Onsdag hela dagen

Ja, det är sant. Idag är dte verkligen onsdag hela dagen. Jag och älsklingen skulle ut och kolla på bilar idag, emn jag ska jobba ivkäll så det hinns inte.

Min första prövning med rökningen kommer idag på så sätt. Har ju ingenting att göra på jobbet, så måste sysselsätta mgi själv hela tiden för att glömma bort det. Hemma går det helt ok, och det ska det förhoppningsvis göra på jobbet med :)

Ganska nyligen kommit hem efter promenad med sara. Små kyligt ute så dte var riktigt skönt att komma in och krypa ned i sängen igen.

Men nu är det tydligen dags att slänga mig ur sängen, byta sängkläder, duscha o sne åka ned till stan för en fiki :D

Rökfri dag 2

Duktiga Johanna är inne på sin andra rökfria dag idag. Mycket creed till mig för det. suget kommer och går hela tiden, men jag står emot :D

Riktigt impad och stolt över mig själv hittills!

2 - 3

Åkte och käkade en pizza innan matchen. Riktigt gott, var längesen vi åt pizza nu faktids. Har liksom gått i från våran söndags tradition :P
Åkte bort till LLA sen där det var massvis med folk. Totalt var det närmare 6700 pers och kollade på matchen. Inte direkt ett jätte spännande match, men alla matcher har väll sina stunder. Kristin var nog extra road då hon är Modo fan egentligen.
Tyvärr förlorade färjestad med 2-3.

Nu ligger vi i sängen o ska se på Prison Break..

Höckey

Älsklingen kom nyss hem från jobbet, så bara han duschat o är klar så kommer Tobben och Kristin hit. Sen åker vi iväg o käkar nånstans o efter det är det dags för hockey. Färjestad - södertälje. Vilket inte lär bli en då där överdrivet spännande match, men man vet aldrig, ska bli trevligt ialla fall :)

Slöast

Idag är jag fan ännu slöare. Inte nes tagit mig ur sängen ännu, hur kasst är inte det då? :P Åh, jag som inte gillar sånna här dagar när man spenderar mer än halva i sängen. Ibland kan det vara skönt men inte när det är sånt strålande skönt höst väder ute som det är här idag. Fast har ju faktids kollat på sista Prison Break avsnittet från säsong två nu. Så jut nu håller jag på att ladda ned de två som gått på tv:n här hemma, så jag kan börja följa med där.. lite mer spännande att vänta en vecka mellan varje avsnitt :P

Så nu ska jag faktids ta mig ur sängen, slänga på mig skorna och ta en lång skön promenad con mi mobil. Sen blir det hem o göra mig i ordning lite. Hockey med älsklingen, Tobben och hans tjej i kväll.

Bal förberedelser

Ja, den 1:a december är det Bal för min del. trodde ju inte att ajg skulle kunna följa med. Men min bror vill ajg ska med så han har fixat en biljett åt mig nu. Ska bli så himla kul :D Massa Juridik människor och så vidare. Inte riktigt fattat vad det är bal för, men tror dte är nått att de fyller 100år.

Idag ringde i allafall brorsan och sa att han hade fixat nån som kan göra håruppsättningen samma dag. Skönt då slipper jag tänka på det. Ska följa med hans tjejkompisar till nån som är frisör tydligen. Fattade inte riktigt, men det blir nog bra.

Sen är det bara en ny sjal, även skor om jag hittar, så är jag redo inför balen. Känns lite tråkigt att min balklänning är så ljus nu när dte är en vinter bal, men ändå, det är ju en balklänning i alla fall :)
Klänningen ska mormor hjälpa mig att sy in också, då den sedan förra året har blivit förstor. Får se om ajg bara sätter på axelbanden och fixar det så, eller om vi syr in den. Får se vad mormor säger blir bäst.



bal-frilla

Rökfri dag nr 1

Ja, idag är min första rökfria dag. Har ju betsmt mig för att idag skulle ajg sluta. Går hittills över förväntan riktigt bra, vet inte riktigt om det beror på att ajg är bakis också och inte ett dugg sugen på en ciggarett. Visst ska inte förneka att det pirrar i kroppen och jag gärna skulle vilja gå ut och ta en, men icke! Den här gången har jag faktids bestämt mig.. Får se hur det går när abstinenten komme rinom några dagar.

Tänkte även försöka mig på i samma veva nu att sluta käka godis. Eller minska på dte iaf. Äter fan sjukt mycket godis. Dte är ju sååå gott. Ett försök är det ju värt i alla fall.

Men nu ska jag gå och lägga mig och vara stolt över min första rökfria dag.

image214

Bakis dag

Började dagen med att förflytta mig från sängen till soffan med både kudde och täcke. Slängde snabbt i ordning frukost och myste. Var riktigt skönt att se hur dåligt väder det var ute på förmiddagen att det bara var grått och trist, slapp jag just då ha ångest att jag inte orkdade mig ut.
Lite senare på dagen blev det faktids en promenad med Annicka. Fick mig även Spaghetti och qournfärs, mycket mumsigt. Det var riktigt uppfriskande att komma ut och få frisk luft.

Var ut till bergvik en sväng och letade klär till henne. Hittade en del, men det blev även en snabbis in till mitticity för att kompletera det sista.

Nu har jag degat ännu mer i soffan, sovit en liten sväng. Ska strax gå in o lägge mig.. se på några PB avsnitt hade jag tänkt. Hoppas vara med i form i morgon igen :)

Personalfest

Brandövningen igår var helt ok. Hela jobbet rökfylldes och man såg verkligen ingenting. Vi hann ut och in massa gånger innan brandmännen kom. Kallt som satan var det att stå ute. Fick springa in igen och leka statister. Efter övningen var det bowling, mat och femkamp. Femkampen var riktig kul, då majoriteten av arbetskollegorna deltog. Det var sumobrottning, boxning med biiiiigga handskar, pil-blåsning m.m.
Även en del simulator golf spelades, som vanligt. Blev dock så trött och arg på att det gick åt skogen så jag slängde ut bollen :P

Fri bar har tyvärr satt sina spår idag: Speciellt med tanke på att jag Stephanie, Mackan och Skuggan shotade Tequila rose med minttu i. Det kunde vi absolut ha skippat..
Annars var det en trevligt personalfest, som vanligt :´D


Bjuder på en bild av 3 trötta och slitna brudar från "Garderobsfesten" För 2 veckor sen ;)

Brandövning

Nu ska jag börja göra mig i ordning. Om 2h ska jag vara på jobbet, då det är dags för Brandövning. Egentligen är det personalfest med de slängde in brandövningen till att börja med. Ska bli riktigt kul att se vad vi ska få göra. Jag och Kristin ska försöka få vara statister så vi får bli räddade av snygga heta brandmän :P haha
Nej då, men det är kul att brandmännen inte vet vart de ska heller, utan de vet bara att de har övning idag.

