Ibland är jag så bright

Älsklingen kommer hem efter en hel dga på jobbet och fotbollen o säger:

A:"****** Har förlovat sig."
Jag: "Nej, vad kul. Men tjejen eller..?"

Haha, vad fan trodde jag liksom? Min hjärna kopplar inte alltid tror jag. Bright brud!

Vettiga saker gjorda..

Åkte till mormor på förmiddagen o satt o töla med henne. Sen kom kusin Ida förbi en sväng också :) Mycket trevligt.
Följde med mamma till nöjes o käka. Musigt som bara den, lax.. kan det bli bättre? Åkte direkt efter o hämta upp sara o ut till bergvik. Lämnade in mina svarta stövlar på omklackning, köpte present till Emma som vi ska fira i morgon :) Sen blev det en ny plattång, då jag anser att min gamla frisör plattång börjar bli lite halvt dålig + att ajg vill ha en smal. Köpte ju en tills jag fyllde år, mend en var inte direkt super till mitt hår, duger när det är blött :P Så nu är jag nöjd.. En liten godispåse slank med hem också.. hihi. Ska ju ändå ha myskväll o bara va, uh så skönt det ska bli!
Egentligen skulle jag behöva gå bort med min stans cykel också, för att få punkan fixad o allt annat som ska göras, men orken infinner sig tyvärr inte så det får vara tills nästa vecka faktids!

Nu ska jag lägga mig i soffan o glo på film..

image192

Ledig

Ja, de ringde nyss från cafét o sa att jag akn vara ledig idag eftersom det regnar. Åh, vad skönt tänkte jag! Jag som verkligen inte alls var på humör för att gå upp o jobba. Men tråkigt nog kan jag inte somna om nu, skit också! Typisk mig att vara uppe kl 08.00 även när jag är ledig.

Idag ska jag göra vettiga saker, om jag kommer på nått :P Snylta mat på mammi o käka på nöjes. Idag är det lax, o det ääääälskar jag!

Ska annars mest njuta av att det är fredag faktids..

Fryser

Jag är mer eller mindre konstant kall i kroppen numera. Svin töligt. Speciellt då jag ska iväg o jobba i morogn igen o vara ute. Skönt att jobba ute i 10 graders värme. Fy fan, jag längtar inte. Hoppas på att det är lite så jag kanske kan få gå hem tidigare i stället, lär ju knappast behövas alla 3 då. men det är inte förrens i morogn, så vi får se.

Nu ska jag krypa ned i sängen o bläddra igenom tidningarna jag köpte förrut så jag har nått att roa mig me dpå jobbet i morgon.. Korsord it is! Iallafall den ena, den andra fick bli nya Hennes.. de två som stod närmast kassan :P

Men först ska det betalas lite räkningar, jippie så kul!

IKEA i Karlstad

Ja i går öppnade ju IKEA i Karlstad äntligen. Inte en dag förtidigt. Även om det nu på sätt o vis inte känns nått speciellt med IKEA längre. Förrut tog man sig ju en hel dag till Örebro för att strosa runt på IKEA där o shoppa o ha det gött. Men nu kan man ju åka dit snabbt bara för att köpa typ 1 lamps. Aja, man vänjer sig nog vid det också kan jag tänka mig..

Jag skulle inte dit första månaden hade jag lovat mig själv. Men nej vem var där ute förrut o gick igenom hela varuhuset då om inte Johanna? Mycket riktigt. Var kul att se hur mysigt o stort det var + alla grejer jag ska tvinga med älsklingen o köpa nu. Hittat massvis så nu ska vardasrummet göras om, sen börjar mitt projekt med alla garderober. Stackars honing, han blir trött på mig av bara pratet.. men jag vill så gärna få i ordning här hemma nångång!
image191

Snyltgästen

Idag har jag varit en riktig snyltgäst! (fast det är jag ofta :P)
Åkte efter min intervju snabbt till bolaget sen vidare hem till svärmor Annicka, där frukosten var serverad. Tog oss en lång promenad som var varmare än vi tänkt oss, då jag drog på mig långböxer o långärmat. Pfft så fel i vädret jag hade.
Senare fick jag mat serverad på bordet, hennes superduper goda qourn/potatisgratäng som jag älskar. Efter IKEA o Top Model serverades det kvällsmacka.. Haha, observera då att det i princip bara är att sätta sig vid bordet när maten är klar..

Men vad ska man göra när kyl/frys är helt tomt här hemma o man måste ha mat`. Jo, man bjuder in sig själv hos andra.. kan inte bli mer ekonomiskt o gott! ;D hihi

Kalla mig gärna snyltgästen, but me like!
För min svärmor är allt riktigt snäll o go, en riktig Pärla!

(Fast nu har vi faktids handlat o fyllt upp både kyl o frys, känns som att det var på tiden!)

