Kvällens outfit

Så här snyggt klädd är jag just nu :P haha



• Mimmi linne, H&M
• Gråa jeans, Gina
• Svarta pumps med rosetter, skopunkten

Spontan utgång

Kom på den bra idén förrut att vi skulle ta en spontan utgång. När jonna sa det först ville ingen, den efter nån timme kom jag på att fan vi går ut ändå. sgat o gjort här sitter vi hemma hos mig o förfestar iallafall jag och pamp, inväntar jonna o emma nu :) Hoppas på en kanon kväll. Premiär för måndagsklubben för min del..


 


Snablar vilken utflykt!

Pappas bild är med i tidningen igen. Han var i rättvik i helgen och såg en elefant på rymmen, skyndade sig upp med kameran, tog en bild och skickade till Expressen. Självklart tog de med den, förvånad? Det är inte jag.

Här kan ni läsa artikeln.


Här är den söta elefanten och pappas bild.

Vart är den?

Ingen kul syn när jag kollade kontot nyss. eftersom jag inte fick min lön när jag skulle så ringde jag ju lönekontoret i fredags för att fixa det, och den skulle komma i fredags eller idag. Men ingen lön i fredags och ingen lön idag. Ringde nyss och frågade vart den tagit vägen, och de skulle bara ge nån lapp till Ekonomi så har jag den förmodligen i eftermiddag. Det är ju rätt rogivande att bara gå o vänta på lönen liksom. Tänk om jag bara hade fått lön från just dem, då hade mina räkningar blivit lidande..



Nu ska jag cykla bort till gymmet för att spinna en sväng. senare blir det förmodligen en lunch med Jonna o Johanna på stan.


Garderobsrensning

Nyss gått en lång skön promenad, känns mer än behövligt då träningen som sagt är lite si och så nu för tiden. Alltid lika kul att gå och töla med svärmor på "våran" runda också :)

Nu tänkte jag slänga min in i duschen och sen göra ett ryck i garderoberna så långt jag orkar. Sagt det allt för länge nu men aldrig kommit till skott. Ser ut som helvete i dem just nu, och förmodligen finns det en hel del som jag kan ge till bättre behövande så som små kusiner och dyl.

Vore rätt tråkigt att ha en sån garderob Carrie i SATC får i nya filmen ♥


Den är är inte ens i närheten av Carries, men sån här ordning vill jag också ha när jag är klar med mina, önskar mig själv lycka till :P

Frisbeegolf

Jobbat mellan 11 - 15. Fort gick det även idag, även om det gick segt första två timmarna. Men inte så konstigt med tanke på det härliga vädret.

Åkte hem och slängde i mig en macka efter jobbet, sen ut till älsklingen och hans vänner på skutis där de spelade frisbeegolf. Gick en runda med dem, men fryslort som jag är tyckte ajg det var för kallt där ute. Tur jag inte tog med min badkläder somjag tänkte först.

Nu vaknas det mat, Älsklingen och Tobias står för dne i vanlig ordning, jag är så jäkla bortskämd på den fronten, men jag klagar inte heller. Hoppas det är klart snart, för jag är hungriiiig.

Eftersom det är final i fotbollen ikväll tänkte jag ta mig ut på en lång promenad eller ev. inlines runda sen. Fotbollen lockar mig inte speciellt mycket, förvånad?


Äntligen

Dags att sova nu, äntligen kommit hem från jobbet. Var rätt kul att jobba, men tiden gick ganska segt som alltid när det är dåligt med folk.

Har en liten undran. När ska folk lära sig förstå att bara för man gått på samma skola i massa år så behöver inte det betyda att man känner varandra. Jag hade ingen som helst lust att vara så snäll som jag var idag. Till vilken nytta liksom? Egentligen brydde jag mig inte alls, men jag har u så svårt för att säga nej eller vara elak, men tro mig, jag försökte men gav tillslut med mig. Men tills nästa gång, vi känner varandra inte och jag har faktiskt ingen anledning att vara snäll mot folk ajg inte bryr mig om.
Oh vad hård jag lät, kanske skulle behöva vara det i fler situationer.

Snyggingar



För vi är så jävla snygga!

Dagens Outfit

Har lovat min kära vänner Emma o Johanna bilder i inläggen, så nu ska se få se på andra bullar. Haha, kul med bullar.
Dagens outfit har jag lovat så ofta jag orkar/hinner, tyvärr jkommer det mesta dels se ut som nedan.. eller arbetskläder :P

Så här fin är den just nu i soffan tillsammans med mat från MAX.



Tröjan är Andreas och märket är Airwalk och inköpt i London
Mjukisarna är förmodligen nått stadium märke

Vassego ♥

Nya Jackan

Har ju tjatat om att ajg inte har nån jacka. Skinnjackan känns lite för varm, och är inte så ätte förtjust i den jag har längre. Får nog bli en ny i höst. Så nu på rean hittade jag en som jag tänk ah mig som en typ av jacka blandat med tröja. Jäkligt nöjd med den iallafall :D


 

De utlovade shopping korten

Tänkte dela med mig av en del som kommit med hem från de senaste shopping rundorna. Mesta dels linnen insåg ajg nu, men det är alltid bra att ha året om :)

  


• Pumps med rosetter beiga och svarta, skopunkten
• Svarta tygskor, skopunkten
• Tan färgade sandaler, Scorett

1. Vitt sommar linne, Ginatricot
2. Vitt brottar linne med snäckor, Monki
3-5. Vit/randiga linnen, Lindex
6. Vitt linne med Ankaren, Ginatricot
7. Vit/svart randigt linne med mimmi tryck, H&M
8. Grå randig halvlång tröja, JC
9. Midjekort tröja med blommor, Ginatricot
10. Beiga chinos "adam", JC's herravdelning
11. Rutiga shorts, H&M
12. Blommig kort vippig kjol, H&M
13. Bus (svagaste färgen) lotion, Dove

Nu tänkte jag tvinga mig själv att ha shoppingstopp ett tag framöver. Måste få tid att hnna använda det nya också innanjag fyller på med mer.


