Och i Stockholm befinner jag mig..

Var inte direkt pigg och glad när klockan ringde 07.00 i morse. Stängde va båda klockorna och somnade om i 20 min. Sen fick det bli panik duscha och slänga ned sista sakerna i väskan innan det var dags att åka.
Väl på stationen var jag 2 min innan avgång, kände mig något stressad när jag skulle hämta ut biljetten innan också. Men jag är alltid ute i sista minut när det väl gäller, men hinner också alltid :) 08.20 prick klev ajg på tåget som skulle ta mig hit till Stockholm.
Resan var rätt seg, spciellt då batterierna i mobilen höll på att dö vilket gjorde att ajg inte kunde lyssna på musik me rän 45 min. Försökte läsa och lösa korsord, men blev snabbt uttråkad.
Första gången någonsin som jag åker tåg och det blir en kontroll, fick tom visa leg på tåget. Haha :P

Aja väl framme mötte Pappa upp mig snabbt för att ge mig SL-kortet. Tog tunnelbanan hem till Farmor där jag befinner mig just nu. Käkat matt och sovit en sväng, så rolig är jag.. Men hin är väll van hon också, stackare!

Väntar på att pappa ska sluta och komma hit. Så tänkte så länge gå ned till köpcentrat här och se om jag kan finna mig nått roligt..

Ikväll blir det lugnt, ska faktids för en gångs skull se på Idol hade jag tänkt mig. SKönt med en ledig fredag! Bloggar nog från Pappa den där det lär gå liiiite fortare, inte var dag man sitter på modem med en 15 tums fet skärm. haha

Hej hopp så länge!


Wallander

Åkte förbi videoaffären när jag åkte från jobbet. Tänkte mysa till det lite med älsklingen nu eftersom vi ska vara ifrån varandra en heel helg. Usch vad trist! Så ska kila iväg till soffan och vara lite social nu..

Blir sängen ganska omgående efter det. Tåget ruller mot Stockholm 08.20 till morgonen. SKönt att komma upp i tid och åka direkt till farmor och få sig mat, mumma. längtar redan dit :P Ska fixa absolut sista detaljerna inför Balen i morgon också, sen ev ta mer farmor på en liten shopping runda om det hinns med. Hoppas Hoppas!

Nu ska jag bara se över väskan och sen blir det filmen som sagt.. Hej svejs!

Stressig Torsdag

Vaknade senare än tänkt, vilket resulterade i att det inte blev nån solning som jag hade tänkt mig, synd eftersom det var sista chansen innan jag åker upp till sthlm till morgonen.
Hur som haver blev det i alla fall träningen. Sen hanns det inte mycket mer än att åka och hämta älsklingens bil och iväg till jobbet typ. Snälla Sofia stannade kvar så jag kunde åka hem från jobbet och packa klart det som inte hanns med i morse. Känns som jag glömt hälften men det är bara för att mamma tar med Balklänningen på lördag..

Träningskort

Ja, i går ringde de från Njoy och frågade om jag ville fortsätta träna nu när mitt "provkort" har gått ut. Och självklart vill ajg det. Så idag efter Body Pumpen så träffade jag Marcus och skrev "kontrakt" för ett år. Så nu måste jag, även om inte viljan finns, åka och träna :) Känns skönt att ah det gjort. Blev billigare än ajg tänkt mig också, bara det är ett stort plus..

Det är det jag är mest nöjd över idag, också träningen förstås :P

Onsdag

Promenad, träning och arbete. Det var ungefär så onsdagen såg ut. Trodde först jag skulle få en ledig onsdag hemma i soffan på kvällen, men icke. Som tur var så var vi två så jag hade Sofia att leka med.
Blev som vanligt en godispåse och film :) Haha, vi har så sköna arbetskvällar tillsammans hon och jag. Inte direkt så man gnäller, även om det var lite små segt..


Kyligt

Hade kul borta på Saras jobb förrut. Totalt svagast i Sverige är vad jag är. orkade verkligen ingenting typ, men de andra där borta lär ha fått sig ett gott skratt i alla fall :P
Sara försökte visa och lära mig en del, men det var lika med lönlöst. Haha!

Blev en promenad med Annicka efteråt. brr vad kallt det var, men ändå skönt. Nu ska jag slänga mig in i duschen sen lägga mig i soffan och kolla på det sista av Ugly Betty, efter det är det dags för Desperata hemmafruar också :)


utrotade?

Är de gamla hederliga jazzbyxerna utrotade? Finner de inte nånstans i hela jäkla stan. Tråkigt tråkigt. HIttade dokc ett par på H&M igår, så de fick det bli idag i stället. Dock är det ej sådana jag letat efter, men får kolla i sthlm på fredag :)

Hittade heller inga örhängen till mitt halsband så får ta det jag ahde på min bal, blir minst lika fint det. Blir heller ingen frisör, ska göra mig iordning själv. Lockar håret och löpte ett diadem idag som jag tänkte att jag sätter i. bara hoppas att det blir bra nu också. Det är ju trots allt inte min bal så :P

Nu ska jag slänga på mig träningskläderna, åka och hämta upp Sara sne iväg till henne jobb och bli lite starkare. Pfft, eller mja.. försöka i alla fall ;)
Senare blir det en promenad med Annicka ev. Beror lite på hur länge ajg blir kvar hos Sara.

Kvällen ska jag tillbringa till att bara ligga i soffan med älsklingen. Kanske börja små packa lite så jag inte glömmer nått tills jag åker till Pappa på Torsdag.

Shopping

Väntar på att mamma ska komma ohc hämta mig, sen ska vi häämnta mormor för att sedan åka ned till stan och kolla in de sista för balen på lördag.
Hoppas jag finner det jag ska. Funderar även på att strunta i frisör och fixa iordning håret själv.. Inte bestämt mig ännu, men måste göra det idag.
Ska även förska finna mig ett par jazzbyxer idag också :)

Nu ringde mamma, måste kila ut. hej svejs!

Balfrissa

Åh, dumt dumt dumt. Skulle ju fixa balfrissan med brorsans tjejkompisar. Dock har det blivit strul nu så frisören kan ej. Så just nu sitter jag och letar tele nr till varenda frisör i sthlms trakten. Så detta är vad jag får roa mig med till morgonen när jag vaknar, ringa runt och hoppas på att nån har tid att fixa en frilla. Ska väll inte vara så svårt med tanke på vad många frisörer det finns i Sthlm, men ändå. jag som trodde allt var klappat och klar.

