Förlovning - 4år..

Idag har jag och min älskling varit förlovade i 4 år. Känns underbart! Tråkigt att han inte är hemma så vi kan mysa bara :( Men han ringde förrut och överraskade mig o massa sött. Tack älskling. Du är den underbaraste människan som finns! Älskar dig!

image109

Kortet är från samma dag vi förlovade oss :)

Valborgsmässoafton

Känns som vilken annan dag som helst idag, kanske beror på att det är just det det är. Ska i väg o festa lite i kväll, men blir nog rätt lugnt idag också m tanke på vad trött jag egentligen är.

Nu väntar jag på Annicka så vi kan till att börja med byta bil, efter många om och men :P Sen blir det i väg o sola och efter det en lång promenad. Ska bli riktigt gött o lägga sig i solariet då det inte är så där jätte varmt ute idag.

Nej nu blir det frukost så länge.. hej svejs!


Helg uppdatering..

Inte hunnit blogga nått i helgen eftersom jag har umgåts med pappa hela helgen :D

Fredag:  Tog m älsklingen ut i solen o en lång promenad. Mysigt som bara den. Sen myste vi bara o hade det gott ända tills han åkte. Usch jag ville inte! Men det fick gå. Åkte ut till pappa o fick mig massa gott grillat.  Sen var det var ju jobb i allafall. Gick helt okej, mycket folk o bandet var bra. Jag fick beröm av min chef att jag var en jätte duktigt och bra Garderobiär, och att jag alltid är så glad och possitiv :D Tack tack !

Lördag: Var bort till Annicka o skulle byta bil, men så blev det icke utan blev frukost i stället. Sen åkte jag bort o kolla på när pappa o de tävlade m Caramban. Har sett det förrut, men kul o se hur fort det går för dem :) Han var så duktigt min Pappi. Satt där i solen m resten o hade det gott halva dagen. Efter det blev det en prom m Annicka, för ett nytt försök att byta tillbaka bil, men nej :P
På kvällen var jag m pappa o hela gänget o grilla. Pristdelning osv. Sen var det dags för mig att åka till jobbet.

Söndag: Åkte o hämta mormor o sen Pappa. Iväg till "stugan". Där var dte lite små kyligt, men annars var det precis som det såg ut när jag var där för 5 år sedan. Haha
P-fest på kvällen, mycket trevligt :) De hade abonnerat Ankan anbart för oss. Där det böjds på Dryck o Buffé. Satt där i massa timmar o disskutera ungefär allt som brukar komma på på p-fester, tillslut vi beslöt oss för att gå vidare till Arena Bar och krogsöndagen. Det var en lyckad kväll, även om den blev tidig då jag kände mig alldeles för trött för att va kvar o härja.Tack till både Willy o Peter, även till alla goa arbetskamrater som förgyllde/er kvällen o dagarna på jobbet!

W.A.S.P

I kväll är det jobb som gäller. Då kommer bandet W.A.S.P till oss o spelar. Lär nog bli en hel del folk, för vad jag har hört ska de vara väldigt kända :P Själv har jag som vanligt ingen aning om vilka de är. Eller tror jag hört en låt, men är inte säker. Det blir nog trevligt i alla fall :)

Nu blir det frukost o sne en lång promenad, får dra med älsklingen ut idag igen. Solen strålar ju och det är redan 18 grader ute i solen, det gillas! I eftermiddag ska ajg åka ut till pappa en sväng o säga hej till hans vänner innan jag ska i väg o jobba..

Älsklingen åker nedåt mot Milano i eftermiddag. Usch det känns inte bra alls, men tiden går väll förhoppningsvis fort :) Så länge han är nöjd så.

Nej frukost nu.. hej svejs

Hår färgning & Vår i lufta

Åkte i väg o hämtade jonna o Sara förrut. Hem till sara öfr att färga håre på henne, blev riktigt bra. Men vad ska man annars tro när det är jag som gjort det ? ;) haha. Nej men trodde det skulle bli gör dåligt, men sara lite på mig o ajg va rätt mycket bättre än jag trodde ;P Kul att leka av sig med dem, inte allt för ofta man har tid att ses längre.. tyvärr!

Nu har vi nyss käkat godig mat jag o älsklingen. Ska släpa med han ut på en lång promenad nu. Vad ska man annars göra när klockan är snart 18.00 och det är 22,5 grader ute?! Nu är det verkligen vårigt ute. Jippie!

Efter många om och men..

Så kommer älsklingen nu åka till Milano i morgon i stället för i februari, eller mars, eller idag.. eller en annan gång som det nu varit sagt så länge. Jag är väll inte allt för nöjd att han åker dit, men jobba det måste man. Och sen när han kommer hem börjar vi ju ett nytt liv ev. :) Hoppas han får det riktigt kul o hinner se en massa och inte bara jobbar.. det är ju trots allt Milano han ska till..

Nu ska jag i alla fall gosa med han massvis ända tills i morgon!

Hej svejs!

Pappa på ingång

Ja pappa är på väg till Karlstad. Eller han ankommer i kväll nångång tror jag. Han ska vara här tills på onsdag vad han vet nu, vilket jag inte tycker är helt fel. Detta innebär att jag inte kommer vara hemma mycket alls i helgen då han kommer befinna sig ute på Caravan och jag har chansen att återuppliva gamla barndoms minnen. Inte heller helt fel att det ska bli kanon väder hela helgen. :) Ska ha mys m grillning o bara ligga där ute och sola och ha det gött..

