till pappa utan shopping, men det är inte helt fel det heller ! :D

Helgen

Helgen började med at min bror kom till Karlstad, kul! Inte setts sen min student så det var som sagt var riktigt kul!
På kvällen var det kräftskiva, mycket lyckat och roligt. Massvis med kräftor,sång, skratt osv.
Kvällen avslutades på arena, det var trevligt. Förrutom en sak som kunde kvittat, men skit samma.. livet rullar vidare och jag med det, men snälla. väx upp nångång!

I går var vi hos mamma på dagen o fick mat :) Efter det var det förfest hos jens, sedan utgång igen.
Åkte in till Arena, men så ringde jag bror o gick o mötte han o hans kompisar i stället på ankan, där vare för dött så vi gick till nöjes. Helt okej, träffade kusin osv. :)

Idag är det söndag och jag har inte gjort ett dugg, men bara älsklingen kommer hem så ska vi åka o bada + spela freesbeegolf. :)

hej svejs!

Thailand

Åh, dumma Anna, hon sitter på msn o trissar upp mgi om Thailand. Nu ska min tjat process på älsklingen börja så vi bokar nångång. Bara vi bokat blir det SÅ mkt enklare att spara pengar helt plötsligt.
Åh, jag vill jag vill jag vill. vore så mysigt att bara komma bort. Dock beror ju allt på jobb o så också men :/

På tal om jobb förresten, så ska jag nog ringa samma tant som malin o sandra snackat med, men först vill jag veta så de får jobb. Tänker inte söka innan eftersom det är "deras" kan man säga :P
Men även hos therese o zandra ska ja söka, kom ju även på just nu att om vi söker snart o får kan vi ju dela en lägenhet på 4. Shit vad jag är smart.

Nej nu kommer min kamera som ett bre på posten (med johnny) :P måste dola för i kväll. KRÄFTSKIVA !!!

hej svejs!

Mycket kräftskive planering/tjat

Ja, det är kanske lite mkt kräftskive planering/tjat just nu. Men jag o malin J har på ca 8h kommit fram till en enda vettig sak, o det är att det ska bli otroligt kul.
Har hittat snapsvisor nu, helt perfekta. SJUKT perfekta uppgifter för var och en.
Så i morgon ska jag o malin J åka hem till malin E tidigare än resten för att göra i ordning allt. haha
Man kan väll typ säga att vi verkligen har gått in för det här med kräftskivan, så nu måtte det väll verkligen bli bra. :D

För övrigt har jag bara varit hos malin J hela dagen typ, efter att jag tagit hand om allt tvätt förstås, o fixat o dolat. Varit ute på rund tur på Hammarö, mkt fint :P haha
Legat o glott på film, planerat mer för i morogn o även lördag. Ätit godis o glass,  babblat o fulat oss som bara vi kan typ. Mycket myyysig har det varit i kväll. Tack Mällo :P

Annars vill jag tillägna ett Grattis till min käre vän Emma Gustafsson som fyller 19år idag, eller blir ju faktids igår 17 Augusti, så grattis till dig babe :D

Tvättdag

Jaha, vad har hänt med mig, blivit en jättebra människa på sista tiden. städar massvis o plockar. Idag var det dags för tvättdag. Mycket rogivande måste jag säga, eller inte. men man känner sig så duktig när allt är klart. Har liksom varit upp sen 7 i morse, inte illa. :)
Nu funderar jag på att gå in o hoppa på älsklingen eller göra lite frukost på sängen till han bara för att han är så söt ;) sen ska jag nog ta mgi en tur till mormor eller mamma.
Ska iaf. vid 14.00 tiden ut till Malin o fixa lite snapsvisor o så! Snacka om att vi verkligen har gått in för dte här med kräftskiva nu!

Nej ska ja kila o byta makinerna.
Hej svejs !


kräftskiva på fredag


Jao idag har jag, Malin  och Emma  varit runt o fixa detaljerna till kräftskivan hos Malin  på fredag.
Ska bli himlans skoj :) hoppas bara alla som sagt att de kommer, kommer nu.. men det tror jag iofs inte är några problem! Åh, ska bli så kul, massa kräftor,lekar och snapsvisor! hihi



Dock synd att jag inte kan vara med o fira Emma  o Johanna , men det kommer ju fler gånger vi kan gå ut :)Hoppas de får det skoj iaf.!
 
