Projekt

Jag och älsk har ev. ett litet projekt på gång. På onsdag ska vi se hur det blir med det hela. Vi är som med allt bda sugna på't. Men vi måste tänka och höra oss för. Vore kul på något konstigt vänster i längden. Men som sagt.. vi får se. Vi är nog lite knäppa båda två när det gäller saker som det här, men vi är vi. Haha ;)

Paket

Fick mitt paket från HM idag. Var nyss till macken och hämtade ut det. Dock en besvikelse. Endast ett linne av 3, en bikini av 3 som blir kvar. Plus ett par bikinitroser.. resten får åka tillbaka då det var för stort. Och jag har bestämt mig för att inte bara byta strl, utan det får åka tillbaka helt.
Tråkigt när det blir så.. men oftast när jag beställer blir jag nöjd. Kan inte vara så jämt..

Nu ska det ses på spårlöst igen, sen tar vi kvällen här i stöga tror jag. Upp tidigt i morgon igen.


Också var det måndag igen..

Herregud vad fort veckorna går. Snart är det väll sommar om det ska fortsätta så här.. fast jag klagar väll inte direkt :P

Startade veckan med jobb 06.00, underbart, not. Men slutade 11 så ska inte klaga. Direkt till träningen, spinning/core och sen var mannen faktiskt hemma när jag kom hem. Hur ofta händer det? Så vi tog oss till bergvik och shoppa lite. en ny jacka och en t-shirt, fick i oss lite mat samt fyllde upp kylen och diverse nödvändigheter.

Eftersom vi missuppfattade träningen jag och svärmor var jag snäll och följde med henne på Pumpen nu på kvällen. Så imorgon är den träningsfri dag. :)
Med andra ord när jag slutar imorogn har jag inga palner.. för en gångs skull. Det är inte vanligt i mitt tighta liv. Skönt ska det bli iallafall.


Kan väll inte skryta med att jag har riktigt lika mycket vikter på pumpen som denne man har :P
Bild: www.crossfitnordic.se


Heliga Söndag

Första lediga dagen på förra veckan igår. OM det var underbart. Efter skön sömn på 10 timmar var jag redo att möta dagen sådär vid 14 tiden. Men det blev som alla söndagar mest slött i soffan med datorn i knät och massa reprise på tv. Tog en promenad till mormor för en söndagsfika när solen började stråla.

Sen hände inte mycket mer.. pizza med mannen och sen däcka jag åter i sängen. Det var en välbehövlig dag efter sex dagars arbete.


Tänk om jag bara en endaste gång kunde krypa ned bredvid dessa älsklingar. Saknade vovve!!
Förövrigt kom jag att tänka på mitt gamla "flickrum" saknar det med lite ;P Men Poppy mest!!

Let's Dance

Vaknade tidigt imorse pigg. Frulle framför tv:n och sen promenad till svärmor. Let's Dance finalen inspelad och det var super bra ju. Lailas sista dans gav mig rysningar och ett blött öga, så jäkla fint. Men magnus var absolut en värdig vinnare. Nu är det över, nästa fredag börjar nånting nytt att följa..

Bodypump som gjorde mig helt slut och sen godaste hamburgaren med pommes hemma. Längesen vi åt nått sådant enkelt i vårat hem. Frityren fick en regjäl tvätt, behövligt!

Nu är det stress som alltid på lördags kvällar. Är inte iordning gjord för fem öre.. börjar jobba om 1h och vill ha godis med mig. Vi får se hur jag hinner lösa detta. Jobb är det iaf. lönehelg vilket innebär mycket folk förhoppningsvis.

Imorgon blir det endra vila för att orka med en ny sexdagars vecka, kan ev. bli Ski Sunne annars för bräda en andra och sista gång. Men lutar väldigt mycket åt det förstnämnda. :)



Hur kan man inte tycka Laila är snygg?

The Hives

Bra spelning, mycket folk, skön stämmning och en tidig kväll för min del. Så kan man väll sammanfatta spelningen igår kväll. Tack mina kära kollegor, ni räddar alla helgerna! :)



Vill inte ens se ut

Uppe 05.20 imorse. Sista tidiga dagen för veckan. Skönt med sovmorogn i morgon. Kämpade på med varken jag eller chefen var tipptopp + att han inte riktigt kan släppa stölden vi hade i butiken i onsdags, vilket jag förstår då jag fick se klippet från övervaknings kameran!

Hursom har timmarna gått fort och jag åkte hemåt efter 13, skönt att bara få vara idag ingenting att stressa till ännu. Har slumrat till här i soffan nån minut och det var ljuvligt.
Inväntar mannen så vi kan käka burgare innan vi ska bege oss till Nöjes båda två igen. För min del jobb för hans del roligheter med jobbet. Fusk!

