Gran Canaria -08?

Det ser ljust ut mot våren. Prata nyss med Emma och det ser ut som att det kan bli en resa till Gran Canaria, Playa del Inglés, 2/4-08. Jag vill verkligen, 3 året i rad vi åker i sånna fall, men vad gör det? vi har ju kul som aldrig annars :D Får veta senare i kväll när Emma kommit tillbaka till Norge och snackat med de andra tjejerna. Ska åka ned och preliminär boka i morgon om så är fallet. Måste göras snart då resorna från Karlstad gått åt som bara den inför våren..

Återkommer om mer info. :D

image205

Vårat hotell från förra året, antagligen nästa års också!

Kalas time

Sitter hos mormor, mätt och belåten. Nyss haft kalajs för henne. Käkat massa god mat, tårta och kladdkaka. Mumsigt! Massa fina presenter har hon fått, så som en skrivare, Pandora armband, blommor och massa andra grejer. Hon verkar glad och nöjd :D
Nästan hela Släkten har nyss åkt härifrån nu typ. Alla har varit helt galna i lilla söta Emelie :)

Nu ska jag vara social mot mormor o moster, väntar på kusin också..

image207

Två av kusinerna och jag..
Mamma Ingela, Moster Ida och Tant Johanna

Det sletna gänget

Ja i går var vi verkligen ett riktigt slitet gäng som jobbade. Alla på jobbet från vakter till bartender, garderob, barbacks o allt var totalt slute efter fredagens bravader. Det märktes verkligen då alla hade riktigt kort stubin och ingen var riktigt på humör som annars. Kändes skönt att det inte bara var jag som kände mig som en zombie :P

Annars gick kvällen bra, fick veta att jag jobbar på "Ett billigt låg budget ställe" Haha, så jävla korkad brud. Hennes flra tusen kronors väsk fick absolut inte stå på golvet. Eat my shit tänkte jag och slängde den bakåt. Herregud, pinsamt hur störd man får bli. Jag orkade inte vara tyst utan högg tillbaka, hon sa inget utan gick. Pfft, smart tjej.
Okej, gästen ska alltid ha rätt, men inte i går och absolut inte när man är så osmart!

Hujedamej att det inte var lika myket folk igår, även om det var massa massa folk. Kändes underbart när vi klockan 03.00 kunde stämpla ut och åka hem..

Working baby

Känns som jag bara jobbar, sover, vaknar o åker till jobbet. men det är väll typ så, ändå är det bara kvälls/natt jobb.. ska inte säga nånting. Är så glad att efter att ha varit ledig hel veckan äntligen få jobba :D
Igår var det mer som en cirkus än en nattklubb, folck som va där och utanför förstår. Jag skämdes! Hoppas verkligen det var en av de sista gångerna vi hade 18-års gräns,. Men tyvärr lär det inte vara så. Men lär väll dock aldirg mer ha konsert samma helg som Erotikmässan. Folk kan inte bete sig. Pinsamt!
Aja, det var iaf. en mycket rogivande kväll, aldrig varit så här mycket folk på fabriken som igår, vi hade verkligen high score någonsin sen vi öppnade 2003, aldrig ens på juldagen. Känns kul, samtidigt som det var helt sjukt. Var lagomt slut när jag fick lägga mig i sängen i natt, hade ont i benen så det skrek om det. Från att inte stått still knappt 1 minut från kl 16.00 tills kl 03.00, det tär på kroppen, 11h utan vila.. Men det var värt det i natt när vi fick åka hem. Verkligen! Gillar ändå när det är så mycket så man har nått att göra.

Antar att det blir en hel del folk idag med, dock inte lika mycket då verkligen alla var ute igår nästan.. vi får se senare i kväll :)

Grattis Mormor

Idag fyller min kära mormor 66 år. Därför blir dettta inlägg tillängat bara henne. Hoppas du får en jättebra dag mormor, hinne rju tyvärr ej komma bort idag :( Men längtar tills i morgon, då kommer hela tjocka släkten.

Puss o Kram, Grattis igen.. Jag älskar dig!


Färjestad - Mora

Sitter o glor på Hockey nu, Färjestad - Mora. Står 3-1 i andra perioden. Höppes färjestad vinner idag igen, skulle vara fint. Inte mitt största intresse med hockey, men färjestd måste mann ju hejja på ändå :)

image204

Strax dags

Måste åka bort till frissan snart om ajg ska hinna till jobbet tills kl 16 också :) Hoppas bara schampoot o dt finns kvar, men det gör det säkert. Har nyss legat i soffan o skulle se på nått jag spelat in efter jag käkat, men somnade självklart och drömt helt sjuka saker om massa..

Var ju ut och handlade förrut, heeelt själv, svin tråkigt! Men träffade en gamal klasskompis Anna. Så himlans kul.. knappt setts sen studenten utan bara pratat lite allmänt och så via EF. Har väll setts nån gång men ja inte många,.
Så kul att träffa henne då hon inom en månad ska få en liten knott. Åh hon såg så lycklig os öt ut. Så glad för hennes och Niklas skull.. :D

image203


Soool och dagens nytta

Strålande sol ute, det gillas så här på hösten. Nu känns det som att det är rätt okej med en dålig sommar när vi ändå fått så nice höst. Den här tråkiga höstdep.-skiten vissa får kanske de slipper iår. Själv får jag den aldrig, är så happy al daaaaaay looooong.

Nje serri nu. Ska iväg o storhandla strax, det ska inte bli kul, men det är ju dock jäkligt nödvändigt. Är smart o köper med mig nått smarrigt till stackars lilla mig som ska iväg o jobba redan kl 16.00.

