Julafton

Äntligen är dagen här. Vaknade tidigt imorse som alltid, går inte sova länge på julafton. Ska dra ur mannen ur sängen nu för att göra oss iordning innan det blir hem till mamma för julfrulle tillsammans. Efter et åker vi till kyrkogården för att tända ljus hos farfar och morfar innan vi beger oss av til Moster med resterande släkten för julfirande :)

Ikväll går jag upp de långa 100m och firar jul med min andra familj hos Svärmor och P men älsklingen. Alltid lika mysigt att få komma upp till lugnet efter allt härjande på dagen :)

Har en känsla av att det kommer vara bästa julaftonen på läänge! :D

God Jul mina älskade ♥



23/12-09

Vilken dag det var på jobbet igår. Fick ställa mig i kassan väl där och sne kom jag inte därifrån på hela dagen. Körde två kassor men genomströmmning konstant. Kul! Stängde igen butiekn och efter lkite krångel kom nog alla skyltar ut. Tack snälla bästa kollegor för att jag fick åka :)

Snabt hem till mamma för en dusch och sen mys med familjen, moster, kusin och mormor. Pizza fick det bli och gud så gott! Massa babblande och mys med Elton såklart. Fick faktiskt två förtidiga julklappar av min kusin och moster samt kusin och min Chef från Nöjes. Gullungar! Tack så hemskt mkt! :D

Avslutade kvällen hemma sent med mannen för inslagning av sista klapparna innan vi somnade in skönt till Ett päron till farsa..


Dagen före den stora dan..

Sitter o försöker få i mig frulle nu. Börjar jobba kl 12 men ska hinna med en del innan. Hoppas dagen går fort då klockan slår 21 snabbare än jag kan tänka mig. Hoppas på att det går fort att skylta om hela butiken så vi kommer hem tidigare än så. Hoppas kan man alltid!

Hursom så kommer pappa och broder hit ikväll, vilket innebär att hela familjen är samlade hos mamma ikväll :) ska bli super mysigt. Moster, kusin och mormor skulle också komma förbi.

Imorgon är det julafton, som jag har längtat. Jag ska njuta av den så mycket jag bara kan ohc hoppas på att den går skta, sakta!

Dan före, dan före, dan före dopparedan..

Och har jag någon julkänsla för det? NEJ! Jag hatar att den inte infinner sig före den 23:e längre. Kanske inte så kontigt med tanke på att jag springer runt på jobbet mest hela tiden dagarna innan jul jämt. Önskar SÅ att ajg skippade juljobbet och tog jullov ist. Att älsklingen gått på¨julledighet från jobbet gör det inte lättare.
Men om en vecka är jag leeeedig och då åker vi!

Har spenderat hela helgen på jobbet, kvällarn har spenderats hos Svärmor och P eftersom vi inte kommer infinna oss hos dem så mycket nu under julen utan enbart på julafton.
Hursom vart det en viss Svärmor som såklart blev totalt förälskad i lilleman Elton i fre. Iofs. inte så svårt.. han är så snäll att ha med sig överallt.
Lördagen passade vi på att mosa i oss godis då ingen av männen va hemma. Robinson som var riktigt obehagligt att se vissa stunder. Och självklart har jag somnat båda dagarna.. jag är så roligt sällskap!

Nu vill jag bara ja julafton så jag är ledig och verkligen kan njuuuta av julen och min familj! ♥


Jullov

Nu har jag officiellt gått på jullov. Ända tills i morogn vid 09.45. Men jag njuter av det genom att hemtentan är inskickad. Jag ligger fortfarande under täcket och intog frullen sent i sängen. En riktig grisar dag med andra ord. Inte så konstigt med tanke på att det var -14 grader när jag vaknade ute. Känner inte för att klä på mig och traska ut.

Men det är nog dags att kliva ur sängen snart. Kan inte bestämma mig om jag vill träna idag eller skita i det och inte riskera att bli sjuk igen. Har gått ver rätt fort den här veckan tack vare att jag INTE tränat för en gångs skull och mest tagit det lugnt, kan vara värt en dag till!

Ikväll ska vi ta med oss lilleman och åka hem till Svärmor och P för lite mat och fredags sällskap bara. Kul att se om lilleman går ihop med kissen eller om det skär sig totalt. Kan tänkas gå fint då lilleman är mindre.. vi får se.

Nej kvliva ur sängen var det iallafall.. nu får vi se när det bloggas igen.