I går var jag hos Sara o kolla på film med Jonna o Emma, mysigt. Sedan va jag o malin o sa "hej då" till sandra som åker till törkey idag. Hoppas du får det himlans skoj o glöm inte min tröja + kort :P
På kvällen sen var jag och älskingen o kollade på fotboll, Sommarro - råtorp. Kan man verkligen kalla annorlund match, men rolig :) haha!
Åkte hem o kollade på film och somnade i soffan kl 11 ungefär. Så rolig är jag o se på film med, såg 10 min. haha

Städ dag m.m

Ja, idag har jag och älsklingen varit duktiga.
Vi har handlat, fixat bilen, städat nästan hela lägenheten osv. :)
så nu är det bara element-gubbarna kommer!

Har även varit duktig och vaknat i tid, varit hos tandläkaren, kyrkogården o så.
Inte illa!
Kan nog bero på att ajg inte jobbar nått, börjar bli galen o klättrar snart på väggarna om jag inte kommerpå nånting att göra om dagarna.
Jobb sökandet får nog starta på allvar snart!!
Norge övervägs fortfarande, men vi får se hur det blir!

Resan jag ska få av älsklingen kan ev gå till thailand i vinter, beror lite på min ekonomi,jobb osv.
Men det vore inge fel iaf. :D

På onsdag kommer förövrigt Malin E hem från norge, det är verkligen på tiden. så på fredag blir det kräftskiva som planerat! ska bli mkt trevligt.

Men nu är det faktids dags för en dusch sen sova. Natti !

söndag

Ja, äntligen är det söndag och älsklingen kommer förhoppningsvis hem. Annars blir jag ledsen! Det betyder annars att JAG måste städa hela lägenheten själv, för att de kommer o kollar elementen i morgon. Dumma älskling. Plus att jag till morgonen ska till tandläkaren 9.20. kul, när jag tänkte ta en rejäl härlig sovmorgon.

Jaha ja, då var det ännu en helg förbi :) Fredagen var jäkligt kul faktids, det trodde jag aldrig. Men klart vad ofta har man tråkigt med Malin då ? haha, dock var Bratt en Banger ;) hihi
Och i går var det jobb, det var riktigt tråkigt, men pengarna behövs verkligen !

Nästa helg ska vi försöka styra upp kräftskiva, åh vad gott/kul !! kom massvis med människor i går o talade om att de ätit kräftor :/ Men vi får se vad som händer, det är ju "kungsgatefestivalen" också, sne är jag ju ledig hela helgen :)

Nej nu ska jag kila o städa, laga mat o ringa sara så vi kan gå ut o gå :)
hej svejs!

Veckan som gått ..

Ja det va en vecka sedan jag skrev sista bloggen ungefär, tänkte därför uppdatera lite, så här har veckan som gått sett ut..

Var ju tills förra fredagen katt- och husvakt, mysigt :)
Sedan var det helg och det blev ut och fira jenny i fredags, trevligt mys med tjejerna sedan hamnen. Dock var jag dum o tappade bort min plånbok så jag fick anik, hittade den sedan äntligen efter en massa turer. tack mamma för det! :)
Lördagen blev det till niklas för att förfesta med gamla klassen, eller vissa iaf. sedan skulle vi till hamnen, men fick info att det var total kaos och hela karlstad va där, så det skippade vi. gick till arena för det omtaade skumpartyt nr 2, minst lika kul som nr 1 :D hihi. kvällen avslutades gött med ett lååångt dopp i älven, för sedan en 30 min prommenad sjöblöt hemåt :)

Måndag,tis och onsdag var det bara sova och jobb ungefär. Det var ju Morrissey som spelade Mån,tis. Det var bra, mkt folk o så :) dock inte min musik för 5 öre. roligt vare det dock när man fick veta att han hade 32 a4-sidor med kvar. Vissa helt sjuka. Roliga vissa artister.

