Heel dag i solen

Vilken underbar dag det varit. Startade med frulle hos Svärmor för att sedan bege oss ut till skutis redan vid 10 typ.. Solen har verkligen varit med hela dagen med undantag för några få sköna moln. Mycket bad och sol med andra ord.
Fick dock en otrevlig överraskning efter 20 min där ute, en snok jävel kom ringlandes i vattnet. Kan lova att jag skrek rakt ut.. Fler än jag som blev livrädda. Inte nog med att den kom en gång, den kom tillbaka en gång till.. Tur jag inte var i vattnet nån av gångerna, då hade mitt hjärta stannat!
Älsklingen med vänner kom ut en stund också :)

Kvällen har spenderats ute i gräset på en filt men kollegor från Nöjes. Möte och vilda disskutioner. Sängen kallade så det fick bli cykeln hem, i morgon ska jag jobba igen. Jippie! (med mycket ironi!)



Marocko 2004 var inte så pjåkigt!

Så det ska vara..



Så här gött borde man ha det varje dag hela sommaren, tacka vet jag sommarlov/semester.. men det finns inte iår.

En dag på bryggan

Skön sovmorgon i morse också, den cyklade jag de 3 minuerna ner till bryggan. Där har jag degat med mig själv fram tills mannen kom och joinade en stund. Hungern tog över och vi fick bege oss hemåt. Skönt att få äta mat i magen och faktiskt nånting vettigt gjort hemma.. längesen det hände nu eftersom vädret varit så fint.

Slappande i soffan och sen var det dags för träning. OM jag ångrade mig efter typ 20 minuter. Sjukt varmt där inne och jag fick i mig 2 liter vatten på 1h. Jag som knappt dricker upp mina 0,75L annars.. Behövligt. Underbart att få komma ut därifrån och komma hem till duschen.

Nu är det läggdags snart. Imorgon vaknas det frulle hos Svärmor innan vi ska bege oss ut till Skutis. Kan tänkas bli ett och annat dopp imorgon.













Underbara sommar!

Värme rekord

Igår måste det ha varit värme redkord för i år i Karlstad. Herregud vad varmt det var. Vi tog en skön sovmorgon innan vi begav oss ned till bryggan för att sola och bada hela dagen, jag älsklingen och Mattias. När värmen blev för mycket åkte vi hem och grillade ist. Underbart god hemmagjord potatisgratäng till.. mycket stolt över.
Efter lite slappande i soffan åkte vi på kvällen ut till Golfbanan för att möta upp Jonna och Andreas, tog oss en runda. Inget proffs här inte, men finns inte intresset är det inte så konstigt :P Men Jonna vi var duktiga ändå, eller hur? ;P

Söta pippina från förra året hade blivit stora nu :) Killarna försökte retas, men var mer rädda själva sen..


Min egen Caddy ;)


Jonna svingar iväg..


Tigern är med :)

Bild update

Det är över en vecka sen jag bloggade. Har inte haft varken tid eller ork, ni vte så där som det blir ibland. De få lediga dagarna jag haft har solen strålat och jag har legat på en byrgga heeeela dagarna. Resten har jag jobbat.

Hunnit med lite av varje under veckan så som träning, sommaronsdags premiär på jobbet, hettande värme, grillning hos Svärmor och P, kvällsöppet på andra jobbet, kära vänner, mys med mannen osv osv.

Nu är det ny vecka och nya tag.. ni får veckan i lite bilder ist.



 



Michael Jackson - Vila i frid

Om jag fick en chock nyss, sitter här med nyheterna på tv:n och tänkte precis stänga av när jag hör " Popstjärnan Michael Jackson har idag avlidit i sitt hem, av en ålder på 50år".
Det kan inte vara sant?? Min barndoms idol..

Vet att det finns många delade åsikter ute i världen om honom, så även hos mig. Men ingen kan säga nånting om hans musik, den är grym.

Vila i frid!


