Tjejkväll på stan

Tog en promenad till stan med Jonna för att kolla in vad den årliga tjejkvällen på stan hade att erbjuda. Inte värst mycket som vanligt men fick med en del hem ändå. Mest E som fick sig mer kläder. Den gröna drakdressen är jag mest nöjd över ;) Mamman fick unna sig ett par skor.. vilken tur i ordning det är jag unnar mig det sen han kom vet jag inte :P Pappan fick sig allt en present han med!
Mäktae inte med så länge då det är på tok för varmt överallt, och egentligen varför åker man ned sånna dagar/kvällar? Bara en massa folk överallt och man nappar inte på några av erbjudandena. Men hursom är det lite små kul ändå.






Utvilad

Vaknade imorse 07.10 av A's alarm. Frågade A om han varit uppe med E nånting under natten eller om jag drömt att jag sovit och kanske glömt att jag själv varit uppe, men icke. Prinsen har alltså sovit från 22.30 igår kväll tills 08 imorse. Hur duktig? Hoppas det kan bli fler nätter. Vi både kände oss något mer utvilade i morse än vanligt ♥

Promenad hele dan

Det känns som att jag och E promenerat hela dagen. Först bort till farmorn för ett stopp och frulle. Sen fortsatte vi runt vanliga promenaden innan vi tog ett stopp hos gammelmormorn och sen hemåt igen. Super skönt då det varit underbart väder :) Skönt för E som först sov en timme i vagnen och därefter 2,5h till. Har bara hunnit lägga ned han i vagnen och ut så har han somnat.


Ninentofflor

Kanintofflor E fått av min kusin L sitter gött på fötterna om kvällen, ny pyjamas va inte fel heller.


Shopping till E

Efter lunchen på stan avr det lite shopping till E som gällde. Strumpor finns stort behov av, samt vantar. Att det som alltid slank ned en hel del annat också antar jag att E inte klagar alls på.






BVC

Varit till BVC idag på läkarkontroll. Gick super bra och plutten sköter sig exemplariskt ;) Vägde och mätte och det uppgick till nästan 58cm och 4875gr. Duktig kille! Ca 700gr och 1,5cm på ytterligare två veckor. att ahn sköter sig så bra har nu resluterat i att vi går sakta från strl 56 till 62, kul då vi har SÅ mycket mer kläder i den storleken.


Dopinbjudan

Nu är det bestämt, den 27 november kommer vi döpa vår lilla Elliot Diego. Att det blir dubbeldop med hans tremänning gör det hela extra roligt :) Inbjudan är nu gjord och på väg ut..

Grattis bästa mormor!

Idag fyller världens bästa mormor/gammelmormor C år och det firade vi med en lunch på stan hele högen.
Grattis Grattis på din dag  ♥

Hole in one!

En något stolt pojkvän som ringde förut på eftermiddagen och meddelade att han slagit sin allra första Hole in one. Så duktig du är älskling! Vad säge rman till det... Grattis? :D


Underbara sol

Lika underbart att vakna upp idag till strålande sol. Dock var både jag och E tröttarre än tröttast imorse men tvugna att kliva upp itid eftersom kusinerna och lilla H kom för den veckoliga promenaden :) Lite små gnällig E som fick hänga på axeln en bit innan han somnade i vagnen.

En sväng till in till gammelmormorn där mormorn befann sig så E fick snoozas på. Och jag fick snooza på Elton. Hann en tur till jobbet för att bestämma lite hur det blir med jobb i December. Blir en del :) Julen är ju given arbetstid på mitt jobb. Tur julafton är stängt och helig för oss alla dock.

Väl hemma gick vi ut och möte upp min gamla handledare K från Lian i våras. Kul att ses då jag knappt sett henne sen jag slutade. En liten promenad och babbel så hennes lille söta F fick cykla runt. Får vi göra oftare, vi är ju trots allt nästan grannar :)

Kvällen har jag och E spenderat hemma sovandes i soffan framför Idol. A kom nyss hem från sin allra sista fotbollsmatch, vad det verkar nu.. men ja vi får väl se! Sängen kallar nu innan ögonen faller ihop helt..



Höst

Vilken härligt höstväder det varit idag. Har haft en lugn dag hos farmorn. Tog oss en promenad så E kunde sova i vagnen, sen passade jag själv på att sova en stund, då jag visste nån såg till E om han vaknade.