Hoppas inte lika mycket

Jo självklart hoppas jag lika mycket om inter mer än innan intervjun. Men det känns sådär. Intevrjun gick bra, var avslappnat o kul med claes. Fick dokc inte veta nått idag, drygt nog. Jag behöver verkligen tala om på mitt andra jobb om det nu skulle bli så. Jag kan bara fortsätta hålla tummarna o hoppas. Vill verkligen ha den där tjänsten, trivs ju så jäklans braaaa! Men det spörs när det behagar chefen att höra av sig, hoppas i morgon :P

Fick ett annat erbjudande idag iallafall som jag får oavsett om ajg får jobbet i Repan eller ej. Ska bli kul, dock inge direkt "jobb" men ändå så :) Dock inte helt klart ännu, men förmodligen nångång nu i höst..

Dags att åka snart..

Åh, jag är så nervös på nått sätt. Ska strax slänga mig in i duschen sen måste jag åka ned till frissan. Det ska bli underbart att få av allt det slitna på håret så det blir fräscht o gött :D

Nu kan jag inte göra annat än att hålla tummarna kl 10.00.

Lycka till, till mig!

The Big Day i möra

Ja i morgon avgörs min framtid. Eller Framtid o framtid, men iallafall vad det gäller jobb. Antar att jag får veta redan i morgon eftersom det egentligen ska vara klart med anställningarna :D Får ajg detta jobbet så har ajg en riktigt tryggad framtid så länge ajg själv vill, och slipper fortsätta leta jobb o ha mig.Detta skulle vara en dröm nästan att få, sjukt sköna tider o fast månadslön. Jag hoppas så förbannat mycket så det är nästan för mycket. Tänk om det inte blir som jag vill, åh kommer bli så besviken. Men ändå vet jag ju att den chansen finns, så ska egentligen ställa in mig på det också. Men hoppas kan man ju alltid..
Kl 10.00 i morogn lär jag vara mest nervös ever, även om jag redan känner min chef ju :P

Aja, ska iaf. o klippa mig innan kl 9.00, då hinner jag tänka ytterligare massa innan. Hihi.

Håll tummarna..

Trötter

Ungefär så här trött som min gamla hund Poppy ser ut på bilden, ungefär så trött o sliten är jag i kroppen just nu. Gick till jobbet i morse o det var varmt, sliteit en del även om det varit lugnt. Sen gick jag ehm i regnet, kul!

Nu ska jag slänga mgi i soffan o kolla på Top Model..

image190

Åh vad jag saknar den där krabaten.. :'(


Human Trafficking

Serien som gick i två delar förra veckan. Sjukt bra, men fy så hemsk. Första delen var bättre än andra, men ändå går de inte att jämföra. Sjukast av allt är att sånt här förekommer i hela världen på riktigt. Jävla svin!

image188 image189

Har ni inte sett den rekomenderar jag den verkligen!


Måndag & Shopping

Började dagen med en härlig promenad med Annicka i solen. Självklart enda timmen det var sol var vi ute o gick, iofs rätt skönt :) Sen blev det en massa timmar i soffan, då jag mest vill njuta av ledigheten när jag är ledig numera. Varit riktigt gött.

Åkte till mormor o tog en fika, prata körv innehåll o jag vet inte allt, underhållande var det iaf. Jag ställer nog en hel del dumma frågor till henne, men hon pratar o förklarar allt så bra min goa mormor :)

Tänkte sne åka ned till banken o sätta in lite pengar, o enbart det. det slutade med att jag kom från H&m med två tröjor. En marinblå munktröja o en svart v-ringad tröja. Sen en brun spräcklig tunika. Då skulle ajg sedan bara gå till gina o titta en snabbis, tänkte gå förbi jobbet o ta en varm choklad men de hade stängt igen uteserveringen o då orka jag inte.. Gick för bi RBL o såg självklart deras "Butiken upphör, 70% på massvis osv.."
Dum som jag är går jag in, enbart för att kika. det slutar med att jag kommer ut med tre par diesel jeans o ett par replay jeans rikare o 2000:- fattigare. Men vad gör det? Hur ofta hittar jag jeans jag verkligen vill ha, och till det priset? Jag var nöjd som fan o kunde belåtet åka hemåt..

Äntligen dags för uppfräschning

Ja på torsdag ska jag iväg o klippa mig kl 9, vilket passar perfekt innan intervjun. Känns som att det verkligen är på tiden då jag inte varit hos frissan sen i mars.. Haha, men jag gillar inte att klippa va mitt älskade långa hår. Men nu är det faktids mer än på tiden att jag gör det, lite smått trött på att allt är samma längd i princip..


