Ett steg..

i rätt riktning just nu.. känns bra! Nu hoppas jag allt går som jag vill, livet vore så mycket lättare då.


Uni

Imorse var det en liten genom gång av artikelsök osv uppe på Uni. Inte direkt intressant men kanske bra att kunna. Jag och V satt mest och kollade upp en bok och film vi båda vill läsa som verkar sjukt bra.

Efteråt blev det en lång promenad på skutis med Svärmor och B. Böjds på mat, i vanlig ordning sen var det redan kvällen. Sjukt vad tiden går fort när man är ledig. En snabbis upp till älsklingens farmor och nu landat i soffan.

Jag som tänkte läsa lite mer idag.. det blev inte riktigt så.

Världspremiär

Ska plocka upp mamma om en timme för sen är det Bio time som gäller :D
Michael Jackson's - This is it



Update: Verkligen en sevärd film! Fick lyckorus genom hela kroppen och den gjorde både mig och mamma riktigt glada. Sköm stämmning i salongen och iallafall jag sjöng med i alla låtar ;) Att min vän M är grym på att dansa och så gjorde innan filmen startade höjde spänningen där inne..


Härlig Onsdag

Vilken härlig dag. Vaknade tidigt och tog en morgon promenad med Sara. Så underbart väder så var tvungen att komma ut i solen. Att strömmen hade gått igen, gjorde det hela mysigare att kliva ur sängen. Endast solen som lyste upp lägenheten :)
Hämtade hem min cykel från svärföräldrarna också. Grattis till det Johanna! Den likosm parkerar sig där alltför ofta utan att ta sig hem.. förstår inte det.

Cyklade iväg till gymmet för ett Pump pass. Om jag fick ett skratt. Vi var endast 2 st, tur det, annars hade jag väll skippat det helt om jag varit själv. Det var annorlunda men kul.. snacka om personligt.
Efter en dusch, och tack för strömmen tillbaka, cyklade jag vidare till stan för att möra upp Emma och Johanna. En fika på Espresso House, och sen tog vi den lilla omvägen förbi Johanna och hämtade hennes cykel inna vi begav oss mot en annan Johanna. Det är kärlek! ;)

Hursom var't det kallt och mörkt att cykla hem, men nu sitter jag äntligen i soffan igen..


Hur kommer det sig att man alltid köper gott godis, men ändå alltid lämnar några få äckliga kvar?


Belöning

Eftersom jag har varit så duktig och pluggat heela dagen och nu på kvällen varit på ett 90 minuters kombipass belönar jag mig nu med lite smågodis och en film raklång i soffan. En shoppaolics bekännelser, hoppas bara den är lika bra som den verkar..

Tack H för våra givande samtal idag ;)


Socialpolitik

Forstätter väll denna strålande dagen med att läsa om Socialpolitik, mäkta intressant som sagt! Ikväll blir det pump/spinning 90 minuter, ska bli gött!

Duktiga Johanna

Direkt efter skolan var det bara att ta tag i allt tråkigt här hemma. Städning, tvätt, nya sängkläder rensning, ner mer sommarskor i källaren och upp med höst/vinterns. Handlat och pluggat. Ny vecka - nya tag? Kan man lugnt påstå! Skönt nu när det är gjort och jag nyduschad fått krypa ned under täcket för att släcka ned lampan snart :)


Nya handdukarna från H&M, med matchande matta som ej syns :P


Måste ordna mer hyllor snarast, hatar att förstöra skorna såhär..


Så här är mycket bättre


En del av allt som ska ned i källaren innehållande sommarskor


Älskade sängen ♥


Underhållning på hög nivå

Varit hel dag i skolan. En hel dag med massvis av skratt. Herregud gick ju knappt att få stopp på mig själv när jag väl hade börjat, sne kom en massa andra och fortsatte.
Nytt ämne idag som jag inte tror det var någon som fick riktigt grepp om.. Socialpolitik kännes inte gör spännande, men vi får se.
Hursom var ena läraren underhållande och hon fyllde mig med skratt. Den nya mumin på skolan.
Om dagarna fortsätter som idag, så är dessa två år över väldigt fort.. det vill jag ju inte!
Har jag sagt att min klass är underbar? ♥


Von Hofstenz

Igår bara blev det så att vi kollade på Dansbandskampen från i lördags. OM vi fick oss ett gott skratt till vissa av banden. Men de där unge pôjkera Von Hofstez trodde jag faktiskt var ett skämt.. "Mitt blue Hawai-i". Att de sedan gick vidare till omgång 2 är för mig obegripligt, han kunde inte sjunga stackarn. Men underhållande var det förvisso.. Men de försvann lika fort som de kom..


