Oslo

Haft en jätte bra helg i Oslo. Helgen har bjudit på massvis med sol, cider, lite shopping, kyllingkebab osv. Låter som alltid när vi är där..
Dock blev det ingen träff med varken Emma, Emma eller Sandra. Men som tur är kommer både Emma och sandra hem till helgen och jag är ledig ;D

Fredagen kom vi fram till Svärfar, fick oss kyllingkebab (världens godaste!). Tog oss en varsin cider/öl och nöjt av att vara lediga tillsammans. Satt och töla med Andreas pappa, hans tjej och farbror Bo, en film hann vi med sen somnade jag i soffan ungefär.. ingen förvånad!

Lördagen klev vi upp i stekande solsken, redan 27 grader varmt när vi vaknade. Åkte och lämna grejerna och hämtade Mattias sen ned på stan för att inta en kall cider/öl, och där satt vi iprincip hela dagen på Carl Johan och götta oss. självklart hann jag med en snabbis på stan och fick med mig 2 par skor :) Mötte upp Andreas syster när hon slutat jobbet och gick till Sarah för att få oss middag, underbart gott.
Vi "unga" drog vidare till Evergreen. Oslos förmodligaste billigaste öl ställe. En hel massa alkohol intag, möte av älsk vänner, även Julies gick vi vidare till Yatzi. Kul ställe, men bara svenskar..
Efter 13h i solen med cider kände vi oss slitna så vi tog en taxi hem till matte i stället.

Söndag vaknade på mattes "loft" av värmen. denna dag ännu varmare än lördagen. Killarna datanörda sig innan vi tog en promenad hem till svärfar för att hämta bilen. Kändes drygt att sätta sig i bilen och offra en sån fin dag på att åka bil, men jag ville hem i tid och inte åka ut och bada där. Älsklingen ville hem till fotbollen, och det gjorde vi istället..

Efter att ha suttit på sommarro och varit en duktig "fotbolls fru" åkte vi hem till Annicka för att byta tillbaka bil, trodde vi. Så fort vi byter bil så krånglar våran. Typiskt? stackare som lånar ut en av deras och får stället av en våra som inte fungerar. En massa fula ord senare och lite så fick vi snällt gå hem från dem istället. Självklart står älsklingen bil fortfarande kvar, nu känns det som att den ska få besöka skroten och vi köper ny.. Ganska överrens båda två, även om det får vänta tills efter sommaren.

Tråkigt att åka bort som sagt, man kommer hem så jäkla fort. helgen har gått hur fort som helt, men haft riktigt kul :) Men det är väll alltid så, allvaret kommer tillbaka fortare än man tror/vill..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0