Intervju på torsdag

Ja min chef från nöjes ringde förrut. Jag ska på intervju för jobbet jag sökt där på Torsdag kl 10. Är lite pirrig samtidigt som det känns sjukt skönt att ajg redan känner han. Hoppas,hoppas,hoppas. Ingenting självklart vilket ajg absolut förstår. Har tydligen varit massvis med sökanden, men han tycker ju tydligen att jag passar för jobbet så.. Vi får se hur det går. Vill inte hoppas på för mycket innan man vet nått, då blir man bara så jäkla besviken..

Men det hade iallafall varit i grevens tid jag sökte, varför är jag så seeeg? :P

Veckan som gått..

ja den har ju mest bestått av jobb. Onsdagen var jag faktids ledig coh det var fruktansvärt skönt. Tog tillfällr i akt o passade på att sola en absolut sista gång. Riktigt gött. var ned till stan o fikade med Emma o Jonna en sväng coskå, mycket trevligt. Satt o töla en låång stund kändes det som :)

Tordagen var fylld av jobb 9.30 - 19.30, sne blev det en lång skön promenad med moster. Somnade som en stock lagomt slut i kroppen. Skickade äntligen in ansökan till nöjes också, snabba mig!
Fredagen var jobb lika länge då, cyklöade hem som en dåre eftersom det var kanon väder, duacha o dola. Åkte sen ned till stan igen för att käka o mysa med älsklingen. Inte fel alls. Skulle hyra nya beck filmen också, men självklart slut i hela stan. Åkte hem o somna i soffan istället. Sökte även nytt jobb i fredags, får se hur det går.
Lördagen bestod även den av jobb.. 09.00 - 17.00. Var riktigt mycket att göra o tiden gick fort som bara den, riktigt skönt. Dock blåste det lite små kallt, vilket inte uppskattades. men ajg o rebecka roade varann hela dagen trots allt :P
Efter 17 var det bara hem o vila en sväng för att åter åka iväg o jobba mellan 22.00 - 02.30. Skjutsade malin, sandra o sandra till Engan också, skulle ju varit med o umgåtts innan jobbet, men kände att soffan o en godispåse lockade tyvärr lite mer så jag åkte till Annicka o Peter där älsklingen befann sig o slappa i soffan innan jobbet. De 4,5h på nöjes gick rätt segt, mest pga att ajg var riktigt trött efter en redan hektisk lördag.
Söndagen var åter jobb o sista o 6:e dagen för veckan. Var riktigt dryygt då jag fick jobba själv. Men min söta älskling kom o hälsa på mig, o så kom mormor o moster o tog en fika. Snälla människor jag har omkring mig ;)

Var sjukt skönt att komma hem från jobbet o känna att den arbetsveckan var över äntligen. Duscha o gick upp till Dreas farmor som fyllde år. Spela lite kort o umgicks. Pizza införskaffades också, vilket satt helt rätt.
Blev även en kort prom med Annicka på kvällinga, vilket bara var iskallt typ. Usch!
Sen var det slut på vecka 34.. :P

Bort glömd

Känns som att det avtar en hel del med bloggandet nu när jag skaffat mgi ett liv (jobb). Ok, aldirg riktigt varit riktigt riktigt aktiv med den heller :P
Tänkte iaf. jag skulle uppdatera lite vad som hänt sist.. lär knappast vara mkt annat än jobb..

Härlig dag

Solen har lyst, det har varit varmt o gött ute. Fullt ös på jobbet nästan hela dagen. Det har rullar på rätt bra med folk iallafall. Skönt för då rullar även tiden iväg rätt fort. Fcik vara med o lära mig lite mer på lunchen idag, göra sallader osv. Kul att få lära sig lite mer.
Annars har jag o rebecka mest haft kul åt precis allting idag. Det har hänt en jäklans massa konstiga saker som inte går att göra annat än att skratta åt.

Emma kom förbi en sväng. Fått veta att hon fått jobbet hon sökt. Grattis Grattis kompiiis :D Så får jag jobbet jag var på intervju för i måndags blir vi arbetskollegor, fast bara ibland, om man nu kan säga så :)

Varit ute o gått med Annicka, det var riktigt gött. Knappt rört mgi känns det som sen i fredags, vilket inte stämmer. Men promenader är så jäklans gööööttigt!

Nej nu ska jag sätta mig o pluttra ihop en ansökan till andra jobbet, känns lite små larvigt eftersom de redan vet vem ajg är o allt sånt, men man måste jue :P

Hej svejs!

Avklarat

Intervjun är avklarad. Var ju där kl 11 i morse. Känns bra o hoppas på det bästa. Blir dock ej besviken om det ej skulle bli så att jag inte får jobbet, men skulle ändå vara kul.