Kära återseenden

Herregud, jag har ju haft dubbel lycka under förra veckan. I torsdags när jag var ute på Bergvik mötte jag en gammal gymnasiekompis jag inte sett på över ett år nästan. Hur underbart som helst! Saknar dig T. Men om inte ens ne vecka ses vi igen :)

I lördags på jobbet kom en annan gammal kompis in som jag inte träffat sen hon bodde i Stockholm. Kändes som en riktigt bra vecka. Härliga kramar var det och jag jobbade vidare med ett stort leedne på läpparna. Nu vill jag ha lite ledighet så jag kan åka till Oslo och hälsa på N. Skönare människa finns inte. Inte en stund med henne utan skratt ♥


Så var helgen över..

Nu är det den där söndags kvällen igen. Ingen ångest här inte, ser fram emot den här veckan :)

Helgen har gått super fort. Jobbat fre och lör kväll, något små segt men ska inte klaga. Haft resten av helgen ledigt, alltså dagarna :) De har ju iofs. mest gått åt till att plugga inför nya kursen imorgon, men det har gjorts slappande på soffan.

Tjejmys med en drös av släkten hos moster igår kväll innan jobbet. Massa töl, tacos och godis. Sånna lördagar gillar jag ;)
Söndag idag, vaknade upp med en sovande kisse på armen och sen har jag legat raklång i svärmor och P's soffa heeela dagen och läst, sovit och läst lite till. En brinnande brasa breve, en katt på magen och ett uppehåll för pizza hämtning. Skön söndag?
Ska snart slita min man från tv:n och fotbollen så vi kan åka hemåt. Spelar ingen roll att jag sovit massvis idag, lika trött för de. Imorgon är det ny vecka och nya tag :D

Maria Mena - Where were you

Det är är en kärlek för mina öron. Maria Menas röst är helt gudomlig att lyssna till ♥ Att hon dessutom är grymt snygg gör inte musiken sämre!


Besvikelse

I bland kan så lite gör en så besviken. Men det är väl såhär det ska vara förmodar jag? Jag börjar tröttna lite iallafall..

Jag är så jävla bra..

Suttit med tentan en massa idag också. nu är den klar, iväg mailad och det finns ingen återvändo. Hur skönt det känns går inte att beskriva. Fick mail va läraren idag att vi är Godkända på del 1 som vi hade igår. Skönt!

På måndag börjar högskolekursen del 1, Socialtjänstlagen osv. Ska bli riktigt kul :)


En grå dag..

Vilken tråkig dag att vakna upp till. Äntligen ledig, lång sovmorgon tänkte jag. Tji vad jag alltid får mig! Skulle tydligen blåsas löv precis utanför vårat sovrumsfönster. Tack för det käre vaktmästare!

Svärmor bjöd på frulle innan det var dags för en promenad i det ruggiga vädret. Hade varit gött med en hel dag i soffan under en filt med bra filmer idag, men icke! En sväng till bergvik hanns med också.

Mötte upp Jonna för ytterligare en låång promenad. Massa tjöt! Har jag sagt att jag gillar att vi bor nära varandra nu? :D

Nu är det raklångt läge i soffan som gäller.. Inte helt fel!

Hemtenta

Herregud suttit med hemtentan sen jag kom hem från skolan vid 16.30 fram tills nu. Känner mig riktigt duktig. är nästan helt klar med den också, lite fin justeringar och ombedömningar att göra innan den skickas iväg. Ska ju trots allt inte vara inne förens måndag 09.00 så har ju ett tag på mig..

Nu är det läggdags, imorgon är jag ledig.. egentligen ledig hela helgen nu med undantag för lite jobb! :)

Ge bort symboler

Haft en heldag i skolan. Lika givande som alla andra dagar, om inte lite mer tom. Haft föreläsning som kulturmötets symbolik och en massa om nazism hela eftermiddagen. Mycket intressant! Finns så sjukt mycket man inte vet om, alla dålda budskap där ute som finns rakt framför våra ögon men man inte ser. Alla olika konstiga sifferkombinationer.