Fotbolls frun

Trött som bara den släpade jag mig ur sängen och iväg till jobbet. Tiden bara rann iväg och helt plötsligt slutade jag.

Åkte bort och kollade på älsklingens fotoblls match. Lekte snäll och intresserad fotbolls fru. Haha vad elak jag är. Men det är kul att se min snygging springa runt o svettas. Då är han riktigt snygger, fast det är han ju alltid. Idag hade han lagkaptens armbandet, det hjälpte dem tyvärr inte då de förlorade. En trött och besviken man som kom av planen efteråt. Självklart hann jag med att gnälla lite i pause att det var kallt så jag fick mysa i hans tröja ;)


Min man i vitt i mitten

Nu är jag snäll och har låtit hann åka o spela fresbeegolf. Kände inte att jag orkar följa med eftersom jag fryser så. Tänkte vila lite nu. Ska jobba på andra jobbet ikväll eftersom ajg fortfarande inte lärt mig att säga nej. Lite små drygt då jag kände för att gå ut. Men det kommer ju fler helger..

Uteservering i regnet

Vi bestämt oss för att åka ned och sätta oss å en uteservering med dreas vän o käka, dricka o töla lite. Och visst blev det så. På väg ned började det små regna men vi cyklade ändå. När vi kom ned och hade fått in maten börjae det vräka ned i stället. Men det var ändå rätt mysigt för en gångs skull på arena, men deras värme lampor och massa folk. Skit personal, eller vissa, men de har ändå bland stans godaste mat.
När regnet lev olidligt gick vi istället in till score och tog några parti biljard. Sjävlklart vann jag.. iallafall över älsklingen. Cykelturen hem i regnet var också rätt mysig.


Även i Grekland dängde jag älsklingen i biljard :P

Nu ska jag snart sova. Ligger redan i sängen med datorn i knät. Jobb som gäller i morgon, och eftersom jag har så svårt för att säga nej så ska jag iväg till andra jobbet på kvällen. Men kan va skönt eftersom jag ändå inte hade något direkt planerat. 

Ny bil

Efter en god måltid hos mormor tog vi tag i det här med bil letandet. Åkte till massvis med olika firmor men kom inte överrens om nått vi gillade, eller vi hittade hel enkelt ingenting. Tills vi kom ut till Helmia och säljaren kollade upp alla olika mjliga bilar. Vi är ju båda två sugna på endra Audi A4 eller Volvo V50. Hittade en volvo vi fastnade för båda två. Men nu lutar det åt att vi är så "dumma" att vi skaffar oss en splitter ny så vi får den som vi vill ha den. Ska försöka bestämma oss innan torsdag iallafall.
Jag vet ju redan hur jag vill ha det då jag tycker bilen är precis som jag vill ha den.. Men det är ju inte bara att köpa heller. Alla för- och nackdelar ska övervägas och det ska göras saker hit och dit. Men ska bli spännande att se vad vi beslutar oss för, för en bil till behöver vi nu när älsklingens gått sönder.



Nånting i den här stilen utseendemässigt har vi tnkt oss :)


Mera shopping

Sol i sinnet, brun inne fick det bli idag. Eftersom solen inte vill visa sig i Karlstad förens typ i mitten av nästa vecka då jag jobbar så fick kärringgrillen hjälpa mig i morse.

Shoppat ännu mer kläder idag också. Andreas är galen på mig. Men jag har lovat att rensa ur alla garderober så snart som möjligt. Måste u få in det nya. Och den här gången ska jag inte tänka att "kanske kanske" utan allt som inte används ska ut.

Bilder kommer imorgon ev. söndag, inte hunnit med idag..


Vem har bett om räkningar?

Ska roa mig med att betala in räkningarna så här på kvällskvisten. Hur kul är det? Men livet kan inte alltid vara roligt, det är sant. Är dock jäkligt förbannad att jag inte fått min lön från ena jobbet denna månaden ännu, tur jag skulle få dubbel, vad hade jag annars gjort? Vill inte leva på älsklingen direkt. Så imorgon är det Johanna som ringer och skäller på lönekontoret, skit telefon tider!
Dags att få detta gjort så jag kan sova sen..



Jag hade ju hellre gjort av med mina pengar på den här sättet, alltså genom shopping, fast det är jag nog jäkligt bra på ändå ;)

Sex and the city

Åh, jag ohc Lovisa var ju och såg filmen igår. Så jävla bra var den. Satt med tårar i ögonen hela filmen igenom. Alla snygga kläder och deras liv, herregud! Nu är jag sååå sugen på att införskaffa hela boxen och plöjja igenom så jag får anledning att se filmen en gång till :)

Har ni inte sett den ännu så gör det nu!!




I fucking love Mr. Big!
Är han inte göbbsexig så vette fan vad det är!


Grattis Johänni

Idag fyller en av mina allra bästa vänner Johanna 21år. Grattis till dig vännen. Hoppas du haft en superbra dag.
Kvällen har vi spenderat hos Emma med tårta och present, samt en samma tjatter, bloggkollande och självklart var kamerorna med. Bilder kommer senare när jag väl får dem från de andra två. Min kamera fick stanna hemma ikväll.



Grattis vännen ♥

Lösen

Förstår inte varför min vän Emmas lösen förfrågan kommer upp på min blogg. Den har absolut ingenting med min blogg att göra. Och varför just hennes? Tur det inte bara var på min dator som jag trodde..

Hursomhelst, bara klicka bort den på avbryt eller krysset två gånger :P

SATC

Nu ska jag åa o plocka upp Lovisa för att sen bege oss mot SF. Ska äntligen få se SATC filmen. Var ju meningen vi skulle gått med de andra tjejerna i Söndags, men det blev aldrig så då platserna var för dåliga. Lite McDonalds och godis kommer inte sitta fel heller. Känner mitt humör behöver piggas upp en smula.



