Sommarkrysset

På Lördag ska min kusin och hennes kompanjon som tillsammans bldar gruppen KICK vara med på sommarkrysset med deras sommarplåga till låt Fest hos mig.
Jag är avis, vill också träffa Gry :P haha. Nej men skit glad för deras skull, går hur bra som helst för dem. Att de ska till Bulgarien och Mallorca på spelningar i sommar gör mig mest avis, fin semester.
Hoppas verkligen det rullar på så här bra för dem länge länge. Synd om mig själv som inte får ha min lilla kusin hemma och umgås med, men dessto roligare att ses när vi väl gör det.  Är stolt över dig Linda!

Lycka till tjejer med allt nu i sommar :)



www.myspace.com/kicksweden

Oslo i eftermiddag

Nyss tagit mig en runda på Inlinsen. Jäkligt varmt, men gött. Träningen har ju varit hur dålig som helst sista tiden pga jobb och fint väder. Vem fan vill sätta sig på en cykel inomhus, eller för den delen träna inomhus när det är strålande sol ute? Inte jag iallafall. Men får bli skärpning på det där faktiskt. Men efter måndag lär jag väll aldrig hinna dit eftersom jag kommer jobba heela dagarna när jag jobbar.

Iallafall blir det Oslo under helgen med älsklingen. Skönt att komma bort nu sista helgen innan allvaret börjar. Ingen lust att vara själv hemma i helgen så följer med o hoppas kunna passa in ett möte med både Emma,Emma o Sandra. Iväll hoppas jag vi åker ned till "Akers" o njuter va kvälls solen med en iskall Cider.
Svärfar ska vi självklart hälsa på också, går ju inte åka dit och inte hälsa på dem.


Himlans flängande fram och tillbaka denna veckan tycker jag, men kul är det. Ska bli skönt på söndag på sätt och vis o veta att jag ska vara hemma nån vecka innan det får bli Stockholm nästa gång.

Nu blir det sen frulle, sen måste jag packa så allt är klart till Andreas slutar så vi bara kan åka till Svärmor o låna deras bil och sen åka :)


Jag och Kickan lyfte en heeel Zebra igår, lite starka!

Kålmården

Nu är vi hemma igen från Kålmården och en besvikelse på Vingåkers Factory Outlet. Kålmården var toppen men outleten, nja.. vill man ha märkes kläder billigt, speciellt Tiger of Sweden så är det ett perfekt ställe, men vi fann inte direkt så där jättemycket, men lite blev det.
Gillade mer hembutiken bredvid där jag fick med mig lite glas,tårtfat och fat i samma serie till outlet pris.

Nu är det läggdags som gäller, sovit små stunder i bilen bara, och har en del att ta igen känns det som.

Update kommer ev imorgon, beror på om jag följer med älsklingen till Oslo eller inte, kan inte riktigt bestämma mig..



Läggdags

Nu ska jag slänga mig snabbt i duschen sen är det läggdags. Upp lika tidigt i morgon som idag. Kickan ringer och väcker mig 04.50, och de hämtar upp mig vid 05.30, för då beger vi oss mot Kålmården. Tråkigt att du inte kan följa med Linda! Ska bli kul, älsar ju roadtrips alla 3 så ;) haha

hejsvejs. ska hälsa alla söta lamor från er!

Utbildningen

Varit en riktigt lång dag, men mycket lärorik. Skattat konstant från det vi sate oss på tåget tills vi kom hem ungefär. Nej men nästan. Kom iväg med tåget, bytte i katrineholm och sne vidare till Norrköping. Väl där stod vi som två puckon och undra hur vi skulle ta oss dit. En taxi fick dte bli och vi kom fram. Gunnar som hade utbildningen tyckte jag och Anneli var tidiga, men dessto bättre för det skulle bara bli vi. Men 10 min senare kom det två killar, Thomas och Kassem, från Västerås butik. Det var tur, för det gjorde hela dagen roligare och vi lärde ossen hel dle av dem..
Thomas som fövrigt är 2 år yngre än mig, men som jobbat i företaget snart ett år är numera min "mentor". Haha.

Iväg i bilen för lunch inne i Norrköping centrum, sen tillbaka för att fortsätta utbildningen. Vid 15-tiden var både jag och Annelie så trötta så vi visste knappt hur vi skulle hålla ögonen öppna, men det gick.
Avrundade vid 16.45 och vi fick äntligen tänka på hemresan, som vi bägge gjort sen vi klev ur sängen i morse :P

Riktigt skönt att komma hem. Varit en innehållsrik dag och vi har snappat upp mycket. Kul att vi ara var 4st så vi fick mer kontakt. Hoppas ni håller erat Mål killar, vi ska iaf. hålla våran, eller jag..


I'm off to Norrköping

Sitter o försöker få i mig frulle just nu, går lit små segt. Kanske inte så kontigt när klockan inte är mer. Förvånad över att jag inte är tröttare än ajg är, men det kommer väll mitt på dagen sne i stället. Förmodligen helt död i kväll när vi kommer hem.
Ska bli en riktigt rolig dag faktiskt, eller jag hoppas på det.

Sov gott

Nu ska jag dra mig till sängen, ska up 04.50 i morgon. Kommer förmodligen vara heeelt död, men måste för tåget till Norrköping och utbildningen går 06.04, ska möta en av de andra nya tjejerna 05.50.

Fixat kläderna, biljetterna osv nu. Hann med en sväng på Nöjes också. Inte fått min lön så det var tvunget att fixas, får den dock inte förens nästa månad, tur det inte var så mcyket det handlade om..

skutis med älsklingen och hans kompisar för lite fresbeegolf, men det var mest kallt tyckte jag, även om solen sken och det faktiskt var rätt skönt :P

Åkte och skaffade nya skor till Andreas. Vill också ha nya löparskor, men det får vänta tills jag hittar just dem. Fick han att köpa ett par vita vardagsskor också :)

Nej måste verkligen sova nu, bävar inför att gå upp så tidigt i morgon!

Solen skiner

Nu ska jag snart cykla ned till stan för att hämta ut tågbiljetterna till utbildningen i Norrköping i morgon. Sen måste jag in på nya jobbet och se om mina kläder (som jag ska ha imorgon) har kommit ännu. Även få telefonnr till den ena av de två andra nya som även hon ska med på utbildningen i morgon.

Fixa lite inför kålmården på torsdag måste jag också, lär inte hinna så mycket i morgon nämligen.

Får nog sätta igång nu om jag ska hinna med allt jag tänkt mig, helst lite till. Vill vara klar när älsklingen slutar så jag kan följa med till skutis och spela fresbeegolf :)

Din fjantiga jävel

Läste nyss ett inlägg där en människa tycker en del av min familj kan dö. Men det är väll tur att det är hon, och inte han. För så vet vi alla att det är!

Men nu ska jag roa mig med annat, som att tycka synd om din pojkvän!


Årjäng

Igår blev det en road trip till Årjäng med Mamma. Deras outlet blev det en snabbis in på, och kom därifrån med 2par jeans och ett linne. I från Årjäng??
Jag som sa senast i torsdags att jag aldrig någonsin kommer bli ägare till ett par 70-tals jeans har nu blivit det ändå. Gillade dem faktiskt mer på än jag trodde. Och jeans är alltid bra att ha.

En sväng till mormor och en till bergvik för älsklingens present hann jag med också innan dte var dags att bege sig hemåt till mitt födelsedags barn.

Älsklingens födelsedag

Igår fyllde min man hela 28år. Närmar sig 30 med stormsteg nu ;P haha
Dagen fick jag spendera utan han, och han utan mig.
Kvällen spenderade vi tillsammans med lite paket öppning, sen till våran favvo restaurang Mongolian. Där efter avslutades v med nya Irene Huss hemma i soffan. Bio skulle blivit egentligen, men ingen av oss orkade med det.
Hoppas du hade en bra födelsedag älskling och att du blev nöjd med presenten.


Födelsedags måndag

I morgon fyller älsklingen år, eller om man ska tänka om när man var liten (som jag ännu gör) så fyller han faktiskt om 6 minuter..
Nu ska jag fixa lite för firandet i morgon när han kommer från jobbet :) Det blir en födelsedag med bara oss. Underbart!

Puss i massor på mitt födelsedagsbarn! ♥


Sista dagen

Nu är den gjord -den sista dagen.
Ja iallafall den sista ordinarie dagen på jobbet. Hoppas på att det passar en del i sommar så jag kan komma in och vara extra, dock kommer jag nog aldrig ta mig an en helg. De kommer vara riktigt värdefulla i sommar pga Andreas, måste ses oftare! Fast så är jag ganska bra på att säga, men ändå stå där under helgerna..

