Strip Aerobic

Tror du strip aerobic är något för dig?
Själv tycker jag det låter ganska kul. Sett på olika reseprogram från när de visar ett sånt här pass från USA. Kan ju inte påstå att det ser direkt tråkigt ut. Tråkigt nog är det bara Daniel Westlings gym i hela sverige som erbjuder detta just nu. Men vem vet, kanke lbir en succé så fler hakar på? Jag skulle inte säga nej til att testa ett pass ;)


Lång Promenix

Har nyss varit ute med Sara o gått 1,5 h. Hur gött som helst, ända tills det började små regna, då var det dags att bege sig hemåt.
Nu ska jag lägga mig i soffan o kolla på nån bra film tror ja. Är trött o det är jobb som gäller i eftermiddag/kväll, så vill vara pigg då.

Hej svejs

Hundvakt

strax kommer Andreas Farmor hit med sin och Dreas kusiner hund. Så två små ettringar ska få nöjet att yrra omkring med mig denna onsdags morgon :) Ska bli mysigt! saknar att ha en hund.
Nu ska jag plocka iordning lite o leta leksaker.

Hej svejs

Ugly Betty & Grey's

Som alltid på tisdagar är det Ugly Betty & Grey's som gäller. Lika spännande idag som annars. Tråkigt mes säsongens sista Ugly Betty & näst sista Grey's.
Detta innebär tråkiga tisdagar framöver. Vilken Skräll.

Promenix

Nu blir det på med full klädsel o ut i kylan för en promenad med Älsklingen.
Ev. blir dte lite bus i snön, orkar aldirg hålla mig när vi kommer ut. utan älsklingen burkar få sig en "snö-dusch" i nacken ;)

Nej till IKEA

Inget IKEA i morogn ändå. De ringde o fråga om ajg kunde börja jobba kl 16.30 i morgon. Vilket känns betydligt mycket viktigare än IKEA just nu. Så den trippen får ev. bli nästa vecka i stället. Då hoppas jag också på att möblerna vi vill ha har kommit in till IKEA Örebro. Skulle vara mycket skönt.

Rensning

Har nu rensat Garderoberna. Känns skönt nu när det är gjort. Var ju inte så himla längesen ajg gjorde det, men 2 kassar fulla med kläder blev det i alla fall. Frågan är ju varför jag inte rensat bort detta tidigare? Men idag var jag duktig o inte tänkte att jag "kanske nångång" kommer använda det. För den där kanske gången kommer aldrig! I alla fall inte för min del.

Nöjd eller Missnöjd?

Det är frågan just nu. Hur nöjd är jag egentligen med det som kom?
Jag är egentligen väldigt nöjd med det mesta, dock är några saker för stora, kontenan av att beställa, men det gör ju faktids inte så mkt. 2 av de 3 bikinisarna ajg beställde är underbara..
jaja, allt blir nog bra med hjälp av sara o hennes snymaskin ;) hihi

Leverans

Åh, jag fick nyss sms om att jag kan hämta mitt paket på HM efter kl 17.00. Tror bestämt att jag ska ta mig en promenad och hämta det nu. Sóm ajg har längtat! Hoppas bara allt är som jag vill.

Återkommer senare ..

Lägger ned

Resumén av 2006 lägger jag nu ned. Har insett att jag aldrig kommer ha orken att resuméra hela året.
Det var i alla fall ett väldigt bra, men samtidigt mycket sorgligt år. Det har passerat för längesen, och ingenting mer med det.
Jag själv hoppas på att ta mgi i kragen och göra en resumé ändå, för min egen skull. Men vi får se..

Skynda skynda

Skynda mig är vad jag skulle behöva göra egentligen ..´ska vara iordning gjord och klar kl 13 när Emma kommer o hämtar mig. Men ja, åh andra sidan är dte 35 min kvar så jag hinner nog. Förhoppningsvis. SÅ himla seegt skulle jag inte vilja påstå att jag är.
Men, men lika bra att börja nu.

Hej svejs

Ingenting blir som man tänkt

Vad trött jag blir. Vi hade ju tänkt åka till IKEA nu på onsdag o köpa en massa möbler. Men nej då finns inte de möblerna jag vill ha där. Tråkigt. Men blir väll en sväng dit ändå eftersom de andra ska ha grejer och byrån till sovrummet fanns.
Men vem vet, kanske kan övertala dem o åka till nått annat IKEA, men det lockar knappast så himla mycket just nu.

Ingen betalning av resan skedde idag heller, men i morogn är det ett måste! Ska in till stan o ta en fika med Emma för att sedan gå o betala.

Sängen är i alla fall klar o på plats. Känns skönt att sovrummet är total förändrat mot förut :)


Städning

Idag blir dte städning här hemma. Fixa ihop sängen strax så den kommer ur vägen. Sen är det fritt fram att städa. Åh, så kul :P

Ska ned till stan sen o betala resterande av Gran Canaria resan. + att vi ska till sjukhuset, dreas ska röntga sitt ben o se så inget är fel.


Jippie

Nu har mobilen krånglat klart för idag, och det mesta av alla bilder och låtarna är tillbaka i mobilen. Var dock lagomt drygt att föra över dem 3 i taget. Men vad gör man inte? Får nog ringa Sony Ericsson nåndag.

Nu ska jag i alla fall krypa ned hos Andreas. Äntligen är helgen över så sängen minskar. hihi ;) Nej men ska bli gott, sover betydligt mycket bättre med honom bredvid mig.

I morgon blir det till att skruva ihop den riktiga sängen o ställa i ordning där inne, det som går i alla fall.

Natti Natti

Underbar

Tröttnar aldrig på Oasis - Wonderwall. Låten är hur bra som helst! nu vet ni det :P

Men åh

Sitter här o håller på att bli GALEN på min elaka mobil. Sony Ericsson W800i ska vara en musik telefon, men funkar den som det då? nej! Min telefon är i alla fall dum. Får sitta och ladda över låtarna en o en annars blir de konstiga. roligt!

Sen satt ajg o dolade förrut, så blev det nått med datorn, då försvann varenda låt + alla mina bilder från mobilen. Mysko! Så klart har jag sån tur att vodofone affären ajg köpte min mobil i är nedlagd, närmsta är nu Örebro, åker ju mer än gärna dit för att få mobilen fixad. Iofs ska nog dit under veckan, men ändå.

Jaja, får hoppas det blir bättre snart, suttit o försökt få den att vara snäll mot mig i 2 h nu. Börjar bli lite lång tråkigt :P

Uthyrning

Läste nyss i en Blogg att man på www.fnitter.se kan hyra märkes väskor. HALLÅ!? Vad är meningen med det? Det måste vara bland det löjligaste jag hört i hela mitt liv. Vem hyr en märkes väska? Har amn inte råd att köpa en ska man inte ha nån.
När kommer nån med idén att börja hyra ut märkeskläder/skor? Åh, nej jag skäms för den som startade idén.

Man ska inte försöka vara nått an inte är, o har man inte råd kan man väll lika gärna vara utan? Jaja, kanske nån som förstår sig på detta koncept, för jag verkar ju vara totalt borta i ämnet!

Mys söndag

Vaknade i morse av att Andreas ringde och väckte mig :) Då gör det ingenting att bli väckt, när man får höra världens underbaraste röst ! hihi
Längtar tills i kväll när han kommer hem, även om det säkert blir sent. Men skönt att inte vara släv, även om det har varit rätt gott också.. behövs ibland.

Men annars idag hade jag tänkt mig ta en promenad nu så småning om. Sen i eftermiddag/kväll ska jag till Sandra med Malin osv. o mysa. :) Måste ju kolla in hennes nya lya. Var med än på tiden! :P

Have a nice Sunday!

Lördags Shopping

I går var jag riktigt uttråkad, vaknade pigg som bara den vid kl 10. Slänge på mig klär o promenad skorna o tog en lång promenad. Åkte hem till mamma en sväng, där det var mer än fullt hus, och fick mig mat.
Sen åkte vi ut till bergvik för Amira skulle köpa nya grejer till tennisen. Herregud vad saker man kommer på att man vill göra när man är liten :P Aja i vilket fall så åkte det med ett par Levi's Baggy-jeans o en Nike tröja till mig. Tack mammsen.