Ska även fixa sista detaljerna i morogn, så som påse (skydd) till klänningen, kolla om jag kan finna mig örhängen till mitt pilgrims halsband jag fick i födelsedags present, annars får det bli den lila uppsättningen av halsband + örhängen jag redan har. Se lite annat smått och gott inför balen så allt är klart i morgon!

Måndag.. igen

Ja, måndag och fredag konstant ju. Vart tar dagarna där emellan vägen? Kan verkligen inte förstå det!

Promenad i morse, sen träning. Spinning och Core. Skrattade mig igenom hela spinning passet. Han som hade det idga var riktigt bra. Dock blev det lite väl mycket flams och trams, men det var ändå kul :) Var lika full i skratt sedan efteråt på coren så orkade knappt med nått där :P

Annars inte gjort så mycket, legat i soffan hos Annicka och halv slumrat lite. Inte velat gjort så mycket annat då det blåst svin kallt ute :(

Varit en snabbis på bergvik och letat efter att par jazzbyxor. Japp sånna där fula man hade när man var mindre, men det är ju sjukt goa att träna i. Hittade ett par på H&M som förmodligen blir mina i morgon, dock ej sådana ajg letade efter.
Skyndade mig igenom Maxi också för att få med mig some food home. Var tydligen behövligt.

Nu ska jag lägga mig i soffan med min naturgodis påse och bara glo tills det är dags att sova..

Sköna söndag

Söndagar är riktigt sköna. För det första eftersom jag vet att jag verkligen är ledig. För det andra så vet jag att ajg är ledig minst 2 dagar till, och för det tredje söndagar är ju alltid söndagar.

Hur som haver så vaknade jag alldelses för sent idag enligt min mening, trodde inte klockan var med än typ 09.00, men ack så fel jag tog mig. Åkte direkt till mormor för att käka och umgås en stund med broder innan han återvände till Sthlm. Mamma och en del av släkten infann sig också. Åt massvis med pepparkakor så nu måtte jag väll ändå bli snäll till jul!? Åh nej, ingen risk säger älsklingen.

Annars spinnat, lika tråkigt som förra söndagen. Han som leder passet på söndagar gör en verkligen inge motiverad alls, men tog mig igenom det ändå.

Kom typ nyss hem från mamma, varit och bytt däck på bilen. En hel del svärord kom från både min och mammas munnar. Haha, de satt jäkliiiiigt hårt kan ajg lova. Och kallt var det också. Till slut kunde vi äntligen skratta :D

Nu blir det mackor med varm O'boy. riktigt känner hur det vattnas i munnen på mgi när jag bara tänker på det, är ju så hungrig just nu!

Dopet

Kom nyss hem från Dopet. Lilla söta Emelie var så snäll och go under hela förloppet i kyrkan så :) Åkte och käkade och fikade efter. De öppnade alla presenter osv. 3 olika skyddänglar lyckades hon få. En exakt sådan jag fick av mamma och pappa när jag konfimerade mig. Sen fick hon massa andra kuliga saker.

Fick ju äntligen träffa border. Fick veta lite mer om balen nästa Lördag. Haha, han är snäll min bror. Han har placerat mig bredvid en kille som heter Paul. Så jag ska komma ihåg hans man. Tack för den storebror! (detta pga att brorsan heter så :P)

Nu blir det snart iväg till jobbet. Tänkte åka dit lite tidigare och gör i ordning. Anna ringde förrut och det krånglar redan med dem så. Tänkte ju åka direkt från dopet, emn vi kom därifrån tidigare än jag tänkt så.

 
Så länge får ni nöja er med en bild på moi och en på älskling!


Kusinbarnets dop

Idag är det dags för mitt lilla söta kusinbarns dop. Ska bli kul. Inte sett henne på nästan en månad heller coh alla säger hon blivit så stor :) Hon är ju så underbart söt lilla Emelie. Kul att det bara är Emelie som ska döpas, så de slipper ha med nån annan. Sen ska vi vidare på efter fika och sånt.

Brorsan är här nu också, kom i går kväll, det ska bli massvis med kul att träffa han. Tror verkligen min kusin kommer bli glad, för hon var lite besviken att han inte kunde komma först, och nu vet hon inget :) Broder har inte ens sett Emelie ännu.

Nej nu ska jag slänga i mig lite frukost sne blir det duschen och leta upp nånting att ha på mig. Packa ned arbetskläder också, åker direkt till jobbet i kväll.

Gårdagens jobb

Vi fick börja kvällen med att pynta, inte direkt snyggt, men man tager vad man haver :P Tack Claes!

Var en hel del att göra när vi kom, sen satt vi mest och töla, kolla SOS Sällskapsresan och käkade godis. Hade väll en ganska lugn och harmonisk kväll kan man säga. Inte fel alls efterosm jga inte var på humör.
Dock gjorde vi hur många tabbar som helst. Snacka om att vi gjorde bort oss masvis. haha.

- Anna talade om för en gäst att han kunde vara julgris.
- Jag stod och svor över "lapp-maskinen" för dne printa inga lappar, till sist insåg ajg att sladden var urdragen..
- Jag skulle hälpa en gäst att ringa efter taxi, men hörde inte vad han sa så jag bröt ihop i skratt.
- Vi tvinnade in oss totalt i varandra när vi skulle ta en varsin galge.
Och så höll vi på under precis hela kvällen..

Ah, det var i alla fall hur mycket dumma grejer som helst vi gjorde. Inte klokt vad klantiga man kan vara. Haha, inte gick det bättre när Anna skulle skjutsa mig hem heller.. men jag kom hem till slut ;D

image249

Dagen i ord

Ja vissa visar dagar i biler, jag i ord..

Vaknade va att jag trodde det ösregnade, vinklade persiennerna och insåg snabbt att det var ännu värre, det snööööade. Usch, verkligen massa vitt både i luften och på marken. Tråkigt tänkte jag och la mig igen och drog täcket över huvudet.

