Sneakpeak

Vi bydde upp en liten studio här hemma i söndags så pappa fick ta våra dop/jul/familje-kort m.m. Resultaten får ni inte se än, men ett smakprov kommer här.








Elliot Diego Dali

Dubbeldop som sagt i lördags. Är så glad att vi valde Hammarökyrka som även pappa A är döpt i, den är så mysig. Mer personlig på nåt sätt.. kan ha att göra med att jag varit där en och annan gång, både i glädje och sorg. dopet gick kanon och efterfika med hela släkterna. Herregud så mycket presenter och pengar ungarna fick, tusen tusen tack till alla berörda! Dock saknades tjejen med vackraste magen och hennes A.


Vår älskade lilla Elliot Diego Dali ♥


Hur tänkte jag nu?

Istället för att ha en mysig dag med min son har ja spenderat dagen på jobbet. Vet inte riktigt hur jag tänkte igår när chefen ringde och frågade om jag kunde jobba. Snälla Johanna kan aldrig säga Nej, och lite extra klirr i kassan är ju aldrigg fel.
Men E har troligen inte saknat mgi värst när han spenderat dagen med sin mormor m.fl. Han kom faktiskt och hälsade på, om än sovandes.
Ja fick luncha med mannen, väldans uppskattat! Nåja, så illa var det inte att jobba.. mina kollegor gör att dagarna bara flyger iväg.

Avsluta dagen med en genomgång i gymmet tillsammans med Svärmor. Super skönt!

Cancerpinnar

Rökfri ett år. Grattis till mig själv!

Med ett leende på läpparna..

.. har vi gått jag och min man i ett år. Det är exakt ett år sedan idag som vi fick ett +. Med andra ord 365 dagar sen vi gick från två till tre ♥


Fullspäckat

Herregud vilken helg vi haft. Dubbeldop för våran E och hans tremänning, 30-års kalas, advents fika, fotografering och mer där till. Det är en väldigt trött familj som krupit upp tillsammans i soffan och strax säger god natt.

E myste gott i vagnen under shoppingen.

dsc03113 (MMS)

E myste gott i vagnen under shoppingen.


Spendera mera

Åh vilken härlig dag. E har liksom varje dag startat morgonen med världens största leende. Man kan inte bli annat än lycklig då. Tog mig en stund i solariet, fy fan va skönt!

Annars har vi spenderat dagen med farmorn på bergvik. Shopping till hela familjen då A kom ut och införskaffa sig nytt inför lördagen. E fick lite nytt och mamman som bara skulle med och titta fick en hel del :) Ingen av oss som klagade iallafall. E är så underbar att ha med sig på shopping, likt sin far tycker han det är rätt teåkigt och slöt sina vackra blå innan vi ens kom dit och valde att vakna ca 3 timmar senare. Han går då inte i mammas fotspår.. kanske bara är bra :P

Ett spinning/coreboll-pass hann vi med innan dagen var slut, göttigöttgött.


Massa bra

Frissan igår, fräsch i håret idag och toknöjd, än en gång en frisör som gör precis som jag vill. Nya produkter inhandlade, ordning och reda varje dag. Genomgång i gymmet idag, skönt för kroppen i morgon. Trasig resväska igår blev till helt annan idag, snygg om än inte rosa som den gamla. Nu vill jag resa så jag får använda den.. Och skulle ni mot allförmodan behöva en guide i NY tunnelbana, tveka inte att ringa!




Tusen tack snälla pappa!

Vi va ju och fotade i pappas studio i helgen. Pappa fixade snabbt fram två tavlor åt oss som pryder hemmet så fint, självklart på vår lilla älskling ♥ Tack snälla pappa! Längtar tills söndag då det ska bli fler. Kan inte få nog av alla fina bilder som togs.


Presenter

E's presenter från morbror och A samt mormor.




Dopförberedelser

Haft möte med prellen inför dopet på lördag. Vem som ska säga/göra vad och det känns bra att vi är väldigt lika i tänket och sättet jag, A, Kusin och D.