Tänkt hinna förbi en annan än min egen frissa innan jobbet o köpe Schampoo o Balsam, såg de hade erbjudande på't, vilket gör't lite mycket billigare.. smart va?

Nje inte tid med denna dritt längre, måste gå och förbereda mig mentalt nu inför ikväll. Takida, mycket folk, mycket drägg, mycket småbarn och massa odrägligheter.. Jag lääängtar! :D

Jobb.. eller det heter så iaf.

Nyss varit ute o gått med Sata, efter halva promenaden vaknade jag äntligen till liv! Vad skulle jag ut i kylan o göra 8.45 när jag inte var hemma o kom i säng förens vid 02.30 inatt? Aja, det var skönt iaf.

Gårdags kvällen på jobbet var överförväntan kul. Stephanie jobba för en gångs skull och då har man väll aldirg tråkigt? Käka äckliga pannkakor, Stephanie fick sina med senap, så söta var Kristin och Sofia.
Var in o tog oss en sväng om på stängerna inne på Erotikmässan, vi ägde alla. Eller kanske inte riktigt, menv i såg en hel del kul där inne (folk alltså!) Som var mer eller mindre nöjda och belåtna.. HAHA!
Annars bestod kvällen mest i att komma på vem av oss som var mest konstig, Kristin vann självklart! En riktigt roligt kväll med andra ord. fråga el Vaktos, de tröttna rätt fort på oss ;)

Jag fick en lite utskällning för att jag inte skötte mitt jobb av en gäst, det var kul. Skratta så jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Oh, grinigare göbbe får en leta efter. "Hallå du, kom hit och gör ditt jobb istället för att stå där o tjattra!" Till saken hör att kristin står rakt framför göbben och ber mig hjälpa han :P Aja han fick ta ut sina aggressioner på mig i stället för frugan. kan ajg hjälpa att han inte fick sig en Peep Show eller Table Dance där inne? Men det är klart, vill fok skälla.. så får folk skälla. Gästen har alltid rätt, nästan, dock ej när jag jobbar!

Sen fick ajg vet aatt jag ahde kunder. Smart av Sofia o säga "Johanna, du har 2 kunder.."
Öhhh!? nej, det heter gäster på vårat ställe. Och "kunder" lät hur bra som helst när vi ändå hade Erotikmässa också. Bright brud sofia :D

Duktig tjej

Cykla in till jobbet förrut, var ju tvungen o lämna kontonr o shit så jag akn få in lönen därifrån. MSarta ajg hade inte gjort det. Så nu är jag nöjd igen!
Åkte till mormor o käka lite. Sen hem o slängde på mig inlinsen o tog min runda, hur gött o jobbigt som helt. Var ett tagsedan ajg åkte nu, men får ju passa på innan alla löv ligger på backen..

Nu blir duschn sne i väg till jobbet. hej svejs!

LIte av varje, Erotikmässa o Takida

Ja det blir lite ärenden gjorda idag också. Jobbet först vid 1 tiden. Sen såg jag igår när jag provade klänningen jag köpt, att det var hål i den. Måste tillbaka dit o byta den, det vill jag ju inte ha..
Annars blir det lite av varje tills 17.30, då äre jobb som gäller. Är ju Erotikmässan hos oss denna helgen, i kväll är det ladies Night. Kul, för alla som ska på den.. Själv lockar det mig inte ett dugg :P
Men det är bra, för dte innebär jobb tors, fre o lördag och en hel del folk varje dag.. Speciellt i morgon då det är Takida också, och biljetterna är slut :)

Heldag med Kusiner o kusinbarn

Vandrat runt på stan idag med 2 av kusinerna, Ingela o Ida, o mitt enda kära kusinbarn Emelie. Måste ju shoppa upp lönen när den ändå kommit in. Haha, nej inte riktigt. Men varit en riktigt trevlig dag med shopping, lunchande och lite så. Blev lite vinter inhandling, så som 2 mössor, en halsduk o vantar. En klänning slank med även den, fats måste byta i morogn då det var hål i den när jag kom hem.. Typiskt!
Hann även in på Länsstyrelsen och dola åt mamma en sväng.

Åkte på eftermiddagen med Ida till Ingela o Daniel för en fika och självklart bus med Emelie. Åh, hon är så underbart söt, go o riktigt snäll.
Tvinga sedan med Ida o sola, känner mig inte allt för brun numera. Oh shit vad det var varmt, men riktigt gött. Längtar tills måndag så kan kan sola igen. Men det är inte bra.. jag vet!


Ett sms


"Här är strålande. Sitter och väntar på dagens första öl :P" - 12.21

Så löd dagens elakaste sms. Har jag bett om den infon? Neej! Ville jag ha den infon? Neej.
Vissa är snälla, andra inte.. Fast jag gillar dig ändå!

En förgylld Tisdag

Gick till banken med sara i morse, tog med internetdosan för jag skulle få den utbytt. Men inget leg, så nej för johannas del. Fick lalla hem med en trasig dosa. Men vad gjorde det, det var promenaden jag var ute efter mest. Slängde oss snabbt in på Ticket för att kolla lite resor till Gc i vår, men inte en billig resa fanns det enligt hon som jobba där. Pfft sa jag och kollade när jag kom hem, hittade direkt för typ 2500:- billigare än hon sa.. Dumma tant!

Var sen ned till CCC med Sara o josse, skulle på nån föreläsning om att jobba i England. Dock kom vi 5 min försent så josse våga inte gå in o då sket vi i dte, hon som skulle på den :P
Istället blev det banken igen, och lite annat dolande..