Men iväg och träna blev det i alla fall, trots mina stackars lår. Ja, det är ett evigt tjatande om min träningsverk, men det är min blogg och det är mig det är synd om, så det så :P
Haha, jag och sara trodde vi skulle bli helt själva, men så blev det inte. Tur det, annars hade jag fått cora helt själv.

Nu är jag hos mormor, nyss provat balklänningen och den blev perfekt :) Tack mormor! Nyss käkat också, så är proppis mätt. Ska snart bege mig av till jobbet. Känner inte alls för det, men är väll illa tvingad..

Skönt det vore med en fredag hemma i soffan faktids!

Storebror

Äntligen hemma från jobbet. Kvällen har dock gått relativt fort. Hunnit se de två sista Prison Break avsnitten vi har laddat ner. Hoppas älsklingen kan fixa fler under helgen, det är ju såååå spännande. Jag som trodde denna säsongen skulle vara bajs :P

Imorgon kommer förhoppningsvis mí hermano till stan. Ska bli riktigt kul, vi har inte setts sen i sommras om jag minns det hela rätt. Vi ses med andra ord alldeles för sällan. Men vi hinnetr vyärr aldrig passa in att ses, inte när jag är i sthlm ens. Tråkigt men sant. Så det är riktigt uppskattat att han kommer hit över helgen faktids. Sen ses vi ju redan nästa helg igen :) Synd att jag jobbar hela helgen bara. Men ska ju på dop på lördag så, får försöka ta all min lediga tid till att umgås!

Nu ska jag sova, tänkte försöka sova bort den sista träningsverken som inte blivit bättre av träningen idag :P haha. Får se hur det går i morgon.

Natti, Natti!

Trötter

Usch, blev så trött så trött efter träningen förrut. Vill just nu bara lägga mig och sova en stund. Men går tyvärr inte då jag lovade älsklingen att följa med och lämna hans bil, sen måste jag direkt iväg till jobbet. Är riktigt avis på alla människor som slutar sina jobb nu vid 16 - 17 tiden och får gå hem och vila då :P haha

Hoppas jag får låna med älsklingens dator ikväll med så jag har nått att göra :)

Julklapp

44359-248

Den här söta saken har jag önskat mig i julklapp av älsklingen. Tror chansen är ganska stor att jag kan få den, kanske inte just denna, men en rosa :) Speciellt då han vill att vi bara har en varsin bärbar och inga stationära. Men vi får se vad tomten kommer med..

Uppe med tuppen idag

Tänkte att det var lika bra jag går upp före älsklingen för en gångs skull så blir han glad sen när han vaknar :) Haha, nej så är inte fallet. Vaknade 06.50 och kunde inte somna om, så tog med datorn och ligger nu soffan och ska fortsätta se på Prison break som jag såg i går på jobbet.

Tur var det att älsklingen ville se på fotbollen så jag kunde ta med datorn och roa mig, hade annars blivit en riktigt seg kväll, då det var massa bokningar med på min lista som inte ens skulle komma. Jag som ringde in även min kusin för att det skulle komma så många på en gång..
Aja, fick i alla fall massa annat gjort då hon kunde sköta resten. En pizza paus tog vi oss också innan hon åkte hem.

Annars idag ska jag iväg och sola vid 08,00 hade jag tänkt mig, sen bort till Annicka för frulle och Promenad. Blir även Body Pump idag, får väll se hur det går då träningsvärken håller i sig, dock inte alls lika mycket som i går, vilket är grymt skönt :)
Det är väll typ det som hinns med innan jag ska i väg och jobba..


Tji för vila i soffan

Tänkte att jag efter träningen skulle åka både till mormor och stan. Men det blev snabbt ändrade planer då det riktigt värker i benen. Så tänkte lägga mig här i soffan och slöa tills det är dags för att göra nått annat. Tänkte mig första onsdags kvällen hemma i soffan på hur länge som helst, men tji vad jag fick mig. Blir jobb för min del, både idag och i morgon, utöver fre o lör. Känns lite segt att behöva dra mig ur soffan, men vad gör man inte. Får ladda upp med filmer och åka dit..
Tyvärr innebär detta ytterligare en vecka som ajg och älsklingen knappt ses nått alls. Fan vad booring det är!

Ligger o kollar på Cityakuten nu, tänkte hinna med ett avsnitt av Prison Break innan jag åker till jobbet, måsta försöka komma ikapp dit älsklingen är så vi kan se de han inte sett tillsammans :)

image247

Förmodligen bästa grejen vi införskaffat till jobbet :D


Dagens fixande

Idag har jag träningsvärk, ajaj stackars mig. Fast det är ändå inte lika farligt som jag trodde det skulle bli. Det är ju skönt.  Ska snart gå iväg till spinningen. Får se hur det går med tanke på värken, men gör det jag kan.

Senare måste jag iväg till mormor för att prova balklänningen en sista gång. Måste ju se så allt är perfekt nu, det närmar sig :) Bara 1 vecka kvar tills jag åker upp till sthlm för att fixa och dola i alla fall. Ska bli så kul!

Sen måste jag till stan senare för att kolla om jag hittar några nya skor/sjal till klänningen. Skulle vilja ha nånting i mörklila.. Hoppas jag kan finna något.

Nu blir det frulle i alla fall. Ska möta sara om 30 min så det är dags att lägga på ett kol faktids.. Hej svejs!


Body Pump

Fan vad ajg är duktig. Trots att motivationen inte fanns följde jag med på Body Pump idag. Även om jag körde med absolut lättaste vikterna var det riktigt jobbigt. Känner redan nu hur träningsvärken kommer krypandes.. LÄngtar inte tills i morogn. Kommer förmodligen gnälla ihjäl mig då :P haha. Men det var i alla fall riktigt kul + att hon som hade passet var riktigt riktigt bra. Sånt gillas!

Resten av dagen har mest spenderats i soffan, förskt hinna med att se klart filmen jag inte hann se i Söndags. Gkömde lämna in den i går då vi åkte ned och kolla på hockeyn i stället, så fick betela den ytterligare en dag och då passade jag på att se den idag. Dock inte så bra som jag hade tänkt mig.

Nu blir det på med tofflorna, dra filten över mig och soffläge resten av kvällen. Tänkte försöka att inte somna utan hinna se DH. Får väll se hur det blir med den saken..


