Orkeslös

Känner mig sjukt orkeslös just nu, vet inte vad det är med mig riktigt.
Vill verkligen ha ny energi till allt! Så nån som vill dela med sig så hör av er..

Blir så när jag jobbar

Dålig update igen. Känner inte att jag riktigt har varken tid eller ork att blogga när jag kommer hem från jobbet. Den är värmen som varit har inte gjort det speciellt mycket mer lockande att blogga.
Tänkte försöka mig på lite update i morogn, så håll til godo.
Nu är det snart läggdags, i morgon blir det skutberget med Emma heeeeela dagen. Jag lääääängtar!

Filmer

Laddar ned en herrans massa filmer just nu. Eftersom älsklingen åker på mini-semester med grabbarna i morgon och jag har lovat svärmor att passa kissen, eftersom de också åker bort samtidigt, så behöver jag lite tidsfördriv på kvällarna. Mörkrädd som ajg är och knappt vill vara själv hemma i våran lägenhet så vill ajg inte tänka på hur dte kommer bli i deras hus. Har vart det en gång tidigare själv, och det var inte mys.. fast det var ju iofs. på vintern och då är det ju mörkare ute.
Jag har ju iallafall rocco som sällskap.. och alla filmer då ;)


Han ser grymt farlig ut, visst?

Vågar man?

Mamma ringde nyss och sa att släkten tänkte ta sin årliga tripp till Liseberg på tisdag om en vecka. Jag är faktiskt ledig då, och älsklingen lika så. Men nu till den stora frågan.. vågar man?


Grattis Mamma ♥

Idag fyller min älskade mammi år. Grattis  och hoppas du har en bra dag i Tyskland.
Imorgon får vi äntligen ses! ♥


Den lediga dagen..

Blev helt plötsligt en arbetsdag. 9.30 i morse ringde alarmet på min mobil, 9.31 ringde de från jobbet och fråga om jag kunde hoppa in idag. Snäll som jag är offrade jag min lediga soliga dag för att åka till jobbet. Men det är så kul så det gör inget. Gått riktigt bra idag och ajg behövde verkligen den här dagen, både i siffror och extra pengar :)

Hann med en snabbvisit hos moster på lunchen också, tjöta lite med henne o mormor innan min kusin snällt följde med mig till MC så jag fick mat.

Nu är jag iaf. hemma och ska väll försöka göra nånting vettigt, som typ en liten smörgås eller nått..

Namnsdag

Idag har jag namnsdag :) Så Grattis alla som heter Johanna på eran dag!

Garderobsrensning

Tycker jag har det stup i kvarten. Men idag har jag faktiskt gjort det på riktigt, eller håller på. Hittills har jag fylt en svartsäck med kläder och skor som bättre behövande ska få. Har inte ens tänkt att kanske, kanske utan kläderna har bara åkt rakt ned i påsen. Det känns så skönt. Dock har jag en hel del kvar innan jag är helt nöjd. Måste få ned alla kläder jag faktiskt använder i lådorna innan jag kan vara helt stolt. Älsklingen är iallafall stolt övermig att jag slängt 5 par skor på en dag :)

När jag ändå är i rensar tagen så åkte det ut en herrans massa tallrikar och glas som vi inte behöver. Har ju köpt nytt så det räcker med det och ingenting mer, blir bara en massa mer disk..


De rosa är det jag har nu, men funderar på att skaffa även de gröna :)

Shit vilken blixt

Jäklar vad det small! Är nästan helt säker på att blixten precis slog ned på gården bakom våran. Såg den sen small det till direkt. Härifrån fönstret såg det verkligen ut så. Alla brnen som var där ute spran snabbt som bara den in, smart gjort.
Kanske inte är så jäkla mysigt ändå nu när den kommer så nära en.. Kan inte riktigt bestämma mig.


One of two

Så har den första lediga dagen av två redan passera. Ingenting speciellt vettigt har jag fått gjort. Eller ska inte ljuga, har iofs offrat nästan hela dagen på att faktiskt städat här hemma. Iom att jag ska vara kattvakt åt svärmor o Peter ons-lör och älsklingen åker bort samtidigt så var idag enda dagen vi kunde städa på, för i morogn ska det förhoppningsvis bli strålande sol. Vill ju ha det städat när det blir kalas till helgen :)

Kom till och med i väg till gymmet när jag vknade. Trodde det var spin 30 men det var tydligen 45, död som en sill klev jag av cykeln men ack så gött det var.