Efter övningen bjuds det på mat, lekar och dyl. Vet redan innan hur kvällen kommer sluta, brukar bli på samma sätt varje gång ;) haha Ska bli riktigt kul,. Inte haft p-fest sen i april, det är för längesen för att vara mitt jobb :P

image230

Tillbaka i tiden

Åh, det var så skönt när jag kom hem från jobbet igår och fick ställa tillbaka klockan en timme, eftersom det gav mig en timmes extra sömn :) Inte fel alls.
Gårdags kvällen på jobbet var rätt okej. Ganska dåligt med folk dock trots lönings helg. Men alla är väll inte sugna på att gå ut direkt lönen kommit in kankse. Och det är ju trots allt Halloween till helgen så.

Känner mig i allafall riktigt utvilad, eller inbillar mgi det tack vare den där extra timmen :P

Lördag och mer jobb

Ja, nu är det egentligen bråttom, börjar jobba på Melkers om ca 30 min. Skönt att ajg bara ska in och hjälpa till tills kl 17 senast. Jenny jobbar ju också, det är mycket uppskattat :D Jippie!

Sen i kväll är det bara att återvända till Nöjes där jag börjar kl 20.00. Trist att jag inte kan vara med på Duvan-festen med Melkers, men jobba måste man.
Känns ännu mera tråkigt att ajg inte kna vara med och fira Engan som har sitt 20-års kalas idag :(
eller kan oich kan, det är ju bara att vara ledig, men känner verkligen att jag behöver jobba :P Haha

Dagarna rinner iväg

Ja herregud, hinner knappt med en dag förens det är en ny.

Igår hann ajg med lite me rän vanligt. Åkte till Annicka o lämna bilen, tog promenaden innan jag fattade tag i min cykel och återvände hemåt. Hem o duscha, städa och plocka lite grann. Åkte till Vålberg med LInda för att lämna tillbaka Krikkes bil, sne tu till bergvik. Där blev det lite shopping.. eller två Klänningar iaf. En grå och en svart :)
Sen åkte vi till stan o mötte Elena. Jag orkade inte med stan värst länge så jag gick till jobbet, där det var lite smått oordning, tur jag gick dit tidigare.
Annars gick kvällen bra. De som var där o körde Beatles låtar var riktigt bra. Varmt som satan i den lokalen bara, inte så konstigt när dte var slut sålt...
Vi fick hoppa in och leka lite alltiallo i går då det fattades folk. Pfft, glad att ajg jobbar i Garderoben och inte som barback, fy fan ;P

Tordag

Verkligen inte gjort nånting idag typ. Var ute och gick med Annicka i morse. När vi kom in och hade käjkat frulle osmnade jag med Rocco på magen, och där låg vi i nån timme.
Drömde en sjukt konstig dröm, fattade inte så mycket av den när jag vaknade, haha!

Annars kollat på hel Top Model. Åh blev så nöjd att min favvo Jenny vann tävlingen. Att nadia fick åka hem gjorde mig inte så mycket. Usch vad elak jag är, men man har väll sina favvisar och inte!?

Nu ska jag bar slöa ytterligare en timme innan det är dags att ge sig i väg till jobbet. Har idag laddat upp med Askungen och Kogänget. Känns som att det kommer bli en väldigt lång kväll..

image229

Onsdag

Gårdagen var liak slöa som resterande dagar typ. Eller sö, gick faktids promenad x2 vilket reulterar i 1,5 mil. Kändes really gooood! :)

Kvälla blev det mys hos Mallan med henne o Lova. Kolla bonde söker fru, lite Grey's och Töp Model. Men bara några snuttar eftersom jag i min goda tro trodde älsklingen spelade in grey´s åt mig, men icke! Dummis :P Men det var mys att töla o umgås med de där två tokarna..

Åkte hem till älsklingen och tvinga han sova tidigt, eller lägga sig och se på Prison Break :) Men jag somnade självklart efter ett halvt avsnitt så det var inte så rogivande :P


Härliga morgon

Somnade som ett litet barn i går innan klockan slog 23.00. Fruktansvärt skönt! Dock resulterade det i att jag vaknade vid 06.50 typ när älsklingen skulle upp och iväg till jobbet. det var mindre kul, hade gärna sovit en timme till. Men åh andra sidan så är jag väll lika trött ikväll igen, och det är ju bra :)

Så idag blir det promenad gånger två igen. Ska bort till Annicka strax bara jag orkar mig ur sängen, riktigt varmt och skönt här ju :P
Sen lovade jag ida att följa med till skutis vid 11, ändå inge bättre för mig ju..

I kväll blir det lek med lovisa och Malin. Ska äntligen få se hur Lovisa bor, var ju ett par månader hon flyttade, men det hart tyvärr aldrig passat att jag kunnat komma dit. Helt sjukt, eftersom vi bor typ 2-3km från varandra :P

Men God Morgon iaf!

Lunchande

Var ned till stan och lunchade med sötis Jenny igår på dagen. Mitticity as usually, eller waynees för att vara exakt. Fullkomligt älskar deras pasta med kyckling jue :D Mums. Tog oss en sväng på stan också, men blev inte långvariga.. Jenny är en söt prick och jag längtar tills på lördag så vi får jöbbe ihop :D Jippie.