Passade på att bebismysa med alla tre, även den stora bebisen E. Våran E var inte riktigt på lekhumör dokc, han ansåg det trevligare att gallskrika en stund istället. Trevlig kömpis min son.

 

Som i Dustin reklamen

Har ni sett reklamen som Dustin kör nu på tv? Hursom, precis SÅ känns det med vår lille E. Han växer på tok för fort och snabbare än vi vet ordet av är han väl redo att flytta hemifrån, hemska tanke. Jag förstår numer hur mina föräldrar kännt och varför de fortfarande ibland väljer att behandla en som en 5-åring, med lite ironi och mycket kärlek förstås.

Vi va på BVC för vägning och mätning igår. Prinsen väger numer 6210gr och är 64cm. Helt enligt kurvorna. Fast längden är som alltid över medel. En lång ståtlig pöjk med andra ord, precis som pappa och mamma ♥


Underbara älskade bebis!


Firstdayoftheweek

Spenderat veckans första dag med frulle hos farmorn då E, träning och kvällsmys med mina pöjker. Måndagar brukar inte va så spännande men det är helt ok för min del.


En helg i Stockholm

Åkte till Stockholm i fredags med mina ♥ för att hälsa på min familj. Haft en skön helg med en massa mys, E har blivit bortskämd av morbror och A, massa presenter sen deras resa. Vi hämtade hem mormorn från utlandet vilket innebar mer presenter till E. Morfar passade på att fota E i hans studio, och vilka bilder det blev. Heeelt underbara!! Tack snälla pappa för både fotografering och korten vi fick inramade och förstorade ♥ Smälter när jag ser dem. Gammelfarmor va nog lyckligast av dem alla att få umgås med E, det va ju ett tagsedan sist.
Hann med en runda på stan och NK's julskyltning m.m innan vi åkte hemåt igen.

Skönt att komma bort, men lika skönt att komma hem igen.

E leker m Ginger, en av alla saker han fåt...

dsc03098 (MMS)

E leker m Ginger, en av alla saker han fått av morbror o A. Vi andra är glada att mormorn är hemma o inväntar mat. Hela familjen samlade!


E agerar fotomodell åt morfar :)

dsc03097 (MMS)

E agerar fotomodell åt morfar :)


På väg till sthlm. I västerås har de snö o...

dsc03094 (MMS)

På väg till sthlm. I västerås har de snö och elton är överlycklig :)


Älskade unge!

Haft en skön dag som enbart bestått av frulle hos gammelmormor C, soffhäng hos farmorn och Coreboll (som för övrigt va super bra mot vanligt) och nu slöar vi framför soffan. Precis så mycket om jag orkat med. Har också haft en helt underbart mysig unge idag. E har skrattat, lett och pratat hela dagen. Sånna här dagar är liksom nånting extra ♥  Min prins!


Så här har han sett ut hela dagen.

Allt möjligt

dsc03091 (MMS)

Det har vi hunnit med idag. En bebisträff hos en gammal kompis med hennes söta M. Haft vänner på besök som återigen skämmer bort lila E, tusen tack! Sen slängde vi in lite träning och kvällsmys i lite allt möjligt också. Fin dag!


Den sista droppen

Farmorn kom på frulle i morse och vi har haft en heldag med träning, stan osv. E har varit så snäll hela dagen (som vanligt iofs.) med alla "tanter" som tittat, gullat och berömt (Ja, jag är en väldigt stolt mamma ♥), men tillslut rann bägaren över även för den snällaste bebisen. Vi avslutade dagen med ett dopp i farmorns diskho, eller ja E iallafall innan vi tog med pappan och åkte hemåt.
Tusen tack snälla Linda för att du passade E, verkar inte gå nöd på nån av er ;)



Finn ett fel :p

dsc03090 (MMS)

Finn ett fel :p


Till salu!

Nu ligger E's mumin babygym och amningskudden ute på tradera. Har ingen användning för nått av dem. E gillar gymmet vi tog från mamma bättre så det här är bara ivägen, kudden var bara ploj!


Nån har somnat gott i mamma och pappas sän...

dsc03087 (MMS)

Nån har somnat gott i mamma och pappas säng, men vart ska vi sova?


