Nu är den min :)

Idag fick jag telefonen äntligen. Efter att haft en vecka med batteri som lägger av och kamera som tar 300 år innan den tar kort, har jag nu fått min telefon. Tack snälla Älskling!
Älsk fick sig ett bättre abonnemang till sin tele på köpet, så vi slog två flugor i en smäll.



Nu är det mat som gäller, sen blir det tyvärr jobb. Inte sugen alls idag utan skulle behöva vara hemma och bli helt frisk nu. Men är sen ledig i en vecka vad jag vet nu.. just det, jag är ju "arbetslös" jue :P Minnet är bra!

Mina egna kläder

Om man får vara knäpp och säga en sak. Det bästa med att inte jobba nu är att jag äntligen får gå i mina egna kläder. Jag behöver alltså inte gå i svarta kostymbyxor och skjorta längre (Även om jag trivdes i det). Jag kan äntligen börja använda allt som hänger i garderoberna. Ska försöka att inte införskaffa så mycket nytt nu framöver heller utan ta det jag har. När ska jag inse att jag inte behöver allt?
Aja, bara en liten parantes :P


Arbete

Jag som tänkte ta en första "arbetslös"-dag idag. Men nej inte det. Ist var det jag som klev upp innan tuppen ohc begav mig till Netto för att jobba. Chefen var sjuk så självklart ställer jag upp, när jag nu för en gångs skull kunde. Och med detta innebar det också att ajg slapp åka in till AMS för att anmäla mig arbetslös idag, det får vänta tills på måndag :)

Hursom våran RC var in idag, mycket trevlig kille. Han ville jag skulle fundera över ett "erbjudande" han gav. Inte direkt säkert men tänka iaf.

Dagen har gått fort men det var kämpigt att kliva upp 05.20. Jag som legat hemma i sängen hela dagarna under veckan. Men nu är det skönt när dagen är över jag det trillar in en extra slant nästa månad som inte var beräknad.

Nu ska vi ta fredag här. Ska pyssla om mannen som inatt varit varmare än en brännmanet. Kan lugnt påstå att han är regält sjuker. Vems fel? Idag är han dock inte lika varm, men blek som ett spöke. Stackarn!

Så var den över..

I går var dagen kommen. Min sista på ONOFF. Den var superduper bra om än seg. Mer skratt och tokigheter än vanligt. Goda tårtan mormor bakade blev super. Kunde dock ha varit piggare än jag var, men kändes inte direkt  bra att vara små krasslig än och arbeta i 26,4 graders värme. Sjukt varmt!
Hursom fick jag lite glada nyheter av min Chef. Han rekomenderar mig mer än gärna om jag skulle söka andra jobb. Han vill ge mig lite extra tider så som nån helg kanske, och om jag vill får jag komma tillbaka till somaren. Väljer de att flytta butiken är det givet att börja där igen. Allt beror ju på hur det kommer se ut framöver med jobb/plugg osv.

Hade iallafall en toppen "sista" dag. Kändes inte som det, men ska ju in och greja redan på måndag igen. Se till så alla mina köp blir uppordnade osv. :) Men kommer sakna det hursom!


Mormors super goda tårta!!


Lämnade självklart ett litet meddelande till mina goingar!


Har även lyckats prägla väggen med mitt namn också. Bästa månaden på hele tin. Jävla 5 dagars ledighet bara :P

Tack bästa kollegorna på ONOFF, ni har gjort min tid hos er guldvärd. Bästa jobbet någonsin!

Sista dagen

Åh, det är nästan så jag gråter. Nu ska jag snart kila iväg till jobbet.. för sista gången. Förstår ni vad sorgligt? Det är här utan tevkan det absolut bästa jobbet jag haft, som alltid vissa dagar mer roliga än andra, men överlag kommer det bli svårt att få ett jobb med sånna här kollegor. De är toppen, tokstollarna! ♥
Men allt roligt kommer till en ände.. eller hur säger man? Så det är bara leva vidare och vara glad över den tiden jag varit hos dem och att de ville ha mig dit. Det tackar jag så hemskt mkt för.
Vi avslutar med att få mormors goda tårta levererad till jobbet lagomt till lunch :D



Men först nu blir det iväg och lämna bilen på Service, med andra ord bränna massa pengar. Sen måste jag traska till jobbet, tur det är nära och att jag känner mgi något mer med i dag än tidigare.

Ha en bra dag ute i det gråa!

Ny nalle?