Inte sökt det andra jobbet ännu, dumt av mig, men i morgon måste jag skicka in ansökan. Min chef måste undra varför dte inte kommer nån :P

Annars idag jobbat 3,5h. Rätt slött o segt, hoppas det blir lite mer fart i morgon. Jobbar heeela dagen, men sne är jag ledig på onsdag. Skönt eftersom jag jobbar väldigt mycket sen resterande veckan. Fick förövrigt ett erbjudande till idag, av min chef på cafét. Han undra om jag ville börja lite smått ute på deras krog o lära upp mig där så jag kan vara lite där också. Dock vet jag ej om kroglivet är nått jag direkt vill jobba med, räcker nästan med varje lördag i Garderoben faktids. Men dem som lever får se..

Var till mormor en sväng förrut o fika. Töla igenom alla jobben, för o nackdelar med allt o alla. Finns massvis som inte jag tänkt på!

Nyss varit ute o åkt inlines typ, riktigt gött. Nu blir det en dusch o sen sängen som jag längtat efter hela dagen typ.

Natti Natti!

Nervöööös

Det pirrar i hela kroppen inför intervjun i morgon. Men det känns bra, så det ska nog gå bra också.
Ska iväg o jobba några timmar direkt efter. Nånting som gör att det känns lite små oroligt inför det jobbet jag fått, men vad? Åh, hatar att jag ska få den dumma känslan! Hoppas på att det bara är nervositeten som gör sig påmind och inget annat.

Lycka till, till mig själv!

Så här känner jag mig idag..

Ja, jag känner mgi verkligen som en av dessa söta varelser på bilden, fats långt i från lika söt då :P Alltså med andra ord som en strandad säl. Rörde mgi inte ur soffan mer än när älsklingen kom hem med pizza. Direkt efter det somnade jag, vaknade vid 21.30 o sen legat där ytterligare. Inte ens varit ute på balkongen o fått mig frisk luft. Tragiskt utav mig, ändå har det varit helt ok väder.. Men antar att man måste få ha dagar som denna i bland?

image187

Sega söndag med shrek

Har inte gjort många knop idag. Legat med datorn på magen i soffan sedan jag klev ur sängen. frukost är det enda som jag fått i mig hittills. Vill ha caaandy! Nu börjar Shrek, har inte sett nån av dem än så jag tänkte små kika på dem samtidigt som jag glor runt lite på datorn.. livet känns rätt meningsfullt en dag som denna? :P


image186
Visst är han söt? ;)

Ytterligare ett erbjudande..

Eller nej det är inget direkt erbjudande nu. Men hann knappt mer än att komma till jobbet igår så fick jag förfrågan om jag var intresserad av en tjänst där. Min chef tyckte absolut jag skulle söka för han  todde jag skulle passa för jobbet + att jag varit där i två år och känner folket i huset och vet hur saker o ting går till typ..
Jag blev så glad, för min chef är ingen som bara slänger ur sig sånna saker, utan han menar det verkligen då.. Självklart inget säkert bara för att ajg söker jobbet att jag får det. Men söka kan man alltid.
Denna veckan har inte varit annat än bra typ :) hihi

Lördagen

Var på dopet, så söta bebisar. Var en liten kille med som skulle döpas samtidigt, vilken kaluffs han hade, rå söt. Mina var ju självklart också gööör söt. I Kyrkan gick det rätt fort faktids, tog nog inte mer än 20 min. Sen åkte vi bort till lokalen här precis bredvid oss typ. Fick massa god mat, tårta osv. Mina fick alla sina dop presenter så det räckte och blev över. Inte en enda likadan sak fick hon, tur det :) Annars brukar det ju bli nånting lika i presentväg på dop. Aja, det var mysigt iallafall.

Åkte sen till moster där det vankades en liten kräftskiva. Käka hela 2 smaklösa kräftor, men mumsigt ändå. Sen myste jag självklart över att kusin var där med sin lilla Emelie :) Åh, hon är såååå söt. Käka ännu mer onyttiga saker som blåbärspaj o kladdkaka, men uh så gott det var.

Sen var det bara åka iväg till jobbet, gick bra som alltid, dåligt med folk dock, trååkigt. Men kvällen rullade på och jag triiiivs så bra där, skrattar mig igenom 97% av kvällarn typ. Mina arbetskollegor där är guld värda, som jag säkert nämnt 100 ggr tidigare..

Per Gessle - Jag skulle vilja tänka en underbar tanke

Är denna låten bra, eller är den asbra? En riktig Johanna låt faktids!


Nyktert på Party Paradiset

Var ju ned till arena i går o kollade på när mina arbetskollegor m.fl dansade. De var duktiga som bara den. Blev speciellt imponerad när de körde Dirty Dancing dansen. Åh det är min älsklings film, o de gjorde dansen riktigt bra. Alla danser hela gruppen gjorde var bra.

Var faktids lite små kul att vara nykter för en gångs skull o se alla som gör bort sig. Fick höra o se ett och annat igår.. och det är ju alltid rogivande.