Kändes lite sorgligt när jag gick därifrån idag, men det finns ju kvar, och vet att jag kommer vara där och jobba nån gång ju. det var kul att chefen kom upp och jobbade idag, varken hon eller jag vet hur vi ska klara oss. men det kommer nog gå ;P haha. En sådan chef skulle det vara överallt, hon är fullkomligt allt en chef ska vara.

Haft 5 otroligt röriga månader på Netto, ibörjan var allt upp men det gick snabbt nedåt till att gå till en maxad topp där det varit tills nu. Inte konsigt det känns lite vemodigt att lämna er, men man måste ju prova på fler skaer i livet. Och som sagt vi kommer nog jobba ihop igen, mig blir man inte av med så lätt :P

Sunday - Mothers Day

Upp och iväg och jobba i morse igen, dock riktigt sovmorgon. Började inte förens 09.30. Skönt att Ronny var seare n mig så jag hann njuta lite utanför jobbet i solen. Dagen har gått fort och jag är redan hemma (eller varit några timmar :P)

Tvingade med Andreas och köpa lite mat när jag kom hem. Blev sjut sugen på grillad lax, potäter och creme fraiche m. rödlök, så nu vet ni vad jag åt till kvällsmat. Älskar grilla't. Men vem gör inte dte då? Var ju tvungen att få njuta lite av det fina vädret som varit idag med, tyvärr har jag ju inte kunnat njuta speciellt mycket av det..

Mothers Day idag också. Jag som inte ens pratat med mamma idag. Tom pappa ringde för att påminna mig. hallå, vad tror min familj om mig? brorsan påminde mig i veckan och pappa idag.. höga tankar! Och dte är alltid jag som kommer ihåg allt i våran familj annars.
Men tänk för att jag redan "firat" morsdag med mamma. Slog två flugor i en smäll och gjorde det samtidigt som Andreas kalas i fredags. Berlocken blev mycket omyckt, tänkt mig en lika dan ill mig själv så den blir personlig på så sätt att vi har lika. Brorsan får bara vara med ändå.. haha

Älskar dig mamma ♥
Suttit på jobbet och tjurat lite idag över att jag inte fått umgåtts med dig..


12 h's och p-fest

Lördagen bestod av jobb 12h. 07 - 19. Lite lagomt trött i kroppen när jag landade hemma igen, men eftersom det var sånt kanon väder var jag ju tvungen att hitta på nått.

P-fets med nya jobbet stod på schemat, inte alls sugen på att åka dit, kände mest för att sova med ens, men det gick inte. In i duschen o byta kläder sen iväg. Att jag fick mig en liten extra biltur ute i Edsvalla var ju ett extra plus. Tillslut hittade jag då Dan gick emot och mötte mig. Tack vännen! Haha, hade yrat runt hur länge som helst annars.

Väl där ångra jag inte att jag tog mig i kragen, dock nykter kväll med ack så kul. Kul att träffa nästan alla iaf. och lära känna dem lite mer än jag redan gör. Kul att träffa de två nya tjejerna, varav en ska på samma utbildning som mig på ons :) Eller iallafall till samma butik. Blev lite Guitar Hero och wii sport lirande, teknik-nördar som de är. Lär bli en jag med så småningom :P hihi
Avslutade med att få med att skjutsa hem 3 av dem, och sen åka vidare till Fabriken och sa hej till Kickan och Sofia, planera lite inför Torsdag :) Inväntade Andreas i 10 min sen blev det hem och sussa riktigt gott efter för många timmars vakenhet..

Det var en riktigt trevlig kväll, och kul att träffa mina nya kollegor utan "uniform" på sig faktiskt :)

Fredags mys med kalas

Började fredagen med jobb mellan 07-13. Hem till mamma för att få sig en mat bit, en dyr sådan. Lyckades för andra gången i år få med mig en böteslapp därifrån, dokc lite dyrare denna gången! Surt som fan, men får skylla mig själv egentligen. Försökte ringa och klaga, för sist gjorde jag ju inget fel mer än trottoarkanten men nu helt plötsligt fick jag böter på riktigt. Idioter! Men det lönade sig inte, så får betala vara glad och skriva ett brev. Och det ska jag, tro mig!

Hem för stt städa undan det sista, in i duschen och försöka göra sig något proper inför kalas. Älsklingen skulle ju firas. Sötisen kom hem nyklippt. Gissa vem som var överlycklig? :D Iväg till hans kusin och köpa tårta, jag orkade verkligen inte!
Väl hemma kom de alla på en gång ungefär, älsk's farmor, mormor, mamma och min mormor och mamma. Äntligen tårtdags och paketöppning och en herrans massa töl. Alltid lika trevligt med släkten :)

När släkten åkt blev det lite guitar hero, men när klockan knappt var 22.00 fick jag fint gå in och lägga mig. Hann knappt in i sängen förens jag sov, kul flickvän på en fredag jag ;)

Mitt hektiska liv

Hinner inte med bloggen längre, mitt liv är för fartfyllt. Nej, det är fult att ljuga, men har saker att göra konstant tycker jag. Nu ska jag ägna några minuter åt att uppdatera om senaste dagarna. As usually.. read and enjoy :D

6 minuter kvar..

Har lovat mig själv att släcka lampan och försöka sova senaste 23.00. detta innebär ett snabbt inlägg om dagens händelser bara.

Upp me tupppen för jobb mellan 07-14. Rätt snabbt gick tiden, och tack för det. Kassan och jag var inte bästa vänner när första kunden kom. Lösenord som utgått o hej och hå. En stund senare var det helt plötsligt dags att gå hem för dagen, synd tyckte jag och trippa lät ut därifrån..

Hem och hämta lite grejer iväg till Annicka för promenad. In i duschen och ut till bergvik för att fixa älsk present + morsdags present till mammi. Blev inte det jag tänkte till älsk, men i nån form samma sak i allafall. Hoppas han blir nöjd, men det tror jag nog. Ska försöka få ta i nån mer lite grej i morgon som han kan få av mig på måndag, trots allt då han fyller år.
En berlock till pandora armbandet får mamma. Sjukt svårt att välja, men den var enkel och fin, så som vi vill ha det. Blir lite ihop slaget morsdag/födelsedag i morgon eftersom jag jobbar på söndag.

Försökte se på sanningens ögonblick förrut, men satt bara och slumrade till, social mot Annicka som jag var. Gosa lite med kissen sen åkte jag hemåt. Dumma jag som inte sket i datorn och la mig på en gång.

Oj, Grattis Charlotte och Sverige, vidare till finalen i Eurovision, inte illa.

Nej nu ska jag släcka, övertid, övertid nu!

Från klarhet till mamma

Blev väckt av nya chefen. Han ville jag skulle komma ned osh skriva på det riktiga kontraktet, få schema inför juni osv. Sagt och gjort en timme senare var jag där och gick igenom allt. Fick skriva på det riktiga kontraktet, schema för juni och lite annat som kan vara bra att ha nu innan jag börjar. Fick även lite info om ons, bokningsnr och så. Tänkte ev. hinna med att hämta ut biljetterna i morgon, så har jag det gjort.

Åkte till mamma för att kola hur det blev med nya tv:n. Helt ok, jag vill inte ha så stort, men vi sitter något närmre än dem. Blev bra iaf. Fick självklart mat iform av Tagine, så fruktansvärt gott :D
Åkte till bergvik för att fixa mammas present till älsk, och kolla på min. Är ganska säker på att det får bli det jag tänk nu, fast i en annan form så det inte blir fel. Det vore inte kul alls!

En snabbis in till mormor för en fika, och helt plötligt var jag hemma igen och städning stod på schemat. eftersom det är kalas dags på fredag som sagt då. Kan inte påstå att vi städa direkt mycket igår, haha. Fastnade framför datorn och Gossip Girl ju, vilket jag ska fortsätta se nu.

Fick mig ett gott skratt av broder förrut när han ringde. Han tripp till spanien var rätt rogivande, speciellt då han blev av med mobilen. Skulle verkligen velat se minen på han, och allt han berättade.

Nej nu ska jag kolla igenom korten sen i lör, plocka in alla mina kläder nånstans, byta sängkläder och se på mer Gossip Girl.

Lediga dagar går fortast

Så fort man har en ledig dga går den tiden fort som bara den.

Imorse stod jag på inlinesen redan 08.10, skönt att komma ut innan solen kommit upp. En sväng till Annicka för gos med kissen och frukost fick det bli efteråt, kollade på outsiders sen igår och nej kärlek mellan halvsyskon är enligt mig inte ok. Eller så kanske jag inte ska säga, men det är inte rätt enligt min åsikt! 

