Snällaste ni

Hur fint är det inte att spendera en del dag på jobbet och sedan komma hem till en nystädad lägenhet? Har inte ens behövt göra det själv. Snälla mamma och mormor, samt moster har varit hemma hos oss idag och städat. Hur snäll får man va? Tack och åter tusen tack! Om vi fått sug efter städerska? JA! Det är värt varenda krona det kostar egentligen.. tänk att kunna fortsätta jobba och komma hem till ett nystädat hem.. tål att tänkas på.

Ska verkligen gottgöra er!!


I like big butts..

Kom hem i tis och fick då direkt anlända till Svärmor och P eftersom mannen befann sig där hos kissen. Mysigt som alltid, men tack för den sovmorgonen. Haha! Igår var det jobb hela dagen lång, hann bara tillbaka med Svärmors bil innan jag började på andra jobbet igår kväll. Vilken kväll.. vi hade första parkett till det mesta och de flesta. Finner inga ord för't ens. Roligaste var ändå dörren och I like big butts. Vilken tajming! Alltid kul att jobba med Stephanie iofs :)



Göteborg/Smögen

Minitrippen i mån-tis blev ned till Gbg, massa shopping, mötte upp Storebror, Lotta på Liseberg, karuseller och övernattning hos broder. Tisdagen åkte vi vidare till smögen för en hel dag på smögenbryggorna, hur mysigt? Underbart gott med färska räkor osv. Två toppen dagar som gick allt för fort, som alltid.
Tack för de här dagarna! :)


 











Aktiv Söndag

Sånn vid 12 kom jag ur sängen idag för at flytta arslet ut till soffan. En massa DH avsnitt och sen bara degat så mycket det gått. Söndagsmiddag åt vi hos mamma med släkten och lite planering inför veckan. Ligger nu i sofffan igen och nu väntar sängen.. Imorgon går bilen mot Göteborg för en minitripp tills på tis :)

Rump skak och ömma fötter..

Plockade upp Lovisa på vägen hem till Johanna där resten av tjejerna redan befann sig. Massa töl, skratt, musik, posering osv som en förfest med oss innehåller tog vi sedan taxi ned till BMB. Massa skakade av rumpor, barhäng och uppslutande med älsklingen så var kvällen förgylld. Svettigt värre i Schlagerbaren, aldrig kännt sån värme där inne. Tog med mig en full man och promenarade hem på mina nya höga klackar. OM jag har blåsor under fötterna idag. Ajaj! Men det var det värt..

  
 
  


Äkta svensk sommar

Eftersom regnet öste ned när mannen kom från jobbet igår tog vi en tur till Bergvik, införskaffade mig äntligen ett riktigt regnställ. Värt 799:- för att få ett vettigt! Tjatat om det länge nog nu..
Hela släkten trotsade regnet igår med grillen. Mamma fick vackert leka grillmästare i regnet, gott blev det. Massa bus med lilla E och vovven. :)


Sommar eller vad? :P


Hur go?? :)


Riktigt sådär snygga regnkläder finns inte till vuxna..

Fyra dagars ledighet

Längsta ledigheten på sommaren, skönt. Tänkte hinna med en del, men vi får se. Mannen jobbar typiskt nog när jag är ledig, kul? Grill med släkten ikväll och sne utgång med bästa tjejerna. Hoppas på att regnet ger med sig tills dess bara..


Tredje Kalaset

Igår efter jobbet var det dags för tredje kalaset på en vecka. Kusin fyllde 17år i tors så det vankades tårta :) Mums! Ida och Johan var där min deras förmodligen nya familjemedlem. Vlken goding, jag är kär.. det sa klick. Om jag bara hade tid för en hund själv..
Rätt skönt när man har släkt som plockar svamp åt en så vi slipper själva ;) Hoppas bara mamma rensar och ger mig nu.. haha!


Jag smälter..


Min present

Igår kom äntligen min födelsedagspresent från älsklingen. Överlycklig? JA! Tack älskling!! ♥


Dålig bild, men OM den är snygg!!

