Familjeväggen

Beställt bilder till vår familjevägg nu. Så snart hoppas jag på att den ska vara klar, till att börja med kör vi allt i samma storlek så får vi byta eftersom. Tagit längre tid än jag tänkte mig.. blir lätt så med små barn i huset ;)



Självklart går det i svart/vitt.

Hur bra?

Jag är sånn som slänger ALLT som jag inte för tillfället vill ha. Kan ni förstå hur glad jag blev idag då mamma rotat fram alla böcker vi hade när vi va små - Disney, Hattstugan, ABC-resan osv. Vi lär inte behöva köpa en enda bok till E nrä han väl börjar intressera sig för dem. Det troligaste är dock att hans mamma börjar läsa dem innan.. minnen, så mycket minnen!


Härlig helg!

Helgen har bestått av en charmande E, tacos och Idol. Bröllopsfest, massa härliga skratt, besök av storebror och hans A. Promenad och en lååååång tom natt utan lilla älsklingen E som fick sova hos farmorn. Men det gick ingen nöd på varken han eller Elton, vad trodde jag? Trots det vaknade jag tidigt av längtan i morse. Att mötas av en överlycklig E som log med hela ansiktet när han såg oss värmde hjärtat. Herregud vad jag älskar den där ungen ♥




Min mormor gör snuskigt goda och fina tårtor! Den kvinnan kan.


Säger tack o god natt efter en super trevl...

dsc02999 (MMS)

Säger tack o god natt efter en super trevlig kväll med den här vackre bilden. En förvirrad mor som saknar sin son!


Bröllopsfest Ikväll vankas det Bröllops...

dsc02989 (MMS)

Bröllopsfest Ikväll vankas det Bröllopsfest för min morbror o hans nyblivna fru. Äntligen efter 20år har de slagit till. Storebror o A anländer strax. E och elton lämnar vi hos farmor o P.


Jag tror nästan den har gullongen ska få s...

dsc02971 (MMS)

Jag tror nästan den har gullongen ska få sova i mamma o pappan säng i natt ;)


Just nu

Medans ni sitter och läser det här inlägget är jag på gymmet och svettas på Bodycombat pass.




Update: Bodycombat kan jag verkligen rekomendera! Shit vad kul och jobbigt. Gjorde mig mer taggad att få upp boxbollen snarast! :)

Men hej regnet

Efter att vi vaknat till liv och blivit bortskämda (som vanligt!) av farmorn med frulle tackade vi för oss.

Resten av dagen har vi spenderat med shopping till E, fika med mormorn och gammelmormorn och avslutade dagen med soffhäng med Jonna och hennes vackra mage. Mys att bara sitta och tjöta, fika och "hänga" som förr ♥
Inte haft ork till speciellt mycket då regnet öst ned, men det är iofs rätt gött att bara ha slö dagar också!


Kan erkänna att jag saknar magen lite..


?

Igår bestod dagen av en lång härlig promenad i det underbara vädret. En kvällfika med underbara gamla kollegorna från fabriken och övernattning hos farmorn. Helt okej dag!


BVC

Var och vägde E igår. Nu väger han 5525gr och är 62cm lång. Ingen tjockis här inte! ;) 10 cm har han växt på 11 veckor.. stora killen ♥ Ligger perfekt på kurvorna och längden är högt över.. inte så konstigt med två långa föräldrar. Hursom.. han sköter isg med andra ord :)


Underbara måndag

Fan va gött det är att inte ha söndags ångest, vakna pigg och känna att fan va gött det är måndag! Att solen strålade och det var hur friskt och klart som helst gjorde det inte svårare att komma upp.
Åkte ut till Melanie och M för en promenad med de små i vagnarna. Härliga morgon promenad!

Hem för att byta om och bege mig till träningen. Snälla Linda kom hit och passade E under tiden. Tusen tack för det!! :) Sen tog vi en snabb visit hem till gammelmormorn.

Däcken är bytta på bilen, gött att de är gjort. Kvällen spenderar vi tillsammans i soffan med min favorit Hollywoodfru Maria ;)


Vid Din Sida

Ser på en av mina favvo filmer och gråter en tår eller två..
Att min favvo skådis är med gör inte filmen sämre!


