50% mellan 10 - 12

Eftersom BikBok hade valt att köra på det idag tog jag med mamma ned idag igen. Eftersom hon inte igår kunde avgöra vilken färg hon ville ha på sin tunika blev det en av varje, lika bra eller?
Jag själv fick en tröja som ser exakt ut som MC jackan fast den är i tyg. Ah precis en sån alla köpte förra året utom jag, för då gillade ja dem ej. En svart flätat skärp fick jag av mammi också. Tack!

Nyss kommit "hem" från mormor nu. Ska vila i soffan tills jag börjar jobba kl 18. Tråkigt då det är strålande sol och riktigt gött väder ute nu ju. Men jag känner att min kropp är på G att säga ifrån och bli sjuk nu igen. Har varken tid eller lust till det, så försöker vila så mycket jag kan.

MC jackan från HM

Vet ni? De har faktiskt fått in årets hittills mest omtalade skinnjacka igen på H&M i karlstad. Nämligen MC jackan. Jag som kollat på den länge, men sen bestämde mig för att jag inte vill ah den pga att hela sverige har en. Men vet ni.. igår föll ja.. den hängde där så snygg i strl 36 och jag kunde inte låta bli.. tills jag provade den. Herregud vilken ful jacka på.. skit snygg på allt och alla men inte på mig. Så för en gångs skulle blev jag riktigt glad när det visade sig vara så..


Så nu slipper jag ha ångest mer över den här även om den är grymt snygg!

En Fredag senare

Efter att ha jobbat (mesta dels klantat mig) mellan 06 - 13 igår gick jag in till stan för att möta upp mamma och hennes vän. Lite strosande och shopping i form av ett par jeans och två t-shirtar, på stan och helt plötsligt var kl 17. Hann enbart hem för att hämta bilen och byta om sne var det bara att bege sig till nästa jobb17.30. Vilken kväll. Längesen jag skrattade så mycket.. men när det är studenter inblandade kan det bara inte bli annat än kul ;P Haha. Fick se och höra ett och annat roligt..
Plockade upp mannen inatt och begav oss mot svärmor där vi bosatt oss i helgen för att passa kissen :)


 
Jeans coh T-shirt som fick följa med hem igår :)

Vilken jäkla dag

Vilken skön dag jag haft på jobbet. 11 - 20.15 gick hur fort som helst, jag som tänkt mig en seeg dag.
Varit en riktigt händelserik dag, allt ifrån en göbbe som drog alla "blatar" över en kant och gjorde mig riktigt irriterad till en alkohliserad kärring som skällade ut mig för att jag vägrade öppna hennes öl, HALLÅ hon var ju faktiskt hemlös. Hade jag bestämt och inte Per tagit hand om henne hade jag ringt Polisen eller bett henne dragit personligen. Helt jävla psyko. Stackars resten av våra kunder som fick höra henne skrika och gapa flera gånger..
Men det är detta jag gillar med butik, det händer alltid saker :)

Nu är det läggdags, ska in och jobba 06 - 13 i morgon åt Per, sen är det Nöjes 17.30 som gäller. Måste där emellan hinna träffa Lovisa som flyttar till Sthlm på Lördag :( Kommer sakna dig fisen!! Tur det bara är 1år :)




På Landet

Det var riktigt mysigt idag "ute på landet". Allt var så himla tyst och skönt. Tror mormor trivs enormt bra även ombara för några dagar. Massa god fika och tölande. Gos med deras ena katt som såg nästan på pricken ut som svärmors, fast denna hade Leopard öron, alltså små söta toffsar på öronen som jag glömde fota. Ni får hålla tillgodo med den söta, men farliga (ja är man halvt rädd så är man) hästen.

Att jobba gick otroligt fort idag, och har fått mer tider v.10-11. Skönt att veta lite vad som kommer framöver :)
Nu ska jag krypa ned i sängen efter en varm dusch, det är kallt på jobbet och man blir aldrig varm efter man kommer därifrån utan en dusch.


Rise and Shine

Så var det onsdag morgon och en halv vecka har snart gått, inte förvånad.. tiden bara flyger iväg.

Jag ska strax hoppa ur sängen, vilket inte lockar alls om man kollar ut i det gråa milda vädret, slänga å mig kläder och försöka få i mig frukost. Moster kommer ju och hämtar upp min inom en timme.
Måste slänga ned arbetskläderna också eftersom de får skjutsa mig direkt till jobbet sen.

Ha en bra dag eller så..

Tomorrow

Ska jag jobba. 12.45 - 20.15. Skönt att göra nånting. Okej inte varit direkt mycket "arbetslös" sen jag slutade på ONOFF, men ändå.