Måste pussa på min älskling lite innan jag åker nu. Finns ingen som kan få mig på bättre humör än han, möjligtvis en bit choklad, haha.

Nu ringde pappi också, måste få ledigt så jag kan åka dit snart. Saknar dem sjukt mycket. Stackars farmor, inte setts sen i december!

Vilken dag

Den började bra, promenad som ledde till skavsår. Nej jag lär mig aldrig att knyta de där jäkla skorna. Frukosten serverad och skjortan struken. Nej nu ljög jag, ingen skjorta struken här inte. Men tack svärmor för promenad sällskapet och frullen iallafall :P Hon är jävligt bra på att skämma bort folk den människan, men jag klagar inte :)

Iväg till jobbet och massa fölk. Jorden trevligaste kund kom in, fick dra över på min lunch. Stressade hem för att slänga i mig maten jag hade glömt, och snabbt tillbaka. Kul, ända tills det blev mindre roligt. Slutade dagen med en kund som kom in fem minuter innan stängning. Jag som bara ville hem och duscha för att åka på roligheter.
Summa av dagen på jobbet, inge vidare. Men i morgon är det nya friska tag..



Kärt återseende

Hämtade upp svärmor på kvällskvisten och åkte ut till skutis för en promenad i 7,5km spåret. Herrejävlar vad jag fick känna av träningsverken sen i går i både lår och rumpa. Men det var rktigt gött. Även om jag kan gå det spåret i sömnen så är det verkligen aldrig tröttsamt. Extra plus att det är så nära dit ut också :)

Blev ett kärt återssende också då jag upptäckte i morse att min plattång låg kvar hemma hos dem sne i helgen. Fått använda den gamla, och insett att den inte alls vait så bra som jag trott, absolut inga fel, me inte som den lilla braiga. Så nu känner jag mig hel igen. Haha!



Nu är det tidigare i säng idag än i går, alltså typ omgående..


Tankspridd eller vad?

Åkte till biltema när jag kom hem från stan, skulle fixa däckskumm till bilen. Och visst det gjorde jag. Gick in och skrev i datorn coh kolla vart det skulle finnas. tar en burk, går till kassan säger att hon kan slänga kvittot och går ut.
WHAT THE FUCK? Tyckte jag hade lite grejer i händerna, mobiljäveln! Rusar till bilen, nää ingen mobil där. Springer in och har på den minuten hunnit blivit helt svett av rädsla. Kommer in och där står det två änglar till killar och väntar med mobilen vid datorn. "Vi tänkte vi står här en stund ifall att nån skulle komma på den." Tack så hemskt mycket! Trodde inte det fanns ärliga snäla människor längre, men tydligen har jag fel och det känns underbart just idag.

Hade gjort jävligt ont i mig att ha blivit av med mobilen pga däckskumm! Det hade varit en typiskt johanna sak. Jag förlägger saker överallt nu för tiden, gjorde jag aldrig förr. Alltid varit noga med mobil, nycklar och plånbok, men inte nu. Skärpning på den fronten också!

Tillsaken hör att jag höll på att krocka när jag skulle av påkörningsfilen och ut på motorvägen på väg hem sen. Bilhelvetet som låg i min döda vinkel vägrade byta fil när jag väl upptäckt honom. IDIOT! Jag ska nog helt enkelt hålla mig till min cykel innan det händer en värre olycka.. pepar peppar..

Heldag på stan

Haft en underbar heldag på stan med tejerna. Plockade upp Emma o Jonna på förmiddagen och begav oss ned. Hann med lite shopping innan Johanna och hennes vän Mira dök upp.
Självklart til Waynes för att luncha, ruggigt god kycklingpasta. Anna och lilla söta Elsa kom och gjorde oss sällskap också. Efter blev det mer spring på stan. Fick lalla runt till älsk slutade jobbet så han kunde komma ned och lösa ut alla skor jag ville ha, stackarn! Men vad gör han inte för sin lilla fru ♥

 

Kom från stan med fyra par skor, två linnen och en tröj/jacka. Nöjd över mina köp är jag. Men åandra sidan ingen konst att köpa skor när tre par var från Emms jobb, shoedott ;P

 
De svarta är från skopunkten, blev likadana fast creme färgade, livlig fantasi jag vet! Sen ett par svarta tyg skor.
De bruna är från Scorett och jag är redan dökär i dem :)

Myrorna

Nej jag har inte kommit till sängs ännu. Jag är rätt dålig på att lyssna på mig själv. Vill verkligen ha det som förr, kunna somna vid 22 - 23 utan problem, vakna vid 08 och vara gör pigg. Vakna vid 08 gör jag visserligen, men inte längre lika pigg :P

Hursomhelst, ko på att ajg gjorde ett riktigt fynd idag på Myrornas barnavd, OM jag nu bara tar mig i kragen och ber mormor eller sara hjälpa mig att sy om den. Nämligen en jeans jacka. Så nu är det bara det här med att den ska göras om så kan jag börja använda den sen.
Är ledig rätt mycket nästa vecka, så hopps på att sara kan offra en stund och hjälpa mig med alla mina saker som bara ligger.

Förövrigt är jag ganska sugen på en egen symaskin, bara det att jag tycker det är så jävla tråkigt. Menom resultatet blir bra så kanske dte blir kul. Har ju faktiskt en riktigt bra lärare i mormor. Det tåls att tänka på..

NU ska jag faktiskt sova, blir ingen bok nu!

Visa 2

Måndag idag - Ny vecka!