Hedrad

Linda frågade mig för ett tagsedan om jag ville bli gudmor till deras lill*. SJÄLVKLART!! Känner mig hedrad som fått äran :) Tusen, tusen tack. Ska bli den bästa någonsin!! ♥


STORT GRATTIS!

Äntligen är det officiellt.. det jag vetat allt för länge.

Kan inte göra annat än säga STORT GRATTIS till min kusin Linda och hennes K som i Juni 2011 går från två till tre ♥ Med andra ord de ska ha barn! Åh, jag är så glad för eran skull. Fler bebisar i släkten! E får med andra ord ytterligare en "kusin".. en egentliga tremänning :D


Välkommen hem!

Hur mysigt var det inte att komma hem till dessa två? Fotbollsnördar någon? Hurosm.. Det vackraste man har, det sätter man på bordet!


Familje helg

Den här helgen har i spenderat med A's familj/er. I fredags var vi hem till farmorn då P's ena dotter med sambo kom till stan och ville träffa E. Igår kom farfar'n och B samt faster J och hennes F (som inte träffat E ännu!) till stan så det blev kvällsmys med pizza. E fick super fina presenter av J och F. Tusen tack! Och ja.. skorna va väldans stora men han växer ju ;)

Däremellan har jag hunnit med en heeel helg på jobbet då vi haft extra öppet. Lördagen var det riktigt mycket folk, inte riktigt lite stor rusch idag. Kul har det hursom varit! Att jag fick besök igår av mina älsklings garbbar gjorde hela dagen ♥


Fika med gallskrik

Tog en fika med kära vänner i fredag som sagt. Mamma fika på hela ocffehouse tro? Kryllade av banr och vagnar. Och gallskriken avlöste varandra. Att ha med en trött E som tog vid när de andra slutade var ingen härlig combo. Så fikan blev inte långvarig med alltid lika mys ändå ♥


Underbara morgon

Efter en natt med dålig sömn för oss alla tre, E har gått som ett virrvarv i våran säng och vaknat 2 ggr, vilket verkligen hör till ovanligheter, så tog vi sovmorgon till 10. Hade tänk hinna med en skön morogn promenad i det underbara vädret men icke, vi tog en mys morogn i soffan istället och nöjt av solen utanför fönstret och snön, om man nu kna kalla det det..

Ska snart ta en promenad till stan för en fika med Jonna och Johanna :)



Börjar han bli blyger?

Ässicks

Senste dagarna har bestått av promenader, träning och besök åt olika håll. En liten E som haft väldigt svängigt humör. P's föräldrar var hos dem på besök och E fick en super fin pippi dress och ullstrumpor. Tusen tack!

Jag och A har kommit överrens om att vi ska börja springa då vi kan träna tillsammans med E, eftersom vi annars tränar på olika gym. Vi får väl se hur det kommer bli. Vi börjar med att införskaffa nya skor båda två.. sen finns et ju inga ursäkter för varken väder, kläder eller ork. Vi har ju varandra.


Tog cykeln över lunchen

Ingen dag att minnas direkt. Rensat garage med mamma och mormor. Hämtat och lämnat E hos farmorn och tränat. A tyckte vi skulle fylla upp kyl och frys när ha kom hem så sagt och gjort.
Kvällen har vi spenderat på golvte gullandes med E. Vilka flin han lagt av.. älsklingen ♥

Filat ned alla naglarna samt lagt på ett matt höst lack är det vettigaste kanske. Känns sjukt annorlunda att ha korta naglar, inte jag van alls! OK det var dagen I-land problem.

10 veckor..

Men herregud! Idag är lillprinsen 10 veckor. Kan ni förstå vart de veckorna tagit vägen då? Inte jag! Men de tio bästa veckorna i mitt liv, utan tvekan. Kan inte beskriva vad du betyder för oss och hur mycket vi älskar dig ♥


Löfbergs Lila Arena

Mamma Mia vägde verkligen upp till mina höga förväntningar. Satt riktigt bra och det kunde inte blivit mycket bättre. Jo, om grabbarna i huset varit piggare så jag kunnat tagit med mamma och svärmor med resten av högen ut och käka. Men det får bli en annan gång. Tack för en trevlig kväll både mamma och Svärmor :)


Såld

Idag sålde vi den röda faran Alfan.. Dags för den att komma ut på nya äventyr än bara våran parkering ;)


Härliga Söndag

Härliga söndag! Upp i tid för att bege oss till tingvallahallarna och A's innebandy. Dock fick han fint sitta på bänken med familjen efter sjukdom. Tog oss promenad vidare till gammelmormorn där vi fick oss en matbit och lite fika med mormorn.