Min moster ringde förrut och de ska åka ut till mormor (läs kusinerna) i morgon och undra om jag ville med. Hey varför inte.. inge bättre för mgi på förmiddagen och hinner inte träna innan jag börjar jobba heller så. Dock blir det en liten stund bara då eftersom jag måste tillbaka in till stan för att jobba. Men min Nikon D80 ska få se dagsljuset för första gången på länge då. Får se om det blir nånting att ha.


Bästa presenten någonsin!!

Slumdog Millionaire

Storhandling kan man lugnt säga at det blev, sjukt skönt när kylen och frysen är välfyllda igen. Försökte mig på ett recept min vän Emma lagt ut på sin blogg. Absolut enkelt och helt ok. En stor sallad bredvid gjorde susen. Gjorde oss även en varsin semla, men de står i kylen ännu då vi blev proppmätta. Ska jag erkänna så åkte chipsen och dippen fram ist.

Har sett på Slumdog Millionaire nu. Shit vilken bra film. Den förtjänade verkligen alla Oscars den fick. Man får tårar i ögonen pga ilska, medlidande och all drama som är. Rekommenderar alla att se den! Man sitter på helspänn igenom hela filmen.


Underbara och söta Jamal..

Fotografering

Om jag hade haft bilen hemma nu skulle jag åkt till mormor som är hos mina kusiner och passar deras djur (eftersom de grisarna åkte till Egypten inatt) och fotat lite. Känns tyvärr som att ta buss är inte ett alternativ då jag inte har en aning om vilken buss som går dit, det är en bit bort och jag hittar bara med bil. Synd, för det hade varit väldigt kul annars speciellt när det varit så fint väder.. De bor väldigt fint, trots att det är i skogen, men så där riktigt "bondeliv" som jag vill kalla det. Men nu mernar jag inte på en stor bondgård med massa kor osv., utan de mer husdjur om man säger.. som typ hästar. Haha!
Hursom det blir inge med de, får ist vackert sitta och invänta mannen och sen blir det storhandling. Skönt att få hem allt som stått på listan så länge men ingen va oss orkat riktigt tagit tag i.


Detta är ej deras häst, den här söta bor vi "granne" med.. alltså 4-H gården.

Nya ägor

Vilket härligt väder det blev ute. Slängde iPoden i öronen och tog mig en promenad till Bergvik för att spana in jeansen. Beslutade mig dock att jag inte vill ha dem då de liknar mina andra jag köpte i GBG för ett tagsedan. Ist kom jag däärifrån med ett par svarta jeans leggins och en svart kjol.

En snabbis inne på Maxi och Obs hanns med, bokrea. Fick allt med mig lite böcker som jag tror är rätt bra. En av den är Nicole Richies, jag vet att den är gamal, men inte haft något behov av att läsa den ännu..



 

Fettisdagen

Åh, idag är det ju semledagen, som jag kallar den. Har ätit en semla i år redan och är trött på dem. Men får offra mig att äta en ändå. Ska nog knalla ned till jobbet och köpa grejer så jag kan göra dem själv för en gångs skull :)

Annars blir nog dagen rätt lugn, inte klivit ur sängen ännu men tänkte göra det snart. En sväng till Bageriet för fräska tekakor kanske, inte helt fel. Måste fixa arbetsgivarintyg sen också, samt en snabbis till Bergvik, spanat in ett par råsnygga jeans jag vill ha. Ovanligt?


Så här ska de se ut med mycket grädde ;)


Grattis Ingela

Idag fyller min kusin Ingela 24år. Grattis och hoppas du får en super bra dag! :)

Inventering

Gårdagen bestod av träning på lunchen sen hann jag inte med så mycket mer då det var inventering som skulle göras. Började kl 16.00 och fick plocka iordning världens jävligaste bord. Snacka om att tålamodet tog slut :P
Men tillslut var klockan 20 och vi kunde stnga butik och sätta igång. Tiden gick väldigt fort för vi var klara 01.30 med allt och jag trodde klockan typ bara var 00.00 då eller nått. Hursom är det bra pengar och rätt harmoniskt att g med iPoden i öronen och räkna :)


Tvättmaskinen är en bra uppfinning

Åh vad jag sådan här dagar, och kanske alltid, är taksam för att vi fick en tvättmaskin i julklapp av mamma och pappa för nått år sedan. Den är den absolut bästa elprylen vi ägar, enligt mig. Hatar att dela maskin med massa andra, passa tider och behöva springa fram och tillbaka. Nej tacka vet jag våran :) Mest är det nog för att vi inte får tvätta på söndagar i våran i källaren, och det här är väll dagen vi tvättar allra mest på.. då har man nästan alltid tid.

