Härliga höstdag

Vilken härlig dag att vakna upp till. Återigen fick jag bästa uppvaknandet. A la över E i våran säng där vi intog morgonmålet och gosade tillsammans, underbart! :)
Gjorde oss iordning och åkte hem till mormor och Elton. Mammas vän med barn ville se plutten och ge present, tusen tack!

Förbi gammelmormor en snabbis som gladeligen tog lilla E en snabbis så vi kunde åka till Lecab i lugn och ro. Ingen bilaffär idag inte. Vi suger på karamellen ytterligare :P
Plocka upp E för att bege oss hem till A och soffan, men hann bara in och vända så blev dte ett besök hos älsklingens kusin som renoverar sitt nye hus för fullt. Farfar befinner isg i Sverige och var där så vi tyckte han skulle få träffa barnbarnet sitt efter så många veckor igen.

Nu ligger vi hemma i soffan alla tre nyss kikat på IDOL och det är lika bra varje år första veckorna. Mitt huvud sprängs snart och förkylningen är inte mycket bättre idag. Ska snart ta kvällen och hoppas på att må bättre imorgon. Haft lite små ångets idag över att vi inte tait en promenad när det varit så underbart väder, men måste nog bli frisk först så ajg inte gör som annars, försöker komma igång för tidigt..

Kommentarer
Postat av: Melanie

Sover E i egen säng? Moa sover i sin vagn i sovrummet på natten, där trivs hon så gott. Men vi tänkte prova lägga henne i spjälsängen när vi flyttat och sådär, se hur det funkar. Den känns ju så stor än, men man får väl gosa till det:) Hur är det med er? Har ni det gott där hemma? Hoppas du känner dig bättre snart, krya på dig. Kramar!

2010-09-08 @ 10:50:46
URL: http://nartvablirtre.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0