Tusen tack snälla mamma för att vi får låna bilen nu. Har jag sagt vad underbart det är att slippa fälla ihop vagnen? Men bra, då har ni hört de både en och två gånger..


Tatuering

Sitter och filar lite på min kommande allra första tatuering. Har alltid velat ha en, men aldrig riktigt vetat vad eller vart. men nu vet jag! Som ni säkert förstår kommer den handla om E ♥ Ni får se resultatet och vad det blev när den väl är gjord.. hoppas inte det dröjer allt för länge.

Födelsedagskalas

Skön helg vi haft. Jag och A har turats om att mata E på natten så vi fått sova en varsin natt och morgon, tänk att lite sömn kan göra så mycket. Men skulle gärna vara vaken dygnet runt, året om om det skulle behövas. Allt för min älskade son ♥

Idag ska vi på kalas till min mormor med hela släkten. Mums med hennes goda tårta och bullar m.m.

Underbara morgon!

Vilken mysig morgon det var igår med både man, barn och hund i sängen ♥ A åkte på golf tävling och vi andra tre myste ihop oss i soffan innan mamma kom och hämtade hem Elton.

Jag och E följde med Svärmor till gammelmormor M en snabbis innan vi åkte hem till dem för att inviga  nya babysittern och invänta A och P från golfen. Kvällen bjöds på mat och slappande hos dem innan vi åkte hem och somnade riktigt fort alla tre.


Myser med tutte och snutte :)

Efterkontroll

Idag skulle jag avrit till MVC för efterkontroll. Typiskt nog är min riktiga BM sjukskriven och den ajg skulle till idag blev sjuk. jaha, bara vänta över en vecka till.. Och jag som ville ha det gjort innan jag börjar träna om en vecka igen, men men..

Fredagsmys

Haft två dagar som inte behöver kommas ihåg nått nämnvärt. Lugna sköna dagar hemma hos farmorn då vi inte orkat mycket annat. Igår kväll skulle vi mysa med mat och film när A kom från jobbet, sgat och gjort maten på bordet (nästan) och en film.. men däcka efter halva. Egentligen borde jag få pris för att jag alltid somnar, tror jag är bäst i världen på't.

Ikväll har jag hursom lyckats hålla mig  lite mer vaken. Vi tänkte ta oss till Nöjes för att se Sabaton spelningen, men ingen av oss hade ork så vi tog en sväng förbi bolaget och unna oss lite hem. Välförtjänt tycker jag ;)

E har somnat för natten nu och vi ska snart göra det samma. Har plutten Elton på besök och det ska bli mys at ha han i sängen inatt, längesen!




Jumobpack

När man har en liten får man köpa stort..


Onsdag

En lång, lång promenad med kusinerna och lilla H på fm. Underbart härligt höstväder ute. Lite småkyligt men ändå strålande sol :) Pluttarna sov lika gött den här gången.

En dusch och lite mat senare kom mormorn och plockade upp oss. Snälla hon har lovat vi ska få låna hennes ena bil tlls den säljs, underbart! Då hinner vi verklgen fixa våran andra samt att vi får en bil där vi slipper dela vagnen i två när den ska in i bilen.. hur gött som helst! :)
Hursom en snabbis till bergvik innan det vaknades nybakade bullar hos gammelmormorn. Har jag sagt at jag älskar hennes bullar?

Hem till mannen för en em/kväll med mys i soffan alla tre. E sover sen en timme och vi ska strax göra det samma, men först ska jag fortsätta dra filten öve rhuvudet till Kungarna av Tylösand.. pinsammaste programet någonsin!


Sol i sinne..

Tog en promenad till farmorn (tack för hjälpen!) tidigt imorse för att lämna E, åkte ned till stan för att slänag mig i solariet. Lika gött denna gången! Möte på AMS som jag inte hade behövt gå på, men nu är det gjort iallafall. Dusch och hämta E innan vi tog en promenad till stan igen för att möta Emma och luncha ♥ En snabbis för div inköp som ajg egentligen inte skulle ha innan vi vandra hemåt till A.

Spenderat kvällen hos mormorn. Jag och mamma byter alltid så hon får gosa med E och jag med Elton, bästa älskade vovven! Sett på Idol och fått oss godaste räkmackorna. Nu är det läggdags för familjen som gäller.. hoppas kunna sova bättre inatt än föregående.