Helt plötsligt var klockan 12.30 och lunch med Anna var det dags på. Wook på TinTin satt inte alls fel, blev en snabbis på stan för at kolla present till älsk, men affären jag var inne på kunde inte erbjuda mig något kul. (kan inte skriva ut något då han förmodligen tjuvläser't) :P

Hem för att städa, men istället försökte jag tvinga älsk att klippa sig. men även idag hade han tur och det fanns inga tider här nere, så vi strunta i det och gick upp till hans farmor och fick oss nybakta bullar och lite töl istället.

Väl hemma igen orka vi inte med en ny frisör, så jag får försöka tvinga han i morgon. Just nu städas det lite, måste få undan alla grejer från London som ligger framme och all tvätt. På Fredag ska det hållas kalas hos oss då Andreas fyller år på måndag. Bra att det kommer folk hit så vi måste röjja undan, det kan vi inte direkt skryta med att vi gör anars. Skärpning på den fronten!

Varit med låssas syster på hennes klassfotboll. herregud vad kul man hade när man spelade det, trots att de förlorade, hade en dommare som såg noll och en motståndar tränare som var lite körd så hade de kul, jag fick underhållning iaf. ;)
En av hennes klasskamrater fråga henne vem jag var, sen sa hon "Vad söt hon är" . Dock är det tvärtom, den tjejen är ursöt. Ni skulle hört henne i bilen hem "Men asså hallå, hon ba.. och han ba.." Som värsta tonårstjejen och de är typ 10år.

Nu är det tvättning som pågår, hänger tvätt överallt, ork med tvättstuga? Nej det är överkurs! Ska sätta mig och kolla på Gossip Girl avsnittet som gick på tv ikväll, trodde ju det började kl 21.00, men hade visst fel.

Fullspäckad ledig dag, men den har gått fort. Hoppas morgon dagen går segt, för sen är det jobb resterande veckan ju. Orkade inte med att ändra helgen. Det är ju ändå sista helgen jag gör, och behöver de pengarna till älsk present.



Hahhaha. Han Tommy, som vann baren för x-antal år sedan, hade frågat Andreas sist han var ute om han inte var hockeyspelaren Henrik Zetterberg. PFFT!? Sötis, vart är ni lika? Jag kanske är Emma Andersson jag då, skulle väll inte klaga ;)


Svårt att säga Nej

Varför? Varför ska jag ha så jävla svårt att säga Nej för? Så jäkla typiskt mig, även om jag inte vill så kan jag inte säga nej.

Började bra när jag kom till jobbet med att ingen, verkligen ingen ville jobba till helgen. Och eftersom det egentligen skulle vara min helg och jag slutar egentligen helt på fredag så offrar jag mig och tar den. varför? Egentligen vill jag verkligen, verkligen inte. Vill vara med på ONOFF's p-fest, inte jobba. Dumma Dumma johanna! Måste fan åka in till jobbet i morgon och försöka lösa det där. Annars får jag väll stå mitt kast.
Blev ändring av min tid på fredag dag också, men det gick jag icke med på. Då ska älsk firas och det tänker jag inte ändra på.

Ne får mer ångest över helgen ju mer jag tänker på det, på sätt och vis kvittar det egentligen, kan ju vara med på ONOFF's ändå, men får ta det lugnt. Och det blir faktiskt en extra slant i Juni som kommer kännas rätt skön då :)

Jag blir bara så trött på mig själv att jag aldrig någonsin kan säga ordet NEJ! Ska det vara så jävla svårt? Jag ska sluta vara en så snäll människa!

Ny vecka - Sista veckan

Ny vecka som började skönt med lång sovmorgon, sol, promenad till spinningen och hem igen. Känns som en bra start på veckan, men måste säga att jag har lite ågren över att behöva jobba nu när det fina vädret hittat tillbaka, även om det inte är gör varmt ute. Men ingenting at tänka på egentligen, hur ska dte då inte bli i sommar.. jag soam ska jobba jämt känns det som.

Hursomhaver är det min sista "riktiga" vecka på jobbet. Fredag gör jag min sista dag, och hej vilket härlig sista vecka jag fått. Visst idga dryg tid, ska jobba tills 20.30 men ledig tis,ons. Trosdag jobbar jag 07 - 14 och fredag 07-13. Så ska verkligen inte klaga. Men samtidigt är det sorgligt att lämna dem. Men de blir aldrig av med mig för gott, det lovar jag! Last day med bossen idag, vi jobbar om varandra hela veckan, så hoppas jag slipper kassan så jag akn roa mig med andra saker och umgås med de andra :) Förövrigt börjar nya butikschefen idag tror jag, ska bli kul att träffa honom innan jag slutar också.

Nej nu är det bråttom, börjar om 1h och inte duschat ännu. Tänkt ju cykla dit, men dte kan jag nog glömma nu :P Inte ens käkat lunch ju, typiskt johanna eller vad?


Söndags mys

Älsk fick skjutsa mig till Lovisa, orkade inte hämta bilen innan. Pizza beställdes, och jag orkade inte hålla mig för skratt när vi skulle hämta den, stackars gubben. Ja visst, han kanske var lite annorlunda, men ändå. Haha!
Blev enbart slappande i lovas soffa med sanningens ögonblick o sånt där. Hitmakers innan, de som spelade playback var ju för sköna. Vilka ägg! Men riktigt bra när de gjorde om.
Jag övertrött som vanligt, men lyckades sova 2 min innan mallan drog en kudde i ansiktet på mig, din jävel!

Söndags mys med tjejerna är aldrig fel..

Söndag

Efter att inte ha fått sovit alls bra i natt, våran gamla 120cm säng känns så sjukt liten numera, och att kissen försökt bita av mig både ben och fötter varvat med att ligga på mitt ansikte klev vi faktiskt ur sängen sådär vid 12.30 tiden. ara hppa i gårdagens kläder (mjukisar och högklackat kändes inte så matchande) och på med skorna, vandra hem i regnet. Skönt med friskt luft! In på handlarn och fick med oss lite frulle hem.

Nu har jag bänkat mig här i soffan och se på Gossip Girl maraton. Redan sett alla avsnitten som de visar nu, men kul att se igen, för det är ju riktigt bra.

Skulle egentligen åkt tillbaka till Annicka och Peter sen för att få oss lite mat, men älsk orkar ej och jag ska till Lovisa och käka pizza med tjejerna, så det får bli en annan gång. Fram tills dess ska jag bara ligga här, slänga mig snabbt in i duschen och får åka förbi Emma o hämta bilen på G till Lovisa, om man är körduglig då vill säga..

Last night party

Utgång i går, riktigt kul.
Började kvällen hos Emma med massa tjatter och så som det ska vara när det bara är tjejer. som vanligt disskuteras både det ena och det andra. KUl att min gamla arbetskolega Jenny var med :) Fick även med mig Ida också.
När klockan närmade sig 00.00 drog vi oss mot krogarna, en del till BMB och en del till Nöjes. Snälla fia kom o hämta mig och Ida så vi kom till Nöjes fort. Väl där mötte jag Helene, tvingade henne att vända och följa med in till baren. Blev en riktigt lyckad kväll, trots inte allt för mycket folk ute, men det var skönt för en gångs skull. Satt och töla med Helen och tog det lugnt tills vi insåg att schlagerbaren ville ha dit oss. Dock blev vi besvikna då de knappast kunde kalla den för schlagerbar igår, samma musik som på stora. Men det fixade jag och Helen ganska fort. Magnus Uggla kom på och då var jag belåten igen.

Kvällen tog slut rätt snabbt och jag skynda mig in til stan för att möta upp älsk, en baugette och sen på busshelvetet och hem till svärmor för att krypa ned hos kissen. Undrar hur längesen det var jag åkte buss egentligen? :P

Updaterar med bilder bara jag får dem av Emma..


Mallan höll inte sitt ord och kröp ut, men nästan :P haha


Makeover

Håller på att gå från ny duschad sleten sak till party fin. dock känner jag inte alls för att göra mig iordning då det är sånt skit väder ute. Men får tänka som så att jag inte ska vara ute jue :D

Däremot finns det nån som skulle vilja vara min personliga frisör/sminkös och välja kläder åt mig så fort jag ska ut (så jag slipper riva ut minst halva garderoben, men inget duger ändå!) för en billig peng så säg till. Jag orkar inte dola med håret, speciellt det tycker jag är rå trist! Tacka vet jag plattången, men fan så trist det är egentligen. Idag kör vi på vågor, om jag orkar ta mig igenom hela håret vill säga..

Btw, fick nyss vet att det snöa förrut? Vad händer? 17 maj idga och det kommer snö.. illa sverige illa! Varför bor vi inte vid varmare breddgrader för?

ne nu är plattisen varm..

skandal

Fuck det är skandal detta! Inte tagit mig ur sängen ännu. Haha, det är inte likt mig ju! Men måste väll ta mig in i duschen nu sen börja gra mig i ordning, finns inte så mycket annat att göra just idag faktiskt. Måste ju få käk också innan jag åker, annar blir det ingen kul kväll..