Bergvik hann vi med en snabbis, kollade efter nya hjul till inlinsen. Men de jag vill ah var iprincip lika dyra som et par helt nya, så det kan tänkas bli det jag önskar mig tills på sön istället. Hoppas älsklingen kommer med ett par så jag fortfarande kan önska mig en kamera av mamma o pappa.

Älsklingen är på Bio nu, och här ligger jag i soffan med regnet utanför fönstret, kul! Allt på tv:n suger just nu så en film ska laddas ned..

Regnig Söndag

Vad trött jag är på allt regn. Mqn har ingen lust att göra speciellt mycket efter jobbet när regnet bara öser ned. Vaknade betydligt senare än jag tänkt mig i morse, nämligen 5 minuter innan jag skulle börja. PANIK iväg till jobbet. Jag som hatar att starta dagen så, men vad gör man?
Tiden gick rätt fort och det gick ganska bra idag, även om jag hela tiden stod o tänkte på att ajg ville hem o bara va :P MIn ksuin med familj var inne. Deras lilla söta Emelie är så go, och vad hon växer.. jag som inte ser hene så ofta. Snart är hon hela 1år också :D

Väl hemma var det in i duschen o iväg o införskaffa tacos grejer sa älsklingen och han vän. Sagt o gjort nu har vi ätit underbart gott. Lyckas alltid äta mig illamående mätt av tacos på nått vänster, onödigt som få, men gött :D

Vill ut och gå eller åka inlines, men ingen lust då det som sagt regnar ute. Funderar på att åka ut till bergvik o se om de har nya hjul till mina inlines på OBS, jämt i brist på annat.

Ska iallafall spela lite wiifit nu o senare i kväll blir det Kung Fu Panda, tror den är riktigt bra.

Kul med söndagar, nää.. men satans skönt. Nu r jag ledig i dagarna två.

Födelsedagen 080719

Blev en lugn födelsedag iår.

När älsklingen kom hem fick jag presenten och en ros. Jag som verkligen trodde han inte hunnit med att köpa nått blev så glad att jag började grina. Fast det gör jag alltid när jag får present eller blommor av honom ;)

Åkte in till stan och käkade. Hamnade på Score då deras erbjudande i går lät ljuvligt gott, och så var det. Satt där och myste tills vi frös och beslutade oss för att ta en mysig promenad i solen runt om i stan istället.
Avslutade med att åka hem och gosa i soffan med en bra film. Ungefär så jag tänkt mgi dagen eftersom jag skulle upp i tid idag.


Nej, självklart fick jag en röd ros, denna fick jag av nån i släkten/familjen förra året.

Föööödelsedag

Hipp hipp hurra för mig! Idag är det ju min födelsedag.

Hittills har jag spenderat den på jobbet och i duschen, inte hunnit med så mycket annat.
Blev uppvaktad på sängen i morse med frukost av älsklingen. Det är ett måste när vi fyller år. Var dock inte lika pirrig i magen längre, vad har hänt? Kanske jag gått och blivit mer vuxen under natten? Näää knappast!
Oj nu pirarr det, ahha!

Söta Anneli på jobbet hade seriöst gått upp klockan 8 i morse för att baka tårta åt mig, gullonge! Grymt god var den också. Det värsta nu är bara att jag måste baka en när hon fyller år eftersom vi båda jobbar då, och jag som suger på det!

Tänkte åka till mormor en sväng nu till älsklingen kommer hem från dopet. Vill inte vara hemma själv på MIN dag. Vad då älskar födelsedagar? Tyvärr blir det inget speciellt firande idag iom dopet + att mamma jobbar. Så jag får spännt vänta på mina presenter tills nästa söndag. Men det gör ingenting, det känns som två födelsedagar ist. då :D

Tack alla goa för Gratulationerna överallt på mobilen, facebook osv.

Idag är jag glad, för det är MIN dag..


Sånn här tårta vill ajg ha nästa söndag när jag ska firas ;) Mormor?

Sista dagen som 20-åring

Sista dagen som 20-åring idag, ja. Dags att vandra vidare i livet nu.
Nada kalas i morgon eftersom ajg jobbar och älsklingen ska på dop när jag slutar. Så det får bli mys bara vi två på kvällen och nån god restaurang. (tyvärr har "våran" sommarstängt)
Firar med familjen/släkten nästa söndag i stället.

Ja, jag är lika pirrig i magen som alla andra år. Helst vill jag vara hemma hos mamma nu och få höra samma historia jag hört varenda år, springa in och väcka henne 01.09 för att tala om att jag faktiskt fyller år på riktigt då. Kalla mig barnslig, men tha't me.