Måndag hela veckan

Känns nästan som att det är måndag hela veckna ibland. Men så är det ju inte..

Promenad i morse, efter det spinning och core. Skönt att bara spinna 30 min idag, kändes som ingenting typ :P
Hem och duscha, käka o sen en sväng till bergvik. Hittade dock ingenting, vilket bara var bra för min ekonomi.

Nu vankas det snart hockey. Mora - Färjestad. Hoppas Färjestad vinner eftersom det är borta. Ska ned till Pitchers med älsklingen och Tobben. Käka lite och inta nån cider, ska bli nice faktids.

Väntar på att älsklingen ska bli klar i duschen nu så vi kan åka ned..

Soff-liggar-läge

Det ska intas om en stund.
Sitter här o myser ny duschad och fräsch igen. Hoppat i mjukis kläderna och de über sköna tofflorna. Väntar på att älsklingen ska komma hem från träningen så vi kan göra våfflor. Är så sjukt sugen på det och det var riktigt länge sen vi käka våfflor också för den delen. I allafall jag!

Spinningen var hård, och inte alls lika motivations ingivande som annars. men det gick det ändå. Lyckades få med mig Sara också :)
Hann aldirg med nån promenad förrut då det var DH och Grey's på tv:n innan träningen. Men tänkte försöka få med älsklingen på det också..

Nu kom han så nu är det food strax. hej svejs!

image246

Lediga söndag

Skönt, idag är jag helt ledig. Känns som jag inte varit ledig på as länge, men det är ju inte sant. Räknade dock ut att jag jobbat nästan 40h på bara de dagarna jag varit på nöjes denna veckan. Så gött när jag jobbar långa pass. Det blir mer jobb än jag tror under veckorna, det känns skönt..

Idag är det svåra val som gäller. Soff-liggar-läge, umgås med Modda eller träna?
Tänkte jag skulle försöka hinna med allt. Måste bara få tag i förken Modén så jag evt när hon flyr landet tillbaka till Norge idag.. 
Älsklingen tränar ikväll så tänkte försöka hinna iväg på spinningen då, en promenad i det sköna vädret blir det i allafall :) 

 

Aj aj mina ben

Usch vad sliten ajg var i benen i går på jobbet :P Men akn väll skylla mgi själv som spinnar 1h innan jag ska jobba och springa en hel kväll. Men som tur var så var det väldigt lugnt i går och inte nån stress direkt. En hel del folk, men alla kom så utspritt, det var skönt.
Benen kändes som bly när jag väl i natt kom hem och fick slänga mgi i sängen..

Äntligen fått den..

Ja, i går var vi ned till stan på dagen coh kikade lite en snabbis. Sen åkte vi ut till begrvik. Väl där fick jag lalla in på stadium helt själv medans älsklingen skulle fixa min överraskning. Det var inge kul, fick inte lämna stadium för han, eftersom jag då skulle se vart han tog vägen. Hann med säkert 3-4 varv där inne :P
Äntligen efter 20 min kom han tillbaka med ett paket, men Johanna fick inte röra. Äntligen när vi kom hem så fick ajg öppna. Åh, blev så glad, för där i låg dessa snyggingar på bilden nedanför. Som ajg har gått och kikat på dessa men inte riktigt gett mgi själv tillåtelse att införskaffa dem, då jag har tofflor. Men dessa är sjuuukt sköna och goa.
Älsklingen tyckte jag skulle ha ett par, och efter evigt tjatande och velande fram och tillbaka från min sida tröttnade han nog mer eller mindre :)
Tack så jätte mycket älskling!

Älskar när han gör sånna här saker så man får gå med pirrande känslor i magen. Kan ju lugnt fortsätta med det, då han redan vet vad han ska hitta på till mgi i julklapp. hihI!


44359-243

Dreas, jag älskar dig!

Sköna Lördag

Japp, nu är dne äntligen här. Men vad händer då da? Jo, johanna måste börja jobba 2,5h tidigare än tänkt, så nu blir dagen lite halvt stressig på nått sätt. Åh, men det får väll gå!

Nyss varit på spinning 1h. Jobbigt! Men riktigt skönt. Tänkte först ligga kvar i sängen när sara messa o fråga, eftersom ajg kom hem såpass sent i natt, men fan lika bra att följa med, och det känns löövely nu.

Ska tvinga upp Älsklingen nu så vi kan hitta på nått. Överraskningen ska jag tjata till mgi idag ju, han sa faktids att ajg skulle få dne så :)
Men först av allt nu frukost.

Överraskningen

Inte fått den ännu, då älsklingen fått jobbat över varje dag och jag inte varit hemma när han kommit hem. Han har däremot sagt att efterosm vi är lediga i morogn ska jag få den då. Jag tjatar och tjatar för att försöka få en liten ledtråd, men han är stenhård den mannen! Hmm.. vad kan det vara? Är sååååå nyfiken!

44359-151

Åh, vad skönt med sommar!!!

Äntligen Fredag

Ja, så tänker nog många, men inte jag. För på fredagarna börjar veckans jobb för min del, eller ja med säkerhet i allafall. Men det gör mig ingenting, har ju ledigt på dagarna alla dagar typ i vilket fall, även om ajg jobbar :) Det känns skönt! Tråkigt bara att jag och älsklingen jobbar om varandra hela veckorna typ. När han slutar så börjar jag.. Men i morogn på dagen är vi båda lediga, då ska det mysas o ha det gott. Längtat efter lördag heeela veckan. Inget jobb eller träning på dagen, skönt för vi behöver ses och bli ompysslade av varandra oftare! Känns sjukt att vi bor tillsammans men aldrig ses :(

Annars idag då, fick mig faktids sovmorgon, trots elak vaktmästare som borrade kl 08.00. Lyckades somna om 1h till ändå :) Behövdes verkligen! Sen blev det prommis med Sarisen innan vi begav oss mot träningen. Försökte få med henne in på Coren också, men det var lönlöst :P

Nu ska jag göra mig en haaamburger, sen är det jobb från kl16.00 tills i natt som gäller. Money brother som spelar ikväll. Så trevlig Fredag kväll ska jag ha..

hinner inte möe

Nje hinner tyvärr inte med så mycket när jag börjar kl 16.00, i allafall inte bloggen :P
 
Igår var det jobb, lunchade med jenny innan och sen dorg vi hem till henne för att kika på One tree hill innan jag fick bege mig av till jobbet. En mycket seeg kväll, men även den tog slut :)

Idag har jag varit och solat, ute o gått, varit och lunchat med mamma o mormor. Sen började jag jobba 15.45 och kom nyss hem. Ska bli underbart att få krypa ned hos älsklingen nu.