Har varit hos mormor o käkat pannkakor, nej absolut inte min favvo mat. men det gick väll ned dte också.
Lekit lite med kusin på hennes jobb, mycket nice att ha kusin som jobbar i Video affär. Vet inte hur mkt filmer vi varit o lånat av henne. Lämnade tillbaka Beck idga och lånade en annan.. Bara för dte insåg ajg att det är massa på tv idga trots allt..

Nu är det nemas batterier i min stackars mob, den dog.. Buhu. Måste ladda.. så hej svejs!

Typiskt mig..

Jag är väll för go i hövvet? Skulle ned för att dola lite med jobben och absolut banken i går. JObben avklarades, men banken total glömde jag bort. Gick tom utanför, men nej inte slog det mig att jag skulle gå in o fixa där. Inte heller blev det några bilder utbrända, det glömde jag ockås helt bort. Nästan så jag funderar på om ajg förlagt mitt minne nånstans!? Det värsta är att ajg inte kommer ihåg det! :P haha
Hur jag kan vara så glömsk?

Igår såg vi i allafall nya beck filmen, vad dne nu heter. Den var helt ok, men inget mer!

Ärenden

Skjutsade iväg Annicka, Bittan o Pia i morse till Arlanda Bussen. Pirrade tom i mig som inte ens ska åka, nervös för Annickas skull att hon typ glömt nått eller så :P Var/är riktigt avis.

Åkte hem o bytte om för att gå en lång promenix med Sarisen. Skönt som bara den. Nu väntar jag på att håret ska torka lite till och att frullen ska skjunka. Sen blir det in till stan för att uträtta en del ärenden. Typ Banken, jobben o lite så.

Måste även roa mig med att bränna ut alla miljarder bilder från datorn också. redan gjort det en gång men ingen aning om vart skivorna är :( Måste verkligen formatera den igen nu så den är användbar, förnärvarande står den mest o är ivägen.
Hoppas det blir bra denna gången, annars blir jag galeeen!

Magnus Uggla - Pärlor åt Svin


Åh, den låten är lika bra som alla hans andra låtar :D

44359-90

Jag ljög..

Blev ingen tacos idag, fick bli pizza i stället. Var jag värd efter den långa promenaden, som idag gick otroligt fort. Nu ska jag strax sova, ändå inget bra på tv. Plus att jag ska upp tidigt till morgonen o skjutsa Svärmor med vänner till Arlanda bussen. De fuskisarna åker till Cypern en vecka i morgon.. Om ajg är avis? Nej inte alls! Vad är 30 graders värme o strålande sol mot typ 8 grader..? :P Men avundsjuka hör till när nån åker bort. Jag åker ju till Sthlm och shoppar snart ändå, jag längtar!

Söndag

Härliga söndag innebär, tvättande.. vilket de senaste dagarna också innehållit anser jag. Hämta cykeln finally o lång promenad ev. på skutis senare. Är ju så gött höst väder ute :D Annars blir det väll mest lata sig i soffan, käka upp tacos resterna o lite annat dolande typ.
Måste ringa o kolla hur jag jobbar denna vecka också, kan vara bra att veta :P

Ha en trevlig söndag!

Kalas dags igen

idag fyller mammas göbbe år så ska dit om 1h o käka tårta :) Mumsigt. Hoppas den är lika god som den ajg gjorde när jag fyllde år ;) haha. Den lär vara godare då den är köpt, vilket innebär massvis med grädde. Åh, kan inte klockan bli 17.00 nu :P

var ut till bergvik förrut o köpte present, det hade jag totalt glömt bort, ovanligt? :P
Så det blev en parfym, en morgonrock o en blomma från mig, älsklingen o brorsan. Lär han ju bli nöjd med, han hade ju önskat sig det så.

Mamma gav han, som ett litet skämt i morse, värsta coola bilen med reklam för deras Taxibolag på. Ska visa bild nångång om jag kommer åt. En leksaks hummer, gör frän. Det hade han nog aldrig kunna föreställa sig att få :D

Ikväll är det jobb som står på schemat..

image202


Myskväll

Tog en sön promenad i morse. Skulle gå till Annicka o lämna hennes kompis klänning som sara fixat + hämta min cykel. Duktig som jag är lämnar ajg klänningen och skulle ta min cykel. Men nej då fan hade jag tagit extra hemnyckeln, så jag hade självklart inte min cykelncykel med.. lagomt irriterande, så fick snällt promenera hem igen. Sne har inte orken att hämta den infunnit sig ännu, får gå dit i morgon eller ta den på söndag.

Har iaf. varit till bergvik med min kusin. Lämnade tillbaka mjukisbyxerna jag bytte på stadium, var inte riktigt i behov av dem o de var inte riktigt som jag ville ha dem ändå. Onödigt om jag inte kommer använda dem liksom. Köpte mig en t-shirt tunika och en lång gör skön tröja i stället. Onödigt jag vet, men ack så gött :)

Åkte sen till mormor o beställde lika saker av mina kusiner som säljer jultidningar. 2 klappar till älsklingen blev det och en väggkalender för 2008.