Blir svårare och svårare för varje år att komma på nånting jag önskar mig. Vill helst inte ha nånting, men de protesterar när jag säger så. Inte så konstigt kanske, en annan är likadan. Men de blir väll en överraskning istället, får se vad de hittar på :)

Nånting jag verkligen skulle behöva är en sån här Clocky som på bilden nedan. Vet inte vad som hänt med mig, men jag är så trött på morgonen ibland så jag aldrig vill kliva upp. Det är inte likt mig, jag har ju varit värsta morgon pigg sista åren ju..


Dagen efter

Åh vad drygt det är egentligen att ödsla bort en av mina få lediga dagar på att vara bakis. Senaste ledigheterna som varit 2 dagar har jag slöat bort den andra. Men man måste ju leva lite också.

Åkte hem till svärmor när jag vaknade och fick mig frulle. Var tänkt att vi skule sola men när vi väl var klara så var det ingen sol längre. Satt väll 1 minut max. Drygt! Istället fick det bli gos med min kisse och en SE&HÖR på altanen.
Mat serverad fick jag också, underbart gott var det. Tom efterätt iform av jordgubbar och vaniljvisp. Hur gott?
Sen var det tillbaka i samma banor, med kissen och SE&HÖR. Kan inte påstå att jag försökt eller velat göra så mycket annat, eftersom jag mått som jag förtjänat. Detta trots resorben som jag tog i natt.

Älsklingen kom o hämtade mig så jag fick åka till Johanna o hämta min bil. När jag kom till henne stod den galningen (observera på bakfyllan!) och bakade. Hugo du är allt lyckligt lottad :P haha! Med andra ord absolut ingenting jag skulle göra. Sorry Älskling.

Hem med bilen och på med mjukiskläder, längtat hela dagen. Åkte tillbaka till Annicka för att hämta cykeln. Men tvingade med henne ut på "våran" runda innan jag tog mig hemåt. det var sjukt skönt. Var hur längesen som helst jag motionerade känns det som.

Nu ska jag snart krypa ned under täcket. Jobbar ju i morgon igen, vill inte när älsklingen har semester, men måste..


Girls night out, igen

Ytterligare en tjejkväll, denna gången hos Johanna med grillning och mys. Utgång på det och vi hamnade på Harrys. Svårt att ha tråkigt när vi är tillsammans så det var en riktigt lyckad kväll. Miljarder kort hann vi med att ta allafall, men det är väll typiskt oss? ;)
Avslutade med att ta en nattlig promenad hem och två resorb. det har gjort underverk idag.


Jag och Emma

Amanda och Emma

Brüngel, Jag, Johanna och Emma

Peace and Love

Kerian var med :)

En mjölkdrink, vad annars?

Karin och Johanna

Esteter i kvadrat..

Emmas idé :P

Johanna ville inte loda fullt lika mycket..


Liseberg - Vilken skandal!

Läste nyss på aftonbladet att Lisebergstornet har fastnat 48m upp. Det är liksom bara 2 dagar sen allt med Rainbow hände, och nu fastnar en karusell. Liseberg är ju iofs rätt kända för att deras karuseller fastnar o har sig.
Frågan är nu om det defenitivt inte blir något nöjespark besök alls för våran del i år, det känns inte direkt lockande..

Bild från Aftonbladet


Våran pärla

Nu är våran bil hemma igen. Åh vad sönt det känns att allt är som det ska med den, och det som sagt inte var några större fel. Hann även med att införskaffa ett lackstift så vi kan fylla i stenskottet å huven som jag stöööör mig på.
Nu går bilen som "ett spjut" igen.. om inte bättre. Haha

Jobbet gick otroligt dåligt. Inte varit allt för mycket folk heller då, men ändå. Sånna dagar gilllar jag verkligen inte. Tänkte jag skulle fått på mig inlinsen efter jobbet och tagit mig ut på "min" runda, men inte ens kommit så långt. Fastnade framför datorn och en film Dreas och hans vänner hyrt.
Har även hunnit med att dänga dem i kort, kaxige pöjkera. Haha

Nu är det läggdags. Ledighet i dagarna två nu. Imorgon är dte tjejmys hos Johanna med utgång, lääängtar som satan. men ska hinna med en del på dagen, om jag orkar. Har en känsla av att dagen kan bli ganska slapp :P

Tänkte mig ett bildmaraton typ i morgon eller så, så håll tillgodo!