En riktigt skön söndag idag. Vi har tvättat massa, lagat mat hemma igen, annars är ju pizza en klassiker hos oss på söndagar, sängarna är nybäddade och fräscha igen, underbart! Nu är det bara promenaden som skulle ebhövas, men jag hinner faktiskt inte.. ska iväg bara mannen kommer hem ju ;P (dålig ursäkt!) Får ta igen det till veckan ist.


Bild
Den här maskinen är ju as tuff, vilken smart idé. (Läs nedan)

Med Titan lägger du in hela tvättkorgen

Titan har en unik löstagbar tvättkorg och -trumma i plast som kommer att förändra din syn på tvätt för alltid. Maskinen är enklare att fylla och tömma genom den stora luckan och den flexibla tvättkorgen. Sortera tvätt i olika korgar efter färger och/eller tvättemperatur.

Mer gamla godingar




En torso

Efterosm jag inte fick några nya skor fick det ist. bli en ny söt klänning från Gina. Jag är ingen jätte sommarklännings människa, men den här fullkomligt föll jag för. Tror det stod Johanna på den om jag ska vara ärlig.. vi får väll se närmare sommaren sen :) Hursom är jag glad över den, enda som stör mig är att dne är lite lite stor runt magen.. men kanske bara gött i sommar när det ska grillas osv? ;)  Vill iallafall ha sommar nu!



Ni får ursäkta den snygga Torson ;P

God Morgon Columbus

När vi ändå är inne på massa musik. Jag hittade den, kom på vad den hette.. Wiihoo! Som jag frågade ALLA på jobbet igår men ingen kom på vad just låten hette. Jag är glad, för den är bra!



Nya Skor

Skulle behöva bege mig ut till Bergvik och Stadium för att höra om mina skor. Har inte haft dem mer än 2 år tror jag men de har släppt från sömarna, så ska dte väl ändå inte bli? Det är trots allt mina favvo joggingskor.
Älsklingen fick ju nya fotbollsskot när hans släppt. Hoppas kan man alltid göra, letar jag finner jag nog tom kvittot, vem vet.



Update: Jag fick inga nya skor, tyvärr ska de tydligen bara hålla 1-2år. Lite sjukt, men så är det. Får väll älska dem ändå ;)

Kära vänner

Ikväll ska jag ivg och umgås med tjejgänget "nr 2" kanske man kan säga. Alltså brudarna från gymnasiet. Ses inte allt för ofta då en del befinner sig i andra städer, eller så kommer det alltid nånting emellan när man väl ska ses. Men i kväll så hoppas jag vi lyckas skrammla ihop oss :) Fram tills dess blir det soffläge en sväng sen en lång promenad ute i snön.



En del av ligan iaf. :)

Passerande Helg

Fredags kvällen bestod ju av jobb. Rätt lugnt och harmoniskt, men det var nog en bra spelning.
Igår tog vi det lugnt hemma i soffan hela dagen, snön vräkte ned och man fick väll ngen större lust att gå utan för dörren. Men eftersom det var kalas på em åkte vi hem till min kusin för tårta osv. Bus med lilla Emelie, som alltid. Finns ingen gosigare onge! Tyvärr var jag tvungen att kila ned till jobbet och öppna upp..
Kvällen följde sen som alltid på lördagar.. dock väldigt lugnt. Alltid lika skönt när vi får släcka och gå hem..


Nostalgi

Jag älskar gamla goá låtar som man lyssnade på när man var liten, speciellt svenska :)










Dance With Somebody

Ingen har väll undgått Mando Diaos - Dance With Somebody? Det är kärlek till låten.


Three Floors Down

Gillar låten men inte snubben.


Glada nyheter

Idag fick jag ett mail att jag ska på intervju inom en snart framtid. Ett jobb som återigen inte alls vet om jag vill men skulle nog trivas väldigt bra inom det jag sökt. Det återstår att se.. hursom är det bara sommarjobb.

Fick glada nyheter då jag va in på mitt gamla jobb, eller nyheter jag redan visste om. Min chef frågade om jag fortfarande är intresserad av 10% och visst det är absolut ingenting, men det jag vill är ju som sagt att hålla en fot lvar och kontakten. Sen även sommarjobb som är helt säkrat bara jag vill och inget annat dyker upp.. isf. blir det ju lika mkt jobb som i sommras, kul. Men det beror ju helt på hur dte blir med det andra jag sökt.

Men först får vi se vad framtiden utvisar. Vet en som måste börja skriva på sin ansökan till skolan iaf. Tror den ska vara inne om en månad om jag inte minns helt fel. I höst kanske jag är en pluggis igen, vem vet? :) Tror faktiskt jag är redo för att sätta mig i skolbänken igen, speciellt med tanke på att det bara är i två år. Men det återstår att se..


