Valborg

Ska hinna med en hel del idag innan vi ikväll ska hem till kära vänner för lite valborgsmys. Har hittills hunnit med en längre sovmorgon, inte illa. Ska hem och plocka en massa, försöka tömma allt embalage som täcker balkongen, köpa bordet och lämna tillbaka massa annat. Olja skivorna igen och påbörja den andra. Skruva up alla handtag. Träna samt en del annat smått.. vi får se hur mycket som hinns. Beror ju på när mannen i huset slutar..


Så här glad och sprallig som på den här gamla bilden känner jag mig idag


Förlovningsdag

Idag har vi varit förlovade 7år jag och min man ♥ DET är kärlek!

Älskar dig A!


Bilden tagen samma dag vi förlovade oss 30/4-03 ♥


Mumin

Har ju letat efter en figur jag gillar. En figur som blir genom gående i barnrummet. Då vi har bestämt oss för hur barnrummet troligtvis kommer att bli har vi hittat perfekta figuren. MUMIN och hans vänner. Men mesta dels själva söta mumin. Så nu rullar det in massvis med muminsaker som ska förgylla rummet :)


VIP Shopping

I stan ikväll. Dock rätt värdelöst. Orkade inte traska så länge så blev en snabbis ned och möta mamma för att kika lite. Kom hem med lite kläder till lill*n enbart, kanske tur det.


Slut på kursen

Sista dagen med den här kursen vi ållt på med i skolan 6 veckor. Kändes skönt när arbetet var inlämnat. Avslutade dagen rätt skönt med att se på film, Den bäsa sommaren. Så underbar film som kan ses hur många gånger som helst, en utvärdering av kursen sen runda vi av vid lunch..
Gött att kunna lämna den här bakom sig och på måndag starta upp en ny på 5 veckor.. sen är det sommarlov och ett års uppehåll för min del!


Snaaart

Inte många dagar kvar förens vi kan flytta hem på riktigt! Köket tar sig och det är bara allt oljande och lackande kvar samt lite annat smått så som handtag osv. Men nöjda som satan är vi.

Var hemma hela dagen igår för att städa väggarna, lådor osv. Snälla mamma och svärmor hjälpte till så det blev bra. Tack kära ni!

Idag har det lackats och oljats igen, inte många gånger kvar nu. Även varit runt och letat köksbord och har hittat ett som kommer bli perfekt, eller hoppas på det iallafall. Så imorgon ska vi till IKEA och lämna tillbaka en massa samt köpa bordet och stolar. Hoppas på att hinna med en hel del imorgon :)


Sneak peak

Eftersom en bild på magen är efterfrågad men inte tänkt att läggas ut får ni här ett litet smakprov.. Har dock väldigt svårt att förstå att det ligger en liten därinne och att magen kommer bli dubbel så stor på dessa tre mån som är kvar, men vem vet.. kanske inte? Känner mig inte direkt stor nu så :)

Förövrigt går vi idag in i vecka 28, alltså 27+1!


Snyggaste tapeten

Den sitter just nu i mitt kök. Dock kommer det inte ens ett smakprov förens heeela köket är klart, om än det mesta är helt färdigt nu :) Jag lääängtar, ska bli rätt gött att "flytta" hem faktiskt trots att det är skönt att vara borta.

13 veckor ♥

Helt galet när man tänker efter. Idag (måndag) är det bara 13 veckor kvar exakt tills bebis är beräknad. OM vi läääängtar!!


Jag som liten plutt!


Grupp övning

Hade en sådan i skolan idag. Mycket bra må jag säga. En liten uppgift först innan vi fick ge varann positiv feedback. Varför gör man de så sällan? Tror det var bra för gruppen, dock hade jag på sätt och vis velat bli tvingad att ge negativ feedback också, men inte. Kändes sjukt jobbigt att ta emot positivt från andra, sånt är inte min grej. Hursom gillar jag min grupp :)


Helgen

Haft en skön lång och ledig helg. Fredagen spenderades med bästa Jonna. Åkte runt och letade köksbord m.m till mitt kök och fann nått enstaka jag gillade. En sväng på stan med mamma och mormor hanns med innan. Fick med mig en del nya kläder hem, den här gången faktiskt från HM's mamma avdelning. Enda affären istan med någorlunda snygga mamma kläder.
En speciell dag med många leenden ♥

Lördagen var det Marten på I2 så följde med släkten dit en stund medans A och Svärfar fortsatte i köket. Med mig hem fick jag strumpor som alltid och munkar. Mums! Var till stuvbutiken och beställde en tapet till köket som kommer sitta på lite annorlunda ställe, men kommer bli super!
Åkte lite impulsivt med kusin på spelning i Mariestad. Trevligt sådant om än en sen natt. Kul med lite impuls saker ibland.