Annars blerv det dubbla promenader i går med, hade inte så mkt annat evttigt för mig. Var ut till bergvik en sväng med Annicka för o kollas på ett par stövlar hon sett. Jag vill inte gå i affärer innan löning, inge kul :P Kanske ska hålla mgi ifrån efter löning också iofs. iaf denna måndaden! Dags att börja handla klappar snart jue :D

Dagen avslutades med ett besök uppe hos älsklingens farmor :)

Säng Dags

Kom hem efter kvälls promenaden för 1h sen (har gått i spåret och skrämt upp mig själv, annicka var så snäll och hjälpte till, att de närsomhelst skulle släcka ned ljusen, då hade jag förmodligen sprungit därifrån så mörkrädd o feg som jag är :P)
Orkade inte ligga hemma i soffan bara då det ändå inte fanns étt skit att se på mer än Prison Break. Men eftersom varken jag eller älsklingen orkade fixa iordning så vi kunde se på det förrut skt vi i avsnittet på tv:n.
Så nu blir det sängen med datorn och se ett av de föregående avsnitten jag inte sett..

Runt rännande

Skutis med Ida var kallt, men skönt efteråt. Skjutsa hem Ida och åkte till Philipsson och mötte älsklingen. Kollade på enda Audi A4:an (som ser ut som vi vill ha!) vi hittat typ. Riktigt fin var den, men vi vet inte riktigt. Det är bara bollandes fram och tillbaka mellan två olika modeller just nu, blir nog bar till slut.

Åkte ut till bergvik och käka, sen en sväng på IKEA. Kollade på databord, nya möbler till vardags rummet och nytt kök. Vi är ganska så överens om vad vi vill ha vart, äntligen!
Älsklingen vill ha ett sånt bord om nedan. Det är han som är "Dvärgen" i vårat hushåll :P




Blir inte så himlans mycket mer gjort idag, ska ev kolla på de sista Prison Break från förra säsongen så jag kan börja följa den nya säsongen som börjar idag..
Kan ev bli en kvälls promenad senare med Annicka, beror på vad kallt det är ute då.. :)

Skutis

Försöker få min kusin att vakna så vi kan åka ut till skutis och gå nu. Hon är så seg eftersom hon jobbat i natt, stackare. men ajg vill gå nu och inte i kväll :P haha

Marockansk bröllopsfest

Var en mycket trevlig bröllopsfest i går. Dock mycket mer annoslunda än vi är vana då de var två marockaner som gifte sig. Det var i allafall mycket mat, tårta. sång o dans osv. Jag kände mig mest trött och tråkig, men så är det ibland. Tur jag hade mamma som kunde underhålla mig lite också, då vi var en stor minoritet av svenskar :P Arabiska var det som flödade mesta dels..

 

Lycka till i Framtiden!

Idioter är vad de är!

Fick detta av en vän förrut. Har gråtit som en galning nyss. Hur kan människor vara så sjuka i huvudet? Man borde få göra nånting tilbaka på dem som kan vara så här grymma. Stackars djur!

Vill bara varna, det är grymt sjuka bilder!



Bröllopsfest

Ska iväg på Bröllopsfest om 1,5h. En släkting till mammas kille som gift sig. Ska bli trevligt. Gött med mat ska det bli i allafall. Vet fortfarande inte vad jag ska ha på, tänkte faktids gå och lösa det problemet strax..

Älsklingen är tråkigt och har åkt på innebandy så han kan inte följa med :/
Istället sitter hans kompis marcus här bakom mig i soffan och tölar om Idol Danny och Therese Granqvist. haha, han låter så rolig.. :P

Helgs uppdatering

Har inte hunnit blogga nått pga jobb. Torsdags kvällens jobb var rogivande. Mycket lugnt och jag såg ytterligare 2 filmer. Skönt att få betalt för att se på film tycker jag!

I fredags tänkte jag sova ut länge, länge. Men vaknade klarvaken vid 07.45, så följde med Annicka o soal vid 08.00 i stället. Köpte nytt solkort. No more solning på badhuset.

Blev en skön promenad i kylan med Ida senare ute på skutis. Förmodligen sista gången man lär gå där ute för i år. tråkigt nog. Så himla göt spår att gå i där annars.

Var runt med älsklingen hela eftermiddagen och tittade på bilar. Slutar förmodligen med en Volvo V50 eller en Audi A4. Hittade några som vi fastnade för och en som vi fastnade lite me för båda två :) Men vi får se, ska kolla runt en massa mer innan vi bestämmer oss.

På kvällen var det dags för jobb igen. Fick dock börja 2h senare än tänkt, skönt. Men kvällen var relativt lugn och det gillade vi alla tre. Sofia och Kristin var inte heller direkt igång för att jobba.

I går Lördag jobbade jag först på melkers mellan 09.00 - 17.00. Massvis att göra och stress från kl 12.00 tills vi stängde. Hur mycket folk som helst och vi hann knappt med. men det gick hur bra som helst ändå. Jag och Nathalie kände oss riktigt nöjda och belåtna när vi städat och fick gå hem. Hem och hem, jag fick snällt lalla vidare till nästa jobb där jag började 17.30. Kvällen rullade på bra och det var rätt okej, skönt när man fick springa o röra på sig hela tiden. Kände av smärtan i benen så fort jag stod still. Kändes riktigt skönt när vi slutade vid 03.00 och jag hade jobbat i nästan 18h knappt utan rast och absolut inte suttit ned nästan en enda gång.

Idag känns det i kroppen att jag sprang runt som en galning igår, men det är skön smärsta,. om det nu finns nån sådan :P haha

Hej då till Svenska Kyrkan

Idag ska jag lämna in papper till Svenska Kyrkan, eller rättare sagt våran egen församlig här som vi tillhör, att vi vill gå ur. Både jag och älsklingen går ur. Känns som att det finns ingen anledning att vara kvar, bara onödiga pengar vi betalar in till dem som vi kan göra annat för.

Visst vi får nu inte gifta oss i kyrkan om det nu skulle bli så, men det finns så många andra fina ställen. eller får och får, inte kostnats fritt iallafall, om jag förståt det hela rätt.
Min begravning en gång i tiden blir dyrare osv osv. Smällar man får ta när man kommer till dessa stadier i livet.

Känns som ett bra beslut, inte världens grej så. Det är ju trots allt bara att gå med igen om vi skulle vilja..