Ut med känslorna

Innan bion hann jag krypa upp i älsklingens famn och få ur mig lite känslor iform av gråt. OM det var skönt. Jag samlar, och samlar tills det en dag bara brister. Den dagen är så skön.. det får bara rinna ur mig tills jag känner mig tom, underbart är det. Fast riktigt tom blir jag inte förens imorgon.. det är nånting inom mig som gnager ännu, och jag vet exakt vad. Ibland önska jag att känslor inte ens fanns, men hur vore livet då?

Tog en kvälls springrunda som resulterade i en långpromenad, så skönt att bara få gå och tänka. Men ibland skulle jag bara vilja stänga av hjärnan och koppla bort allt som får mig på sånt humör.. ett lyckopiller och allt är som vanligt. Men det vet vi alla att så fungerar det inte, tyvärr!

Känns skönt att det är ny vecka imorgon..

Söndags Bio

Tyvärr fick jag inte med mig älsklinen, men vad trodde jag?
Vi såg på The Proposal. Bra film eftersom det var en Johanna film. Att både Sandra Bullock och Ryan Reynolds är grymt snygga gjorde inte filmen sämre. Skönt att för en gångs skull gå på tidig bio och komma hem i tid, eller framför allt medans solen lyste..


Titta och njut på dem, speciellt Ryan.. Älsklingen han ligger i lä mot dig ;)

Ord som sårar

Ibland kan några oskyldiga ärliga ord såra så fruktansvärt mycket. Såra är kanke inte rätt, men orden som kom ut är så orättvisa. Endel säger saker de inte vet nånting om, absolut får man ha sin egen åsikt, men man ska för det inte dömma andra. Egentligen är det en jävla skit sak, men om jag känner mig annorlunda eller bekymmrad av det så är det ju förmodligen ingen skit sak.. eller? Helst av allt vill jag bara släppta det, men jag känner mig själv. Jag måste få disskutera innan jag kan lämna nått bakom mig, för att få veta vad personen i fråga egentligen menade..
Ibland önska jag bara att folk kunde tänka sig för en gång innan de öppnar käfften!!

Midsommarhelgen

Nu är den över och det känns skönt. Midsommar i alla ära, men det är överskattat!
Hursom var det en trevlig kväll hos Svärmor och P som slutade tidigt på lördags morgon. God mat, jordgubbar, nubbar, en del flödande alkohol samt lekar. Precis allt som midsommar ska innehålla + lite till. 

                                                     

Inga pigga ungdomar på Lördagen, varken jag eller älsklingen klev ur sängen fr 13. När låg vi så länge tillsammans sist? underbart var det, men lika skönt att få kliva upp och ned i duschen. Älsk for hem och mamma plockade upp mig fr att åka till "Stugan". Ja då menar jag mosters sommarstuga. Regnet bara öste ned så det var supermysigt at få sitta där inne i värmen med släkten. Massa lek och bus med lilla Emelie såklart :)

  

Midsommardags kvällen åkte vi tillbaka till Svärmor och P för att äta mat. Grillat är förmodligen det godaste som finns, samt jordgubbar till efterätt. En film åkte på och jag somnade i vanligt ordning.
Packade ihop mina grejer och begav mig hemåt, hann knappt innan för dörren förens jag sov igen.
Men tack så mkt för allt både Svärmor och P!

Efter många timmars sömn i natt vaknade jag någorlunda utvilad för 4,5h jobb. Dage har gått otroligt fort och jag är hemma igen. Ska byta om nu sen blir det Bio med mamma, mormor osv. Tänkte försöka få med älsklingen, men det verkar svårt.. haha!

Trevlig Midsommar

Idag är det Midsommarafton. Jag är ledig och solen skiner.. ja iallafall mellan molnen ibland.
Vaknade tidigt av att det var så ljust så jag bestämde mig för att åka bort till Svärmor och hjälpa till lite med mat, jordgubbar osv. Att det vankades frukost hör inte till saken :P En varm promenad fick det bli också..

Hemma nu igen och ska väcka älsklingen så han kommer upp, mne skönt för han med riktig sovmorgon för en gångs skull, mer än värd det.

Duschen, kläder och fixa frillan snart för vid 16.00 typ ska vi vara tillbaka hos Svärmor och P för midsommarfirande. Ska bli riktigt trevligt :)

Trevlig Midsommar mina vänner!