Jo men visst vettu det SNÖAR ute. Har gjort sen jag kom utanför dörren i morse. Det bara vräker ned och backen som var nästan tom i går är full igen med vit puder. Jag vill inte ens se ut genom fönstret bredvid mig. Hade jag bara haft mer tid för att åka bräda så hae vädret mer än gärna varit ok. Men eftersom jag inte verkar ha det så kan det försvinnailla kvickt. Men som alltid är det väll bara att gilla läget?


Aerobic för 70+

Igår morse tänkte jag få allt gjort tidigt. Åkte ned och solade samtidigt som mannen började jobba, hem för snabb frulle och iväg på va jag trodde var Aerobic. Men det var mer senior jympa skulle jag vilja säga.. av 60 minuter tränade vi 40 och stretchade 20. Vilket iofs. var rätt gött men ändå. Kul att testa på styrka med boll, vilken balans jag har, inte :P
Fick bli 30 min på löpbandet i gymmet efteråt.

Blev en sväng till Bergvik sen med mamma och mormor. Fick med mig lite nya grejer hem så som en klänning, leggins (som just nu är mitt favvo plagg!) och 2 olika t-shirtar. Dock ska den ena tillbaka så den ser tu som ett nattlinne på :P

Fick med 3 t-shirtar till mannen också, kul att han också får sig nått nytt ibland. Han är väll inte världens shoppingfreak, iaf. inte i Sverige.

Kvällen avslutade jag på Nöjes för jobb tillsammans med Lina. Seg kväll som blev segare och segare. Tillslut lät gulliga Lina mig gå hem, tack vännen! Somnade ungefär på 5 minuter väl hemma..

Strålande dag

Startade dagen med att vakna tidigt. Ingen klocka som ringde och väckte mig. Skjutsade mannen till jobbet och skulle sne bege mig till solariet. Men eftersom solen verkligen strålade ute så skippade jag det och tog en promenad till Bergvik med Sara ist :) Fann  en trevlig överrasking på vägen hem.. UHÄÄ!
Hem till svärmor för frulle innan det var dags för träning. Först höll vi på att inte komma med på Pumpen och väl där inne var det flummigt, kul och som en bastu. De hade flyttat från stora till lilla salen idag pga utbildning. Men alla gjorde det bästa av situationen och det blev gör bra.

Sen var det bara dusch och iväg till jobbet som gällde. Tiden bara rann iväg och plötsligt skulle vi tralla hemåt. Hann med ett och annat roligt. Tex en utländsk familj som stal en hel del tydligen, men eftersom det bara var andra kunder som såg och inte vi fick vi inget göra, surt. Idioter.. lär er att betala för er eller åk hem till era egna länder och ta där!! Blir så förbannad. Det samma gäller idioter till svenskar som stjäl.. skaffa ett jobb och lär er betala!

Våfflorna stod på bordet när jag kom hem, inte helt fel. Tack mannen. Avslut med lite naturgodis och nu får det bli sängen.. kallt som satan. Gillar mina nya sov rutiner :)

 
  

3-år sedan

Herregud så fort tiden har gått. Imorgon är det tre år sedan min älskade morfar lämnade oss. Trodde det var två jag men nej det är verkligen tre. Hur har vi klarat oss, eller jag iallafall? Vet ju att du lever med oss. Åker upp och tänder ett ljus efter jag solat imorgon.. hinner inte på em/kvällen.



Tänker på dig älskade morfar! 

En tisdag i Karlstad

Söta turister som kommer in och frågar vad man kan göra i Karlstad en tisdag? Vad svarar man? Finns väll inte allt för mycket tyvärr.. Äntligen för min del stänger vi igen stället coh trippar hemåt snart. Jag är trött och vill sova.
Hade även tänk sovmorgon imorgon men icke. Mannen måste ha skjuts till jobbet så kan lika gärna passa på att sola då :) Och sova länge, länge på torsdag!

Nu blir det hejsvejs för idag i lboggen. Nu kommer lallona som ska hämta jackorna :D

Vem bryr sig?

Jag har tråååkigt. Vill att gästerna ska packa sig hemåt, men så får man inte säga. Men jag hade faktickt tänkt at myskväll hemma i soffan med mannen då detta är enda dagen jag var ledig kvällen, men icke. Förlåt älskling, får kompensera på söndag eller nästa vecka :)


Hursom läste jag nyss på aftonbladet.se att näst kommande kungabröllop den 19 Juni 2010 kan komma att krocka med en stor Sverige match i fotboll (haha så intresserad är jag!). Snacka om i-lands problem. Kan inte ha mycket att skriva om när det står på första sidan. Men tycker nog det var rätt kul att mer än hälften skulle hellre se på fotbollen än bröllopet, vet dock inte till vilket kategori jag själv tillhör.. Skulle nog vika mig och se på bröllopet!