Torsdagen, alltså i går , var jag och älsklingen med sälkten till liseberg. Jag fick vackert efter 2,5 h sömn sätta mgi i bilen o köra till götet, underbart :P När vi kom in i göteborg så började det självklart ösregna, med det kvittade oss, dessto mindre kö. Längsta  kön var 15 minuter, härligt. Det avtog ju som tur va lite under dagen :)
Så nu har man provat den berömda karusellen "kanonen". Helt okey.. rolig i början sedan får man bara huvudvärk och det är över på 30 sek.
Annars åkte vi väll i princip allt och lite till, kul att bergsbanan va igång igen. :)
När vi begavs oss hemåt i går var vi riktigt nöjda o glada, somnade som en stock när jag kom hem ungefär. sovit små oroligt dokc, eftersom älsklingen inte är hemma, han stannade i gbg hos erik till på sön. :( tråkigt!! men tiden går fort när man har roligt, och det ska jag ha denna helgen också !

Idag är det fredag, hade betsämt mig för att vara hemma o ta dte lugnt, ända tills malin i ons betsämde att jag tydligen skulle med ut :) men vad ska jag göra hemma när älsklingen ändå inte är hemma?
Så nu ska jag snart åka bort till christopher o börja förfesta :)
Imorgon blir det jobb, gött. Hoppas bara det blir lite mer o göra än i ons. haha

Ja, så har min vecka sett ut. hej svejs !

Gammelmorfar, vila i frid!

Ja usch det är längesedan jag skrev, därför det blir mtk på en gång i omgångar.
För 1 vecka sedan i morgon gick min gammelmorfar bort. 90 år gamal, såhan har ju hunnit levt sitt liv, men ändå. Det är inte kul. Så orättvist, för exakt 4 månader innan gick min morfar bort. Varför går folk som står mig nära bort för? Okej, de går bort för alla men det känns så orättvist!
På sätt och vis är det här en lättnad, min mormor blir friare, vilket är viktigt. Hon har varit låst sedan 1,5 år tillbaka, vilket har varit väldigt jobbigt för alla, men då allra jobbigast för henne självklart!
Men tyvärr är inte livet rättvist alla gånger.
Varför jag är mest upprörd tror jag är pga att jag aldrig var  ut till han på rehabiliteringen, jag som alltid tyckt sånt varit så viktigt. Kanske blev för mkt allt med morfar när jag verkligen var med hela tiden. Men det är absolut ingenting jag ångrar, det är jag "glad" för!

Ture Nilsson, min gammelmorfar vila i frid!

Liseberg på torsdag

På torsdag ska jag till Liseberg, den årliga turen med släkten, dock ska inte älsklingen med :(
Har fotboll han måste vara med på nu när han äntligen får. Men det blir kul för då får jag lite tid med mamma själv, va ett tagsedan nu vi gjorde nått. Varit lite mkt allt annat utom familjen på sista tiden. Men det är det slut på nu!
Men för övrigt gör det inget ändå, eftersom vi ändå ska till Liseberg i aug/sep nångång med Annicka & Peter :) Så då får jag ju åka dit med han ändå! det är ju ett måste med älsklingen, absolut!

Katt- & husvakt!

Ja den här veckan är jag och älsklingen kattvakt åt hans kisse. Är ju även då "husvakt" eftersom hans mamma o peter är bortresta. Det är faktids jäkligt gött o vara i huset tills på fredag i stället för hemma :)
Dock enda nackdelen är att det är fruktansvärt varmt på nätterna och att Rocco (katten) har fått för sig att varje natt jama ända tills nån går upp o ger han mat! I natt sat han i 2 timmar, även om han hade fått mat så det slutade med att jag släppte ut han. Det var lite jobbigt eftersom jag har så svårt för att somna om :/ Men det är det värt, så go som han är lille fisen, sover på armen o är go.

 Älsklingen & Rocco, mina två pojkar :)


Passade ju även då på i går att laga min bil, oj vad duktig min älskling är.. det blev så bra.. låte ringenting ängre. hihi!

Mer hamnfestival

Ja, det har då varit mer hamnfestival, vilket inte är fel.
Fredag vart det faktids riktigt bra, startade på skutis, sen till mgi o efter det hamnen !
Lördag var det först till brüngel sen hamnen. Mkt trevligt båda dagarna!! :D
Söndag fick också bli en sväng dit, men endast pga att vi skulled it med jobbet, det var en mkt lyckat kväll.
En riktigt bekännelsekväll. haha, herregud.. det trodde man aldrig om de jag jobbar med.
Det var iaf. som sgat mkt lyckat och måste snart göras om, kul att vi var så få som kunde vara med faktids. Hade varit roligt om fler hade varit med, dock ej blivit samma sak då.


RSS 2.0