När ska man nalle sist liksom? :P

Jag funderar iallafall på att skaffa mig en ny telefon. Eller jag ska vara ärlig.. mannen funderar på att ge mig en ny för att jag är jag. Hur söt är han? Jag är ju inte den som är den, han får ju trots allt köpa nya datagrejer. Lite fjäsk kanske? Men vi gillar att skämma bort varandra.
Funderar på en Sony Ericsson C902. Den har det jag vil ha, svart och den är tunn.. mitt viktigaste när jag ska ha en ny nu. Sen vet jag att det är en bra telefon utan massa krångel, sålt massor av dem själv och alla jag frågat är super nöjda med den. :)
Vi får väll se vad som kommer till mig.


Lite kraft i kroppen

Känner mig något piggare nu. Jag har trots alla odds lyckats tagit mig in i duschen och bara det gjorde mig piggare. sen tvingade mannen med mig till mitt jobb för att kolla på skärmar osv, vilket resulterade i att vi åkte runt till fler ställen. Avslutade med Mc som vi faktiskt, äckligt nog, trotsade oss själva ohc kröp ned i sängen och käka. Hur äcklig får man bli? Men är man sjuk så är man, även mannen är riktigt risig nu. Skuldkänslor?
Hursom så har jag klickat hem grejerna från HM nu, så jag känner mgi lite gladare ;P Att de inte dyker upp förens början på April och jag redan glömt bort dem då gör ju inte så mycket, vill ha allt på en gång.

Vi ligger nu redan i sängen för kvällen, snart slocknar nog tv:n också så jag kommer upp i morgon. Hoppas Hoppas Hoppas verkligen det är bättre i kroppen imorgon, annars blir dte illa. Det är fortfarande 25 grader inne på jobbet och det tillsammans med sjukhet är ingen bra kombo.

The girl next door

Fy vilken hemsk film. Bland de bättre men absolut bland de hemskaste filmerna jag sett. Hur kan man göra nånting sånt mot en annan människa, hur? En sann historia som jag tycker alla människor ska se. Den som inte fäller en tår till den här filmen är nog inte riktigt mänsklig.


En gårdagens

Ja här går vi i gårdagen tecken. Samma position som igår. Vilket innebär att jag inte klivit ur sängen än och det lär inte hända de närmsta timmarna heller (med undantag för strax, frukost!).
Känner mig iallafall lite piggare idag men bävar fortfarande inför morgon dagen. Känns piss att behöva åka dit om jag mår såhär, men det är trots allt min sista dag. Proppar i mig tabletter till höger och vänster så hoppas på att de hjälper.

Synd är det iallafall om mig, så har precis gjort en önskelista på HM's sida som ajg tänkte skicka iväg sen. Som alltid vid den här tiden på året när jag ligger hemma sjuk brukar det gå iväg en beställning på massa bikinis, and I löööve it!


Denna variant av bikini jag ska ja, finns inga finare modeller! ÅH, jag vill ha sommar nu!!!

Dumma Dumma bacill

Idag har jag verkligen haft en sådan dag jag länge längtat efter. Men självklart hade jag önskat att jag varit frisk och bara kunde njuta ist. för att legat sjuker. Men man kan inte få allt, så är det bara.
Har sett på film, sovit, nördat mig vid datorn om vartannat, och allt detta i sängen enbart.
Mannen kom hem för nån timme sen och ligger här bredvid mig med sin dator, men mest tycker han synd om mig. Hihi.

Ringde mamma förrut och hon ligger hemma i influensa. Verkar som att alla är sjuka just nu, tråkigt. Jag är iallafall glad att jag inte har feber, det finns inget värre. Tycker synd om mammi som måse jobba trots hög feber. Hade jag kunnat hade jag gjort hennes jobb åt henne till morgonen, men tyvärr. Kanske åker hem till henne och tycker synd om oss båda två i morgon, men då finns väll risken att jag drar på mig nått mera än bara min förkylning? Nej, den risken vill jag inte ta.

Söta pappa ringde förrut och tyckte så synd om mig också. Sne fick jag tråkiga besked att han måste jobba hela nästa vecka när jag tänkt åka dit. Men som tur är ska han till Norge på fredagen och kommer hit redan Torsdagen och stannar en natt :) Då är jag ju ledig och kan umgås med han. hur underbart att faktiskt vara ledig när han kommer hit?

Nu ska jag se klart på flamsiga , men underbara,Victoria sen blir det natten.


Människan är fan snyggare med kläder på!