Vi har fått jobb och flyttar..?

Norge för hel slanten som gällde i går. Åkte i väg tidigt då älsklingen hade tid kl 10.00. Medans han var på intervju fick jag lalla runt själv i Jessheim. Oslos svar på Kil. Det var verkligen inte mycket att hänga i julgranen. Hann självklart med lite shopping när älsklingen var på intervju. Blev ett par mjukisar o två t-shirtar :)

Sen var det dags för min egen allra första intervju. Det gick bra, och var inte lika farligt som jag tänkt mig. Hon som intervjua mig var världens trevligaste o tg bra hand om lilla nervösa Johanna. Gör snäll människa!

Detta innebär alltså att vi båda ev. fått jobb i Norge. Älsklingen är säkrad sitt jobb, och får börja direkt när han vill. Själv måste jag bara fixa lite papper, personnr o sånt + en intervju till ute på Gardemoen. När det är avklarat ska allt vara lart och vi kan börja jobba.

Detta innebär att det inte blir sommarjobb som vi tänkt, utan för en längre tid. Jag ska alltså riva upp mitt liv i Karlstad och börja om på "nytt". Riktigt nytt blir det inte då många av mina vänner redan bor o jobbar i Norge dit vi ska. Är blandade känslor just nu! Men än så länge är ingenting klart. Jag har inte riktigt fått jobbet och älsklingen har inte tackat ja fullt ut. Men som planerna ser ut nu så bor vi alltså enbart kvar i Karlstad ca 1-2 månader till, sen tar vi vårat pick o pack o flyr landet..

Efter intervjuerna åkte vi itll IKEA Furuset så jag fick se vart älsklingen jobbar när han är i Oslo. Blev lite inhandlat där med, kuddfodral, en kudde o lakan. Försökte få med mig en bänk till hallen, men den gubben gick inte. Åkte sne vidare hem till älsklingens pappa o spela lite tv-spel i väntan på Billy. Sen blev det som vanligt en Kyllingkebab som jag älskar! Fotbollen kollade de på en väng medans jag sov o sne blev det hemåtfärd..


Rättelse

Skrev i inlägget om fotboll att Milan vann matchen i förrgår. Haha, där ser ni mitt stora fotbolls intresse, vet inte ens vilket lag som vann. Men som ni vet så vann alltså inte Milan utan det gjorde Manchester U :P


På G..

ja väntar bara på att älsklingen ska komma ur duschen, sne måste vi bege oss av mot Norge. Är inte riktigt säkra på vart vi ska och Dreas har första tiden så måste verkligen hinna dit. Men det ska inte vara några problem..
Jag är riktigt trött och skulle egentligen hellre ligga här hemma i sängen o gosa o ha det gött, men det går inte alltid, tyvärr.

På återseende i kvällinga..

Fotböll

I går var det fotboll för hela slanten, vilket varken ajg eller Annicka uppskattade så vi tog en promenad och sen fick ajg ett ryck på att lösa korsord, så vi gjord de :P jag var för övrigt riktigt dålig på det i går, jag som annars är rätt bra ;) Rastlös som jag var fick jag ju hela tiden försöka hitta på annat för att inte störa i matchen.. Men det var trevligt annars, som vanligt o gott m mat. Älsklingen var ju nöjd och belåten eftersom Peter också ville se på fotbollen + att Milan vann.. great for him!

Norge & Intervju i morgon..

Ja, som rubriken beskriver åker vi över till Norge i morogn både jag och älsklingen för varsin intervju. Han ska vara där föra mig vilket innebär att vi måste åka tidigt till morgonen. Åker in till Oslo o träffar hans pappa och fixar lite papper osv efter intervjuerna. Tråkigt nog att vi inte stannar utan åker hem igen i morogn, då äslklingen åker i väg till Milano på tors vad han vet nu .. Jag hade gärna varit kvar och hälsat på Malin o de, och sen en sväng till Emma & co, men får bli en annan gång :)

Finally

Så nu var man hemma nu duschad och fräsch i från jobbet. Dessa 4 h gick faktids ganska fort idag, tur va väll det. Även om det blidde lite fel, vilket var bra så allt tog längre tid :P haha. Men vad ska man begära när man jobbar m Ida o Fia? Kan inte bli annat än galet!

Nu ska jag ladda lite Grey's o OC så jag kan se när älsklingen är borta..
Vänta även på att klockan ska bli 17.00 så vi kan åka till Annicka o Peter o få mat :) mumsigt!

God Morgon

Vaknade för typ 30 min sen gör pigg och hungrig. Skönt att jag för en gångs skull vaknar o inte är trött men hungrig. Brukar aldrig få i mig frukost så här tidigt annars. Ska bara göra mig i ordning lite, väcka älsklingen o sen cykla i väg o möta Ida, sen till jobbet. Ska bli gött o bara jobba 4 h, och sen ha hela dagen kvar ändå..

inget vettigt

Nej inget vettigt egentligen att skriva, som vanligt. Men vad gör det? Det är ju min blogg.

Aja i vilket fall var det göttigt att springa av sig lite förrut, blev samma svägn fats gående efter de. Älsklingen tyckte det var onödigt men inte jag. Efter en väldans skön dusch, blev det åter igen en godig räkmacka. Var ju tvungen att käka upp dem å de inte går till spillo.

Sitter o kollar 100 Höjdare nu, men orkar inte se så där värst mycket av det .. Blir strax sängen för min del, börjar jobba 08.00 till morgonen. Inte lilla Johanna van o behöva gå upp så tidigt.