Nu ska jag fixa lite Tacos igen. Åt det förra fredagen också, men det är ju så gott. Sen var det väldigt längesen innan i fredags som jag åt det. Blir myskväll hemma med älsklingen. Bra at det lugnt o ha det gött. Längtat efter det lääänge nu, då vi inte ses allt för ofta längre..

image198

Härliga soffa

Åh, vad jag njuter av att vara ledig ytterligare en dag. Låg och drog mig en timme extra efter att älsklingen åkte till jobbet i morse. sen slänge vi på oss skorna o tog lång promenaden jag o Annicka, Skönt som bara den.
Har sedan dess inte gjort många knop.. duschat o enbart legat i soffan och njutit av dagen. Nu regnar det ute vilket för min del inte gör ett dugg, ska ändå slänga på en film nu. Och då ska det faktiskt regna, härligast så :D

Blir nog inte många mer knop gjorda idag eller. Ska förmodligen upp till älsklingens Farmor en sväng senare.. Nu är det iallafall film tajm och inget annat..

Hej svejs!

Tv-kväll

Onsdagar är en riktig tv-kväll faktids. Idol, Töp Mödel, Fråga Olle o massa mer. Är lite halvt ledsen över att ajg inte kan se på Grey´s då jag har de 7 senaste avsnitten i förra säsongen kvar att se typ.. det är ju sjukt braigt!
Att älsklingen kom med massa candyy förrut gjorde inte kvällen sämre :D

Är hos Annicka nu o ska strax sova, bara älsklingen sett klart på den tråkiga fotbollen.. Massa sånt jämt, och jag hatar't! Men alla akn inte gilla samma program..

Natti,Natti!

Ledig onsdag

Idag är jag helt ledig. Vilket jag är värd efter dagen igår.. Mina ben värker och jag känner mest för att ligga i soffan o ta det lugnt. Ska snart åka ïväg till bergvik o byta mina mjukisböxer jag köpte i söndags. Smarta Johanna provar aldrig sånt utan antar att de är ok..

Nu ska ajg mysa lite mer rocco o läsa NWT för att se om det hänt nått spännande.

På återseende!

2,5h jobb blev till 15h..

Igår skulle jag bara till cafét och vara med över lunchen. Satte därefter inte på mig några spciella "jobb-skor" och tog heller inte bilen eftersom jag skulle sluta 14. Men icke, Jenny blev dålig så jag fick jobba kvar i stället för henne tills kl 19.00. Sen ringde de från Nöjes o fråga om jag kunde jobba 19.30 - 02.30. Och ja visst, varför inte? Men fy vad jag var frösen o hade ont i fötterna under kvällen. Satt i 5 h och gjorde iofs. ingenting eftersom det var en student sittning. Tur jag hade Elena som undehöll mig, hon hade nog lika tråkigt själv, men ingen av oss kunde ju gå hem heller :P
Vid 01.30 skakade jag av hunger. Mellangärdet värkte så jag kunde knappt stå upp. Kom på att jag inte ätit på ca 12 h då, smart av mig.
Att sätta sig på cykeln o cykla hem, och även längre.. ända till Annicka o Peter eftersom vi passat rocco i natt, i 3 graders värme 02.45 på natten var mycket rogivande. Det gick i allafall riktigt fort hem, tog nog inte mer än 15 min från jobbet o hit.. Var som en ispinne när jag kröp ned i sängen bredvid älsklingen o rocco. Men det var otroligt skönt!

Så alltså de från början 2,5h som jag skulle jobba i går utökade sig till 15h i stället :D

Födelsedags firande..

Varit till älsklingens mormor nu. Sprang på stan med Annicka innan för att sista minuten leta present. Hon fann en, och den var riktigt fin. Själv införskaffde jag gör fina blommor från mig och älsklingen, då fantasin på present var som bort blåst och älsklingen inte tänkt på det alls..
När vi kom dit var hans morbror o hans fru där. Käkade gör god soppa o töla. Älsklingen dök upp efter nån timme då han var på fotbolls träning innan. Sen fick vi god tårta osv..
Har varit en trevlig kväll med födelsedags firande.

Nu blir det sängen med min bok. Vill bara bli klar med den så jag akn börja på nån av alla de andra nu..


Jobb, Jobb. Jobb

I morgon ska jag äntligen iväg o jobba igen. Är ju över lunchen vilket innebär att tiden går fort också :) hihi

Fick veta av min gode vän Emma att jag kanske kan få extra jobb på skopunkten trots allt. Hon skulle prata med chefen i morgon och kolla. Vore gör skojj jue :) Tack gums!

Ska även ringa Kristoffer imorgon igen o se om de behövde nått folk o vad det är för jobb.

En ansökan till ett annat jobb ska in också.. mycket jobb o sökande på en gång nu. Men det är ju lika bra liksom.

Känns lite vemodigt att ha bara extra jobb, eller Melkers är väll inte extra egentligen men. Så tråkigt att försöka pussla ihop allt. Och som jag sagt tidigare: Man förlorar mer på att ha flera jobb än man tjänar..
Tyvärr så är det sant, för man säger nej till ett jobb och en krånglar det andra o bla, bla, bla!

Bajs för jobb egentligen, ska bli egen företagare en vacker dag!

Inget utlandet

Nej efter att ha suttit o tittat en hel del igår och idag så har vi bestämt oss för att spara utlands resan tills ivår, kanske tom nästa höst. Dit vi vill åka är slut så då vill vi inte bara ta nått annat bara för att liksom.. känns helt ok för min del. Känner att jag behöve rjobba en del efter att varit sjuk 1,5 vecka också..
Tyvärr så är livet så ibland!

Men vi har is tället beslutat att vi åker upp till sthlm om några veckor o festar o shoppar i stället. Kanske inte lika exotiskt, men kul ändå.