Söndagen var det inte många knop. Degade så mycket det bara fanns ork till. Agerade hundvakt till en liten Elton som fick både ett och annat ryck på Svärmors katt. Tog en promenad hem för att inspektera köket ist för träning. Har blivit sjukt lat :P Hemma gjord kycklingsallad, mys med Elton och sovande i soffan avslutades veckan rätt skönt.

Har insett den här veckan att det är rätt praktiskt att inte bo hemma ibland. Man får mat överallt och blir lite extra bortskämd :)


Blicka framåt

Man ska alltid ha något kul att se fram emot, livet blir så mycket enklare då. Har en hel del att se fram emot just nu och en av de sakerna är det här..

AC/DC 3 Juni Sthlm Stadion! Äntligen kommer vi iväg på dem, jag och min mammi ♥


Dålig update

Har just nu lite för mycket för mig. Bloggen hinns inte med direkt. Snart däremot blir det ändring. Köket är så gott som klart, självklart lite små saker kvar, men sen kan det börjas städas, lägga in allt igen osv. Ska bli sjukt skönt! Är så jäkla nöjd så det finns inte!! :)

Rörd ♥

När man läser sånt här blir man rörd till tårar.. söta onge! ♥


Inte som förut

Börjar inse på riktigt att min kropp inte pallar lika mycket som förut. Såsom i träningväg och en massa annat. Tyvärr har jag lite svårt att inse det och kör gärna på som vanligt. Men kroppen börjar verkligen säga ifrån på riktigt iform av ren smärta, och det är det inte värt. Tyvärr får träningen bli lidande och min trötthet verkar aldrig gå över, men det är väll bara att gilla läget för huvudsaken är ju att det lilla livet i magen mår bra! :)

Hjärtljud

Igår fick vi en snabb tid hos Barnmorskan. SKönt då jag var tvungen att avboka tiden i måndags. Kom dit och fick ta blodsocker prov, mätte magen och lyssnade på hjärtljuden. Åh va mysigt det var och vad snabbt det slog! :) Helst skulle jag vilja göra ett ultraljud nu för att se det lilla livet igen, men tyvärr så. Får nöja oss med alla sparkar som påminner mig hela tiden om att min kropp faktiskt numera är två och inte bara jag själv. Så mysigt när älsklingen får lägga handen om oss och känna ♥

Studiebesök

Har varit en skön vecka i skolan, men nu är den slut. Imorgon tar vi en dag ledigt då vi snart är klara med PBL-uppgiften, skönt!
Har varit på två olika studiebesök. Mycket roliga och givande båda två. Det ena var på Mölnbackas Träningsboende och det andra på Klarälvsgården där vi fick en föreläsning om DBT. Kul när man kommer ut och gör andra saker än att bara hänger i skolan faktiskt. Hoppas på att vi ska komma iväg på en hel del i nästa kurs också :)

Min fina pall

Eftersom svärmor ansåg att vi bara måste ha en pall som hon själv har, införskaffade hon oss en i fre när vi var på IKEA. Ska lbi kul att se om det är bland det bäste jag fått nångång :P Den fick sig ju dock en liten förvanling innan den fick flytta in på riktigt!


Mannen fick i uppgift att skruva ihop den..


Innan


Efter

Fortsatt renovering

Ja det rullar på för fullt hemma. Väggarna målas, dörrarna målas och allt ska vara klart tills imorgon då själva köket anälnder :) Igår införskaffade vi golvet, bänkskivan och en del annat smått och gott.
Annars har lite träning hunnits med och inte mycket annat. Känns i kroppen att vi burit massa och härjat hemma, men fan vad jag längar tills nästa vecka när allt blir klart!! Men åandra sidan bara hugga i nästa rum då :P


Min händige man målar..