Backyard Babies

Känns som att dagar när jag jobbar kväll/natt bara är en lång väntan på att få åka dit och börja. Men det är det värt, alltid skönt att vara leidg på dagen och jobba på kvällen. Tråkigt bara att aldrig vara hemma med mannen en fredag eller Lördags kväll, men det kommer väll det med.

Hursom ikväll är det Backyard Babies som har spelning. Inte min musik smak, men hoppas det blir en hel del folk. Kan tänkas bli så med tanke på föregående spelningar de haft hos oss. Skönt att slippa jobba själv utan vi är förhoppningsvis full styrka.
Ska vila en stund nu innan jag börjar, pussa på mannen så han inte blir för ledsen över att åter en kväll behöva vara hemma själv ;)


Off to work

Nu är jag pigg igen. Har tränat, duschat och fått i mig mat. Hunnit med att hämta mannen igen och ska inom en timme bege mig till jobbet. Ska bli kul idag eftersom vi börjat md lite receptions jobb också, inte bara garderob. Vilket innebär att jag ska lära mig bokningssystemet och det kommer förhoppningsvis finnas mer att göra under annars "tomma" stunderna. Att jag får tillgång till en dator är ju inte heller fel då det aldrig funkar med det trådlösa annars..

Måste komma ihåg att be om ett arbetsgivarintyg till, parkeringstillstånd och en egen nyckel så man slipper leta efter den hela tiden. Viktigt viktigt, men det har jag hunnit glömma innan jag ens kommer dit, känner mig.

Have a nice day!

Spinning

Nu måste jag faktiskt slänga på mig kläderna för att bege mig till spinningen. Träningsverk i låren som heter duga fortfarande men trotsar den idag igen.

Resten av dagen blir nog rätt lugnt, fick gå up 06.30 för att skjutsa mannen till jobbet och senare ska jag iväg och jobba. Kuliga dagar, not.

Hej svejs!

Träning

Efter att ha varit till mitt gamla jobb och hämtat lite grejer åkte jag till mormor och fick mig lunch. Fick avreagera mig lite hos henne på a-kassan. Rent ut sagt förjävligt!! Men så är det.

Hursom blev det inget umgås med mamma idag då hon fick jobba över, utan jag åkte hem och njöt av soffan ist. 20 min innan kvällens spinning & Core kom jag på att jag inte alls orkade ligga i soffan hela kvällen, utan trotsade träningsverken och åkte iväg. Hon som hade det var bra, aldrig varit på hennes pass och det var riktigt motiverande. Sista låten på Coren trodde jag inte jag skulle palla, jobbig. Men nu när jag åter sitter i soffan känns det underbart, ångrar inte en sekund att jag åkte.

Nu blir det Efterlyst följt av DH, sen sova. Spännande dag?

Utvilad

Nu kan jag ta tag i denna dagen på riktigt igen. Efter 12 timmars sömn känner jag mig riktigt utvilad. Det är underbart att lyckas somna innan 22 på kvällen, om det kunde vara oftare.

Så vad händer idag då? Tror jag ska umgås med mamma bara hon slutar, längesen jag såg henne nu. Tänkte pumpa igen, men med tanke på att jag knappt tog mig ur sängen pga träningsverk känns det mest som en dålig idé, får vila en dag iaf.

Ha en trevlig onsdag i det gråa trista vädret!


Skönt att det var jag som idag fick ligga kvar och götta mig, det är rättvist :P

Låt mig sova

Fy vilken pina det vat att kliva ur sängen 05.00 i morse. Men har sovit riktigt skönt innan det eftersom jag somnade tidigt igår. Enda gången jag vaknade i natt var 04.44, men det var 16 minuter för tidigt för att kliva upp då.
Rogivande det var på jobbet. not. Eller kul, men det var jobbigt. Lite mer arbete än vi tänkt men det löste sig. Jobbigt mest att vi greja med frysarna, vilket innebar att dte var jäligt kallt.

Åkte till Ams för informations möte så jag slipper dte på Tors. det gjorde mig bara förbannad. Vilka gullpuckon. Kan inte förstå hur de resonerar på varken Ams eller a-kassan. Måste till sist nämnda i morgon för att ifråga sätta en massa! Ska bli kul att få veta vad som verkligen gälller och hur allt ligger till.

Svärmor bjöd på lunch och dte tackar man inte nej till. Efter det blev det pump idag igen, med träningsverk var det ett riktigt jobbigt pass, men som alltid gött.

Nu blir det att somna till Desperata husfruar, är något trött just nu. Ska bli skönt att slippa kliva ur sängen så tidigt i morgon utan ska verkligen stänga av allt vad telefoner och klockor heter så jag vaknar av mig själv, förmodligen vid 08 som alltid.