Satt så fint i går kväll och fixade kort på kort till mitt Visa som banken så fint vill kalla det, och när det väl var klart läser jag om ett nytt visa kort de kommit med. Visa 2, och hey det konceptet gillade jag verkligen. Mindre årsavgift för oss som alltid handlar med kortet iprincip. 12 avgiftsfria uttag i automat per år, däreftr 10kr/uttag. Men jag som verkligen aldrig tar ut pengar nappade ju direkt.
Så ned till banken på dagen för att fixa med det. Dock riktigt otrevlg gubbe jag fick prata med, eftersom jag ville att mitt kort på kort skulle följa med till detta. Vi får se hur han löste det hela. Hursomhelst behövde jag ändå ett nytt visakort då min magnetsremsa inte fungerar längre, och det har en tendens att irritera folk är jag ska handla med det. Kan inte förstå varför? ;P

Pissväder har dte varit idag, eller på sättochvis rätt gött. Mysigt när det verkligen vräker ned regn.

In en snabbis på mitt gamla jobb för att tömma ur skåpet och lite så där. Hann med en pratstund med  Nicole också, inte setts en enda gång sen ajg slutade, ändå bor vi i samma stad, skandal! Men nu är jag ett avslutat kapitel där. Ville ju vara kvar extra, men som det ser ut i sommar blir det inte så.. vill vara ledig det lilla jag kan. I höst får vi däremot se, beroende på hur mycket jag ska jobba på ONOFF då da..

Var till svärmor en sväng o gosade med kisse och fick mig lite mat. Trodde älsklingen skulle komma bort och fixa punkteringen på min bil, men icke. Tack snälla mamma att jag får låna eran bil, lite drygt att cykla i det här vädret.

Lärde mig en sak idag också, vattenplaning är inte att leka med. Jag som bara skrattat åt mamma när hon bett mig ta det lugnt när det regnar, fick idag känna på hur det känns. Höll på att gira in i mitträcket på motorvägen, men lyckades på nått konstigt vis hålla bilen rakt, tur det då bilen är såld och ska överlåtas i veckan.
Kan ju säga att jag inte var så där gör cool resterande av motorvägen. Måste verkligen skärpa mig i trafiken!

Moves och Pump har jag hunnit med nu på kvällen också. Sjukt skönt. Som sagt tränar allt för sällan numera. Movesen är ju så jäkla kul, även om man virrar bort sig hela tiden, men inte varit på den på 2-3 mån och den är ju en ny dans nu. Tur jag har Malin att skratta med!
Pumpen däremot var riktigt jobbig, nytt program även där. Ganska likt det gamla, men mycket jobbigare. Lär ha jordens träningsverk i morgon om jag känner mig rätt, ändå tog jag inte så mycket på stången som jag brukar. Den som lever får se.

Nu ska jag krypa ned i sängen med min bok snart faktiskt, vill komma nånvart i den för den är faktiskt bra. Får aldrig tid att läsa bara.


Midsommarafton -08

Blev en riktigt trevlig midsommar iår. Vilket det iofs. brukar vara men ändå. När alla "gäster", eller nästan alla, anlänt blev det grillning och en herrans massa mat. Avslutade med älsklingens överraskning till oss alla, en varsin Underberg. Fy farao vilken äcklig snaps det är. En blandning av lakrits och hostmedicin, och jag hatar båda. Lyckat!

Sen blev det lekande iform av kubb och fotboll. Kortleken kom också fram, ida tyckte vi skulle bli tokfulla. Men vet inte om det var nån annan som rktigt hängde på där, även om vi alla lyckades mer eller mindre.

Efterrätt blev det självklart också, jordgubbar och grädde. Jordgubbstårta och massa smarrigt. Efter dte var det nog verkligen ingen som var hungrig. Haha

Skönt att vi kunde sitta ute på altan hela kvällen utan att frysa. Visst blev det lite små kyligt, men inte direkt så där att man ville gå in.

Tack alla för en trevlig midsommar!



Jag var iallafall nöjd :)

Dålig update

Inget ovanligt dock då det är helg. Inte hunnit med bloggen, gårdagn gick åt till att sova ock få i sig mat till en film igår kväll innan jag slockande för femte och sista gången vid 21.30 tiden.
Den här dagen har gåt åt till jobb och en del annat.

Nu ska jag slänga mig i sängen iallafall!

Midsommarafton

Idag är det som alla vet midsommarafton.
Hittills har ajg tillbringat den på jobbet. Men nu sitter jag på svärmors altan och avnjuter en kall cider, inte fel alls. Borden är på plas och grabbarna står i köket och fixar iordning maten. Måste slänga mig in i duschen snart innan gästerna kommer.
Hoppas och tror på en kanon kväll med en salig blandning av folk :)

Trevlig midsommar!



Eftersom vi är för lata hela högen för att fixa iordning en stång får det vara iår också. Annars hade den nog sett ut nånting i stil med den över, alltså målad på ett papper :P haha

Tjejkväll

Åkte till Lovisa efter jobbet. Mys att träffa tjejerna igen, riktigt längesen vi myste. Kollade fotbollen o tölade massvis, eller ja.. vissa försökte se fotbollen medans andra tölade mer. haha. Irritation på lagom nivå? :P
Tråkigt för sverige att dte gick som det gick, men det är snart nya tag. Mig glädjer det faktiskt, jag får mer tid med min man. Egoistisk eller vad? That's me..


Irritation

Kärring grillen blev det imorse. Hann med ett argt samtal till Tele2 innan då min mobil aldrig har något nät, vilket resulterar i att folk inte kan nå mig, som i morse. Förbannat irriterande!
Självklart var även våran jäkla hem telefon inte igång heller, tack bredbandsbolaget. Var inte alls längesen vi hade samma fel, något tröttsamt.

Stressa in i duschen efter frullen o iväg till jobbet. Lärt mig en hel del nytt idag, det är alltid kul.
Putsa upp kylskåp är mindre kul, men det ingår i mitt jobb. Snälla Samuel hjälpte mig massvis dock, Tack så hemskt mycket!

Tyvärr blev det ingen dataväska idag heller, får ta den imorgon. Smarta jag att kolla kontot innan, haha.

Duktiga Johanna

Överlevde sommarrean. Kul dag idag. Jag har varit riktigt duktig, om jag får säga det själv. Haha. Hittat en hel del saker jag själv vill införskaffa. Imorgon blir det en dataväska till mig själver tror jag, sett en dret snygg brun jag vill ha.

