Mot Stockholm

Nu är väskan packad, ska bara slänga ned nån grej till sen blir det en snabbis förbi mamma för att plocka upp lilleman innan vi åker mot stora staden :) Mys! Synd bara att A inte ska med..


Morfar ♥

Idag är det fyra år sedan morfar lämande oss. Fyra år som har gått sjukt fort, och jag minns dagen som om det vore igår. Det är fyra år av tomhet och saknad, men fyra år av fortsatt älskan.. ♥


Våffeldagen

Samma rubrik som resterande i Sverige. Hursom är det gott som satan och inväntar bara mannen så vi kan käka, frasiga ska de vara. Seg dag i skolan då vi började redan 07.45. Känns underbart att ligga hemma i soffan nu. Dock lite små stressad över att jag skulle behöva läsa mer, men orken infinner sig ej. Ska iväg och träna om en stund också.. O M O T I V E R A D som fan, tur jag har sällskap, annar hade nog soffan lockat mer..


Jippie!!

Kollade in deklarationen förrut på skatteverkets hemsida, OM jag fick mig en överraskning. Var nästan hundra på att jag skulle få betala tillbaka en del, men icke. Ist får jag tillbaka en massa :) Det är Lycka varje år!

Donuts

Skola idag och en fullmatad hjärna åter igen. Fick sätta igång med PBL och det känns kul.

Åkte direkt till mormor och fick mig mat efter, tog med mamma till stan för lite ärenden. Hämtade ut mina två halskedjor som vart på lagning, äntligen! Känns så naket utan dem. På torget stod munk-mannen så självklart köpte vi med några till mormor så det fick bli en fika :) Underbart gott om än jäkligt onyttigt.
Bus och mys med lilleman innan skolböckerna kallade. Men fastnat här nu.. får nog lägga bort den hr och ta upp böckerna igen. Ska bege oss bort till svärmor o P snart igen för att sova med kissen inatt, men först ska de dolas lite här hemma.. blir jäkligt tidigt i säng då vi måste åka mot skolan redan vid 07 i morgon, föreläsning 07.45.


120 cm

Har övernattat hos svärmor i dagarna två. Att gå från stor säng till liten känns, men mysigt är det. Igår var vi lediga från skolan och regnet öste ned så jag passade på att ligga kvar i sängen till ca 12 för att sen förflytta mig ned til soffan för att få frullen serverad :) Ena vettiga var väl ett besök hos mormor och ett på gymmet innan soffan återtogs.. skönt med lediga dagar utan måsten, fast den var tänkt till plugg :P


Tillbaka i skolan

Så var 11 veckor med praktik över och vi siter alla i skolan igen. Kul att ses och i måndags avr det en dag fylld av praktik prat osv. Dagen gick fort men oj vilken tjock skalle man åkte hem med.. den har ju gått på sparlåga i 11 veckor och ska nu maxas.. haha!
Men det känns bra nu när det är igång på riktigt, snart är terminen över och det är dags för uppehåll för min del. Åh vad jag kommer sakna min galna klass :P

V.22

Heergud vad tiden går fort. Igår gick vi redan in i vecka 22 med lill*n, sjukt! Men dessto fortare kommer h*n ut och jag läääängtr så! :) Att alla ska pilla är lite små jobbigt, men det där är en johanna-spärr-i-huvudet jag måste komma över bara.. Att jag inte har en jacka som passar mer än tjocka vinter jackan känns lite små segt just nu.. Men vad gör det när det är både morgon och kvällgympa i magen? Snacka om att vi får en livlig krabat!