Buhu

Mycket klagande i bloggen nu. Men så ä det när Johanna är sjuk. Idag är det värre än igår, huvudet är tjockt som satan, snorig och hostar. Älsklingen har dock gett mig lite plåster på såren iform av max mat och massa bra grejer från apoteket. Sötis. Nu är det bara ett par varma tofflor till mina fossingar, som just nu kan liknas två isklumpar, som saknas.
Hoppade direkt i sängen igen när jag kom hem och här tänker jag ligga resten av dagen. Laddat upp med film och massa DH avsnitt. Måste ju bara vara frisk på Torsdag annars får jag köra sista dagen helt fördjävlig... jobba ska jag hursom.
Men den bästa medicinen är ju trots allt vila så det ska nog bli bra. Nu ska jag sluta tycka synd om mig själv och se på Djävulen bär prada.


Vitaminer

Orkade inte ligga kvar i sängen förrut på dagen utan det blev en dusch och sne iväg till mina arbeten för att fixa arbetsgivarintyg. Vilket resulterade i att jag lika gärna kunde gjort det hemifrån och sluppit gått ut, tack för det :P Hursom var det skönt att komma ut en stund, även om jag ångrar dte nu.
Var förbi svärmor en sväng för att få lite medlidande, men kände mig mest tråkig så åkte hem till mannen och fixade våfflor ist. Riktigt mumsiga blev de.

Nu på kvällen har jag försökt kurera mig med massa vitaminer, sovit framför DH, sett bonde bröllopet och fällt en tår eller två.
Nu är det jag som ska krypa ned i sängen och hoppas på att vara bättre i morgon. Hoppas iaf. på att tjockheten i huvudet släpper, inte kul alls.


Så här mumsigt ser det ut hos oss när vi försöker kurera oss (mig)


Fast helst hade jag velat haft sådan här "kuckelimuck"-medicin. (fast det måste ju hjälpa!)

Måndag i sängen

Kul att börja sista lediga dagarna innan jag är ledig massa i sängen. Jag som hade tänkt köra dubbelpass på gymmet, fika med Linda från ena jobbet, och hunnit med en massa annat som ams och facket m.m.
Nu blir det ingenting av nått, utan ligger i sängen och har inte tagit mig up mer än för att skjutsa mannen till jobbet i morse. Helst skule jag vilja ligga här hela dagen med en godis skål och tycka synd om mig själv.. men det går ju inte alltid.

Vet iaf. att jag ska iväg och köpa frukt och vitaminer sen för att imbilla mig att bli frisk snabbre, vi får väll se.Sugen på Kiwi som helsicke iaf.
Nu ska jag få i mig lite frukost och ta en duch så jag kanske piggnar till lite. Hoppas det här bara är nån små skit som sist jag kände mig dålig. Förmodligen har jag lyckats slappna av och då som sist kommer det här.. Lyckos mig?


Ungefär så här, fast med andra sängkläder, inte lika brun och 100 ggr mer sleten ligger jag just nu :P

Stackars oss

Efter att ha kommit i säng 04.30 i natt var det så där kul att kliva upp 10 för att börja jobba 11. Visserligen bara 4 timmar, men ändå. Lugnare idag, skönt för min del som inte alls känner mig kry. Efter jobbet hoppade jag direkt i mjukisarna och sen somnade vi båda två en bra stund. Älsk känner sig lite små krasslig han med. Bara hoppas på att vi inte blir sjuka nu, orkar inte.

Hursom vi har iaf. fått i oss lite mat och myst framför en film nu. Sängen är det som väntar härnäst då jag verkligen vill komma iväg och träna dubbelpassen i morgon. Får knapra ipren och strepsils hela natten nu så jag blir kryare.

Natti Natti.


En sommar i Norge -03

En sådan Lördag

Igår var det jobb på både dagen och natten. Båda jobben gick i ett, hur môe folk som helst. Inte räknat med på nått av dem. Natten var värst då jag hade så ont i halsen och mellangärdet så jag knappt fick nån luft, eller en obehaglig känsla som det.

Mellan jobben var jag till mormor med mamma. Åkte vidare till min kusin för att spana in hennes nya lägenhet som hela familjen var och fixade i. Massa målande och det blir så fint. Stor och gör tjusig lägenhet. Kul :)
Självklart passade jag på att mysa och leka med lilla kusinbarnet Emelie, vilken goding hon är. Att vi hjälpte hennes morfar att måla hans sopborste vit gör väll inget?