Det finns vissa symboler som de själva har tagit, och en del som jag nästan anser att vi ger dem. En bit av svenska flaggan har de mer eller mindre fått då vi knappt vågar hissa den, sjunga våran nationalsång osv utan att förknippas med att vara Patriot! Nej så är det inte.. vi är svenskar och det är vi stolta över. Andra kulturer i Sverige vifftar med sina flaggor, varför skulle då inte vi få göra detsamma? Se bara på Norge, de tar varje chans de får att hylla sitt land!

En fråga man kan disskutera i evigheter.. pågår full disskution på vårat intranät om dagen föreläsning, riktigt intressant att se och dela åsikter.


Kombipass

Helt slut i kroppen efter 90 minuter Pump/spinning. Hemtentan är i full skrivning här hemma, men nu har jag tappat gnistan för idag. Det blir sängen nu.. för i soffan får jag inte plats längre, det ser ut så här..


Måndagsmys

Eftersom svärmor och P har satt in en öppen spis åkte jag dit igår efter skolan. En lång promand skulle avverkas innan Bodypumpen men kom inte längre än framför brasan med en skolbok. Varmt och skönt! Jag tror jag ska flytta dit på riktigt, här hemma är det ingen sådan mysfaktor inte..
Ett pump pass senare och det blev mys i soffan med mannen.


En in en ut

Igår fick jag tillbaka min hemtenta vi hade i förra kursen, Godkänd efter den pyttelilla kompletteringen. Skönt! Nu kan jag lägga dem bakom mig och blicka framåt. Hej och hå, den nya tentan som ska vara inne den här veckan fick vi samtidigt igår, kul? Nej! Men kommer vara glad till helgen när den skickas in. Hoppas det går bra, men det vet man inte förens efteråt.

Hursom var det en lång dag i skolan igår, slitna och trötta satt hela klassen och lyssnade hela dagen. En suck här och var innan vi släpptes iväg hem.. Längsta skoldagen hittills kändes det som!

Snart Januari och jag lääängtar!

Det är bara några få månader kvar nu tills vi befinner oss i Januari 2010. Jag längtar som bara den! Har bestämt mig nu, kan inte hålla på så här, måste prioritera lite. Ska bli så skönt!

Men har en del annat att se fram emot innan och ungefär samtidigt också, men den som väntar på något gott.. :)

Headless me..

Den här helgen har minst sagt varit fullproppad med saker att göra. Jobb i massvis på båda ställena, storebror kom igår på besök en snabbvisit sen plusar vi på lite mer jobb så har ni min helg. Gött nu när helgen är gjord och jag har en söndags kväll i soffan tillsammans med älsklingen innan det är skola imorgon :) Skönt! Standard pizzan och film väntar om jag känner min älkling rätt!

Just nu sitter jag hos mormor och försöker hjälpa dem med mammas bokföring. Inte så där gör kul, men det är tid med broder iaf. :)

Datorn lockade mer och ett kort, huvudlöst sådant fick det bli. Klär inte direkt mycket..


Fredagsmys

Nej det finns inget i mitt liv som heter så reterande av hösten. Tog en lång sovmorgon hursom och sne var dte en riktig slöa-i-soffan-dag. Rensade lite i en garderob och såg en massa DH, längre än så kom jag ej. Kombipass träning, ett sådant härligt svettigt som förra fredagen. Underbart!
Sen hann jag endast med en dusch och slänga i mig maten för det vaknades jobb. Mustasch entrade fabriken och det var självklart en mycket lyckad spelning :)

 

 


Shopping

Åkte hem till Moster efter skolan med mamma för ta en fika. Kusinerna var där också och självklart lill plutten Emi. Hon är för underbar!
Hann med lite shopping också iform av nya mysiga höst tröjor från både Gina och Monki, väl behövligt! Dock osäker på om tröjorna från Monki får stanna eller ej..


Situation Agera-reflektera

Haft en riktigt kort skoldag idag. En lärorik "lektion" som bestod av ett skådespeleri hur en situation i våra kommande yrkesroller kan se ut. Jag blev rätt tagen, precis som alla andra. Det var så verkligt! Hade velat vara med mer än jag var, men det kommer fler tåg och jag får skylla mig själv lite.
Hursom var det riktigt intressant att se hur det kan se ut, vad vi gjorde för "misstag" osv, om man nu kan säga så efter att ha gått i skolan bara två månader.