Over and out for this monday!

sol på kvällskvisten

Ja nu skiner solen. Hur härligt är det inte med ljusa kvällar nu för tiden egentligen? Nu har vi varit så duktiga o städat hela dagen jag och älsklingen så vi tar en paus för mer nytta. En liten spring tur ska det bli av nu, måste ut när solen skiner annars blir jag galen!

På återseende..

Tråkiga väder..

Det är så himlans tråkigt när det är sånt här grått väder ute. Speciellt nu när man är van att solen skiner hela dagarna och det är varmt o skönt. Men man får göra det bästa av situationen då. Vi ska i allafall städa idag. Det är väll det roligaste man kan göra en grå måndag :P Nej, det finns betydligt mycket roligare saker, men vissa är tyvärr nödvändiga.

Ha en trevlig måndag!

Utbildning

Var till jobbet förrut mellan 10.12 på utbildning. Då vi ska få ett helt nytt system inkopplat om 2 veckor. Ska bli skönt o ha allting datastyrt o slippa alla papper sov. Kommer ock ta ett tag innan man lär sig allt. Var kul att få testa lite själv o se hur det kommer bli osv.

Söndags mys m räkor o titanic

Åkte ut till begrvik och handlade i går eftersom regnet bara ville ösa ner. Blev en massa gottigt då älsklingen ville ha mys kväll m räkor o Titanic som gick på tv.
Så sgat o gjort i går kväll blev det bara massa mys. Inte ätit räkor på evigheter heller så det satt inte helt fel. Mums!! Titanic var lika bra som vanligt, och jag stor tjöt lika mycket i slutet den här gången.



image107 

Regn, Regn, Regn..

Ute bara regnar det en massa. Inte kul alls eftersom ajg tänkt o ta mig en promenad i dag också. Dock känns det inte så angeläget att gå i regnet. Har ju varit så duktig ändå under veckan så jag är fötjänt av att skippa idag :P Funderar på att bara ligga i soffan o kolla på film m älskingen hela dagen. Tyvärr blir jag ju så jäkla rastlös bara, men det är det värt..


Härliga Lördag

Vaknade utvilad o skönt bredvid älsklingen, som jag har längtat! :) När vi vaknat till liv o så åkte vi till skutis med Annicka för en lång promenad. Eller mja, vi och vi.. älsklingen var så sleten. Men sista biten vi sprang orka han allt. Kändes så gött o komma hem sen när vi varit så hurtiga.

Åkte senare ned till stan m älsklingen o käka lite, mötte hans arbetskollegor så de fick disskutera de viktiga sakerna inför kommande projekt - Milano.

Sen var det bara att slänga sig i väg till jobbet, började 16.00 i stället för 22.00. Tack o bock. Så drygt o börja 22.00 annars, känns mest meningslöst.
Men lika seg kväll i går som förra lördagen, var ännu mindre folk i går, vilket är ganska förståeligt när uteserveringarna har öppnat.

Måste bara visa..

Dessa skor är ju så "johann:iga". Funderara på om jag ska beställa dem eller ej? Känns ganska onödigt nu när vi går mot sommren och allt. Men fina är de, och sköna så det skriker om det. Har ju ett par hel svarta.

image106

Fredags kvällen med Grey's..

Ja, fredags kvällen blev inte alls som jag tänkt mig. Tänkte ju ha det mysigt med älsklingen eftersom han kom hem, men icke. Trött som han alltid är efter projekten så somnade han när jag kom hem från promenaden och sover ännu. Rtiktigt rolig är han då :P

Så jag har vackert fått spendera fredagen för mig själv i soffan, vilket varit mycket gött :) Sett Talang 2007, vilket jag i kväll inte tyckte var ett dugg att ha, spec. inte om man jämför med förra fredagen. Sen har jag streck sett en massa avsnitt av Grey's Anatomy. Tänkte jag skulle komma i kapp avsnitten som går på tv, så jag akn börja följa det :)

nu ska jag i alla fall krypa ned hos älsklingen.. Natti natti!

Yes älskling..

Hur underbart är det inte att veta att älsklingen efter nästan 2 veckor i Norge från mig är på G hem? Jag är nog lyckligast idag i alla fall. Speciellt eftersom han inte skulle komma förens på Måndag egentligen :) Åh vad jag är glad! Ska verkligen njuta av varje sekund han här hemma, eftersom han åker på torsdag igen.. och då för en mycket längre tid.. över 1 månad. Stackars mig då..

Men nu är jag glad,glad,glad!!

Sola

Etersom solen skiner någorlunda ute, men det blåser extrem mkt så kan man inte sola ute tyvärr. men vad gör det när det finns solarie inne? Tänkte ta mgi i väg o sola strax. Ska bli riktigt göttigt.
I eftermiddag bara Annicka slutar blir det en långis prom. Hoppas på att det slutat blåsa lite då, annars blir dte jobbigt...

Torsdag

Orkade inte med nått bloggande alls i går. Var lagomt trött efter jobbet. Som för övrigt inte alls var kul, eller kul var det väll men tiden gick segt som bara den. Det mesta var klart när vi kom vid 02.30 o det kändes mest som att vi lallade runt tills kl blev 11.15 :P tog lite väl långa raster o götta oss.

Var i alla fall ned till stan o mötte Therese på dagen. Gick o käka, mumsigt. Blev en del shopping idag också. En lång go tröja, en t-shirt, o massa linnen. Väl behövligt i sommar ju :) Sen kom Zandra med ösregnet. Kul jag som cyklade till stan skulle få cykla hem i ösregn. Men jag hade så tur att det var uppehåll precis när jag åkte hemåt, och efter det kom det knappt nått mer. Kom även en släng med snö i går.