H&M och Jimmy Chooe

Kul att H&M Ska göra ett samarbete med Jimmy Chooe, ska bli kul att se hur kläderna kommer bli. Jag har inte riktigt fastnat för nått som nån Designer gjort tillsammans med H&M, men nu är det en skodesigner så kan tänkas bli en och annan snygg sko..



Vart är sommaren?

Jobbat idag, och vad händer då? Jo solen strålar.. hur kul är det här? Så fort jag är ledig så kommer det regn eller är kallt, men jobbar jag så är det strålande sol, kul. Hursom har det väl inte varit någon riktig sommar värme ändå, så ska väll inte klaga.

Dagen har rullat på fort sombara den idag, tyckte nyss jag kom till jobbet och är redan hemma. Lunchade med mamma och fick besök av svärmor, tiden går alltid fortare när man får töla bort en stund.

Fick schema och papper på skolstart, kurslitteratur osv idag. Nu är det verkligen på riktigt att jag ska plugga, så kul! Ska beställa böckerna redan snart allt utöver det jag kan köpa av Stephanie :) Skönt att ah det gjort så jag inte glömmer bort något.

Nu ska jag pussa på min krassliga man, jäkla allergier!!



Tidag 090616

Sista lediga dagen på långledigheten igår. Åkte till Skutis och gick milen, den här gången gick vi rätt också. Sen strålade solen så det blev 30 minuter i solen innan den gick i moln ohc det blev för kallt.
Hann inte mycket mer innan det var kväll och den spenderades sovande i soffan en stund, mys och film med mannen - Benjamin Button. Riktigt bra film jag verkligen kan rekommendera :)



Söta Benjamin.. eller Braden Pitten.

En ledig Midsommar

Schema krånglet jag skrev om har förhoppningsvis löst sig, det ser iallafall inte ut att vara några problem :) Ska även gå in 2 dagar åt en kollega nästa vecka och blev då ledig på midsommarafton, som förövrigt ej är helt planerad ännu.. vi får se lite vad som händer. Lutar just nu åt en midsommar hos Svärmor och P som alla andra år, men den här gången utan alla våra vänner och med dem ist.

Schema krångel

Satt och spontan kollade lite om linjen jag ska läsa i höst, försökte se treminstart osv. Till min nackdel såg ajg att skolan startar en vecka tidigare än jag beräknat. Detta innebär att det är ytterligare 3 tider utöver den första jag såg som jag måste försöka byta bort på jobbet. Har helst ingen lust att bara ge bort dem, lite för mycket pengar för det.. Tråkigt när man måste krångla och byta så mycket..


Nånting att se fram emot..

Vi kom på den briljanta idén ida att vi alla tjejer alltså typ 10st ska ta oss en resa till utlandet efter sommaren. Ingen av oss kommer komma iväg i sommar eftersom vi alla jobbar och känner oss då värda det. Efter lite velande kom vi fram till att Turkiet får bli bra, även om det absolut inte är ett favorit land för min del. Men vad har ajg att säga.. det är ju säkert 15år sedan jag var där så :P
Kan ni förstå vad jag längtar? Hoppas bara på att alla kan och vill följa med. Jag har redan bestämt mig, jag måste få komma bort, trots att skolan har börjat då.



Gran Canaria -06

Måndag 090615

Ny vecka - nya möjligheter :)

Startade dagen hos svärmor för frulle och spana in hennes bränna efter 1 vecka i utlandet, fusk! Kunde gött byta färg på benen med henne utan problem. Eftersom regnet visade sig, som alltid på mina lediga dagar så hjälpte jag hennes med lite grejs ist för en prom.
En dusch och hon skjutsa mig till Johanna där mina bästa befann sig. Satt och tölade, fikade mumsigt och hade det gött.. så det ska vara. En plan som kommer i nästa inlägg ordnade vi också, jag lääängtar!!

Hursom äslsklingen hämtade mig så jag hann iväg till Pumpen. Enda träningen jag hinner med denna veckan :( Kände mig extra stark och uppspelt idag så jag ökade ytterligare på benen.. inte längesen sist jag gjorde det. MEn se där, jag orkade och känslan i benen var härligare än någonsin förrut. Jag är ju för feg när det gäller att öka.. tror jag orkar så mycket mindre än jag gör. Typiskt mig!