Avslutat denna härliga höst söndag med ytterligare en promenad hela famljen. Åh vad tråkigt det kommer bli nu när A är tillbaka på jobbet imorgon och vi inte kan mysa alla tre på dagarna..

Nu kryper vi upp i soffa tillsammans igen.


Gamla jobbet

Igår ringde min kusin och frågade om jag ville komma in  på gamla jobbet en kväll då de var kort om folk. Efter lite betänke tid tänkte jag: "äh va fan, det är en enda kväll.. E sover och det kan vaa kul att träffa alla amla goa kollegor igen". Sgat och gjort så var jag där. En kväll som gick väldans fort men jag insåg att jag saknar det inte. Funderar dock ändå lite på att ta en kväll/natt i månaden, dock bara kassapass för att få en slant extra. Hur det blir återstår att se..

Charmen med att vara mamma

Är när man..

  • Känner att soffan stinker av bebis spya.
  • Grabben kissar rakt på en och man bara ler.
  • Får köra ca 10 maskiner varje dag med tvätt.
  • Byter tredje bajsblöjan inom loppet av en timme.
  • Lite halvt vill lägga sig och gråta då ingenting hjälper mot ett tröstlöst barn
  • Osv, osv..

Och det inte bekommer en! ♥


Mamma Mia

Ikväll är det äntligen dags för Mamma Mia musikalen i LLA. Längtat sen jag köpte biljetterna i bröjan av året, och förväntningarna är höga! Mamma och Svärmor fick varsin i födelsedagspresent och platserna är perfekta så kan inte bli annat heller. Ett restaurang besök innan ska bli gött.

Känns skönt att hemifrån och ut på roligheter efter den här veckan, men lite små jobbigt att lämna de sjuka grabbarna hemma.


Stackars Liten

Den där trippen till stockholm blev aldrig av. E har åkt på magsjuka och vi spenderade ett dygn på CSK istället. Barnakuten för provtagning som inget visade innan de la in oss på avd 12 för att ge E dropp, risk för uttorkning. Usch vad jobbigt det är att se ens barn så dåligt. Syndes tydligt att han va riktigt dålig, gjorde inte ett ljud ifrån sig.. inte ens hunger. Kanske inte så konstigt då han inte fick behålla nånting. Skönt att han fick dropp iallafall så vi va säkra på att han fick nånting i sig. Stor eloge och tusen tack till "E's" sjuksköterska E och barnsköterska I, underbara människor ♥

Ionsdags fick vi åka hem igen och E var lite piggare. Behöll det lilla han fick i sig och vi har fått ge liten mängd ofta. Igår började det komma upp igen men bara fortsätta mata i han. Rädsla för att han ska tappa för mycket vätska har varit det värsta eftersom det kommer ur båda hål. Fick ringa 1177 och barnakuten ringde upp oss. Men han blev bättre under dagen och slutade spy upp frams till kvällen, men då fick han troligen förstor mängd.

Natten har gått bra och vi fortsätter som tidigare.. vätskeersättning och liten mängd mat oftare samt sovande och frisk luft. Både E och A har åkte på bacillen och jag lider med dem. Känns skönt att båda är piggare nu iallafall. NU hoppas vi på att de båda ska bli friska fort.

Mina älsklingar ♥


Stockholm i morgon!

Ska bara skämmas klart till Lite Sällskap sen blir det sängen. Imorgon åker vi till Stockholm tills på torsdag för att hälsa på familjen. Men innan vi åker ska vi packa och till BVC för vägning och mätning..
Ska bli så kul att se brorsan och A's nya lägenhet.

Härliga Måndag!

Startade dagen med en promenad i det underbara höst värdet tillsammans med Melanie och hennes lilla M, äntligen fick vi till en träff efter nio veckor. Super kul att ses och prata om allt och inget. Speciellt kul då det skiljer endast en dag på våra små :) Måste vi göra om snart och ofta!

Snälla bästa gammelmormor ställde upp och passade E så jag kunde åka och träna på dagen. Tusen tusen tack! Kändes lite som en lyx att kunna träna på dagen.