Var till moster o kolla på film från när vi var små, herregud vilka skrikande, jobbiga men söta ungar ;) Ett riktigt gott skratt fick vi oss i alla fall.

På kvällen var det "spökdags" en sväng, med Ida, Fia, Linda o Linda. Men vid 23 tiden och 1,5h sömn på 40h var det dags att bege sig heåt till sängen. Otroligt gött :)

En liten bebis..

Grattis till Veronica och Amine, vänner till familjen som idag äntligen fick sin lilla flicka. Det tog bara 30 min efter födseln så ringde de. Kuligt! Grattis Grattis Grattis.

Nya shoes

Var ju till Bergvik i går o kolla på skor. Dock fanns inte de jag ville ha i min strl där, frågade om de fanns i stan. Självklart säger hon som jobba där att de var slut även i stan. Jaha tänkte jag uppgivet och brydde mig inte mer i det. Har ju ändå mina gamla, som dock är trasiga men älskvärda ändå.

Dock åkte jag in till stan en snabbis idag för tat sätta in pengar, och springer då snabbt upp på Scorett. Vilka skor står då inte där? jo, självklart de skorna jag ville ha. Snacka om trevlig hjälp man får när det ändå är samma kedja. Förra året ringde de runt hela stockholm åt mig för att få tag i just de skorna jag ville ha, och nu kan de inte ens kolla i samma stad. Det är vad jag kallar service.

Men jag är i alla fall glad nu. Så länge som jag letat efter just sånna här, eller liknande i alla fall. Helst skulle jag vilja ha precis sånna ajg redan har. Mina svarta är ju som sagt inte så hela, men mina neon gröna (som är gör moderna i år :P) är som helt nya, ändå är det 2 år sedan jag införskaffade dem.

Haha, älsklingen kommer bli galen på mig när han får veta att jag köpt ytterligare 2 par skor. Men jag har ju faktids vart duktig och ränsat ur en del andra som jag aldrig mer kommer använda ;)

Här är i alla fall mina nya älsklingar:

Härlig start

Gick upp vid 08.30 för att möta sara vid 9 tiden o ta en härlig morgon promenad. Solen skiner som bara den ute, dock är det lite små kyligt. Men det var hur gött som helst i alla fall.

Min ena chef ringde förrut o sa att det är utbildning till veckan för nya systemet. Som tur var fick jag välja vilken av dagarna jag ville gå. Kan ju bara på månadg eftersom älsklingen kommer hem sen :D
Tur att hon ringde då det är i natt jag ska jobba 02.30 - 11.15. Jag var nästan säker på att det var på fredag. Tur, tur.

Nu ska jag kila iväg till mormor en sväng o sen ned till stan o möta Ida förhoppningsvis. Knappt setts sen studenten. Usch vad tråkigt det är när det blir så!


Glass i stora lass & Shopping

Fick ett ûber sug av glass i går när jag satt o kolla på tv. Gick vackert den lilla biten ned till handlaren och köpte mig min favvo glass, sandwich. Finns ingen godare glass.
Har även ätit en lika mumsig idag, då mormor fick ett sug efter glass, och självklart sympati åt jag mer än gärna. Nu är jag hemma en snab sväng, väntar på att mamma ska ringa så vi kan åka till mormor o käka pizza, ska inte bli helt fel. Min mage sriiiiker efter mat just nu!

I morse var det promenad som vanligt med Annicka. Slen värmde så gött så gött. Tur nog att vi gick när vi gick, för när vi kom in kom regnet för 5 min. Sen blev det sol igen. Oja, me like när vädret aldrig akn bestämma sig.
Fick veta i går att det kommer snö til helgen, men det vägrar jag tro på, visst att det ska bli kallare men ikke snö.

Åkte ut till bergvik o tog en fika m mamma o mormor. Johanna som absolut inget sulle ha kom därifrån med en riktig söt och somrig väska. vit/marinblå randig, gör tjusig. Nu vill jag ha tillbaka den riktiga värmen och våren så jag kan matcha den till mina ballerina skor :D
Blev även ett guldsärp, ett second fynd för 15:- Kunde inte blivit bättre då det redan är inslitet också så som ajg vil ha.

image101


sooool

Idag när ja vaknade sken solen, o då var inte klockan mer än 09.00. Överlycklig går jag upp o ser oturligt nog att det inte är nån sol på Annicka o Peter baksida, vilket jag iofs. visste :P. Otur för mig där. Men det dröjde inte allt för länge innan solen visade sig och shortsen, boken o en solstol åkte fram. Åh vad gött det var att bara ligga där o ha det gött, även om det blåste lite små kallt idag. Jag vill också ha egen gräsmatta ju!! :/

Blev i alla fall en riktigt lång och varm promenad också. Duschen blev min bästa vän när vi kom hem. Sen fick det bli Annicka för en stund då hon gjorde Spagetti o qournfärs åt mig ;)

Nu skiner solen fortfarande o lär göra det någon timme till. Jag är i valet o kvalet om jag ska tillbrnga mer tid ute idag eller om jag ska vara inne. Svårt val? :P

På återseende..

Nån slags verklighet..

Den låten är bra, så nu vet ni det!