Söckel

Tog mig till gymmet för ett spinningpass. Motivationen på noll men väl där på topp. Svettigt, kanske det som är meningen?
Nu ska det ses på ung och bortskämd så jag får skratta lite, behöver det känner jag. Sen är det ju allas våran favvo Maria på tv.

Bara vi två

Haft en underbar dag tillsammans med E (som alltid!), bara vi två ♥ Myste länge i sängen innan vi förflyttade oss ut i soffan för mer mys, lek i babygymmet och tränat legat på mage och rullat över på rygg. Tog en lång promenad i det härliga regnet. Tur att en av oss hade det gött iallafall, det är det viktigaste. Inga måsten eller planer överhuvudtaget bara tagit dagen som den kommit.




All I Need Is You

Tokigt bra låt!



Från mage till rygg

Vår lilla älskling har ju verkligen avskytt att ligga på mage. så fort vi lagt han så har han gallskrikit. Men den här veckan har vi inte gett oss. Han har fått gnälla lite och till slut så.. snacka om att han gjort stora framsteg på bara en vecka. Duktiga killen! Idag låg han på magen och vips så va han på rygg igen.. han rullade över på rygg helt själv. Man blir lika solt varje gång det lilla livet gör nånting nytt :) I fredags tog han till endast tummen i munnen också.. annars brukar det vara hela handen.



Älskade unge!

Punkt

Förbannad, sårad.. nej det finns inget ord som kan beskriva mer än B E S V I K E N.


Farsdag

Pappas dag idag, A's dag idag och alla andra pappors dag. Vi har myst extra mycket familjen. Har även ringt min pappa för att "gratta" eller vad man kallar det. Längtar tills helgen då vi får ses igen!


Njoykväll

Igår var det äntligen dags för Njoykvällen med Eliten - gymnasietjejerna ♥ Eftersom jag missade den förra året, då vi precis fått veta att vi väntade E, så var jag super taggad.
Malin körde järnet med oss med sitt afropass och jävlar så jobbigt. Träningsvärken är idag ett faktum! Lite mat och en dusch senare var vi på G. Avslutade kvällen på Blue Moon med div. folk. En riktigt bra kväll!!

Fick oss tydligen en släng av bygglovs Matte, precis som resterande av Blue Moon. Rätt rolig han som tror att alla känner igen honom, men åh nej, inte johanna! Min fråga blev.. Vem fan är han? Och snälla Malin talade glatt om de för han. Haha, Känns lite typiskt mig faktiskt ;)

Tack tjejer för en toppen kväll!!



Älskar mina nye "bajsat-ner-mig"-byxor.

Friday

Fredagen bestod av slappande, promenad för inköp av div nödvändigheter samt en härlig kväll med idol, våfflor, stor stryk i kort och godis med underbara vänner ♥ Självklart massa bebis prat då deras lille är beräknad om inte allt för länge :) E va så snäll och babblade som vanligt på när juryn sa nånting, godingen!


Söndags promenad - check! Den håriga fyrbe...

dsc03076 (MMS)

Söndags promenad - check! Den håriga fyrbente krabaten Elton är också med..


Vinterjackan

Idag kändes det äntligen ok att plocka fram vinterjackan. Jag har lite svårt för att börja använda den för tidigt, och idag var det nästan snudd på men tänkte att jag numer är trött på att frysa och har en förmåga att alltid dra på mig en förkylning ist, undrar varför? :P

Haft en heldag tillsammans med farmorn idag. Frullen serverad när vi kom och sen en promenad fram och tillbaka till stan i det underbara vädret. Lite små shopping och äckligaste lunchen. Pastasallad på Café Royal rekomenderas ej! E är så lätt att ha med sig, ligger sött i vagnen o tittar på alla lampor/tak tills han somnar. Mammas duktiga kille!

Intagit en röhet dusch och har nu krypit upp i soffan hos pappan. E har redan tagit natten, slitigt att va så liten, och erfter robinson vet jag en mamma som troligen gör samma sak.