I morogn tänkte jag faktids ta mgi sovmorgon, om det nu går. Vaknar ju konstant 08.00 senast typ :/ Ska i allafall försöka.

Nu är det natten, så God natt!


Lunchning sen jobb

Ska bara slänga mig in i duschen nu, sen blir det ned till stan och luncha med Jenny, sen blir det jobb lite senare. Börjar dock inte förens 17.30, men ändå. Kommer förmodligen bli en riktigt seeeg kväll, jobbigt. Jag har knappt nån film att ta med då jag sett alla vi har hemma 100 ggr. Får se om jag ev slinker in på score och hyr mig en innan jag går till jobbet..

Ha en trevlig onsdag i allafall!

Grattis till 2år med körkort

Grattis Grattis till mig själv. Idag går min prövotid ute, Jippie! Spelar väll iofs,. ingen större roll, men ändå jag är glaaad :P

Träning

Har nyss kommit hem från träningen. Blev 45 min spinning idag. Innan det var det promenad som gällde. Åh, var så slut efter spinningen så benen skakade på mig även idag, men det är skönt.
Tycker jag är jätte duktig och flitig faktids ;)

Sista dagen

Idag är det sista dagen för min prövotid med körkortet. Har haft det i 2år i morgon!
Herregud vad tiden går fort :D


Tisdags möte

Varit ute och gått, käkat frulle, kört bilar tillbaka hem med mamma och mormor osv. Nu måste jag strax slänga mgi in i duschen för att åka ned till stan o möta Mallan o co för en fika. Hinner dokc bara vara med en sväng, då jag ska vara med på Tisdags mötet på jobbet 14.30, eftersom våran avdelnings chef ej kan närvara. har en hel del punkter jag ska ta upp :P

Stackars mig

Åh, det är så synd om mig! Sträckte mgi i ena skinkan förrut, och det gör såååå ont. Vte inte vad jag ska göra för att få det att kännas bättre heller. Usch, usch!

Ska trösta mig genom att ringa mig vän Mallan, hoppas hon vill tycka synd om mig..


Måndag

Var iväg och hämtade Annicka på hennes jobb i morse, därefter åkte vi till träningen. Blev spinning och core idag. Mötte upp Sara där borta också. Herregud, var så trött efter spinningen idag så benen skakade, men fan så skönt det var. Coren var också jobbigare än i fredags. Blev en promenad efter också, kunde inte göra mycket annat då solen sken så gött.

 

Annars varit ut till Bergvik en snabbis. Sen städat ur en av taxibilarna med mamma och en sväng till mormor. Har nyligen kommit hem nu och ska lägga mig i soffan för att se resterande av fotbollsgalan. Sen blir det nått avsnitt av Prison Break i kväll också bara älsklingen laddat ner dem..

Daddys day to day

Ja, idag är det Fars dag. Var dock många år sedan jag och brorsan beslutade oss för att sluta upp med både mor- och fars dag. Känns bara som en riktigt onödig dag, jag uppskattar och älskar mina föräldrar ändå alla dagar om året, och det vet de.
men självklart ringde jag ändå pappa förut bara för att försäkra mig och han om att så är fallet, och visst var det så :)

Hoppas alla Pappor har/har haft en bra Fars dag!

Söndag, jobb, kvällspromenix och vinterjacka invigning

Usch, var inte alls skönt att kliva ur sängen vid 10.00 i morse. Var bara trött och frusen, ville helst av allt ligga kvar och sova. Men tog mig till jobbet och orkade mig igenom de där timmarna mellan 11.00 - 16.30 typ. Anna, Helen och Elena var minst sagt lika trötta och slitna som jag. Man är inte van att behöva åka o jobba på söndagar då vi slutar så sent på lördags nätterna liksom.
Men vi roade oss så gott det gick, käka pepparkaksgodis, klubbor och fick underbart god mat, så egentligen gick det ingen nöd på oss.

Tänkte åka o träna när jag slutade, men ville hellre umgås med älsklingen, så vi åkte till Bergvik och käka McDonalds och bytte mina träningsbyxer till ett par andra.
Sen åkte jag hem och älsklingen på träning, lyckades självklart somna en sväng i soffan.

Men nu har vi ganska nyligen varit ute på en skön härlig kvällpromenad runt området. Så mysigt nu när vi fick lite snö igår kväll, som dock bara är mer frost och is nu, men ändå :)
Fick leta fram vinterjackan och inviga den för denna vintern. Dock hängde jag tillbaka den då det känns lite för tidigt ännu att ha den framme, i allafall på dagarna..


   
Me, We and He with the big H!

Wöörking, wöörking

igår på första jobbet var det mer eller mindre kö konstant från det att ajg började tills 5-10 minuter efter att vi stände. Det var inte kul alls. Men det gick och vi kämpade oss igenom det med. Tog oss över 1h att stänga och städa, mycket mindre kul. Var ganska lättad och glad när vi slutligen närmare 1,5h efter stängning kunde låsa och gå hem.

Skyndade mig hem, duschade och slängde i mig lite käk, sne iväg till nästa jobb. Där var det desto lugnare, inte alls lika mycket folk som förra helgen, vilket var otroligt skönt. Ändå rullad ekvällen på ganska fort, och det gick fort och smidigt ut. Kom hem i någorlunda vettig tid i allafall :)


44359-236
 
 Me, Chatarina and Kristin at "repan"!

Det söta kortet med den söta texten

Här är det söta kortet som låg i hallen i Fredags när jag kom hem, med den extrem,t rörande och underbara texten i. Hihi, Tack älskling!