Höstig promenad

Mötte upp Jonna och Sara i morse för en lång promenad längs med älven. Så härligt att vara ute i kylan när solen strålar som den gjort idag.
Köpte med färskt bröd hem och åt frukost tillsammans med älsklingen, det är vi inte allt för bortskämda med.




Skraaaatch

Varit med mamma hela em/kvällen. Åkte runt och letat möbler till oss båda. Jag har nu insett att jag kan vidga mina vyer och inte vara så inställd på en speciell soffa till vardagsrummet. Efter idag ville jag inte längre ha en divansoffa utan det får bli en annan modell. Vill ha en nu, nu, nu. Men det får vänta lite till. Måste gör aom först och inte kollar klart ännu. Men hittat en som är super snygg! :) Mammi hittade också en hel del syggt!

Hursom var vi inne i en butik, och damen där tölade nästan av oss öronen. Tillslut visar hon oss en sista soffa, jag skulle provsitta och SKRAAAATCH låter det i soffan. Hmm.. spännet på mina stövlar gör en 20cm lång reva typ. OPPS tänker jag och försöker dölja den med mitt ben. PINSAMT eller vad? Damen sa inget men herregud vad ska hon ha tänkt, hon måste ju ha hört? Jag och mamma skrattade så tårarna sprutade när vi väl kom ut. Lär dröja lääänge innan jag besöker den butiken igen.
Kan knappt sluta skratta nu!

Hursom nu är det läggdags, redan sovit några timmar i soffan men vaknade självklart och blev gör pigg.


Härligt väder

Hann med en lång promenad med Jonna på skutis efter skolan. Underbart väder det varit ute idag. Lite små kallt, men skönt att komma ut och bara töla va sig lite :) En snabbis förbi Sarisen för att säga Hej också.


Man får vara sliten ibland.. eller? ♥


Självskydd

Åkte iväg till Stora Enso i Forshaga imorse med halva klassen för att ha en halvdags lektion i självskydd. Lärorik sådan om än iskall. Kul att få lära sig lite grunder, trots att jag om en vecka förmodligen glömt allt. Minst 3000 repetioner behöver man för att få ett grepp av dem, vi fick kanske 5 av varje..
Men kan vara skönt att ha ett hum om dem och att de finns där inne långt långt bak. Kan vara till en fördel inom vissa delar av vårat kommande yrke.


Bild


Händelserikt

Eftersom jag går i en skola med elever allt från förskola upp till nian, gymnaiset, KY osv är det nästan alltid aktiviteter nere i caféterian. Kul kan tyckas! Jag själv fick lite små pinsamma minnen upp ploppade när jag såg dessa söta tejer framföra en egen koregraferad dans.. FLASHBACKS á la Hulstbergsskolans Soaré osv. en tid jag minns med lite rosiga kinder..


Träningsvärk

Har ont i precis hela kroppen efter gårdagens Pump. Lyckades överabelasta min axel på något vänster också, inte kul alls. Men stoppade det mig från att åka iväg på ett kombi pump/spinning pass nu ikväll då? Nej! Men skönt var det. Nu kommer jag förmodligen knappt kunna röra mig imorgon, men det får det vara värt. Spinningen var riktigt kul då jag endast varit på denne instruktörens pass en gång, så som han tjoar och stojjar förstår jag att hans pass är fulla jämt. Tråkigt bara att han kör måndagar, samma tid som pumpen.

Hursom nu ska det bytas kanal.. MTV, hur länge ska ni visa A shot at love? Fy fan vilken skit! DH nu ist eftersom jag somnade ifrån det igår kväll..


Visitering

Idag har det varit en mycket givande skön dag i skolan. Älskar dagar då vi varvar mycket teori med praktik. Har fått prova på att yttre kroppsvisitera idag. Lärt oss en massa regler kring det, vad som är lov och inte lov som visiterare osv. Mycket spännande! Finns så konstiga ställen man kan gömma saker på som vi inte ens kan tänka oss. Som ni förstår är det Tema Säkerhet den här veckan :)

Nu inväntar jag Mammi ♥ Allt för längesen vi umgicks nu!! Tråkigt när vi jobbar om varandra hela tiden..

Ikväll är det ett bodypump pass som gäller, ska bli gött att få svettas lite igen :P


It's all about the money..

It's all about the dumdumdubiedidam, and I don't think it's funny..

Så var helgen över..