Prassla med påsen va underhållande, en liten stund iallafall ;)

Bästa samtalet

Mammas ljuva stämma är den bästa ♥


Härliga flingor

Mys att vakna upp i morse till ett vitt täcke på backen och flingor som föll. Ännu mysigare att vakna upp bredvid E, som alltid. Jag och E tog en dag med min kusin samt shopping. En får unne sig när en ska ut för första gången på ett år. Med den här tjejligan kan det inte bli annat än toppen heller, längtar för det ska bli SÅ kul :)
Vi avslutade hemma hos mormor som (alltid!) snällt lagade godaste maten samt fika. ♥ E va så go och satt i babysittern och stor log hela tiden.

Spinning/core och en skrikande bebis fick avsluta kvällen. Tack och god natt!

Inte min dag alls!

Det mesta har gått emot mig idag, men det har slutat rätt bra ändå. En massa samtal som gjort mig förbannad men hoppas på att det ordnar upp sig snarast. Fått ut lite aggression iform av en runda i gymmet. Fasen så gött det är.. jag och min iPod, finns liksom ingenting mer då, underbart!

Men som sagt avslutade dagen på topp tillsammans med bästa vänner, kladdkaka, lilla älsklingen och en underbar sambo. Vad mycket mer kan jag begära? Älskade ni ♥

Jävla gnäll om snön också. Jag anser det mysigt om än lite små tråkigt att det för med sig kylan. Men för fan på med vinterjackan så är det ok sen. Tyvärr är det sånna här dagar jag verkligen ångrar vi byggde dusch ist för att behålla badet. Kan tänkas bli en tripp hem till mamma under veckan för att bara ligga och njuuuta av varmt vatten och ensamhet. Att få andas in en dos mamma på köpet är inte helt fel. Om jag saknar henne.. JA!


Stora killen

Säger som alltid, Herregud!! E är redan tre månader. Vart fan var de tagit vägen? Vår lill plutt är inte liten längre (åh jo, det kommer han alltid vara!) men liksom redan tre månader, sjukt vad fort tiden går. Vi älskar honom mer och mer för varje dag som går.. om det ens är möjligt att älska han mer än vi redan gör.
Världens åttonde underverk! ♥


Jag verkligen älskar den här bilden, trots att E inte var alls kry. Men hur vackra är de inte mina killar?

Badminton

Det största idag va en badminton match mot mannen. Jag förlorade men vinner i slutändan ändå, det vet vi. Skönt att inte behöva tänka, bara vara Johanna och A, egentid. Fast de enda vi prata om var E, blir liksom så per automatik! Skönt med annan form av träning hursom.

Äntligen kom korten till väggen också, så i morgon hoppas jag hinna sätta upp dem, ska bara välja ut vilka som ska upp och ej samt hur, det kommer bli de svåraste.

Halloween helgen

Helgen har bestått av jobb, Idol, mys, kyrkogård och kärt besök av kära Emma och Josse :) Besökte gymmet också, inte allt för ofta det händer en söndag direkt.




Tänk vad fjantiga vi är jag och min mamma....

Tänk vad fjantiga vi är jag och min mamma. Idag åker hon till utlandet o göttar sig i två veckor och jag unnar henne det mer än någon annan! Visst är jag avis, vem är inte det? Men vi kan verkligen inte efter alla dessa år säga hej då inför en resa eller dyl, om så bara för en vecka utan att börja gråta nån av oss. Hur bra var det att hon kom in på jobbet förut o sa hej då? Med tårfyllda ögon skiljs vi åt.. Kommer förmodligen alltid vara så fjantiga. Tänk sen bara vad stor E ska vara när du kommer hem :) saknar dig sedan o längtar tills vi kommer upp till stockholm om två veckor för att hälsa på familjen o hämta dig! Ha en toppen semester och njut. Vi älskar dig världens bästa mamma!


Draken Elliot

Bara pojken Peter som saknas, det är faktiskt efter den boken/filmen han fått namnet. Huuur söt får man bli? Våran älskling ♥







Shopping

Blev en runda i gymmet på fm. Jag och alla 65+, men trevliga sådana och tur det när Johanna får total hjärnsläpp och helt glömmer hur man gör. Fick mig ett gott skratt iallafall, haha! E fick mysa med mormorn och Elton under tiden.