Glädje tjut

Alla klapparna är numera klara. Känns underbart! Det enda är om jag kommer på nån liten grej, men i det stora hela och de viktiga infinner sig nu på mitt teritorium. Nu ska de bara slås in men det är sånt man gör när man får tid över :)

Drog med Svärmor runt för att finna nånting till älsklingen. Lättare sagt än gjort, men hon fick tag i nånting och där stod jag utan. Kom på en annan sak som självklart var slut så jag gav upp. Ist fick det bli en liten nödlösning som jag kom på nu på kvällen. Det är ngot han vill ha men kanske inte det allra roligaste.. Det är klappar iallafall och kvitton finns ju kvar!

Spendera kvällen hos mamma och lillfisen. Sett på bonde söker fru och myst ihop oss under täcket och busat. Inte ett dugg skönt att sätta sig i kalla bilen för att åka hemåt, men nu njuter jag under täcket. Ska släcka ned nu så jag orkar upp till 08 ev. för då läggs hemtentan ut och det vore skönt att göra de så fort som möjligt..


Ett sent Grattis

Bättre sent än aldrig. Grattis Jonna och A till eran förlovning! ♥

Grattis Vännen!

Grattis till en av mina bästa och äldsta vänner Sara som idag fyller 22år. Alltid sist men ikapp oss andra kommer hon ca 6 månader ;) Skämtåsido gumman! Hoppas du haft en toppen dag trots vissa mindre roliga angelägenheter..
I morse var det mys med Jonna och Sara, paket öppning och frulle. Kul att hinna se dig en liten stund på din dag.


Puss på dig sötis! ♥

Julklappar

Det tar sig. Plockade upp Jonna efter skolan för lite julklapps shopping och lite annat. Typ present till Sarisen som fyller år i morgon :) Och det ska ju firas!
Fick med mig en klapp till Svärmor och P och älsklingens mormor också så nu är de helt klara.
Imorgon måste dock alla bli helt färdiga då jag inte kommer ha så mycket mer tid..

Hann med en fika hos moster innan. Och självklart en massa bus med lilla Elton som idag fick sig en egen reflexväs och ett refelxhalsband samt en bitring. Annars ska det tuggas på allt!

Har spenderat kvällen i Svärmors soffa då det spekulerats i den svåraste klappen av dem alla. Självklart älsklingen. Inte lätt att köpa nånting till nån som inget vill ha, och fantasin flödar inte direkt just nu.. Fick mig kvällsmat och såg en dokumentär som en gubbe som tappat minnet, fy vad hemskt! Han blev som ett barn på nytt nästan, men efter det gjorde jag en skräll och somnade..


Hejdå i 13 veckor..

Idag tog vi sista rycket med arbetet i skolan. Vi blev klara vid lunch och fy satan va skönt. Nu är det 13 veckors "lov" från skolan, vilket innbär 11 veckors praktik :) Men ska bli skönt att komma ifrån allt plugg och själva skolan. Tänk bara att slippa åka fram och tillbaka till Forshaga varje dag, bara det ska bli ljuvligt. Kändes att jag behövde ett brejk från vissa men inte från andra.

Avslutade innan vi tog lite tidigt jullov med att dra i oss en fet pizza/kebab. ÅH så gott det var. Jag som varit sugen på det i två veckor men inte fått tummen ur att köpa mig nån :D

Så nu är det bara en enklare hemtenta kvar på fredag sen är det åt sidan med skolan länge!


Baaaaarcelooona!!

Idag insåg både jag och Jonna att det bara är två veckor kvar tills vi tar med våra två Andreas och åker ned till Barcelona. Eftersom nyår är så jäkla överskattat och super tråkigt i Sverige så kom vi på den billjanta idén att vi bojkottar den och åker bort. Bästa idén iår troligtvis! Ska bli så jäkla kul bara vi fyra.. och bara få komma bort, bara va. Fotboll är det enda som är inplanerat på dessa dagar och shopping då förstås. OM jag lääängtar! Men snart är vi där :D


Det här kommer bli sjuuukt kul, även för en icke intresserad som mig :D


HLR

Haft hjärt-och lungräddning hela dagen idag i skolan. På fm kom det en snubbe från Ambulansen och pratade en massa. Och eftermiddagen fick vi utöva HLR och lite annat. Många goda skratt, men ändå självklart seriöst. Fick såna där "cerifikat" att vi utövat det samt i det andra..
Så nu gott folk kan ni känna er säkra i min närhet ;) haha!