44359-235

Jobb hele dan

Ja börjar om 1h på Melkers, och jobben kommer gå i ett tills klockan blir typ i alla fall 03.00 och ajg får gå hem från nöjes. Ska försöka hinna hem en snabbis emellan. Tråkigt att jag inte hinner se älsklingen nått på hela helgen typ, eller jo nu en pytte stund. Jobbar i morgon också mellan 11.00 - 17.00. Sen en massa andra grejer som ska fixas. Men det är snart måndag eftermiddag/kväll :D

Min romantiska sötnos

I går när äslklingen skulle gå hem från mitt jobb, så sa han att ajg skulle få en överraskning till veckan. Åh vad nyfiken jag blev!
Sen så när jag kom hem låg det ett sött kort på golvet mitt i hallen, med världens sötaste text. Åh, han är så söt älsklingen. Blev helt rörd så jag stod och grina för mig själv lite tyst i natt innan jag kröp ned bredvid han i sängen..

Åh, jag är så lycklig att vi har varandra. Kompleterar varandra så bra, och vi är det bästa vi har :D
Andreas, jag älskar dig!

Nu undrar jag fruktansvärt mycket vad överraskningen till veckna är för något!? ;)

(kommer ev. bild senare)

Fredag

Blev en stressig sådan som väntat. Följde med på coren efter spinningen, och det var jobbigare än ajg trodde. Har ju noll muskler i magen typ, haha. Men nu har ajg i alla fall provat det och tänker fortsätta.
Skynda hem efter träningen och duscha, stressa iväg till Annicka, käka mat och skjutsa sen iväg henne till jobbet. Fort tillbaka o byta bil för att själv bege mig av till jobbet.. Och wow, jag var för tidig, känns som det kan vara bra då jag varit typ sen 100 senatse gångerna. Iofs, kan man väll säga att vi har en liten typ av "flex" tid, men samtidigt inte.

Kvällen var seg, blev som befarat att jag jobbade själv. Men älsklingen kom o häls apå efter som han o han vänner var ute, sne kom Sofia in o töla en stund :) Kollade upp lite för morgon dagen då det är vi två som öppnar, as usually!

När klockan äntligen blev 01.15 fick jag åka hem. Går ut till bilen och precis bakom går jag försiktigt över en is fläck..Poff, så ligger Johanna på marken. Skööönt! Lyckades landa på min höft jag har ont i också, kändes mindre bra..

Regnet det bara öser ned..

Ja fy vilket tråkigt väder det är ute. Det verkligen ösregnar :( Inte alls kul att gå ut och skjutsa älsklingen till jobbet förrut, hade hellre legat kvar hemma i sängen. Men som tur är så är det ju inte kallt ute i allafall, det är skönt.

Idag blir det spinning och ska även testa core. Sen hinns det inte så mkt mer än att åka hem o duscha o göra mig klar för jobbet. Ska skjutsa iväg Annicka till henne jobb o sen börjar jag jobba själv direkt efter det.
Hoppas det är nån mer än jag som jobbar i kväll, annars lär det bli en seeeg kväll. Men det är det nog.
Hoppas även det slutar regna tills dess så jag slipper ta i alla blöta jackor.

Nu är det strax dags för frulle..

44359-161

Det är ju så här skönt väder jag vill ha, året om!

Dagen hittills

Solning, promenad och frukost. Så långt har jag hittills kommit idag. Dte går inte direkt fort. Tänkte följa med på Bodypump, men insåg ganska fort att det inte var en smart idé med tanke på att ajg jobbar konstant hela helgen och då orkar jag inte med nån träningsverk. Så får testa en annan gång..

Blir nog relativt lugnt och harmoniskt resten av dagen, ska ev iväg o kolla på bilar i eftermiddag, sne byta däck på älsklingen bil. Ska försöka få han att bara ligga hemma i soffan med mig ikväll..

Nu blir dte i allafall en lång varm dusch!

Träning al day long

Har tränat hela dagen känns dte som. Morgon promenad i morse, spinning på dagen o sen gick jag massa till. Avslutade det hela efter att ah varit hem o duschat o blivit fräsch, med att gå till Annicka och få mig food. Älsklingen kom nyss och hämtade mig. Ska sätta Grey's och Bonde på inspelning nu, sne bär dte va till jobbet..

Köpte träningskort idag. Dock ett för bara 3 veckor så ajg får testa, sen får jag se. Men som det känns nu vill jag verkligen fortsätta. Perfekta tider passen ligger på.. iaf. spinningen, dock ej dans passen :( Sen att spinningen bara är 30 och 45 min är gött, för då ger man ju allt hela tiden typ och ajg blir mer motiverad till tt träna :P


Hård dag

Oja, vilken hård dag det varit. Åkte bort till Annicka för att ta en daglig promenad i morse. Höll på att aldrig komma fram då det blåste satans mycket. Helt slut i benen när jag väl var framme, och det är inte ens 1km dit :P När jag väl kom innan för dörren passade regnet på att ösa ned, så vi valde att flytta fram promenaden en stund ihopp om att solen skulle visa sig. Annicka åkte på träning och Johanna somna vackert i soffan.

Slutligen kom solen fram så där på eftermiddagen. En lång promand blev det, men fy så jobbigt. Gnällde konstant första 30 minutrarna. Fan mina ben var så sjukt stumma efter spinningen igår. Gjorde riktigt ont i smalbenen och jag kunde inte gå normalt. Haha, men efter halva varvet var de mjuka och jag var fit for fight igen. Kändes skönt när vi kom tillbaka in igen.

Nu på kvällen var jag och Älsklingen ut till IKEA en sväng. Inhandlade ramar, "gardin sak" jag tjatat så om + såna där luckor till väggarna. Komme rinte på vad de heter. Men nu äntligen efter 100år börjar sovrumet att ta sig. Dock inte velat gjort nått innan då vi inte visste hur vi skulle göra med garderoben, men det vet vi nu!
Var snabbt in på Maxi o köpte candy, o lite smink grejer också. Blev ett par träningbyxer¨på H&M, som visade sig vara way to tiiighta när vi kom hem, icke snyggt!

Legat i soffan och degat med chirre, dipp o godis. Kollat på fotbollen och DH. Fast somnade som vanligt ifrån det sistnämnda så ska se klert sista 20 min nu innan det blir sängen..

Mys Med Mallan o Mallan

Åh, skönt. Tvätten är hängd och klr för idag. Känns som att jag tvättar varenda dag. Så jäklans tråkigt när tvättstället står framme jämt. Men hatar att ha kläder i tvättkorgen!