Sen var det stress o i väg till jobbet. Där jag blev måttligt glad, eftersom det inte fanns nån mat. Vill gärna gå hungrig från 16.30 - 04.00. Aja det vet i alla fall någorlunda roligt att jobba. Mycket folk o tiden gick fort :)

Fredag

Tänkte göra så mycket som möjligt av dagen idag innan jobbet. Men blev ingenting som vi tänkt.
LÅg först och drog oss länge efter att klockan ring sisådär en 3 ggr. Uh, vad det är gött. Tänkte sne vara nyttig o ta en promenad, men orkade inte idag heller. Ville ju umgås så mycket som möjligt med Dreas, som åkte till Oslo i eftermiddags över helgen. Så nu är det lagomt tomt o trist här hemma. (Tur att ajg jobbar hela helgen)

Men i alla fall åkte vi o lämna hans däck. Sen äntligen tog han sig i kragen och gick till frisören. Tack! Det var verkligen på tiden. Sen blev det hemåt o käk.

När Andreas åkte på anställnings intervju, åkte jag o hämta Sara o ut till Bergvik en snabbis. Hann inte med så mkt eftersom jag va tvungen att åka till jobbet vid 15.30.

Så resterande tid av kvällen var det jobb som gällde. Inte speciellt spännande idag. Inte mer än att Marie välte en halv stuv med semlor som blev mos. Haha. Mer semlor åt oss, och mer arbete åt de som dola med dem!

Nu ska jag krypa ned i "sängen" .. stor o tom ser den ut. Jaja, bara två nätter som tur är!

Natti Natti

Finally

Idag ska jag s eklart på Den vita Massajen. Tog med den från Annicka i morse när jag ändå va där. Ska bli kul o se hur den slutar. Annicka sa att slutet inte var som man tänkt o att hon saknade massa saker, det akn ajg hittills hålla med om. Hoppas slutet är bra i alla fall.

"Jag vill vara Anorektisk"

Usch, sitter coh kollar på det nu. Helt sjukt vidrigt. Hur tänker de? Jag kan inte förstå det. En 17-åring som väger lika mycket som en 5-åring. Herregud är det enda jag kan säga! Det är verkligen hur hemskt som helst. Måste fortsätta se nu, sitter helt spänd o väntar på vad som ska komma här näst.

Dumma bil o Bredbandsbolaget

Min elaka bil ville inte starta i går när jag skulle till jobbet. Var aldelles för kall. Var jäkligt drygt vill jag lova. Men som tur va var älsklingen snäll o åkte direkt hem från fotbollsmötet för att ge mig sin bil :)
Måste dock fixa det tills i morgon med min bil, eftersom Dreas åker till Oslo. Dumt när jag jobbar hela helgen, ingen lust o cykla mitt i nätterna.

Sen är Bredbandsbolaget dumma o krånglar en massa i Karlstad. Typiskt! Både intrnet och hemtelen har krånglat hela januari månad. Och NU när man ringer o frågar får man veta varför, i stället för att de skickar ut info till folk. Tack för att vi är trogna kunder liksom. Aja, hur som haver så funkar det nu i alla fall.

Heldag

Idag har det gått i ett från kl 09.00 och jag vaknade. Duschade och gjorde mig klar, tänkte ta en morogn promenad, men orkade ej.
Efter mitt braiga förslag i går, fick jag i morse sms av Annicka. "Kommer du på frukost? Kl.10?" Haha, så snäll! Åkte självklart dit, tackar inte nej till fram dukad frukost heller.

Sen bar det iväg ut till Hammarö för att hämta upp malin och Sandra, som självklart inte var klar nån av dem. Ovanligt ! Åkte i alla fall så småningom till Therese, kikade hur hon bor o så. Sen drog vi ned till stan. orkade med 1 affär sen var vi hungriga allihop, gick till kebab house o käka Pizza. Inte helt fel.
Sen blev det en runda på stan, och icke sa nicke, vi skulle inte shoppa nån av oss. Tvi fick vi för det.
Sen tröttnade vi, så vi åkte vidare och hämtade upp Lovisa från hennes jobb o åkte tillbaka hem till Malin igen.

Riktigt mysig och lyckad dag, som alltid med la liga. Haha, som Malin sa.. "har vi varit tysta en enda gång under hela dagen?" Svar: nej! Finns ingen anledning.

Har nyss kommit hem nu ska försöka varva ned lite framför tv:n!

Löning

I morgn är det den 25:e, vilket bara innebär löning. Fick lönebesked av KF idag och kolla på internetbanken vad ajg får från nöjes. Kan inte påstå att ajg vill klaga på denna månadens löneutbetalning. JIppie! Kommer sitta mer än fint just nu när jag ska betala resorna :)

Förresten var ajg dum o sa nej till jobb 2 ggr i mars idag. Trodde jag skulle vara bortrest båda gångerna, men kollade kalenern nu och det visade sig att ajg är hemma båda. Så nu får jag ringa i morogn o hoppas på gudskelov att tiderna finns kvar! Behöver dem mer än någonsin i mars, eftersom det inte blir så mycket jobb då. Dock inte säkert att ajg akn ta dem ändå, pga proverna. Men får fårga Chefen i morogn. Ringer direkt hon börjat!

Nu ska jag lata mig o njuta av att det bara är några få timmar kvar tills lönen sitter på mitt konto :) Mja, i alla fall latande frams till 20.00 då det som sagt är dags för jobb igen.

Slutet

Det var kallt att promenera förrut, men det gick bra ändå. Kom till Annicka o då hade hon börjat laga mat. Mums! Kycklingkorv m. mos, och jag som gillar hennes mos så ;) inte fel!
Sen såg vi på Den vita massajen, eller inte riktigt hela,. Slutet får jag se i morgon, för hon var tvungen iväg. Trodde inte den va så lång som den tydligen är. Dock absolut inte så bra som jag trodde den skulle vara. Lite besviken är jag!

Promenad och filmtajm

Nu ska jag ta mig en lång promenad i kylan. Sen ska jag gå direkt till Annicka o kolla på filmen. Ska bli skönt att bara vara inne mesta delen av dagen och inte göra nånting vettigt.
Kollade i min kalender förut, vilket var riktig tur, för jag ska tydligen börja jobba kl 20.00 i kväll. Det hade jag inte en aning om. Haha, Tur att jag har så bra koll. :)

Beslutsångest

Nyss varit på stan o bergvik med Dreas. Skulle kolla efter en klänning men Självklart när man ska ha nått hittar man det inte. I stället fann jag två par skor. Så nu har jag världens beslutsångest.
Tror nog det får bli de som jag la undan, svarta är det jag behöver, ingenting annat. Men men vi får se i morgon.


Läckerheter

Ärligt, hur läckra är inte dessa skor? Finns hos asos.com. De skulle mer än gärna få bli mina. Me när jag tänker efter en gång till.. när ska jag ansvända dem?
Har ju mina vita nike som jag knappt har användt. Kardborreband kanske inte är nått för mig?
Aja, men i alla fall är de fruktansvärt läckra dessa skor.
44359-77

Längtan

Nu är längtan efter mycket stor.
Men den är allra störst efter:

Gran Canaria - Playa del Inglés

 

Frankrike - Paris

 

Sommar i Karlstad á la Skutis

 

Åh, när mars månad och resorna är över, tråkigt men sant, så är det bara blicka framåt mot nya ljusa tider. Vilket innebär sommar! Vill ha en sån kanon härlig sommar om det var 2006. Bara massa lata dagar och härligt väder. Vi får se vad mycket tur vi har i år.

Men men som sagt, först ska det blir mars o resande. Längtar!

Grattis till mig

Namnsdag idag. Erika
Så Grattis till mig och alla andra som heter de.

Den vita Massajen

Fick ju hem den förra veckan. Har dock inte sett den ännu, utan den har bara legat här hemma o skräpat. Detta pga att vi gjorde ju om + att Annicka också hade beställt den, så vi sa att vi skulle se den tillsammans när nån av oss fick hem den. Så vi bestämde att vi skulle se den den här veckan, närmare bestämt idag.
Hoppas ju på att den är minst lika bra som boken. Tror ju tyvärr inte det, böckerna brukar alltid vara bättre. Fick en kommentar på det andra inlägget. att den som skrev det bara orkade se 40 min för dne va så dålig, men hon hade iofs inte läst boken.
Men den som lever får se..


Early morning

Slog upp ögonen klockan 06.58. Gjorde allt för att somna om, men gav snabbt upp efter 30 min. Så typiskt mig, när jag väl vaknat en gång på morgonen så kan jag inte somna om.
Stor tack till mina grannar som hjälpte till att väcka mig. Det är ju så ljudisolerat utifrån! Men men, ingen idé att hänga läpp för det.