På kvällen här fick vi besök av kära vänner jag inte sett på länge. E fick super fina presenter. Tusen tack! Fika och massa babbel. Underbart!



2010-10-10

Så var helgen över och där med en jobb helg. Varit super kul att vara tillbaka på jobbet, träffa kollegorna och massa gamla kunder. Men saknade familjen massvis. E har myst med mormor även idag och fått sig en ny vinteroverall, tusen tack! Avslutade söndagen med pizza och en promenad.

Läggdags strax då vi ska upp tidigt för att träffa Melanie och lilla Moa, äntligen! :)

Broken

Kändes tryggt att mobilspelet över E's säng hade gått sönder under dagen idag. Tänk om det brakat när han legat där coh fått det i ansiktet. Okej inte allvarligt säkrt men ändå. Nu får vi se om det kommer upp ett nytt eller om det får vara.. Synd dock då jag vill ha det där muminspelet.


Rosapantern

Älskar redan min nya mjukisdress.


På med skjortan

Idag gjorde jag första dagen på jobbet sen jag gick på föräldraledighet. Den blev kortare än jag tänkte från början, men på ett positivt sätt. Ska ju inte jobba mer än mina % så det blir bra. Skönt att komma ut coh träffa lite folk, kollegor osv, samt att E får umgås med bara pappa. Idag fick han dock umgås med mormorn hele dan, och de har nog myst med varandra hela tiden kan jag tänka mig ♥



Hjärtat 2 månader

Igår blev våran lilla älskling hela två månader ♥ Hjälp vad fort det går!
Mamma och Pappa älskar dig!


Frustration

Igår sten dog min mobil, bara sådär. Lite lagomt frustrerande precis då, men sen.. sen kändes det skönt att ingen kunde få tag i mig. Började leta ny på en gång.. har idag gjort en updatering och nu funkar den helt och fnt igen. Dryga är dock att alla nr försvann, men bara börja samla på nytt.


Min gamla mobl fick ett ryck och vände allt spegelvänt..

Schrimps

Svärmor ringde igår och fråga om vi ville käka räkor o se idol med dem.. vem säger nej till det? En baktanke med att få umgås med sitt barnbarn fanns det såklart ;) Hursom var vi nog rätt nöjda hela familjen.. vi fick mat och E fick snooz. Synd att Sassa fick lämna Idol, hon gjorde gårdagens låt super bra.. men i långa loppet var det rätt val iofs.


Med min fina gravida vän

Igår vart det en dag med min kära vän Jonna. Då männen åkte till golfbanan tog vi en tur på IKEA med lunch och en sväg på Bergvik. E fick sig en fårskinn och mamma en rosa mysdress. Tack pappan ;) haha!
Vet ni.. jag saknar faktiskt den stora magen när jag ser min fina vän med magen i vädret ♥

Hann med ett pumppass också. Hej och hå vilken träningsvärk jag hade i magen efter Corebollen kände jag då. Skönt!




Jonna va i himmelriket bland alla julsaker och stjärnor.. lite väl tidigt anser jag!


Jävla fanskap!

Fick ett samtal idag jag inte önskat. Men åandra sidan vem fan gör det? Livet är så jävla orättvist ibland! Tårarna har runnit sedan dess och lär fortsätta ett tag till.. Men ska för inte ta ut nått i förskott (vilket tyvärr är för lätt att göra när det värsta ordet jag vet finns i bilden, och helvetets-jävla-fanskap redan tagit två älskade från oss!). Jag ska fortsätta le, vara lycklig, se allt positivt och älska för det är så du vill ha det ♥

Ibland önskar jag man kunde stänga av hjärnan och alla tankar som flyger iväg.. 
Jag älskar dig! ♥


Med bollen i rullning

Haft en skön dag med sonen hos hans farmor. En promenad till Bergvik så E fick sitta i bärsele och där somnade han gott.

Spenderat kvällen på gymmet tillsammans för Core Boll. Noll balans men kul och jobbigt äre. Inte kört sen i tidig våras med E i mage och det gick ju inte direkt bra med allt tryck då. Måste börja variera träningen lite för att få resultat, enformighet är inte bra.


Planering

Tagit veckans promenad med kusinen igen. Onsdagar är liksom våran dag. Planera en del inför dopet m.m. Alltid lika mysigt när vi bara går och babblar om allt och den lååånga promenaden helt plötligt är över.