Mammas 45-årsdag

I onsdags fyllde min älskade mammi 45år. Hade en hel dag tillsammans med lite shopping och mys samt att det var kalas med släkten på kvällen. Presenter, tacos, tårta osv. Vi avslutade kvällen på Pitchers och RR med moster och kusin. En del rumpskak till Barapappapappa.. hann vi med också. Puss på bästa mammi!!

 
Sötase kusinbarnet E hjälpte mer än gärna till :)

 


Fina blommor


Mormors collage ;P


Presenterna som alltid blir presentkort och pengar :)


Moster och Kusin


Bästa mamman! ♥

Söta älsklingen

Hur sött av han att hämta min cykel i ösregn från jobbet så jag kunde ha bilen direkt jag slutat? Det är kärlek de.. ;)



Grattis Mammi!

Idag fyller bästa mamma 45år. GRATTIS GRATTIS i massor. Haft en heldag tillsammans samt att det nu vankas kalas med hela släkten :) PUSS!

Bodypump

Vilken slapp måndag jag haft. Svärmor och P bjöd på frukost och sen var det slappande i soffan framför en värdelös film om Michael Jackson. Men ingen av oss lyckades självklart hålla oss vaken, tråkigt väder. Mannen slutade tidigt och kom förbi för att göra oss sällskap i sofforna och sov en stund. Sociala familjen?

Hursom ringde morbror och kom förbi för att hämta två stolar vi ville bli av med, tack! Nu är det mer plats här hemma.
En egen gjord marinad och i med kyckling sen ombyte för träning - Bodypump, om det var härligt. Har ågren för att jag inte hinner träna mer än jag gör under sommaren :/

Matlagning och nu slappande framför Beck. Ska snart trippa i til sängen då det vankas jobb imorgon..

090719 - Födelsedag

Igår Söndag var det dags för min 22:a födelsedag. Började den på natten på ena jobbet, söta Emilia hade bakat bullar dagen till ära, Tack sötis! Lugn kväll som avslutades med att jag hämtade upp Svärmor och P . Efter div. äventyr skjutsade jag dem hem och plockade upp mannen för att äntligen få släcka lampan vid 04..

Vaknade allt för sent och fick slänga mig iväg till jobbbet, ingen frulle på sängen :( Glass till frukost och nånting att bjuda kollegorna på. 4,5h gick fort och det bar av hemåt för kalas. Släkt samt Svärmor och P kom hit, massa fick och godaste tårtan. Fick fina presenter så som lock/plattång, smycken, presentkort, tårtspade, vin- och champangeglas, pengar osv. Tack så hemskt mycket allihop!
Nu inväntar jag bara pappas och älsklingens present som förmodligen blir en Orange Tritoni klocka, jag är i valet och kvalet?

Avslutade födelsedagen med Bio, Ice Age 3 tillsammans med Jonna och hennes Andreas. Rolig film då jag älskar alla Ice Age. Fick present av dem.. en jättefin ljuslyckta.. och en snoppig-tändare :P Tack så jätte mycket!!
Väl hemma igen somnade jag ungefär direkt jag la ned kudden på huvudet.. Inte lätt att åldras.

Hade en toppen födelsedag, lugn och harmonisk som jag ville ha det..


En del av presenterna

Röd- och vitvinsglas samt Champange glas 


iCurlen är nu min

 
Mamma visste vad vi saknade :P


Spännande..


Fina lycktan :)


Den hä rök av armen igår 


Vi var så fina i våra likadana tröjor på Bion ;P

090718 - Endast fåtal timmar kvar..

Försov mig i morse så fick skynda som satan för att hinna itid, vilket jag gjorde :) Seg dag men traskade glatt hem när vi stängde. Städning stod på schemat och nu är vi typ klara, bara lite små grejer kvar.. Tog en paus för att skjutsa iväg Svärmor och P. Och nu har vi pausat igen då en vän till älsklingen snart kommer med Pizza till oss. Mums!
Ikväll är dte jobb som gäller, och när jag slutar ska jag hämta upp den äldre generationen igen.

Nu är det bara några timmar kvar tills jag fyller år! Jippie!!