Jobbet i lördagd gick segt. Inte alls mkt folk. Men det var skönt när uthänget kom i alla fall fr det gick fort. Fick lite olika anledningar att vara irriterad också. Trr nog inte folk tyckte värst mkt om mig i lördags, men det skiter jag i, jag gjorde bara mitt jobb o lite till :P

I går var jag m mamma hos moster m familj o grilla. Mumsigt som bara den. Var ju mitt premiär grillande för i år så. Satt i solen hos dem hela dagen, inte helt fel.

Gick upp till Annicka o peter o drog m annicka på en kort prom sen, vilket resulterade i ett vackert skavsår. Elaka strumpisar. Kolla på Parlamentet, Robert Gustavsson är så härlig. Sen blev det Wallander - Innan Frosten, dock inte så bra som de flesta Wallander filmerna är.

image100

ingen rubrik

Nej idag känner jag inte för nån rubrik!

Gårdags kvällen var trevlig, mycket gott med taccos självklart. Såg hundtricket och halva En geishas memoarer, såg resterande i morse. Tyckte dock ej att den var speciellt bra, men det hade jag ju iofs. inte förväntat mig heller.

Tog även idag en lång promenad, dock "baklänges". Vi insåg att det lutar mer uppåt om man går åt det hållet, vilket i sin tur innebär att det blir jobbigare.

Annars har det inte hänt mkt mer, skjutsade Annicka o Peter till henns bror på 50-års kalajs. Och nu när jag kom hem tog jag vackert tag i att städa här hemma. Inte kul alls, men ett ont måste och jag vill ju aldrig göra det när det är fint väder :P
Har fixat o dolat m alla skor så det mesta ligger i skokartonger, äntligen. Ser mycket bättre ut nu än innan. Städat hela badrummet o tänkte ta mig igenom sovrummet innan jag börjar jobba också. Skönt att börja sent för en gångs skull.

Nyttigheter följt av onyttigheter

I morse vaknade jag tidigt eftersom jag inte sov hemma, vilket är typsikt mig. Var dock så trött så jag orkade mig inte upp ur sängen förens 45 min senare. Hade ju en gose kisse på armen som inte villa flytta sig ;) Därefter har jag faktids gjort lite nytta o nöje idag, jag o Annicka åkte i väg o sola. Hur gött som helst, var längesen också. Sen tog vi lång promenaden i strålande sol och värme!

Nu ska jag snart ringa Manpower norge o kolla när jag kan komma på ny intervju. Får se om det blir på mån eller ej. Vore ganska bra med tanke på allt.

Onyttigheterna kommer i kväll. Ska hem till Annicka o Peter igen o käka Tacos. Mumsigt. Det var riktigt längesen jag åt det. Ska inte bli fel alls. Sen självklart en fredags godis påse.
Börjar nått nytt Talang 2007 på tv i kväll också. + Att det är Hundtricket, as längesen jag såg den. Måste spela in.

Nu ska jag kila.. ha en trevlig Fredag!

Tordag..

I går fixade jag o jonna Papprena de vill ha i Norge på intervjun. Utdrag ur polisregistret. Eller fixade ansökan ang det i alla fall. Sen åkte jag till mormor m Mamma, så gött nu när hon gjort iordning på bakdian o solen ligger på. :D Var även med Annicka till älsklingens mormor. :) Sen åkte vi hem o tog en promenad, innan vi la oss i soffan o slöa o kolla på tv.

Kollade lite på Hockeyn, var lite spännande, jag som aldrig ser på sport annars. Sen såg vi på det där som hänt i Vetlanda med den "lilla" tjejen Louise, "Fallet Louise" som de kallade det. usch det var riktigt hemskt att se. hur kan människor i sverige som är specialiserade på det de jobbar med undgå något sådant?

Kolla även på "Jakten på en mördare" Eller va det hette, med Hasse Aro. Sånna människor som han det handlade om borde inte finnas. Blir så arg!

Torsdags fixande..

I går fixade jag o jonna Papprena de vill ha i Norge på intervjun. Utdrag ur polisregistret. Eller fixade ansöna ang det i alla fall. Sen åkte jag till mormor m Mamma, så gött nu när hon gjort iordning på bakdian o solen ligger på. :D Var även med Annicka till älsklingens mormor. :) Sen åkte vi hem o tog en promenad, innan vi la oss i soffan o slöa o kolla på tv.

Kollade lite på Hockeyn, var lite spännande, jag som aldrig ser på sport annars. Sen såg vi på det där som hänt i Vetlanda med den "lilla" tjejen Louise, "Fallet Louise" som de kallade det. usch det var riktigt hemskt att se. hur kan människor i sverige som är specialiserade på det de jobbar med undgå något sådant?

Kolla även på "Jakten på en mördare" Eller va det hette, med Hasse Aro. Sånna människor som han det handlade om borde inte finnas. Blir så arg!

Sköna onsdag

Ja, inte för att jag vet vad som varit så jäkla gött med just denna onsdagen. Har mest varit en jäkla farande fram o tillbaka. Var till Annicka o morse o fick frulle ;) Sen blev det en lång promenad. Hem o dusch. Tillbaka igen o ut till bergvik.

Blev mormor o en liten mat bit efter det. Lax satt fint, och mitt grönsaks begär som bara kom så där. Mormor trodde jag var galen :P

Sen blev det lite kvaliditetstid med Malin o Lovisa. Myspys i mssor som vanligt. Blev riktigt besviken när vi skulle se Töp Mödel o det var sammandrag. Åh det är det tråkigaste jag vet!! Men det gick det med.

