En trasig bil?

Söndagen var åter en av sex dagar förra veckan på jobbet.
Kändes skönt att den där otroliga jobb veckan äntligen var avklarad, även om det inte varait speciellt jobbig, men ändå.

Åkte hem för att hämta upp älsklingen och bort till Annicka, vi hade ju lovat att ställa i ordning på däcken som vi bara lagt in i deras garage. Men vi hann dock inte ända fram utan bilen stannade 100m ifrån dem. Så det var bara kliva ur bilen och butta den ned för som tur var) den lilla nedförs backen som var kvar.
Bilen gick ryckigt och det visade en varningslampa dagen innan när vi körde hem bilen, men ingenting när jag åkte till jobbet. Var två riktigt besvikna barn som kom hem til svärmor med en bil vi inte ens ägt i 48 timmar och som redan stannat.
Satte oss och kollade en massa olika försäkring, ångerrätt och allt möjligt så upprörda var vi. Ringde även förra ägaren och kollade om ahn haft samma problem eller nått han visst om, men icke.

Tröstade oss med skräpmat och fick hjälp av Peter att bogsera bort bilen till Lecab för att lättast möjligt kunna lämna in den så fort de öppnade.

Söndagen var allt annat än en rolig dag. Inge kul när saker och ting krånglar direkt man köpt dem och man inte har nån garanti. tror vi sov lika dåligt både jag och älsklingen den natten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0