Sådan här goding blir det imorgon ;)

090717 - Nedräkning pågår..

Seg dag på jobbet, men tillslut kom vi hem. En dusch och en puss sen ned till stan för att möta upp Malin och Lovisa samt två tjejer till för kväll på kungsgatan. Men vi avrundade rätt fort, mötte upp Zandra och fortsatte hem till Malins nya lya istället för en massa skvaller. OM vi missat massa, herregud.
Och vilken fin lägenhet Malin fått tag i, kanon fin. Läget är perfekt och utegården super mysig!

Ligger i sängen nu och nedräkningen till min födelsedag som inte ens är 24 timmar bort längre har redan börjat, fast det var ju iofs. en vecka sen.. Nu ska de släckas ned här då det är jobb, städning inför söndagens kalas, taxilekande, mera jobb och mer taxi som gäller imorgon :)

Natti!


Torsdag 090716 - Tre dagar kvar..

En dag till fullspäckad med jobb, men bara ett. Snälla mormor bjöd på Lunch och då min favvo såklart. En hel del krångel och konstiga miner, men sånt man får ta antar jag. Bara hoppas på det bästa!
Hem direkt för att hoppa i träningskläder och skor. En lång promenad/löptur fick dte bli. Nästan glömt hur skönt det är att bara vara ute och gå med musiken i bott och få tänka fritt.. Måste komma igång med det igen.
Mötte nästan hela "Familjen" Kusiner förrut, fick följe med dem en bit hem. Goding Emelie satt i vagnen och tölade på, söt i pyjamas, strumpor och sandaler. Gammelmormors nybakade bullar gillar hon lika mycket som vi barnbarn gör :)

Kom hem till mannen som till min förvåning stod och gjorde kycklingsallad. Om den var ljuvligt god.. Gött med matlåda tills imorgon också. Tack älsk!
Nu är det läggdags som gäller, varit otroligt trött på morronen den här veckan..

Tre dagar kvar till min födelsedag! :)


Onsdag 070915 - Work all day looong


Jobbade hela dagen, med andra ord från 9.45-00.30. Gick rätt fort på första jobbet, men lite ångest över att de två lediga dagarna gått så fort, som alltid.
Hann hem för att pussa på mannen 5 minuter innan det var dags att bege mig iväg för andra jobbet. Gjorde iordning och precis när vi var klara öste regnet ned, kul. Men efter några timmars "barhäng" med bara personal, provsmak av diverse drinkar (förövrigt rätt fint jobb?). Tillslut efter en snabbis nere på stan kom vi upp till en mer befolkat Balibar. HUrsom åkte vi iallafall hem redan vid 00.30, fanns ingenting för oss. Eller snarare vi bestämde att då ville vi hem :P
Underbart att komma hem till min egen säng.. efterlängtat efter bara en natt borta.


 
Temat var gul, men nån tog det hela lite längre.. Här sminkas det för fullt :P


Twisted Mojito.. super goood :D

Tisdag 090714

Tisdagen tog vi skön lång sovmorgoninnan det var dags för en dag i soenl. Bort till Svärmor och P för att utnyttja trädgården. Hämtade ut mina "nya" skolböcker och bläddrade lite i dem, verkar riktigt intressant :) Kvällen spenderades hos dem den med, grillning och godaste hallondrinken var given.
Tiden rullade iväg och det slutade med att vi hamnade uppe i vårat rum hos dem då det var för långt hem..
Sen var det slut på ledigheten!

Härliga måndag

Tog verkligen en lång sovmorgon i morse. Vaknade inte före kl 12. Hur skönt som helst.. Trots värmen och sol skippade vi bad och solandet idag och tog oss istället en promenad ned till stan för att kolla om min klocka fanns nånstans, men icke. Beställning såklart. Slank in på BikBok och kom ut med 2 klänningar, har fått dille på klänningar just nu. Att de båda gick på 137:- är ju ett riktig fynd.

 

Hem för matlagning och sne iväg på träning. Hur underbart som helst att få träna igen, var på tok för längesen. Sitter här ny duschad igen och det är ungefär vad som hunnits med idag. Skönt att bara få vara och göra det som faller en in, även om det inte blev mycket :P

Nu blir det slappande i soffan resten av kvällen..