Stackars älsklingen ringde jag o väckte förrut också, helt onödigt. Men sånt får han tåla ;) För jag vill faktids att han ska komma hem till mig nu. Knappt 1 vecka kvar bara. Haha, ska väll egentligen inte gnälla för han har bara varit borta sen i måndags, men det är länge nog!

Otrivin Menthol

Jag rekomenderar verkligen inte Otrivin menthol till någon. Trodde seriöst att jag skulle bränna näsan av mig när jag använde det nyss. Fy och blä för det, men vill man bli frisk så måste man väll.

Nånting jag dock inte kan förstå är hur folk kan bli beroende av nässpray? Det är ju bland det vidrigaste som finns!!

aja nog för idag, sängen kallar.. Natti natti!


Glada nyheter ..

Idag skickade älsklingen glada nyheter till mig på mobilen. Han ska på intervju i norge inom en snar framtids. Förstår ni vad glad jag blev? :D Detta innebär att vi trots allt kanske kan flytta till norge för några månader tillsammans. Då skulle jag blir överlycklig. Är riktigt glad och stolt över mig själv att jag skickade in en ansökan på han i går också :)

Sen pratade jag med Malin förrut, hon mår trots omständigheterna bra. Och vi ska ah en riktig myskväll i veckan. Ska bli fint det!

+ att vädergubbarna spår vår värme från och med i morogn och hela veckan, kan det bli bättre?

Woho, idag är en bra dag..

Sjuklingar

Dagen började med att jag vaknar av att ajg hostar otroligt mkt. Fick dra mig ur sängen vid 08.00 för at ringa Manpower i norge o säga att jag inte kunde komma på intervjun idag. Det var inga problem, hon var så trevlig tanten som jag skulle träffat så. Skulle höra av mig när jag blir frisk igen.

Annars har jag och min minsta kusin varit hos mormor o lekt sjuklingar båda två idag. Bea den stackaren har åkt på vattenkoppor och jag är genom förkyld. Dock lättad över att hostan släppt någorlunda nu.
Men mormor tog hand om oss små sjuklingar så gott så.

Sen fick jag vackert pallra mgi i väg o handla. Kylskåpet mer eller mindre skrek efter mat. Bara köpt en massa vitamin berikad mat så jag blir frisk fort!

Sen åkte jag med mormor o moster på auktion. Herregud vilken skit en del köper, helt otroligt. Men det var trevligt i alla fall, dock lite små kyligt vilket inte var så bra för mig kanske. Annicka o sivan var också där :)

Nu ska jag strax kurera mig i sängen, så jag kanske är lite bättre i morgon..

Stackars sjuka lilla mig..

Nu är det dags för sängen, och det är egentligen längesen. Men eftersom jag tycker så synd om mig själv som är hemma helt själv och är sjuk, så får jag ta med mig boken o lägga mig o läsa en stund o tyxka synd om mig själv lite till faktids.

Natti Natti!

Påskägg nr 2

Fick ytterligare ett påskägg av min kära mamma igår. Hon kom med en liten påse från ginatricot. Där i låg det ett par vita leggins och en klänning/linne som var rosa/vit prickigt gör sött. Tack mammi. Inte vet jag vad jag gjort för att förtjäna dessa klär, men ajg blev glad i alla fall :D

Norge i massor..

Idag känns det som att jag inte ens vill ta ordet Norge i min mun. Började med att Therese ringde mig vid 08.30 i morse och sa att Malin, Persson, Bratt och två till som de åkte med tillbaka till Norge i går hade fått sladd på bilen och kört rakt in i en bergsvägg. Tack gode gud för änglavakten de hade, ingen av dem blev allvarligt skadade. Dock fick Malin åka in till sjukhuset i kongsvinger. Inga roliga nyheter alls.

Detta i sin tur innebar att jag inte alls blev på humör för att åka till dem o sova hos dem i natt för att gå på intervju i morgon. Mer om detta strax..

Älsklingen däremot var illa tvingad att bege sig av till oslo idag, eftersom han ska börja jobba där i 10 dagar i natt. Så det var bara bort till Annicka o byta bil och sen åkte han. Tomt som bara den här hemma nu. :(

Jag åkte till mormor och vi planerade resan till Norge i morgon till morgonen. Mamma och mormor beslutade sig för att följa med mig så jag skulle slippa åka själv. Kände mig rätt peppad att verkligen åka på intervjun.

Åke sne med min moster hem till Annicka igen och vi tog en promenad. Pratade om Norge och det kändes fortfarande jättebra. Lika peppad att åka även då.

Sen kommer jag hem, får världs panik över att åka på intervjun i morgon. det känns inte bra alls. Jag är sjuk, får åka tidigt till morgonen osv. Pratade med mamma och beslutade att jag inte åker i morgon. Ska ringa dem o be att få komma bort nästa vecka.
Sökte till samma ställe åt älsklingen idag, även jonna har sökt. Hoppas på att nån av dem ska hinna få svar tills dess också. För jag har bestämt mig att om de inte hör nått så struntar jag ev. i att åka över dit i sommar oh jobba även om jag får jobb. Det kommer i långa loppet inte löna sig för mig. Sen kommer jag vara ifrån älsklingen i 5 månader, vilket är en ganska lång tid tyvärr.

Så mitt beslut just nu över tt inte åka dit i morgon utan vänta känns förvånansvärt bra. Även om jag på nått sätt har mega ångest över att jag inte åker så överväger den braiga känslan faktids. Ska ju bara boka om tiden tills nästa vecka då jag känner att jag vet lite mer.