Barnbidrag

Första barnbidraget låg i brevlådan idag. E's första på 18år..


Förlossningjournal

Idag fick jag nånting kul på posten, nämligen min förlossningsjournal. Kul att läsa den. Det känns verkligen som att det var igår nu när man går igenom den bit föt bit.

Har idag bokat tid för efterkontroll så på fredag ska jag dit. Vill ha det gjort innan jag börjar träna igen, vilket jag tänkt göra 1 oktober när mitt träningskort låser upp sig igen. OM jag längtar!


Inga måsten

Skönt det är när vi vaknar och tar dagen som den kommer. Det tror säkert många är en självklarhet när man är mammaledig, men icke. Gick som vanligt upp vid 08, hann med att plocka och dola lite här hemma, äta frulle i lugnans ro. E har ju sin rutin framför tv:n och sova på fm.
Mormorn ringde så vi tog en promenad bort till gammelmormor så E fick sova gött i vagnen och där njöt han en timme till på altanen innan han vaknade upp.

Mötte upp Jonna och Sara för en längre promenad. Så gött att bara gå och babbla om allt mellan himmel och jord. E passade på att sova lika skönt då och vaknade först på riktigt väl hemma. Åh va jag skulle vilja byta med honom vissa gånger ;)


Vackraste E precis född ♥ Nu är han redan 6 veckor!

Hjälplös

E fick en smärre skrik-och gråtatack som varade till och från i två timmar förut. OM man känner sig hjälplös när verkligen ingenting hjälper. Snacka om att tycka synd om sitt barn! Älskade lilla gubben..
Det är possitiv när de kan prata och tala om vad som är fel.


Tänk vad tryggt allt var när du låg i mammas mage ♥

Söndag

Vilken slö söndag det varit. Efter E's morgonmål somnade vi om en stund, underbart skönt. Har haft en ganska skön natt då A tagit E när han vaknat. Lite små lata blev vi igår vid läggdags, E vaknade när vi skulle lägga oss, så plutten fick ligga mellan oss inatt. det är ju hur mysigt som helst, men inget vi vill göra till en vana då vi alla som sagt sover bäst när han sover i spjälsängen.

Hursom spenderat dagen hos farmorn då A följde med P till golfbanan, som vanligt. Tog med E på en lång promenad och sen slappa vi i soffan.

Valvaka på tv:n u och NEJ vi följer det inte. Har lagt min röst men nu skiter jag i resten, det blir som det blir, kan inget göra.




Bröllop

Stort Grattis till min mammas kusin H som idag blir Man och Fru med sin S. Hoppas ni haft en underbar dag och lycka till med allt framöver! :)

Hoppas mamma och de övriga tagit mycket kort så vi får se..

Framkallning

Har skickat in över 300 bilder på framkallning. Typ alla bilder som hittills finns på E, en massa från resor jag och A gjort tillsammans samt lite blandat. Nu blir det bara till att köpa en massa album/svarta böcker och klippa och klistra :)

Lördag hele veckan

Ja så känns det ju eftersom jag ändå är ledig hela dagarna. Åh vad det ska bli skönt att komma tilbaka till jobbet i oktober igen. Nej ska inte lämna min lille plutt, utan återgår bara till varnnan helg :) Få lite ordning på dagarna igen. Saknar mina tokiga kollegor massvis! :)

Hursom haft en skön dag, uppe med tuppen, men vi somnade om när A kom hem från golfbanan 1,5 timme efter de åkte iväg. Tydligen är det inge roligt att spela golf i vattenpölar.. hmm?? Äsch klene jäklar, på med gummistövlar och ut :P
Vi satte på en film som vi somnade till alla tre innan förtexten ens börjat, trötta någon?

Åkte bort till farmorn med lilla E och Elton och en promenad till bergvik fick det bli. Kvällen har vi spendera här hemma med ett besök av farfar och farbror B, alltid lika trevligt! Nu ska vi slänga på en film och så får vi väl se vem av oss som somnar först den här gången..

