Stackars Liten

Den där trippen till stockholm blev aldrig av. E har åkt på magsjuka och vi spenderade ett dygn på CSK istället. Barnakuten för provtagning som inget visade innan de la in oss på avd 12 för att ge E dropp, risk för uttorkning. Usch vad jobbigt det är att se ens barn så dåligt. Syndes tydligt att han va riktigt dålig, gjorde inte ett ljud ifrån sig.. inte ens hunger. Kanske inte så konstigt då han inte fick behålla nånting. Skönt att han fick dropp iallafall så vi va säkra på att han fick nånting i sig. Stor eloge och tusen tack till "E's" sjuksköterska E och barnsköterska I, underbara människor ♥

Ionsdags fick vi åka hem igen och E var lite piggare. Behöll det lilla han fick i sig och vi har fått ge liten mängd ofta. Igår började det komma upp igen men bara fortsätta mata i han. Rädsla för att han ska tappa för mycket vätska har varit det värsta eftersom det kommer ur båda hål. Fick ringa 1177 och barnakuten ringde upp oss. Men han blev bättre under dagen och slutade spy upp frams till kvällen, men då fick han troligen förstor mängd.

Natten har gått bra och vi fortsätter som tidigare.. vätskeersättning och liten mängd mat oftare samt sovande och frisk luft. Både E och A har åkte på bacillen och jag lider med dem. Känns skönt att båda är piggare nu iallafall. NU hoppas vi på att de båda ska bli friska fort.

Mina älsklingar ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0