Nu blir det slappande i soffan och tidigt i säng, knoppen är tröttare än kroppen..

Söndag

Herregud nu är det redan Söndag igen.. tiden går verkligen fort. Haft en slö dag idag med riktigt lång sovmorgon, välbehövligt eftersom huvudet inte riktigt ville vara med i matchen idag. Trixat lite med gamla datorer och tömt dem på bilder osv. Så jag har allt sparat nu, äntligen. Tog oss en Inlinestur upp till Rud för att hämta bilen, inget att rekommendera i motvinden, men nu är det ju gjort.
Somnade skönt i soffan väl hemma och inväntar nu älsklingen som kommer hem från fotbollen med mat.
Kvällen blir som alltid på söndagar.. Mat, en film och somna tidigt.


Kärlek ♥

Privileged

Såg nyss första avsnittet av Privileged, verkar som ett Johanna program och jag lär följa det varje söndag framöver :)


Blå månen

Igår var det förfest hemma hos Kickan som sagt. Satt på hennes balkong hela kvällen tölade. Mirja och Johanna var också med oss. Drink efter drink och en herreans massa historier. Sen kom taxin som tog oss in till Blue Moon. En herrans massa dans, träffa en massa folk.. Verkligen toppen kväll :)
När de stängde mötte jag upp älsklingen 50m bort innan vi åkte hem tillsammans och somnade gott.

 
Invigde andra nya klänningen från H&M igår. Min vän Johanna är lika söt som alltid :)

Utgång

Ska göra mig iordning snart för att bege mig på förfest hos Kristin. Ikväll blir det utgång igen. Tänkte ha en hemma kväl med älsklingen med han ska också ut så :) Ska bli riktigt trevligt och jag är värd det efter idag. Haha!
Ha en trevlig Lördags kväll!


Kanske ska inviga dessa snyggingar ikväll.. får se vad fötterna orkar med.

Karlstads stadslopp

Ny duschad och sitter här och vilar en stund nu. Har gått stadsloppet idag med kollegorna, alltså 10km dela ut fribiljetter och flyers. Jag "vann" i vårat lag eftersom vi spurtade iallafall sista biten :) Kul att delta, första gången för min del. Vi hade ju så fina tröjor på oss också.. babyrosa.
Hursom väl i mål såg vi att årat lag hade vunnit ett pris. En kryssning var det, så det måste ju bli av. Kul att få nånting när v traskat så långt. Haha! 10km är inte långt men det känns i knä och höfter då det bara är på asfalt och ajg är van att gå i skogen. Tack tjejer för en kanon runda, nästa år blir det Inlines som tänkt..

  
 

Årets första stugfest

Igår blev det som sagt ut till Lungvik och Davids stuga med gymnasiegänget. Blir altid galet med dem, men så menar jag galet kul. Massa tok lekar, minnen och prat. Kul att se dem igen även om det inte va riktigt alla..
Trots ösregn var det toppen. Vi begav oss närmare midnatt in mot stan och ankan. Duktiga johanna besällde vaten av Nicke direkt vi kom in, hur moget var inte det? :) Tog tom en till sen. Blev lite hårdrock och rumpskakande på dansgolvet, sen fann jag kusinen. Natta mat innan mannen kom och plockade upp oss.. skönt med sängen igen.
Tack alla för en riktigt toppen kväll, får bli mycket sånt i sommar!!

 

Kommer mer bilder nåndag, måste se igenom alla först då jag fick ett samtal idag om att vissa absolut inte ville bli utlagda på Facebook, vilket också innebär här, sånt måste man ju respektera! :)

Nya inköp

  
Kan inte bestämma vilken längd ja vill ha på "cykelbyxorna" men saxen åker nog fram..
 Alltsamman kommer ifrån Gina.


Vill ha!

Eftersom jag fyller år om ungefär en månad siter jag redan och spånar på presenter. Har av min kära pappa fått snille på klockor tydligen så en Trioni i färgen orange är en av sakerna som står på listan.. Kan bara inte bestämma mig om jag ska ha den gamla (överst) eller den nya (nedre). Vill ju att den ska vara rikigt knall orange.