Beslut

Har tagit ett skönt beslut. Efter att det bara bidragit till en hel del stress, känslan av oduglighet osv. är det bestämt att ajg gör det som känns bäst för mig själv. Ska inte lyssna på alla andra jävla tiden utan göra det som känns bäst för mig själv. Det här innebär att vardagen kommer bli mycket "enklare" om man nu kan säga så, dock har det inte varit jobbigt eller så på nått sätt tidigare men det underlättar för oss alla tre på många sätt!


Min samhälleliga plikt - Check!

Har med andra ord varit iväg och förtidsröstat idag. Gött det är ur världen och kan bockas av. Så nu kan jag läga allt jäkla politik tjat åt sidan och koncentrera min hjärna på annat skoj istället.


Födelsedagskalajs

Hur underbart det var att vakna upp bredvid A imorse går inte beskriva. En ledig dag för mannen med andra ord och både jag och E stortrivdes. Vaknade vid 07.30 E fick mat innan jag ringde mamma för att unna mig en stund i solariet. U N D E R B A R T var det att bara få lgga där i värmen och njuta utan att behöva tänka på nånting. Skönt att veta E var hemma med sin pappa i lugnan ro.

Sen var dte iväg att fixa present till E's gammelmormor M (A's mormor) som fyller år idag. En blomma och kort på lilla E fick det bli. Iväg till hennes på kalas med massa god fika.
Sen blev det ytterligare en fika hemma hos andra gamelmormorn C (med andra ord min mormor).

Kvällen har vi spenderat i soffan framför Idol med Pizza, inte alls lika got som tidigare. Tur det kanske!



Hade hellre legat så här idag än i solariet, men man får inte alltid som man vill..


Tröttare än tröttast

Idga har inte E varit vaken många timmar. På fm sov han förvisso bara en liten stund innan vi åkte bort till farmor och var sen vaken tills vi gick på promenad. Där slocknade han direkt och sov så skönt, väl tillbaka igen fick han ligga kvar ute och sov där ytterligare, vilket resulterade i att han sov nästan fyra timmar ute i vagnen totalt. Måste varit underbart skönt för honom, skulle gärna bytt. Ser så mysigt ut när de blir helt om stoppade regält i vangen.. Sen var det matdags och en klarvaken prick som farmor fick underhålla så mamma kunde passa på att sova en stund, skönt! E somnade om han också, vaknade för mat och sov tills vi kom hem igen..
Nu ligger de i soffan bredvid mig båda mina älskade killar och sover så sött. Får väl väcka dem och ta med dem i i sovrmmet nu ist.


Stackars liten

Har hunnit med en hel del hittills. Morgonmålet intaget, lillkillen är nybadad och han verkad riktigt njuta. Har varit possitivt att bada han varje/varannan dag så han vant sig. Längtar tills han sitter upp själv i baljan och plaskar, men samtidigt får det inte komma för fort.
Jag har tom hunnit med att få i mig frulle och E sover sött i babysittern bredvid mig nu. Har våra rutiner på morgonen och E stor trivs i babysittern famför tv:n tills han somnar runt 10. Skönt att vi börjar få rutiner på riktigt nu..
Stackars lien är förkyld och det låter inte alls kul att andas. Tack för det finns underbara hjälpmedel även till de små! Dumma mamma som smittat honom, men som tur är verkar det inte gå nån nöd på honom iallafall :)

Nu ska vi bege oss bort till farmor för en lång promenad. Därefter ska jag njuta av en låååång dusch när jag vet att nån ser till E, blir som sagt lätt att man springer ut och in annars. Tänk att sånna saker som va så självklart förut är rena lyxen nu, underbart ♥


Det går i ett..

Dagen har rullat på hela tiden med nånting att göra. Startade dagen med sovmorgon tills 08, inte fy skam. Sen var det dags för morgonmål innan Kusin och hennes lilla H kom för en lång promenad i det sköna vädret. Herregud vad fort tiden går när man bara går och tölar. De små sov så gott i sina vagnar sötisarna ♥
Hem för en snabb dusch och mer mat till lillen innan vi plockade upp mormor för lunch på stan med kusinerna och lilla H. En tur in till H på freesun för att visa upp miraklet vårat också.

Kvällen har vi spenderat hemma hos min käre vän Johanna med Emma. Stackaren Jonna fick bege sig hemåt precis när vi kom pga allergi. Tråkigt gumman, men vi tar't till veckan igen :) Hoppas du kryar på din. Idolmys m.m. Lilla E fick present av Emma. Tusen tack!