Gullongen försöker ta min mobil på julafton ;P

Erika dagen

Grattis till alla oss som heter Erika. Mitt andra jag heter det iallafall, så Grattis till mig.

Humor

Eftersom jag missade Idrotsgalan i måndags har jag bara hört om klippet med Robert Gustafsson som per Gessle. Kollade dock på det nu. Haha, som jag skrattade.. det är humor. ;D


Mätt och belåten

Mysigt var det att vakna upp till snö i morse, ville bara ligga kvar i sängen och titta ut. Men eftersom svärmor bjöd på frulle i vanlig orndning innan träningen var det bara att pallra sig upp. Sen var inte snön så mysig längre när jag var tvungen att bege mig ut i den :P

Hursomhelst svin jobbigt på träningen, men helvete vilken bra musik det var idag. Sånt gör mig motiverad att hålla ut. Alt var en lång låt ihop mixad av massa gamla bra. Skit kul. Att man var spyfärdig efteråt och knappt kom av cykeln är en annan femma. Coren blev betydligt lugnare.

En lite tur till Bergvik och IKEA med Jonna. Självklart kom jag därifrån med lite kläder och några skålar. Tog oss en fika då mitt sug efter nånting tog över helt. Sen blev det handling för att åka hem och fixa iordning fredags mys med mannen. Pizzasuget tog över, men i tron om att vara lite nyttigare blev det hemmagjord. Inte ätit det sen jag var liten men det var helt ok, mer mäktigt än köpt.
Fick ett ryck direkt jag kom hem att städa köket och diska undan allt också, nu är det rent och prydligt igen.

Sitter med nya skålarna framför mig fulla med godis och Chips, ingen av oss som orkar få ned en endaste bit till. Är trött så bara Let's Dance är slut är det sängen som kallar. Jag har en Favvo, inte så konstigt, men det är fan Laila. Visst hon är föredetta danslärare men jäklar så duktig hon är!


Jonna med vad hon trodde var en avlång chokladboll :P Söt!


Kakan var god, men gräddet var lika tjockt som en sumo.


Förbereder


Det ska vara môe ost.


Mycket godare än det ser ut, haha!

Löningsdagen är här..

Januari lönen är nog den mest efterlängtade på hela året kan jag tänka mig. Att jag startar år 2009 med en mycket, och då menar jag mycket bättre lön än jag trodde är inget jag gnäller över. Kan betala alla mina räkningar osv med gott samvete :) Att jag efter den här månaden är mer eller mindre arbetslös är inget jag tänker lägga min energi på just nu.. För nu ska jag drömma sött..



Stelheten själv

Så känner jag mig idag, efter gårdagens träning har jag riktigt ont i benen. Men det är som alltid lika gött då man får veta at man lever och att det har tagit.

Idag har dagen rulat fort, och med det ned mot Göteborg igen. Efter mat hos mormor tog ajg med min kusin och begav oss. Som roadtrips alltid ska vara innebar det en nästan krock, felkörningar och massa skratt. Lärt mig tyska på köpet, tack för det Linda.
Hur skönt det var att krama om mamma och ha henne hemma igen är en underbar känsla. Vi överlevde trippen hem och en massa fel inne på Max, så nu ligger jag nöjd och belåten efter dagen i bilen hemma i sängen igen. Sova bums är vad jag ska göra.. strax.




26 grader 19 Januari?

Slöa dag på jobbet idag, vi har mest skrattat och haft en nivå som inte är av denna värld. Tiden har gått sakta, sakta men det gör inget för jag vill inte sluta där borta, trivs så bra. Men med en värme inne på 26 grader är det inte så konstigt att vi blev som vi blev. Så skönt att vårat ventilationssystem bara krånglar och ingen vill komma och kolla på det heller.. Kändes lite annorlunda med tanke på all snö som låg utanför dörrarna vi var tvugna att ha helt öppna för att ens få lite luft inne.

Hursom har jag varit duktig och bokat service till bilen också, redan nästa vecka. Skönt att slippa tänka på det sen.

Nu ska jag se på Extreme Homemakeover och gråta lite, nöd som jag är. Måste ringa mamma också kolla hur de har dte nere i Marocko också, hann inte säga så mycket igår. På torsdag åker jag ned till gbg igen och hämtar dem. Mer tårar? ;) Egentligen skulle de mer än gärna få komma hem till mig, trots att det inte är så synd om mig. Fast kanske mer skulle gilla Simon och Thomas tror jag..