Vilken härlig fredags träning. Aldrig någonsin varit så svettig som då! Härligt för er att veta.. OM det var skönt! Bästa kombipasset jag varit på :) Nu vill jag kunna gå på varje fredags kombi..
Jobb på kvällen, lugn och rätt så drygt. Inte lättare då jag 20 minuter innan får höra "Synd att du ska jobba, annars kunde vi tagit några cider ju!" Tack för det!

Lördagen bjöds det på frulle borta hos Svärmor och P. Invigning av deras nya braskamin. Mysfaktorn är hög, och snacka om värme. Tänkte mer än nu bosätta mig hos dem.
Vädret var ju helt underbart så det blev en promenad fram och tillbaka till stan.
Kvällen spenderade jag på jobbet, blev lite rikare.

Idag är det söndag och en slapp sådan. Upp tidigt för att åka iväg mannen på hans innebandy. Massa mys med kusinbarnet som var där o också. Sötis Emi!
Ödlade en och annan krona och timme ute på Bergvik, och kom hem några påsar rikare. Efter det har vi legat raklånga i soffan hela em/kvällen. Älsklingen satte på en film så jag passade på att sova då.
Vaknade av att pizzan var beställd och nu har vi sett en till Johan Falk.

Nu är det dags att krypa ned i sängen.


Vila ögonen på Joel Kinnaman är inte så jobbigt..


Friday im in love..

Haft en skön lååång sovmorgon med älsklingen. Sånna här dagar älskar jag!
Nu ska resterande av dagen bara vara slapp fram till träningen i em och efter det blir det jobb ikväll.
Jag är ju som sagt nästan helt ledig under helgen, feels lövelyy!


Mammas Pojke

Härlig dag i skolan igår. 2 timmars lektion om samtalsmetodik, mycket intressant. Fick testa lite på varandra och se hur pinsamt det kan bli i vissa situationer.

Åkte direkt hem för att sätta mgi med restande av boken, men fick snällt åka hem till mormor som var gullig och gjorde mat och lät mig plugga i lugn och ro där. Tack för det!

Kvällen spenderades hos Emma med henne och Jonna. Mys med massa babbel, programmet Mammas pojkar osv. Herregud vilket program, skulle aldrig någonsin kunna ställa upp i något dylikt. Men underhållande var det! :P

Åkte till svärmor för att duna in med kissen på armen..


Ny kamera!

Den här kameran blir min i slutet av månaden, inte för att jag behöver en ny men.. Vissa förmåner är bättre än andra.

Samsung ST550

Från Comviq till Telia

Igår ändrades mitt abonnemang äntligen över till Telia. Absolut inget ont att säga om Comviq/tele2 men det jag har nu är väldans mycket mer ekonomiskt, kanske med tanke på att det är ett "via jobbet" abonnemang :)

Shopping

Följde med H förrut för att införskaffa henne en bärbar dator. Ett bra köp blev det och hon verkar nöjd. Jag själv är mest nöjd att de idag släppte Desperata husfruar säsong 5. Äntligen! Visserligen redan laddat ner och dett några av dem, men har ju resterande boxar så :)


Studiebesök

Haft PBL hemma hos S heela dagen idag. Skönt att slippa åka ända till skolan ibland för oss som åker dagligen annars. Hursom blev vi iprincip klara med arbetet som ska in senast fredag. Känns hur bra som helst!
Jag och N var iväg på ett studiebesök/intervju, som tyvärr blev ganska misslyckat. Inte alls som vi tänkt oss! Frågorna vi ställde fick vi ganska flummiga svar på osv. Tråkigt med kul ändå att ha hört och sett lite lite. Samt att det blev ju en erfarenhet inför nästa studiebesök/intervju :)

Kvällen har jag spenderat med näsna i boken, eftersom jag somnade igår har jag idag ist. läst nästan halva så tar jag resten imorgon. Känner mig riktigt ambitiös ju ;P

Måste bara få tala om hur mycket jag tycker om alla i min PBL grupp (även klassen). Det skrattas konstant när vi ses och det är väldigt mycket mys :) Haha! ♥

Sov dags snart.. i morgon har vi lektion i Samtalsmetodik, ska bli kul. Sen slutar vi vid 12 och då tar jag "helg" :)

Så var några dagar till förgyllda..

Efter en slitsam helg var det dags för skola igen i måndags, skönt! En timmes lektion med uppstart av nytt ämne sedan PBL hela dagen. Nytt ämne = massa nya disskutioner!
Tog en lång skön höst promenad med svärmor innan det blev läge raklång i soffan.