Zlatan vs. Daniel och Vickan?

Jobb, jobb och mera jobb.

När ska jag lära mig att säga ordet Nej? Känns som att ajg jobbar jämt, vilket jag iofs gör. Idag ahr ajg redan hunnit med att jobba mellan 6-15 och nu sitter jag på fabriken och lär göra några timmar till. Gör kul när allt blir så här stressigt och man måste hit.
Jag som hade det så mysigt med mamma på stan. Suttit och fikat och tölat, shoppat lite och haft det gött. var längesen vi hann ses så detta uppskattades enormt. Saknat henni!

Aja, får jag väll roa mig bäst jag kan dessa timmar jag får vara här.. vet ni? På söndag är jag ledig, första dagen på veckan. Tog åt mig dubbelpass på fredag, igen. Men jag blir ledig från fredagskvällen på ena jobbet nästa fredag för att kunna jobba kväll på andra. Herregud jag tänker jobb! Får snart bli ändring på det här, men hur länge har jag inte sagt det då?

Nästa vecka ska jag dock vara ledig en dag extra eller så, skönt!

Lång Måndag

Det var inte skön att kliva ur sängen 05.30 imorse. Det var heller inte skönt att jobba mellan 6-14.30. Ingen rast ingen ro. Men ett som var skönt var att knalla hemåt när jag slutade. Somnade direkt i soffan och där låg jag tills mannen väckte mig 2,5h senare. Välbehövlig sömn kan jag lova. Ligger redan nu, efter att ha varit hos mormor en sväng, i sängen och ser på Spårlöst. Hoppas det blir lite mer sorgligt än det är nu, då gillar jag det.
Direkt efter är det dags att mörka lampan.. måste försöka komma ikapp lite med sömnen. Imorogn kör vi morgon/dag pass igen. Hoppas foten känns bättre så jag kan träna i morgon också..


Bild i Bild

Så här kan en kvälls hos oss se ut :) Bra tv!


Halva tv:n var är väll rättvist? Gissa vem som fick ljudet? Haha!

Belöningen!

Efter en massa jobb i Lördags var det dags för veckans belöning och Söndag. Äntligen tyckte jag som jag längtat hela veckan :) 10.30 var det dags att bege oss mot snöigare väder uppe i Sunne. Hade turen med oss för det var varmt trots att det snöade halva dagen. Men efter vi käkat lunch vid 14 var det dags för solen att titta fram. Blev riktigt kanon väder belv det. Backarna var helt okej, tråkigt att det blev så uppkört i slutet av dagen, och att snön blev som pucklar.. svårt att åka då. Men jag var kanon nöjd när vi vid 16 tiden gav upp för att käka mat.. igen. HAde glömt hur kul det är att åka bräda.
Gjorde en och annan vurpa och som jag sa till Stefan så vann jag i det. En riktig vurpa blev det som fick påföljder på kvällen.. ajaj!
Efter sista maten var det dags för lite lek och stök innan bussen tog oss tillbaka til Karlstad igen. Då hade vi även hunnit intagiten och annan alkoholhaltig välförtjänt dryck ;)

Hem för att slänga sig i duschen och då kom smärtan. jag hade tydligen lyckats vricka fotleden som svällde och jag kunde inte riktigt stödja på foten. Men skamm den som ger sig har ajg lärt mig och begav mig tillbaka till Nöjes för femkamp (som självklart mitt lag vann!) med kollegorna. Riktigt kul då alla vuxna blev som barn inne i leklandet igen. Åkte en och annan ruschkana, studsmattor, dropsliden 8m upp osv. Skit kul verkligen! Dte var på tiden att vi fick leka nu.. haha!

Tillslut blev en del fullare än andra (precis som en p-fest ska vara) så då kom älsk och hämtade upp mig och Sofia.

Tack alla kollegor på Nöjes för en riktigt toppen dag. Längtar redan tills september då nästa resa tydligen ska bli av. Känner jag oss rätt blir det minst en p-fest innan.
Tack även till Tobias för dessa år, imorgon gör han sista dagen och beger sig ut på nya spännande äventyr. Lycka till!!