Fortsatte att vara duktig när jag kom hem, slängde ihop en gratäng á la Svärmor, men mixtrade lite med egna ingedienser, så hoppas bara dte blev gött nu. Matlåda med andra ord, det suger att göra iordning, men den här gick fort o sköter sig själv. Men självklart lyckades jag bränna mig, så har fått två snygga röda streck på fingret, det tackar jag för.

En inlines runda har jag hunnit med också, motvind hela vägen och herregud så jobbigt det blev. Men gjorde mig förtjänt av lite godis när jag kom hem tack vare motvinden, haha.

Nu ska jag sova.. Natti!



Sommaren 2006, bästa någonsin!

Nervös

wiiehoo, fan så skönt dte var att träna förut. Bajj töligt att jag jobba så mycket att jag inte hinner träna alls mycket i sommar. Men får passa på de få gångerna jag akn nu, oavsett vädret! rodde jag skule spy inne på spinningen, och coren var bara kramp. Men som sagt jäkligt nöjd nu.

varit upp till älsklingens farmor en sväng nu å kvällen, fikat o haft det trevligt.
Nu är det dags att krypa ned i sängen, ska "plugga" lite på tv-aparater. Fick med ett häfte hem från jobbe igår då jag inte känner mig så där gör hajj på tv. Eftersom våran sommarrea börjar imorgon kan det vaa bra om jag kan nånting iallafall. Är riktigt nervös inför i morgon att det ska bli kortslutning i huvet och att kunderna ska ställa massa frågor jag inte kan svara på. Men tacka vet jag min fina skylt Ny på jobbet, den är mig riktigt trogen ska jag säga er. Haha!

Äntligen fått över alla korten från min gamla dator också. Bara sisådär 6 månader sen den kraschade helt typ. men nu är jag lycklig över det, och ska ofra en dag att gå igenom alla snart.

Men nu ska jag fixa iordnign matlådan tills imorgon sne "plugga".

God Natt!



Only five years ago! :P


Blöt måndag

Ute regnar det, oskade nyss eller så var det nån i huset som trillade ganska hårt i golvet. Jag myser ganska mycket över regnet faktiskt, känns skönt att jag bara akn vara ine idag utan att ha ångest. Sen är regn mysigt också för dne delen. Nee, det var ingen som trillade i huset, det bullrar ute, mys!

Nyss varit hos tandläkaren. Gick lika bra som vanligt, och blev lika dyrt som förra året. Varför ska dte kosta att gå till tandläkaren för? Bara betala och vara glad :)

Nu ska jag ringa til svärmor och se om jag kan få mig lite frukost och få med hene till träningen sen. Inte varit på gymmet på säkert en månad, verkligen dags nu. Speciellt eftersom det är riktigt vara inne väder ju.

Mysig måndag i regnet hörrerni! ;)

Film kväll

Tacos och film kväll fick det bli igår. Var så trött efter att ah gått till jobbet och hämtat skjortan så jag tog mig en sväng förbi mormor och sov i henes soffa en timme, sen fortsatte jag färden hemåt. (det tar 5 minuter att gå till henne!) Haha.

Hem o göra Tacos, mumsigt som fan. Såg Nya Irene Huss, dock den sämsta av de 4 vi hittills sett. Sen såg jag på Mona Lisas leende. så bra film, blir så insprierad att verkligen sätta upp mål och klara av dem. Julia Roberts är ju en av mina favvisar också, bara den gör ju sitt till.

skön och harmonisk söndags kväll med andra ord :)


Söndag

Åh en sån här härlig ledig slö söndag. Idga mår jag som jag förtjänar, men ändå helt okej. Tänkte jag skulle ta mig till jobbet snart och hämta skjortan jag glömde igår. Vore bra att få hem den så jag akn åka till mormor och sy in den innan tisdag. Gött att jag är ledig även i morgon, men sne drar allvaret igårn på riktigt tydligen.
Ev. åka ned coh kolla på alla fina klänningar osv. em/kväll då tingvalla har sin bal idag.

Ikväll vankas det Tacos. Varit sugen på det allt för länge nu, och känner inte alls för "dagen efter-mat". Tacos it is!


Jag på min bal -06

Utgång med Jonnis

Jobbade igår mellan 11-15, sjukt skön tid!
Direkt ned till stan för att möta upp Jonna, Mallan m.fl, kollade sista av stadsloppet och njöt i solen. Underbart väder, ja.. så länge man höll sig i solen då förstås :) Mötte upp älsk och hans vänner, följde med in på BMB och käkade innan matchen satte igång. Åkte hem duscha och jorde mig iordning, tog en taxi till jonna och sen var kvällen igång.
Himla mys att vi stannade hos dig vännen. Längesen vi va ute tillsammans också. Blev en massa tölande, sverige - spanien, goda drinkar och även guitar hero, nördarna ;D
Tog oss till nöjes och skaka rumpa resten av kvällen. Riktig kul kväll, och schlagern var ju given, om än mindre schlager än förr.

Tack för en trevlig dag/kväll Jonna!



Avslutade kvällen självklart på sjökvistens, gick före hela taxikön och kte o plocka upp älsklingen o matte. Väl hemma somnade jag som en stock i sängen. Haha


Studentfest o jobb

Jobbade hela dagen i torsdags. Mamma kom och hämtade mig på lunchen så vi drog ned till stan o käka. Såg alla glada studenter tripps runt med sina fina vita mössor och det sprudlade lycka utav dem :)

Hursomhaver blev det jobb på kvällen/natten också. Åkte till Nöjes och jobba eftersom de iår hade studentfesten, hey Arena släng er i väggen! ;P Hoppas på att nöjes tar det nästa år också, verkar inte bli några problem.
Sånt lyckorus att se alla glada fulla studenter, fick ganska mycket avis känslor och verkligen "längta tllbaka"- känsla.