Att Ty är en jobbig jävel är ju en världslig sak :P

Ledig Lördag

Det är sant - Det är lördag idag och jag är ledig, ja iallafall på dagen. Blrjar jobba kl 21 på Nöjes i vanlig ordning.

Har spenderat dagen på stan med älsklingen. Lite shopping och strosande på stan, sen tog i en varsin pizza på Amigo. Mysigt att äntligen kunna göra nånting tillsammans på en helg :) Mycket uppskattad tid. Sen blev det hem för min del och slappande i soffan medans älsk är hos en vän. skönt att bara få göra ingenting nu innan jobbet, känner att kroppen behöver vila lite. Har haft konstant huvudvärk sen igår morse, men nu verkar det som att den vill släppa lite.. vore inte fel.

090116

Efter 16 dagar på nya året känns det fortfarande konstigt att skriva -09. Sådär nångång in i juni brukar jag ha vant mig. Jaja, det var bara en parantes.

Igår vart det jobb för hela slanten. Började 08.30 på ONOFF för utbildning innan vi öppnade, sen var det en relativt lugn dag. Det största jag gjorde var att lägga ihop en offert till min gamla skola för en massa psylar, som jag direkt min gamla mattelärare kom in igen fick fixa ihop. Kul :) ONOFF Örebro var glada över mina samtal :P haha
Slutade 18.30 och då vare snabbt hem för att byta om..

19.00 var det dags att börja på Nöjes. Cancergala kväll som inte verkade allt för uppstyrt av arrangörerna, men det rullade ju in pengar till mig ändå, så vad gör det? ;D En lugn kväll med ben som värkte oerhört mycket. Skönt när älsklingen kom ohc hämtade mig vid 02.00 inatt. Somnade som en stock åter igen direkt jag kom hem..

En Roadtrip till Göteborg

Torsdag morgon vid 01.30 kom mamma och Vera och plockade upp mig för att sedan åka vidare för att hämta upp Jonna. Sen bar det iväg mot Götebrog/Landvetter där vi skulle lämna av Mamma och Vera som skulle med flyget till Marocko. (Fusk!) En lång rolig resa ned med självklart svensk musik i bott och allsång, historier och massa töl. Men efter att varit vaken 22h lyckades jag äntligen somna sista  timmen innan vi kom fram till flygplatsen.
Hann med en snabb frukost sne var det dags för dem att bege sig. Alltid lika jobbigt att säga Hej då till mamma, så Johanna stod där och bölade i vanlig ordning. Typiskt mig!

Jag och Jonna tog bilen och åkte in mot Göteborg, en rundtur senare och vi hittade Garaget där vi la oss i Bilen för att sova en stund. Min kropp behövde det verkligen, även om det inte var direkt bekvämt. Skojjade med Jonna om att nån skulle kolla in i bilen, och jo jäklar var det en P-vakt som gjorde det, om jag skämdes :P Haha.

Tog en lång promenad till Nordstan och shoppade en del, men när vi hade tröttnat på innerstan försökte vi lokalisera oss ut till Freeport outleten, vilket skulle visa sig lättare än vi tänkt, om jag bara hade hållit mig i rätt fil de två första gångerna. Men där blev det ingen shopping, både kände nog mest att vi ville hem.
Så ist. satte vi oss i bilen för en lång resa hemåt, kö som hette duga. Men hem kom vi allt :)
En något trött och sliten Johanna som däckade i sängen direkt vi kom hem typ..

Tack Jonna för en gör trevlig roadtrip, dom brukar bli lyckade med dig :D Haha!
(Bilder finns hos Jonna)


Skön start på onsdags morgonen

I onsdags ringde de från mitt tredje jobb 06.03 och frågade om jag kunde komma ohc jobba. Gissa hur nöjd jag var då? ;P Men jag slängde på mig och åkte dit en sväng fam tills 11 iaf.
Efter det var det stress för att hinna iväg till träningen och Pumpa. Skakade när jag kom ut för det var så jobbigt och utan frukost innan var det inget smart drag.
Hade tänkt mig åka hem direkt efter för att sova en stund, men ist blev det en dusch och sne iväg till Svärmor som bjöd på mat.
Lyckades heller inte somna på kvällen utan fick vackert hålla mig vaken tills mamma kom och plocka upp mig för en färd ned mot Göterborg..

Passport

Började dagen med sista avsnittet på säsong 1 av DH. Spännade spännande, nu vill jag bara börja på säsong 2, får bli nu innan läggdags.