Var till mormor en sväng förrut. Provade balklänningen och nu sitter den som ett smäck. Verkligen helt perfekt! Är jättenöjd. Mormor ska bara sy de "riktiga" sömmarna upptill så är den klar sen. Tack mormor, är riktigt super nöjd med den nu.

Åkte bort till Malin med Mallan förrut. Bara degat i hennes soffa med söta kissen Selma och Prison Break typ. Fats fick ju knappt se nått då de två tölar som galningar :P

Nu är det läggdags för min del så, Natti NattI!


Spinningen

Så då har man varit och spinnat med Sara då. Var ett rätt skönt pass eftersom det bara var 30 min. Tur jag inte var enda som var "ny". Haha. Jobbigt var det men jag är nöjd nu så här efteråt. Funderar på om jag ska köpa kort där o börja spinna mån,ons,fre. Men jag vill även gå på deras "dans" pass, odkc ligger ett av dme på fredag eftermiddag/kväll när jag alltid jobbar :/ Men får se.. Ska bli skönt om jag akn bli motiverad att börja iaf.
Kändes som att det var rätt skönt folk och stämning där också.

44359-234

Njoy.. old Pulse!

Måndag.. igen

Så var det måndag igen då. Dock gick förra veckan väldigt sakta. Kan inte alla veckor gå så sakta? :/

Nu ska jag strax slänga i mig lite frulle, sen bege mig bort till Pulse/Njoy. Blir ingen träning ikväll för våran del, älskingen hinner inte. Så jag får följa med Sara på lunch spinningen nu kl 12.00. Känns bättre för min del för den är endast 30 min i stället för 60 min som det skulle varit ikväll.

Sen får vi se vad dagen fortlöper med, ska försöka komma ut på en promenad sen, eller bara ute i det sköna vädret iallafall. Kanske blir mormor o kolla hur det går med Klänningen också :)

Spinning

I morgon har min kära svärmor sett till att lura mig och älsklingen till att träna. Så snäll som älsklingen är bokar han in oss på 60 min Spinning i morgon kväll. Åh, jag längtar inte. Kommer ha feta träningsvärken på tisdag. Men hoppas det är bra på Pulse/Njoy så man kanske kan bli motiverad att fortsätta.
Har ju tots allt dubbla tränings polare i sånna fall, både Annicka o sara, det är ju bra eftersom jag inte gillar att träna själv..

Men först ska vi överleva morgonens pass, för Spinning it is!

Mys söndag

Åkte till video affären och hyrde film när jag åkte från mormor. Flyboys har ajg för mig den heter. Nån typ Pearl Harbor liknande för män, som det står på fodralet :P
Sen blev det till Ica o köpte naturcaandy for me and chips och dipp to my darling. Oja, jag är en nyttig människa, eller försöker vara lite nyttigare. Nötter är ju bra för kropp o själ, det säger Anna Skipper (om ni frågar mig!)

Såg på Ensam mamma söker förut. Det blev som jag ville, det blidde en kille ;P Nje men allvarligt, det blev det ju. Till det fixade vi oss käk, eller våran granne till pizzeria fixa oss lite käka. Kycklingrullen var minst lika god som på romstad, vilket ajg inte trodde gick att vara..

Nej, nu måste vi se filmen så jag får sova snart, känner jag mig själv rätt så lär jag inte orka se hela filmen heller, sover förmodligen innan kl 22.30.

Min fina klänning

Var till mormor och visade henne hur klänningen sitter nu. Det är en bit på varje sida i midjan, och nån centimeter upptill, som ska sys in. Hon skulle kolla på det och fixa det i morgon typ, så jag kan åka dit snart igen och prova den. Kommer sitta som ett smäck och mycket finare än på min egen bal förra året. Förhoppningsvis iaf. :P
Åh, längtar massvis till balen när man förbereder en massa. Ska leta sjal och skor nån dag i veckan. 

Tog oss en fika, mumsiga bullar! Sen kom moster och vi alla tre tog en promenad. Mörkt och kallt som bara den. När vi kom tillbaka slocknade jag fort i soffan.

Soliga söndag

Hittills har jag hunnit avverkat en promenad på skutis med Annicka. Så jäkla gött väder ute. Solen skiner och det är typ 6 grader varmt. Det är trots allt 4 November liksom.

Frukost har jag fått i mig och nu är det dags att hoppa in i duschen. Tänkte åka till mormor sen och ta med mig balklänningen så hon kan kolla på den. Måste även lämna in den på "kem" så den blir helt fin.

I kväll har jag beslutat att det blir slapp kväll i soffan med lite godis och mys. Inte käkat knappt en enda godis bit på hela veckna me rän några nonstop's, så idag är jag värd det. Första kvällen på hela veckan som ajg coh älsklingen är hemma båda två också.

Först är det handling, så vi har nått gott o mat,  som gäller och fotbollsträning för honing.

Trevlig söndag!

Ljuvliga slappa Lördag

Vaknade inte förens vid 11, men då var det slut sovit för min del. En viss mr Kisse skulle leka med mitt halsband och rev mig på halsen som bara den. ajaj!
Upp ur sängen och ned i soffan, så långt kom jag. Fick frukost serverad.
Resten av dagen spenderade vi halvsovandes i en var sin soffa. Snacka om snygg syn, två bakfulla fräscha människor :P Stackars Peter, haha! Såg på fredagens Idol och en massa annan skit på tv:n.
 
Idol var rätt kul, inte stet det end enda fredag efter uttagningarna typ. Trodde inte Marie var så sjukt duktig på att sjunga!

Sen var det dags att bege mig hemåt för att göra mig lite fräsch med dusch osv. Slängde snabbt i mig lite käk o åkte iväg till jobbet. Segt som bara den första timmarna, men hann med en hel del innan det började rulla in folk. Annars var det en helt sjuk kväll. Folk slet i min arm för att få hänga in jacka. Hur i helvete ska jag kunna hjälpa nån då? :P Åh, jag var lagomt arg! Sen alla idioter som står o skriker mitt namn, i går var jag riktigt bra på att ignorera verkligen allihop! Annar gillar ajg mitt jobb som fan :)
Kom inte därifrån förrens vid 03.30 då vi alla som vanligt köar för att få räkna kassorna.
Hann knappt lägga mig i sängen förens jag somnade riktigt gött..