       

Robinson 2009

Äntligen är det Robinson på tv igen. ett av mina favvo program. Hoppas det blir lika spännande och djävligt som tidigare år. Men vad jag hört ska det vara värre? dte tråkiga är dock att tv4 fått sändningarna, vilket innebär en massa jävla reklam och programmet är 1,5h ist för 1h. Men sånt är livet, kanske inget att klaga på direkt.
Jag är glad, och kommer följa troget (iaf. inspelat dagen efter).


Tror Linda kommer bli en super bra programledare för Robinson! :)

Jobb, jobb, jobb..

HInner inte med så mycket när jag jobbar. Igår var det fredag, startade med att åka och sola. fy satan så gött det är att ligga där och drömma sig bort ( att man får färg är ju bara ett plus :P)
Hann med lite shopping innan jag mötte upp mannen för att luncha innan jobbet.
Min enda lediga fredagskväll från Nöjes blev istället jobb på andra stället, tack för det. Hursom avslutade jag dagen hemma hos svärmor med Let's Dance, men somnade som alltid och cyklade hem till min älskade säng ist.

Idag har det varit jobb mellan 7-19. Har gått mycket snabbare än jag tänkt mig och vi har fått gjort en massa. Har blivit underhållen av världens gullunge Tindra på 5år. Lärt mig hoppa hage, lärt mig om rosa kläder och mycket mera. Chefen fick ingen barnvakt så hon var med. Så snäll och söt.. underhöll sig hela dagen. :)
"Johanna, jag vill vara med dig" Åh sötis!
 
Nu ska jag iväg och jobba snart igen, men som sagt i morgon kommer belöningen. Snowboardåkningen! Om jag längtar!!


De här hade gärna fått suttit på min bräda, men som sgat jag har redan. Och det skulle skära sig ordentligt ;P

Så var dagen kommen

Som ni redan vet den jag längtat efter sedan den där dagen jag var hos Sara sist. Dagen innan hon åkte iväg på sitt livs stora äventyr, hittills. Jag sprang, ja ni läste rätt, och detta inne i stan för att snabbare få en kram. Underbara människa som jag saknat dig. Så skönt att få se ditt ansikte och hela dig stråla igen. Synd att det blev så snabbt bara, men vi får ta igen det snart. Vill också se alla bilder och höra om allt. Hade ju varit super kul att varit med hos Johanna. Alla fem bästa tjejerna samlade tillsammans efter så lång tid. Men man kan inte få allt som man vill.. jag fick glatt sitta på jobbet och glo. Kul! Hursom skönt att du är hemma välbehållen vännen. Tack även för de fina presenterna. Sötisen :) (bilder kommer)

Efter att ha jobbat 7-13 var det en hungrig och grinig johanna mannen plockade upp. Hem till svärmor för en promenad som blev en lång till Norrstrand och tillbaka (med ett stopp för kramar med sara då).
Sen fick jag äntligen mat. Vet inte när jag åt så här mycket sist som idag, men det satt där det skulle.

Annars inget vettigt gjort. Nu är det sängen som gäller då ögonen går i kors även idag..




Ja, bilderna är väldigt gamla. Den översta är fortfarande från skolavslutningen i nian. Alltså 6år sedan iår. Men jag gillar den ändå!


Mindre blev mer

Mindre jobb idag än jag trodde, skönt. Fick sluta redan vid 21.30 ist för 02 som jag tänkt mig. Hur skönt kan ni inte ens veta. Men med mitt goda humör idga kan jag jobba hur länge som helst.
Hursom blev det mer jobb imorogn ist. Ska in ist för Chefen mellan 07-13. Vill bara tiden ska gå fort då, men det lär den nog göra.
Enda som är surt är att mina bästa ska hem till Johanna för att träffa sara, jag vill också. Och sen har jag inte ens dett Johannas lägenhet ännu, det vill jag också, får bli en annan dag.


Nu är det sängens om gäller, ögonen går i kors..


Välkommen hem!

I morgon ska jag få träffa den här människan. En av min allra bästa vänner som varit ifrån oss i 3,5 månad för att leva livet på andra sidan jordklotet. Om jag kommer vara överlycklig!! Så nu kanske ni förstår vem mitt hemliga sms var ifrån. Kul att man får ett om att hon är hemma 2 dagar tidigare än tänkt!!! :D Riktigt lyckorus förrut när vi pratade i telefonen, ajg vill ha morogndagen nu! (fast utan jobb då :P)


Ett stycke handläggare

Efter att vaknat tidig för att släna oss i kärringgrillen i morse är det en seg Johanna just nu. När vi var på G hem kom vi på att vi skulle tagit en skön promenad och gått ner, men icke. Så får det bli på torsdag ist.