Väl hemma hade vi besök av farfar och gammelfarmor N, de väntade otåligt på E. Nu är det läggdags för min del.  A får ta nattningen (som pågår) ikväll då ögonen går i kors på mig snart.



Pussat på den här älsklingen massvis idag! ♥

BVC

Som sagt besök på BVC på öppenmottagning idag. Första gången och det gick fint. Älsklingen har växt om bara den från 3815gr och 54,5cm till nuvarande 4250gr och 56,5cm. Store pöjken våran ♥ Känns lika bra varje gång vågen visar plus! :) Men herregud så fort de små liven växer, vill ha han så här liten för alltid.. känns tryggast så.


Underbara regn

Idag har vi verkligen tagit nytta av vädret. Regn mesta dels och då har vi passat på att hinna med ett BVC besök och en påhälsning hos mormor där det serverades mat och mys med lilla Elton. När mormor åkte iväg på jobb somnade iv andra gött i soffan. Hemma lagomt tills A kom från jobbet och solen tittade fram. Avslutat dagen med en promenad tillsammans och fruktsallad i soffan framför idol, mys.


...

Har gjort lite vettigt på em/kvällen. Åkte med A till mitt jobb för att införskaffa fotbollskanalerna han vill ha, äntligen har han fått dem och en ny box. Nu lär det rulla fotboll och golf tjugofyra timmar om dygnet här hemma.. kul? Tur jag ska börja jobba varannan helg snart ;) Skämtåsido!

Äntligen fått tummen ur och fotat Alfa Romeon också. Nu ska den ut på blocket så vi blir av med den. Renaulten ska vi lämna in så vi får ordning på den och kan ha två bilar sen, behövligt!


Stålpojken

Sonen har fått inviga sin nya (egentliga pyjamas) stålmannen dress. Super söt är han i den :)

Startade dagen tidigt redan vid 06 med morgonmål. Tänkte somna om en stund men inte E, en spya rakt ut över mitt täcke och sig själv så det var bara väcka A och dra ur sängkläderna och slänga i maskin, bada E och sne var klockan 08. Passade på att plocka och städa undan lite när vi ändå var uppe så tidigt.

Åkte bort till farmor för frulle och en promenad för att uträtta en del ärenden, skönt. Varit riktigt gött väder så inte dumt att vara ute. Hade varit skönt att sova en stund på dagen, men det hanns inte med.

Nu är det strax sängen som gäller. E har somnat igen och A har lovat ta honom inatt så jag förhoppningsvis kan sova hela natten, men vi får se.. Det vore hursom underbart! :)


Söndag

Söndag igår och vi gjorde lite nytta iform av en promenad till Bergvik med gammelmormor, mormor, min moster C och kusin. Lämna tillbaka de där satan legginsen och kom hem med två par nya, dock inga sådana. E fick lite shoppat iform av en "påsoverall", super mysig.
Spenderade kvällen hos farmor och P, väl hemma var det två trötta föräldrar och en gör pigg liten E. Inte förens närmare 01 ville han sluta sina blå igen..


Något tröttsamt?

Förra veckan var jag ned på stan för att lämna tillbaka ett par leggins jag köpt det var hål i. Sagt och gjort så får jag ett par nya. Shoppar loss lite till och kommer hem, ska prova ett par andra leggins jag köpt, nöjd och belåten ska vika ihop dem.. och där.. där sitter det där vita jävla larmet! Men hur i hela världen kan jag ha missta de där jag provade, varför tjöt inte larmet när jag gick ut? Åh, jobbigt! Inte första gången det händer på HM, sist var det 3 larm kvar, men då pep det som tur va när vi gick ut. Hursom tillabaka så de fick ta loss det två dagar senare.

Idag.. idag skulle jag invåga dem. Åh så fina och jag trivdes ända tills.. Men va fan, det är hål på baksidan!! Ärligt hur jäkla dålig på att kolla kläderna är jag? Min mormor säger alltid att man ska kolla igenom kläder, vist, vist säger jag och köper ändå? Tänk Johanna som du lyssnat på din kloka mormor då hade jag sluppit åka fram och tillbaka en jäkla massa.. från och med nu är det skärpning!


Hus till Salu!