Planerade lite sommarresor med Kickan som blir av i Augusti förmodligen. Det var allmänt kl och skönt att vara tillbaka på fabriken om så bara för en kväll!

Avundsjuka

I morgon tar alla sista års elever på gymnasierna runt om i Karlstad Studenten. Gissa om jag är avis? Fan en av de bästa dagarna i mitt liv, och det är 2 år sedan nu. Tiden går så fort! Hoppas på bättre väder i morgon än idag så de kan ha det gött ute precis som vi hade det. Åh, jag vill verkligen också igen.. tänk att få dra på sig sin fina mössa, den viita klänningen och bara springa ut för tingvallas trappa och bli möta upp släkten, vilket jäkla underbar känsla det var. aldirg någonsin kännt mig mer fri än då!

Grattis alla studenter o hoppas ni får en av era livs bästa dagar i morgon :D



Onsdagen

Kom till jobbet och helt plötsligt skulle jag gå hem igen. Tiden bara rann iväg även om det varit hur dött som helst. Åkte ut till bergvik när jag slutat, bytte shortsen till ett par andra. Haha, det visste jag väll..
Endast degat i soffan efter det, sängen kallar på mig strax också, ska bli skönt!

Stackars älsklingen

Igår kväll när jag hade somnat och älsklingen kom in och la sig fick han sig en riktig utskällning. Han slängde sig ned i sängen, lät en massa och det värsta av allt, han försökte lägga sig på min sida, vilket innebar att han tog mer än halva sängen! Så gör man bara inte..

Det hade den stackaren fått höra inatt när han försiktigt, och så tyst som möjligt hade krypit ned i sängen hos mig. Han kan inte ha det lätt min man som blir utskälld av mig i sömnen. Vet dock att jag sa förlåt i natt nångång för att jag hade skällat på han.

Blir faktiskt lite rädd för mig själv ibland.. men Jag är nog som elakast när jag sover.


Tisdags fika

Åkte ned till stan och mötte upp Johanna, Jonna, Anna o hennes lilla Elsa. Vilken söt bebis. Kunde knappt hålla ögonen ifrån henne. Och se Anna som mamma var verkligen en fin syn :) Så kul!
Blev en massa tölande, tiden bara rann iväg och helt plötsligt hade vi suttit där i nästan tre timmar. Tiden går så fort när man fikar, förstr inte. haha!

Tog oss en snabb runda på stan. Lite mer shopping iform av en kjol och lite mer underkläder i matchning till varandra. Kommer inte på vad man säger :P

Satte mig på bussen, oh ja, jag skrev bussen, med Johanna. Åkte bort till Annicka och hämtade min cykel och mina shoppingpåsar. Hanns med lite gos med kissen som alltid och sne var det ut i det helvetes vädret som varit idag, med andra ord stormen!

Smakråd

Bergvik på dagen med svärmor. Jag skulle agera smakråd. Ett jäkligt bra sådant är jag, om jag får säga det själv. Det värsta är att hon är ungefär lika bra, så jag kom hem med en hel del jag också, som jag inte skulle haft. Men lika glad är jag för det, men gladast är nog räven.. tjalalla. Nej då, imorgon får vi se om ett par shorts ev. åker tillbaka eller om jag bara byter dem till ett par andra, det spörs. Varför kan ajg inte hålla i mina små slantar för, ska det vara så jäkla svårt?
Blev iallafall tre par shorts, två linnen och lite underkläder.. där ute.

Försöka sova

Jag tänkte vara duktig o lägga mig tidigt idag. Gjorde ett försök vid 22.00 att försöka sova, är riktigt trött faktiskt och ska ju jobba i morgon. Men oj vad jag misstog mig. Går knappast att undå fotbollen här hemma då älsklingen och hans vänner sitter o kollar fotbollen på projektor skärmen/duken i datarummet. Skriker som galningar så fort det händer nått, och ni kan ju bara gissa hur det lät nyss när sverige gjorde mål, och mål igen..
Insåg att det inte var nån idé att försöka sova hur trött jag än är, får helt enkelt vänta tills matchen är slut..

Kan man bli mindre sportintresserad än jag?

Ljuvliga sol

Åkte hem till svärmor tidigt i morse för att lägga mig i trädgården och sola. Legat precis hela dagen typ, och det känns i ansiktet. Jag bränner mig aldrig men nu har det faktiskt tagit ansiktet. Men det är bara att skylla mig själv och vila det ett tag framöver. Tur jag ska jobba och inte vara ute, ska ju ändå bli sämre väder så..

Älsklingen kom o pussade på mig en snabbis innan jag åkte därifrån. Mötte upp johanna och senare Sara och cyklade vidare ner till mariebergsskogen för att möta upp Emma o Jonna. Tjejmys stod på schemat, nått vi inte är allt för bra på. Men fan så kul det är när det väl sker :D Legat på gräset nere vid vattnet och bara tölat i flera timmar. Att de hade friskis gjympa precis bredvid så vi fick skön musik klagade vi inte på. Så skönt.. Alltid lika kul att umgås med mina tjejer! ♥



Grattis Pappi

Idag fyller min kära pappa 45 år. Hoppas du haft en jättebra dag, lät som det förut iallafall :) Kommer upp till sthlm så och firar dig snart förhoppningsvis, måste bara ha ledigt..

Grattis, jag älskar dig ♥

Kärleken checkar in

Bra film, typiskt sånna filmer jag gillar. att Jennifer Lopez är så sjukt snygg i filmen gör dne inte sämre. Och hennes som är så himla sööööt. Ska se slutet nu sne försöka läsa ut min bok, den är så jäkla bra, men sugen på en av alla de andra jag köpt nu.. Natti


Blåsigt på skutis

Åkte ut till skutis när vi vaknade i morse. Varmt och skönt, la oss på en klippa som vanligt. Tog inte mer än en timme förens det låste hur mycket som helst. Skönt först tyckte vi, men efter en stund blev det kallt. Jag tom skakade tänder när vi var i vattnet, som var varmare än blåsen i luften faktiskt..
Efter några timmar blev det för kallt för oss så när Andreas åkte från skutis till fotbollen mötte jag upp svärmor där ute för en runda på Bergvik. kändes så där snyggt o komma direkt fårn badet (men det var vi absolut inte ensamna om!). Men lite shopping blev det, men nej inte för min del :)

Åkte hem till Annicka o la oss i deras trädgård där det blåste lite mindre iallafall. Men även där blev det lite för småkyligt. Mat serverad klagade jag dock inte på. Satt sne på altan och njöt av att det var vindstilla och skönt där med min bok tils jag nästan somnade och lallade hem i stället..