Senaste shoppingen

    

En del av den senaste shoppingen :) How may I ignore you today?-linnet är en favvo just nu :) Kan kombineras på så många olika sätt..

Ledighet

Nu är helgen färdig jobbad, känns underbart! Haft två toppen dagar på jobbet, båda jobben. Kvällen/natten var lugn och skön medans dagarna har varit mer rullians.
Men nu är det söndag kväll och jag känner att kroppen slappnat av totalt för ledighet. Sitter hos svärmor nu efter äntligen efter många om och men sett på Changeling. Försökt få det att passa flera månader nu. Tagit mig en tupplur också, inte ovanligt? Ska snart bege mig hemåt till min man som är 5-år på nytt, nya g o l f k l u b b o r stavas det! OM han är nöjd :)
Känns otroligt skönt att veta att jag har en lång sovmorgon framför mig i morgon tillsammans med min semesterfirare till man..


Snygga Angelina Jolie gör en grym roll i filmen som Catherine Collins!

Det rullar på..

Älskar att jobba dagar som denna när man knappt har någon dötid alls, förutom 2 minuter nu då :P Ni vet med andra ord vart jag befinner mig just nu..

Tänkvärt

När nånting känns omöjligt är den här videon tänkvärd.



Rysningar

Den här videon ger mig rysningar varenda gång jag kollar på den!


Det är här man önskar att man själv var dansare och på plats..

MJ's Begravning

Missade ju Michael Jacksons begravning i tisdags efter som vi inte var hemma. Satt ist i ons och skulle se den på aftonbladet.se, men mitt dator batteri dog efter 20 min och när jag skulle leta upp det igen hade de tagit bort klippet. Hade bara rättigheter fram tills 21.00. Gissa om jag var arg?? Fick ist. sitta och kolla på klipp på youtube, rätt jobbigt, men jag såg hela.. det var vissa delar som berörde mig enormt. Satt och stor tjöt för mig själv. Här har ni några av dem..



Ett av de finaste talen jag hört.. Brooke Shields

 
Stor bölade igenom hela den här biten.. Var det nåns öga som var torrt efter Paris tal? :'(


Två av mina favvo låtar
Michael Jackson R.I.P ♥

Hur stor är världen?

När man åker 23 mil bort från sin egen stad. Möter en killkompis det första jag gör inne på Liseberg, för att sedan sppringa på en arbetskollega därefter en nära vän som nu mer bor i Oslo. What?? Man ska inte vara ifrån folk nånsin. Det är samma om man åker utomlands så träffar jag alltid, alltid nån som jag känner.. förföljd? :P

jobb, jobb och jobb

Har jobbat en hel del den här veckan. Har två dagar kvar varav en dubbel innan två dagars ledighet. OM jag längtar! Vill ha dåligt väder ena dagen så jag kan ligga och glo på film samt strålande sol så jag akn åka till skutis. Fast sol båda dagarna skadar ju inte heller..
Gör mig inte så mycket att jobba nu när det ändå bara regnar hela tiden. Kommer dock kännas mer till veckan så mannen har semester.
Skönt med fredags kväll, trots att jag är dagvilsen. Känns inte alls som frdag utan mer typ tors. Spenderat kvällen hemma med en Wallander och Pizza. Man får unna sig..
Ska sova snart då det behövs sömn till min kropp!



Kattvakt

Tis-tors har vi ju spenderat hos Svärmor och P, eller ja hos kissen då. Haft massa mys och knappt velat kliva ur sängen på morgonen när klockan ringt för att han ligger uppe i ansikte på en och ska snosa. Finns ingen godare än honom!
Mycket trist att hämta hem husets ägare igår kväll eftersom vi då inte längre behövde passa honom, skämtåsido, det är ju bara åka dit när som helst :)







Presenter

Mannen fick en present eftersom han inte kunde följa med itll Liseberg, tyckte de passade oss så fint :P Nu kan vi hålla koll på varandra vart vi är utan lappar eller samtal..