Min vackre vita dörr..

Flyttat ut

Det tar sig verkligen hemma. Svärfar och A är så duktiga och det blir kanoners. Taket är helt satt och spottarna i där, skit bra blev det. Sista svängen jag var hemma satte de upp tapeten vi ska måla sen :) Och i morgon lär de göra en massa så vi kan fixa allt tills svärfar kommer tillbaka till oss på fre, underbart!

Dagen har bestått av skola, lite rännande med mamma och träning. Ett tung Pump pass och ryggen börjar ta stryk, förmodligen dags att börja plocka av vikter, men vill inte!

Har precis fixat en liten trevlig sak tills senare i framtiden, bara hoppas på att allt blir som det ska, vad kommer ni få veta när det är helt klart..

Sitter hemma hos Svärmor och P nu. Tog som sagt mitt pick och pack och flyttade hit idag. Tänker inte återvända hem förens köket är helt klart. Krångligt nog att göra frulle i morse. Ska värma upp sängen och invänta älsklingen nu, antar de håller på ännu där hemma och sliter!

Helgen

Äntligen har jag tid över att göra nånting annat än att jobba eller renovera. Hur underbart som helst. Helgen har gått i ett och det är förvisso kul, men slitsamt.

Snälla Svärfar är här för att hjälpa oss med förberedelser inför att köket anländer på fre, det är ju dock han som kommer hjälpa A att göra hela köket. Men just nu sänks taket, väggarna fixas till osv. En heeel del som ska göras, men ajg läääängtar så tills det blir klart.

Inatt är sista natten på byggarbetsplatsen också. Imorgon tar iallafall jag mitt pick och pack och flyttar hem till Svärmor och P samt hos mamma tills köket är helt klart. Orkar inte med allt damm som är överallt och färglukten. Känner mig lite skitig direkt jag kliver ur duschen. Men ajg ska inte klaga, för om en vecka är det förhoppningsvis helt färdigt :)




Sjukling

Har varit sjuk i över två veckor nu, så sjuuuuukt tråkigt. Men det är bara lite snuva kvar sen jäklar ska jag vara frisk på riktigt. Hursom haft några sköna med hektiska dagar nu.

I ons var det ju Bio och restaurang besök med jonna och våra A. En god matbit på Alfié och sen Alice, helt ok film fats än jag somnade i slutet.
Torsdagen var jag på tok för sliten i kroppen för att orka upp till skolan. Blev en hemma dag med mamma och en herrans massa röj i lägenheten.. Ett träningpass iform av pump på kvällen och sen övernattade vi hos Svärmor och P då det var liiite väl stökigt här hemma.
Fredagen bjöd på underbar sovmorgon inna frullen stod klar på bordet, lyx! Blev ett IKEA besök i brist på annat. Svärmor ansåg vi absolut skulle ha "det bästa hon nånsin köpt sig".. hmm jag vet inte ja.. men en pall iaf. Tack å tack, den kommer säkerligen behövas mer än jag tror, men först ska den bli vit.
Vi rev ner det sista i köket och gjorde oss en välförtjänt vända till Napoli för lite käk med A's vän innan jag fick bege mig till jobbet.




All the small things..

Det är när storebror ringer, säger att han köpt en liten grej till bebis och skrattar så man själv blir full i skratt som hjärtat riktigt fylls av värme och man har svårt att sluta le efteråt.
Vi har alltid våra duster men syskon kommer vi alltid att vara, och de bästa sådana ♥

Renovering pågår..

Om det är stök och bök här hemma, men bra blir det. Har inte haft tid att uppdatera senaste dagarna, men tänkte ta mig tid till det ikväll. Så på återseende!

Föreläsning

Puh vilken dag i skolan. Seg förmiddag men bra handledning. Föreläsning på em som var så intressant att jag somnade. Nej då, den var faktiskt bra men lyckades somna.. ovanligt? Måste nog kolla upp det här, kan inte vara normalt att vara så här trött! Kanske måste offra mig att få tid över till träningen igen också..