Lördags kvällen

Åkte hem till Karin igår kväll där johanna och johanna befann sig. Svettigt värre, hiss helvetet var trasig och hon bor på åttonde våningen, tack ohc hej! Satt och drack o töla på hennes balkong. Amanda kom och joinade oss. Tillslut var det dags att bege sig in till stan, slängde mig på cykeln medans latisarna tog taxi :P haha
Mötte upp Emma i stan och skulle säta oss på uteservering, men nej blev in på ankan. Herregud så varmt det var där inne, vi tog oss tll baren och sen ut på deras balkong där vi satt den lilla stund vi va där.

Mötte massa folk utanför när vi kom ut. Nån timme senare fick jag äntligen loss min cykel, tack Mattias, och cykla hem. Halvvägs hem kommer det en kille i kallingar springandes med en securitas bil efter sig och moonar.. trodde jag skulle trilla av cykeln av skratt..


Vilket väder

Vilket väder det varit idag. Imorse innan jag klev ur sängen hade det tydligen regnat. Tur att jag inte var vaken då, hade fått rå ångest. Dok väckte älsklingen mig så snällt med att säga att det inte fanns nån sol alls, bara moln.
Bullshit sa jag, sängde på mig bikinin och åkte hem till svärmor för att slippa åka till skutis själv. Så där har jag legat på "mitt" sköna täcke med svärmor och en väninna till henne som sällskap. (åh vad fult det lät :P) Älsklingen svek mig ju och ville inte åka ut när det var så "dåligt" väder.
Rännt fram och tillbaka från trädgården till altan och tillbaka. Blev nästan lite för varmt och vi alla 3 ångrade oss att vi inte var ute på skutis, men ingen orkade heller åka dit. När dte kom ett moln passade jag på att njuta till fullo, ligga i en trädgård iprincip helt vindstilla är inte att rekomendera en sån här dag..

Älsklingen ringde och efterlyste mig nu på kvällen, maten stod färdig på bordet och det vaknades fotboll. Tack för maten men nej tack till fotbollen.
Ska slänga mig i duschen nu, sen endra cykla hem till Karin eller åka direkt in till stan och möta upp Emma och Malin. Längesen ajg såg dem båda så det vore riktigt kul, får se. avnjuter iallafall en iskall cider just nu..



Sötisen joinade mig en liten sväng..


Skutis all day long

varit helt underbart att suttit ute i solen på skutis idag. Jag dreas o en hel hög av hans vänner, mycket nice. Vattnet var hur skönt som helt. Lyckades somna en sväng i min sköna solstol. Har allvarliga problem med mit sovande :P
Fått massvis med färg, älsk är med röd än brun, och jag har ett ansikte som stramar.

Nyss käkat sjukt god mat, och nu ska jag fixa mig lite för at förhoppningsvis åka ned till stan o möta upp Sandra om jag får tag i henne. Annar får det blir att tvinga ned Calle o Nicke, de satt ju ändå hemma o festa, vill inte vara inne denna sköna kvällen när jag är ledig iallafall..

på återseende!


Långledighet

Åh vad skönt! Jag är ledig fre-tis. Ska enbart befinna mig ute på skutis i solen, eftersom det är lovat 30 grader i helgen. Äntligen är det min tur att vara ute i solen. Gått och varit avis på alla som är/varit lediga och kunnat lega ute o göttat sig, medan jag knappt sett solen alls. Så där ute kommer jag befinna mig hela helgen iallafall. Ska försöka hinna med att göra nånting vettigt. Sandra och Emma kommer ju hem, så en utgång är nog att tänka på. Iaf. uteservering..
Får passa på att njuta av ledigheten så mycket det bara går, ska bli brunis nu. Har ju inte allt för mycket lediga dagar i sommar så.


Vore inte fel som vi bodde vid havet istället för Vänern, typ som här i Marocko.. Drömmer mig tillbaka dit!


Releasefest

Nyss hemkommen från kusinens releasefest. Mysigt med mingel, mat och se deras färdiga video. Extra mysigt att det var uppe i kupolen på Viappia, eller deras balkong med så fin utsikt. Två glada sprättar var det iallafall. Självklart fick vi oss en varsin singel som förövrigt släpps idag.
Tyvärr var vi nog lika slitna hela släkten så vi tackade för oss och åkte hem. Kände inte att vi orkade följa med till Arena där "efterfesten" höll. Hoppas ni får en riktigt rolig och lyckad kväll där Linda :)

som sagt Lycka till i framtiden tjejer! Hoppas verkligen Bulgarien blir toppen..


nya skor

Något jag verkligen måste införskaffa till jobbet. stå på betonggolv flra timmar om dagen är inte speciellt skönt.. hoppas på dåligt väder som utlovat till veckan, så jag hinner göra lite nytta.

Dålig dag

Idag har varit en riktigt dålig dag för min del. Sålde inte alls mycket, tiden har gått sakta och tack vare det fina vädret knappt några kunder. Sånna här dagar är tråkiga i jobbsyfte, annars helt underbara. Iofs ganska bra då jag hunnit med att lära mig en himlans massa mer.

Mötte älsklingen på parkeringen när jag kom hem, dock blev det inget följa med ut och bada för min del. Kände inte alls för det. Istället lockade inlinesen och iPoden betydligt mycket mer och det fick bli en runda.
Kom hem lagomt till färdig grillad kyckling med potatisgratäng.. eller nästan iallafall. Inte fel alls.
Tillochmed varit så duktig att jag gjort iordning en matlåda tills i morgon. Nu skulle en sallad bredvid sitta perfekt..