Funderar på att vara duktig o ta en promenad till statoil o köpa mjölk. Men känns lite för kallt just nu o frukost lockar inte alls på nån timme. Nee, det får vara :P
Helst av allt vill jag bara krypa ned i sängen i värmen igen, men blir allt för rastlös och då väcker jag bara Andreas, så det är bara elakt.
Får helt enkelt roa mig på annat håll tills han vaknar!


Uggly Betty & Grey's

Förresten, det är ju Tisdag idag. Vilket innebär Uggly Betty & Grey's. Kom precis på att jag satte ju det på inspelning förrut innan vi åkte. Ska nog ta med mina mackor o lägga mig o kolla på det. efter det är det god tid för natten.
 
Så Natti Natti för idag!

Snowbordåkning efter bilen

Vi satt här hemma förrut jag,Dreas, Daniel och Johnny.. alla fyra måttligt rastlösa och ingen motivation alls att bara sitta inne o glo. Så Johnny kom  på den brillianta idén att vi skulle åka ut till gamla flygfältet och åka snowboard efter bilen. :) Sagt och gjort, ned i källaren dra fram Dreas bräda. Iväg hem till jonny o hämta hans boots o wakeboard-lina. Sen i väg ut till flygfältet.

Kallt som bara den, men det var det värt. Såg sjukt kul ut, men jag var alldelses för feg för att ens tänka tanken att åka. Inte ens stått på min egen bräda en enda gång på 2 år, så jag agerade fotograf.
Men de hade roligt. Dock efter 1h blev det för kallt för dem så vi åkte hem till johnny i stället.

Jag är fortfarande frösen och ska kila o göra varm O'boy och Ost mackor nu. Mums!

 
(Dreas & Johnny)


Jäkla Bredbandsbolaget

Att de inte kan uppdatera sin server eller vad det nu är som krånglar hela tiden? Det är tredje gången i år som vårat bredband krånglar. det i sig kvittar, men eftersom vi har bredbandstele också så drabbar det även den. Blir galen!
Fick dock lite smått panik när de sa att det skulle vara så ända tills i morgon. Jag som hade massa viktiga samtal att ringa och världens sämsta täckning här hemma. KUL! Men nu funkar allt som det ska, dock blir det inga viktiga samtal idag.

Rensande

Idag har vi gjort en massa nytta.
Dreas var iväg på intervju för IKEA i morse, dock vet han inte om han vill ha jobb där, men intervju är ju alltid bra att gå på.
 
Sen tog vi tag i allt här hemma. Åkte och köpte lister. Hyrde släp och körde bort alla saker vi ej ska ha kvar till tippen. Daniel var snäll och ställde upp med sin bil med drag och bärde en massa. Tack :)

Sen körde vi bort dreas gamla säng från Annicka o Peter o slängde, o körde i stället dit den sängen han haft här hemma. Skönt med större säng där med.
Tog med våran nya säng därifrån, äntligen!

Körde även bort mina lackhyllor och videoskåpet o lite sånt till mamma, eftersom vi inte längre har någon användning för det. Skönt att bli av med allt vi ändå inte använder.

Så nu ska vi göra iordning listerna o sängen i morgon. Borren krånglade så mycket förrut så Patrik skulle komma hit i morgon igen o hjälpa till.

Dipp Dipp

Har nyss legat i sängen och halv slumrat lite. Skönt :)
Fixade iordning lite dipp o gurka förrut. Mumsigt! Ringde Malin o töla. Förövrigt kommer hon hem på ons igen. Så torsdag ska vi umgås!

Aja nu är jag måttligt trött på gurka i alla fall. Ska kolla på Outsiders nu, sen cityakuten o Ett Herrans liv!
Trevlig kväll.

2h promenad

Ingen pulkaåkning idag, än så länge i alla fall. Kanske skulle dra ihop ett gäng o åka senare. Får se vad Patrik hittar på. Just nu känner jag inte alls för att åka pulka, är frösen som bara den.
Tog en riktigt lång promenad med älsklingen förut på dagen, sen blev det en med sara också direkt efter. Älsklingen orkade dock inte med nått mer då så han gick in till Annicka o Peter o vila.
När ja o sara hade gått klart gick jag ockås dit. Var tvungen att få värma min frusna kropp lite. Inte alls varmt utea idag, men väldans skönt! :)

Inga skridskor har vi hittat heller, funderade på att köpa oss ett var sitt par förut, men känns ganksa onödigt för att endast åka typ 1 gång om året?! nej tack, det får vara. Jag ska hem till mamma senare eller i morgon o leta upp ett par, är säker på att mina finns där.

Nu blir det PB igen. Vilket liv jag har.. ser på det jämt :P men det är ju för dreas skull. Enbart nått avsnitt kvar så är han i kapp teven äntligen.

Flashbacks

Gud vad jag saknar skoltiden egentligen. Varje dag passerade i mycket gnäll o stonkande. Men oj vad kul man hade varje dag. Kunde ta sovmorogn och skippa de lektioner man ville. Det var alltid kul i skolan med klassen osv osv. Saknar speciellt min gamla klass, allt folk amn inte träffar lika ofta längre. Var sån gemenskap.

Kommer ihåg när jag började gymnasiet, troddde aldrig att jag kunde få bättre klass än jag haft under de senaste 4 åren då. men ack så fel jag tog, det gick absolut! Kunde aldrig ha önskat mig bättre klass.

Ver inte det jag ville komma till, utan hittade massa bilder från studenten, elle rhittade, satt o kolla igenom dem nu. Får sånna flashbacks. Måste varit mitt livs bästa dag, eller i alla fall en av dem! Skulle göra nästan vad som helst för att få göra om den dagen!

Lite smakprov från studden:
   
    
   

Pulkaåkning

Solen skiner ute idag. Värsta bra åka pulka vädret, jippie.

Sitter nu o ska käka frulle, sen väcka älsklingen o iväg o leta skridskor, ska åka i morogn om vi hittar några :P Sen måste vi ju hämta pulkan för att sen åka :) Johnny o sara skulle också följa med. Ju fler dessto roligare.

Såg även att det skulle bli strålande sol i morogn. Åh vad härligt dte är med lediga dagar då!

44359-58
Jag och brorsan för herrans massa årsedan!

Natti Natti

Nu ska jag krypa ned hos älsklingen o se på PB. Lär väll bli 2 avsnitt som vanligt. Men sen måste vi sova, upp tidigt i morgon och leta skridskor och iväg o åka om vi hittar några, dumt att inte allt finns här hemma. Annars åker vi o lånar "låssas"-syrrans dubbelpulka (som hon förövrigt inte lär vilja ha tillbaka:P)  Tänk vad kul man kan ha!

Natti, Natti

Patetiska Idioter

Ärligt vilka patetiska idioter det finns!
Känner man nån bara för att man gått på samma skola i 9år, men aldrig pratat med personen? nej!
När man vet vad personen heter? nej!
När man är kompis med personens kompis? Nej!

Och en jävla massa mer.
Ärligt, skärp till er. Det är fan pinsamt! Jag skiter fullständigt i er. Har aldrig lärt känna er coh vill inte göra det heller! Face it!
Dumma jävla idioter. Vänta till sist, det är vad ni får!

Jippie, vad jag älskar mitt jobb ;D


Söndag

Idag är det en sån där rolig söndag som jag gillar.
Började dagen med att ta en lång promenad med Ida, sen kila jag in hos mormor o töla, för att sne promenera en sväng o hem igen.

Nu ska jag se Let's dance, sen ska jag tvinga Dreas och se Strandvaskaren med mig.
Så har denna ljuvliga söndag sett ut.

Snöööö

Nu har snön anlänt till Karlstad. (övriga landet också :P) Dte är faktids ganska mysigt ändå, även om jag absolut inte ville ha nån snö nu. Kom dock på att det blir så mycket ljusare och mysigare ute. Men nu har vi fått den mängden snö vi behövde, och jag vill inte ha mer!

Längtar till i morgon, jag o älsklingen ska ta en hel dag och bara ta det lugnt, åka pulka o ha det mysigt! :) Tack för att vi är lediga samtidgt nån gång!

Rolig Lördag

Vaknade för 30 min sen. Rätt sliten efter jobbet igår, även om det var hur lugnt osm helst. Det var väldigt mycket som var klart redan när vi kom osv. :)

Nu ska jag i alla fall fixa mat, sen blir det väldigt lugnt bara tills jag måste iväg till nöjes o jobba. Ibland är det roligt med lördagar också :P

Nej ska inte gnälla, valt det själv ju!

wiiehoo

Promenad nyss. Hur gött som helst. Nu blir det duschen sen i väg till jobbet. Roligt med fredagar i bland. Känns riktigt gött att jag börjar om 40 min för idag för att sen veta att det bara är 25,5h kvar tills jag börjar i morgon. Jippie!