Sovmorgon

Tog mig en riktigt skön sovmorgon idag faktids. Ända tills 09.00 ;) Iallafall lite längre än vanligt. Nu väntas det jobb i 3 dagar till, ska bli skönt. Avslutar helgen med att gå på bröllopsfest förmodligen :)

Nu sitter jag och äter frulle, ja seeent jag vet, men det får man ibland. Fått en ny frulle-älskling, nämligen fil och Hasselnöts müsli med klementin bitar i, precis som på bilden! Underbart gott..

image224

Jag gillar mitt jobb

Promenad i går som vanligt, sen blev det inte många mer knop gjorda. Kolla mest på tv.. känner att mitt liv börjar komma in i sånna här tråkiga banor som det var för ett tag sedan, inte bra alls! Kände inte för att göra något speciellt då jag trodde jag skulle börja jobba kl 16.00, vilket visade sig vara kl 17.30 :/ men så är det ibland.
Var hos mormor en sväng o töla.

Jobba gick fint, lite segt, men jag gillar't. Sofia var in och underhöll mig lite, vilket resulterade i att jag ska jobba även idag :) Gör absolut ingenting nu när vi skaffat så vi akn se på film hela tiden. Inte illa att sitta o se på film  o få betalt! Jag klagar inte. haha

Tisdag

Promenad, soffliggande, gos med Rocco. "Blå boa" en sväng o annat dol.  Det mest intressanta idag.
Blev fetande och lite bil tittande på internet med älsklingen när han kom hem från jobbet, käkat chips så jag mår illa. Clementinerna var dock suuuper goda. Mums, ajg ääääälskar't.
Inge mer evttigt än så att skriva faktids. Desperata husfruar var lika bra som vanligt.

Mys med älsklingen och Martin Beck

Åh, dumma blogg.se som krånglar åter igen.

Har sett på sista beck filmen men älsklingen ikväll. Bra att ha kusin som jobbar i videobutik ju, skulle inte va så himlans ekonomiskt av oss annars, all film som vi lånar :P
Den var i allafall bra, tråkigt dock att det var den sista. Kommer sakna Gunvald!

Köpte massa chips vi skulle feta oss med, men efter det supergoda maten orkade vi inte. haha, Pyttipanna blev det idag, med ägg och rödbetor. Blev överlycklig när jag hittade kycklingpytt i frysen på Maxi, inte käkat pyttipanna på fleeeeera år ju. Smasken var det iaf.. Ytterligare en maträtt jag akn äta.

Nu ska jag gå o lägga mig o läsa, finns ingenting att se på tv på måndagar, det är tråkigt!


44359-131
En sån här önskade jag mig av älsklingen idag, innehållande tofflor jag hittat. men ajg fick inget paket. Stackars mig! :( Fast jag gillar han lika mycket för det, hihi!


Morgon promenad

Haha, hittills är det vad jag hunnit med, okej frulle också. Inte ens kommit in i duschen ännu. Känner mig något frääääsch!

Ska försöka få tag i mammi så hon kan följa med mig och handla, eftersom älsklingen har bilen så har jag ingen lust att gå. Typiskt, fats ändå bra att hans bil krånglar nu när jag är ledig..

Vi får se vad resterande av dagen erbjuder..

Helgen som gått

Fredag: P-festen hor Mirja var riktigt lyckad. Var många av brudarna och alkohol och karaoke i samband, blev som alltid lyckat. Många skratt och avslöjanden under kvällen. Vad akn man annars begära av de bästa arbetkamraterna? Så skönt gäng :)

Lördag: Vaknade och mådde som jag förtjänade. Åkte bort till Annicka eftersom vi skulle gå o hämta hennes bil hos Mirja. men slutade med att vi somna i var sin soffa, som alltid :P Helen ringde och väkte mig, åkt med henne o hämtade den senare. Var riktigt skönt att bara få ligga i "offan" och vara bakis. Hade inte mycket ork till annat faktids.

En fin väntan på kycklingrullen innan jobbet blev det i alla fall.. efter de att jag ringde tog det 45 min innan jag fick den, vilket resulterade i att mian planer inför jobbet sprack. Men det gick an att jobba hela kvällen, dock var alla lika trötta, bakfulla och slitna. Men Jag, Anna och helen hade vårat lilla roliga hos oss. Annas lekar livar upp stämingen jämt :D

Söndag: Jenny min sköna kollega från melkers ringde och väckte mig tidigt, var dags att åka ned till stan och fika. Sprang även in och hälsade på Natahlie den stackaren som fick jobba helt själv i går.

Åkte sne till moster med mormor. Käka chokladpudding, evigheter sen jag åt det. Kusin ahde gjort och var där med göbben o lilla Emelie :) Var ju även tvungen att kika då Moster o hennes man håller på att göra om sin hall.. blev riktigt nice.

Sen ringde mamma på kvällen o fråga om ajg ville ha Tacos. Det säger man väll aldrig nej till? Eller färdig lagad mat över huvudtaget ju, så åkte dit och myste med dem en sväng. 
Älsklingen ringde äntligen vid typ 21.30, då entrade han Karlstad och sin mammi. Så åkte bort till Annicka o Peter för att plocka upp han, såg klart nån film o sne hem o slocknade direkt. 

Extrem skönt att sova i natt när älsklingen är hemma igen. Då sover jag allra bäst. fast har varit helt ok under helgen också att ah hela sängen för sig själv. Och absolut det bästa.. dubbla täcken! :D haha 

image223
Jag och jessica "sjunger"..


Ready to Paaaaarty

Nu är jag klar och uttråkad. Ska kolla så jag har med allt sen åker jag bort till Annicka o Peter o väntar på att de blir klara. Skjutasr iväg dme o åker sen till Mirja. Lär ju absolut vara där först, men ingen ork att sitta hemma o bara glo när jag ändå är klar.
Jippie, jag är verkligen på party humör också, stereon går i bott vilket säkert inte uppskattas av mina grannar :P Synd om dem då!

Nej ha en trevlig fredag, det ska jag ha!