Utmanad

Utmanad av min vän johanna, så får väll få tummen ur röven och göra den nu!

För 5 år sedan... 
Var jag en lycklig tonåring som precis förlovat mig med mitt livs stora/eviga kärlek Andreas, en tonåring som skulle lämna grunskolan och mina bästa vänner (sorligt nog), men såg fram emot gymnasiet och en ny start i livet grymt mycket! Hade precis bestämt mig för att int lämna Karlstad för Stockholm, tack vare Andreas.
 
För 3 år sedan...
Gick jag spänt och väntade på 3 saker, den största var självklart att fylla 18år, bli myndig. Den andra var att flyga ur boet hem till min älskade, coh det tredje var sommaren. 3 saker som kom ganska precis med varandra :)

För 1 år sedan...
Slutade jag på mitt dåvarande jobb (Tack gode gud för det!) för att bli Norgebo. Men tur i otuern blev det aldrig av nånting med den flytten. Jag var en gräsänka stupikvarten då min man övergav mig för jobb i Italien :P

För 3 månader sedan...
Fick jag veta att de ville ha folk till ONOFF och att de tänkt på mig. Sedär 3 månader senare är jobbet mitt.

Igår...
Jobbade jag, sne umgicks jag med älsk och efter det var det tjejkväll hos Sandra ute på Ö:a.

Imorgon...
Ligger jag i soffan hemma hos svärmor med kissen på bröstet, eftersom vi ska passa han i natt. Förhoppningsvis är jag inte så bakfull ;P

Om ett år...
Har jag planer för, men ingenting jag delar med mig av. Förhoppningsvis fått fast jobb på ONOFF iaf. eller pluggar kanske..

Jag utmanar...
Dig


Last day in London

Så snabbt det blev söndag och våran sista dag i London. Kändes lite vemodigt att kliva ur sängen samtidigt som det faktiskt alltid är skönt att komma hem när man varit borta.

Gjorde oss klara, packade ned alla grejer men nöd och näppe och gick ned för att checka ut. Ställde bort bagaget ocg tog tunnelbanan in mot Picadilly Circus. Återigen skulle sportaffären få sig ett besök av oss. Jag köpte shorts jag aldrig provade så jag ville absolut ha ett par nya. Att vi inte hade några andra planer den dagen förutom att åka hem gjorde att vi ville dit igen. Fick dock strosa runt lite då de inte öppnade förens 12.00. Hittade en tv-spels affär älsk trivdes i så lämna han där och leta roligare affärer. När jag kom tilbaka hade han hittade ett typ av "lan-rum" som tydligen är ganska vanligt i London.

Tillslut gick vi tillbaka och de hade öppnat, provade denna gången shortsen, men hej vilket liv när jag skulle in i killarnas provrum. haha, jävla engelskmän! Vi kom efter 1h ut med massa nya saker vi inte visst hur vi skulle få med hem. Visste ju att vi redan maxat bde bagage och handbagage. Men två par vita Reebook skor lyckade jag slänga ned + lite andra saker, mest älsk som shoppa där inne som sagt va.

Tillbaka till hotellet för att packa om, gick rätt bra faktiskt. Iväg med tunnebanan in till Stansted express och på tåget ut till flygplatsen. Ville ju vara ute i rätt god tid, man vet aldrig. Väl på flygplatsen var det fler som tänkt som vi, kön tog nästan 1h för att få checka in. Men tillslut blev det vår tur..

Incheckningen gick dock inte som vi tänkte. Självklart hade vi över vikt, ur med en massa grejer och flytta över till handbagaget. Fick slänga en del ovärda saker och tillslut lckades vi få ned så vikten på både handbagaget och vanliga väskan var bara 0,5kg över maxvikten. Tack att vi slapp betala övervikten, då hade inte shoppingen blivt något billigt ändå. Dock ville han att andreas skulle stoppa ned datorn i sin ryggsäck, rätt lätt eller? Idiot!

In genom säkerhetskontrollen och sabbt till första pub för att se fotbollen. Jag gick till taxfreen och lalla runt. Tillslut inser jag att det är bara 10 min kvar tills flyget skulle gå, men varken jag eller älsk hade hört dem ropa ut att vi fick gå ombord på planet. Fick halft som halft springa från ena änden av flygpltsen till den andra, och så liten var den inte! Men vi hann.. vi var sist på planet med 3 minuter tillgodo. Fick en del kommentarer när vi kom på av medresenärer, men vi bara skratta. Tyvärr fick vi inte sitta bredvid varandra hem, men det hade vi inte räknat med heller. Jag blev så inne i min iPod och boken att vi var hemma väldigt snabbt faktiskt. Samma sak nu, sist ur planet var vi, varför skynda sig? När vi kom ur planet stod ändå alla och väntade utomhus för att gå igenom passkontrollen. Har aldrig förstått varför folk har så bråttom ur planen? Men det är ju jag det!

Hämta väskan, betala pakeringen och sen sätta sig i bilen för att åka hemåt. Skönt men samtidigt tråkigt!

Tack älskling för en underbar 20-års present och underbara dagar i London. Förhoppningsvis åker vi tillbaka snart igen, du fyller ju år snart ;) hihi. Tack tack tack, jag älskar dig! ♥

      


Day four in London

Vi började med att gå till Madame Tussauds och  umgicks med alla vaxade kändisar. Otroligt lång kö, men vi gled förbi och kom in fortare. VI hade ju faktiskt redan biljetter. Riktigt kul där inne, kommer ju inte riktigt ihåg så mycket sen jag var där för typ 14 - 15 år sedan eller något sånt. Tog väll kort på iprincip varenda docka, tyvärr var man tvungen att vara med själv för att få en bild på dockan utan nån annan människa. Men kul hade vi, jag hade mina kändisar och älsk sina, vi komplitera varandra riktigt bra måste jag säga :)
Spöktåget där inne var dock inge kul! Men skulle gå som i gasten på Liseberg och självklart hamnade jag typ först. Trodde jag skulle kissa på mig så rädd var jag, hatar sån där! Samma äckliga "spöke" var på mig 3ggr i rad, och jag som är så mörkrädd. När vi kom ut därifrån skaka jag i hela kroppen så vi fick stå still i 5 minuter, medans min snälla man bara skrattade åt mig. Det var skönt att komma ut därifrån efeter att par timmar, då det blev väldigt varmt

Lördagen var min dag i London. Vilket innebar shopping dag! Jag kom till himmelriket tror jag. Fick shoppa loss masvis på Oxford Street. Primark var en affär jag gillade, även om det var kaos där inne fick man med sig så sjuuukt mycket grejer för inte ens priset av 1000kr. Då gör det inget om man tröttnar på det heller. Kan ärligt inte ens säga allt jag fick md mig därifrån, för jag kommer inte håg. Väsor köpte jag iaf. 2st, den ena kosta 25:- och den andra 60:-. Inte illa alls. Älsk tröttnade rätt fort på mig och alla andra som var galna där inne, och förskte hitta sig en pub och en öl i stället.
Blev lite besviken på att de hade så sjukt mycket fina och billiga heminredningsgrejer osv men hur skulle jag fått med det hem? Så det fick tyvärr vara. Att de hade köer flera meter långa gjorde egentligen ingenting då de hade 14 kassor på varje ställe, och då hade de säkert 3 olika stället på varje våning! Tykcte synd om personalen där inne.

Käkade riktigt god mat på ett steakhous precis på den gatan. Att det inte tog 1h att få maten var massa plus, tror det tog 20 min från det vi satte oss tills vi fick maten, det är inte jag van.

KOm in i ett annat stort köpcentra där vi mötas av LV och Gucci skyltar, gick där inne och strosa och titta lite, men tror vi tröttnade på det varuhuset lika fort bägge två. Istället fortsatte vi våran färds mot Picadilly Circus när jag hade shoppat klart, vilket reulterade i att vi gick och gick i den varma värmen. Tillslut var vi framme och jag ser en ny affär vi måste in i. Men där var det älsk som blev frälst. Det visade sig att vi kommit in i en 5 våningar hög sportaffär. Himmelriket kom när vi nådde fotbollsskorna, trodde vi skulle fastna där. Men vi fick med oss en himlans massa därifrån också, och det slutade med att vi fick köpa en ny bag för att få med oss allt hem till hotellet.

Vi fortsatte våran promenad så vi såg lite till, men det var snabbt kväll den dagen och vi åkte bort till Harrods och kikade lite. Där inne är det ju bara kul att gå och titta :) När vi väl skulle köpa present till mamma/mormor och svärmor så skulle de heltplötsligt stända, typiskt nog.

Istället åkte vi hemåt mot hotellet och tog oss en promenad på "vårat" område. Vi var nog lagomt trötta och slitna båda två efter en hektisk shopping dag, men jag var mer än nöjd :D Tror jag nog Andreas var också, även om det inte följde med några fotbollsskor i påsarna.