En till mig..


Och en till mannen :)

Årliga Göteborg/Lisebergsresan 090707

I tisdags åkte vi ju som sagt hela släkten till Göteborg, en resa vi gjort en gång om året varje sommar sedan vi kusiner var små. Dock har det blivit mer Göteborg och mindre Liseberg med åren.
Åkte iväg tisdag morgon, ett stopp i Mellerud som alltid för frukost innan vi rullade vidare. Hälften av oss slank in på "femman" för lite shopping några timmar, medans resten åjte direkt till Liseberg.
Vid 16.30 mötte vi upp storebror utanför Liseberg för att spendera resten av dagen där inne. Dock blev det inte en enda karusell då köerna var för långa till det vi ville åka. Strosade runt och spelade samt umgicks bara, lika mysigt det. Med min tur vann jag självklart ingenting, men det är som de säger.. endra tur i spel eller kärlek, jag har valt det senare. ;)
Mamma, broder och mormor däremot vann en del. Samt resten av tur släkten då. Med andra ord en och annan *-vinst följde med till Karlstad.
Det var en något trött och belåten släkt som på kvällen rullade hemåt.. Hur skönt det var att krypa ned bredvid mannen och kissen på natten går inte förklara.


Som alltid inne i "femman" står det en statygöbbe.


Den första stor vinsten drog mamma hem..


Vid MJ's handavtryck låg det massa söta lappar och gossedjur ♥


Pelé har små fötter


Westlife's alla händer


Carolas lilla hand och fot


Nya spinningen


Brorsans nya cykel vi fick frakta med oss


Linda tyckte hon skulle skjuva bilen hela vägen hem :P

Inte tid med detta..

Skönt att den här gråa dagen äntligen är över. Full rulle på jobbet, sånt gillas iofs. Men ingen störra arbetslust. Filten, soffan och en film har lockat betydligt mycket mer.
Tog med Svärmor på en promenad i regnet när jag slutat, svettigt värre trots kylan. Hem till mama för att hjälpa henne med en faktura. Fick lite grejer från båten också :) Samt lite planering inför morgon dagen..

Har egentligen inte tid att ligga här och lata mig men fastnade i soffan förrut när jag kom hem. Inte ens kommit in i duschen. Måste göra det nu samt packa ner kläder så jag är redo för några nätter hos kissen. Åker ju till Göteborg imorgon och anländer till Älsklingen och Kissen på natten ist för hemma..

Stora brodern vi ses imorgon! :)


Laddar inför ny vecka..

Nu ska det släckas ned här hemma. Matlådan är precis färdig och jag tänkte ladda inför nya veckan med en god natts sömn. Jobbar sex dagar den här veckan, och enda dagen jag är ledig, på tisdag, tar vi den årliga resan till Göteborg/Liseberg med släkten. Tråkigt att älsklingen jobbar och kan inte följa med :/ Men kul att broder befnner sig där nere så vi kan möta upp honom iaf :)

Vi ska även hinna med att bosätta oss hos katten tis-tor då Svärmor och P ska bort.
Känns som att det bara kommer vara en massa flängande hit och dit hela den här veckan.


God Natt!


Regnet det bara öste ned..

Tog som sagt tag i dagen, på med en maskin och iväg ut i ösregnet för att hämta bilen. En barfota promenad fick det bli då mina skor var lika blöta, lite äkta svensk sommar över det. Rännande fram och tillbaka med bilen, hos mamma, mormor innan jag äntligen fick komma hem sjöblöt igen.
Hann torka en timme innan vi mötte upp vårat söndags ekipage för Bio. Riktigt bra var den, även om jag tyckte slutet var lite konstigt ;P Tack för trevligt sällskap iaf :)

Söndags bio

Seg morgon idag med. Hittills enbart hunnit förflyttat oss ut från sovrummet till soffan och lagat oss lite mat. Känns att vi var ute igår i kroppen men inget i knoppen som tur är :) Skönt!
Tänkt ta tag i dag nu med en dusch, tvätta lite, hämta bilen och fixa lite mamma ringde om förut. Söndags ångesten över jobbet imorgon infinner sig redan..
Men i kväll ska vi på bio med Jonna och hennes Andreas. Johan Falk får det bli och jag hoppas verkligen att jag orkar hålla mig vaken, haha!