Solen har strålat hela dagen vilket resulterade i spinning följt av en solig men blåsig promenad. Jag trotsar ju alltid vädret så fort solen tittar fram och klär mig allt för lätt.

Efter en massa krångel från min sida har ajg idag varit till arbetsförmedlingen och träffat min handläggare, äntligen. Gick gör bra och jag fick berätta mina planer framöver. Så känner jag min handläggare rätt behöver jag nog inte tänka på dem nånting mer. Skönt!

En kväll med Mästarnas Mästare, eller hmm.. jag somnade visst? Vaknade av att svärmor fråga om jag inte ville se finalen. Mannen hämtade upp mig och nu ligger jag äntligen i sängen igen. Sova bums nu för i morgon är det jobb i nästan 20 timmar som gäller. Underbart eller vad? :)

Hemligt SMS

Inatt jag har knappt kunnat sova. Fick ett super sms i natt när jag precis hade lyckats somna. Men jag blev lika pirrig som man var (och jag fortfarande är) natten till julafton när man var liten.
Hursom får jag inget avslöja utan det kommer, det kommer. Jag är iallafall överlycklig och nu vill jag att tiden skall gå fort. Kan tänka mig att mina närmsta kan ana sig till vad det innebär, men med risk att avslöja för mycket så vill jag inget mer skriva.. Lyckorus hursom!


Bodypump och spårlöst

Efter intervjuerna blev det hem till mormor för godaste maten (stuvade mackisar) och sedan nybakta bullar. Jag är nog den bästa på att komma dit när hon nyss bakat, slår aldrig fel. Haha! Men gott är det.

Proppmätt blev det hem för att svira om innan svärmor kom och plockade upp mig för att åak till gymmet och Pumpa. jag verkligen gillar det nya passet, det gör min riktigt motiverad att kämpa in i det sista trots att ben och armarna viker.

Nu är det spårlöst och som alltid sitter jag här och bölar. Ska snart krypa till sängs, imorgon har jag tvingat med svärmor tidigt för att sola. Ska bli underbart att få lite färg på kroppen igen :) Det är välbehövligt!!

Har förövrigt kommit in i en läs period igen. Hur skönt som helt, det gör mig riktigt avkopplad och jag somnar fortare.


Arbetsintervju

Äntligen har jag släppt arbetsintervjun med Karlstad Kommun bakom mig. Hon som intervjua mig var en äldre gör go dam. Mycket trevlig och rolig.
Hursom jag var där vid 12.15 eftersom det började vid 12.30. Jag trodde ju att jag hade en intervju inbokad då, men ack så fel jag tog mig. Det var information sen fick man ta kö lapp till de olika ställena. Jag fick vänta över en timme innan det blev min tur. Lagomt glad fick jag ringa till arbetsförmedlige och tala om att jag inte kunde infinna mig idag heller.
Men hursom känns det bra att det är över nu.

Skickade även in en annan ansökan igår som jag verkligen skulle vilja ha i sommar, men chansen är lika med noll eftersom jag har noll erfarenhet inom det och det lär de vilja ha. Men söka kan man alltid :)


Älskad och Saknad Morfar

Idag skulle min älskade och saknade Morfar fyllt 82 år. Vi var ett bra Team du och jag Morfar! Tänker på dig och du finns alltid med! ♥



Bästa älskade morfar!

Bra start på veckan..

Imorgon blir en trevlig dag. Jag ska på arbetsintervju på dagen och direkt efter det följer arbetsförmedlingen. Ska bli gött att kunna tala om mina planer så jag förhoppningsvis slipper dem. Jag har ju min framtid planerad redan.

Mamma startar sin nya taxi med en gamal arbetskollega till henne. Med andra ord hon har absolut ingenting mer med gamla bolaget att göra :) Inte haft på hela året iofs. men nu är det verkligen helt över. Lycka till nu Mammi!

Så jag håller tummarna för oss båda i morgon och hoppas du gör det samma.

Fixar dag

Åh vad gött med ledig dag idag. Varit och fixat alla pappae rsom skulle kopieras. Postat till A-kassan. Fixat massa andra papper och nu känner jag mig redo. Har en sak kvar att göra innan alla papper kan släppas hel toch det är att söka utbildningen. Under veckan nu ska den skrivas och den ska skickas in, speciellt då jag fick rätt roliga nyheter igår. Eller nyheter, det jag fick höra vad väldigt kul :)

Tog en skön promenad i det härliga vädret. förbi ena jobbet och bytte passen, vidare och dolade lite med P-festen på andra jobbet, för att sedan gå in och kolla på Älsklingen fotbollscup. Självklart tog jag med mig turen då de vann resterande matcher från det att jag kom :)

Avslutat kvällen nu med Wipeout, som inte alls var lika kul idag som sist, samt Tacos. Om jag är proppmätt kan ni nog klura ut själva. Nu väntas en lång varm dusch sen ska jag krypa ned i sängen och läsa.
Imorogn är det måndag men jag börjar inte 06.00, underbart!!