Förresten

Den där resumén av år 2006 går väldigt segt. Ska jag vara ärlig har jag inte ens börjat på'n. KOmmer knappt ihåg vad ajg gjorde under året, för mycket galet o kul! Kanske ska sätta mgi o kluddra på det nu? nää, ingen lust :P

Markus Fagervall

Jag hade ju tänkt gå o se på Markus Fagervall den 10 februari när han kommer hit till BMB. Dock såg jag att jag jobbar den helgen så kan inte gå. Måste ju ha pengarna före honom tyvärr.
Men sen läste jag en annan sak som gjorde att det kvittade.. De har satt åldersgräns 20 år. Alltså inte samma år du fyller utan du måste vara 20 år fyllda. Ha, tack för det! Då har jag inget problem att tänka på ändå. Får be nån som ska dit ta med Kameran o fota o filma så jag får se :)

44359-57

6 mån kvar..

Jag fyller 20 år om  6 månader idag. Shit vad tiden går fort. Tyckte jag nyss fyllde 19 år och det var sommar. Härligt att veta att det går fort så det snart är sommar igen! :)

Banan yoghurt

Finns det nått godare än Milkos Banan yoghurt med Acidophilus & Bifidus? haha
Jag älskar den! Har egentligen aldrig gillat yoghurt (eller yoghart som hånika sa :P) men banan yoghurten är ju sjukt god och väldigt nyttig. Aja nödvändigt vetande, ät o njut!

Ångrat mig

Blir ingen rensning av garderoben idag. Tog mig alldels för lång sovmorgon. Kanske inte så konstigt efterosm jag låg o kolla på "what about Brian" dubbel avsnittet i natt. Det va helt okej, bättre än jag trodde det skulle va. Yes, ett program till att följa. Då blir johanna glad :P

Men i alla fall så strålar solen ute och det är okej, visserligen bara 2,8 grader. Men åh så underbart väder. Vilket enbart betyder en lång promenad och vara ute, absolut inget vara inne väder.

Det är väll det som kommer hinnas med idag, börjar ju jobba kl 16.00.
Så jag tror det där med att rensa garderoben får vara tills på söndag faktids. Måste ju ändå fördriva söndagen med nått ;)

Rensa Garderoben

Ja till morgonen direkt när jag vaknar ska jag ta tag i att rensa mina Garderober. Eftersom det inte blir nån mer shopping på väldigt länge (peppar, peppar) så kan det ju vara en väldigt fördel o veta vad jag har och inte. Sen vet jag att jag har en massa jag inte använder, och det ligger ju bara o skräpar.
Annicka tyckte jag skulle rensa o ge till henne, vilket jag lika gärna kan göra som att skänka bort de direkt, så får hon skänka bort det hon inte vill ha :P Känns lite odd att ge klär till svärmor, men hey why not? När jag tänker efter har vi ändå ganska lika klädsmak i vissa fall.

Kan inte sova..

usch vad trött jag är på att inte vara trött. Jag vill sova nu, har försök göra allt för att bli trött men lyckas väldigt dåligt. Ska lägga mig o se på PB igen, så kansk ejag förhoppningsvis somnar snart. Andreas har på nått konstigt sätt en sövande effekt på mig ;) hihi

The girl who came back from the dead




Hur fan kan nån göra så? Herregud, blir ingen tidig kväll för mig ändå! Måste se, går inte missa. Verkar helt absurt!

Tidig kväll

Blev en promenix förut. Annicka följde med så det blev våran runda som vanligt. Härligt var det. Inte ens kallt som jag tyckte först. ;)

Nu ser jag på Du blir vad du äter. Riktigt seegt. Bryr mig inte ett skit i Fadde egentligen men  finns inte så jäkla mycket annat att se tyvärr. Torsdagar måste vara tråkigaste tv-dagen!

Blir i alla fall sängen tidigt i kväll. Är riktigt trötter. Sleten i kroppen är jag med. Ojojoj, riktigt synd om mig idag! :P


Dumma Tanklock

föresten, förut innan jag åkte till Sandra tänkte jag vara smart o åka o tanka så jag slapp få bensin stopp efter vägen, inte så skoj kanske. Så i alla fall åker jag ned itll macken och skule öppna tanklocket, men det sitter hur hårt som helst.
 Samtidigt pratar jag med dreas i telen o frågar vad jag ska göra. Han kommer självklart med den brillianta idén att ajg ska fråga nån om hjälp! Johanna får vackert fråga paret som stod bredvid och tankade om de kunde hjälpa mig, kände mig lagomt blåst. haha. Var sååå piinsamt. De bara skratta åt mig när killen med ett litet klick öppnade locket :P

Sen tillråga på allt ville bilen knapp starta när jag skulle åka därifrån!!!
Det var nog inte meningen att ajg skulle ta Dreas bil, utan min egen! Det ska jag från och med nu komma ihåg!

Promenix

Kom hem från Sandra ganska nyligen, vi satt som sagt bara o skvallra o kolla på SATC. Har visst inte sett alla, men det är väll en hel del avsnitt. Orkar inte ens tänka på att se igenom alla. Även om det är sjukt bra så är det lite tröttsamt faktids, kanske sett det waaay to much!

Nu ska jag fixa lite mat för jag är hungrig som bara den.
Sen tänkte jag slänga på mig mina pjux o ge mig ut i, det som är kvar av dagens solsken, alltså kylan. Fats så där gör kallt är det ju ändå inte.

Kalas

Ska till Sandra på kalas i stället. Käka lite tårta o se på SATC. Eller bara ev. redan sett alla avsnitt skulle jag kunna tänka mig. Men umgås blir det i alla fall. Tror vi har en hel del att skvallra om faktids, va ju ett tagsedan! Så nu åker vi en liten bit söder ut, mot Hammarö.

Hej svejs

Sovmorgon

Idag tog ajg mig en riktigt sovmorgon. Var inte uppe förens vid 11. Skönt att få sova ut lite efter dessa hårt arbetande dagarna. Tyckte rktigt synd om andreas som va tvungen ivgä o jobba idag, lät inte allt för pigg i morse när han åkte. Åh, då är det så gött att veta att man själv bara kan ligga kvar o njuta.

Idag ser färgen så mycket bättre ut. Ska ta mig i kragen o städa där inne sen. Fan va trisst, men nödvändigt!

Nu ska jag i alla fall ringa o väcka Sandra så vi kan umgås snart. Ska bli mysigt blir väll en fika o skvaller som vanligt!

I eftermiddag blir dte en riktigt lång promenad, sjukt härligt väder. Vill gå nu, men det hinns inte.

hej svejs!

E-mail jordenrunt

E-mail, vilket fult ord egentligen!? Kom bara att tänka på det.. haha!

Nej ska skicka i väg ett mail till Emma nu så hon kan skratta lite. Är ju så vacker i min målar outfit. Men åandra sidan vad gör det? Absolut ingenting!

Sen kom jag på att jag fick ju sms av Krister igår morse som jag totalt glömde bort att svara på. Han och tjejen är ju på andra sidan jorden, Australien i 1 år, eller de reser 1 år i alla fall. Lovade ju att maila men har inte haft tid ännu. Så till han ska det skrivas massvis!

Får nog göra det nu, för sen blir det ett PB avsnitt och sängen.

Renovering del 1 klar

Ja, man skulle ju kunna säga att denna renovering vad del 1 av 2. Eller gentligen massa, men just nu 1 av 2. Färgen blev dock inte som jag tänkt mig alls. Men det är rätt schysst ändå. Bilden nedan gör inte färgen riktigt rättvis, men en liten inblick får man i alla fall :)
Nu ska vi bara sätta lister så är det helt färdigt i sovrummet. Dock hinns inte det med denna vecka då älsklingen ska jobba nu tor, fre o lär vara borta hela dagarna.. igen.

Men när det är gjort så är det bara att åka o hämta sängen, äntligen! O sne i väg till IKEA för att införskaffa resterande grejer till sovrummet. Ev. alla möbler till vardagsrummet också.

Nu ska tjatet börja att det är dags att ta vardagrummet. Lika bra att få det gjort på en gång, anser jag. Men det gör inte andreas. Men vi får se hur det blir. Jag är stönig och ska börja snart. punkt slut! ;)

44359-56

Fotografering

Nått kort kan det allt blir av sen. Måste maila iväg till Emma som sitter i London och inte tror på mig att jag kan renovera. Hon bara skrattar! Haha, jag har ju som sgat gjort det mesta, och det är sant! Jaja, hon får sig väll ett gott skratt i alla fall, och det är huvudsaken.