Fördelsedagskalas

Igår kväll var det födelsedagskalas för Johanna som fyllt år. Mycket trevligt med hela tjejligan och några till, men ack så varmt. En massa tjatter och tjat om allt i vanlig ordning, inte tyst en sekund :)
Mamma plockade upp oss och skjutsa oss de få minuerna in till stan innan vi vandrade vidare mot BMB. Hade en toppen kväll där inne. Mycket folk och kära återseenden som alltid ute. Avslutade kvällen med käk, möte upp älsk och följde Jonna hem innan mamma plockade upp oss igen.
Tack tjejer för en toppen kväll!

      

Lediga lördagen

Lång skön sovmorgon igår med älsklingen, underbart! Sen tog vi en dag på stan, en del shopping innan vi satte oss på Carsténs för att grabbarna ville inta en öl. Nån fick snällt ta en Cola pga bilen. Helt plötsligt kom svärfar och B förbi och joinade oss. Satt där nån timme och umgicks, inte för ofta eftersom de bor i Oslo.
När de åkte hemåt gick vi mot Score för att få i oss en matbit. Underbart gott. Sen var det bara att stressa vidare hemåt för att svira om inför kvällen..



Gårdagens nya outfit :)

Äntligen kom regnet

Ja hemsk som jag är så har jag faktiskt velat ha lite regn nu, i hopp om att luften skulle bli bättre, men ack vad jag misstog mig. Men det kanske kommer? :) Hursom är det mysigt med regn, blixt och åska. Synd det inte fortsatte nu på kvällen.. Jag skulle vilja att det blev så kallt en kväll så jag får frysa lite, men det skulle väll komma til veckan så får väll hållas. Herregud hur hemskt det låter, men det är sant. Samtidigt som jag älskar varma dagar!

Har spenderat denna på jobbet, och det är FET ångest så fort man ska i i bunkern när solen strålar. En pytte fläkt har varit min bästa vän, tur det då det varit 28grader inne på jobbet idag med.
Tog med mig lunch ut till skutis för att hinna se mamma och en del av släkten en stund, vaaarmt.

Nu är det fredagskväll i "offan". Godispåsen är redan slut och inte ett dret bra på tv. Men jag njuter ändå.. är ledig. Men den stora frågan är Vart är mannen?


Underbar dag på sjön..

Mådde som jag förtjänade i morse när jag vaknade, så efter en iskall dusch somnade jag om igen. Vaknade av telefonen vid 10.30. Dags att kliva ur för att slänga på sig bikinin. En dag på sjön väntade.. det bestämdes tydligen inatt? Haft det helt underbart gött idag, trots bakfyllan. Vattnet var 25grader varmt, så då klagade man inte. Att få ligga på en båt och bara ha det gött är ju inte för ofta :) Tack så hemskt mycket!
Har spenderat kvällen på Bergvik med lite shopping, samt hämtat hem min cykel.. kändes som en bra idé.


Onsdag 090701

Herregud, igår var det redan första Juli. Dagarna bara rullar iväg..
Hade en rätt varm dag på jobbet i 28 graders värme. Hur kul är det att hjälpa kunderna när man inte ens kan tänka klart pga värmen. Hoppas, hoppas AC:n funkar snart igen.

Efter jobbet var det hem och duscha, svira om till party-outfiten, Cyklade iväg till Kickan för lite alkoholförtäring och mys med massa brudarna på hennes balkong. Hej så varmt och johanna fick en och annn drink för mycket. Linda och jag blev kvar till sist och in på RR kom vi aldrig. Hamnade i hörnet av kungsgatan och där fick älsk plocka upp mig. Tack Linda för hjälpen med allt :) Alkohollås på mobilen vill jag ha!!
Synd att det slutade tråkigt för innan var kvällen helt toppen. Tack Tjejer!


Kusiner ♥

RSS 2.0