Fik med brudarna

Nyss duschat och gjort mig ren o fräsch. Varit ute och gått, innan ens hälften kände jag av höften. men det gick ändå, inga såna plågor som i Onsdags iallafall, och det är ju riktigt skönt :) Sen strålar solen idag, vilket gör att amn inte kan gnälla o tycka synd om sig själv.

När jag kom hem var det tomt här hemma, älsklingen har gett sig av till Oslo. usch, jag gillar verkligen inte att vara själv. Tur jag har sysselsättning hela helgen :) hihi

Ska ned till stan snart och möta brudarna. Ska bli nice, inte träffat jonna på nästan 1 månad, skandal faktids! men vi jobbar ju olika jämt så :/
Ska även byta en klänning jag köpte i Stockholm då det är lite stor, och ska ju faktids ha den i kväll då det vankas p-fest.

Nej nu är det bråttom, ska mötas om 20 min och ajg är inte klar ännu. Bjuder på mig och mimmi i somras ni kan njuta av så länge..

image156


Vilande

Ingen promenad för Johannas del idag. Hade så fruktansvärt ont förrut så det skulle nog inte varit så smart. Åkte istället till Annicka o fick mat och lite "tycka synd om" sympati. Hårda ord om vila höften. Aja idag iaf. i morgon ska jag ut och gå igen. Somnade snällt i en var sin soffa direkt efter maten, jag med rocco på armen. Åh så mys!

               44359-147

Annars myst med älsklingen, han skulle åkt till Oslo ikväll, men tiden rulla iväg så väldigt mycket att han is tället åker till morgonen. Jippie! Då är jag nöjd att få ha han hemma ytterligare en stund.
Var upp till hans farmor en lite sväng och hälsade på också..

Nu är det sängen o gosis som gäller, är riktigt trött!

Besiktning

Ska iväg om 1 h och besikta mosters bil. Snälla jag gör sånt så hon kan gå på möte :) Min kusin fär för inkompitent för att göra det själv. Skämtåsido, det är hon verkligen inte, men hon ville ha sällskap så..
Sen kan det tänkas bli en promenad, känner just nu att höften inte orkar. Får se senare, det regnar ju faktids ute också, vilket gör att det tar emot ännu mera.. kanske bara bra iofs?

Dte återstår att se hur dagen fortlöper.. vad sysslar du med?

Aj,aj,aj

Trots smärtan i höften ska jag trotsa den idag med. Ingen ork att inte gå ut och gå faktids. Egentligen skulle idag vara en ganska bra dag att ligga hemma i sängen och tycka synd om mig själv en sväng. Ute är det grått och trist, ca 2-3 grader. Usch och fy! Men det ser ut att ljusna lite grann senare, det får det gärna göra..

Nu ska jag packa ihop kläderna som ska till släkt/vänner och insamling!

Städning och Grey's

Men dumma blogg. se som knappt funkar. Skrev ett inlägg förrut och sen försvinner allt. Tack så mycket för det!

Städat en massa här hemma nu på kvällen, typ rensat garderoben, fick iaf. bort två stora papperskassar. Fick lite mer plats i garderoben, men med allt det nya inhängt är det lika trångt igen och jag har då ändå inte fått in allt. Får nog ta mig ett ryck till och verkligen slänga allt på riktigt som jag inte använder.. fast det har jag ju typ gjort. Aja skit samma, blir nog bra.

Nyss sett på Grey's och det var nästan lika bra som förra vecka. Fällde en tår eller två, kändes skönt. LÄngesen ajg gråt nu faktids, eller ja en vecka sen. Det är skönt att få gråta ut ibland, så nu vet ni det också,

Nu ska ajg lägga in resterande av kläderna, älsklingen ligger i sängen o ropar att ajg ska komma in o sova, dock inge trött ännu så får nog plocka lite till.

På återssende i morgon!

Vad fan är detta!?

Det här är ingenting jag vill läsa om nu.. :(

Stockholm 4-7 Oktober

Torsdag: begav vi oss med en fullproppad bil mot Stockholm. Väl där hämta vi farmor och vidare till pappa o fixa tacos. Riktigt mumsigt. Mycket kul at se både pappa och Farmor igen :D
Tog oss även en sväng by night i Sthlm med bilen. Förvirrande då de stängt av den normala vägen, så vi fick leta och vända ett par gånger :P Skulle åkt till broder, men han skulle upp och iväg tidigt på fredagen så vi fick inte komma dit.

Fredag: Shopping, Shopping, shopping. Var det som stod på listan. Hela inner Stockholm shoppade vi oss igenom. Hittade en hel del grejer som numera är mina. Tog en fika mitt på dagen på det rörigaste cafét jag någonsin varit på. Shoppade ännu mer och stortrivdes. Avslutade dagen på stan med att käka på Mongolian. Finns det nått godare?

Pappa var snäll som orkade vänta efter jobbet o kom in till stan o hämta oss i stället för att vi skulle behöva åka tunnelbanan. Väl hemma var det bara att göra sig iordning för kvällens utgång. Satt och förfesta o gjorde oss i ordning ett bra tag. Kändes skönt att slippa stressa o shit som här hemma.
Åkte ned mot Söder vid 00.30, och kom till stället vi tänkt oss först. Men vi bytte snabbt och kolla mass aolika, slutade självklart på ett hårdrocks hak Kellys, vilket iofs. var ett rätt trevligt ställe. Billig öl/cider och sköna människor! Avslutade med MC och drog oss hemåt.
Smarta jag gjorde så vi missade 1 buss och fick vänta ytterligare 30 min, men det gjorde väll ingenting, vi kunde roa oss bra själva. Somnade ganska skönt när vi väl var hemma igen..

Lördag: Sovmooooorgon, för vissa. Jag orkade som vanligt inte ligga kvar länge trots utgång. Väckte resten av högen och begav oss mot Kistagallerian. Tänkte att idag ska ajg bara titta, orkar inte shoppa, men icke sa nicke. Så blev inte fallet. Även där tröttnade vi efter några timmar och begavs oss mot farmor för att få efterlängtad hemlagad mat.
Kvällen som egentligen skulle tillbringas med utgång, spenderades hemma hos pappa med godis och filmen Tårtan. Suget efter utgång infann sig liksom inte, skönt som satan!