Sliten

Tog på krafterna att jobba så länge som jag gjorde igår, men det gick bra. Stökiga fulla studenter.. men det är väl så det ska vara? Jag var nog inte så mycket bättre själv iallafall. Lina och Sofie, mina kära kollegor, var hursom jättefina och lyckliga :) Glad för eran skull! Sjukt skönt att få stänga stället och åka hem till sängen vid 03.30 typ.

Idag har jag hunnit med en skön sovmorgon, solat, tränat och hämtat t-shirtar inför morgon dagen, det vaknas ju Stadslopp. Nu vilar jag 5 minuter i soffan innan jag måste ta tag i dag igen..
Ska bege mig ut till Davids stuga i Skattkärr/Lungvik och ha en galen kväll med gamla gymnasiegänget, ska bli otroligt kul. En favorit i repris från sist vi var där för 2 år sedan kanske, då blir det gaaalet! Haha!

Det är gött med ledighet fram tills på onsdag nu kan jag lova.. Jippie!


Kläderna jag kommer använda allra mest i sommar..

Skatten är kommen

Igår när jag ringde telefnbanken fanns det mer pengar än jag tänkt mig. Tack för att skatten kommit även om det ska sparas undan. Men sånt gillar vi. Äntligen också fått första utbetalningen från a-kassan, inte en dag försent..

Tre's nya reklam låt

Vill inte göra reklam för operatören tre, utan för min Kusin Linda och hennes kompanjon Ellen som bildar KICK. Reklamen rullar för fullt på tv:n nu och det är deras nya låt Ge mig lite mer som spelas i den. Kul för er tjejer :)

Här har ni reklamen
 

Här får ni nya musikvideon


Måste ju passa på att göra lite reklam för dem :)

Grattis alla studenter

Grattis till alla Studenter i Karlstad som får springa ut och bli fria i morgon. Hoppas ni får en underbar dag och minns den väl, den händer bara en gång, tyvärr. Jag själv skulle göra iprincip vad som helst för att få återuppleva min student, bästa dagen i mitt liv!! Grattis Grattis!



Underbar dag!!


Bästa klassen

 
Posering med Jonna i 26 graders värme..


Ett stycke tack kort

Den efterlängtade dagen

Kul att vakna tidigt på min lediga dag. Samt att det regnar ute gjorde mig inte mycket gladare. Hursom drog jag mig upp ur sängen och åkte in till stan för att sola. sen blev det ett bodypump pass, underbart gött med lite ökning på benen iallafall.

Kom på den smarta idén att jag skulle bjuda Mamma och Mormor på mat, samt Jonna eftersom vi skulle ha en hel dag ute egentligen. Det fick bli lax, färsk potatis och creme fraisch med rödlök. Till efterätt fick vi mormors nybakta bullar samt en kladdig kaka som Jonna slängde ihop. Sjukt mätt efteråt med herregud så gott.

En snabbis till Bergvik för att spana in en födelsedags present till mig mamma sett. Självklart gick vi in en snabbis på Gina och kom ut med en varsin påse, vi är helt omöjliga! :P
Åkte vidare till Emma där vi suttit och tölat med Johanna x2. Skönt att umgås med mina nära och kära en ledig dag. Tråkigt bara att inte Sara var med :( Får ses en annan dag vännen!

Nu skajag slita älsklingen från datorn så vi kan umgås innan det blir sängen. Lång dag på jobben imorgon igen.. kör först 09.45 - 19.15 och se 20.00 - 02.30. Men skönt för sen är jag lång ledig, ska bli hur gött som helst :)

 


Lycka!

Jobbade hela dagen lång igår. Blev att skynda hem för att hinna duscha innan jag begav mig ned mot stan igen. Kärt Återseende men min kära vän Emma M som numera bosatt sig i norge sedan typ 2 år, om inte mer. tillbaka. Det var glada miner, mycket skratt, god mat och Cider med henne Josse, Mariah och hennes Christoffer. Tölande om allt och inget, speciellt våra galna utlandsresor. Riktigt kul att träffa henne igen då vi insåg att det var över ett år sedan sist. Kul att även träffa de andra tjejerna som jag sett ungefär lika lite trotts att vi bor i sama stad, det är sjukt.
På lördag ses vi igen, då väntas utgång förhoppningsvis! :)

Till Ulvsby ska vi rulla..