Sen var det sorligt i skolan. De flesta förtom min grupp kommer man troligtvis inte se förens i feb när vi ska ha klassfest igen. Annars i mars när vi åter är i skolan. Jullov nu två veckor sedan går vi ju utpå praktik i 11 veckor på olika håll.. Tomt kommer det verkligen bli, men ändå väldigt skönt!

Spenderade em med Elton såklart. Varit hos mormor med mamma en sväng innan jag tog med lillskiten och mötte upp Jonna för en promenad. Fick avstå träningen även idag då kroppen inte är helt som den ska.

Nu ska ja strax krypa ned i sängen och hoppas på att somna snart. Kanske vaknar mer pigg och utvilad i morgon än idag.


Medvetslösa Janne


Bildbombning

Det är vad som kommer komma framöver, ock då mesta dels på lilla prinsen Elton så klart ♥


Väl Godkänt

Så stod det på min senaste hemtenta, Socialpolitik, som jag fick tillbaka idag.
L Y C K A!!! :D
Jag som trodde jag skulle få komplettera den här tentan. Svåraste kursen hittills. Jag är så glad så det finns inte. Skuttade glatt sjungande ut från läraranas rum till caféterian när jag fick tillbaka den i morse.
Observera då att VG är det högsta vi kan få ;) Mallig eller vad?


Härlig start på ny vecka

Tog en sovmorgon innan skolan i morse. Sen startade vi med att ha gruppmöte, välbehövligt. Har en grupp som samlar på oss en massa med aldrig pratar ut om det. Att en del beter sig som barnrumpor sen är ju en annan sak. Även den som tiger den samtycker så ingen kan komma och säga nånting i efterhand! Kan bli så jäkla irriterad på sånt här!

Efter en lång dag i skolan med grötlunch alla KY7 och KY8 samt massa grupparbete var dte raka vägen hem till Elton. Självklart en massa gos och gull.
Hann med att hämta Svärmor och P's ena julklapp också, skönt att klapparna minskar då jag inte har allt för mycket tid kvar innan jul.

Nu är det soffläge med filmen Eight below. Snart dags att sova känner jag då kroppen inte alls är som den ska. Förmodar nån sjukdom på ingång nu sista veckan i skolan och lagomt till det verkligen drar igång med jobb under julen. Ska göra allt för att kurera mig ordentligt!


Adventsfika

Igår fick ju Elton flytta hem till mamma på riktigt. Det var lite svårt att lämna min sida men han kände sig hemma ganska fort och kommer stoooor trivas med mamma. Vi tog en lång tupplur i soffan han och jag efter maten. Sötisen låg på min arm och snosade ♥

Traditionella adventsfikat igår blev hos mamma. Hela tjocka släkten kom och de blev alla förvånade över lilla Elton som fanns där. Mormors reaktion var roligast, hon blinkade en extra gång och trodde hon såg i synet.. att våran gamla hund Poppy gick igen. Tror nog alla mer eller mindre smälte, men Kusin Linda allra mest :)

Herregud så svårt det var att skiljas från honom på kvällen. Vi hade ju trots allt varit med varandra dygnet runt hela helgen. Men tillslut fick vi slita oss för att åka hem och somna tidigt till filmen Holiday.


Elton

Vissa klappar kan man inte vänta med att ge bort, av olika anledningar. Mamma fick sin igår, och han är bland det sötaste som finns ♥ Därav den korta visiten till Stockholm..


Härifrån kommer han :)


Härlig helg

Varit i stockholm i helgen som ni vet. Kom upp vid 21.30 i fredags kväll till broder och tjejen efter en liten rundtur. Som alltid kör jag fel när vi åker andra vägen.
Hursom blev det en massa babbel, idol finalen osv. Var ett riktigt trött gäng som däckade i säng sent.

Lördagen var det upp tidigt för att skjutsa ut de två lyckligt lottade som skulle ut och resa till arlanda. Blev en rundtur även hem därifrån. Haha, jag är omöjlig, men hittar alltid rätt tillslut :)
Resten av dagen spenderade vi bara hemma i soffan. Sovandes blandat med tv tittande. Ingen av oss som hade ett dugg energi att göra nånting annat.

Åkte till farmor på kvällen för att umgås med henne och pappa. Mys med mat, lite fotande osv. Vi beslöt oss sedan för att rulla hemåt mot Karlstad, kände att det kunde vara skönt att komma hem och slippa ödsla bort halva söndagen på att bara ta oss hem.