Vilken lättnad

Var och lämnade in bilen tidigt i går morse. Kom dit och fick reda på att vi hade nån garanti vilket gjorde att ahn kunde ringa dit en lånebil åt oss på en gång. Denna garantin gjorde även att våran bil skulle få "förtur" in på verkstan. Något glada och lättade efter att ha fått mer info om garanti och lite så åkte vi därifrån. Dock fick vi "bara" låna en audi A3. Hemskt! Haha, så snäll han vi lämna bilen till.. "Tyvärr har vi ingen A4 just nu, går dte bra med en A3 ist.?" Som att det skulle varit världen grej, vi hade inte ens räknat med en lånebil.
Mormor fick sig ett celebert besök och jag fick klaga av mig lite över en frukost innan jobbet. Även lunchen fick jag äran att tillbringa hos henne. Aldrig fel med hennes mat vill jag lova.

Hur som haver när jag kom hem fårn jobbet fick jag ett glädje besked. Det var inget större fel på bilen. De hade fixat det och vi skulle få komma och hämta den när vi hade tid, utan kostnad. Tack för det! Jag som gått på jobbet och sett tusen lapparna bara flugit förbi på ingenting. Hade varit sådär kul att slönga ut en massa pengar på en, för oss, ny bil.

Så igår kväll var det glada miner här hemma igen :D


En trasig bil?

Söndagen var åter en av sex dagar förra veckan på jobbet.
Kändes skönt att den där otroliga jobb veckan äntligen var avklarad, även om det inte varait speciellt jobbig, men ändå.

Åkte hem för att hämta upp älsklingen och bort till Annicka, vi hade ju lovat att ställa i ordning på däcken som vi bara lagt in i deras garage. Men vi hann dock inte ända fram utan bilen stannade 100m ifrån dem. Så det var bara kliva ur bilen och butta den ned för som tur var) den lilla nedförs backen som var kvar.
Bilen gick ryckigt och det visade en varningslampa dagen innan när vi körde hem bilen, men ingenting när jag åkte till jobbet. Var två riktigt besvikna barn som kom hem til svärmor med en bil vi inte ens ägt i 48 timmar och som redan stannat.
Satte oss och kollade en massa olika försäkring, ångerrätt och allt möjligt så upprörda var vi. Ringde även förra ägaren och kollade om ahn haft samma problem eller nått han visst om, men icke.

Tröstade oss med skräpmat och fick hjälp av Peter att bogsera bort bilen till Lecab för att lättast möjligt kunna lämna in den så fort de öppnade.

Söndagen var allt annat än en rolig dag. Inge kul när saker och ting krånglar direkt man köpt dem och man inte har nån garanti. tror vi sov lika dåligt både jag och älsklingen den natten.

Lördag - Dags att "flytta" hem..

One week to my birthday! Det var då det.

Jobb som vanligt. Förra veckan var ju en jbb vecka och ingenting annat, fats den innehöll ändå allting annat kan man väll säga också.

Hem till svärmor igen efter jobbet där älsklingen och hans vänn fixade käk. Kycklingburgare var tydligen allt för längesen tydligen, grymt gott.
Tillsut snlände även svärmor och Peter hem. Nyfikna på våran nya bil. Sen blev det mest att sitta på Deras altan i eftermiddags solen ett bra tag. Männen körde hem "alla" bilarna. Mattias tyckte förövrigt det var rätt kul att det var sex bilar ute på gatan som tillhörde "vårat" hus.

Tog mitt pickopack jag med o "flyttade" hem igen. Skönt att återvända til sitt eget efter en vecka "borta" även om ajg älskar att vara där o passa både katt och hus.

Älsklingens vänner kom hit och det blev wii fit för hela slanten. Dängde killarna i rockrings rockning totalt. Men pallade faktiskt inte 6 minuter som de gjorde. Men får testa en annan gång. Höfterna tog mer stryk av det där än man hade tänkt sig faktiskt. Men shit vad jobbigt det är, men som jag skrev tidigare.. det blir roligare och roligare :)

Kvällen skulle det egentligen vankas inflyttningsfest, men hade inget sug efter utgång för fem öre, så skippade det. tråkigt att komma dit och inte känna för det alls. Blev istället hemma med wii fit o pöjkera. Tills de kom på att vi skulle gå ut. Okej snabbt in i duschen och iväg ned till stan. Var med en sväng in på harrys, tog några cider och en tequila, mer fick det inte bli eftersom det var jobb helg. Men drog vidare till Nöjes för att möta upp Mallan o Co ist.