Afterwork i fredags

Fick skjuts med Annicka o Peter efter många vändor hit och dit. Annicka ksulle ju ned själv så det var ju bra. Träffade älsklingen o de där inne o drack o roade oss. Sen kom mallan o mommo o joina mig. Det blev drink efter drink och lugnt skulle det vara :P Oja! Jag och Malin hängde mer i Baren än nån annanstans. Dum i huvet som ajg var orkade jag inte hålla mig ifrån cigarretterna då heller. Fet ångest över det hela kvällen, men fortsatte röka. Smart efter 4 dagars uppehåll!

Gick till Bk för fylle mat redan vid 22.00 typ. Mötte upp Mirja och Kristin o fortsatte mot ankan när älsklingen o de åkte hem. Där blev det livat och möe dans med Martin o co från Linköping.
När mirja åkte hem o Kickan försvann var det dags för Johanna att åka hemåt. Mötte Annicka o hennes vänninor utanför o åkte bussen hem. Smarta jag tar samma buss som de, bomb säker på att den skulle gå förbi mig, o den gick inte in hos mig inte, följde med o sov hos Annicka o Peter så jag skulle slippa gå helt själv den långa hemska mörka vägen. Stackars älskligen var orolig eftersom min mobil dog 1 sek efter jag messade han.

Somnade riktigt skönt, med en uttråkad och retsam Rocco bredvid mig istället för min honing..


P-böter

Var upp till kyrkogården förrut och satte en krans på farfars grav och gjorde det fint :) Gick upp ohc tände ljus hos morfar också. Usch vad man saknar dem när man är där! Annars också, men känns så himla mycket när man är där.

Åkte till mami och fick mig godaste laxen ever, hjälte dem med datorn och kikade kameran de införskaffat. Fick mig på köpet en p-bot på 200:- Jippie vad kul! Trodde inte de var så noga borta hos dem, det är det aldrig. Men jo visst idag bara för jag hade noll kronor på mig så ;P Blev lagomt glad. snälla mami skulle ta den åt mig, tack! Men ändå, kändes lagomt onödigt.

Så det har inte blivit nån shoppping för min del idag. Fick mig en p-bot och dåligt samvete över ciggen istället! Bra dag idag.

Ska iväg o hämta Annicka om en stund, sen skjuta ned henne till stan igen. Ffter det blir det hem o göra mig i ordning för att själv bege mig ned på afterwork med älsklingen, tobben, kristin m.fl. Hoppas på en trevlig kväll :)

syndat

Åh, jag har syndat. Orkade inte hålla mig från ciggaretterna. Var nyss ute o tog en, som smakade skit! Så det är bara att börja på ny kula. Men en enda på 4,5 dag är jävligt bra av mig ändå! Fats måste erkänna att ajg känner mig riktigt besviken på mig själv just nu.
Ska inte bli nån mer nu!!


Sköna fredag morgon

Vaknade för typ 30 min sne när älsklingen åkte. Snacka om att det var kallt då, sovit med fönstret öppet och ute ligger det pyttelite under nollan, dock är det gör soligt. Det är extra skönt att slänga på sig även älsklingens varma sköna täcke så här en halv kylig morgon ;)

Ska lägga mig och kolla Grey´s från förra veckan nu. sen är det fullt upp hela dagen. Känns som att jag har hundra saker att hinna med idag innan vi ska ut. Och det har jag visserligen, tyvärr lite mer än jag hinner med förmodligen.

Ikväll ska vi iaf på afterworken på BMB. Känns som att det komnmer bli en hel del folk. Ska bli kul att komma ut. Var längesen jag var ute på krogen, blir dock rätt lugnt för min del, orkar inte slösa bort hela morgon dagen på att vara bakis!

God Morgon!

Knäppa Tyskar

Ärligt, hur knäpp får man bli? Är folk så desperat av att sola gratis att de lägger sig framför en webbkamera? Tydligen.. läs det här om tyskar :P

Sol i sinne brun inne

Åkte med Annicka o tog till solariet i morse. Kände mig allt för blek och tråkig, men efteråt kändes det skönt. Ska försöka sola en gång i veckan nu fram tills balen. Ingen lust att vara en blekfis i ljus klännign mitt i vintern. Haha

Efter blev det en lång promenad. Har varit så skönt väder ute idag, nästan 13 grader redan i morse när jag gick upp vid 07.30, det är ovanligt numera. Men jag klagar inte :P
La mig sen i soffan och kollade på bonde söker fru och Top Model. Åh, vilket härligt program är inte "Bonde" egentligen. Karl-Petter är ju bara för skön, kanske beror mycket på att han är värmlänning, men ändå. SKrattar så gott med dem alla!

Har verkligen försökt hålla mig någorlunda sysselsatt hela dagen idag. Tanken på rökning har tyvärr inte släppt min hjärna en sekund, men som ni vet har det gått bra ändå :)

Blev även en snabbis ut till begrvik för att leta presentkort, men det lyckades vi inge bra med.

Nu på kvällen blev det en sväng till Lovisa med Mallan. Kul att äntligen få se hur Lovisa o Lunkan bor. Var ju i slutet av sommaren som de flyttade, men verkligen aldrig passat att komma dit. Var så fint så. Och nice att träffa Lova o Malla.

Nu ska jag se på Prison break med min Honing, vi är snart ikapp.

Natti Natti!

image232

Rökfri dag nr 4

Idag är det kämpigt, är så nära till tårar just nu att det finns inte. men känner mig stolt som fan ock vill verkligen behålla den här känslan! Är förvånansvärt possitivt överraskad ändå över hur bra det har gått för min del.

Inte ens tagit till godis som jag trodde jag skulle göra. Så bara i morgon kvar sen får jag käka på Lördag. Duktiga mig!

Har även kommit på att jag ska försöka spara 100 - 150:- i veckan i en bruk. Vilket blir mellan 5200 - 7800:- på ett år. Alltså istället för att köpa ciggaretter, det kommer kännas otroligt bra att se den burken växa. Åh, nu får jag bara possitiva tankar igen!

I morgon ska jag shoppa, bara lite, som belöning för att jag varit så duktig och orkat hålla mig med båda :D

RSS 2.0