Personalfest

Ja på söndag om ne vecka vankas det personalfest för hela fabriken. Och inte vilken fest som helst utan vi skall bege oss upp till Sunne för att ge oss ut i backarna hela dagen. Hur mysigt? Hoppas verkligen det blir kanon väder som idag, vore toppen. Äntligen ska jag få komma iväg och åka bräda. Som jag har längtat! :) Kvällen avslutar vi med bus och lek förmodar jag. Leklandet ska testas, haha!
Stor tack till Calle som ville byta dag med mig i helgen så jag kan följa med.


Oj så road. Längtar efter min älskade snowboard dress!!

Bodypump

Skön sovmorogn idag. Nybakat till frukost och nu inväntar jag Bodypumpen som börjar kl 14. Sen hinns det inte direkt mycket mer då jag börjar jobba kl 18 idag. Skönt med lite längre pass.

vet ni, imorgon är jag helt ledig! Har varit ledig 2 dagar av 14 nu, så att slippa jobb måndag och tis ska bli underbart :)


Fredag den trettonde

Ytterligare en fredag som infaller den 13:e. Ingen otur för min del, vad jag kan komma ihåg, lika så förra månaden.
Hursom startade jag dagen med en 2h lång sovmorogn. Som alltid vaknar jag tidigt. Iväg på spinning/core och sen hem igen för att duscha och dola lite innan jag åkte vidare till mormor för lunch.
Plockade upp mamma och mina mostrar för att bege oss till begrvik och införskaffa present till min Kusin och hennes mamma som fyllt 13 resp. 40 år. Blev bra presenter :)
Hem till ena moster och fika, samt bus och gos med lilla Emelie, älskade ongen!

Kvällen spenderades på Nöjes. Studentfest och det kan man lugnt säga.. fin planering och fulla studenter är en fin kombo. Men vi överlevde kvällen som alltid.

Män som hatar kvinnor

Efter 1,5 timmes övertid på jobbet stressade jag ned till stan för informationsträffen. Kul att höra lite mer om det trots att det mest var sådant jag läst och redan visste. Men alltid kul att bli mer motiverad.
Mötte upp mamma för att springa in på banken som bara krånglar, alltid!

Åkte hem till Svärmor för att laga oss mat. En hungrig och något irriterad Johanna som kom dit, kul. Men det ordnades snabbt. Jag är rätt bra på att laga mat förövrigt :)
Sen blev det tydligen en spontan Bio. Vi följde med Svärmor och Peter på Män som hatar kvinnor. Den var minst lika bra som alla sagt. Vill verkligen se de andra två i film nu också. Tänkte kanske innan hinna med att läsa alla tre böckerna också. La ju den första åt sidan för ungefär 6 månader sen..

Nu ska Johanna sova. Imorogn är en ny dag med nya trevligheter :D Men jag startar den med något jag inte vet vad det betyder längre, SOVMORGON!!


Att Michael Nyqvist är halvt göbbsexig och  Noomi Rapace snygg gör inte filmen sämre!

Informationsträff

Direkt efter jobbet imorgon åker jag till Scandic City för att gå på informationsträff ang utbildningen jag vill börja på i höst. Ska bli kul att höra lite vad de har att säga och vad hela linjen innebär (även om jag trot mig veta det mesta). Har ju läst om den + att en kollega till mig redan läser den, men mer på "riktigt" liksom. Dags för mig att skicka in min ansökan snart också så jag inte missar det.
Har en hel del förväntningar på morgon dagen iallafall..

Tränings Shoes

Införskaffade mig ett par nya promenad skor idag. Eftersom mina svarta älsklingar är helt sönder nu på sidan, typ. Hittade ett par snygga och helt dugliga att power walka i för 499:- så de fick det bli. De påminner lite om mina vita (se inlägg nedan) jag har på gymmet. Självklart var de nike, tycker de gör de bästa (utöver mina älskade Puma då!). Det var verkligen ett "måste" eftersom jag nu behöver avvara mina gå skor till jobbskor. Haha, komplicerat det där med alla skor till höger och vänster. Men ett par till varje sak känns hel ok för min del. Hittade ingen bild och orkade inte ta någon så ni får hålla tillgodo.