Vardagslyx

Ska slänga mig in i duschen strax. Jonna och hennes A plockar upp oss om ca en timme. Ett restaurang- och biobesök blir det ikväll. ska bli skönt att göra nånting spontant bara så där, kommer kanske inte bli allt för mycket sånt framöver. Alice i underlandet blir det, jag som inte ens sett den teckande :P


Tips mottages!

Både iform av den på engelska som på svenska. Ni hajjade va? :P

Hursom är det tips på present till en man i sina bästa år som ändå fyller jämt. I min hjärna har de celler som kommer på sånt här gått på semester, lite väl tidigt kan tyckas! Att de alltid ska hina för mig. attans! Hursom är det inom snar framtid också.. hojta gärna till om ni kommer på nånting till den här snygga blivande pappan. Gärna nånting kul, men kanske lite annorlunda också..


Hur söt får man bli? ♥


Babbel

Var till IKEA med mannen förut för att betala köket vi beställt. Herregud så rörigt, men till slut fick vi det äntligen gjort. Tror jag vet hur vi ska ha över diskbänken också, ska bara kolla nån mer gång så vi är helt säkra.

Spenderat kvällen hos Johanna med Fält och Jonna. Johannas söta vovvi var där med, vilken gulleplutt :) Skönt med bara en massa babbel och kul att ses. På tok för sällan, men det blir ju tyvärr så..

Nu är det en snabb dusch och sen sängen som gäller, föreläsningsdag i morgon igen.


Gammal bild, men lika kul har vi för det ♥


Gravid symtom

Det är så kul när man har föreläsning hela dagen i skolan och lyckas somna på båda två. DÅ vet man att manär gravid på riktigt. Är så sjukt trött hela tiden och jag anser ju egentligen att det borde vända nu när solen strålar jämt, men icke. Kanske inte så konstigt med tanke på att man är inne hela dagarna och i skolan är inte luften helt ok!

Hursom var det en bebis med hicka i magen idag. Hur häftig känsla som helst! :) Älskar när det lilla livet rör på sig coh gör mig påmind om att det är två-i-en just nu!

Föröverigt har vi idag gått 25 fulla veckor, vilket innebär att vi imorogn går in i vecka 26, 25 + 1 som barnmorskan räknar. Spännande! Jag bara längtar tills jag får hålla i det lilla livet även om jag faktiskt njuter till fullo av tiden nu innan.


Det tar sig

Äntligen är nästan allt i köket tömt. Enbart lite viktiga saker i skafferiet kvar så som godis, kakor och O'boy. Bästa mamma och Svärmor har spenderat sin söndag hos oss för att hjälpa till. Tack så hemskt mycket! Nu behövs bara lite mer kartonger innan allt är helt packat, sen är det bara att börja riva köket på riktigt. Ska bli så jäkla skönt att få börja, om än jobbigt då vi troligen inte kommer bo hemma på några veckor.. eller iaf. inte kunna göra nån mat.

Spenderat sena eftermiddagen med att byta däck på bilen, eller mannen bytte och jag och Elton kollade på. En snabbis ned till moster för att hälsa på då kusinerna var där, samt en stund med hundbus inne hos Svärmor och P.

Nu är vi lika trötta i kroppen alla tre tror jag, väntar på att mamma ska plocka upp elton innan deet blir dusch, renbäddad säng och film. Skola imorgon igen.


Nya kläder

Men inte till mig, till lill*n. Pyjamas den här gången :)


Saturday night

Varit hos mamma och degat i soffan med Elton bredvid mig. Spanat in diverse tvprogram jag annars aldrig har tillfälle att se. Väntar på att fotbollen ska ta slut så jag akn hämta A sen är det sängen direkt som gäller. Ny dag med plockande i morgon..


En något trött sötnos


Rensning

Har plockat och renat här hemma nästan hela dagen idag också. Mamma kom vid 11 med kärra så vi kunde åka till tippen, där kaos rådde, för att slänga allt vi inte skulle ha. Soffan och bordet i extra rummet är numera kasserat, skönt. Allt ifrån källaren är slängt och en hel del annat.