Så här snygg var ajg iallafall i går, tur att kusin o Linda var något sötare ;)
image185

Dags för dop

Ja, ska strax slänga mig in i duschen o göra mig klar för dopet. Måste försöka få ur älsklingen ur sängen också. Ska vara vid kyrkan om 1h. Åh, ska bli så mysigt, var väll typ 11-12 år sedan jag var på dop sist. Vi blir tydligen närmare 50 personer som ska med, ska bli trevligt..

image184

Dop present och Pandora Armband

Följde med mamma en snabb sväng till stan förrut för att fixa en sista dop present till Minas dop i morgon. Blev en jätte söt prydnads nalle med ram o spelande tak typ.
Sen fick jag äntligen pandora armbandet mamma pratat så mycket på. Ska bli kul att samla alla olika berlocker till det, dock är de ganska dyra, men prefekta julklappar o födelsedags presenter. Idag fick det blir själva armbandet och ett kors. så kul att man accosierar alla sina berlocker till något eget o köper det man själv vill ha. Jag vet massa olika saker jag vill ha redan. Tack så jätte mycket Mammi!

Här får ni ett smakprov på hur ett "färdigt" armband kan se ut:
image183


Härliga Fredag

Ja förutom det tråkiga vädret. Växlar mellan lite sol o regn. Fast mest uppehåll, skönt. Blåser så jag trodde jag skulle blåsa bort när vi var ute o gick förrut. Även bilen blåste åt sidan typ när jag var med mamma o hämta taxibilarna förrut. Inte kul alls.

Ska strax göra mig iordning, åka ut till skattskärr o kolla på när älsklingen ska spela fotboll. Får se hur länge jag orkar eftersom vädret är som det är, känns inte kul att stå där i blåsten.
Senare blir det arena, dock nykter't, ska bara in o kolla när några arbetskamrater dansar, sen blir det hem o i säng.. ska ju upp tidigt i morgon.

Arbetsintervju

Men kan livet rulla på bättre just nu? Hur stor är chansen att man får 4 olika jobberbjudanden på en vecka? + att jag redan fått ett av jobb!? Okej 3, för ett av dem står alltid öppet. Men vad är chansen? Inte lätt när alla vill ha en ;) Haha nej ska inte säga för mycket. Men ska på arbetsintervju för ett nytt ställe nu på måndag. Ska bli riktigt kul.
Okej ni tror säker jag är dum i huvet som precis fått ett jobb, men söka o se sig om o ge allt en chans är ett måste just nu i livet.. Jag hoppas, hoppas! :D Snacka om att livet leker.. hihihi

Böckerna har anlänt

Shit vad fort det gick att få böckerna jag beställde från bokus denna gången. Beställde dem i Tisdags om jag inte minns helt fel o fick dem idag. var visst 8 böcker jag beställt. Så nu är det bara att läsa o njuta..

image182

Nya Böcker

Jag väntar förbryllt på att mina nya böcker ska anälnda så jag har nått att läsa lång tid framlöver. tror det var typ 7 böcvker jag beställde. Kommer inteihåg riktigt vilka men alla ska vara riktigt bra iallafall. :) Åh, jag längtar!

Massa jobberbjudanden

Herregud bara för att man fått jobb så ringer det får alla håll. Är det inte typiskt? Nu kvittar det iofs. eftersom ajg inte vill ha de 2 senaste som ringde. Nämligen manpower Norge som ringt mig. Jag talade ju om för dem i början av sommaren att vi inte ville ha jobben trotts att vi fått dem.. Aja, kul att man är eftertraktad ;)

Nytt jobb och livets början..

Har ju fått nytt jobb som jag skrev. Och det hela började så här:

Var ute och gick i Lördags förmiddag med annicka, tänkte i brist på annat o väntan på att vi skulle hem till min kusin o Gratts till bebisen o att de fått komma hem. hela släkten skulle dit på dagen o mysa.
Men iallafall när vi kom in såg jag på mobilen att jag hade typ 10 missade samtal från mamma. Hann inte ringa upp förrens hon ringde o sa:"Vll du ha jobb på ett café i stan måste du ringa den här tjejen på det här nr NU!" Va!? Jag fattade först ingenting. Blev dret nervös på en gång o visste inte vad jag skulle ta mgi till, så satte mgi i lugn o ro o käka frulle. Sen ringde mamma igen o tjata om ajg hade ring. Annicka tjata lika mkt hon, så det var väll lika bra att ringa o få det gjort. Klart jag ville ha jobb liksom! Ringde o prata med min nye arbetsgivare o fick komma o provjobba samma dag. Hann bara hem slänga mig i duschen o åka ned. Höll på att dö av nervositet och värme. Men allt gick fint bara jag kom dit, fick vara med på deras uteservering o det var bara att börja jobba på en gång. Det var så himlans mkt o så stressigt så de hann bara förklara lite o så. Men allt gick gör bra ändå, odch det var riktigt kul. Så jag fick massa tider de två kommande veckorna som jag ska jobba också. Var även där i söndags o igår (ons). Igår fick ajg lära mig allt uppe i själva cafét typ, eller inte allt med massa. De ställde ut mig i kassan själv o herregud vad jag gjorde bort mig, men shit vad jag lärde mig. Så man ska göra! Jobbigt att vi fick plocka ihop hela uteserveringen i ösregn i går, det var sjukt kallt :P men det fick gå det också. Trivs redan gör bra, skit bra personal o alla är i min ålder ungefär. Ska bli kul att se hur det blir framöver, lär ju bara bli bättre o bättre nu :) Näöstan så jag längtar tills nästa gång jag skall få jobba. Dock kommer nog mina 2 komande veckor bli ganska hektiska med mycket jobb o långa dagar, men det går det med.