Charter hjältar

Åh vad sugen man blir på att bara ta en resa till värmen när man ser på program som Semester Svenskar Och Charter Hjältar. Självklart ligger det en liten baktanke i att sända programmen mitt i vintern, absolut. Men de lyckas nog med väldigt många. Att Charter Hjältar är på GC gör inte saken bättre. Några av mina absolut bästa semestrar har ju spenderats där med den glada ligan ;)




Så var det ny vecka

Började veckan som sagt med jobb kl 06.00. Som Anna säger ta det nån timme innan man är människa på riktigt. Men dagen ha ri övrigt gått fort och kl 14 fick jag lalla hemåt. Däcka i soffan direkt jag kom innanför dörren efter en härlig promenad hem. Men det varade inte länge för svärmor ringde så jag begav mig ut i kylan för en ny promenad dit ist.
Bodypump stod på schemat nu på kvällen och inte bara frö oss utan för många andra. Fullt i salen, kul.

Nu är det jag som ska slänga mig i sängen och somna fort (förhoppningsvis). Sover ju så jäkla dåligt när jag börja tidigt, rädd för at försova mig. Och i morgon börjar jag kl 05.30. Men det är bara 4 timmar, sen ska jag bege mig till ams och kolla om jag får vara med på mötet i morogn ist. för på tors. Skulle vara supe gött.

Natti Natti!

Underbara söndag

Vilken underbar söndag. Efter en riktigt riktigt lång sovmorgon och frukost tog vi en lång promenad ute i det strålande vädret. Att jag inte var ett dugg bakis gjorde mitt uppvaknande underbart. Avslutade promenaden med att handla med lite mat hem för att kunna göra Wok nu på kvällen. Blev gör mumsigt och matlådan tills i morgon är klar, skönt.
Nu är det Beck - Gamen sen är det sussa som gäller. Börjar 06 till morgonen, inte fullt lika underbart.



Jäkla sega blogg.se!!

Gårdagens utgång

Eftersom jag tagit ledigt den här helgen (läs lördagen) så fick det bli en utgång. Efter massa stress då älsklingen ringde Svärmor så hon agerade taxi åt oss var det skönt att få slå ned arslet i Emmas soffa. 
Lite firande av att Jonna fyllt år kombinerat med att Emma flyttat. Synd bara att Johanna jobbade och Sara ej är hemma. Saknade er båda.
Hursom var det en trevlig kväll med melodifestivalen, massa tjejsnack osv som avslutades inne på BMB. (Tack söta Joanna!) Om jag bara hade hållt mig till en sak hade kvällen blivit bättre, men så går det lär jag inte vill lyssna på kroppen.
En bagge när vi kom ut och sen kom snälla mamma och hämtade upp mig så jag fick komma hem. Frös regält mkt.
Tack tjejer för en trevlig kväll! :)


Hjärtedagen

Alla hjärtans dag igår. Vi "firade" dagen romantiskt nog ute på Bergvik med en gourmet middag på MC. Skulle egentligen bara till bolaget och köpa nya hanskar till mannen i ♥-present. Men kom därifrån utan och ist. blev det lite strosande och mys.

Vi kände likt många andra att dagen inte är någo speciellt utan att man ska upskatta varandra året om, och det är mer en Johanna och Andreas-grej än en dag om året. 

 

Fredagen den 13:e

Men tanke på fredagens datum och dag var det en hel tok dga ändå. Jag hade inte värst mycket otur. Träningen gick bra, dagen var bra med massa kollande på möbler, fick först ett roligt samtal som följdes av ett negativ svar på kvällen. Men andra ord jag fick inte jobbet jag varit på intervju för. Men som sagt jag sörjer inte. Jag kom långt och det var det jag ville veta. Fått en erfarenhet mer och det känns bra. Men som alltid är det ju trist att få ett Nej, men den här gången känns det bra.. faktiskt.

Kvällen blev det en snabbis till Emski innan det var dags att avsluta fredagen på jobbet. Spelning i vanlig ordning, men ingen bra sådan enligt mig. Mycket folk och bra stämning men musiken var väll inte riktigt i min smak. Kul att se tjejerna på jobbet igen iaf.


En biokväll igen

Efter att fått snyltat mat hos Svärmor, varit och tittat på mycket snygga billiga lampor var det dags att ta en biokväll igen. Idag fick Svärmor och Peter previlegiet att följa med, trevligt :)  Såg Valkyria. Den var inte riktigt som jag tänkt mig, men att den är baserad på en verklig händelse gör den ruskigt bra. Jag tycker ju iofs. allt som handlar om andra världskriget är bra så. Rekomenderas alla att se.