         


Lördags Partaj

Idag är det lördag, vilket innebar att jag fick sova ut. Äntligen! Undrar hur längesen det var jag sov tlls klokan 11, jag som alltid vaknar tidigt av mig själv. Kanske iofs. berodde på att jag somnade så sent i natt :P

Ute är det pissväder, och jag har faktiskt inte en klivit ur sängen pga det. Äntligen lyckats se klart en film jag försökt se flera dagar men bara somnat till. Förvånad?
Men nu ska jag faktiskt ta tag i dagen och göra nått vettigt tänka jag mig.

Ikväll är det utgång som gäller. Ska hem till Emma med lite tjejer först, sen endra BMB eller Nöjes, det får kvällen utvisa faktiskt. Hursomhaver blir det förhoppningsvis en kanon väll, är verkligen laddad. Synd att solen inte skiner bara, det hade gjort kvällen toppen. Men jag surar inte för att det ska bli endadt +3 grader ikväll.. nje nej!


Friday

Jobb igår mellan 07 - 16. När jag kom dit var jag trött som bara den, helt plötsligt var klockan redan 14, sne helt plötsligt 16.30 och jag var på G hem. Sånna dagar gillar jag.
Att det var pissväder hela dagen i går gorde det inte mindre kul att jobba. Får gärna alltid regna och vara kallt när jag jobbar, gör mig ingenting.

Åkte en snabbis ut till Bergvik med älsk och en vän till han lite senare. Fick prata med dem på stadium så älsk får nya fotbolls skor, tyvärr fanns de ej kvar så vi skulle komma in under veckan och se hur vi gör då. Jag tröttna o sprang över till Gina i hopp om att de skulle ha ett par tjocka svarta leggins till mig, men nej det fanns inge. Men när jag varit inpå HM och snabt gick tillbak till gina hade de hittat ett par i min strlk, precis brevid mig :) Wiiehoo! Det är faktiskt hål i mina gamla. Så de fick följa med hem + en vit body, känns fräscht i sommar.

Kvällen spenderades ute på hammeröa med tjejerna hos Sandra. Blev lite pokerspel, massa bablande och självklart Hockeyn. Ointresserad som jag är missade jag varenda mål, men ändå Hejja Canada! Thanks to us, vann de. Skulle aldrig skickat sms:en, men jag bryr mgi inte som sagt.
02.00 var det dags att rulla hemåt, skjutsa hem Lova och direkt hem i säng.
Tack för en mysig kväll tjejer!


Vårruset

Gud vad skönt dte var att sola i morse, synd bara att de 30 minuterna gick så saans fort. Åkte till svärmor och gosa lite med kissen och kolla Top Model finalen, min favvo från början vann. Kan dock inte förså hur Jenah (eller hur hon nu stavar!) kunde komma 3:a, hon är inte ens fin i verkligheten, enligt min åsikt!

Iväg på träningen, BodyPump. Trodde jag skulle svimma efter halva, var 2 veckor sne jag var på pumpen sist. Jobbigt som satan, och få var vi också. Men som alltid lika gött efteråt när det är gjort. Sen hann vi iprincip bara hem o duscha, laga mat och självklart hann jag (med lite hjälp!) lösa nya korsordet åt Annicka, snäll som jag är, innan det var dags att cykla ned för att gå de hemskt jobbiga 5km som de så fint kallar Vårruset.

Nått rus skulle jag inte direkt vilja påstå att vi hamna i, folk gick i slowmotion där vi hamnade så försökte förbrylt ta oss förbi en hel massa, och vi lyckades, tills det kom en tunnel och folk saktade in. Var lite för mycket folk på en och samma yta för min del, men kul ändå. Väl i mål fann vi tillslut restarnde av våra "lagkamrater" som bestod av älsk faster, hennes två svärdöttrar och den enes syster. Picknick i regnet fick det bli, men när kylan blev påtaglig var det dags att cykla hem, blött men skönt att komma hem.

Sitter nu i soffan efter att behövt åka tillbaka till Annicka för att hämta min matlåda jag bad älsklingen hämta. Det absolut sista jag sa och det glömer han. Typisk :P

Nu ska jag slänga mig i sängen, läsa en stund om jag inte somnar innan jag får upp boken, sen sova. Börjar jobba 07.00 till morgonen. Sen är det ledig helg och mys hos G-son i morgon och utgång på lördag :)


Nu är det kvällen

Nu är det dags för mig att krypa till kojs. Lite update om London har ni fått, resterande kommer förmodligen i morgon om jag hinner. I morogn är en ledig dag och jag ska verkligen vara ledig. Sola på möran, träna vid lunch, sne enbart ta dte lugnt fram tills kvällen då det är dags för vårruset.

Hej hopp och godnatt för idag!

Third day in London

Tredje dagen var älsklingen dag kan man säga. Det var Fredag och dags för mig att vara snäll och följa med. Iväg med tunnelbanan ut till Chelseas fotbollsarena. Guidad tur skulle det bli. Satt ch väntade och tillslut kom Guiden. Han började med att fråga så alla var Chelse fan. Åh, nej inte alla. Det var Arsenal, italienska lag osv, tills älsk öppna munnen och sa Liverpool. Hela, och då menar jag verkligen alla i våran grupp buade åt honom. Sen fick alla ett skratt anfall. Kände oss lite malplacerade bägge två :P Guiden talade om för Andreasvar ytterdörren var. Sen sa han att vi inte fick beträda planen då de lagt på nått kemikaliegrejs som är skadligt för oss när dte precis är pålagt, men han talade dock om för Andreas att han kunde gå ut dit. Rätt skön guide som skojja om det mesta, och berättade om arenan och Chelse på att kul sätt. Jag som inte ens gillar fotboll annars tyckte tom att denna rundturen var kul.

Fick se det mesta, pressrummet, bortalagets omklädningsrum, som tillskillnad från chelseas egna omklädningsrum var som ett skolomklädningsrum. Herregud vad stort och snyggt Chelseas egna var. Där inne fick vi även höra en hel del rolig fakta om spelarna.
Vi fick se rummet där de intervjuar matchen lirare, 2x2m ungefär. Där fanns en stol till Chelseas minsta spelare för annars når han inte upp till sponsor loggorna.
Fick se en massa och höra en massa kul, och jag är glad att vi åkte dit faktiskt. Hade ju dock varit roligare att åka til Liverpool, eftersom dtet är dem älsk håller på, men vi var helt överrens om att vi inte ville ödsla en hel dag på det.

Vi åkte in till London igen och fortsatte turista oss. Han med att se kronjuvelerna, även om vi inte fick med oss några hem. London Eye åkte vi, hur högt som helst.. kändes högre än 135m. Fick med oss ett värsta posar kortet därifrån också. Inne i Tower of London såg vi lite kultur hur fångarna suttit och en massa sådant, men vi tröttnade rätt fort på det, tog några turistbilde roch gick ut. Även denna dag för varmt.

Istället tog vi oss över till andra sidan millenium bridge och satte oss för att inta några smirnoff/öl med en herrans massa Londonbor. Riktigt sommarkänsla över hela det stället, och ett sånt skulle jag mer än gärna vilja ha i sverige, uner en bro, hur mysigt som helst!
Tillslut blev det så kallt att en restaurang fick bli vårt sista del mål för kvällen..


         


Second day in London

Upp tidigt med tuppen för att hinna med så mycket som möjligt. Tog en promenad genom Hyde Park till Buckingham Palace för att se på vaktbytet, väl där orkade vi bara med 20 minuter, det var för varmt. 26 graders värme var inte vi klädda för, big misstake! Fortsatte färden och såg en massa tusitsker och gick, gick och gick.
Vi var tillslut vid London eye när vi kom på att vi ville till Tower Bridge, inte alls långt. Men i fel skor kändes det som flera mil.

Mitt i turistandet ser jag en stor skylt där det lyser med rosa Dirty Dancing. Eftersom jag inte bokade några biljetter hemifrån var vi tvugna att gå upp och köpa där, dock inga biljetter till fredagsens föreställning, så fick ta till Torsdagens. bara betala de dyra billjetterna och vara glad..