Söndag: Vaknade tidigt och försökte ytterliagre en dag få upp de andra, inte lika seglivade denna gång. Käka frulle, packade och gjorde oss klara för hemfärd. Ingen av oss var sugen på att göra mycket annat än att bege oss hemåt. Tog Bettan och packa in allt igen + lite till. Sa hej då till pappa osv. sen begav vi oss hemåt. Käket ppå vägen hem satt mumma.
Skönt att vara hemma i Karlstad igen, borta bra men hemma bäst!
22.00 hade jag redan slocknat i sängen efter en slitsam helg..

Haft en super helg med Ida, Fia och Linda. Tack så jättemycket brudar, får bli snart igen!

    


Kyligt

Trotts att det är ca 3-4 grader varmare ute idag än det var i går, så kändes dagens promenad mycket kallare. Visserligen gick vi inte lika fort, men ändå. Sara tyckte dock inte alls det var kallt.. hmm? Kontig människa hon :P

När vi var klara o Sara skulle gå in till sig och jag till mormor för att hämta min cykel mötte jag Ingela, Ida och Emelie. Så följde med dem på en liten runda också, måste ju titta o njuta av det lilla söta kusinbarnet. Stolta moster Ida skulle självklart dra vagnen.. haha.

Känner dock nu att jag skulle ha skippat den sista rondan. Kände redan när vi började gå att jag hade ont i höften, vilket ledde till att det blev mycket värre. Konstigt, inte kännt nått på flera veckor nu, sne idag helt plötsligt har jag så ont att jag knappt kan gå. Inte bra att jag fortsätter gå då. Känns som att ajg skulle behöva kolla upp vad det är, men det borde ju gå över nångång i livet ändå.. eller hur?
Jag är inte direkt en sån där som springer till doktorn för minsta lilla liksom.

Nej nu ska jag försöka få ihop ett litet inlägg om Sthlm, sne måste det duschas innan ajg fryser ihjäl!

Sovandes i en skön soffa

Haha, proemenaden i morse var jobbigare än vanligt faktids. Kallt som satan och Sara och jag hände inte med Annicka ett dugg. Nej, det kändes så iaf. låg väll en halv meter bakom hela tiden. Inte likt mig, får skylla på Sara :P
Annars blev jag så slut i kroppen att jag efter frukost och en varm dusch somnade i soffan hos Annicka. Så rolig var jag, vaknade typ 15 min innan hon skulle iväg till jobbet. Men orkade inte ta mgi ur soffan utan låg kvar och somna om en stund till.

Sen åkte jag till mormor o fick mig lunch. Stuvade mackisar och kycklingkorv. Ljuvligt gott var det. Längesen vi åt det. Följde sen med Mormor och Moster på auktion. Det var segt och jag fick ont i mina "röv-ben". Men ska inte gnälla, en påse med mormors bullar gjorde susen. Fick mig även 6 kaffekoppar av mormor som var fina. behövs verkligen så vi kan rensa ur de andra kanstötta muggarna. Tack Mormor!

Nu blir det sängen strax, har börjat på Stieg Larsson - Män som hatar kvinnor, för så heter väll den första boken? Kommer faktids inte ihåg.. men tänkte jag skulle ta mig en bit i boken så fort som möjligt då jag hört att de första 60-80 sidorna kan vara lite sega..



Natti Natti för Tisdagen!

Skön tisdag med Magnus Uggla

Uppe tidigt idag som vanligt, klev ur sängen vid 7.30 när älsklingen åkte. Glatt kollar han termometern i sovrummet och talar om att det endast var 1 grad ute. Åh fy vad kallt! Kände verkligen inte för att ta av mgi mitt varma sköna duntäcke.

Nu sitter jag och läser Magnus Ugglas blogg i väntan på bättre tider. Snart dags att åka bort till Annicka för morogn promenad. Skulle gentligen följt med och solat, men orkade verkligen inte..
Nu ska jag ringa Sara för att se vart hon befinner sig och om hon skulle med o gå..

Trevlig Tisdag!


44359-123

Ni får en skön ihop tröckt bild från i sommras så länge, i väntan på sommaren 2008 :P

Besviken

Jag är faktids riktigt besviken på mig själv idag. Skulle ju faktids göra mig på ett försök att sluta röka. Och visst det gjorde jag, klarade att inte ta en enda cigg eller ett enda bloss under hela tiden vi fikade. Men efter det sprack det. Var hem till Annicka och fick mig mat, sne var det kört. Orkade inte motstå frestelsen.. Åh, känns så tråkigt!
Men har bestämt mig för att röka de sista paketen jag har hemma, sen får det faktids vara nog, på allvar. Är ju för min skull jag ska sluta, inte för nån annans! Men absolut senast 1 november, det är bestämt!
Jaja, tur att det bara är mig själv jag gör besviken och ingen annan..
44359-215

Prövning nr 1

Var ute och gick med sara imorse. Skönt som bara den. Riktigt mysigt när det är höst sol men ändå lite kyla i luften. Gick förbi Annicka o Peter o hämta min cykel som älsklingen inte orkat ta hem. Elaking o ta mina grejer :P

Men ialla fall, nu idag komme rmin prövning nr 1. Inte tagit en cigg hittills, trots att de ligger utspridda över hela lägenheten typ. Men ska ned till stan o fika med Emma, Karin o Johanna, vilket innebär att som sgat prövning nr 1 kommer då. Hur ska jag kunna fika utan att få röka? Får se om jag orkar stå emot suget, men det borde jag. Känner inte ett dugg sug efter att få en cigg just nu.. Eller jo okej ska inte ljuga, lite känner jag, men det är ytterst lite.

Last day as a smoker

Idag är min (förhoppningsvis) sista dag som rökare. Från och med i morgon ska jag göra ett tappert försök att sluta. Har flyttat datumet 2 ggr nu, men 8 Oktober 2007, hoppas jag verkligen ska vara dagen då jag lyckas. Vore så skönt att bi av med det, och det går ju om man verkligen bara vill. Har ju inte direkt försökt sluta tidigare, så ska bli intressant att se hur det ska gå.


image214

Men nu ska jag gå ut och avnjuta en, har ju faktids nästan 2,5h till på mig..