Så det var historien om mitt nya jobb. Herregud varken jag eller älsklingen har behövt söka jobb utan det är de som ring oss. hur mkt tur kan man egentligen ha? :D

Nu är det dags..

Ja, det är väll dags för lite uppdatering kanske. verkligen inte haft varken tid eller ork till att blogga. Konstigt nog med tanke på det tråkiga vädret som varit. Skit sommar säger jag bara!
Men var hos mormor förrut med mamma o sen tänkte jag att det faktids var dags att uppdatera lite, har jhu hänt lite saker iallafall.

Lite solning har det variit. promenad nästan varje dag. Umgåtts med älsklingen o haft en massa mys. Tillochmed varit och kollat på när han spela fotboll, vilket inte är allt för ofta jag gör. Stackarn! Han var så duktig.
I Fredags var det utgångs dags. satt först hemma hos Jonna med tjejerna o babbla om sånt som alltid kommer upp när vi festar :P självklart lite till. Drog oss ned till stan o Casanova o njöt extremt mycket av att det var en riktigt skön sommarkväll, inte allt för ofta tyvärr. En riktigt trevlig o mysig kväll.

Om lördagen skriver jag i nästa inlägg, för den var otroligt rolig :P

Jag har väll även jobbat en del o mest bara varit. Kommer inte på så spec, mkt just num, så blir det när man inte bloggar var dag.. trist!

Just nu väntar jag på min älskling som är på G hem från jobbet. Ska iväg med mamma sen o köpa doppresent då vi ska på dop på lördag :)

Lurad

Ja, dte blir ingen uppdatering idag heller, det hinns helt enkelt inte. Jobbat hela dagen, sne varit ute o gått. Nu blir det en dusch o sen slänga mig i "offan" bredvid snyggingen min o se på Beck.. Brottom Brottom!

Jag har fått... JOBB!

Ja, fick jobb idag. Mer än så skriver jag inte just nu, eller hinner knappt! Ska iväg till Nöjes om 3h o jobba.. först blir det en dusch o some foood.

I morgon kväll kommer uppdatering om senaste dagarna/jobbet osv. Håll tillgodo!

Lite sol, Lite regn o Lite shopping

Det är vad dagen innehållit idag. Solade de 2h solen visade sig idag på förmiddagen typ. Sen kom det ett himlans regnväder som höll sig i en liten stund. Trååkigt tänkte jag o sommaren var över. Men ack så fel jag tog. Var ute o gick direkt efter regnet, aldrig varit så jobbigt. Ingen syre alls i luften kändes det som, mest klibbigt o äckligt.

Åkte ned till stan med mamma en sväng. Varmt som satan. Skulle bara kolla på fotlänk o armband, vilket vi aldrig gjorde. Gick o shoppa lite i stället. Köpte mig ett sött as skönt linne på Gina, o en T-shirt från monki. Slank in på hemköp o köpte med lite mat hem, passa på när mamma var med ;)

Hunnit med en snabb sväng till mormor också, alltid lika mysigt o kul att gå dit! :) Disskuterar ju allt o inget flera gånger om. Nånting vi alltid gjort o gillar, munhuggs lite också.. eftersom hon tycker det är så kul med mig :P

Nyss kollat på What about Brian, blir snart läggdags. Älsklingen börjar jobba på "nya" jobbet i morogn. Skönt för hans del, tråkigt för mig. Själv ska jag lata mig att tag till, skönt!

Överraskning

Satte mig vid datorn nu efter jag duschat när vi kom hem från skutis. Då skriver min vän Krister på msn, oj vad kul tänkte jag.. länge sen vi uppdaterade eftersom han o Lisa är i Australien. Blir inte allt för mycket prat tyvärr :( Men till min förvåning säger han att han är hemma i Karlstad igen. WHAT!? De skulle komma hem om en lite längre tid, men bestämt sig för att åka hem nu. Lite glad jag blev! ;D Inte sett på över ett år, så nu är det finally dags att ses igen.. Jag längtar!