Massa nytta

Ja idag har jag gjort en del nytta faktids. Sovmorgon efter att inte ha somnat förens kl 03.00 i natt. Välbehövligt igen. Lång promenad förrut. Sen gick jag o hämtade min cykel, äntligen. men otur nog tog han ej kort så fick cykla o ta ut pengar, cykla tillbaka till han, sen hem o lämna cykeln o gå tillbaka hit till Annicka. Motion, Motion.. gött nu när solen strålar så :)

Nyss duschat o gjort mig i ordning, väntar på Annicka så vi kan åka ned till stan o kika lite.
Ikväll ska vi till älsklingens mormor på kalas, eftersom hon fyller år. Grattis Grattis :) Ska bli trevligt..

image201
Pict. fra Polisen.se (viktigt.. inte stjäla från polisen inte :P)

Tjej mys

Ja, jag tog mig faktids ur soffan förrut efter vi käkat pizza. Då jag fick veta av min chef att ajg är ledig i morogn åkte jag bort till Malin o lekte med tjejorna. Mycket trevligt o flams som vanligt. Lekt massa med Malins übersöta kattunge Simba. Den som bara lämnat den katten borde inte få finnas till. Usch hatar sånna människor. Tur det finns människor som Malin då..

Oj, vad duktigt jag varit o tvättat undan en massa idag med, nu är dte bara det tråkiga att ta reda på allt o hänga in det.. suger!
Längtar tills i morgon också, så ajg äntligen får hämta min cykel. Var stängt igår när jag ville ha den ju.

Men i morgon är en annan dag, nu blir det sängen. Natti Natti!

Haha, Sean Banan..

Haha, fick ett "tips" av en gäst på jobbet i går att ajg skulle gå in på Youtube o kolla ett klipp där, vilket var detta. Så jag gick in o kolla. Han är rätt rolig Sean faktids. :P

Sköna söndag

Sovit lääänge, lääänge idag. Klev inte ur sängen förens efter kl 14. Mäkta skönt faktids! Jobbet i går var ändå lugnt o skönt. Men känner mig riktigt sliten i kroppen idag av nån anledning..
Skönt med halv risigt väder ute, då behöver man inte gå utanför dörren, utan kan vackert ligga i "offan" med filten o njuta, inte ens ha ångest över tat amn inte går ut. Pizza blir senare, eftersom ingen av oss orkar laga mat.

Åh, resan jag kolla på till Grekland är redan borta, så får fortsätta leta annat. Men kom på att ajg vet ju inte om jag akn åka ju.. beror på "nya jobbet" också, om ajg får nått där eller ej. Kan inte direkt börja med att åka bort. Men som sagt vi får se..

Off to work..

44359-129

Yes, i väg till jobbet nu. Trevlig Lördags kväll!

Svensson Svensson

image200

Ja, äntligen nya avsnitt av Svensson Svensson. Åh, det är ju så bra :P
Inte tid med detta.. det börjar nu!

Äntligen upptagne man

Idag fick jag äntligen tag i han killen jag skulle ringa ang. nytt jobb. Skulle höra av mig på måndag eller tisdag då han visste mer om deras behov av mer personal. Vore skönt att ha ett jobb till, samtidigt som det blir svårare att pussla ihop alla tider. Men det här jobbet är förmodligen mesta dels kvällar och helger kan ajg tänka mig. Men vi får se vad han säger när jag ringer han igen. Dock kan det vara ett serverings jobb, vilket innebär att ajg inte vill ha det. Servera är nått som inte passar mig. Enbart den lilla servering som förekommer på mitt nuvarande jobb :P


Grekland den 25/9 ?

Satt här hemma o bara kolla på resor för skojs skull förut när jag kom hem. Vad hittar jag inte då? Jo en resa till Grekland.. närmare bestämt Zakynthos dit jag och älsklingen var förra året. Mycket billig resa eftersom man får veta hotellet redan nu. Resan avgick den 25/9 o åter 2/10, vilket är exakt samma datum som ajg o älsklingen åkte iväg dit ned förra året.

Jag är så himla sugen på att komma iväg utomland så jag ringde snabbt upp två av mina kära kusiner som har pratat på att de vill åka utmlands nu i höst, men vi har inte hittta nått som passat, och så kommer detta? Jag vill verkligen åka. Blir inte mindre frestad av alla andra som bokar o åker nu när det börjar bli höst o tråkigt..

Okej kanske inte världens roligaste att åka till samma ställe, men det gör mig inte så himlans mycket faktids.. var ett ganska mysigt ställe o party livet var helt ok, även om vi hade ne lugn semester förra året.

Men vi får se, det är mycket som ska passa in. deras dumma pass, jag måste få ledigt från jobbet o massa annat. Förmodligen slutar det med at vi inte åker, tårkigt nog. Me det gör ju att jag har dessto mer pengar till London resan ivår.. så jag hänger inte läpp för det!

image199

Hoppas kan man alltid göra.. !

Mums bakelser

Åh, Andreas kusin, som även är våran nya granne, kom föbi med bakelser från hennes café för en liten stund sen. De hade fått en massa över o då tänkte hon på oss :) Gulligt av henne! De är förmodligen riktigt smaskiga om de smakar som de ser ut :P

Working day

Första dagen jag jobbar på 1 hel vecka idag. Kändes otroligt skönt att vara tillbaka på cafét o göra nått vettigt o inte bara vara hemma. Varit en hel del att göra vilket kändes bra, efterosm tiden då gick fort. Även om jag o Nathalie fick lite små panik ett tag pga stress, då det endas var vi två där. Men stolt var vi när kl slog 16.00 och vi fick stänga. Ännu skönare 16.30 när vi fick gå hem :P

Idag är alltså en hel jobbar dag, jobbat mellan 9.30 - 16.30 på Cafét o ska iväg till Nöjes snart o jobba mellan 21 - 03. Skönt att ajg mår bra idag, även om min jäklans förkylning/hosta vägrar släppa, men kommer iallafall orka göra nån nytta på jobbet ikväll.. speciellt emot förra helgen..