Och så var andra intervjun avklarad

Klarat av andra intervjun idag. Det känns bättre och bättre, och denna intervju var lika kul. Det känns bra och mina föräldrar har lärt mig att lita på min magkänsla, den brukar ha rätt. Även denna gången skulle de höra av sig så fort som möjligt, så vi får se :)
Har tänkt (och blivit övertalad) över det hela. Det är trots allt ett fast jobb och det är värt att testa. Bara en provanställning så känns det inte rätt kan jag lika gärna sluta bara. Vill inte tänka negativt för är verkligen jätte positivt överraskad, det trodde jag aldrig.

Men som sagt vi får se hur det hela kommer att sluta.


Jävla ams!

Helvete vad sur jag blev på arbetsförmedlingen idag. När jag var där och skrev in mig i förra veckan fick jag informationen att jag skulle få träffa en handläggare idag. Väl på ams satt jag så fint och väntade tills jag hör en tjej bakom mig fråga samma sak som jag undrade, Vart var hennes handläggare?
Hursom då visade det sig att vi båda två skulle varit med på nått jäkla informations möte och inte alls träffa en handläggare som de sagt till oss. Sur som satan fick jag istället skälla ut en gubbe, få en ny tid för mötet och detta innebär att jag måste dit igen pga att de inte kan ge ut rätt information. Tack för den!

Tillråga på allt kunde de om jag inte kommit idag gjort så jag blivit avstängd från a-kassan pga at de skrivit upp mig fel i sin dator. Där stod det att jag skulle varit där i Tis på ena stället och idag på andra. Bra koll de har?

Nej för tusan, förlåt, men låt de som jobbar på ams bli arbetslösa ist. de fyller ingen vettig funktion ändå!

Tack Emma för att jag fick avreagera mig hos dig en stund :)

Intervju nr 2

Efter att ha varit på en intervju igår skulle de ju återkomma under veckan. Redan idag fick jag ett samtal där de vill ha mig till en intervju till. Så redan i morgon ska jag träffa dem igen för en personlig intervju. Ska bli kul men som sgat vet fortfarande inte vad jag vill.. det återstår att se. Är ju inget säkert iofs. att jag ens får det bara för jag ska på ytterligare en intervju, men det är ju alltid kul. Med andra ord gjorde jag ett bra intryck igår och utmärkte mig. Det jag strävade efter!


Men innan är det möte på AMS som gäller. Spännande? Oh nej!


Vad är att ta det lugnt?

Dagen har gått i ett som vanligt. Träning som var efterlängtad. Ju mer ledig jag är dessto mindre tränar jag tydligen. Måste ändra på det för jag mår så bra av att få åka iväg och träna och somnar underbart på kvällen.

Sen blev det en sväng till Bergvik med Svärmor. Ny träningskläder skulle införskaffas. Med hem kom ett par slimmade tights. Bästa träningsbyxerna jag ägt. Även om inte dessa var lika snygga som de jag redan har. Haha!

Kvällen har spenderats på Bio med mamma, mostrar och Mormor. Efter herrans massa krångel på MC kom vi äntligen in på bion. Seven Pounds med Will Smith. Helt okej film men seg, händ eingenting förens i slutet och då fattade man vad allt handlat om. Vi skulle sett en annna men den hade inte haft premiär ännu, smarta moster :P

(Johanna att jag skulle följt med er idag hade jag totalt glömt bort! Sorry. Hoppas ni klara er ändå ;) Ringer i morgon!)


Hemma igen

Både mannen och jag har entrat dörren igen. Skönt att ha han hemma även om vi bara är. Känns tryggare och jag vet en som kommer sova underbart i natt och slipper vakna 4-5 ggr.

Intervjun gick bra. Kul med gruppintervju och disskutioner. Jag som alltid ska säga vad jag tycker och tänker. Har fått en annan syn på företaget men vet inte riktigt ändå. Vi får se hur det hela kommer att bli. Skulle få svar under veckan om vi får komma på ytterligare intervju eller ej. Sörjer inte om jag inte gör't men som sagt alltid kul att se hur lång man kommer.

Nu ska det fixas mat, sen blir det myskväll.

Sommar Tack!

 

Sommar'n är mer än Välkommen nu! :)

Älskade mannen

Idag kommer han hem efter två dagar i gnällbältet (örebro). Ska bli skönt att ha han hemma igen, även om sängen varit otroligt skön och extra stor. Men det är alltid gosigare att få krypa ned bredvid den man älskar och kura ihop sig. ♥


Anställningsintervju

Idag ska jag på anställningsintervju. För vad får ni inte veta för jag vill egentligen inte ens ha jobbet :P Haha! Men har jag sökt får jag pallra mig dit och se hur det går. Alltid kul att se vad långt man kommer :)

Mums

Jag skulle lätt kunna leva på smörgås om de såg ut såhär :)

 

En outfit

Ja ni såg det i tigare inlägg, men så här har jag sett ut idag. Älskar legginsen från Gina. Sen äre min ny T-shirt från Cubus, Mammas stövlar från Scorett och Svart lång tröja från Paris. Nu vet ni det!