Härlig utekväll med tjejerna

Igår kväll åkte jag ned till stan o mötte upp tjejerna från gamsla klassen. Satte oss på uterservering o drack massa cider o töla. Riktigt mysigt. Var ju så jäkla gött ute igår kväll så det var en perfekt kväll, massa folk ute också, det är ju alltid kul. Fick födelsedagspresent av Malin o Terran - Stratos o Fyrklöver - Norsk choklad som de vet att jag älskar! Sen ett jättefint pilgrims halsband som riktigt var jag. Guldigt o enkelt som jag gillar. Fick även ett pussel med Fred Flinta och 3D glasögon till :P Tack så jättemycket  brudar!

Fick äntligen träffa mamma också :D Hon kom ned till stan precis när jag skulle följa Terran till bussen för att sedan cykla hem, så satte mig hos dem en stund. Åh vad skönt det var att få krama henne o se henne igen!!

Gick bort till Annicka o co sen, för att ha nån att cykla med hem. Fick på köpet med mig halva Harrys underlag hem.. vilket bestod av sand. Himlans idiotiskt anser jag, jag vill gärna inte ha fulla skorna i sand när man är ute. Men är det Karibien tema så är det :P

Men mer sånna kvällar tack, skulle egentligen varit ut idag med, men orken har inte infunnit sig ännu, så det känns rätt skönt att slänga sig i soffan nu i stället :)

Massvis med sol - Me like

Har inte tid med detta bloggande dagar som igår och idag. Solen har lyst precis hela dagarna o det har varit hur varmt som helst! Nu har det verkligen varit 2 riktiga sommardagar.. varför har inte resterande av sommaren varit såhär?
Har legat hos Annicka o Peter på deras baksida o bara njutit, blev dock väldans varmt men det var bara gött! Lite vatten o en vattenslang så blir det perfekt. Åh, känner att batterierna är laddade igen o det känns så himmla bra. Varit ute o gått också, men det var nästan för varmt för det också.
Ska bli fint i morgon med, dock molnigare fast det gör inte så mkt, när det ändå ska bli 26 grader varmt.

Åkte ut till skutis med älsklingen nu på kvällen, tänkte vi skulle bada o ah det mys. Men bad vlev det inget av, solen försvann direkt vi kom dit. Men satt där o myste o hade dte gött ändå med fåglarna. Älsklingen skulle ju självklart mata dem o lockade dit fler o fler, men änder är söta, det är inte fiskmåsar..

Nu ska vi se på Smoking Aces, tror den hette så iaf..

Söndag och den utlovade solen..

Ja, idag var det utlovat sol. Och visst var det sol, 1 hel timme medans jag och sara var ute o gick. Kul! Varför är det sol i resten av alndet men inte i Karlstad/värmland. Typiskt att de sa på vädret förrut att det blir nog ungefär samma i morogn över värmland, men inget säkert. Trååååk. Vill också känna av den där härliga solen ju.. Men den som väntar på nått gott sägs det ju..

Var o käka på BK förut med älsklingen, ingen av oss orkade laga mat. Åkte förbi kusin o låna två filmer också. Jag skulle prompt se Paris Hiltons film, vad den nu heter. riktigt dålig var den, vilket min kusin sa, men stönig som jag är :P Så rekomenderar den inte till någon faktids.. om man inte vill se en riktigt 14-is film! Aja älsklingen hyrde en annan vi ska se nu som jag hoppas är mycket bättre.

Längtar efter mammi.. Hoppas hon är bättre i morgon så vi kan ses nu! 2 veckor sen vi sågs, det är waaaay to long time ago! Saknar henne efter 2 dar typ :P

Lördag - slappis dag..

Blev inte många knop i går. Tänkte åka till mormor o umgås med henne o mamma, men mamma skulle sova eftersom hon också skulle jobba så då orka jag ej. Städade lite is tället efter fredagen och la mig sne i soffan o kolla på först Flashdance & sen Stain Alive, eller var den nu heter. Båda riktigt bra. Jag älskar ju 80-tals dans filmer! Fick mig även ett skrovmål med tacos igen, mm, kan man aldrig äta för mkt av, dock för ofta :P

Packa ihop våra tillbehörigheter o begav oss hem. "Flyttade" hem i går igen, eftersom vi inte längre behöver vara katt- och husvakt då de återkommit hem. Synd för jag vill bo med kissen, även i huset :P

Sen blev det jobbet, segt men skönt. Lite folk, vilket gjorde att tiden gick sakta. Skönt som bara den att komma hem i natt i allafall..

Födelsedags firande med brudarna..