Fredags mys

Gårdagen bestod av Promenad i regnet, offan liggande/sovande, film, tacos "med perfekt storlek på skalen" o Dobidoo hos Svärmor o Peter. Helt perfekt skön fredag i johannas stil. Somnade i soffan lagomt sliten redan kl 20.30, där efter sov jag hur många gånger osm helst i omgångar. Typiskt mig? Såg inte ens halva filmen om ajg lägger ihop alla snuttar.. Älsklingen tyckte vi var tråkigt som hyr film o sover :P


image198


Today

I morse var det som vanligt en promenad som stod på schemat. Kan inte göra annat när solen strålar så vackert som den gjort idag.
Varit iväg med min älskade cykel till cykelgubben äntligen, får dne åter i morgon om jag orkar hämta den då, beror på vädret. Känns lövely att den äntligen är inlämnad med all dess defekter :P
Även hunnit med att försökt lära mig göra soppa i form av att iakta andra göra det.. haha. Men nyttighets soppor är inget för min del, knappt soppa alls.. men vissa går ju :)
Hann även med en sväng till mormor o fika med moster. Passade på att låna hennes dator som inte är så jobbig som min egen o sökte jobb. Har även ringt han snubben jag skulle ringa idag, men han svara inte. Elaking! Får försöka åter i morgon.
Ska förmodligen iväg o lämna in ytterligare en jobb ansökan i morgon.. det spörs då.

Idol idag var kul, dokc inget speciellt. Snart är allt det roliga med Idol över. det tycker jag är tråkigt. Auditions som är roliga att se jue..

Bjuder på ett stycke ful fisk..
image197


Jobb erbjudande..

Fick ett nr av mormor förrut till ett ställe i stan som söker extra personal. Min morbrors tjej hade pratat med chefen o rekomenderat mig. Så jag ska ta tag i den saken o ringa han i morgon. Känns alltid lite pirrigt o ringa.. men ska bli kul o höra vad han säger. Tror det är ett väldigt roligt o varierande jobb på nått sätt.
Prata med Stephanie förrut om att jobba där, då hon gjort det. Och hon trivdes hur bra som helst och det är ju possitivt.

Lycka till i morgon Johanna! (om man nu kan säga så inför ett samtal :P)

Stackars älsklingen..

Jag har självklart lyckas smitta ned älsklingen så han också är sjuk nu. Stackaren som inte har tid att vara sjuk pga sitt jobb. Men vad ska man göra? Inte direkt så att jag smittat han med flit.
Ringde min chef förrut och vi kom fram till att jag inte ska komma till jobbet nått mer denna veckan, utan vi skulle höras av på lör eller sön. Känns skönt att bara få dra några dagar till, fastän det känns jäkligt drygt samtisigt. Vill ju tillbaka till jobbet o umgås, jobba o tjäna pengar. Men får ju tänka på vad ajg jobbar med också så.. Snart måndag ändå.

Idag bara slappat o sett på Töp Mödel o Idol gånger massvis båda två.. trodde vi inte skulle få se slutet av top model som gick i går då jag spelade in det o satte bara på i 3 h, eftersom tv3 krångla en hel del. Men hann precis med att se vem som vann.. Tur det annars hade jag blivit smått galen, för så blev det sist när det var top model final också. Fast då fick vi inte med slutet alls :P

Åkte o handla o köpte candy.. Smaskens som bara den. Plommon i massvis har slunkit ned med, eftersom Annicka o peter har heeeela sitt plommonträd fullt. mums!

Nu blir det strax sängen o tycka synd om älsklingen..

Härliga sovmorgon

Ja en riktig sovmorgon blev det för min del idag. Vaknade inte förrens vid 11.00 typ. Hur gött som helst. Och det är ännu goare o vakna när man ser att solen strålar utanför fönstert också :D Dock är jag inte frisk idag heller, det är tråkigt, men ska bara ha en lugn dag o se på Top Model o Idol från igår..

Tänkte jag skulle göra mig i ordning i håret nu efter att ja duschat o det fått självtorka lite, men nehe då.. min braiga plattång glömde jag självklart hos Annicka i går, mkt irriterande. Men har ju två till som tur är, men inte lika bra.. Buhu, stackars mig :P

Lite "alltiallo" dag

ja gjort lite av varje idag. Promenad på förmidagen, dumt att inte gå när solen strålat så gött hela dagen.. "What a lovely day.." Som en viss människa skulle uttryckt sig :P
Fikat med tjejerna, mycket trevligt då allihopa var med. Då trivs jag mest!! Sen en snabb sväng på stan, skulle kolla efter jacka o stövlar, o viss fann jag mig ett par stövlar, självklart på scorett. Är riktigt nöjd med dem. Lär bli väl använda.. Var även upp en snabbis till jobbet o töla med kollegorna, och ja se saknar mig redan.. haha!
Har varit hos älsklingen kusiner på "Hammeröa" igen o busat med deras extremt goa hund. Nästan så man vill ta med henne hem, men det går ju inte.

Även hunnit med att slänga iväg en jobb ansökan, dock i sthlm. men det är bara tills sista Januari o det kanske skulle kunna funka o vara kul att komma från Karlstad bara så där några månader. Vi får se, vi får se.. Sökt iaf. Sökt ett annat här hemma också, bara en sån där spontan ansökan som de aldrig kollar, men ändå.. bättre än inget.