Efter att mormor bjudit oss alla tre på mat och älsklingen åkte hem med Elton tog vi en promenad till moster S. Deras hus ligger ut för försäljning och det rensas som sagt för fullt.
Känns jätte konstigt. Det huset jag spenderat massvis av tid i, firat så många julaftnar i, lekt sen så långt jag kan minnas då de bott där hela mitt liv. Konstigt att allt det snart bara är minnen, men underbara sådana. Kan tänka mig hur det känns för mina kusiner, deras barndomshem ska säljas. Vet vad jag saknade vårat hus när vi sålde, men ajg var ju mycket yngre. Bara att gå förbi sen utan att vinka in kommer bli tomt.. Men som sagt, många goda minnen :)

Här har ni det!


Morgonmys

Låg länge i sängen i morse jag och E. Pappa åkte ut til golfbanan tidigt men ingen av oss ville kliva upp lika tidigt. Även om vi inte vet skillnad på dagarna längre känns det extra gott att ligga länge på helgen ;)


Dop

Jag och A vet inte riktigt hur vi ska göra med E angående dop. Vi är båda döpta själva, men ingen av oss är troende eller med i kyrkan längre. Inte dags ännu men det tål att börja tänkas på.
Hursom har vi idag varit till min moster där det rensas för fullt pga flytt. Fick med mig min pappas lära-gå-vagn. Kul att E får ha sin morfars med massa år på nacken, men super fin. Till det där med dop, tog med våra dopklänningar, både min och brorsans. Ska vi döpa E ska han döpas i min brors, om inte A har sin kvar förstås. Så fint då mormor broderat in våra namn i dem :)

Sábado, 11 de septiembre

11 september idag. GRATTIS till min käre storebror som fyller år idag, älskade lilla Elton blir ett år också. Store grabben! Förövrigt 9år sedan WTC händelsen, sjukt vad fort tiden går.




Fick fira sin födelsedag med bästa vännen, då är han nöjd :)

Myskväll

Super mysigt igår med god mat och bio. såg inception och den var ok, men inte super bra som alla sagt. Men längtade galet mycket hem efter E, kolla på mobilen en jädrans massa under bion. Men självklart gick det ingen nöd på E hos mormor, han sov så gött när vi hämtade honom :) Vad trodde vi?

Tack snälla mamma för hjälpen så vi kunde unna oss lite egen tid!

På tu man hand

Ikväll är det mys för endast föräldrarna i familjen. Vi ska gå ut och käka på våran favvo restaurang samt gå på bio. Mormor är underbar och passar E så vi kan unna oss själva en kväll tillsammans. Kommer dock bli väldigt tomt utan E, men tror vi båda längtar efter lite tid tillsammans på tu man hand..
lär inte behöva vara orolig för hur E har det, både mormor och farmor är experter på att skämma bort plutten, redan. Hur ska detta sluta?


Med plutt i magen på ca 11 veckor ♥


Friday I'm in love..

Haft en välbehövlig dag hemma idag med E. En lång mysig morgon i sängen, sen fick E somna i babysittern medans ajg fick för första gången på några dagar tid för frukost och tidningen. Hann med att rensa ur lite kläder ur garderoben, tvätta undan samt plocka lite hemma. Skönt att få det gjort, även om jag egentligen borde passat på att sova jag med.

Nu är vi hemma hos gammelmormor på fika, äppelkaka är aldrig fy skam!

Bäste kollegor

Nu är vi hos mormor igen. E ligger bredvid mig helt utslagen och mormor fikar i ordning Flygande Jacob till sin dotter, mums! Inte ätit det på fleeera år.

I em ska vi införskaffa en mindre badbalja till E då den vi har är lite väl stor för tillfället, men lär komma väl till pass när han blir större och kan sitta själv. Efter det ska det fikas med gamla kollegor från fabriken. Ska bli kul att träffa de som nu kunde följa med. Inte sett vissa av dem sen jag slutade i början på Maj.

Grandmothers

Igår var det en heldag för E med både mormor och farmor. Eftersom pappan i familjen åkte med P ut och spelade golf passade vi på att hälsa på lite. Ovanligt? Tur vi är familjekära allihopa :) Och vad gör man inte för att de ska få snooza på lilla E också.