Som spenderats på jobbet igen, hann med en lunch med Mammi, mycket trevligt. Bara en dag kvar tills ledigt nu, hur mycket kan man längta egentlige?
 Slängde på mig inlinesen efter och tog en vända till Ulvsby, med andra ord 2mil, med Jonna. Skönt att bara åka och töla en massa om allt och inget.
Nu är det läggdags som gäller.. ser fram emot morgondagen, speciellt kvällen otroligt mycket.

 

Söndag 090607

Spenderades på jobbet, med en promenad för att kolla på fotboll, Division 7, ner till vallokalen och sen hem till soffan med älsklingen och somnade innan kl 22 som vanligt. Mys dag med andra ord. Söndagar är sköna..




Dapony Bros @ thetramsessions.se

Mina kära vän Emma visade mig den här vidoen för några veckor sen. Jag är fast, de är så sjukt bra!! Låten är så jäkla skön och hoppas på att de gör den på riktigt så man kan ha den i iPoden snart..
Lyssna och Njut!!


Kärt Återseende

Ibland älskar jag Facebook, inte ofta men ibland. Som igår t.ex. Jag har försökt att nå en av mina käraste vänner i Stockholm Sandra i flera år. Hon bytte nr både hem och mobilen så vi tappade kontakten helt. Pappa visste ingenting mer än jag så det var bara att lägga på hyllan typ.. Vi har alltså inte setts sedan hennes 15-års dag och idag är hon 21. Det är alltså 6år sedan. Herregud!

Men iallafall igår hade hon addat mig på facebook. Det är så sjukt bra att ha ibland. OM jag blev glad. Nu har vi äntligen varandras nr, updaterat lite om vad som hänt sista åren och jag läääängtar tills nästa gång jag åker till Stockholm så vi kan ses. Saknat dig vännen!!


Bjuder på en bild på oss båda där vi är 13 år :P

Hejja Sverige

Idag är det ju Sveriges nationaldag. Nån som märkt nån skillnad imot gårdagen, förutom att flaggan är hissad här och där? Inte jag iallafall. Men alla länder har ju sin egna dag, så är det. Det är nog fotbollen mellan Sverige - Danmark idag som gör att det hissas och vistas mest gult och blått överallt :)
Hursom har jag spenderat den på jobbet och ska iväg till andra om några timmar. Funderar på att ta mig i kragen och bege mig ut till Skutis för en promenad först, sova är ju också ett alternativ. Det spörs..

Helst av allt skulle jag vilja umgås med älsklingen, vi ses bara nattetid nu i helgen pga jobb, fotbollsmatcher osv. Hur kul? Hoppas på att han slipper spela match i morgon så vi kan umgås när jag slutat. Det märks väll det också..


Skulle man skratta eller gråta förra året?

Dubbelt upp

Vilken fredag. Skjutsade ut Svärmor och hennes vän till flygplatsen och begav mig direkt till jobbet igår morse. En fin frukost hade chefen dukat upp åt oss, super gott!
Sen rullade dagen på och vid 19.15 åkte vi hemåt. Hann sitta ned i 20 minuter innan dte var dags för pass nr två för dagen. Iväg till Nöjes där tidningen Tryck hade sitt födelsedagskalas. Rätt seg kväll men kul. Åkte hem vid 01 då ögonen inte riktigt orkade med att vara vakna..

Så var den fredagen förgylld också.


Delades ut ballonger till alla gäster :P Sötaste hittills!

Jävla Torsdag!

Ja så kan man lugnt prata om den här dagen. Verkligen ingen dag som kommer läggas på minnet.
Den började tidigt och bra med att ta till med solariet. Hann bara med en dusch och frukost snabbt innan det var dags att åka till jobbet.
Skit dag har det varit där i stunder, men jag ska inte klaga. Jag trivs som bara den. Det var iallafall skönt när vi fick gå hem, så är det bara.