Tränings dag

Jobbade mina ynka timmar som det är på sndagar, skönt iofs. att det inte är mer! Åkte snabbt hem för att byta om innan svärmor plockade upp mig för träning. OM jag ångrade mig väl där.. men gött efteråt. Hann bara hem och byta skor innan det blev en lång, lång promenad med Jonna, massa töl och skratt. Underbart vännen ♥

Spenderat kvällen med att lagat mat, skola imorgon vilket innebär matlåda. Skrivit klart LIA rapporten, alltid ute i sista minut. Ska bara skriva ut den nu så är det dags att krya ned i sängen så jag är pigg i morgon. Jag lääängtar efter mina tokiga klasskompisar :P


Nja, riktigt så ser inte magen ut längre :P


No agua!

Ställde klockan 30 min tidigare i morse för att hinna tvätta håret innan jobbet. PFFT, inte en jäkla vattendrope mer än i toan. Kul! Fanns inte så mycket att göra utan håret fick va.. Tackar äslklingen för att han igår fyllde flaskan med vatten innan han la sig, utan den hae jag inte ens kunnat borsta tänderna. För att borsta i mjölk är troligtvis ingen hitt :P Men jag ska inte klaga, vattnet är nu igång och det finns betydligt större världsproblem att lösa än att Karlstad är utan vatten!


Ferdagsmys

Jäkligt mycket fredagsmys på sista tiden, men jag gillar det. Åkte hem till mamma för att låna lilleman under kvällen. Så mysigt! Blev god mat med marängschwiss till efterätt, OM det var gott. Trött som jag var däckade jag rätt tidigt. Åh vad trevligt sällskap jag alltid är..


Le Kitchen

Skulle åkt direkt till träningen igår, men det gick inte. Känns verkligen att kroppen inte är som den brukar (konstigt? :P) och tyvärr har väll inte jag riktigt insett det där utan kört på som tidigare. Får nog lugna ned mig lite och varva med långa promenader och inte bara gymmet.. tråkigt men sant. Fråga mig igen om en vecka hur det gått.. för då lär jag vara i full gång igen!

Hursom plockade älsk upp mig för att åka och spåna på lite kakel osv till köket. Hittade ett som vi tror att vi bestämt oss för. Nu ska vi bara kolla vad mycket vi behöver, för gratis var det inte! Men tror det kommer bli jäkligt snyggt.

Var även förbi IKEA, tro det eller ej, för att beställa en sista vitvara till köket. Sist visste de ej om den skulle komma in i lagret nånting mer så fick inte med den då. Det är bara en bänkskiva som saknas nu så är det komplett, troligtvis har vi hittat den vi ska ha också.. men ännu dividerar vi lite, får se vem som får bestämma ;)


Sista dagen på praktiken

I går var det sista dagen på min praktik. Förstår ni vad fort 11 veckor gått? Känns som att jag började nyss och det är redan över. Hursom trots att det varit som det varit kommer jag sakna alla människorna, kankse inte själva platsen, men människorna. Kommer definitivt gå ned och hälsa på dem med jämna mellanrum :)
På måndag är det dags för skola igen.. Jippie!

Avslutade med lite tårta och fika, inte fy skam!




LIA Rapport

Praktik idag. Varit en bra dag då jag suttit med LIA rapporten hela förmiddagen sen på eftermiddagen har vi varit till annan kommun i Värmland och pratat med några ungdomar. Riktigt intressant! Hoppas verkgen de tar till sig av det de fick höra.

Hann knappt hem och byta om förens det var dags för spinning, en marginal på ungefär 10 min. Tack älskling och Svärmor som fixa hem bilen åt mig så jag hann!
Kvällen har spenderats till ännu mer LIA rapport. Känner mig så got som färdig med den, orkar faktiskt inte lägga ned mer energi på den nu. Känner att jag spinna ur varenda liten del med styrka i kroppen, men skönt.
Blev dock lite besviken när jag insåg att det jag skrivit in i datorn igår inte fanns kvar, TUR att jag skrev det för hand först. Så nu ska bara kladden från papper in i datorn och sammanställas så är det bra sen.
Saknar verkligen hela tokstolliga KY8, vill inte lämna er till sommaren!! :(

Onsdags fika

Igår var jag ledig från praktiken för att skriva LIA rapporten. Nåja, alltid skrev jag lite i alla fall. Åkte till Sofie för en fika på dagen med henne och Helena. Mys att träffa dem igen och snart får vi ses varje dag, underbart! Kul att få se hur Sofie och hennes M bor numera :)
Eftermiddagen blev det träning. Release för BP 73! Jäklans så gött det var med nytt pass, riktigt bra. Men fråga mig om 3 månader igen.. då har jag tröttnat. Haha!