Det här lilla är ingenting emot hur de ser ut nu :(

Duktiga Johanna

Den här veckan kan ajg ärligt påstå att ajg är riktigt duktig. Jag hinner med jobb i 6 dagar av 7. Samt att jag hinner träna 6 gånger. Är inte det duktigt så säg? :D Gött som bara den är det iallafall. Hinner ändå med lite fritid också, skön vecka med andra ord.


Känner ni hon som är mest darrhänt i Paint? :P (Outfiten är helt från Nike)

Fredrik är en rolig man..

Efter att ha sett nått prat program på tv igår fick jag en helt ny syn på våran statsminister. Har alltid trott och tyckt att han är en rätt grå och tråkig man. Men det visade sig att jag hade fel.. jag skrattade tom åt han. Han är nog rätt ok ändå faktiskt :)
Som altid dömmer jag folk för ingenting. Dumma Johanna!


Bild

52 varv i rondellen

Ja det tog en dam i nått land ute i Europa idag. När folk runt om kring ringt polisen och de kom för at kolla läget fick de till svar: "Jag är ute och kör in nya bilen, men jag fastnade i rondellen och vet inte rikigt hur jag ska ta mig ur". HAHA!
Kan tänka mig att den stackars damen var rätt yr efter FEMTIOTVÅ varv. Alla kanske inte ska ha körkort :P


Vill ha!!

Ge mig mer vinter, mera tid, nya boots och den här brädan. Tack!
Hade det inte varit för att min bräda redan är som ny hade jag absolut köpt denna.


Bodypump Release

Idag var det release för nya Pump passet. Vilket härligt sådant. Riktigt jobbigt och mycket ben, men kul. Musiken är gör bra och verkligen peppande. Kommer gå på det så ofta jag kan, det är ett som är säkert!
Har ni aldrig testat lesmills (tror de heter så) Pump så gör det, kan verkligen rekomenderas. Det bästa är att alla träningsanläggningar som kör från dem också kör exakt samma program så man kan testa vart som helst i princip. Imorgon vet jag en som kommer ha ont i både armar och ben iallafall, då vet jag att jag lever :)

01. Better In Time - Jamie Knight
02. Get This Party Started - Dan Winter
03. I Don't Care - Fall Out Boy
04. Castles In The Sky - Liz Kay
05. Shut Up & Drive - Rihanna
06. So What - Pink
07. Stand Alone - Dyce
08. All I Ever Wanted - Basshunter
09. All Summer Long - Kid Rock
10. Let Me Be Myself - 3 Doors Down
(Låtlistan lånad härifrån)

Spårlöst

Jag älskar program som detta. Så härlig att se familjer förenas. Tårarna bara rinner ned för kinderna på mig. Den som kom på program som dessa är ju guld värda, tänk vad mycket annat dret det finns.
Men jag är svag för lyckliga slut och gråter lätt.

jippie

Jag är glad idag. Det gjorde nog susen att bara få ut allt ur kroppen igår :)
Hursom har dagen gått fort som bara den på jobbet. Ett riktigt träningspas är avverkat känns det som. Mitt jippie är för att Chefen hade gjort schemat fel. Jag skulle gjort kvällen resten av veckan men fick byta ons och tors till morgon. OM jag är glad.. går hellre upp tidigt som bara den än att jag slutar sent (iaf på ena jobbet). Sitter ändå bara och väntar på att få åka och jobba då. Men i morogn får det bli en sådan dag, men den enda.

Har jag nämt att jag jobbar mer som arbetslös än när ag hade jobb? Jaha men då får ni höra det en gång till.. det är rätt skönt med jobb 6 dagar  veckan för jag är ledig mycket ändå. Tacka vet jag kvälls/natt jobb på Nöjes. Jag vill aldrig bli helt arbetslös, då kriverar jag!

Oj, nu är det bråttom, ska möta låssas syster om 15 min. Hej hopp!

Jag blir så trött

Ibland rinner bägaren över utav ingenting. Idag känns som en sådan dag. Jag blir så trött på allt och vill bara gråta och sova. Så vet ni..? Det är precis vad jag ska göra nu. Fånigt som bara den, men det är en lättnande känsla efteråt.
Imorgon börjar jag jobba kl 06 igen. Har jag sagt att jag älskar måndag morgon numera?


Helgen som varit

Har bestått av jobb, träning och en hel del hos Svärmor och gos med Kissen. Haft en rikigt lugn och skön helg utan massa måsten eller härjande. Träning på lördagar var gött, sist pumpen inna de byter pass och Johanna ökade. Tack för det det känns i benen idag :)

Idag blir det en lugn hemma dag med lite tvätt och plockande.