Självklart hittade vi mer saker väl hemma igen. Men det får vi åka med i morgon eller under veckan. Det tar sig verkligen här hemma även om det ser mer rotigt ut nu än innan. Men det kommer ju bli tipptopp :)


Så är trevlig är hallen just nu..

Hundbus


Elton och Mollie har busat ordentligt idag :)


Slitna

Två slitna själar som däckat i var sin soffa. Nyss kollat på solsidan och tänker mig att våran förlossning kommer se ut ungefär likadant :P haha. Tryckt i oss varsin pizza och tänkte sätta på en film nu.
Synd är det om oss iallafall som båda är sjuka.. Får nog bli lite efterät nu iform av glass, mums!


Renoveringsstart

Efter en lång, lång sovmorgon tillsammans med både man och kisse åt vi god frulle innan vi åkte hemåt. Väl hemma har vi röjt som bara den. Rensat ur förrådet så vi kan slänga allt vi inte ska ha i morgon. Alla vinter kläder är bort hängda osv.
Rensat ur alla skåp i köket och kollat vad vi ska ha kvar och ej. Slänger mycket mer än vi behåller, men skönt är det. Imorgon ska allt skräp slängas och det ska tömmas ännu mer. På söndag hoppas vi att vi tömt hela köket då vi ska börja riva till veckan. Renoveringen av hela lägeheten kan äntligen börja :)

Ny frissad sötnos

Bilen är nystädad, Eton nyklippt och bebis har fått ännu mera nya kläder. Tack mammi ♥
Natten ska vi tillbringa hos Svärmor och P med kissen.







innan frissan liten valp


Efter frissan mer manlig..

Pluggeliplugg

Har precis skrivit klar intervjun, eller renskrivit och gjort om till ett samtal. Känner mig nöjd med den. Nu ska den bara kopplas till böckerna, men vet ni? Jag tänker inte göra nån stor grej av det utan tar det jag hittar, sen ska jag ha HELG och ledighet. Vi har massor att göra som det är redan, vad som är på G lär ni inom snar framtid få veta..

Ska bara försöka slita mig i från FB, bloggen och allt annat som tar upp min tid istället för böckerna. Spotify är enda programmet som får vara på.


Bild på det vackraste vi har ♥

Nu känns det såpass "onytt", med andra ord alla vet och har sett så tänkte faktiskt bjuda på en bild på krabaten..


En dregglande bebis får vi iallafall ;) ♥


Dear Mr. President



Gillar den lika mycket nu som första gången jag hörde den..

Längtan i bilder

Åh vad jag längtar efter dessa saker och en massa annat!


Mina älskade inlines



Att min cykel lagas snaaart


Komma i mina älskade kläder igen :P






Våriga dagar på fil i solen


Grillat


Lata dagar i solen

Sena sommarnätter


Lååånga håret, som jag eg. inte saknar


Vara brun och rund om fötterna

Klänningar


Sommar regnet


Trotsa sommar regnet


Lärsamtal

Så då har jag varit i skolan på lärsamtal. Gck bra trots att jag inte tycker det är görkul, blir mest tyst och får svårt att få ur mig saker. Konstigt egentligen då jag känner lärarna väl. Hursom skönt att det är ur världen nu. Pratade lite om mitt studieuppehåll också, ska lämna in en ansökan sen får vi se hur skolan löser allt med att de går från KY till YH.


Sjukling

Efter att hårt Pump pass vid lunch var det en sliten Johanna som däckade i soffan. En snabbis itll Bergvik med mannen för shopping och mat inköp innan det blev hem för att laga mat. Eller A och hans vän gjorde maten, kryddig men gott, tack pöjker :)

Orkade inte följa med dem och se på fotbollen i stan utan åkte hem till Svärmor en stund, halv slumrade i soffan tills mannen ville hem.

Känner bara äntligen har min sjuka kropp butit ut. Haft smått nt i halsen i en vecka nu och vill hellre att det bryter ut på riktigt än är små fegt. Känner dock att hela kroppen tagit stryk och det känns som feber nte är allt för långt borta, tur jag är ledig tills på måndag så jag har tid att vila mig. Har ju förstås en hel del att göra.. men det löser sig.