Fortsatte våran vandring i värmen tills vi bestämde oss för att åka tillbaka till hotellet (och rätt hållplats denna gången!) för att duscha och göra oss fräsch till det var dags för musikalen.
Vi sätter oss på tunnelbanan och åkte till Aldgate dit vi kom fram precis 19.30 när musikalen skulle börja. Panik upp ur tunnelbanan och försöka leta oss fram, tills vi inser fuck vi är fel! Stannar en engelskman och frågar, han säger lite snett att vi är mil därifrån. Vi skulle åkte till Aldwych. WTF?? Slängde oss in i en taxi och jag arg och besviken över att vara på fel ställe börjar grina, fjanten jag. Men det handlade om en del pengar och jag hade längtat efter det är i evigheter. Kom fram efter 20 minuter och har inte missat mer än ca 20-30 minuter av musikalen.
Sen var resten av Dirty Dancing värd varenda öre, tom att vi missade början. När Johnny sa: Nobody puts Baby in a corner, då skrek hela slen med i samma mening, coh slut dansen. Inte en människa (utom möjligtvis älsk) satt stilla eller tysta. Aldrig sett nånting liknande, satt med tårar i ögonen och ståpäls hela tiden. Att jag älskar filmen gjorde inte det hela sämre. Skulle verkligen vilja se den igen!!

Blev lite mys strosande på mysiga gator innan vi tog Tunnebanan. Ytterligare en gång klanta vi oss. Vi tyckte vi skulle åka till stationen Bayswater för att se hur långt bort den var, skulle vi aldrig gjort. Vi gick vilse.. igen! Tacka älsk att han införskaffade GPS:en, vi hade användning av den.. trött och riktigt ont i fötterna kom vi tillslut fram till hotellet, somnade omgående!

     

Besvikelse

Tyvärr får ni ingen uppdatering om London nu heller. Hittade min bok som är så bra så jag bara vill läsa ur den helt nu! Tur att den är tjock så det tar några dagar till. Måste sova ganska snart också, orkar inte vara så trött imorgon som jag varit idag, av ingen som helst anledning.


13 snart 30

Nyss kommit hem från jobbet, rätt lugnt och kul att jobba med Nicole igen, var ett tagsen.

Har nu bänkat mig i soffan för att försöka få ork till att skriva om resterande dagarna i London, förhoppningsvis får ni ta del av det senare. Men nu först ska jag se på 13 snart 30. Faktiskt inte sett den filmen, men den verkar vara en Johanna film :P

First day in London

Dag och dag, vi kom inte dit förens på em/kvällen.

Men vi startade iallafall med att införskaffa den där himlans GPS:en. eller Andreas fick åka och göra det utan mig, jag slängde hem mina grejer och fick med det jag hade glömt. Sen bar det iväg mot Västerås. Väl framme var dte segt, 2h innan flyget skulle gå kom vi dit, jag vill alltid vara ute i god tid. Men fick sitta där och roa oss bästa vi kunde. Tillslut öppnade de så vi tog oss igenom säkerhetskontrollen och sen till den lilla lilla taxfreen.
en varsin cider/öl senare och vi fick äntligen gå på planet.
Inte ens upp i luften hann vi innan vi innan jag somnade. Kommer ihåg att planet backade ut sne var dte svart. Vaknade och fick en dricka sen svart igen. Andreas var lagomt road av att sitta och göra ingenting med mig sovandes på axeln i 2h.

Väl framme letade vi oss till Stansted Expres som skulle ta oss in mot London. Varmt som satan, och där skulle vi sitta i 45 min, men även det gick bra.

Fram till en tunnelbanekarta och där såg vi Bayswater, dit ska vi sa jag. Köpte 3-dagars kort och sen iväg på tunnelbanan. Vi tog ett tåg och skulle byta två stationer innan våran, men saken var bara den att det aldrig kom något nytt tåg, folk drog sig ifrån perrongen och så även vi. Kan ju inte vara så ångt tänkte vi och började gå mot en riktigt, tillslut visade dte sig att vi hade gått runt en hel del. Efter sisådär 1,5h senare hittade vi äntligen fram till hotellet, som var vitt med två vita pelare framför som jag sa, precis som alla andra hotell/hus. Dock var det så att vi bodde vid stationen Paddington, vilket var betydligt mycket närmare än den andra, men det fick vi lära oss när vi kom fram.

Slände av oss väskorna och sen ick vi de få metrarana vi behövde för att komma till huvudgatan och få oss lite mat. En film senare (då älsklingen promt skulle ha med datorn), somnade vi rätt slitna och glada över att vara framme bägge två..


Ordning på balkongen

Igår när jag kom hem från jobbet hade älsklingen gjort iordning på balkongen, ja iallafall så gott dte gick. Trätrallarna vi köpte räckte inte så måste införskaffa flera, men när dte är klart kan jag äntligen börja fixa och dola där ute. Det ska ju som sgat upp blommor och dyl. Sen förhoppningsvis nytt bord och stolar, om det finns kvar några sånna jag gillade, annars får de vi har duga tills nästa år faktiskt. Det märks inom kort.
Ska iallafall bli riktigt skönt när dte är klart och fint där ute.

Får jag som jag vill åker även fotbollsgöbben ned från väggen, men älsklingen är rätt bestämd på att han ska hänga där även iår, men försöka kan jag ju alltid göra. Annars får han väll hänga där så älsk har bestämt nånting ;)


Det nya jobbet

Nu har jag varit och skrivit på papper för dte nya jobbet. Allt är inte helt klart ännu, men jag vet att jag ska börja där iaf. Ska på utbildning den 28 Maj i Norrköping, typiskt nog dagen innan vi ska till kålmården som ligger i just norrköping :P
Sen var det några andra saker på G innan jag ska börja också, ska bli spännande.

ONOFF är det jag ska börja på, så nu vet ni det. Ska jobba som säljare under sommaren och får ta ett vikariat i kassan, men även som säljare i höst och fram tills sista Januari. Känns faktiskt skit kul, även om jag är fruktansvärt nervös, speciellt inför sälj tjänsten. Det är även den jag ska på utbildning för om 2 veckor :)
Fått kläder beställda och lite sånt, så nu ska jag bara dit och skriva på ett ytterligare avtal inom kort där alla uppgifter är fullständiga.

Vad som händer efter vikariatet är slut får framtiden utvisa, förhoppningsvis får jag stanna. Men de är lång tid tills dess och det är inget att tänka på just nu.

Nu ska jag bara njuta av att solen lyser, även om det inte är direkt varmt, fram tills det är dags att åka till jobbet. Hunnit med en promenad med Saris nyss också, längesen vi sågs, och det fanns en hel del att uppdatera varandra om..


Home again

Fan vad trist det är att åka på semester egentligen. Man är ju hemma lika fort!
Nje, jag älskar semestrar, men det är faktiskt sant ju..

Orkar inte uppdatera nånting om resan just nu, kan bara säga att vi haft det helt underbart, hunnit med allt vi ville och lite till, några dagar till hade dock inte gjort något, men så är det väll alltid? :) 
Har sån fruktansvärd huvudvärk så funderar på att dra mig mot sängen ganska snart. Det är trots allt en ny dag i morgon så kom tillbaka då.
Bjuder väll på en bild så länge..


En äkta turist bild á la Johanna

På väg..

Nu är vi snart på G. Packningen är klar och jag ska bara få upp älsklingen ur sängen, slänga mig in i duschen och snooza lite till på Rocco så kan vi åka sen. Hoppas vi slipper förbi Elgigaten, jag orkar inte!
Ska hem med lite grejer och ena bilen innan också, så allt finns hemma när vi kommer hem.

Nej hej då Sverige, Hello London :D


Nya Plattformen

Flyttade min blogg till den nya plattformen under helgen. Detta esulterade i att alla mina inlägg sedan 2,5 år tillbaka är borta. De enda som finns kvar är de som jag skrivit i maj. Kul? Visst inge speciellt med dem egentligen, men kul för en annan att ha ju! Hoppas verkligen de fixar så de kommer tillbaka inom kort..

Hektisk dag

Dagen har gått i ett sen jag skrev inlägget på förmiddagen. Fixat linsvätskan, bara denna är lika bra som den jag haft tidigare. De sa att det skulle vara samma innehåll så.
Varit till jobbet och skrivit på uppsägning papprena så nu är det klart. Den 23 maj gör jag sista ordinarie dagen, sne är det extra som gäller där bara. Lika tråkigt idag som igår. Fick veta idag att det var Chefens födelsedag igår. Kul, där kommer jag och vill säga upp mig. Men jag visste faktiskt inte det.. :P
När jag var där förut kändes det som att jag gjort min sista dag och inte skulle komma tllbaka nått mer, kändes helt främande. Men har ju faktiskt två veckor kvar när vi kommer hem, det känns skönt.
Skönt att jag har en veckas ledighet från det jag slutar på nuvarande jobbet tils jag börjar det nya, kan behövas.

Men som sagt sne har det gått i ett. Varit med mamma runt och fixat lite. Hämtade en splitter ny bil till företaget, riktigt skönt att köra en helt ny, lite sugen på en sån så ska försöka få älsklingen till det också ;)
Sen blev det in å synsam och spana nya glasögon, hittade ett par jag gillade, men får kolla mer nästa vecka eller framöver.