Färgval

Ja vi va till annicka o peter och skulle hämta färgen. Men ingen av dem va hemma så vi hittade bara lite. Därför struntar vi nu i den. Åkte i stället till stuvbutiken och köpte helt annan färg. Då kom ju problemet med färgvalet. Jag har beslutat att det inte blir någon fondvägg i sovrummet, utan allt blir enhetligt. Färgen blev inte heller Caffe Latte, utan Mandel. Men liknar mer Caffe Latte än Mandel tycker jag!
Slängt på en sista omgång grundfärg på alla väggar utom en, det är vad jag ska roa mig med nu. Sen åker den "riktiga" färgen på. Så men andra ord är vi snart klara bara det blir ok.


OC

Säsongspremiär för OC i kväll. Äntligen, tråkigt med alla jul/sommar osv. uppehåll de ska ha. Dock har jag en känsla av att denna säsong kommer göra en besviken. Tror inte alls det kommer hålla upp till mina förväntningar. Men vet vet, jag kanske har jätte fel. Nått jag hoppas på i alla fall!

Och glöm ej att det är på ny tid. 20.00..

Nya tag & Ugly Betty

Iadg är det nya tag som gäller. Håller på o slipar o dolar. vi tänkte slänga på den "riktiga" färgen idag o sätta lister i morgon ev. får se vad mycket vi hinner och vad mkt det krånglar för oss.

Är väldigt trött i dag, låg o kolla på Ugly Betty o Grey's i natt innan jag somnade.
Visst var det Minni Andén som va gäst skådis i Ugly Betty eller såg jag helt fel? Hur som haver tyckte jag inte hon passade inte där. Men so what?

Nu ska jag kila o slipa igen..


Sälen v.14 - Påsk

Funderar på att följa med Sara o Linda till Sälen v.14, alltså påsk veckan. Får ju ändå bo och åka upp o ned gratis. Gratis är ju alltid gott, det vet alla! Skulle vara väldigt roligt. Dock tråkigt att de ska jobba, men åandra sidan vad gör de? Nån mer måste ju följa med så.
Men vi får se vad som händer, för det är veckna precis efter vi kommer från Paris i sånna fall. O allt där känns lite kaka på kaka. Måste ju först o främst ha pengar till allt. Sen beror dte lite på jobb och absolut om älsklingen ska till Milano, för i sånna fall kommer han hem i samma veva där nånstans.
Men absolut viktigaste med sälen är ju snön! Ingen snö, ingen johanna. Det bästa är att jag kan bestämma mig ungefär när som helst!

Sandris Brattis 20 år!

Ett stort GRATTIS till min gode vän Sandra Bratt som idag den 17 Januari fyller 20 år. Hoppas du får en super bra dag gumman!


Paris 25 -29/3

Min bror ringde förrut och sa att det inte blir nått London. I stället åker vi till Paris. Var ju det jag och mormor sa. Ska bli väldigt roligt. Måste vara bästa julklappen vi nånsin kommit på.
Enda nackdelen är att jag kommer hem från Gran Canaria den 21:e och den 25:e,a lltså endast 4 dagar senare åker vi till Paris.

Så nu är det bara hård spara som gäller och ingenting annat. Inte minsta lilla onödiga sak får införskaffa. Mja, ska bli kul o se hur det går. Men ett måste är ett måste. Och det är ju till en rolig sak, så hoppas på att det inte blir för svårt.

Tråkigt nog måste jag jobba så mycket som möjligt nu. Vilket innebär att jag inte ens kan ta ledigt när Bratt tänkte ha sin 20-års fest. Inte skoj alls.

Målar Johanna

Jag är sjukt duktig på att renovera. Har gjort i princip allt själv i sovrummet, vilket innebär: Tapet rivning, spacklande, målning och mer där till. Bara med lite hjälp och instruktioner av älsklingen. Är väldans stolt över mig själv. Dock inte klar ännu, men det artar sig :)

Just nu ser det ut så här
44359-55

I morgon ska det slipas och sen ytterligare ett lager grundfärg och ev. lite mer spackel här o var innan den "riktiga" färgen åker på. Hade lite otur med tapeterna som satt innan. De va inte direkt proffsigt uppsatta. Men det ordnade jag allt upp. Längtar verkligen tills det blir färdigt, fast det är jäkligt kul att hålla på o dola. Men då sätts ju vardasgrummet igång på en gång så har nog att göra ett tag framöver!

Annars har det inte hänt mkt mer idag, tog en promenad till stan förrut för älsklingen skulle hämta nått grejs. Va nu på kvällen en snabbis till Annicka o Peter o hämta fler skivor med PB avsnitt och en "arbetslampa"  så vi ser nått i rummet :P

Ny Morgon..

Ja ny morgon betyder nya tag. Funderar på att ta mig en promenad innan vi sätter igång igen o riva de sista tapeterna. Solen skiner ju o antar att det är plusgrader ute. Känns som ett mer eller mindre måste att gå ut i detta vädret.
Frukost nu i alla fall.

Den Vita Massajen

Den dimper ned i min brevlåda i morgon förhoppningsvis. Denna gången på film. Ska bli kul o jämföra boken och filmen. Boken var ju otroligt bra, både första och andra. Inte läst den tredje ännu.
Får dock se när jag har tid att se den, men så fort som möjligt hade jag tänkt. På torsdag kanske? Får hoppas på riktigt dåligt väder då :)

PB

Blev så arg när jag slog på tv:n kl 22.00 för att se PB. Kommer ju självklart ihåg att de sa förra veckan att det skulle vara 1 mån uppehåll, men inte tänkte jag på det. Inte kul! Så ska trösta mig med att se ett avsnitt av de första Peter brände ut. :)
Sen blir det natti så jag orkar upp tidigt och fortsätta.

Renovering

Renoveringen i sovrummet har idag tagit sin början. Jag har roat mig mesta delen av kvällen med att riva tapeter. Va ju tyvärr tvugna att göra det eftersom de satt så dåligt och lossnar om vi bara slipar o målar.
Nu känns det bra när vi är igång i alla fall. Ska väll försöka hinna göra så mkt som möjligt nu tis-ons eftersom Dreas är ledig då.

Så här fint är det hittills :P
44359-54

Promenad

Blev ingen mer städning, ännu i alla fall. Drog på mig mjukisdressen o laddade mp3:n full med ny musik, sne i väg på en härlig lång promenad med mig själv. Det var inte fel alls.

Väntar fortfarande på att Andreas ska komma hem från jobbet så vi kan dra ut alla grejer + åka o köpa allt som behövs inför måleriet. Förhoppningsvis, om han hinner.
Annars tänkte jag börja riva lite tapet och ha mig själv ändå, vill ha det gjort!

Nu ska jag i alla fall så länge lägga mgi i soffan o kolla klart på kalle och Chokladfabriken. Som vanligt såg jag bara de 5 första min av filmen, sen sov jag. Usch jag måste vara riktigt otacksam att se på film med. Haha

Städning

Har städat ur sovrummet nyss. Släpat ut min säng i hallen o haft mig. Så nu väntar jag bara på att min moster o man ska komma o hämta den. Skönt att bli av med den så vi kan börja flytta ur resterande grejer och börja riva tapeter sen :) Vill att det ska vara klart nu! Ska fortsätta städa resten av lägenheten bara de åkt.

Så roligt har jag haft hittills på en måndag! Jippie

Söndags fika

Blev ingen promenad, blåser för mycket ute.

Håller just nu på att baka en kladdkaka i stället. Har ingenting bättre för mig. Så mamma o Vera kommer strax på lite söndags fika! Andreas o Marcus ska väll också ha antar jag.

För övrigt har jag huvudvärk som heter duga, haft sen jag vaknade i morse. Synd om mig!

Film kväll

Ja i kväll får de bli mys i soffan med älsklingen och film. Lånade Strandvaskaren  och Kalle och chokladfabriken av min kusin i går. Får se vilken av dem det blir.
Hört att båda ska vara väldigt bra så.

Funderar på om vi ska fortsätta se PB också. Nu är jag inne i det från början igen, så kan lika gärna se om alla. (men måste följa på tv:n också) :P

Slappis Söndag

Blev ingen innebandy idag. Kom hem allt för sent från jobbet i natt för att ens orka upp i morse. Tror vi va kvar nästan 1h efter vi slutat på jobbet, gick igenom kvällen o käka glass ;)

Nu är det ytterligare en söndag, lika tråkigt som vanligt.  Funderar på att  ta mgi ut i blåsten o dra med sara på en  promenad. Herregud, inte varit utanför dörren ännu. Men åandra sidan blåser det en hel del ute ju.