Träning

Var på kombipass pump/spinning tidigare idag. I tron om att det nya BP 73 hade släpts, ack så fel jag hade. Men var väl rätt kul att köra BP 72 en sista gång.
Imorgon är det dags för nya passet 17.00 och det är bokat. Massa bra låtar med coh alltid kul med nytt pass efter att kört samma i 3 månader. Sett lite bilder och klipp från BP 73 så det blir nog bra tror jag..

På spinningen efter var det fullt liv i magen, nån mer än jag som gillade musiken ;)

Musik till BP 73!

01. Release Me – Linzi Paul
02. DOA – Telstarr
03. I Gotta Feeling – TransNoise
04. Mysterious Times (Kindervater vs Jens O Remix Edit) – Sash feat. Tina Cousins
05. Evacuate The Dancefloor – Studio88
06. New Divide – Crimson Ltd
07. When Love Takes Over – Olson Bjerre
08. Smells Like Teen Spirit (Voc Mix) – Warp Bros
09. S.O.S. (Let The Music Play) – Jordin Sparks
10. No Surprise – Daughtry

V.21

Idag gick vi in i vecka 21 med lilla livet. Tänk så länge jag burit på ett annat liv än mitt eget. Kan knappt tro att det är sant ännu. Mer än halva tiden har alltså redan gått och tiden går allt för fort.. men dessto fortare blir vi tre :)

Kom på förut att vi faktiskt inte tagit en enda bld på magen så det är mer än dags nu. Den växer riktigt fort även om jag själv inte anser mig ha så stor mage ännu.

Barnvagn - Check!

Haft en härlig dag på praktiken. Förmiddagen satt jag och en av killarna ute i Solen mitt i stan, filosoferade lite om livet och lapade sol :) Mormor bjöd på lunch och em blev väldigt lugn.

Åkte ut till Babyproffsen med mamma och kusin efter praktiken och beställde en barnvagn. Känns skönt att det också är gjort nu så det är en sak mindre att tänka på.. nu är det bara tusen andra saker som ska bockas av listan.


Snowboard

I går var det lite Personalvård med nöjes som gällde. Vi åkte iväg till Sunne för en heldag i backen. Hade en toppen dag med strålande sol, härligt sällskap och sköna backar. Att vi solade mer än vi åkte är väl en världslig sak ;)






Melodifestivalen

Lördags kvällen spenderades framför meldoifestivalen hemma hos Svärmor och P. Anser absolut att rätt låt vann, samtidigt som jag inte tror den kommer så långt väl i Oslo. Men bra är den och jäkligt skön röst har hon den där Anna :) Härligt att ha gått från sökande i Idol till att vinna hela melodifestivalen nyss fylda 18, inte illa. Myste lite extra då jag såg att hon står i sinna röda halvt slitna converse..
Gillar iofs. många av årets bidrag trots att det inte är så mycket schlager över det hela längre.


Nytt kök - Check!