Avslutade med ett jävla drygt besök på BK innan Taxin äntligen tog mig och älsk hem igen!


Tequila var det här!!

Händelserik fredag

Vaknade lagomt mör i huvudet i fredags, men som alltid har jag mig själv (och mina vänner!) att skylla. Hasade mig tillslut ur sängen efter att ha gosat med kissen alt för länge. Tänkte ta mig till träningen, men den fick återigen stå över. Åkte istället iväg till mitt gamla jobb som ringt mig flera gånger under förra veckan för att se om jag var intresserad av extra jobb. Snäll som jag är sa jag ja, men naturligtvis är jag ju det också :) Alltid bra med mer jobb och pengar.
Så det blev en skakig resa i bilen (ihopp om inga poliser) dit och lämnade in schemat för Augusti så de vet hur jag jobbar på nya jobbet.

Hem och däckade i soffan återigen med kissen. Och där låg vi tills älsklingen kom hem. Då var det dags för den där resan till Nykvarn för att titta på våran ev. nya bil. Sagt och gjort vi var där nabbt eftersom ajg sov mesta dels, provkörde bilen och tittade osv. En timme senare var vi på väg färifrån.. i varsin bil. Vi var nu ägare till en svart Audi A4 2,0T FSI Quattro med sportpaket (om det säger er något). Vi var så nöjda och belåtna bägge två på vägen hem, och shit vad bilen gick.

Hur skönt dte var att få gå o lägga sig på kvällen ska vi inte ens disskutera, slocknade direkt vi kom hem.

Bild får ni en annan gång..

Girls night out

I torsdags blev det en riktigt tjejkväll med mina bästa. Eftersom mian svärföräldrar var o roade sig på Kusten och vi passade katt och hus passade vi på att grilla o mysa på deras altan. Grillmästare som ajg är gick det rätt bra. Intogs en del alkohol och det var tjatter i vanlig ordning. Pamp lyckades kläcka bra saker som Emma totalt tolkade helt fel.
Vi slogs rätt lite med myggen, men det var det värt för Jonnas skull :)
När vi tröttade på dem tog vi en taxi till ankna. Mindre folk än minst, men som sagt.. vi behöver ju bara varndra. Eller jag, jag åker ju hem jag. Haha, Chaffisen tyckte det ät bra!

Hur kommer det sig att en himlans massa folk flockades runt vårat bord? Värmlänningar som vi är, eller inte Emma då, men resten, så kanske inte så konstigt!

Tack tjejer för en riktig super kväll. Favvo i repris i morgon!











Så jävla skönt med bästa vänner som kan :)

1 vecka

Det är en hel vecka sen jag bloggde på "riktigt" sist och som sgat det har hänt en hel del sedan dess.

Började onsdagen jobb, hem snabbt som bara den o slänga sig i duschen. Ned til stan o kolla in RIX FM som var i stan. Inte bara vi som ville se, utan typ halva stan. Mysigt sådär med lite folksamling. Haha
Gick o fick oss lite mat och den helt plötsligt skulle vi på Sommar Plaza. Premiär för min del, även en nykter sådan. Lovade ju pöjkera att köra bil ned så vi slapp det problemet hem. Riktigt trevlig kväll och jag som tyck't folk överskattat Sommar Plaza, tar det tillbaka. Kvällen innehöll allt som en utgångs kväll ska, förutom alkohol för min del då. Bra musik, mycket folk, bråk på dansgolvet och drinkar i luften. Haha!


Anders Johansson - RIX FM


Dreas vänner är inte fullt normala :P


Inte så kaxig

Jag som älskar att åka karusell är inte så jävla kaxig idag efter att ha läst det här nyss på aftonbladets hemsida. Jag blir ju som ett barn på julafton när jag är på Liseberg eller andra nöjesparker.
Visst att man har läst om många olyckor i karuseller, men det brukar inte vara i och då blir jag heller inte lika skärrad. Men nu när det är på det stället i Sverige där jag har absolut roligast på sommaren.Säger som min vän Johanna gjorde i sitt inlägg idag, kan inte beskriva min magkänsla just nu.
Jag kommer nog framöver tänka mig för både en och två gånger innan jag sätter mig i en karusell igen.


Uach, fy vad hemskt! Tur alla klarade sig..

bloggtorka?

Nej det är inte pga det som det inte bloggats nått. Helt enkelt inte hunnit med. Dagarna har gått i ett och det har varit rätt händelserika dagar. Kommer en update i morgon kväll kanske, för då väntas hela 2 dagars ledighet o massa annat skoj..