Så norge i min mun kommer inte hänga nått mer idag..


Snö igen

Vad hände med våren egentligen? I går kom det massvis med dum snö, som visserligen försvann idag. Men det är inte kul. Jag vill ha riktig vår och ingenting annat nu.

I går var en härlig dag ialla fall. Var till bergvik med Malin o köpte Present till Emma som fyllt 20. Sen åkte vi hem till Malin o väntade på Emma. Så skönt att vara "samlade" för en liten stund. Kul o höra allt Emma har för sig borta i England.

Åkte sne hem till älsklingen. Hyrde film o käka pizza. Gott med bara lite söndags mys.

Väderomslag.. sol o snö!?

Vilket omslag i vädret det varit idag. Började med strålande sol när jag vaknade o fram tills vi kom hem från moster, då snöar det i 5 min o sen åter strålande sol. Nu börjar dock solen försvinna bakom molnen :/ Men min fråga är vart snön kom i från, och till vilket nytta? :P Snö är inte kul alls! så nu vet ni det!

För övrigt var det rätt coolt, när det snöade.. den sidan av lägenheten jag stod i o kolla ut, där snöade det, men inte på andra sidan där älsklingen stod. Det är rätt ofta dte är så precis här vid oss.

Mamma vet vad jag behöver .. påskägg

Har nyss kommit från påskmiddagen. Mycket mumsigt och gott, men varför äter man alltid så himla mkt så man blir proppmätt för? Tur det inte är allt för ofta. Massa god mat o efterätt som vanligt. Sen en massa tölande om samma saker som vanligt på det. Åh vad jag älskar min släkt! :)

Söta mammi som inte vill att jag ska bli riktigt vuxen tror jag.. kom med ett påskägg innehållande:

44359-99

Tack så mkt mammi :D

Glad Påsk

Nu blir det in i duschen o sen i väg till moster m Familj. Släkten kommer dit i vanlig ordning. Ska ju käka påskmat o ha oss. Mat så det står härliga till det kan min släkt laga, det är något jag verkligen kan intyga. mums! Kurrar redan i magen. Extra gott blir det ju så här vid påsk/jul osv.

I kväll står arbete på schemat. Skulle egntligen varit ledig men eftersom vi ändå var så få, så kände jag att jag kunde vara snäll o ställa upp då :)

Nej nu ska jag kila.. Glad påsk!


Gårdags kvällen..

Blev riktigt lyckat i går. Var först hos Kristin. Hon o Mirja hade ju lagat mat till oss andra hela dagen. Mycket duktigt o gott. Vi satt där o töla om allt o inget tills vi kände att det var dags att åak in till stan.
Väl i stan mötte vi älsklingen o hans kompisar, fick även mimmi att möta oss i stan :) Gick till Koriander och där blev vi kvar resten av kvällen. Mycket trevligt, som alltid!

Avslutade med fyllemat o sen hem som vanligt..

Påskfest

I kväll ska jag i väg till en arbetskamrat på "påskfest". Ska bli riktigt trevligt, käka lite mat o ha det mys. Vi får se hur det slutar om vi går ut eller om vi blir kvar. Känner inget direkt sug av att festa just nu, men det kommer väll senare. Hoppas på en riktigt trevlig kväll i allafall.

Glad Påsk!

Sol och Blåst

var ute o gick med Annicka en riktigt lång promenad i daa på förmiddagen. Tänkte att oj, det är säket gör varmt ute, tog som vanligt fel. Det blåste en hel del, men i skogen var det varmt o gött :) Åkte ut en sväng till maxi, och sne tog jag tag i min cykel o åka i motvind hem. Inte gött alls!

Nu har jag nyss kollat klart på Rasmus på luffen.. Den är så bra! :D

Backyard Babies

Var jobb i går kväll, segt men helt ok. Backyard Babies var det som hade spelning. Riktigt bra var den. Dock är jag inget big fan av dem, men bra ändå. Tror nog de flesta tyckte det var en lyckad konsert.

Bil tvätt

Var hos Annicka o Peter i går, bytte däck på min bil. Fixade lite med älsklingens. Sen avslutade vi det hela med att tvätta bilarna. Var även så snäll att vi tvätta Annickas. Vad gör amn inte när man får färdig lagad mat på bordet? ;) Det var gött o få det gjort, så jag inte behöver göra't själv när älsklingen är på jobb.

Vuxen dag

Idag har varit en sån där typsik "vuxen dag" om man kan kalla det så. Jag och äslklingen gick upp tidigt i morse för att tvätta i tvättstugan. Kändes gött o få bort alla handukar o sängkläder o allt på en gång, o slippa ha en massa sånt överallt här hemma. + att vi tydligen fått nya maskiner där som självklart var tvungna att testas!
Men nu dröjer det länge innan jag offrar mig att gå dit när vi ändå har en egen.

Städa här hemma har vi gjort en del också, dock hann vi inte så värst mycket då jag fick slänga mig i väg o jobba. Så i morogn blir ytterligare en sån här tråkigt "vuxen dag". Vilket innebär att det måste bli färdig städat här hemma nu innan påsk, byta däck på min bil, fixa älsklingens, städa och tvätta dem osv. Usch det låter verkligen super kul. Sen är det jobb på det i morogn kväll också, kul!

Att man inte alltid kan vara 5 år och utan besvär o bekymmer ..

Gårdagens kompetensutveckling..