Tog med familjen och mormorn till Bergvik för mat och shopping. Vi fick oss nånting allihop, tom min man. E fick nye fina kläder inför dopet hans pappa valde ut, kommer bli så tjusigt (om det nu går att bli vackrare!?).

Kvällen har vi spenderat på folvet lekandes och filmandes med E. Idol såklart och vanlige fredagsmyset.




A tyckte vi skulle investera i skor ändå, men inga asics. Ni ser förmodligen vems som är vems :P


Bla, bla, bla

Tog regäl sovmorgon i morse och E har sovit mellan 22-09, då jag fick väcka honom. Trött unge? Skönt att han sover gott! En lång promenad med kusinen och tremänningen i det underbara vädret.

A slutade tidigt idag så efter BVC blev det en fika hos gammelmormorn och mys med mormorn.. nu ska jag slänga i mig käk för att sen bege mig mot Coreboll.

Vaccination

Älskade lilla ungen fick första vaccinationen idag. En i VARJE ben. OM det var synd om honom. Tack pappan för att du följde med och höll i, själv valde jag att titta bort (ja, E är den modigaste i familjen!) men fick snabbt trösta. Hursom var han jätteduktig prinsen. Skönaste var gapskrattet han la av två gånger emot BM innan sprutorna togs.
Passade på att väga och klimpen väger nu mer 5765gr rent guld ;)


Äntligen har ahn börjat upptäcka att babygymmet är roligt.

Hulken

Efter genomgång i gymmet idag känner jag mig som hulken. Efter ett spinning/core pass på det också är jag dokc inte lika kaxig. Nu känner jag mig mer om en 80-åring, men en nöjd sådan.

Får se om det hinns mer nu när tiderna är mer fria. Mycket om händer i träningsväg just nu och det passar mig ypperligt med en liten man i huset ;)


Längtar tills våran och de här kan plockas fram igen. Saknat dem sjukt mycket i år!

Sådan mor sådan son

Börjar se likheterna mellan mig och E mer och mer.

En liten Johanna för ca 23år sedan.


Att ge är kul, men i det här fallet är att få kuligare ;)

Veckan fortsätter som tidigare. Börjar nog bli rätt bekväm med att inte ha fullspäckade dagar som förr, utan hinna njuta lite av "ledigheten" och framför allt inte flänga fram och tillbaka med E. Har iallafall fått en del gjort hemma idag och tom tyckt det varit helt OK, jag som annars avskyr't.

Idag gav vi tillbaka genom att bjuda farmorn på lunch. Eftersom fantasin och orken flödade avancerade jag med kycklingsallad, men fan det är mat det också. En vacker dag, en vacker dag...


Bodycombat

Lekte karate kid och kände mig lika dum idag som sist, men vad gör det? Det är ju super kul och jobbigt som satan, samt mycket lättare när man kört det en gång och kan hänga med lite mer. Fick mig många goda skratta idag iallafall.. från början var vi tre, efter 15 min var vi två och efter 20 var jag själv.. haha! Jaja det var underhållande under de 15 minuterna iallafall.. tack för det ;) Tur det var en drös med andra där också.


Vi kör på samma stil idag som igår, slappa...

dsc03026 (MMS)

Vi kör på samma stil idag som igår, slappandes i soffan, med undantaget att vi klivit ur pyjamasen och tagit oss en promenad i regnet hem till farmorn för lite bortskämdhet... i vanlig ordning!


Pensionärsjävlar. Vilket jävla program. Ma...

dsc03021 (MMS)

Pensionärsjävlar. Vilket jävla program. Man får sig ett X antal skratt!


iForm

Spinnat med Per idag. I morgon ska jag leka karate kid igen..


Medans pappan jobbar göttar vi oss med täc...

dsc03020 (MMS)

Medans pappan jobbar göttar vi oss med täcke och kudde i soffan fortfarande iförda pyjamas.. Ska rycka upp oss snart för en lång promenad.


RSS 2.0