Shopping stoppet numera över

Idag har jag haft minst en månad total shopping stopp. Inga problem alls, men jag ska inte ljuga och säga att det inte kliat i fingrarna en del. Men inte ett klädesplagg har följt med mig hem. Det är jag rktigt stolt över.
Insett att jag inte behöver ha allt jag tittar på. Har överflödigt med kläder hemma i alla garderober och lådor. Och hur kul är det egentligen att köpa samma kläder som alla andra har? Typiskt svenska tjejer? Men jag är likadan. Nu får det bli ändring.. ska försöka hålla mig mesta dels till sådant som är nödvändigt ;)


Bästa storebror!

Fick härligaste samtalet av min storebror nyss. Åh vad jag önskar att vi kunde bo i samma stad. Tur det inte är längre än ett telefonsamtal mellan oss :) Jag älskar dig! ♥

Måndag - ny vecka

Vaknade 7.20 klarvaken. Tack för det när det var sovmorgon som gällde. Lyckades somna om lagomt tills klockan ringde. Mannen kom hem från jobbet riktigt krasslig efter att varit på vårdcentralen och tagit halsprov. Dock utan resultat i vanlig ordning. Bara vänta ut det dumma viruset som gjort han totalt däckad!

Hursom vart det frulle hos Svärmor och sen spinning/core. Det bjöds efter på sen lunch innan vi åkte hemåt.
En snabbis på stan med mamma och mormor innan det vankades nybakta lussebullar. somnade en stund i soffan och har nu sjunkit ned skönt här hemma, första måndags kvällen på mycket länge.

Resten av kvällen ska jag spendera med nya kurslitteraturen i handen. Inte ett dugg sugen, men ett måste. Medicinsk grundkurs nu i tre veckor framöver.


Kärlek

Tänk att det kan kännas så underbart skönt att dela med sig i bland?!
Tack älskade M och S ni är guldvärda! Vad skulle vi göra utan er? ♥


Om en månad..

Har jag läst en termin i skolan. Jobbat 176 timmar i december utöver mina heltids studier. Hur ska det här sluta?
Jag ser inga problem i det förutom lite gnäll, men om exakt en månad kommer belöningen och jag kan inte längta mindre!!


Överraskningarnas dag!

Söndagar.. kan inte beskriva i ord vad jag just nu älskar söndagar! Ett lyckorus genom hela kroppen ♥


Första advent

Söndag idag och det innebär första advent. Mys! Som jag skrev blev det verkligen en lång natt men vaknade 9.30 och det var det ingen ide att somna om.
Vi tog oss en snabbis till bergvik för att införskaffa diverse nödvändigheter och en lunch bestående av Max.

Eftermiddagen spenderades hos kusin med släkten för årliga första advent fikat. Mys med snos på Emii lite.
Så mysigt att vara ute också och se alla ljusstakar och stjärnor i alla fönster :) Hemma hos oss har de dock inte åkt upp ännu, får hinna med det i morgon..

Kvällen har vi tillbringar i soffan, jag halv sovandes och mannen självklart bänkad framför El Clasico. Tror det var nån som hade ångest över att sitta hemma i kala Sverige i soffan och inte nere i Barcelona.. och det var då inte jag!

Läggdags snart, i morgon är det Litteratur studier hemma som gäller!


Det här är iofs. inte heller helt fel väder..


En lååång natt..

Kommer blir en låååång, lååång natt trots att halva redan passerat..


Starboys

Gårdags kvällen spenderades på jobbet precis som i torsdags. Julshow med Starboys och det är en Succé. Slutsålt på varenda föreställning året ut.
Det är härligt med sånna här halv lugna kvällar. Speciellt i går då en del av de som inte kom in på Tempels invigning kom till oss. En del gjorde bort sig mer än andra :) Underhållande för våran del iallafall!
Att vi hinner med 100 andra saker som att röjja undan en massa, spotifya osv är ren bonus.


Flugfiske någon?


Tenta Seminarie

Känns sjukt skönt att den är inlämnad och gårdagen är över. Nu får det gå som det går, kan inget göra åt det!

Jag känner mig hursom friiiii!


Med risk för att bli tjatig..

Skriver jag nu ut och säger blää till Hemtentan. Nu är den i den utformning det är och tänker inte ändra nånting. Det är bara att vänta och se from i morgon :) Det lättade en sten från hjärtat nu..

Julshows premiär

Vilken härlig dag att vakna upp till.. solen skiner :)
Tog en riktigt låååång och skön sovmorgon vilket är behövligt om jag ska orka jobba i natt. Ska göra mig en riktigt god frulle nu innan jag ska traska bort till mormor.

I em är dte möte på jobbet innan det är dags att börja jobba. Som rubriken säger är det premiär för årets Julshow med Starboys. Ska bli kul :) Jobbar alla julshower utom en iår och alla är slutsålda, lär bli många härliga kvällar framöver.