Anledningen till den korta resan kommer i nästan inläg..

Stockholm!

Ledig dag från skolan idag. Startade dagen tidigt och det var mycket givande :) Fortsättning på det följer..

Åkte hem till svärmor och la mig på soffan för att sova vidare. Sen serverades det frulle och det blev en tupplur till. Har spenderat dagen ute på Bergvik ohc IKEA men kom hem tomhänt. Lite piller rikare bara.. kul? Men jag ska ju inte shoppa så mycket som sagt så det är väll bara positivt.

Nu är det dags att bege mig ut mot bilen, älsklingen väntar ivrigt och väskan är packad. Stokcholm över helgen och det ska lbi uuuunderbart. Kommer bli hur kul som helst. Varför lär ni få veta så småningom..

Trevlig heeelg! :)

Kära vän

Herregud vilka långa förmiddagar det är i skolan. Ändå gör vi bara 9-12. Trots att jag sover länge på nätterna är jag hur trött som helst på dagarna. Vi kom iaf en bit till idag och det ser ut som att vi blir lediga på frdag. Hoppas verkligen det.

Skippade träningen och tog en promenad med Jonna ned till stan förut för att spana lite klappar. Var ju ett tagsedan vi sågs! Kom dock därifrån utan, men ganska säker på vad jag ska ha till alla nu. En tunika till mig själv fick följa med hem iallafall..
Tänkte följa med till Kristin nu på kvälla med tjejerna, men har ingen ork alls i kroppen. Ska bara ligga raklång i soffan och se på film med äsklingen. Skulle kunan bli ett Sunes Jul-marathon..


1000 frågor

Haft PBL heeela dagen idag, och vi har tom kommit igång på riktigt. Inte likt min grupp :P
Känns skönt att veta vart vi är på väg och vad det är vi ska göra. handeldningen var nog till stor hjälp. Att vi äntligen delat upp det mellan oss gör det betydligt enklare och roligare, samt att det går betydligt fortare.

Snälla Svärmor bjöd på mat efter skolan och fick som tack för det svara på ungefär 1000 olika frågor. Men det tror jag bara hon tycker är kul ;) Jag måste få fråga, har miljarder till inom mig som jag vill ha svar på.. eller mer berättat om. Och kommer på nya för varje dag som går.. Men man lär så länge man lever, eller hur är det?

Hursom vart det ett bodypump pass efteråt. Skönt att få svettas lite och känna att kroppen är igång efter sprut jäkeln igen..

Risken finns att det blir läggdags redan nu. Knoppen har stängt av för idag, jag är ny duschad och sängen är renbäddad.. lockande?


One week

Herregud, redan gått en vecka. Det har varit en minst sagt omtumlande vecka. Jag kan inte annat än le, och konstigt vore det väl annars. Om ytterligare en vecka har det gått två veckor.
Då befinner vi oss i Stockholm ♥ Nedräkningen tills på fredag är igång för fullt. Kommer som sagt bli bästa helgen på året.


Andra advent

Vaknade efter en lång natts sömn i morse då det var dags för jobb. Dagen gick relativt fort så det var bara att traska hemåt innan jag ens tänkt mig.

Adventsfika hemma hos mormor med släkten i vanlig ordning. Vi tölade så mycket att tavlorna trillade av väggen. Haha, OM jag hade dött av skratt ifall nån fått den i huvudet.

Nu är det söndags kväll och vi går ifrån traditionen med Pizza för en gångs skull, ist. är det tacos rester sen gårdagen. Lika mumsigt det :) Ska spendera resten av kvällen i soffan med Filip och Fredrik, lär somna om inte allt för länge.. det är ju trots allt söndag!


En ledig lördags kväll..

Ja kan knappt tro det sälv faktiskt. Ja, det är lördag kväll och jag sitter hemma i soffan. När hände det sist? Hade tagit ledigt för att följa med gymnasie tjejerna ut. Det skulle tränas, bada bastu, hottub, mat och utgång. Men då min kropp sa i från tydligt i morse att den inte är helt som den ska fick jag tyvärr lämna återbud. Tråkigt som bara den då jag tagit ledigt och allt, men måste lyssna på kroppen. Ångrar vaccinet en hel del just nu :P

Men jag njuter va älsklingens sällskap. Och tror han tycker det är mys att ha mig hemma en lördag för en gångs skull :) Har käkat tacos och göttar nu med diverse godsaker. Sett på The Wrestler, den var väll inte riktigt som jag trodde men bra. Nu rullas det boll på tv:n och lär så göra ett tag till..
Själv ska jag troligtvis sova om inte allt för länge.. är riktigt trött och ska jobba imorgon igen.