Den skitiga spegeln verkar aldrig bli ren.. hmm konstigt?


Måndag igen

Alltid måndagar.. kan inte förstå det här riktigt.

Dagen började med en lång sovmorgon. egetligen tänkte jag åka till kärring grillen, men somnade om. Vaknade till strålande solsken och skippade träningen. Precis på väg att slänga på mig kläder då Svärmor rinde och frågade om vi skulle ta en promenad. Sagt och gjort, hur underbart som helt. Älskar sådant väder som det varit idag. Massa snö och strålande sol..

Kopierade alla papper och fick dem inskickade till A-kassan, så nu slipper jag tänka på det mer. Tack mormor för hjälpen.

Åkte hem till Emma för att sedan bege oss ned till stan. Fixade lite och eggade upp oss inför Lördag. OM jag längtar.. inte varit ute på snart 2 månader, ska bli skit kul!! :D

Åkte vidare för att möta upp mamma och mormor på Bergvik. Eftersom mamma inte tålde mina skor igår fick jag mig ett par riktiga vinterskor. Tack! Men satan så fula de är.. men jag slipper frysa om vi ska ut mer på vintern. Med slank också 3 par skor från skopunkten. Hittade ett par grymma i stan från Scorett men samvetet över priset fick ta över. Glad för det ibland faktiskt. Tur bara att mannen inte är hemma. 4 par skor skulle han inte gilla att jag kom hem med :P

Goda feta räkmackan hos mormor och nu sitter jag här. Har dolat lite hemma nu med att hänga tvätten, dammsugit tills den la av osv. Nu är det sängen som kallar, imorgon är en ny dag.

 
Halkat runt i mammas stövlar idag. Hur kan jag missat dessa med låg midja??

  
Fula men varma(?) vinterskorna.        Tag tre

 
Betala för                                                    enbart två :P

Korv grillande

Igår följde jag med mamma och en del av släkten ut till Skutis för att grilla Korv. Inte gjort på många många år. Mysigt och got som satan. Fick mig en utskällning för att jag enbart hade gympadojjer. Men jag äger inga vinterskor, har inte gjort på hur länge som helst :P haha!

Hursom när vi frös halvt ihjäl åkte vi hem till moster för fika och deras öppna spis. Underbart att få sätta fossingarna på kanten och känna värmen. Pappa kom förbi en snabbis ifrån Norge innan han åkte vidare hemåt :)

Kvällen blev det Pizza hos Mamma framför Beck. Älsklingen åkte till Örebro för jobb i 2 dagar så jag fick vackert åka hem till våran nybäddade säng och somna helt själv framför DH..

   

Grattis Jonna

Ett snabbt Grattis på din dag igen Jonna. Hoppas dagen varit super bra! :)


Kalas

Varit och firat Moster och Hennes man som fllde år i Torsdags resp Idag. Mycket god tårta och massa bus med söta sjuka Emelie. Allt detta efter en lång välbehövlig sovmorgon och frulle på sängen av mannen, tack!

Nu är det soffläge som gäler fram tills jag börjar jobba kl 21.00. Kom hem lagomt tills pojkarna lagat klart maten, det är lyx när de får leka med varandra hela helgen. Efter att de nu svept en vinare och öl är det dataspel som gäller. Skönt för min del då de håller sig inne i "lek/datarummet". :P

DH för min del nu, började på säsong tre i dag, spännande spännande..

The Soundtrack of Our Lives

Ikväl är det jobb som gäller igen. Den här veckan närjag är "arbetslös" har jag jobbat mer än när jag hade jobb ju. haha, men jag lagar inte, det är skönt att ah nått att göra. Lär krypa på vägarna så småning om ändå.

Hursom åkte jag till mormor för att käka frulle i morse. Självklart eftersom pappa befann sig där. Mycket tölande och självklart massa om fotografering. Kollade in hans hemsida och mycket mer. Till mamma för att få oss lunch, som slutade med att jag hade hela cola flaskan över mig. Haha, så kan det gå när man klämmer på en flaska full med kolsyra. (Inte mitt fel!!)

Släpte av mormor och pappa eftersom han skulle packa sina grejer och bege sig vidare mot Norge idag. Hoppas resan går bra och att du får en trevlig helg :) Fotandet lär ju gå super!

Nu har jag nyss slagit ned röven i soffan, tänkte få mgi en timmes sömn innan det är dags för jobb. Som rubriken skriver är det spelning ikväll och kan tänka mig att det blir en hel del folk.