Nu är det viktigt att se dubbelasvnitten av Lost här hemma, men jag tror nog att jag ska ta kvällen snart med min bok, Lost är inte min grej.



Inte riktigt så här smarrig blev våran grillning, men nästan ;)


Årets första dopp

Herregud, när badae jag senaste så här sent på året för första gången? jag som alltid brukar vara ute i mitten av maj eller så, men åandra sidan det har ju inte varit väder för't.
Älsklingen kom in på jobbet och retades med att han badat på sin lunch så jag kunde ju inte vara sämre utan vi åkte ut efter jag slutat och tog oss ett kvällsdopp. Jäkligt skönt trots att det blev lite små kyligt i luften så sent som vid 21-tiden.

Jobbat hela dagen också. Blir bara roligare ju mer tiden går. Klarat att sälja en hel del saker helt själv, och dår blir man extra stolt. Trodde aldrig jag skulle klara mig så bra för att vara andra dagen som jag faktiskt gjort..
Visst är det vissa saker man glömer lite här och var, men det är ju extremt mycket att tänka på, inte konstigt att man glömmer.

Nu är det läggdags, känner att huvudet behöver vila nu.

Avundsjuka

Varför är folk så avundsjuka på andras framgångar? Jag kan inte förstå det. Var glad för andras skull istället. Visst får man väll vara avundsjuk, men i måttlig mängd. Skicka hotfulla sms är iallafall inte ok.

Bloggade ju om att min kusin skulle vara med i sommarkrysset, och hell yee att de var. ( ok, lite omoget!) Men är stolt över dig Linda, även Elena :) Ni gjorde jäkligt bra ifrån er, speciellt med tanke på vad många som ser på sommarkrysset och det var erat andra framträdande. Stå på er tjejer!

Här kan ni läsa om vad jag menar..

• Hot via sms

Kick fick en Kick


Första dagen på nya jobbet

Idag började jag mitt nya jobb på ONOFF. Dagen har gått riktigt fort och det har varit jättekul. Massvis att lära, men det kommer efter att ha upprepats massvis med gånger. Har fått göra allt och lite till känns det som. Sålt massvis även om Patrik har pratat och jag har sålt. Sålde mest av alla om jag inte minns hel fel ;) haha. Fast det är ju egentligen Patrik. Vi var ett bra team tycker jag. Känns skönt att gå bredvid nu i början så man får se lite vad de har för teknik osv.
Är riktigt spänd inför min första "egna" dag som säljare, den är ju om 2 veckor.

Imorgon ska jag få gå bredvid någon annan. Längtar redan till jag börjar. Att aman jobbar hela dagen märks inte för tiden går så himlans fort.

Jag är supernöjd med mitt nya jobb, även om jag bara jobbat en dag. De viktiga "nybörjar" grejerna/koderna känns det som att jag har någorlunda koll på redan iallafall. Nu förstår man mer av utbildningen vi var på i onsdag.

Nu blire dusch, nyss tagt mig en Inlines runda. Även ringt och skällat lite på bredbandbolaget då våran hemtelefon varit urfunktion sne i fredags, men det är ju inget ovanligt iofs..

Oslo

Haft en jätte bra helg i Oslo. Helgen har bjudit på massvis med sol, cider, lite shopping, kyllingkebab osv. Låter som alltid när vi är där..
Dock blev det ingen träff med varken Emma, Emma eller Sandra. Men som tur är kommer både Emma och sandra hem till helgen och jag är ledig ;D

Fredagen kom vi fram till Svärfar, fick oss kyllingkebab (världens godaste!). Tog oss en varsin cider/öl och nöjt av att vara lediga tillsammans. Satt och töla med Andreas pappa, hans tjej och farbror Bo, en film hann vi med sen somnade jag i soffan ungefär.. ingen förvånad!

Lördagen klev vi upp i stekande solsken, redan 27 grader varmt när vi vaknade. Åkte och lämna grejerna och hämtade Mattias sen ned på stan för att inta en kall cider/öl, och där satt vi iprincip hela dagen på Carl Johan och götta oss. självklart hann jag med en snabbis på stan och fick med mig 2 par skor :) Mötte upp Andreas syster när hon slutat jobbet och gick till Sarah för att få oss middag, underbart gott.
Vi "unga" drog vidare till Evergreen. Oslos förmodligaste billigaste öl ställe. En hel massa alkohol intag, möte av älsk vänner, även Julies gick vi vidare till Yatzi. Kul ställe, men bara svenskar..
Efter 13h i solen med cider kände vi oss slitna så vi tog en taxi hem till matte i stället.

Söndag vaknade på mattes "loft" av värmen. denna dag ännu varmare än lördagen. Killarna datanörda sig innan vi tog en promenad hem till svärfar för att hämta bilen. Kändes drygt att sätta sig i bilen och offra en sån fin dag på att åka bil, men jag ville hem i tid och inte åka ut och bada där. Älsklingen ville hem till fotbollen, och det gjorde vi istället..

Efter att ha suttit på sommarro och varit en duktig "fotbolls fru" åkte vi hem till Annicka för att byta tillbaka bil, trodde vi. Så fort vi byter bil så krånglar våran. Typiskt? stackare som lånar ut en av deras och får stället av en våra som inte fungerar. En massa fula ord senare och lite så fick vi snällt gå hem från dem istället. Självklart står älsklingen bil fortfarande kvar, nu känns det som att den ska få besöka skroten och vi köper ny.. Ganska överrens båda två, även om det får vänta tills efter sommaren.

Tråkigt att åka bort som sagt, man kommer hem så jäkla fort. helgen har gått hur fort som helt, men haft riktigt kul :) Men det är väll alltid så, allvaret kommer tillbaka fortare än man tror/vill..

RSS 2.0