Hoppas på finare väder i veckan i alla fall. Vill ju gå morgon prom igen. Så himla gtt o starta dagen så.
Annars i veckan ska vi börja göra om i sovrummet. Ida kommer o hämtar sängen i morgon, sen är det bara flytta resten o börja! :)

Innebandy

Innebandy i massor denna helgen.
Varit med malin i stan. Tog en fika med lovisa o tjöta. :)
Sen blev det sundsta och innebandy, malins kusse. Och herr innebandy lite senare.
Kuligt att äntligen umgås med Malin, längtar så tills hon flyttar hem igen. Bara nån mån kvar nu!

Åkte och lämna av malin och vidare till kusin på kalas. Har nyss kommit hem nu. Ska käka lite, mamma skicka med mat, mums!
Sen i väg till jobbet vid 19.30. Wieho! Dock finns det en stor nackdel med jobb, fats vi har ju våra dealer inom personalen. Men no more mister nice guy !

I morgon blir det mer innebandy, men då är det min snygging som ska spela.

Lördag

Idag är det den efterlängtade lördagen. Ska göra i ordning frukost nu sen  ut o hämta Malin o till stan. Ska bli så kul o träffa henne igen, Lovisa ska ju också med. Var för längesen sist!

Ska ev. på kalas hos min kusin sen, får se om jag hinner.
Jobb 20.00 - 03.00 också! Äntligen. Mycket som är bra med lördagar egentligen.

Fredag

I går var vi o besikta Dreas bil. Gick igenom utan anmärkning. Skönt. Åkte och fixade lite saker han skulle ha, sen hem till Annicka o Peter för o dola med den och hämta en säng.

Va upp till sjukhuset en sväng till hans mormor. Sen blev det akut slänga i mig mat, för att sen åka direkt till jobbet.

Jobba gick bra i går. Jag o en annan tjej hade väll världens mesta otur när vi gjorde nått, men det löste vi rätt bra. Men andra ord det var inte våran dag! Däremot slutade vi 1h tidigare nästan, det var inte helt fel.

Prison Break

Blev varken sjukhuset eller promenad idag. Blev så segt innan vi kom iväg o hämta bilen. Latade till oss och köpte pizza, ingen ork nån av oss att laga mat idag.

Nu ska jag kila o fortsätta se på Prison Break. Peter brände ut de 12 första avsnittet åt älsklingen förrut. Lite segt eftersom jag redan sett dem, men är så bra så gör ju ingenting att jag ser dem igen.

Nu blir det soffan o filten igen, frösen som bara den. Godiset står ju framme också. mums!


Härliga Torsdag

Upp i morse i kylan för att skjutsa Dreas till jobbet. Hem o sova 1 timme. Slänga sig i väg till jobbet som var seegt, allt var försenat. Övertid idag igen, 1,5h. Kommer ut o ser det otroligt elaka vädret, som är en hel månad försenat. Fats lite kul är det, men mest negativt.
Hem duscha o nu sitter man här.

Ska i väg o hämta Dreas bil strax. Sen ev. upp till sjukhuset och hälsa på hans mormor. Skulle vilja hinna ut o gå med Sara o Jonna också. men känns som att detta vädret gör sitt till och det kvittar. Vi får se senare.

Nu ska vi åka i alla fall. Åh, måste förbi vegas och lämna in filmen och klaga lite :P

Missing in America

Var med Andreas och skjutsade Johnny och Daniel förrut. Så på vägen hem slank vi in på vegas o hyrde en film. Missing in America. Enligt mig mycket bra film. Lite lagomt med skratt och gråt!
Dock måste jag klaga på sjlva skivan, va jack på massa ställen, och det har jag inte betalat för!


Nätshopping

Nu har jag gjort min första nätshopping någonsin. Ialla fall när det gäller kläder. Blev lite smått o gott från hm. Bikini är inte längre ett problem då det slank med 3 st. Vi får se när de kommer om det är nått jag vill ha. Dock tog ajg så allt skulle komma samtidigt, så får vänta nån vecka nu. Tråkigt, jag hatar att vänta. Men å andra sidan, den som väntar på nått gott..

Onsdag

Jobbet gick smärtfritt, förrutom mina stackars ben då. Kom hem i tid och allt var lugnt hela dagen. Har nyss varit hos mormor en sväng och fått mig mat.

Nu är det en sån där tråkig tv kväll, och ingen rolig film har jag heller. Bara dåliga som Narnia o skit som älsklingen vill se, men ikke! Får väll se på del 2 va det där Efter Vågen som går i kväll igen. Kanske dags att slänga på del 1 nu då, så man hänger med?
Ja, soffan och min mys filt får hålla mig sällskap tillsammans med Andreas ikväll. :)


Klara besked, nu åker vi..

I går fick vi besked va Alexandra att hon kan följa med. Så nu åker vi till Gran Canaria i alla fall. Härligt att slippa boka om och krångla :) Längtar så!

Fick även veta i går att det inte blir nått Milano för min del. För om Andreas åker, så åker han i slutet av februari, och blir bara borta 4 veckor. Vad de vet hittills i alla fall. Och under de 4 veckorna är ju jag på GC 1. Så blir allt för stressigt. Tyvärr. Men ev. ska de dit igen senare under året. Det Spörs. Jag hoppas ju ;) Fast det är ju självklart bättre att ha han hemma!


Då var det dax igen..

Att ta sig iväg till jobbet. Jobbar 10.45 - 15.00 idag me. Seeg tid. Men ändå rätt okej för hela dagen försvinner ju inte. Men veckan är snart över! Längtar så tills på sön så jag kan njuta av att, förhoppningsvis, vara ledig 1 vecka :)

1 år med Bloggen

Inge sova ännu. Prutt ringde o tölar med mig :) Var hur längesen som helst jag pratade eller träffade henne. Vill att det ska bli nästa vecka nu så jag kan vara ledig och träffa lite folk. Komma ut i civilisationen. Förövrigt kommer Malin hem på Torsdag. Jippie, då blir det umgås!

Men var inte det jag skulle skriva. Utan kom på att jag idag haft bloggen i 1år. Alltså för 1år sedan hade jag inte en aning om vad en blogg var för något. Känns som att jag är lite mer insatt i det nu.


Storm

Det blåser verkligen STORM ute nu. Julgranen vi har på gården håller på att blåsa omkull. Och det är nästan omöjligt att vistas utomhus. Det susar precis överallt!
jag gillar verkligen inte när det blåser, så jag hoppas det har slutat i morgon när jag ska iväg till jobbet.

Ny design

Ja, lite annorlunda blev det ju. Inte min grej det här med datorer, och absolut inte sånt här pillande. Men det är väll rätt okej. Bättre än innan i alla fall.

Nu blir det i alla fall natten. Så natti natti

Dags för den omtalade vilan

ja nu är det faktids dags för den omtalade vilan. Ska lägga mig o bläddra igenom La Redoute's katalogen som kom med posten! Sen är det även en massa bra på tv idag. Uggly Betty, Grey's. Och nån dokumentär på tv3 kl 21.00. tror den hette Efter vågen.

Men först av allt vankas det nu mat, älsklingen är äntligen på G hem.

Djursjukhuset

Har  varit i väg med Julie och Naima till Djurjukhuset med putte. Stackarn var så rädd. Men han fick en söt liten tratt på huvet och hoppas han blir bra snart. Satt där o väntade med Julie i över 1h. Så kom nyss hem efter att ha skjutsat hem dem igen.

Usch det var riktigt obehagligt att gå in där på nått sätt. Inte varit på djursjukhuset sen vi tog bort våran hund. Och det var inte ens samma sjukhus.
Åh vad jag saknar den rackarn! Världens finaste hund.

 
Min Älskade Poppy!


Helt slut

ja nu har ajg jobbat klart och är heeelt slut i kroppen. Skulle vilja göra nått nu när dagen ändå finns kvar. Men har ingen ork. + att det super tråkiga vädret gör mig mindre motiverad att gå utanför dörren igen!
Ska nog lägga mig i soffan och kolla igenom posten nu. Sen får jag nog ta tag i maten också, hungrig som bara den.
Vänta på att älsklingen ska komma hem från jobbet också. Han är till Örebro idag så vet ej när han slutar. Han ska få massera mina ben i alla fall ;)

Carolina Gynning till salu?