Bilder

Dagar som dessa när snön bara öser ned utanför fönstret är det underbart att ha gamla semester bilder att kolla igenom. Bara få drömma sig bort till varmare breddgrader och njuta. Men man kan inte få allt. Snön är ganska mysigt trots allt, enda tråkiga att det aldrig får ligga kvar ändå.. då känns det mer eller minre meningslöst.




Update: Älsklingen påminnde mig att det var visst -06 som vi var i Grekland. Opps, vilket minne jag har!


Hockeykväll

Hunnit med både det ena och det andra idag. Så som jobb, promenad lite snöbollskastning (faktiskt första för den här vintern) samt en dusch. Inte illa för att klockan snart slår 17.00.
Sitter hos svärmor nu och är väldans social, men hon är nog van, eller? ;)

Hursom ikväll ska jag med mannen och hans vän in till The Happy Duck för att se på hockeyn och käka tydligen. MÄKTA intressant. Nej det är mer roligt nu när slutspelen börjar.. Kul att Jonna och Andreas ska med iaf. Jonna kommer rädda min kväll.
Det bästa med allt är att jag har en bra usäkt för att få dricka cider på en torsdag, ledig en torsdags kväll och i morgon på dagen, inte vanligt direkt.

Nej social var ordet..

Om två veckor..

Imorgon är det bara 2 veckor kvar tills min Saris kommer hem. kan inte förstå att det då gått 3,5 månad sedan vi sågs sist. Aldrig någonsin varit ifrån varandra så här länge. Inte hört hennes röst en enda gång, känns sjukt. Ska bli skönt att ha dig hemma igen vännen. Saknar träningen tillsammans, våra promenader med töl om allt mellan himmel och jord. Att bara ringa och kolla om du är hemma och 5 minuter senare vara där.
Men snart är det så igen, lääängtar! Njut av Thailand nu i dessa två veckor. Skäm bort dig ordentligt.
Puss till min älskade vän!


En tisdag senare

Ledig dag men ändå uppe vid 06 för att frivilligt skjutsa mannen till jobbet. Vad gör man inte för att få ha bilen hemma? Efter några DH avsnitt och frulle senare blev det 45 minuter spinning. Kul pass men jobbigt.

Hos mormor lyckades jag senare få mig lite mat och vara social innan jag begav mig till mamma för att lämna tillbaka hennes stövlar och lite grejer jag köpt åt henne. Slängde med min gamla vinterjacka så den kanske nu kan å från grå till svart igen, men andra ord Det var på tiden.

Nu på kvällen skulle det egentligen ha tränats igen, pump, men nån (svärmor) blev för lat och ändrade det till på lördag ist. Men inte mig emot, redan varit iväg en gång ju.
Ist blev det en visit hos älsk farmor för lite bus med hennes och hans farbrors hundar.

Nu är det sängen som gäller, kommer väll somna direkt jag lägger ned huvudet på kudden om jag känner mig själv rätt.


Väldans snygg gräddbakelse till brudklänning!! (Bild Pappa)

Härlig start på veckan

Vaknade 05.20 gör pigg, men lyckades somna om och vakna 06.06. Gahh jag började 06.00. Paniik ringa till jobbet och slänga på mig klär.. 10 min senare var jag där tröttare än tröttast.
Kroppen har kännt sig halvt risig idag med så det fick bli kassa all day long för min del, skönt. Men satan så jag har frusit. Skönt att få stämpla ut och åka hemåt 14.30.

En snabbis til Bergvik med mannen för att byta de svarta jenslegginsen jag köpte i veckan, allt för stora. Ist fick det bli en kjol och en t-shirt. Låg ett par rå snygga randiga leggins på disken när jag kom fram som tydligen precis kommit in, de fick åka med också. Men nu är det bra!

Orkade inte med att känna mig dålig mer så åka med Malin på Engans Aerobics pass. Kul men tråk att jag inte orkar vara seriös när Malin är med :P Men ju mer man lär sig själva stegen dessto mer vågar man ju och då blir det roligare..


Underbara söndag

Klev ur sängen i tid för en gångs skull på en sön. På med mukisar och ned i soffan under filten för att spana Vasaloppet. Där har jag sedan legat heeeela dagen med kissen på magen till och från. Har nog sovit mer änjag varit vaken, men gud vad skönt det varit. Har iaf. hunnit med att se på Festival, ni vet den där filmen från -01 med Ebba Hultkvist. Lite johanna film över den..
När liggsåren kom fram var det dags att åka hemåt, nyss smällt kyckling-kebab och nu blir det Beck. Måste sova direkt efter då jag börjar jobba 06 i morgon. Jippie!!


Skulle kunna ligga med kissen på magen dygnet runt, älsklingen!

RSS 2.0