Hjärtat är en månad

Igår var det en månad sen vårat hjärta kom ut till oss. Lyckligaste dagen i våra liv. Tänk så fort tiden går, redan en månad gamnmal är han. Bästa månaden i mitt liv och många mer att komma. Har jag talat om att vi är världens lyckligaste`med världens vackraste och underbaraste son? ♥

Jag älskar er A och E!


Härliga höstdag

Vilken härlig dag att vakna upp till. Återigen fick jag bästa uppvaknandet. A la över E i våran säng där vi intog morgonmålet och gosade tillsammans, underbart! :)
Gjorde oss iordning och åkte hem till mormor och Elton. Mammas vän med barn ville se plutten och ge present, tusen tack!

Förbi gammelmormor en snabbis som gladeligen tog lilla E en snabbis så vi kunde åka till Lecab i lugn och ro. Ingen bilaffär idag inte. Vi suger på karamellen ytterligare :P
Plocka upp E för att bege oss hem till A och soffan, men hann bara in och vända så blev dte ett besök hos älsklingens kusin som renoverar sitt nye hus för fullt. Farfar befinner isg i Sverige och var där så vi tyckte han skulle få träffa barnbarnet sitt efter så många veckor igen.

Nu ligger vi hemma i soffan alla tre nyss kikat på IDOL och det är lika bra varje år första veckorna. Mitt huvud sprängs snart och förkylningen är inte mycket bättre idag. Ska snart ta kvällen och hoppas på att må bättre imorgon. Haft lite små ångets idag över att vi inte tait en promenad när det varit så underbart väder, men måste nog bli frisk först så ajg inte gör som annars, försöker komma igång för tidigt..

Sjukling

Vaknade av att E låg tätt intill mig i morse. A plockade upp honom ur hans säng innan han åkte itll jobbet, hur mysigt uppvaknande? :) Låg och myste en timme innan vi slängde på oss kläder och begav oss bort till farmor. Frukost och en promenad, skönt för E som sov länge, länge och skönt i vagnen.
Somnade gött i soffan med E på bröstet, väl behövligt då jag dragit på mig en förkylning. Kände mgi dålig igår redan och promenaden gjorde väl inte det hela bättre :/
A kom bort och gjorde oss sällskap en stund innan vi begav oss hem igen.

Nu är det sängen som gäller, vill sova bort förkylningen och huvudvärken som jag fått på köpet.


Mornarna är de mysigaste stunderna, synd inte pappa kan mysa med oss oftare ♥


Familjemys

Idag har vi haft en riktigt familjemys-dag. A tog E under nattmålet inatt så jag fick sova, underbart! Imorse gjorde vi tvärtom, men vi somnade om ganska fort då och sov tills 10.30 alla tre. Hur skönt som helst!! A serverade frulle på sängen och sen gjorde vi oss ordning lite för promenad till Bergvik. E tyckte mamma och pappa skulle unna sig lite nya kläder, sagt och gjort. Självklart tyckte vi då att E skulle få unna sig lite. Kul när det är A som hittar kläder till han för en gångs skull :D

Hann ut en snabbis till med mamma också, och kom hem med ytterligare en påse. Nu får det var bra för ett tag!

Nu ska jag kurra upp mig i soffan bredvid mina pöjker. Avslutar veckan framför tv:n med film och en filt, känner att dte inte är som det ska i kroppen, och en bacill eller två håller på att bryta ut.. har varken tid, ork eller lust just nu!


På sjukhuset 100808, så där ca 12 timmar efter förlossningen.. inte allt för pigga!

Efterlängtad

Åkte hem till svärföräldrarna igår kväll. Farmor ville ju träffa E. En massa snooz trots att E somnade inte långt efter vi kom dit. Men vad gjorde det? Hon fick ju se han efter mer än en vecka, en aning efterlängtat kan jag tänka mig :)


Oxhälja

Igår vart det en tur upp till filipstad för årliga Oxhälja. Äntligen ett år med fint väder, inte för ofta. Samma skit varje år med den är ändå lite mysigt att bara trosa runt där uppe. Fick med mig lite så saker så som en "fiskar" tröja till E, de är ju så fina. Tänkte jag skulle kanske införskaffa en till mgi själv med. Tofflor och vantar i älgskinn fick han av sin mormor, super varma och fina. Tack tack!
Lilla E var så duktig och låg i vagnen och sov stortrivandes hela dagen. Så lätt att ha han med överallt, han somnar så fort han kommer ut i friska luften eller vagnen.