Skön sovmorgon tillsammans i lördags, underbar sådan. Åkte ut för att kolla mer på barnvagnar innan vi skulle möta upp Svärfar och B på IKEA. Kom ill IKEA och 13.10 satte vi upp oss på lsiatn för att få beställa ett ök då vi ritat allt och var helt klara.. trodde vi. Svärfar och B kom vid 14 och hade sina invändningar så en del omorganisation blev det. När klockan var runt 16 fick vi äntlige hjälp.. efter tre låånga timmar. Fick ändra en del till då det inte skulle gå att ha det som vi gjort. Men i slutänden blev vi nöjda båda två och det blev billigare än vi tänkt oss, dock är inte allt med ännu.. Men i slutet på april levereras det. Ska bli underbart att få köket renoverat nu :)

Är jäkligt trött på allt vad IKEA heter nu bara efter att spenderat fyra timmar där inne. Lär inte besöka dem på ett tag förhoppningsvis! :P


Tjejmys

I Fredags var det ledig dag från praktiken. Skulle egentligen skrivit tenta, men blev en skön sovmorgon följt av lunchande med mormor, moster och kusin. En snabbis på stan innan älsklingen och mamma plockade upp mig för att kika på barnvagn. Skulle promt beställa en, blev inte så heller då vi kom på andra tankar.
Åkte ist. ut till IKEA för att bestäla kök.. inte ens det gjorde vi.. tur i oturen!

Spenderade kvällen hos Johanna med Jonna, johanna, johanna och Karin. Massa skratt, pizza, godis och allt ej tjejkväll ska innehålla :) Tack för det godingar!

Lunch

Halv dag på praktiken idag då kroppen inte kändes helt ok. Lunchade med Engan, mycket trevligt :)
Sen har jag tillbringat massa tid hos mormor med kusin och Elton. Den långa promenaden byttes ut mot barnvagns letande. Hitta en jag fastnade för och i morgon får älsklingen och mamma följa med ut för att titta och godkänna.

Ska åka bort och lämna svärmor och P's andra bil som vi fått låna under nästan två veckor. Vi måste ta tag i att fixa en till åt oss själva, får bli en promenad hem därifrån så jag fått lite frisk luft idag.

Vår känslor

Kan man få annat när solen visat sig hela dagarna under senaste veckan? Känns helt underbart! Helt av allt vill man ju bara vara ledig och få vara ute och suga i sig så mycket D-vitamin som det bara går. Men blir lycklig av att bara se att det är ljust på morgonen när man slår upp ögonen :)

Tisda igår. En dag på praktiken och lärde mig laga en himlans god och lätt maträtt. Kan behövas då mitt matförråd inte är det största. Kombipass Pump/spinning på kvällen och jäklans så gött och kul. Skönt att det endast är denna vecka ut med BP 72, nästa vecka dags för nytt.
Åkte hem till Svärmor och P senare, då det är dataspelskväll här hemma på tisdagar :/ Såg på MM, eller sov till ska jag väl säga.. men orkade hålla mig vaken under sammandraget av Oscarsgalan :P

Idag har det också varit praktik. Lunch med mannen var dagens höjdpunkt. En fika med en gammal klasskompis var efterlängtat. Kul att tjabbla ikapp om allt och inget :)
Åkte med mannen ut till IKEA för att beställa kök. Riktigt så långt kom vi inte, men allt vi ska ha är nu helt bestämmt. Nu ska bara själva köket ritas upp en gång till och på fredag beställer vi det. Ska bli underbart när det är gjort så det kommer ur världen.
OM jag längtar tills sommare då hela lägenheten är så gott som nyrenoverad!

Disney Klassiker

Jag har börjat samla på nånting nytt.. nämligen Disneys klassiker. Alla deras hittills 48 filmer som utkommit finna numrerade. Införskaffade min en del på jobbet i helgen. Känns som en kul grej att ha då jag älskar alla filmer, iaf de äldre. Kul för våra barn att i framtiden få se vad det var för filmer deras mamma och papa såg å som små. Nu ska jag bara se till att få tag i alla de resterande 40 som jag inte köpte. Känner jag min mamma rätt fyller hon på ganska fort :)


Den här boxen rymmer dock bara 20 av de 48 filmerna..