In en snabbis på shoedott, täkte inte längre än att du var ledig Emma, men Terre var ju där så dte var lika trevligt för det. Längesen jag träffade henne! Men fick med mig ett par skor hem iaf. Var faktisk i behov av ett par svarta skor, om jag tänkter efter. men det tyckte inte älsklingen.

Hem för at städa packa och åka vidare för att älsklingen ville ha en GPS, men nej. Kanske till morgonen innan vi åker, vi får se om jag orkar vänta så länge.. Självklart maxi för att införskaffa lite resegodis, som snart är slut.

Nu är jag äntligen "hemma" och försöker som sagt få ordning på det sista om ska med. Hoppas maskinen är klar snart. Tur vi är hos Annicka o Peter och inte hemma, för där finns varken torkskåp eller tumlare uppe. Hade aldrig fått kläderna torra tills i morgon..


Okej, ett ganska ointressant och långt inlägg, men min dag ;P


Jävligt sköna skor, kan hända att det blir ett par blå/vita när jag kommer hem..


Packning pågår

Nästan klar med packningen nu. Bara lite av dte som är i maskin och torkskået kvar, sne är jag finito. Nu är vi verkligen på väg snart. Pirrig så jag har ont i magen. Hoppas verkligen inte jag glömt nått, men ska hem en snabbis i morgon innan vi åker iväg så får slänga ned det då. Bara hoppas på att inte väskan blir övervikt redan nu när vi åker dit, skulle inte förvåna mig speciellt mycket..

Sol i sinne brun inne

Åter en dag då man fick ta till Solariet istället för att ligga ute i trädgården som jag tänkt mig. Solen lyser, men bakom molnen, och där gör den väll ingen nytta på min lediga dag?
Hur som haver, jag och mamma åkte och sola tidigt i morse. Skönt som satan, låg och drömde mig bort till London. Om 24h är vi förhoppningsvis iallafall i Västerår och på väg.. längtar!

Blev en sväng in till mormor för att få oss frulle, mumsigt.

Hem och slänga sig in i duschen, ta med lite klärt för att tvätta och iväg till Katten igen. sovit gott på min arm ohc i ansiktet inatt. Att en annan ligger som ett mähä för att han ska få plats gör väll inget?

Nyss lagt in mammas kort så nu är dn töm och klar att använda. iPoden sitter på laddning, utan den kan vi inte åka. Så nu är det bara snna små saker kvar för i morgon, förutom själva packningen då, men den görs ikväll.

Nu ska jag till jobbet och skriva på papprena, bergvik en snabbis och införskaffa linsvätska och dyl.

På återseende igen!

None

Mamma tid

Åkte direkt till mamma efter att ha gjort mina extrem snabba timmar på jobbet idag. Fats jag gjorde faktiskt nästan fyra, kom så sjukt mycket folk när jag skulle gå så kom aldrig därifrån.

Mamma tid är inte för ofta nu för tiden. Jobbar inte jag så jobbar hon och tvärtom, desto roligare när vi väl har tid och ses :) Blev en snabis förbi mammas svägerska för att slänga i oss en varsin pizza, lätt den godaste i den här stan.

Mamma var nöjd över mitt beslut om jobbet. Ringde pappa och även han tyckte det var rätt, fast det tyckte han ju tom om det första. Han vill ju att vi ska utmana oss själva hela tiden, vilket jag förstår. Vem skulle inte vilja att ens barn gör det?

Nu är vi katt- och husvakt fram tills vi åker. Älsklingen sitter och kollar på världens bästa kompiker tydligen, jag anser mest att han på tvn är världen svettigaste just nu :P Hela han är sjöblöt.

Nu kom det en hårig boll och ska gosa, så får nog sluta blogga nu. Åter kommer i morgon..


Världens bästa föräldrar för typ 23år sedan ♥

De stora steget

Idag bestämde jag mig. Jag har sagt upp mig! Chansar på det nya erbjudandet från det "nya" jobbet och hoppas på att det blir super där, tvivlar dock inte på det. Känns riktigt kul att jag ska få en ny utmaning och prova något nytt.
Det var dock jävligt sorgligt att tala om för chefen att jag ska sluta, båda två höll på att hamna i tårar. Men vi bestämde oss för att jag ska vara kvar där som extra, vill inte släppa det helt! Och de ska trots allt öppna två nya butiker, vem vet kasnke får sug på att börja i nån av dem, och det skulle inte vara några problem, fast det är ju med just dessa människor jag vill jobba, även om de på "nya" jobbet är kanon, det vte jag redan..

Nej fy, det var som sgat inte alls kul. Men känns ändå bra på nått sätt att de verkligen inte ville bli av med mig på nuvarande jobbet. Alltid kul att bli uppskattad :) Har redan ångest över mitt val, även om det är det här jag vill just nu. Helst skulle jag vilja jobba och lägga schema så jag akn vara på båda, men det går inte, tyvärr. men att vara kvar extra är ju att inte släppa taget helt! Det känns iallafall svin bra.

Ska riktigt njuta av mina 2-3 sista veckor nu, även om jag är ledig resterande av denna. Längtar faktiskt redan tills på måndag så jag får åka dit och jobba igen.

Imorgon blir det mer "officiellt" att jag säger upp mig. Ska in och skriva papper och förmodligen nytt kontrakt om extra jobbet istället. Kommer väll förmodligen gå därifrån i tårar, även om jag ska vara kvar.. Fjantiga jag!

Väntar spänt tills den 13:e också då jag ska in och prata med chefen på "nya" jobbet och göra allt klart. Pirrigt det med. Alltid pirrigt med nytt jobb, men kul!

Jag är nöjd med mitt beslut. Nu har jag ett nytt framför mig, Nöjesfabriken. Men har tagit "sommarlov" därifrån nu, så får jag se hur det ser ut i höst. Ett jobb är ju alltid ett jobb och mer pengar :)

Varför?

Varöf rgör jag aldrig nånting som jag tänk göra för? Kommer alltid upp miljoner andra saker jag gör istället. som idag till exempel: Jag skulle ha städat hemma, packat och tvättat det som ska med till London. Ingenting av det har jag gjort. Hur ska jag hinna med allt i morgon?Kan nån snäll människa ordna typ 48 timmar på ett dygn i stället?
Men men det får bli ett problem för morgon dagen. Är ju ledig hela dagen så får offra den till tråkigheter som sådana saker. Packa är väll iofs. inte så himlans tråkigt :P

Måste bli bättre på att fixa saker och ting jag bestämt mig för. En sak har jag dock gjort, hämta mammas kamera, då den är betydligt mycket bättre än min, jag måste skaffa mig en ny snarast!
Letade efter hennes usb sladd hur länge som helst, men som vanligt har de slarvat bort den. Tur att jag fick en "kortläsare" av pappa i julklap så jag kan ladda ur alla hennes kort nu innan vi åker, och sen får ur mina egna. Tack vare det slipper jag jaga en ny sådan i morgon..


Ren och fin

Japp, nu är bilen ren och fin både invändigt och utvändigt. Var mer än behövligt. Inte direkt igår jag städade den, trodde dock det skulle vara värre. Använder den ju inte så värst mycket heller längre. Men skönt att det är gjort nu.

Hann iväg på spinningen också, helvetiskt varmt därinne, men gött nu när det är gjort.

Nu är det dags för en dusch och lite käka, sne jobbet de där futtiga timmarna. Efter jobbet blir dte hem och pcka inför London så det är klart så vi slipper hem nånting mer, utan kan åka direkt härifrån. woho vad ajg är pirrig!

Nej inte tid med det är mer nu ju..

Däck byte

Äntligen tagit tag i saken och varit till Mamma för att byta däck på min bil. Kändes som att det verkligen var på tiden då jag inte ens får åka med vinter däcken nu. Dock satt bulten så himla hårt att vi först bröt av manicken jag hade i bilen, så vi fick åka bort till en av andreas vänner så han fick hjälpa oss på hans jobb. Tur det, för väl där gick dte snabbt som bara den. Skönt att det är gjort nu så jag sipper tänka på det mer. Kollade oljan ohc allt annat shit och tanka så nu är det bara vi åke på onsdag morgon :)

Woken blev förresten svin god. Kommer jag absolut göra om. Gott att jag fick mig två matlådor då älsklingen inte alls var sugen på en massa grönsaker.

Nu är det sanningens ögonblick på tv. Lite små segt, men finns inte så mycket bättre på tvn just nu.
Blir ganska tidigt i säng, tänkte åka iväg o sola till morgonen, sne städa och tvätta bilen.

Måste få iordning här hemma måndag eller tisdag eftersom det inte blev nånting gjort idag. Typiskt mig!