Har med andra ord en "vilodag" idag. Gött då jag har träningvärk i hela kroppen. Det har min älskade snappat upp och försöker elakt erbjuda sig att massera mig, specellt benen. AJ!

Har annars spenderat dagen i soffan med min son under filten. Träffat mormorn och gammelmormorn då E saknade dem och vi fick pussa på Elton ♥
Åter i soffan nu, E sover och vi ska göra det samma strax.


Tisdag

Mysig natt och morgon. E sov hela natten och det i våran säng. Hur underbart?

Har spenderat dagen med ett besök hos farmorn innan vi åkte ned och mötte upp min käre vän Sandra som jag inte träffat på evigheter. En lunch och lite shopping till E han vi med. Kul att ses igen vännen och mer får de bli innan du lämnar oss för nya äventyr..


Kombipass

Träningsvärken har smygit sig på idag, men nu på kvällen är den elak som bara den. Tog mig iväg på ett kombipass pump/spinning och det känns verkligen.. Längtar inte efter morgondagen :P

Efterkontroll

Efterkontroll - Check! Cellprov - Check!

Nu är det punkt för allt med förlossning och graviditet. Skrivs ut från MVC och inväntar bara journalerna nu. Har ett beslut att ta bara, men inte just nu.


Kramkalas

En morgonpromenad med Sara i morse va inte dumt alls. En dusch senare var vi på G till forshaga och min skola för att hälsa på "min" klass under deras lunch. Åh vad kul att se alla och kramas ♥ Synd att tiden gick så fort bara.

Tränat idag igen och det var lika gött idag. Fast jag lär få träningsvärk från helvetet den här gången, men det är bara invänta och se, för det är värt det!! :)

Mammas älskling

Har hängt gött hos mamma och pappa i selen både igår kväll och idag, underbart att kunna gå ut utan vagnen också!

 


Örebro

Blev en tur till Örebro idag. A ville till Dormy igen för inköp av golfklubba och jag till marieberg. Jonna och hennes A följde med då de två ville samma sak :) Männen släppte av oss och E för shopping medans de åkte vidare. En del shopping blev det.. jacka, halsdukar, tröja och sporttoppar. Nöjda och belåtna tog vi en lunch och ett besök på Media Markt innan vi trötta åkte hem igen.

E har varit super snäll hela dagen.. eller mja sovit nästan hela dagen då. Lite smågnäll på vägen hem av trolig övertrötthet då han likaså inatt sov mellan 22-07.


Bärsele

Igår testade vi bärselen igen. Sist för nån vecka sen fick vi lägga bort den och ta vagnen istället. E gallskrek hela tiden han satt i den och direkt vi la han i vagnen blev han tyst. Nån som inte gillade den då. Men igår tänkte jag att nu ger vi den ett försök till, och vilken tur. Han satt där i och titta runt på allt och såg så nöjd ut så.. äntligen kanske vi kan börja använda den lite kortare perioder.


Friday

Slapp dag igår. Låg med E soffan halva dagen innan vi tog en promenad till bergvik. Mötte moster och kusin så strosa med dem innan vi gick hemåt igen. Hann precis få E att somna på bröstet innan det var dags att åka till träningen. Åh så gött de va och jag förstår verkligen varför jag längtat så. Efter 90 min pump/spinning var jag sjösvett, just det jag längtat efter :)

Kvällens spenderades med mina pojkar i soffan framför Idol med tacos och godis. Såg på Precious och jäklar så bra den va, eller hemsk ska man väl säga! Kom en och annan tår.
Märker jag blivit mer känslig mot saker som gäller barn se jag blev mamma själv..


1 oktober!

Om jag längtat efter det här datumet. Det innebär att jag i em 16.30 får köra första träningspasset på 3 månader. Fy fan så gött det ska bli, men ser inte fram emot träningsvärken. Går ut hårt med ett kombipass pump/spinning.. jag som skulle börja lugnt? Nåja, får väl ta det lite lungt iallafall.


Nu jäklar ska bebismagen bort!

Sömntuta

En natt till! E sov mellan 22-07 inatt. Och han ligger i babysittern och sover nu igen, som alla andra morgonar. En liten tröttis vi har fått.. kanske inte så konstigt med våra gener, en kvällstrött mamma och en morgontrött pappa.


I detta nu..


RSS 2.0