Iväg för att förnya mitt pass som går ut i Juni, bättre jag gör dte nu annars blir det bortglömt innan dess, känner mig själv.
Hade sådan tur att de bytte gubbe 15 min efter jag kom dit, för han hade endats hunnit med en parson på den tiden, medans han som hjälpte mig hann med 3 st på 10 min. Byta jobb kanske?

Sen tog jag mig en tur till gamla jobbet för att be om arbetsgivarintyg, men det var lönlöst. Ingen där som kunde hjälpa mig så jag gav upp.
Åkte ist runt till diverse secon hand butiker på Våxnäs och kikade lite. Ekonomisk som jag är (inte) kom jag faktiskt ifrån alla ställen tomhänt. Dutti Johanna!
Ist åkte jag till mormor och snikade till mig mat och inväntade mamma.. som senare skulle visa sig meningslöst då hon var tvungen att återgå till jobbet lika snabbt.

Nu på kvällen har vi varit till älsklingens mormor för en fika och tacka för klapparna. Tiden har inte funnit förens nu, tyvärr.

Så då har ytterligare en dag flygit förbi, snart vaknar jag väll upp och det är sommar också?

(Bilden är lånad från Polisen.se)
En sådan här mackapär fick jag stirra in i hos Polisen. Nej är verkligen inte nöjd med passet. Ni skulle bara se vad de mosar ihop ansiktet på en. Buhu! Bara hoppas jag kommer hem från diverse ställen jag ska besöka under min tid med det här passet :P

Ledighet

Ja nu är jag ledig i nästan en vecka. Ska hinna med en hel del hade jag tänkt, men idag blir det nog endast en träna och ligga i soffan dag, vädret suger ju idag med :/


ABBA the show

Igår var det söndag, och jag var ledig. behöver jag ens beskriva hur skönt det var? Speciellt efter natten som var på jobbet, phu!

Tvingade med mannen ned till stan för at driva lite tid, men vädret gjorde att vi vände ganska snabbt. Hann iaf, få med mig ett par nya skor och jeans. Tyckte jag var värd det efter allt slit nu under julen :)

Vid 17 var det dags att åka och plocka upp Mamma och Svärmor för att sedan möta upp Mormor, Moster och Kusin för att käka mat innan det var dags för ABBA The Show i LLA. Mycket god men stark mat, mycket töl och trevligt som alltid. Blev en kall promenad bort till LLA för att se showen. Riktigt bra var det.. jag är super nöjd. Tror både Mamma och Svärmor uppskattade det riktigt mycket, bäst för dem ;) Haha! Alltså lyckat med andra ord. Bästa/sötaste var ändå barnkören som kom in, vilka godingar.

Ni får njuta av mina super kassa mobil bilder ni..





Imma på spegeln..

Idag är det fredag, och precis som mina vänner tycker jag dte känns super gött. Ska jobba imorgon både dagen och kvällen/natten. Men sen är jag ledig i nästan en vecka, känns inte fel alls.

Har i det hela spenderat dagen hos svärmor. Var iväg och tränade spinning/core mitt på dagen. Ventilations systemet hade pajjat på gymmet så spegeln i spinningsalen immade igen. Lite varmt? Var mest jobbigt där inne då det inte kändes som att man fick nån luft alls.

Kvällen blev det god mat iform av räkor m.m. (Har jag sagt att jag fullkomligt älskar räkor? Det gör jag iallafall.) Tillsammans med Let's Dance i bakgrunden. De flesta paren var bara för pinsamt att se, men kul. Åandra sidan ska jag inte säga nått.. har inte en susning om hur jag själv skulle se ut.. :P


CV

Sålde iväg en tv till en snubbe igår som var jobb agent, efter gick jag på lunch. Helt plötsligt kommer en kollega till mig in och ger mig en lapp med en mailadress. Snubben som köpte tv:n jobbade på nånting iform med Arbetsförmedlingen men inte den vanliga som suger balle. Han ville jag skulle skicka min CV till han, sagt och gjort det gjorde jga igår. Hey, man får ta till alla medel när det gäller att söka jobb.. kontaker är alltid det bästa, så är det!