Sköna söndag

Det är en sån där härlig solig söndag, och vad gör jag? Jo jag sitter inne vid datorn.. Haha
Men känner inte att jag har tid att sola idag ändå, har en hel det att göra inför London eftersom vi ska vara kattvakt från i morgon och fram tills vi åker. Så det vore skönt att få allting gjort idag. Vi ska städa här hemma en massa, och packningen skulle jag vilja ha klar i stösrta möjliga mån. Tänkte att om jag får detta klart idag så kan jag sola mån och tis ute i svärmors trädgård istället för att idag sitta på våran balkong. En får ju vara smart!
Nej men måste få iordning här hema och lite så.

Nyss varit ute på en inlines runda, fösta för i år och fan så göt det var. Älskar min inlines, dock synd att det blev så lite förra året, men ska bli ändring på det iår. Lär få träningsverk i morogn, får jag alltid första gången.. Försövrigt är det å fint ute att jag invidge mina nya jeans short fråm H&M, hoppas detta vädret är här för att stanna nu.

Nu ska jag ta atg i städningen lite, väntar på att älsklingens fotbolls match ska vara över så han kommer hem. Sen tänkte jag faktiskt testa på att göra oss wok-mat. som ni vet är jag ingen mäster kock, men fick ett sug av att testa det, och jag älskar ju wok! Införskaffa lite förska grönskaer måste jag göra innan, hatar frysta wok-grönsaker, fruktansvärt äckligt!


Oplanerad utgång

Åkte till bergvik en snabbis igår med älsk. Kom därifrån med en klänning och ett linne. Smarta jag höll på att glömma påsen i ett provrum inne på stadium, smart där? Tur ingen gick in direkt efter..

En pizza och lite Guitar Hero senare begav vi oss till älsklingens vänner. Blev lite hockey tittande, men matchen var så tråkig så ingen orkade bry sig. Jag själv la mig och sov en stund på Andreas arm, oh yes sociala Johanna, jag vet!
Sen blev det lite ölspels spelande. Jag hade verklgen turen med mig i går, då jag lyckades skicka vidare alla korten iprincip hela tiden :) Men nångång ska jag väll ha det också.

Ned mot stan och in på Harry, verkligen inte meningen att vi skulle ut, var inte alls sugen på't. Och väl dr inne var dte väl inte direkt jippie. Kan ju lova att jag var allra yngst där inne, kul? Jaja, hade ju trevligt sällskap så ska inte klaga. en massa dasns senare fick jag iallafall med mig Andreas och Stefan (medans de andra två fixat sig två brudar!) ut därifrån och sätta sig i en taxi hem. Skönt att komma hem i vettig tid.
Och jag är nöjd över att jag varit ute två helger i rad och inte varit dret full, utan kunnat vakna upp på söndagen med gott samvete och ta mgi ur sängen direkt :)


Kolmården

Vi fick oss ett spratt på jobbet igår att vi ska göra lite roadtrips framöver. Så jag, sofia, kickan bestämde oss för att åka till kolmården i slutet av Maj. Rättare sagt den 29:e maj åker vi dit. Ringde även Linda då hon som jag är lika glad i road trips. Och djur, hur kul är inte det då? ska bli himlans kul att åka dit, inte varit där sne jag var typ 10år kanske?
Se alla söta djuren..


Lördag

En någorlunda lika grå lördag som gårdagen var. Får se vad som hittas på idag om det finns nån energi till att göra nått. Ikväll kan det tänkas bli en cider eller två, det märks även det.

Jobba i går var lugnt som bara den, gjorde väll inte allt för mycket. Skönt för min del. Simon jag oh kickan körde mest "sista bokstaven leken". Självklart vann jag ;) nej vet faktiskt inte.. blev något övertrött ett tag vilket sedan ledde till grinighet när klockan närmade sig 02.30, skönt att jag fick åka hem då.

Hem till en full pojkvän och slänga sig snabbt i sängen. Inte van att vara vaken så många timmar.

nej nu ska jag ta tag i dagen på riktigt..

Nytt erbjudande

De ringde från det "nya" jobbet (som jag så fint vill kalla det) förrut, och sa att de har ett nytt ervjudande till mig. Eftersom jag valde att tacka nej till det första jag fick. Detta erbjudandet är betydligt mycket bättre och jag känner att dte vore kul att prova. Blir ju en erfarenhet´rikare om inte annat.

Ska disskutera lite med älsklingen och se vad jag kommer fram till. Har betydligt mer betänketid den här gången än sist.

Men måste fortfarande erkänna att dte är riktigt kul att de så gärna vill ha mig dit :)

Så ska det låta nu, sne jobb igen..

En grå fredag

Vaknade upp 05.20 av mobilen, alarmet. Helveeete var dte enda som snurrade runt i skallen. Varför sa jag ja till jobb idag? Men hej o hå upp ur sängen och i med macka i magen och iväg till jobbet.
Tiden på jobbet bara rann iväg, visst bara 4h men ändå. Lallade så glatt runt med min iPod fylld med Mganus Uggla. Han hjälper mig många gånger den mannen :)

Sitter hos svärmor nu o fått mig frukost. Känner mig sådär lagomt pigg, men det får gå. Får ju trots allt sova om sisådär en 14h eller nått. Haha.

Nu väntar jag på att håret ska torka lite så jag kan göra mig klar. Sen bär det av mot bergvik för lite shopping, men jag ska endast vara smakrås. Ska ju shoppa till veckan i LONDON :D

Har jag förresten nämnt att jag ska dit? Jaha, okej några för många gånger? Men äsch, skadar inte. Jag ska iallafall dit, vill bara tala om det :P Att jag har lite resfeber kanske märks..

image387

Upp med tuppen på allvar

Seriöst!? Visst att jag är mer morgon pigg än kvälls pigg, men ändå. I morogn har jag lovat att hoppa in extra 4h på jobbet. Och vilka sköna timmar då 06 - 10. Kommer vara som en död sill när jag väl ska försöka kliva ur sängen. Inte männskligt att börja jobba så tidigt. Men det är ju extra pengar så ska inte klaga. Plus att jag har ju faktiskt hela dagen kvar sen när jag slutar.

Att jag sen ska iväg och jobba i morogn kväll på andra jobbet mellan 21 - 03, det är ju en annan femma.

Nu måste jag sova, så natti natti!

Dags att deklarera

Gjort framsteg idag. Ringt in både min ohc älsklingens deklaration, och det var inte ens svårt. Känner mig riktigt duktig just nu. Jag som absolut skulle lämna in båda papprena så det blev rätt och inga krångel.. är jag 80år och vrång eller? Så nu har jag lärt mig nånting nytt idag..

Annars bara varit hos mormor tills nu, umgåtts med pappa och så innan han dorg vidare. Hoppas han får en mysig helg med bra väder osv. Var lite sugen på att följa med, men måste ordna och dola här hemma innan vi var iväg på onsdag.

Nu ska jag iväg o träna snart. Väntar på att svärmor ska ringa och hämta upp mig. Segaste jag har inte bytt däck på bilen ännu, nog dags för det snart.
Förövrigt är det synd om mig, kram i magen utav ingen anledning alls, känns inge kul när jag ska iväg om 5 min. Hoppas jag tränar bort det :P

Nej nu måste jag kila..

image443

Valborgsmässoafton

Okej den är över. Men den har ägt rum. Spenderade min kväll på ett mycket hektiskt jobb, fram tills klockan 19 och brasorna runt om i stan tändes, då dog det ut. Så sista timmen var riktigt seg, men ändå skön. Kom nån då och då.

eftersom jag inte tycker valborg är något speciellt nu när man blivit "äldre", förr var det supa skallen av sig som gällde ungefär, när man va sisådär en 14 - 15 år, så åkte jag hem till Moster m familj efter jobbet för att umgås med dem, mormor och Pappa så klart :) Får ju passa på nu när han är här om så bara tills i morgon. Alltid lika mys att träffa pappa.

Nu är jag dödstrött och tänkte ta med mig min snygging in och sova faktiskt, vill vara pigg till morgonen (men lär väll inte vara några problem) så jag kan umgås med pappa igen innan han åker vidare söderut.

image442

Jävla idioter!

Blir så förbannad. Nån idiot som nyss smällde av en 3 minuters lång raket jävel ute på våran gård. änk aldrig på att folk sover vid den här tiden och att det faktiskt kryllar va djur här. Stackars små liv! Att de dessutom smällde av den 5m från våra fönster är ju ingenting. Skulle bara vilja gå ut och slå ned små skitarna som sprang och gömde sig fortare än kvickt, kanske tur för dem.
Stod minst en person i varje fönster på gården nyss, alla såg lagomt roade ut. Varför är det alltid massa skit och ljud där vi bor så fort det ska "firas" nånting. Ändå bor vi absolut längst ner på området och inte många tänker på att det faktiskt finns en gård här, förutom alla skit idioter till småbarn som är ute..

image441

RSS 2.0