Nu blir dte film iallafall.

Ringa runt

Visserligen trivs jag med att prata i telefon. Så fort det ringer på jobbet är jag först att svara, alltid jag som svarar hemma o i mobilen kan jag prata hur länge som helst.

Men har nu sen jag kom hem ringt runt på lite bilar. Det är alls inte lika roligt, eftersom jag inte vet riktigt vad det är jag vill ha reda på. Min man är för feg för at ringa, eller helt enkelt för mesig för att ens fråga saker o pruta ska vi inte prata på. Förlåt älskling, men det är ju sant ♥

Förhoppningsvis åker vi iväg och kollar på en bil på fredag, ännu mer förhoppningsvis så kommer vi hem med bilen också. Det beror lite på. Ska rådfråga lite mer innan vi bestämmer oss för att ringa killen igen. Set en på närmare håll här i värmland, men den är ett år äldre, nästan två och nja, men den är ett alternativ.

Bara hålla tummarna att vi kan få pruta lite till med han, för det ska man på bilar :)

Det här betyder med andra ord, ingen ny Volvo. Det känns faktiskt rätt bra. det är en Audi vi kollat på längst och det är det vi lockas mest till, så då är det en sån vi ska ha..

osocialast

Varför blir det alltid att vi sitter med en var sin dator på kvällningen både jag och älsk. Visst att vi sitter just nu 1m ifrån varandra, men ingen säger nått.. vi bara nördar. Slänga på en bra film eller nått så vi kan mysa får det nog bli.



Till och med Rocco vill datanörda sig, fast han har en egen sationär där uppe :P


Bra dag

Vaknade av att älsk puss aå mig samt att jag hade en kisse halvt i ansiktet som inte ville flytta sig, kunde jag vaknat på bättre sätt? :) Låg kvar några extra minuter bara för att få snosa på Rocco lite..

Good day at work. Sålt bra och dagen har gått fort. Kom in ett äldre par som måste trott jag var helt störd, bara skrattade och försökte vara seriös, men de blev nog roade för de skrattade en herrans massa de också och sen handlade de tom. haha

Gick värre när jag skulle sälja iväg en dator, kärringen ville prata med nån som verkligen kunde datorer och bla bla bla. Fuck off! Får man ens säga så här?



Animal Planet

Åh vilka söta djur det alltid är med på Animal Planet. Blir helt gråtfärdig av den här kanalen, jag vill verkligen ha den hemma också..



Jobbat annars idag, skönt då regnet bara öst ned mesta del av dagen. Det har inneburit mer folk på jobbet, och det är aldrig fel. Dock hade det varit riktigt mysigt att bara legat i soffan med en filt och en riktigt bra gråtfilm. Typiskt johanna tankar :P

Nu ska jag tvinga med älsklingen till maxi så jag får frukost till morgonen. Annars blir kvällen jädrigt lugn, tidigt i säng så jag slipper vara så trött i morgon.




Filmkväll

Var't hem en snabbis och hämtat mina inlines + lite arbetskläder. Upp till älsklingens farmor och hämtade hans arbetsbyxor och fika lite. Slängde in filmen vi hyrde i går och hyrde i stället en ny, finns inte mycket annat att göra en sån här grå söndag.

Lämnade en klänning jag köpte i London hos mormor också, dragkedjan var ju pajj :( Och jag verkligen älskar klänningen så den måste bli iordning nu.

Nu blir det mer film, hoppas det är nått bra på tv. Har ju redan hunnit sova en stund så nu kan jag nog hålla mig vaken resten av kvällen för älsklingens skull.

Nu kom de en kisse och slängde sig ned framför datorn, så nog dags att ställa bort den och gosa lite istället.



"Det vackraste man har det sätter man på bordet" - Det säger hans Mamma

Grattis Lillen

Grattis till min låssas syster om idag fyller två siffrigt, hela 10år :)


En grå söndag

Inte gjort många knop hittills idag. Ungefär klivit ur sängen, käkat fulle o varit runt med dreas vän o kollat på tv apparater. Funderar på om jag ska åka iväg o köpa mig sex and the city-boxen idag. Såg den var med på rean och jag vill ju ha den. Så har jag nånting att göra ikväll. Haha

Ska försöka fjäska för älsklingen, det gick rätt bra förrut ;)


Typisk svensk sommar

Det är lördags kväll och jag sitter faktiskt hemma, eller hos svärmor för att vara exakt. Är frå idga och en vecka framåt kattvakt, igen. Så skönt att vara här, speciellt på sommaren. Komma ifrån lgh ett litet tag :) Att få mysa med min älsklings katt i en vecka njuter jag massvis av också.