Mina löövely nya shoes
image196
Bilden gör dem extrem orättvisa, mööe snyggare i verkligheten!

Slappar dag

Legat i soffan o myst med filten nästan hela dagen idag. Sovit i omgångar som vanligt, vilket har varit väldigt skönt. Speciellt då regnet bara öst ner utanför fönstret. Inte haft nån lust alls att gå utanför dörren. Hostat så jag har ont i huvet o lungorna, känns mindre kul. Men trots detta tog jag mig i kragen o åkte till mormor en sväng o käka. Var nästan en vecka sne jag var där så det var på tiden! :P

Nu blir det snart sängen, är riktigt sliten i kroppen faktids, skönt att jag är ledig i morgon också..

Typiskt mig

Ja, det är så typiskt mig. Inte heller orkade jag med en hel dag i soffan o bara ligga still, även om jag faktids mesta dels av dagen legat i soffan o sovit o sett på den 3h långa filmen. Men Självklart har jag tagit mig en lång promenad också. Orkade inte hålla mig när Annicka messa o fråga hur jag mådde. Självklart blev motfrågan en promenad..
Men känner att jag mår väldigt mycket bättre idag faktids, så det gjorde nóg inte så mkt. Men har ändå bett om ledig mån o tis som sagt. Känner inte att jag vill hålla på att servera mat o dola när jag är sjuk o hostar. Det passar sig ej!

image195

Åh, nej mina promenad skor ser inte ut så där, mina är mycket finare vita o rosa från Nike :D (nödvändigt vetande!)

Blir så frustrerad..

Ja inte många av de senaste inläggen som varit direkt possitiva, tyvärr. Men känner inte att jag orkar vara possitiv när jag är sjuk. Men idag känns det faktids lite bättre, vilket är underbart. Inte haft en lika jobbig natt som resterande, men nästintill. Jag vill verkligen bara slänga på mig promenad skorna och gå ut i solen o gå. Men det känns inte som en vidare värst smart idé. Nu måste jag bli frisk. Fick ju åka iväg o jobba i går vilket inte var så himland bra, men ett ont måste när ingen annan kan. Åkte dock hem vid 00.30 typ, då kände jag att ajg inte orkade mer. Riktigt skönt att komma hem till sängen o få koppla av igen..

Idag har ajg o älsklingen bestämt oss för en "ligga i soffan o bara slappa-dag", vilket5 ska bli otroligt skönt. Ska åka bort till Annicka snart o låna en film som va typ 3h lång så vi har nått att roa oss med. En påse godis ska inte bli helt fel heller.. är man sjuk så är man.

Måste ringa min chef o säga att ajg inte kan komma varken mån eller tis, vill verkligen bli 100% frisk nu innan jag anstränger mig nått vidare..

Buhu :(

Får inte ledigt i kväll så ska strax åka i väg o jobba ändå. Mår lite bättre efter att ha sovit 1h, känns skönt. Men är ändå inte alls på G för att jobba. Känns lite lättare att solen lyser ute o vi är två som börjar på en gång..
Hoppas det blir en relativt lugn kväll, vet dock redan nu att ajg inte blir kvar tills kl 02.30, åker hem när första kassan stänger.. måste se till att bli frisk så jag akn jobba under veckan också!

Nej off to work now..

Snälla låt mig bli frisk!

Jag är fortfarande sjuk. Om inte värre nu än typ igår. Känner mig inte alls bra i kroppen och det är bara massa synd om mig. Att jag var ute o gick i torsdags o sen jobbade i går kväll har knappast förbättrat mitt tillstånd. Men dum som jag är så akn jag inte bara ligga hemma o ta det lugnt.. tyvärr, sån är jag.

Tänkte jag skulle vara hemma från jobbet idag, men självklart är det ingen som kan jobba, o hälften av alla extra är bortresta. jag känner mig verkligen inte på humör för att åka i väg o jobba mellan 18.00 - 02.30 typ. Skulle verkligen, verkligen, verkligen vilja ligga hemma i soffan o försöka bli frisk.
Ska väll försöka göra allt för att få tag i nån som kan hoppa in istället för mig, kommer knappast vara så effektiv ikväll.

Liksom resterande nätter har denna varit fördjävlig. Haft hur ont i halsen som helst o huvudet känns bara stort o tungt. Tror dock min feber har gått över äntligen, men halsont är inge kul det heller..

Nu ska jag lägga mig i soffan försöka få tag i nån, annars vila upp mig för i kväll da..

image194

Jobbig natt

Ja usch ingen rolig natt alls. Vaknat flera gånger av att det varit sjukt varmt. haft fruktansvärt ont i haslen o varit riktigt snorig. Usch! Stackars mig. Vid 05.30 orkade jag inte mer utan gick upp o proppa i mgi massa Ipren.. tror det hjälpte mig lite iaf.
Vaknade inte förrens 10.30 vilket var underbart skönt jag som alltid vaknar vid 08.00. Snacka om att jag är sjuk. Åh, det är ju så synd om mig när jag är sjuk!

Nu ska jag strax åka till mormor o få lite mer medlidande.. Ringde nyss farmor o tala om vad synd det var om mig! ;)

Sjuk & massa synd om mig..