Bild lånad av Nöjesfabriken.

En Torsdag

Vaknade tidigt av mammas kära telefon samtal, som nu för tiden inte är något ovanligt när jag jobbat. Hursom blev det frulle hos svärmor och sen träning. Enformig träning i 45 minuter av spinning. Tur låtarna var bra annars hade jag klivit av cykeln och gått..

Sen var det stress igen för att hinna runt till IKEA med Mamma, Mormor och Moster. Lite doftljus fick följa med hem och cd-förvaring till bilen. En snabbis in på en Secon Hand affär så jag fick min Kavaj jag tittade på för flera veckor sedan :)

Möte på Nöjes för att göra upp om det nya "vardags schemat". tror nog det kommer bli bra bara vi kommer in i det oc att det blir några bokningar, trist annars.

Hann förbi min vän Ema för att spana in hennes nya lägenhet. Så tjusigt redan. Fick ett sug att skaffa egen lägenhet och göra iordning. Men lämnar aldrig älsk utan får nög ta tag i renoveringen här hemma nångång ist. :P Börjar bli dags nu tycker jag.. haha!

Kvällen kom pappa hit. Eftersom jag aldrig åkte till honom som tänkt. Åkte till mamma med släkten och fick oss fika och tölade. Moster fyllde ju år så det "firades" lite. När ögonen inte orkade hålla sig uppe längre åkte vi hemåt, däckade ganska direkt i min underbara säng. Insåg även då att jag knappt sett mannen på hela veckan. Vilken snäll tjej jag är?



Känns som att jag har så här fullt upp mina lediga dagar!

Arbetslösa Johanna

Behöver jag ens säga att det var totalt underbart att få träna i Onsdags? Att jag efteråt fick stressa som en galning är en annan femma..

Sen var jag duktig och gick in på ams för att anmäla mig som arbetssökande. Giss aom det sög? En riktigt bitter Johanna var det som lämnade ams och begav mig för en fika med mina vänner ist. Kul att träffa Sandra som åker till varmare breddgrader en längre tid til veckan. Kommer sakna dig vännen, men önskar dig en super bra resa!

Kvällen bestod av jobb. Årliga Bergviksfesten var igång. Mycket mindre folk än räknat men det var trevligt för oss som fick jobba och ha det trevligt med varandra.
Sängen var underbar när jag kom hem vid 03.

Träning!

I morgon ska jag äntligen få TRÄNA!! Om jag längtat efter den här dagen. Idag kändes som ett bra val att hoppa över, men imorgon ska det svettas ordentligt. Så jäkla skööönt.

Shopping

Efter två dagars tidigt jobb och inte kännt mig helt kry förens idag så hämtade jag upp mamma för att åka till IKEA efter dagens jobb. Vi hann med ett stopp både hos Mormor och Moster innan vi begav oss. Men väl ute på Bergvik ångrade vi oss båda och ansåg affärerna roligare än IKEA. Sagt och gjort gick vi in där ist. Och som alltid när vi två ska ta en titt bara så kommer vi ut med ett par nya skor från Scorett. Men bara mamma den här gången, eftersom jag då kan låna dem. Jag fick välja på ett par skor eller nya svarta Jeans Leggings och valde det senare. Tack mammi!
Jag insåg nämligen för nån vecka se att jag har helvetiskt mycket tenniskor (som även detta var) och det känns väldigt onödigt.
Men bövulen vad snygga skor mamma fick med sig. Så glad att vi har samma strl. så vi kan köpa bara ett par och låna av varandra.

På Tordags ska vi rensa bland hennes skor och se vad som kanske ska få bosätta sig hos mig ett tag :P

Så här snygga är de, fast de är självklart modell mörkare. Mycket snyggare i verkligheten!

Söndags slappande

Efter en lång sovmorogn och gisande med älsk blev det hem till mamma för att göra henne sällskap till frukost. Stackars oss satt och hosta ikapp (Dreas fick hosta själv hemma).
Vi åkte hem till ena moster för en söndags fika. Umgåtts med stor del av släkten och lilla Emelie. Vilken goding hon är.

Nu är det soffläge resten av kvällen. Ska strax se på Kalla Fakta och senare blir det en stund av Beck. Blir tidigt isäng då jag börjar jobba 06 till morgonen igen. But heey.. en dag till utan AMS. Underbart? Yes!

Nu ska jag rycka loss min toffs ur älsk hår. Ska gömma alla mina toffsar så han inte finner dem mer. Har jag sagt att jag tycker killar i hästsvans är jäkligt fult? Ok,. men då vet ni (älsk) nu iaf.! :P

RSS 2.0