Skulle egentligen gått ut idag, men efter igår finns det ingen ork alls till det. Skönt med en hemma kväll i trevligt sällskap. Käkat gott o sett på film, bara tagit det lugnt. Man behöver det ibland.
Åskan och blixtarna även regnet för dne delen gjorde också att utgångs suget försvann rätt ordentligt.

Legat på skutis på dagen o myst. Men tyvärr gjorde molnen oss sällskap efter nån timme. Så precis när hela ligan gick en frisbee rnda och sara kom ut och joinade mig försvann solen. Vi lär sett helt störda ut när vi satt i varsin solstl med handukar över oss. Men det blåste ju kallt. Är det typiskt eller vad?

Nu tänkte jag ta med mina två män upp och sova så jag kommer upp i tid i morgon. Snart väntas en vecka med jobb sex dagar av sju. Ska bli mäkta roligt. Hoppas på pissväder hela veckan, orkar inte med värmen inne på jobbet annars.


Sånt här väder är rätt mysigt, om inte annat jäkligt fint.


Free friday

Eftersom jag var ledig igen i fredags tog jag med mig mamma och lite picknick ut och sola. Dock hann vi inet vara där länge innan dessa jävla molnen kom. Vi lyckades tom somna bägge två så då var det dags att åka hemåt i stället.

Åkte bort till Saris med alla klär hon ska hjälpa mig med. tror mina två aldrig använda klänningar kan bli riktigt bra. Sne var det typ bara massa jeans som måste sys in. Tack för hjälpen Sara!

Provkörde bilen också, eller vi fick testa en volvo S40. Var lite skönt då den bara gått 7,5km. Men eftersom vi gärna jämfr alla bilar med svärmors Audi lutar det nu åt at vi vill ha en Audi i stället. Velpelle 1 och 2 det är Andreas och Johanna. Haha, men man ska ju inte förhasta sig med ett bilköp.

Direkt vidare och hämta lite skräpmat, myste med älsklingen på "våran" brygga i älven. Riktigt mysigt i kvälls solen. Kom värsta söta ankfamiljen o bara njöt bredvid oss. 

Kvällen slutade i utgång, vilket inte alls var meningen. Mötte upp två vänner till älsklingen för att åka ned till stan o ta nån öl/cider, som helt plötsligt blev en del drinkar på Harrys. Varför känner jag mig alltid yngst där inne? Tur jag har min man som skyddar mig. Riktigt roligt var det trots att vi hamnade där :)

Förresten blev jag förvånad över Arenas uteservering. Vi ville ha bord och såg ett som vi peka på. Till svar får vi: "ska ni äta? Vi har mattvång på uteserveringen ikväll." Nog för att personalen suger och vi aldrig lär oss utan ändå går dit, men mattvång? Det fick bli en efterrätt iallafall.. konstiga "regler".



Den såg snyggare ut än denna..


Kvällsdopp

Efter en varm dag på jobbet, var det skönt att slänga på sig inlinsen, bikinin och åka ut till skutis för ett kvällsdopp med älsklingen. Så där romantiskt msigt var det där ute också. Bara picknicken och en filt som saknades.

Nu är jag ledig i dagarna tre. Hoppas på mycket fint väder, ska pressa så mycket det bara går. Kan tänkas bli en del partaj också, det är ju aldirg fel.
Imorgon sk vi iallafall provköra bilen direkt älsklingen slutar, hoppas den är riktigt skön att köra :)

Backhoppning

För mig är det en liten besvikelse, älsklingen är tydligen fast. Jag trodde det skulle vara bättre.. pratar självklart om nya spelet. Men så tyckte jag om guitar hero också i början och det älskar jag nu, så förhoppningsvis blir det roligare med tiden. Just nu får jag inte leka alls för Anderas står oavbrutet på brädan och vägrar kliva av.

Så nu tar jag tag i mig själv och faktiskt slänger på mig inlinsen. Har inte kommit väg ännu då jag fastnade med spelet. Måste ju njuta av sista solen för idag också. Imorgon är ju ytterligare en dag med strålande väder och jag ska vara inomhus hela dagen typ.

Hej hopp!


Haha vilken ful apa!


17 dagar kvar..