Men åh vad det är drygt o jobba när man är sjuk. Tänkte jag skulle få sluta kl 14.00 också så jag kunde åka hem o kurera mig, men icke. Fick vara kvar tills 17.00 dessutom plocka bort hela uteserveringen i kylan, inte varken kul eller bra. Men skönt när det vra gjort. Fick en trevlig överraskning när jag kom till bilen också.. nämligen en jävla böteslapp på 200:-. Kuk också tänkte jag som helt glöämt bort att tiden på bilen gått ut för längesen.. men sånt är livet. bara betala o vara glad :P

Åkte hem till Annicka o fick migt mat. Hunrig som satan. Sen enbart legat där o degat i soffan o halv sovit o försökt bli frisk, tills älsklingen kom med pizza till dem o kycklingrulle till mig. Nu ska jag strax slänga mig i sängen o hoppas på att jag mår bättre i morgon!

Fick även veta idag att jobbet på nöjes ej blir mitt. tråkigt som satan. Men var ganska införstod med det också, då ajg konkurerade med folk som jobbat med sånt en längre tid. Stephanie fick det inte heller, o vi ville ju jobba med varnn där så.. Aja bara ta nya tag! Hoppas det är två bra människor som fått jobbet iom att vi har ganska mkt kontakt med dem pga garderoben :)

Idol 2007

Började ju idag. redan fått många goda skartt o det var ändå bara prgram nr 1. Kul! Hoppas det är många roliga människor med i år så man får skratta mycket. Jobbigt dock att det går på samma tid som Top Model. Tur det finns inspelningsbar dvd..

Nyss sett på Will Smith's nya film där hans son är med också. Riktiogt bra film. "Jakten på lycka" tror jag den hette. Sov självklart vissa minuter men det jag såg var riktigt bra. Dock lite seg.

Nej nu måste jag sova, känner mig inge kry i kroppen alls, o ska i väg o jobba över lunchen i morgon. Sen vaknas det film dag förmodar jag..

Åh så jobbigt

Var riktigt inställd på att få vara ledig idag då det ändå var skit väder. Men fick ändå åka ned o jobba under lunchen, vilket resulterade i att ajg var kvar tills kl 19.00. Gjorde inget iofs. eftersom jag hade rätt kul med Jenny, men segt ändå när man är inställd på att sluta 14.00. Nej, jag ska inte gnälla, kändes dock lite drygt eftersom ajg känner att jag tyvärrr börjar bli sjuk. Halsont o feber är nog på G. jag vill verkligen inte! Har inte tid att vara sjuk just nu, det ahr ajg väll iofs. aldrig. Men har ju mig själv att skylla..

Var extra jobbigt allt i morse då älsklingen tagit min bil, o inte lämnad nycklarna till hans. Så när jag skulle bort till Annicka för att gå ut o gå, fick jag vackert gå även dit i regnet. Det var inte riktigt så uppskattat som en torr bil kunde varit. Men hade ju tur att det slutade regna när jag var halvvägs + att jag fick skjuts till jobbet sne så jag slapp gå eller åka buss :P

Födelsedags Firande

I går var ajg iväg o jobbade mellan 09.30 - 14.00. Mycket kall dag då jag jobbade ute i blöta skor till råga på allt. tappade byttan vi har glass-slevarna i rakt över mina fötter. Smart av mig. Var lagomt nöjd dnär kl slog 14.00 och jag fick gå hem.

Gick o köpte ett kort till Annicka eftersom vi skulle dit på lite middag. Hon fyllde ju år i går, Grattis! Mötte mamma o var med henne en snabb sväng in på banken, som blev en lång sväng eftersom bankens jäklans automater aldrig funkar när vi ska sätta in pengar.
Åkte hem o snabb duscha o iväg till Annicka. Hade tänkt offra mig att laga mat dagen till ära, men slutade snällt med att jag o älsklingen löste korsord o hon gjorde maten själv. Gott blev det iaf.
Självklart fick hon present också. Fotvård var vad vårat kort innehöll. Tror jag verkligen hon blev glad över. Hur gött låter inte det liksom? :P Hon mkt tjat om det också.
Var ut till dreas kusiner på kvällen, mysigt o se hur de bodde. Lekte med deras übersöta hund Salsa.

Blev ett trevligt "födelsedags firande" för svärmor, trots att älsklingen var tvungen på fotboll :(

image193

Sköna Söndag

Vaknade sent för en gångs skull. Inte klockan 08.00 som annars. Hade en riktigt skön söndag, med mest degande i soffan med pizza o film. Skulle se nya beck filmen vi gick o hyrde med hann som vanligt bara se halva filmen. Typiskt mig! Blev en promenad senare på kvällen, då det inte kändes helt nyttigt att bara ligga i soffan..

Lördags party

Firade ju Emski i lördags som fyllt 20år. Mycket trevlig kväll, med massa tjöt som vanligt o Top Model lekande osv. Haha. "Oh, you have a long neck häär!" Fint sagt! :P Aja lite svårt att förstå om man inte var med kanske..
Men efter emmas place drog vi vidare till Nöjes, där det var en hel del människor. Dans o tjo hela natten. hade riktigt kul. Strosade iväg med Malin direkt det stängde för att införskaffa två baguewtter, en till mgi o en till kusin. Vandra själv direkt tillbaka till nöjes för att få skjuts hem.. somna i soffan direkt.
Härlig utekväll! Mycket lyckad.

Oxhälja

Ja, det var ju Oxhälja i Filipstad nu under helgen. Så eftersom jag slapp jobba i lördags åkte jag och älsklingen med släkten upp dit. Gick där o strosa massa timmar. Blev inget speciellt inhandlat. Strumpor naturligtvis, men annars ingenting spec. Men det var mys att bara lalla runt där.. dokc ganska trångt, alltså mkt folk..

RSS 2.0