Inte många knop hemma utan en tvätt och soffan, slumrat till och tänkte idag ta igen lite sömn som jag missat under veckan. Behöver ha all energi jag akn få imorgon då jag ska jobba från 9.45 - 02.30 imorgon, tur det är dubbelt på olika jobb.. annars hade det aldrig gått.
Men innan har jag lovat att skjutsa Svärmor och hennes vän till flyget som ska ta dem utomlands. Ja, jag är fortfarande avis! ;)

Nya snyggingar

Blev en runda på stan med Mamma förut för att införskaffa henne ett par Converse, Om vi letade. Slut i hela stan tills sista affären, där fanns de. Fick bli ett par klassiska Svart/vita. Inne på din sko skulle jag bara fördriva tid medans mamma fick åka iväg på jobb. Med mig ut kom en påse med nya skor, så jäkla snygga! Klacken är högre än några andra skor jag äger så det måste tränas på först.. är riktigt nöjd med dem och längtar riktigt tills jag får gå ut i dem ;)

Kvällen har varit lugn hos Johanna med tjejerna. Så lugnt att jag lyckades somna, men det är ju inget ovanligt. Nu ska vi se allra sista Prison Break sen blir det sängen.

 
Skorna är snyggare i verkligheten, blixten gjorde dem grå dassiga. Invigde även mina nya jeans från Zara, gillar hålen på knäna!



Ta det lugnt!!

Har nu varit ledig i dagarna två. På dessa två dagar har jag insett att jag alltid vill ha min nästa dag planerad på kvällen innan så jag vet exakt vad jag ska göra typ. Jag har verkligen haft svårt att bara vara hemma en ledig dag och göra ingenting, kan vara hos andra men inte hemma. Försöker komma på nånting att göra jämt. Är och känner mig stressad så fort jag är ledig för att jag vill hinna med så mycket som möjligt och träffa alla nära och kära samt träna.
När ska jag lära mig att bara ta dagen som den kommer, ta det lugnt och göra det som faller mig in? Hur svårt kan det vara? Egentligen förstår jag inte varför jag stressar så mycket och försöker hinna med, finns ingen anledning!

Tänk en dag med lång sovmorgon, sen bara kunna ligga i soffan utan att göra nånting på hela dagen. Jag var hur bra som helst på det förr, men sne man började jobba finns inte den ron i min kropp.
Jag längtar tills jag blir ledig en dag och regnet bara öser ned (och förhoppningsvis inte nån träning den dagen!), det vore underbart. Att jag ska behöva bli sjuk innan jag inser att jag måste vara ned lite.. men inte ens förra veckan när jag var krasslig orkade jag. Förmodligen måste jag börja tänka mig för nu annars vet jag inte hur det här kommer gå..

En liten tankeställare till mig själv bara!




Bodypump 70

Äntligen har jag fått köra nya pump passet. Vet inte vad jag tycker än, måste nog köra några gånger först.. Men överlag bra musik och ett bra pass. Jag är hursom glad över att slippa det gamla :P haha!
Tråkigt att det nu går en vecka tills jag får köra igen, men jobbar man så jobbar man..



God Natt

Nu tar vi natten här hemma hos oss. Varför har dte blivit så sent sista dagarna för?
Hursom nyss sett bland det sista av Prison Break, har det allra sista långa avsnittet kvar men det får vara tills imorgon.

Blev en lång skön promenad förrut eftersom solen kom fram, nått utav det andra gjorde jag knappast. Jo kassa korten blev ifyllda och en och annan maskin körd. Jag kan inte planera sånna här saker, för då gör jag dem inte..

God Natt!

Min lediga dag..

Hur kul är det att det är piss väder på min lediga dag? Varför kan det inte vara som igår fört så jag också kan ligga ute och sola.. Men det är väll bara hoppas på morgon dagen :)
Tog till solariet i morse ist. med Svärmor, vill inte vara blekast i stan iår. Den fusken åker till utlandet på fredags också, så måste hålla igång så hon inte blir fööör brun mot mig.. haha! Avis eller vad?