DH Maraton

Eftersom jag jobbat hela dagarna nu så gör jag inte så mkt mer. Väl hemma från jobbet är offan min bästa vän tillsammans men just nu säsong 1 av DH. Fattar inte att jag inte köpt mig boxarna tidigare, jävligt bra. Fick alla av mamma i julklapp så har lite att göra, vill aldrig att de ska ta slut :P


Tax Free

Eftersom mamma åker iväg på semester om en vecka så var jag snabb att kolla in Tax Free katalogen för en liten beställning. Får en hel del smarrigheter när hon kommer hem, och det är alltid uppskattat :D Synd att jag inte kunde följa med själv pga jobb. Svin billigt och Marocko är ju inte fel. Enbart Agadir inget casablanca heller.. buhu. Får bli en annan gång.. lägenheten står ju kvar :)
Hursom är jag nöjd med min "lilla" beställning.

 Trodde ärligt jag såg fel när jag såg denna. 2L i Bag In Box..

Strålande iskall måndag

hur skönt dte var med en riktig sovmorgon i morse går inte beskriva. Klev ur sängen ca 40 minuter innan träningen började. Åkte dit och tog i så jag kände mig spy färdig, men jäklar så skönt dte var. Saknar att träna när det går så länge mellan gångerna som det gjort under julen. Ändrig på det snart :) Hela salen var full på spinngingen också.. nyårslöften? :P

Hursom så åkte vi till mamma på em förr att hämta hem min bräda, men framför allt mina skridskor. Iväg till Mariebergsviken (efter inspiration av jonna :P) för att åka en sväng. Skönt att jag hade andra skriller hos mamma än de jag hade sist, vilken skillnad. Det är så skönt att åka, specielt när solen strålar, trots att det var -11 grader ute. Fingrarna hann frysa bort medans vi knöt dem.. Men mysigt var det iaf.

Storhandling var det dags för också, massa nya underkläder kom med hem också. Inne och kikade på nya snowboardboots, det är behövligt för min del, verkligen.
Kvällen har jag spenderat i soffan med DH och B and J glass. Nu är det läggdags.. i morgon jobbar vi 4 timmar, röd dag. Skönt!  

      


Mina bästa!

Ja nu är det ett jävla tjat om mina bästa, men läs inte då! Det är precis vad de är och jag kan inte ljuga..

Hursom så har det varit myskväll hos Jonna med Tacos. Alltid lika gott, och som alltid har vi lika kul med varandra vilket innebar massa skratt, för vissa mer än andra. Jag är alltid den där osociala länken som är trött. Kan tyvärr inte begära så mkt mer va mig en söndags kväll.. och framför allt inte efter dessa dagar som varit sista månaden.

Var i vilket fall som helst en kanon avslutning på en hektisk vecka och arbetsam helg :)
Tänker inte varken vara elak som Emma, Johanna eller snäll som Jonna och bjuda på några bilder idag.. Ni får ehlt enkelt spana in deras blöggar om ni vill se bilder, för nu ska jag hoppa i sängen. Imorogn är jag ledig, då ska jag vara pigg och hinna massor.

Nya äventyr

Eftersom jag inte har alls många dagar kvar på mitt jobb, ONOFF så är det nu dags att börja leta nya äventyr. Den sista Januari slutar jag, fast kommer gå tidigare då min sista arbetsdag ligger tidigare och den ska jag försöka byta bort så jag akn gå ännu tidigare. Känns trist att bara gå och vänta på att få sluta.
Känns tråkigt att behöva lämna dem, men vi är ju fler som får gå, tyvärr. Trivs super bra på jobbet, kollegorna är toppen. Samtidigt är det något inom mig som glädjs över det hela också. Känns som jag testat detta nu, verkligen jättekul, men jag längtar efter nya utmaningar nu.. nya äventyr. Vill testa så mycket jag bara kan innan jag dör, och det är väll dags nu.

Har lite jag sökt, och Norge är ytterligare en gång på Tapeten. Denna gången blir det en flytt på riktigt om jag får något, vill testa nånting helt nytt. Kommer bli jobbigt att lämna mannen här hemma, men jag vet ju vart han finns. Inte mer än 23mil hem, kunde varit värre. Hoppas på att Jonna och Emma (johanna också för den delen som du är sugen) vill bli med. Preics som alla andra vill jag ju självklart tjäna pengar och sedan om ett år kunna bege mig ut i vida världen för att se så mycket som möjligt, alltid varit en dröm.

Men det ska bli kul att se vart ödet för mig nu. Det är liksom dags..


Känns som att jag står vid den här vägskylten nu, och bara jag kan bestämma vad som komma skall!

Vilken dag?

Åh vad jag vill komma ur "jul träsket" nu. Älskar julen men dagarna blir så förvirrande.. är det helg, vardag eller röd dag? Man har nollkoll dessa dagar. Rätt skönt, men ska bli skönt att komma in i normala dagar till veckan.