Tisdagen var en lång dag i skolan med PBL hela förmiddagen och lektion på em. Kändes skönt att vi kom så långt med arbetet som vi gjorde och hade ett hum om vad vi gjorde, eller ja.. :P
Hursom em lektionen sov jag mesta dels bort. Opps!!! Men vaknade till lagomt tills vi slutade ;)
Hem för träning, Pump/Spinning.. älskar det kombi passet då man får två flugor i en smäll. Tänkte sne vara duktig och läsa en massa när jag kom hem. Hann in i duschen sen slockande jag med boken i handen innan 20.30. Vaknade i morse riktigt utvilad, då iallafall. Hur underbat som helst att få så mycket sömn i sträck. Tror jag har en hel del sen helgen och tidigare att ta igen! :)


I was broken and alone..


Arbetshelg

Haft en riktig jobb helg. Började ju som sgat i fredags, min enda lediga dag på hela veckan blev det jobb. Och sen dess har det fortsatt. Fick hoppa in tre timmar tidigare igår kväll också vilket gjorde att hela den dagen försvann. Har bara hunnit hem från ena jobbet, sova och upp iväg till andra, hem käka och iväg igen. Så härliga mina arbetshelger är :) Men det är tur jag har bästa jobben då!

Efter jobbet idag har det tränats. Gjorde godaste maten och kom tom ihåg att ordna matlåda. Inte illa! För sörsta gången på hela helgen har jag nu placerat ner röven i soffan. Känns underbart!
Egentligen skulle nog skolböckerna behöva plockas upp.. men det känns som att det får vara idag också. En film och mys (läs: somna) med älsklingen nu..

Förövrigt var det en tjej på jobbet igår som hade en skit snygg piercing, kanske totalt onödig men grymt snyggt.. enligt mig! Finner ingen bild, men det här var också sjukt snyggt!


dermal anchors Pictures, Images and Photos
BILD

En fin fredag

Men bankande huvud en strålande Fredag var det bara att bege sig in i duschen och iväg till jobbet. Tur jag tog det relativt lugnt i tors. Satte mig på stolen i kassan och där satt jag mest hela dagen. Tröttheten slog till rejält efter 14 tiden typ, och lunch på det sen och det kändes kört.

Fick skynda hem från jobbet för att komma iväg så fort som möjligt och försöka komma ikapp mina "garderobs" kollegor som redan hunnit med AW på BMB. Första drinken gick segt, som alltid dagen efter.. men sen slank de ned rätt bra. Massa babel och dans i härlig förfest anda innan vi tog oss vidare mot kvällens slutmål.. Taaadaaa.. ankan en gång till. En och annan irriterande människa då deras dansgolv inte är det största. Höll på att bryta ihop av skratt då I inte riktigt orkade hålla sig.
Nöjda och belåtna M's kille hem oss. Tack snälla ni söta!

Tack alla kollegor för en super trevlig kväll! :)


How low can you go??

Tjejkväll och utgång

Torsdagskvällen var det tjejkväll i Stan. Jag som redan varit ned tidigare efter skolan ohc shoppat loss lite åkte ändå ned för att möta upp mamma, Sus, mormor, moster och kusin. Herregud vad mycket folk, gick knappt ta sig fram inne i mitticity när jag kom ned. Fick med med lite mer saker hem..

Kvällen vankades det utgång, super taggad var jag ända tills de ringde från ena jobbet och frågade om jag kunde jobba fre. Bestämde mig för att vara nykter, men suget kom mer och mer så det blev inte riktigt så. Super trevlig kväll med några tjejer ur klassen och några till hemma hos H innan vi traskade vidare till Ankan för att fortsätta kvällen. Tack tjejer!


Redovisning

Efter allt krångel vi hade i Ons måste jag få säga att våran redovisning gick över försväntan bra! Allt flöt på trots lite prat i mun på varann. Kul att få berätta om där vi va och absolut att få höra om alla andra ställen resterande klassen varit på.
Speciellt kul att vi är 4 grupper i klassen, vilket resulterade i 4 helt olika redovisningar, ingen var den andra lik. En väldigt kreativ klass då det kom allt från Youtube film, egen gjord film, inspelad intervju o rollspel m.m :)
Var riktigt lättad när redovisningen var över.. Att vi sen fick massa possitiv kritik lyfte oss ett steg uppåt!

RSS 2.0