Nedräkningen har börjat. Som vanligt när det närmare sig min födelsedag. Jag verkligen älskar att fylla år. Det är liksom min dag på året. Spelar ingen roll hur gamal jag bli, kommer förmodligen alltid känna så här. Ungefär som md julen, den är också speciell! (älskling förstå det nångång :P)
Iår är även första gången i hela mitt 21-åriga liv som jag kommer jobba på födelsedagen, men det lär jag väll inte dö av. Det är ju en lördag vilket bara innebär några timmar.

Men bara så ni vet, om 17 dagar är det min dag.. ♥


Konstigt att jag älskar denna dagen, eller att fylla år på sommaren? ;)

Som tack för hjälpen..

Kom in ett sött äldre par på jobbet idag. De ville ha hjälp med en telefon de inte förstod sid på. dock inte köpt hos oss. men jag kollade på den och det visade sig att det bara var PUK-koden telefonen ville ha, sne var det klart. Inga problem det fixade jag. Gubben ville betala men herregud det tog mig 5 sekunder.
Istället tackade de så hemskt mycket och gick ut. 5 minuter senare kom de tillbaka med en vetelängd från bageriet mitt emot jobbet. Värsta söta, för att jag slog in deras PUK-kod, som stod på deras papper till deras telefon.

Sånna saker värmer. Så vi fick iallafall eftermiddags fika allihop..

Wii fit

Skön sovmorgon i morse. Trodde jag började 9.45 men visade sig att dte inte var förens 11 så jag somnade snabbt om. Kom iväg till jobbet och äntligen hade vi fått in Wii fit. Som jag längtat. Smarta jag köpte det aldrig när det kom utan skulle bara vänta en stund. Nu har det varit slut i hela norden typ hur länge som helst. Men som sagt äntligen fick vi in på jobbet och jag införskaffade mig ett omgående. Älsklingen fick nöja sig med Diablo II och expantionen typ. Men han är nöjd, det han ville ha så :)

Dagen bästa har iallafal varit lunchen ute i solen med Anneli, enda solen vi fått oss idag.. nästan.

Nu ska jag koppla in allt vad dte nu innebär med wii fit, sne slänga på mig inlinsen. Efter det kan ni nog själva lista ut vad jag ska syssla med i kväll. Jippie!!


Hoppas verkligen det lever upp till mina förväntningar!

Matlåda

Blev ingen provkörning av bilen, får ta det senare i veckan. Tur för mig, får jag testa ändå. :)
Pratade med nått pucko där borta som jag tyckte var helt otrevlig och knappt ville svara på våra frågor iom att vi pratat med en annan säljare tidigare. Tack för den typ! Jag blev arg och åkte därifrån.

Bergvik blev en snabbis, kollade på tv och införskaffade lite mat, sånt sägs vara rätt bra att ha hemma. Så nu ska jag ställa mig och göra matlåda tills i morgon och på torsdag. Får bli något så fantasilöst som samma mat båda dagarna, orkar verkligen inte göra olika.

Ser på Brudens far nu, den är så där fjantigt amerikans så jag sitter med tårar i ögonen. 
Tänkte hinna med en inlines runda också, då jag fortfarande inte kommit ut på en promenad idag. Älsklingen ligger redan här bredvid mig i soffan och sover, så kul är han just nu.


Då min dag kommer vill jag också att min Pappa ska leda mig fram till Andreas


Sakta framåt

Dagen rullar på sakta men säkert. degat i en baden-baden hos mormor sen jag klev ur sängen. Gottat mig med mat och glass. Dock åkte markisen ned ganska omgående. Moster och Linda kom förbi också, skönt att se att det var nån mer som var sliten..

Nu ska vi åka o provköra en bil, eller mja älsklingen får ju provköra, jag själv får stå mitt kast idag! :P

Dagens..

Händelser är inte många och inte allt för avancerade. Jag mår som jag förtjänar men måste erkänna att det kunde varit mycket värre. En bra början på dagen skulle kunna vara att ta mig ur sängen och få i mig lite käk. Sen väntar nog en lång skön promenad..


Last night

Blev en riktigt bra utgång igår. Vet inte riktigt hur jag ska summera den så det får bli i bilder i stället..


Johanna och Emma


Kusin-vitamin och jag


Fia Och Jonna


Emma, Johanna och Sandra


Fia, Jag, Linda o Jonna




Hittade de här tre söta tjejerna på vägen hemåt. (amanda, Issa o Elsa)


Lilo du är för söt ;)


RSS 2.0