Varit en snabbis till Bergvik med Jonna, lämna tillbaka en del av det som kom med från Stockholm och fick med mig ett par shorts + en kasse med div. mat.

Nu ligger jag i soffan och har det gött förmig själv. Mannen är på jobbet, Håkan vrålar för fullt ifrån datorn och fötterna ligger på bordet. Ska göra lite nytta snart så som att laga mat, fylla i kassa korten, ringa Ams samt svara på intagningen till skolan. Jag njuter av min gråa lediga dag..



Måndag och ny vecka - igen

Nu är det måndag igen, som tiden bara rullar iväg. Fast denna dagen har gått rätt sakta. Jobbat heeela dagen då solen strålat så. Fick ångest på lunchen när jag satt ute i 5 minuter så gick in igen, haha. Då är det riktigt illa kan jag lova.

Hursom stressade hem för att möta upp min gamla gymnasie vän Emma på skutis fö en promenad, slutade dock med att vi efter en kortis satte oss på klipporna ohc baa tölande om allt och inget. Så kul att se dig igen vännen, var allt för längesen! I sommar är vi i samma stad igen, om jag längtar..

Nu är det snart läggdags. ledig imorgon, självklart eftersom det ska regna, men jag är inte bitter. Ska börja dagen tidigt i Kärringgrillen.

Mammas dag igår..

Igår var det mors dag. Vaknade tidigt trots att jag inte var hemma förens väääldigt sent i Lördags, eller tidigt i söndags om man vill säga så. Åkte till Mormor och fixade ett kort till mamma innan jag och mannen begav oss´bort till "våran" brygga i Älven. Mys att bara ligga där och ha det skönt i solen, jöt verkligen till fullo. Efter nån timme fick det bli en snabb dusch hemma innan vi åkte till Moster på Morsdags fika med släkten. Mamma fick av oss barn ett par Converse, eller pengar till ett par. (jag hoppas hon köper en färg jag inte har :P) Skämtåsido, hon har pratat om det så länge nu..

En massa tårta äppelkaka och mys med släkten senare åkte vi hem och däscka i soffan innan jag var tvungen att hämta cykeln igen. Gjorde godaste maten och begav oss upp till älsk Farmor där Svärfar och B befann sig :) Somnade som en stock i sängen väl hemma igen..
Man blir allt bra sliten av att festa hårt i dagarna två, men det var det hel klart värt!!


   

En kanon Lördags kväll!

Kan inte ens beskriva hur jäkligt de var att komma ur sängen i Lördags morse. Men tog mig till jobbet och bosatte mig på Stolen i kassan. En frukost och iskall cola senare började jag vakna till liv. Tiden gick segt som bara den på jobbet, men tilslut så fick vi traska hem. Snacka om att sommaren kom till Karlstad i helgen, redan i fredags var det ju toppen väder som även Lördagen bjöd på.

Mannen plockade upp mig hemma och vi begav oss till Svärmor och P för att tvätta och städa ur bilen. Efter en pizza och första cidern började jag komma igång lite smått igen. Det vaknades ju utgång en dag till med Emma.

Hursom efter en dusch och segande mötte jag upp Emma och Jenny på vägen för ett bege oss mot Vågmästaren och trevligt fölk. Satt och myste i solen och sen hos Niklas. En toppen kväll som avslutades på BMB och med båt ute på Vänern i soluppgången. Fler sånna toppen kvällar tack! :) Eftersom jag var ledig Söndagen gick vi mer eller mindre All in även på Lördagen! Haha..



  
    


Sommar Plaza for the last Time

Efter att ha umgåtts med Farmor gick hemfärden med Lovisa och henne klasskamrat Carro otroligt fort till Karlstad igen. Det sa Svisch så var vi hemma. Släppte av dem båda och stressade hem för att duscha och byta om. Hem till Gezon för förfest innan taxin tog oss in till Plaza. Absolut sista! Riktigt kul kväll, om än lång och betydligt mindre lugn än planerat.. Snälla Ida och Martin såg till att jag fick komma hem, tack!

Tråkigt att det inte kommer vara Sommar Plaza mer faktiskt..

           
  
Söta mms-bilden till Mallan som låg hemma sjuuk :/

RSS 2.0