Så här aktiv kan man vara en dag i skolan..


Fredagsmys

Vilken slö dag det var i skolan igår. Vi åkte dit för att ha PBL nån timme innan vi skulle ha LIA information och lite frdagsmys tillsammans hela klassen och lärare. Inte gjorde vi värst mycket, men det var skönt då jag inte kände mig helt ok i kroppen i går heller.
Avslutade iallafall med dessa gottigheter :)







Kvällen spenderades på jobbet mef Julshow återigen. Lugn och skön kväll även där..

Luftslottet som sprängdes

Skulle egentligen varit iväg och jobbat på julshowen idag, men då kroppen inte är med alls känner jag inte för att stå där och vara trevlig. Ist tar vi med Svärmor och P på bio. Jag hoppas den här sista filmen är så bra som alla säger :)


Biverkningar

Usch fy o blää! Känner va biverkningar av vaccinet. Igår kväll var jag yr och mådda lite halv dåligt. Idag är det väre, mår riktigt illa, ont i armen och känner mig ännu mer yr.
Så här i efterhand är det inte värt att ta den lilla sprutan, men självklart värt i långa loppet.

Jag är glad att det vart en kort dag i skolan. Men har trots detta uträttat en hel del ida. Fixat på vinterdäcken på bilen, shoppat lite och nu till mig själv ;P Samt flängt runt med mormor och mamma lite varstans.


Svinis

Skola idag på fm tills mormor hämtade upp mig. Dags för en vaccinations spruta. Självklart fick jag fel info om tid, så jag åkte hem till svärmor för att fördriva tiden tills jag skulle tillbaka. Somnade otroligt skönt och ville inte vakna!

Hursom kom jag i rätt tid sen, ingen kö och det tog ungefär 1 minut. Tack för det! Satt värre än en femåring och tittade bort när hon satte dit sprutan. Hade mamma kunnat hade hon fått följa med och hållit handen. Men jag är tydligen stor nu.. när hände det!?

Snälla mormor lagade mina arbetsbyxor så jag slipper ha hål i dem. Lite olämpligt ställe förstår ni.. mellan benen. Hon bjöd på mat, fixade matlåda åt mig och lussebullar.
Linda tittade förbi och vi tog sen en snabbis till begrvik för lite julklapps letande. Kom dock därifrån utan klappar och med nya kläder, men hör och häpna.. inte till mig utan som present till min sjuke älskling. Som tack och lov känner sig mycket bättre idag :)

Nu är det läggdags som gäller, orkar inte vara så trött som jag varit idag!


Nu kommer jag ju aldrig bli så här söt! ;)


Vaccination

Jag har beslutat mig för att ringa vårdcentralen i morgon för att få mer info om svinflunsa-sprutan. Överväger att ta den, om än inte för min skull men för alla andras, men vill ha mer info först!

Första dagen i sista månaden

Första december idag. Nu är det inte långt kvar tills jul och det kommer bli den absolut bästa hittills.

Hann knappt hem efter skolan, men möttes av en riktigt sjuker pojkvän. Han ringde mig under dagen och talade om att jag inte skulle sova hemma i natt. Okej? Söt som tänker på att jag inte har tid att bli sjuk nu.. Sagt och gjort packade jag grejerna och flydde hem till Svärmor och P.
Ett bodypump pass innan vi bänkade oss i soffan till Pojken i randig Pyjamas. Riktigt se värd film och man fick en tankeställare. En tår eller två faller för kinden då man ser den..

Bestämde mig dock för att trotsa mannens ord och finnas till hands här hemma om det skulle vara nånting. Så soffan blir min säng i natt. Vill inte utmana ödet mer än nödvändigt då jag sovit i sängen sen han blev sjuk.
Vill bara att han ska bli frisk nu! Älskling ♥

Nu är det mer än sovdags, ska heeela dagen i morgon också med mer korvstoppning. Jippie!


Medicinsk grundkurs

Ny kurs idag som sagt. Intressant men mycket korvstoppning nu. Jag är glad iosf att det är en hel del fakta denna kurs så man får nånting konkret att ta på :)
Snart är dessa tre veckor över ändå..

RSS 2.0