Den där sista delen av kompetensutvecklingen var riktigt rolig. Fast började dock inge bra, jag försov mig och när jag väl kom dit kom jag inte in för dörren va låst. Bra! :P Men det löste sig till slut i alla fall..
Vi varvade info med olika uppgifter. Herregud vilket otålamod vissa har, det var kul att se.

Ena uppgiften skulle vi testa olika kommunikations typer, då kommunikation var det hela dagen gick ut på. Testa envägskom. tvåvägs, och flervägs. Det var riktigt kul, men det blev otroligt mer annorlunda än tänkt.

Sen skulle vi leka företag, och man skulle prova på sånt man inte gjort förrut. Vem får inte turen att bli chef? joho, självklart jag, haha. Men efter 10 min fick jag sparken av mina kamrater. Vilket tydde på att jag inte var någon bra chef. Haha! Men upgisten va rätt svår, vi fick inte parat med varann utan skulle enbart skriva lappar, o sitta m ryggen mot o hej o hå. Men min chef tyckte det va kul ialla fall, han skratta sig igenom hela uppgiften, och han slutade med att säga att han tror att jag kommer bli chef på riktigt en vacker dag. Det tror dock inte jag.. men tack för det!

Men dagen var mycket lärorik och intressant i alla fall.. synd att vi är klara med detta nu. Varit riktigt kul!

Kompetensutveckling.. sista delen

Fick veta idag att det är ytterligare en del i det är med kompetensutvecklingen EU vi haft. What tänkte jag, ingen lust alls, men ska inte klaga när vi får göra nånting annorlunda. Hoppas på sämre väder i somrgon så jag slipper ha ångest för det. Hoppas även att det är lika intressant som sist. Vi får se till morgonen..

Men detta betyder att ajg verkligen måste sova nu, ska vara på jobbet kl 8.45 till morgonen.

Natti natti!

Beck - Advokaten

Efter mina 2h sön i soffan, som egentligen bara skulle varit 5 min, var ajg pigg igen o vi kollade på Beck - Advokaten. Den var bättre än jag tänkt mig, och jag skrattar lika mycket varje gång Gunvald Larsson öppnar munnen :P

Absolut värd att se..

Älskade sol

När älsklingen kom o hämta mig o Carro i morse var jag fast besluten att jag skulle hem o kolla på film o sova ruset av mig lite till, trots att solen sken som bara den. Det varade dock inte länge. Direkt jag kommit innan för dörren och precis skulle krypa ned i sängen ringer Annicka o det var dags för en promenad enligt henne. Självklart fick jag världs ångest över tat vara inne o ödsla bort en härlig vår dag i ett mörkt sovrum, så det vara bara till o slänga sig in i duschen o sen i väg bort till henne.

Blev en riktigt lång o skön promenad. Solen vek inte en sekund och det gillade vi skarpt. Undrar vad många gånger vi sa: "Men fattar du vilket väder?!" Åh, jag älskar sooooolen, då blir jag pigg o glad.
Sen blev det faktids en välförtjänad stund i deras soffa o en bit mat på de. Inte alls dumt faktids.

Vad har jag gjort annars? Var till mormor o planerade påsken m släkten lite. Sen tvingade jag med älsklingen ut på en kortis promenad igen, slutade dock m att vi spelade fotboll. Även där brilljerade jag.. enligt mig iallafall.

Det var måndagen och vekans första dag det..

Söndags bjudning

Nej det var det inte direkt i går, men fest för fulla muggar. Det var väldans kuligt eftersom vi blev såpass många. det spelades kubb (självklart vann mitt lag båda gångerna!), Buzz, och lite annat. Stämningen var mycket god, me liiike. Tyvärr skulle en del upp o jobba/skola idag, men sen hade vi de som inte skulle de. Oja tack för det. Slutade med att jag o Carro somnade i soffan båda två, medans Stephanie tog sig hem på ett mer effektivt o roligt sätt.

Det var mindre trevligt när vi vaknade i morse, ont i nacken som baaapen. Mådde även som jag förtjänade, men bättre än andra. Stackars Anna o Carro gamla o sletna.. Men det vara bara att rycka tag i städningen, åhej o åh vad det gick bra du.

Tack Anna för en super trevlig kväll, även tack till er andra :)

Garderobsfest..

Nej inte i garderoben, men så kallar vi våra egna små personalfester. Eftersom det bara är vi gänget ur garderoben som ska ha lite mys hemma hos en av oss i kväll. Ska bli riktigt trevligt faktids. För en gångs skull ska alla vara med också, nästan alla i allafall.

Såg också att det var en personalfest inplanerad i slutat av månaden med hela huset. Det ryktas om något riktigt stort, vi får se vad det blir :)

1 april

Idag är det 1 April. Ännu har jag inte blivit lurad, och tror ingen lyckas lura mig heller. Var in på aftonbladet och läsa alla olika tidningar osv. skämt. Vissa är faktids riktigt bra, medans andra är helt värdelösa. Förövrigt har jag inga planer på att lura någon jag heller, det är jag alldeles för opåhittig för :P

Har du blivit lurad idag, eller tänkt att lura någon?

19,3 grader..

Så varmt är det ute juts nu. I allafall vid min solvägg. Jag gnäller inte, riktigt gott när det är så varmt o skönt. Vill ha sommar nu faktids. Fast våren är ganska mysig den också, så där lagomt varmt.

Nu ska jag ta mig en promenad o lämna tillbaka klänningen o hämta mammas kamera så ajg kan lägga in hennes bilder från paris :)

RSS 2.0