I fredags morse var vi in med rocco till djursjukhuset igen, var hjärtskärande att lämna honom då man hörde hur han jamade. Okej inget allvarligt denna gången heller, men tycker verkligen inte sånt är kul! :/ Tycker väll ingen! Men ett måste för hans skull.. 

Sen fick jag fin besök i form av Emma Andersson. Det är snart en månad sne hon kom hem från England o först nu har vi haft tid att setts. Skönt att bara sitta o töla en massa om allt som hänt senaste tiden. Fick födelsedagspresent av henne, ett par gör tjusiga silver örhängen. Tack så mkt vännen :D

Städade lite inför kvällen o plocka iordning innan jag la mig i soffan för att se på film. Norbit med Eddie Murphy fick det bli. Ganska rolig film, och verkligen en typiskt han film anser jag :P

Åkte iväg o hämtade rocco igen. Kändes riktigt skönt att slippa ha han där. Han var lite pömsig eftersom han varit sövd, men det gick över rätt fort o han blev som vanligt :)

Sen vid 18 tiden var det dags för mina brudar att anlända. Födelsedags firande i efterskott var det som stod på schemat. En riktig trevlig kväll med tacos, alkohol, massa tjatter, karaoke, o presenter :D Fick massvis med grejer så som, Lotter, presentkort, En rosa keps ;) Likör 43, en klocka, en egen mugg med ett sött sugrör, blommor, choklad osv. Sen hade sarisen gjort en as gullig bok med bilder i som hon hade kommenterat. Så himlans sött :) Så nu ska jag verkligen fortsätta att sätta in fler kort o skriva kommentarer :) Tack så hemskt mkt allihop!!!
Kvällen avslutades med att jag o emma åkte in till stan, blev arena i brist på annat en fredag med det dög det också, Möe dans o trevligt folk, mer behövs ej!

Tack brudar för en toppen kväll :D


Torsdag - Se på bebisen

Var ute o gick med sara i regnet i torsdag morse, kallt men uppfriskande :P Tog oss en snabbis ut till bergvik för att köpe ett litet gosedjur åt min kusins bebis som jag o släkten var upp o titta på i torsdags. herregud så söt hon var, en riktig goding. Så stolta föräldrar :)

Gick med mormor o moster till mormor sen för att få mig lite fika. Mumsigt. Sne var jag duktig o hämtade min bil o städa ur den, vilket var mer än behövligt. Städa även ur Annickas lite då jag användt den hela veckan. Kände mig riktigt duktig efteråt.

Skulle sen se på film med älsklingen, men somnade så fort jag la mig i soffan typ. Har varit tröttare än tröttast på sista tiden, inte bra alls..

Vår lilla älskling..

Ja mycket riktigt var mina misstankar om Roccos öga riktiga. Ringde veterinären i morse o de tyckte vi skulle komma dit. Fick en tid på kvällen så vi var där. Ögoninflamation har den stackaren. Dock inge allvarligt och han verkar inte lida speciellt mycket. Men medicin fick vi så det ska förhoppningsvis bli bättre nu. Självklart upptäckte de tandsten, så på fredag ska vi tillbaka med den lille krabaten som inte gillade sjukhuset överdrivet mycket, trots sitt lugn. Han blir sövd då.. får lämna han på morgonen och hämta han på eftermiddagen. Usch sånt gillar jag inte att behöva lämna ifrån mig ett djur på djursjukhuset, även om jag vet att de har det bra.
Han fick iallafall massa med beröm av veterinären för att han var så lugn och snäll, men vad hade hon annars trott om världens underbaraste katt? ;)

44359-147

Numera Tant Johanna - Stor Grattis Ingela o Daniel

Var ute o gick i morse med Sara. Varmt o skönt. När jag kom hem såg jag att jag hade förbryllande massa missade samtal från min mormor och min kusin. Ida hade även varit smart nog att skicka ett sms som löd: "Grattis du har blivit tant :D" Detta i sin tur innebar att min äldsta Kusin Ingela äntligen fått sin lilla bebis. en flicka som numera inte heter Maj-Björn, utan Emelie :) Äntligen som vi har väntat på denna lilla varelse. Stor Grattis till Ingela o Daniel. Jag benämns nu mera som Tant Johanna. Åh, längtar så tills i morgon när vi ska åka upp och hälsa på. Fick se kort på henne förrut och hon var underbart sööööt!

Solsken :D

44359-149

Så här klarblå med enstaka moln har himlen varit idag. Dock är bilen inte från idag :P Har legat ute i trädgården på solsängen och sovit samtidigt som solen sken på min kropp. Underbart skönt. Vaknade dock vid 15-16 tiden av att det inte var varmt alls och att solen hade försvunnit in bakom en massa moln, inte kul. Men legat ute massa timmar o fått färg iallafall, det gillas.

RSS 2.0