Längdskidor

Har fått mig ett gott skratt idag då mannen införskaffat sig längdskidor. Ni förstår att det liksom är lite svårt att se det senariot framför sig. Min älskade i sparkdräkt.. nää! Men man ska aldrig underskatta, kanske blir über sexigt ;) Kan glädjas så länge han inte införskaffat sig en iaf.

Hursom ska det bli en fröjd att följa hans framgångar inom längdskidåkning. Vasan nästa år pratas det på.. men hans största mål är att slå mannen nedan, hur det ska gå vet ingen svaret på. Men lovar att jag ska uppdatera er om när det hänt, det lär nog hela världen göra iofs. mifförstå min ironi rätt nu, att kommit på nånting nytt är självklart nånting jag stöttar helt och fullt då fotbollen troligen är lagd på hyllan, trött på brutet ben kan tänkas.
Kan bara önska dig ett stort Lycka till inom nya karriären älskade A, ska stå som kranskulla i Mora 2011 åt enbart dig ♥



Älskade hund

Nu är den här arbetshelgen över. Har jobbat dubbelt som vanligt och det är alltid lika skönt när man får gå hem från jobbet på Sön em.

Tog en promenad med Jonna och Elton förut. Att man akn känna så mycket kärlek till ett djur, konstigt. Men älskad till tusen det är han ♥
En sliten vovve som härjat på skutis med annan hund idag. Tråkigt att jag jobbade och inte kunde bli med, men får göras om.

Väl hemma var ajg lika sliten jag. La mig i soffan bredvid A, satte på en film och innan klockan slog 20.00 sov jag. Vaknade nyss och har borstat gaddarna och släpat mig in i sängen. Trött någon?


Lycka!

I går kom troligtvis första sparken i magen.. Känslan går inte att beskriva! Det var ren Lycka! Önskar bara så att äsklingen kunde få känna dem, dock dröjer det nån vecka till förmodligen..


Tänk att vi två kommer bli tre.. älskar dig ♥

Friday I'm in love..

Ingenting blev som jag tänkte igår. Vaknade med världens illamående så praktiken fick stå över i går. Tog en lång skön morgon i sängen tillsammans med mannen som började sent. Lunchade hos mormor och tod det lugn fram tills träningen började. Kände mer för en promenad i det sköna vädret egentligen, men kom aldrig så långt.
Kvällen bjöd Svärmor och P på Tacos och fredags mys då A jobbade sent. Han kom självklart och gjorde occ sällskap när han väl fick sluta.. fick oss att se en film som jag lyckades somna ifrån men den var tydligen rätt bra. Det jag såg var inte riktigt i min smak, men ska se hela nån gång..


This week..

Gud så fort veckan gått, i morgon är det redan fredag och en hel helg med arbete står framför mig.

Har haft en liknande vecka som resterande. Praktik varvat med träning. Har inte tid för mycket annat coh längtar tills skolan börjar så jag kanske kan få tid över. Får be om ursökt till mina nära och kära, men känner att träningen just nu är ett väldigt prio ett inför kommande liv. Hoppas ni förstår!

Annars har det inte hänt värst mycket. Fått mig några goda skarrt av Elton som har ett och annat hyss för sig :) Lunchat med mamma, mormor och älsklingen i dagarna två.
Shoppat babyböcker på bokrean som verkade intressanta. Kan inte läsa och lära för mycket.

Har sovit över hos Svärmor både med och utan mannen. Inatt var den mysigaste då jag somnade skönt med kissen på armen och vaknade av att han fortfarande låg kvar. Sånna här dagar man inte vill kliva ur sängen.

Varit till den elaka tandläkaren som sa saker jag inte gillade. Tänderna såg bra ut dock är mina visdomständer upe och de vill ta bort dem.. till vilken nytta? Har ju inte ont av dem! Men vi får se hur det där slutar..

Nu är det läggdags så jag är utvilad i morgon.. blir en lång da med praktik, träning och jobb. Ska bli underbart att krypa ned i min egna säng, nybäddad och ny duschad :)





RSS 2.0