Borta bra med hemma bäst

Det är och känns verkligen som att vara hemma hos svärföräldrarna, men gud så skönt det är att vara i sina egna grejer nu. Och speciellt ha E's alla saker på rätt platser och inte bara provisoriskt. Orspråket "Borta bra men hemma bäst" stämmer verkligen! Ska bli otroligt skönt att snart krypa ned i våran egna nybäddade säng. Plutten sover redan och jag hoppas han kommer sova bättre här hemma än han gjort under den gångna veckan. Även vi vill sova bättre.

Vi haft en skön eftermiddag med gammelmormor och mormor. En tur till IKEA för små shopping till E och en sväng på bergvik. Fixade resterande av svärmor present. Mötte upp A för att packa ihop alla våra saker, lämna presenten och bege oss hemåt. Plockat ur allt och sitter välförtjänt i soffan 10 min nu men känner ögona går i kors så dags att släcka ned..


Flyttar

Fredag igen vilket innebär att svärföräldrarna kommer hem och vi "flyttar" hem igen. Ska bli skönt att komma hem till alla saker och speciellt hem till E's alla saker. Ska försöka plocka undan lite här så de inte behöver komma hem och städa efter oss. Sen ska vi iväg ut med mormor och gammelmormor.


Grattis bästa Svärmor/farmor!

Idag fyller bästa Svärmor/E's farmor år. Grattis Grattis och hoppas ni får en trevlig resa hem. Kan tänka mig att hon halvt längtar ihjäl sig efter E då det är över en vecka sen de sågs senast! :)

Härlig dag på stan

Mötte upp A efter BVC för en lunch. Sen blev det ned till stan för att öppna fonder och vanligt konto till E. Mötte upp Sara, Emma och Johanna för en sista fika ute i solen. Hann med en runda på stan och en hel del shopping till mamma.

En sväng förbi gammelmormor för att fixa lite papper. Mormor kom dit och vi blev kvar då inte E träffat mormor på några dagar och hon självklart lääängtade.

Var så trött igår så jag somnade direkt efter E fått sista målet mat. Förmodligen tidigare än både E och A.






BVC

Igår var det besök på BVC som gällde igen. Och possitiva besked. Prinsen sköter sig och växer. Väger numer 3815gr och växt 0,5cm till 54,5cm. Så allt fortsätter att gå åt rätt håll, skönt. :)
Det är mammas pojk de!


Fröken frösen!

Det är mitt mellan namn. Påminn mig att aldrig någonsin flytta till hus. Jag kommer förmodligen frysa ihjäl isf. Vi är inte helt överens här om temperaturen. A tycker det är varmt (de tycker han alltid det är), medans jag håller på att frya ihjäl. Ska bli skönt att "flytta" hem till värmen på fredag igen ;) haha.
Nu skulle jag varit höggravid ist. då det var varmt heeela heela tiden åt mig.

OM både element och värmepump går för fullt just nu. En brasa vore på sin plats, men ingen av oss orkar göra iordning en, får ta till filten ist.

Första september i dag också, men andra ord första officiella höst dagen..


Dagar går i ett..

Kan verkligen inte påstå att jag har mycket tid över på dagarna. Idag har vi gjort absolut ingenting men ändå har dagen varit fullspäckad. Förmiddagarna tar lite tid att komma igång, vi sover gärna länge både jag och E, men snart ska de bli slut på det med. Iallafall för min del, fast ska ju egentligen passa på när han ändå sover. Hursom har vi annars hunnit med att hämta och skjutsat kusin till jobbet, ett besök på barnens hus och beställt en fotsack till barnvagnen. Varit hem till oss för att hämta lite post och ringa samtal jag dragit på för länge. Inväntade A och  vi tog oss en promenad till IKEA för inköp av mer sängkläder till E samt Maxi. Märks att E gillar att vara ute i vagnen, sover som en stock hela tiden.. :) Känns så mysigt att gå hela familjen tillsammans ♥

Nu har vi nyss fått i oss mat hela högen. E sover redan och vi ska snart göra detsamma. Så var den dagen över..


Kommer bli mys för E att ha i vinter. Dock annan färg än denna..

RSS 2.0