Wish me luck!

Hår Makeover

Färgar just nu håret, får se hur dte blir om det blir bra eller dåligt. Just nu ser det väldans mörkt ut och det hoppas jag inte på, men det spörs strax. Tänkte spola ur det lite tidigare ihopp om att det inte ska hinna mörkna så mycket då..

Vill bli klar så jag får pussa på älsklingen. Han var inte hemma förru när jag entrade lägenheten. Tråkigt som bara den. Men nu är han ju det och jag vill bara pussas i massor.. :D Har ju längtat efter han precis hela helgen!

44359-163

This is the way my hair looks before..
En efter bild kommer en annan gång.. ingen ork att ta och lägga picture nu.


Home again

Fan vad tiden går fort när man är borta. Åkte ju nyss tyckte jag, men är redan hemma. Tragiskt men sant.
Haft en kanon helg med LInda, Ida och Fia. Shoppas massvis, festat och en massa annat. Orkar dock ej skriva nått om det nu.. gör det senare eller i morgon..

Off to Stöckhölm

Ja, nu ska jag bara slänga mig in i duschen, kolla så jag packat ned allt och sen åker jag och hämtar upp resterande brudar för lite alkoholo inhandling m.m. Resegodis och sånt måste vi också inhandla ju!

Nej inte tid med detta mer, måste kila.. blir nog nått bloggande från huvdstaden också.


image213
Bye Bye Karlstad!

Kanelbullens Dag

44359-212

Åh, idag är det Kanelbullens Dag. Typiskt att jag inte hinner åka in till mormor och få mig en av hennes underbara bullar. Finns nog ingen som gör så goda bullar som mormor. Kan äta hur många som helst. Hela släkten är lika galna i dem :D
Så är det ngo i de flesta släkter antar jag, men mormors bullar är godast!

Man kan hoppas på att farmor har bakat Nougat kakor till mig, de är också underbar ljuvliga! Riktigt mäktiga och goda..

Vaken och dolar

Klev snällt upp ur sängen samtidigt som älsklingen vid 07.30. Tänkte att det var lika bra att komma upp och göra nått vettigt här hemma nu innan jag åker iväg. Så har plockat och haft mig. Gjort nödvändiga saker så älsklingen slipper..
Ska strax iväg till Annicka för promenad igen. Sen blir det hem duscha, packa det sista o iväg o hämta upp tjejerna. Måste förbi mammi o säga hej också, inte setts sen i Söndags.

Kommer sakna min honing såå mkt, tur det bara är två dagar vi inte ses.
Andreas, jag älskar dig!

44359-148

Beroende..

När man startar en ny sida på communiter som typ efterfesten eller Facebook, så får man ofta ett visst typ av beroende. helt sjukt egenltigen. Men ska bara in och kolla om det hänt nått, men kan sluta med att man suttit där över timmen. Usch och fy, varför ens? Jo, ett mycket bra sätt att hålla kontaken med vissa vänner, faktids. Tro det eller ej, men det måste jag säga att det är..

Nu blir det sängen för Johannas del.. Natti Natti!

Gråtande till Grey's

Har nyss kollat på Grey's och gråtit en massa. Åh, det är så sorgligt hela tiden. Måste säga att även om det endast gått två asvnitt av andra säsongen så verkar den redan bättre än första, och tänk då vad bra första säsongen faktids var :D Vill inte vänta tills nästa vecka. De finns väll att ladda ned men det vill ajg inte heller.. Åh, bara vänta med spänning!

44359-162
Så här söt var jag i juni-07!

Packat klart det mesta nu typ, bara lite små saker som ska ned. Måste bara vänta tills det är törrt.. Bilen är iaf. urplockad och full tankad nu, så det är "bar å åk". Ska till bolaget, även maxiii och handla lite food inför tacos i morgon som de ville bjuda pappa på. Känns enklare att åka till bolaget här och slippa dra det hem från city på tunnelbanan med alla shopping påsar ;), speciellt då det kan läggas på kylning direkt vi kommer upp i morgon! hihi.. Åh, ska bli så kul!

Packning

Håller på att packa ned massa kläder och shit jag ska ha med. Tycker dte är så svårt då jag helt vill ha med hela garderoben så jag kan välja. Men fan tänker även som så att vi ska ju faktids dit för att shoppa, vilket innebär att ajg kan shoppa nått nytt att ha på mig när vi ska ut :D
I morogn vid 14.00 tiden tar vi BOW:en och rullar vi från Karlstad och mot Sthlm. Ska bli så kuul! Även fått tillökning redan från i morgon. Då det från början var meningen att Fia skulle komma upp nu på lördag, men hon ska med redan i morgon. Kul att hon fick ledigt..

Kråkguldet och tårtan

Åh, när vi stod och kollade på Emelies dop present ser jag rakt framför mig att filmerna Kullamannen och Kråkguldet ligger. Som jag har försökt komma på vad den sist nämnda filmen heter. Sågd en på julafton för säkert 13 år sedan och har inte kommit på vad den heter. Kullamannen visste jag att ajg stet men dte var inte den. Blev mer eller mindre överlycklig över att hitta den på dvd så den var jag bara tvungen att köpa. Ville ha kullamannen också, men är inte så engagerad i att sitta och kolla på 3h och 13 min svart-vit film.

Sen hittade jag till min egen glädje Tååååårtan. Som jag och mina kusiner säger. Åh, vi satt som klistrade framför tv:n när vi var små och de visade Tårtan. Hur bra som helst och så finns den på film, rakt framför nästan på mgi. Jippie sa jag ohc var bara tvungen att köpa den med.

Så ni kan ju tänka er vad ajg ska roa mig med i kväll :D
Tänkte även ta med filmerna till sthlm då vi kan ligga o se på dem på kvällarna. Lina och Ida kommer smälla av när de får se tårtan Dvd:n.


 

Dop Present

Kusin barnet ska ju döpas inom 2 månader, och jag har haft helt torka på avd hon ska få i present av oss. Så idag när jag och Bratt var ned på Åhléns hittade jag en perfekt sak. En sagoberättelse bok av H.C Andersen. Med dvd-skivor med hans barnsagor typ. Hur många sagor och skivor som helst i en jätte fin "gamal" bok. Tyckte det var en jätte kul grej. Nånting hon har användning för mer än bara nu när hon är liten liksom..
Nu är det bara nån grej till jag ska hitta så är hennes dop present helt klar, känns skönt.