Nu består dagarna fortfarande av jobb och somna direkt, tillråga på allt har älsklingen lyckats smitta ned mig så jag är på väg att bli sjuk, inte kul alls. Har inte tid atta vara sjuk nu ju, men det är väll bara proppa i sig vitaminer och hoppas på det bästa :)

Nu är det strax sängens om gäller, somnade i soffan för två timmar sen och vaknade nu, skönt.


Victoria's Secret Fashion Show

Måste vara årets häftigaste modevisning. För jag brukar ju så ofta vara på modevisningar menar jag :P Vore dock inga fel alls att en endaste gång få sitta längs fram där. Drömma får man!

Käner mig enormt sexig bredvid älsklingen just nu när de trippar fram på tvn och jag ligger här i en gamal skoltröja sen gymnasiet, leggins och strumpor högt uppdragna, som dessutom är rosa randiga. men äsch.. han gnäller inte iaf. ;) haha!




En av mina favvo klädslar..

1 Januari 2009

Idag är det första dagen på det nya året. Ytterligare 364 dagar ska gå innan det är nytt år igen, skönt.
Har spenderat dagen hemma i sängen föra halvan, sne blev det en lång skön promenad ute i solen med lite fotande och djuren på 4H-gården som älsklingen alltid ska gå förbi. En tur i skogen som vi precis bor vid. Gör mysigt.
Andra halvan nu har vi spenderat i soffan, slöa och lata med en varsin dator, tvn och en Pizza. På något konstigt vis brukar alla årens första dag se hur så här.. underligt?
Hursom skönt att vi vaknade inte ett dugg bakfulla, det är guld värt!



  

  


  

 
 
 
  

Nyrsafton 2008

Igår var dte ju sista dagen på året 2008. Vi tillbringade kvällen hemma hos Patrik och hans tjej med några andra vänner till oss. Trerätters middag, underbart gott. Seplade sel, massa tölande och självklart nyårsfirande. Mycket trevligt :D Daniel och Mia hade med sin lilla valp på 4 månader, gissa vem som var kvällens mitt punkt?
Tack för ett riktigt gott slut på 2008!

 
 
  
  
 
 
 

Kroggalan 2008

I söndags 28 december 2008 var det dags för den årliga kroggalan. Efter en hektisk dag på jobbet var det hem fr att göra sig iordning, på med lilla svarta och iväg till Mirja för att förfesta lite.
Lips, jag har aldrig och diverse sådana lekar som alltid uppkommer hanns med.

Söta Mirja och Stephanie hade ordnad med en liten egen nominering inom Garderoben. Jag åtogmig pris som "årets Minipolis" med en vacker nominering. Tack för det :P

Galan hölls på Nöjes och ni akn ju tänka er när det bara är krogfolk inbalndat hur det kan gå. Just precis så. men det var en mycket trevlig kväll. Nöjes åtog sig endast "Årets Dj" iår. Kul för Anders.
Efter att i vettig tid tagit mig hemåt somnade jag gött i sängen.


 



 



 



 




Jul resume

Eftersom alla idag sitter coh skriver sina års resumeér för 2008 gör jag ist en över julen. resumera året är ändå inget för mig, det som hänt är redan bloggat om en gång..

Finns inte så mkt att skriva om julen heller egentligen. Har jobbat varje dag utom julafton och i tisdags hittills. snacka om att ajg är mätt på jobbet, människor och elektronik. Ge mig variation tack! Men det har varit jättekul så klart med alla människor i butiken om en del än dummare än andra. Rean gör folk helt galna, kan inte förstå varför?

Julafton var iallafall toppen. Pappa och broder var ju här under 2-3 dagar så. Massa mys med familjen/släkten, fotande och julklappar såklart. Fick allt jag önskat mig och mycket därtill. Kunde inte blivit bättre. Hos moster är det alltid julstämning då brasan brinner hela dagen.

Julaftonskväll blev det upp till svärmor för att fira med dem. Byte av klappar och även där fick vi massa kul vi önskat och mer därtill. avslutade med att bara ta det lugnt i soffan framför en film, tills jag somnade och vi åkte hem.
Alltid lika skönt att vara många på julafton, men också alltid lika skönt att komma hem till svärmor och Peter där det är lugnt och skönt :P

Som sagt annars har det rullat på med jobba hela dagarna fram tills 20, sen däckat hemma i sngen direk toch vaknat upp för en ny dag med jobb. Spännande dagar?

 

RSS 2.0