Nej, inte riktigt själva Carolina. Men hennes bröstimplantat ska hon nu sälja på Ebay. För en god sak visserligen, men känns ändå lite löjligt.. eller?
Allt blir bara värre o värre. Kändisar gör verkligen allt för att få uppmäksamhet.

Annars Tycker jag Carro verkar vara en hel grym tjej!

Stilometern

STILOMETERN


Foto: BULLS/ALL OVER PRESS

Vackert bakifrån
Våga visa ryggen. Förföriska klänningar och festtoppar med tjusiga urringningar baktill är grejen framöver. På bilden: Kate Moss gick på puben så här cool.

Polon värmer än
Fortsätt att värma dig med en polotröja under klänningen. Snyggt till förklädesmodeller och korta klänningsmodeller, som här på Willows vintervisning.

Släpp slipsen!
Slips som modedetalj på tjejer är vansinningt fult. Britney, kom igen!

Aftonbladet


Yes äntligen! Hur länge har det liksom inte redan varit hur fult som helst med slips?! Tack gode gud att nån skriver det. Sluta upp med slips gott folk. Den är tillverkad för Herrar!

Victoria Silvstedt

Kollade ganska nyligen på Ett Herrans Liv, där denna mycket speciella brud var med. Jag kan inte rikrigt förstår vad det är hos henne som gör att jag gillar henne som ajg gör. Vanligtvis skulle jag nog störa mig extremt mycket på en brud som henne. Men hon är rätt cool faktids. Tänk om fler kunde vara som hon.
Fast det bästa vore om alla va som jag ;) Skämtåsido


Övertid, vilken skräll..

Åh vad jag är trött på att jobba övertid. Skulle ha slutat 15.00 idag, men kom inte därifrån förens kl var 17.30. Men hej vad kul! Blir aå arg, det är alltid nått krångel så man inte kommer hem i tid.
Hoppas inte det blir så resten av veckan för då går jag ändå. Vill gärna hinna med o göra nått av dagen när min arbetstid är slut 15.00!
Jaja, gnäller visserligen inte den 25:e. Allt är mer än välkommet nästa månad eftersom vi sedan åker.

Bikini

Måste verkligen försöka få tag i åtminstone 1 ny bikini innan vi åker i mars. Hoppas hinna få fler. Men är lite skeptisk till det här med att beställa kläder. + att jag har massvis ocg egentligen inte behöver en enda. men spara det skulle jag behöva.
Vi får se hur det slutar.

kategorier

Sitter här och skrev för 1h sen att det var dags för sängen. Men ändå sitter jag här? Dumt.
Funderar på om jag skulle göra lite kategorier istället för att ha allt i samma. Lite mer ordning. Idag blir det i alla fall inget sådant gjort, men kanske i morgon?

"I en annan del av Köping"

Herregud vilka goa människor som var med i det programet. såg ni det inte idag så missa inte nästa söndag 20.30 Tv4. Kommer sitta framför tv:n varje sön i allafall. Härligare människor får man leta efter!

köping
Mats Halvarsson, Mikael Wiseby, Torbjörn Jonsson och Linda Hammar

Skandal kändisar

Skandal är väll egentligen fel ord att använda. men måste påstå att lite kul är det här med alla kändisar som är med på tillgjorda porrbilder på nätet är. Hallå? Kom det som en överrasking nu eller? Sånna måste ju cirkulerat massvis med år.
Absolut roligaste måste jag ju ändå tro är kungens.. vilka tror du?

Alla drabbade från A - Ö Stackare!

"Posh blir inte äldre än 54"

Hemskt! Tänk att få en diagnos ställd att om du forsätter vara så smal blir du inte äldre än 54?
Okej hon han med gott samvete äta upp sig minst 10 kilo och vara lika (inte min åsikt just nu) fin.

Nicole Richie beräknas tydligen också få en förkortatd lisvlängd.

nicole.posh

Bild från Aftonbladet

Linda Rosing spyr och gråter..

Linda Rosing spyr och gråter? Varför.. ? Det gör väll alla människor när de är riktigt bakis? Nej kanske inte riktigt det som var själet. men ursäkta, förstår inte ens att jag skriver det, men palla ens Linda Rosing?

Säkert jätte bra på sitt sätt.. men inte på mitt!

bionda

Bild från Aftonbladet

Lång promenad och slappande

Kollade på eftermiddagen på Polarexpressen. Den var riktigt mycket bättre än vad jag hade förväntat mig. Tänkt se den massvis med gånger men aldrig blivit av, så nu passade jag på så här på en mörk tråkig söndag.

Sen tog jag en lång promenad med Annicka, Peter, Roland och Jeanette. eftersom älsklingen fortfarande lekte md Markus. det var riktigt gött. Dock började det små dugga när vi kommit halva vägen, det var mindre kul. Men var skönt när rundan var avklarad!

Annars har det mest varit slappande i soffan med älsklingen. Nu blir det sängen. En hel arbetsvecka fram för oss. mån-lör.

Natti Natti

Honung och Nougat

tror det kan bli jäkligt snyggt i vardagsrummet. Hoppas på att älsklingen inte har några invändningar på det, vilket jag inte tror. han är nog nöjd med det mesta, bara jag är nöjd ;)
Ska försöka få med han och kolla på färgerna i morgon så vi akn börja snart.



Fick veta idag att om vi i sovrummet vill ha lite mer beige än honung, så har Annicka o Peter färg hemma som räcker till de 3 väggarna som ska målas. Så är det sån som jag tänkt får vi ta den färgen. Snällt. Bättre vi använder den än att den ska stå hos dem o torka, det tycke självklart vi också. :) Måste bara dit nån dag och kolla hur den ser ut i dagsljuset på deras väggar. Annicka säger att hon i allafall är gör nöjd med den färgen. Och ärligt så är dte nog typ sån vi tänkt oss. Vore bra i sånna fall.

Tvättmaskinen på plats..

Eller den är i alla fall hemma hos oss nu. Slapp åka o hämta den för mamma ringde för 20 min sne o sa att hon va utanför och redan hade hämtat den åt oss.  Andreas och Markus var iallafall snälla nog och bar upp den nya och den ned gamla.
Så nu ska den bara kopplas i så är det bara o tvätta. Åh, helt underbart känns det nu :)

Trött och sliten

Har i princip nyss kommit hem från jobbet. Är verkligen trött och sliten, även om det inte alls var mycket folk. Ont i ryggen och Axlarna har jag.. stackars mig! Ska försöka fjäska för älsklingen så jag får ta hans massage presentkort nästa vecka ;) Han kommer aldirg använda det ändå. Vi får se.. kanske ska unna mig det ändå.
Nått jag verkligen skulle behöva unna mig nu är en klippning, sagt det hur länge som helst, men känner aldrig att ajg får tid över för det tyvärr. Och måste få tag på Sandra. Vägrar gå til nån annan frisör som ändå inte förstår! Nej usch, tack för min privata frisör!

Lördag

Tråkig lördags faktids. Mest plockat och dolat här hemma. Skulle hunnit med en massa idag, men det får tas i morgon eller en annan dag.
Ska jobba i kväll. Ska bli kul faktids. Måste till Jessica o hämta t-shirten innan.
Sen är det jobb hela veckan som gäller nästa vecka också.. mån-lör. Då lär jag inte få mycket annat gjort. fast ändå rätt okej tid mån-tors.

I morgon ska vi hämta tvättmaskinen + att jag ska få mina underbart snygga kaffekoppar i morgon!

Nu ska jag i alla fall fixa lite käk, marcus är på G hit och ska umgås med älsklingen. Så jag får roa mig på annat håll tills jag börjar jobba. Inte för att jag inte får vara med, men nee.. deras umgås tid får de ha själva ;)

Resumé av 2006

Det är nånting jag tänkte sätta mgi med i morgon kanske? Känner ingen motivation just nu. Och kommer knappt ihåg vad som hänt? En del saker är för hemska och en del bara för bra. Men en resumé är absolut på G.

Gårdagens inköp

klär

Härliga Fredag

Nu har jag gjort det mesta som stod på listan. Eller knappast nått av de egentligen.
Men lite i alla fall. Har låst upp mobilen så den gamla också funkar nu. Har handlat mat.
Lämnat tillbaka min kjol. I stället kom jag från bergvik med en ny klänning, lång kofta o ett par creme färgade leggins och ett långt linne!
Blir så arg på mig själv. Jag skulle ju spara? hmm.. går inge vidare detta. Men är nöjed med mina köp i alla fall. nu ska jag vara duktig och hålla ett av mina nyårslöften, antecka klädköpen i min "inhandlat-bok" :)

Var även till Beckers nya hem och hämtade lite olika färgkartor. Har absolut hittat mina två favvisar till vardagsrummet. Måste hitta en mer annorlunda nyans till sovrummet nu. Åh, kommer bli sååå bra!