Dagens nytta & mera häng med Prutt

Promenad i morse med Annicka. Nyttigt och skönt. Dock börjar det bli lite väl kallt nu på morgonen, men det är väll bara stt slänga på sig ännu mer kläder och så. Fick mig lite frukost, as usually ,och duscha och gjorde mig iordning. Åkte sen hem och hämtade cykeln o slängde mig ned till stan för att möta Bratt. Lallat runt på stan, käkat och haft det nicer med varan ;P haha. Så kul att hon är hemma, ses för sällan!

HItta en del fina grejer, medans bratt höll sig till kläder och böcker fick jag hålla mgi till annat, komme ri nästa inlägg. Sthlm i morgon ju :D


Mys med Brattis

Fikat igår på stan var lika underhållande och mysigt som vanligt. Många goda skratt osv. Ingentring går upp mot en fika med mina tjejer. Nästan iaf! Var kul att ses när vi för en gångs skull var lediga samtidigt, iaf. vissa av oss då..
Sprang runt lite på stan, men orken att shoppa infann sig aldrig, tur det eftersom det är sthlm som gäller i morgon :D

Åkte o hämta Malin på hennes jobb, och Persson sen hem till Brattis. Kramkalas i massor och skvaller. Hade en hel del att ta igen sedan sist :P Åkte ut till IKEA för Bratt skulle på alla sätt och vis dit, men när vi väl kom dit sprang vi i princip igenom för ingen orka.. smarta!
Blev lite rännande på bregvik i stället, inhandlade två par örhängen som jag inte alls vet idga om jag vill ha, men de får väll ligga o skräpa i nån låda med allt annan skit. haha

Var skönt att komma hem på kvällen o slänga sig i soffan för att se på Desperata hemmafruar. Gick direkt in i sängen och la mgi efter det, somnade väll ca 22.15 igår. Känner mig riktigt utvilad idag faktids :)


Härliga höst dag

Vaknade tidigare än vanligt idag av att solen sken. Skulle ju ändå upp inte allt för sent eftersom ajg varit iväg och hämtat Annicka och hennes två vänner vid Arlanda Bussen. Bruna och fräscha var de, fusk. Sen hade de mage att gnälla över kylan när de varit nere i massvis med värme en vecka. haha!
Skjutsa hem dem, och fick mig på köpet göra iordning frukost, tack för det..

Nu ska jag om 1h iväg o möta Johanna, cykla ned till stan för att ta en fika med Emma och Fält. Mys med lite tjej fika, var ett tagsedan. Typ 2 veckor eller så :P

I erftermiddag ska jag träffa Bratt, längtat som bara den. Inte setts knappt nånting i sommer, hon har inte varit hemma och jag har inte kommit mig för att åka över till Nörge, tyvärr.
Men äntligen, äntligen..

Stockholm på Tordag

Ja, nu närmare det sig äntligen. På torsdag åker en liten del av kusin-skaran till Daddy i Sthlm. Ska bli otroligt fint att bara komma bort över en helg och se annat än Karlstad, även om jag som ni vet trivs. Festa, shoppa o träffa annat folk än här.

Att jag får träffa, Pappa, brorsan och Farmor är bara ett GIGANTISKT plus!

Prel. bokning till värmen

Var in på ticket och gjorde en Prel. bokning på Gran Canaria resan. Dock blir det inte så som jag bokade då en av tjejerna förmodligen inte ska med. Alla skulle tänka på saken över natten typ. I vilket fall som helst åker jag och Modén iväg. Längtar redan även om inget är klart, men ska bli så skönt att komma iväg så där på vårkanten. att vi kan Playa Del Inglés innan och utan gör ju ingenting, snarare en fördel på våra äventyr fick vi erfara första kvällen iår :P

Hoppas de andra bestämmer sig för att följa med, det är ju liksom vi!

Fik och lek med tjejor

Ja, sent om sider blev det en fika, självklart på jobbet, med Jimmy. Trevligt, satt bara o prata om allt och inget. Var även in och hälsade på Emma typ massa gånger på hennes jobb :D Hann även skvallra en del med min jöbb kompiiis Jenny. Mormor och moster var med en snabbis på stan, övertala självklart mormor att köpa sig nya skor/stövlar. Alltid bra att ha, hihi :)
Köpte även present till min kusin som fyller år på torsdag. Skäms på mig då jag dock ej vet vad gammal han blir. Tror det är typ 14år. Det spörs, kan ju tyvärr ej vara med och fira han.

Blev en sväng till Malin sen nu på kvällen. Lovisa o Malin va där med. Lekit massa med Malins nya söta kissunge, då hon inte fick behålla den andra. Nån som kom på att de saknade han. Stackare. Men denna var minst lika söt, så jäkla liten o go. Legat i min famn o sovit lite..

Nu ska jag se på du blir vad du äter, och efter dte är det dags att krypa till kojs!

Måndag 1 oktober

Kul att en ny höst månad börjar på en måndag. Idag börjar hösten på allvar för min del. 1 Oktober innebär verkligen höst.

Gick till badhuset imorse och solade sne promenerade jag hem. Smarta ajg gjorde två flugor i en smäll, som man brukar säga. Vaknade så tidigt, redan 07.00 när älsklingen skulle upp, och försöka somna om var inte ens att tänka på..

Tänkte åka till mormor strax o hjälpa henne käka upp resterna från igår, på så sätt slipper jag också laga mat. Jag är ju bara alltför smart ibland.
Inväntar även att en vän ska ringa så vi kan åka ned till stan o fika.

De ringde från Branäs nyss och frågade om jag fortfarande var intresserad av jobb, skulle få komma på intervju. Men fan ajg blev så ställd och glömde totalt bort att jag sökt jobb där så jag sa nej. Haha, smart Johanna! Men åh, andra sidan ringde mamma förrut o tala om den väldigt rolig och possitiv sak. Så får hoppas på att det hjälper till lite istället..

RSS 2.0