The blind side

Har genomför intervjun idag. Nu ska den skrivas om till ett samta och sen kopplas till böckerna. Det får bli ett senare projekt i veckan.

Blev ett bodypump pass, behövligt efter en veckas ledighet från träningen. Skönt var det hursom. Och nu ska det inte latas till något mer..

Nyss sett på The blind side med svärmor. Kan verkligen rekommendera den! Sandra Bullock har en riktigt mysig roll i filmen och killen som spelar Michael är helt underbar..
Nu är det dags att åka hem och krypa ned bredvid mannen, bästa på hela dagarna ♥



Intervju

Sitter och försöker knåpa ihop lite intervju frågor just nu. Är hemma från skolan hela dne här veckan för att göra en intervju och lite annat ist. Känns skönt att kunna ta dagarna som de kommer, men måste ju ändå göra klart allt innan måndag. Hursom tänkte jag haffa min intervjuare idag kanske.. bara frågorna blir helt klara.

Slöaste måndagen på lääänge

Eftersom lilla prinsen väckte oss så tdigt blev det slöande i soffan halva dagen. Men det tyckte han inte heller vi skulle göra utan det skulle busas för fullt. Blev en lång, lång promenad istället för att försöka göra av med lite överskotts energi han bar på. Tror dock jag och älsklingen blev lika trötta efteråt.. Hursom var det skönt att vara lediga båda två samtdigt och bara göra ingenting :)

Hann med lite shopping med Jonna också. Vill ju helst inte shoppa nånting nu, men en del nytt behövs ju faktiskt.

Uppe med hunden

Åh va härligt dte är att bli väckt vid 06.30 av en liten krabat som härjar runt i sängen, vilket är lika med utgång. Till våran förskräckelse snöar det väl ute.. VA? Dte har ju varit så fint väder i helgen jue.. tråkigt.

Nu har frullen redan intagits och det blir en film nu ist för igår. Täckena är utburna till soffan så det får bli en riktig mys morgon :)

Påsken

Så var det påsk, elle nu är den över. Den har bestått av massa mys med familjen broder har varit här, jobb på båda ställena och en del pluggande. Inomhusfestival i dagarna två på fabriken.
Påskmiddag hos mamma igår med hela släkten och har avslutat helgen idag med en lång promenad med Elton.

Slockande i soffan vid 20 och vaknade nyss, så nu blir det en sista sväng med Elton innan det slängs på en film. Lilla busen ska övernatta hos oss då vi är lediga i morgon både jag och A :)


Påskbordet är lika välfyllt som julbordet :) Typiskt min släkt.. vi gör inte så mycket den här gången..

Veckan i skolan..

Haft en sön vecka i skolan. Mycket föreläsningar som varit intressanta. En del PBl och annat små plock. Haft en del onödigt också, men det har väl lett till nånting bra i slutändan ändå..

Föreläsningen med Liebeth Pipping i onsdags är en av de bästa jag någonsin varit på. Hon fångade ens uppmärksamhet under hela föreläsningen, inte vanligt annars.


Kärt återseende

När vi väl kom hem från Stockholm blev det en trevligt promenad med min barndomskompis Elin som jag inte sett på nästan ett år. Dock känns det som att vi sågs igår när vi väl ses :) Kul att uppdatera lite vad som hänt sista tiden osv. Lär bli mycket mer umgås till sommaren d hon kommer hem från sin nuvarande hemstad för några månader.

Stockholm

Tog ju en helg till familjen i Stockholm förra helgen. Skönt att komma bort, fick sällskap av älskade A i sista minuten. Det gjorde helgen super bra. Hade det lugnt och skönt och njöt av att bara vara :) Lilla Elton hade nog en toppen helg hos broder och hans tjej, bortskämd som få.
Vi andra blev rätt bortskämda av farmor med massa gott att äta, kläder till bebis m.m

Lördags kvällen spenderade vi på bio. Blev Avatar i 3D, shit va coolt! vanlig bio kommer aldrig mer vara sig likt, och det lär bli en 3D varje gång vi åker dit. Fanns en enda plats ledig trots att den gått så länge, och i Heron är salarna stooora.


RSS 2.0