Nu blir det slappandes i soffan med Andreas igen.

Fredags göra

Här har vi en Fredags göra lista.

Morgon promenad när älsklingen åker till jobbet
Plocka ur Ikea kassarna
Hämta min jobb t-shirt hos Jessica
Byta kjolen jag köpte förra veckan
Låsa upp min gamla mobil
Hämta prov karter med färg till rummen
Ringa om tvättmaskinen
Ringa om försäkringar
Städa här hemma
Mysa med älsklingen
OSV.


Film mys

Jag blev så lat när jag kom hem så orkade inte ens packa ur kassarna. de står i hallen o är mest i vägen just nu. Har ingen ork att fixa det just idag.
Tog mig i stället en riktigt mysigt stund framför teven med älsklingen och filten. Det var mycket mysigare och trevligare.
Nu ska jag sova och pyssla om älsklingen som är små sjuker.

Natti!

Projekt "Renovera Lägenhet"

Ja nu har mitt projekt att göra om i lägenheten börjat. Försöker få älsklingen att gå med på att måla om i sovrummet och vardagsrummet. Och tror faktids att ajg håller på att lyckas.
Åh, jag vill verkligen. Och lika bra att göra det nu innan vi hämtar sängen hos Annicka o Peter. Så vi får ordning innan vi behöver möblera. För i sånna fall åker vi till IKEA igen när vi är klara o köper resterande nya möbler till sovrummet och vardagsrummet jag vill ha!
Hoppas,hoppas,hoppas!
Vill verkligen få i ordning de två rummen nu, så vi kan koncentrera oss på köket och möblerna till datarummet sen i höst kanske?

Sthlm tripen..

Då är jag hemma från den lilla tripen till Sthlm igen då.

Åkte raka vägen hem till Brorsan i går. Varavde ned nån timme och dolade i hans lägenhet och förråd. Mamma och mormor ska då alltid hålla i gång. Sen kom Pappa och vi alla tog en sväng på stan. Inte mycket att ha, ingen av oss var direkt sugna för shopping heller. Var in på Åhlens City, (längsta vi orkade sträcka oss :P) men allt var så urplockat så det var inge roligt alls.
Sedan gick vi till Hard Rock Café o käka mat. Jätte bra mat, verkligen. Jag fick det kallt och brorsan och mormor fick sitt rått. hmm? Men det var gott i alla fall när jag fick ny varm mat!
Gick sedna hem till brorsan igen och hade liten julafton med pappa. Snäll och rolig som han var så hade han satt rimm på våra paket. Blev lite förvånad, jag har ju redan fått en tvättmaskin.
Men mitt rimm lät i alla fall så här:
"Din musikstil har gått genom många faser, här kommer ytterligare en bränd med laser."

Lite annorlunda rimm till vad det egentligen var. Ett kort på mig och brorsan från min student inramat. Blev jätterörd. Har verkligen inget kort på oss båda när vi är större. Så kul!
Mamma o brorsan fick också ett var sitt.

Sen kikade vi lite på resor. Vi funderar på att ev ändra London resan till nån annanstans. Vi har ju varit i London allihop redan. Och jag ska försöka komma i väg o hälsa på Emma i höst ändå ju så. Paris lockar väll en del, det vore skoj.



Idag gick vi upp tidigt för bror skulle till univeristetet på Seminarium. Då passade vi på att åka till IKEA Kungens kurva innan vi åkte hem. Bilen var redan full med grejer när vi åkte på morgonen. Men den blev verkligen propp full när vi lämnade IKEA.
Jag passade på att investera i lite små saker till sovrummet, lampor, lakan o dyl. Blev även lite små plock till köket, trä galgar osv. Mycket nöjd i alla fall! Sen var det bara att packa bilen och åka hemåt. Skönt att vara hemma igen. Var en trevlig liten Trip !


På språng..

Nu är det snart dags att åka i väg mot det lilla öster, alltså med andra ord Sthlm. Ska bara slänga mig in i duschen snabbt sen ska vi väll åka vi 08.00 snåret nånstans. :)
Måste packa lite kläder till i morgon också sen är jag "fit for fight".

På återseende i morgon!


Roadtrip till Sthlm

I morgon till morgonen bär det av till Stockholm. Mormor, Mamma och jag ska skjutsa hem brorsan, han tycker sig inte få med sig alla julklappar på tåget. Så blir vi kvar där hos honom över natten. Ska träffa pappa och farmor också.
Egentligen skulle jag ha stannat kvar hos pappa, men känner inte att jag hinner just nu. Vill få i ordning sovrumet nu. det ska ju sättas lister, och sängen ska fixas osv. :)
Blir ev. ett besök på IKEA, då ska johanna passa på att köpa lite lampor och så till sovrumet. Åh mysigt att få iordning det helt nu :)

Nu blir det sängen i alla fall. ska åka tidigt till morgonen, brorsan ville hem o plugga till sin tenta han har på tors morgon.

Natti Natti

Årets första shopping

Självklart var dte lite shopping som stod på schemat idag. ursöta gubb-byxor från H&M.
Och en locktång. Fast den fick jag av min snälla mamma! :) tack!



Var och kollade på tvättmaskinen jag fick i julklapp också. Kommer förhoppningsvis på fredag. Äntligen!
Ringde även och beställde nytt sim-kort till mitt Telenor abonnemang som bara legat i 4 mån. Snabb som ajg är. haha

Känslomässig dag

Såg inte alls mycket av Prison Break i morse inna jag somnade igen. Gick in o la mig i sängen när älsklingen åkte och vaknade inte förens vid 12 sen. Skönt att sova ut riktigt ordentligt, men tror jag sovit fö mycket nu i stället.

Annars har dagen varit enormt känslo fylld. Var ute på bergvik o strosa med Emma, fick flänga med henne runt och inhandla allt hennes sista inför hennes stora äventyr.
I morogn åker hon nämligen som aupair till London. Åh, helt sjukt. Hon kommer vara borta ett helt år i från oss :/ Som tur är ska jag ju dit under året, då tänkte jag boka så jag kan stanna hos henne. Eller om jag åker i höst i stället, beror lite på.
Är lite avis faktids, varför har inte jag modet att göra nått sånt? Jag är waaay to feeg för det, tyvärr. Och å andra sidan, aupair är inget som lockar mig för fem öre. Men vill ut på äventyr. Tyvärr inte Gratis heller då.
Men önskar Emma all lycka hon kan få! Och tiden går fort, vi ses snart! :)

Vra hos mormor igen idag en liten sväng. Sen blev det lång promenad med Sara o Jonna. Kul. Inte sett jonna på gör länge.
Sen var det självklart dags för Ugly Betty och Grey's.

Vaken

Förstår inte vad jag gör vaken så här tidigt? Usch, det blev lite väl mycket sovande i går. Somnade idigt i soffan som vanligt också.
Ska lägga mig i soffan o kolla de två senaste avsnitten av Prison Break, inte hunnit med dem. (förövrigt ska peter bränna ut alla avsnitt de har åt oss, så jag akn se allt snaaart :D)
Aja får kila o kolla nu så jag kan väcka älsklingen sen med frukost på sängen.

God Morgon!

1 Januari 2007

Nytt år och nya tag. Känns härligt. Hoppas väll som alltid att detta året blir lika bra som de 19 jag redan levt. :)

Dagen har idag förgyllts med att vi låg kvar is ängen till kl var 15.00 och vi skulle varit hso mormor och käka. Slängde oss upp o gick dit. Sedan har det inte gjort mkt, älsklingen har varit o städat med Matte och Daniel, medans jag har legat hemma i soffan och degat. Vilket jag nu ska forsätta med innan det är dags för att sova. Känns underbart att komma i sängen i tid i kväll.

Natti Natti

Nyårsafton 2006

Blev en massa stress hela dagen. Skulle laga mat till mig coh älsklingen, men slutade med att Mimmi och Andreas också kom hit på middag. Så kvällen började jätte trevligt med par middag hos oss. Sedan åkte vi till sommarro, där det redan var en massa folk som börjat festa. Mycket lyckad kväll, och kom inte hem förens i morse.
Extra kul att min bror och två kompisar till han kikade bort o va med!


44359-44


Tack och hej då  år 2006!

RSS 2.0