Stockholm ♥

Om jag saknar att vara där oftare. Det ska bli så skönt from Januari att kunna åka dit fler gånger än typ 4ggr om året som det är nu, om ens det. SKANDAL av mig!
Hursom ska jag ta med mannen och åka upp över lucia helgen.. ska bli skönt att bara få komma bort och bara vara vi två. Den här gången finns det en extra rolig anledning också, kommer bli bästa helgen på lääänge! ♥


Vi två för baaara 5 år sedan ♥


Det rullar på..

Kom inte ifrån H förens efter midnatt igår, så en trött jag var det i morse som sov lääänge..
Annars har även den här dagen har gått i hemtentans, soffan och träningens tecken. Som jag tidigare nämnt lär inte den här veckan bli så mycket roligare. Det väntas nu jobb tors, fre, och lördag kväll. Funny?
Tentan känns ok hittills men ändå inte så där bra som man vill. Men så är det väll alltid när man skriver tentor, tyvärr.

Imorgon ska den bara kollas över, fin justera det sista och skrivas ut. En frågeställning ska kommas på också inför fredagens tenta seminarie.

Nu är det dags för sängen strax.. min kropp känns inte helt okej.

....

Ungefär så känns det just nu. Sitter hemma hos H och har en godisdejt med hemtentaplugg! Hujedamej vad kul det är.. inte! Men det känns helt ok. Det går sakteliga framåt och jag ska bli klar innan jag åker härifrån så jag bara kan kolla igenom det på torsdag igen innan det skrivs ut :)
Skönt att ha någon att "bolla ideér" med. Rekomenderar ingen att läsa Socialpolitik någonsin!

Satt hela morgon och försökte få så mycket som möjligt gjort. Ett avbrott för en lång skön promenad i solen med Svärmor för att rensa tankarna. Välbehövligt! Sen bjöds det på mat och jag smarto tänkte plugga medan den tillagades. Går dock inge vidare när man glömmer själva uppgiften hemma. Typiskt mig eller?

Nej nu ska det pluggas vidare.. frivillig arbete kvar nu sen jäklar!!

Hemtenta

Vilken lång dag det varit i skolan trots att den har gått fort. Haft två olika föreläsningar och ingen av dem var intressanta. Tror mina tankar totalt har haft fokus på hemtentan som delades ut innan vi slutade.
Ska ögna ignom den nu sne läsa lite kompendier inför skrivandet.. på tors senast kl 15.00 måste jga ha den färdig!

Så mer social än så här lär jag inte vara kommande veckan, och då vte ni varför!


I'm so happy!

Fick veta en väldigt, väldigt, väldigt rolig sak igår. Lyckan är total!! ♥

Söndags pizza

Lång sovmorgon som var mer än behövligt igår. Tänkte sedan enbart ligga i soffan och slöa hela dagen, men mamma ringde precis när mannen åkte på innebandy så följde med till moster för en söndags fika på em.

Kvällen spenderade vi i soffan med Wallander - Läckan och till det en fet pizza. som alla söndagarna hemma hos oss. Varför ska man bryta en sådan fin tradition?


What a lovely day..

Idag går dagen så där fort som alltid när man är "ledig". Uppe tidigt men nu ska jag krypa ned hos mannen igen. Känner att min kropp behöver mer än fyra timmars sömn om jag ska orka jobba i natt igen. Men innan dess ska det spelas badminton med pôjkera och S från klassen. Jag ska visa dem hur man gör på riktigt..

Förresten skiner äntligen solen hos oss också, inte en dag för sent! Egentligen skulle men bara vara ute hela dagen och ladda på med massa ny energi, men nej ist ställer jag mig inne i en bunker och motionerar!


Besvikelse

Besvikelsen är stor, men vad fan.. livet går ju vidare, eller? I'm gona be a geek for the rest of my life 8)


Resumé

Nej det är ingenting jag akn göra. Jag var in på konserten 5 minuter sammanlagt, men då jäklar var den bra. Är inget jätte fan va Takida, men vilket drag det var där inne. Inte så konstigt med tanke på ca 1800 pers inne i en och samma lokal. Hade inte velat byta plats med nån av dem som stod inne i den värmen och trängdes. PANIIIK eller vad? Min cellskräck ska vistas i större areor än så, det ´har jag läsrt mig iallafall..


TAKIDA

Föreläsning på fm och redovisningar på em i skolan. Intressant dag! En underlig lärare vid dagens slut som gjorde oss alla förvånade. Haha!

Hursom inväntar jag mannen nu. Mat ska lagas, fick nytt recept av S och hoppas det blir gott. Skippar treäningen idag så jag hinner få en stund med den bästa innan jobbet istället. Känns mer värdefullt då jag är borta mer eller mindre hela dagen i morgon också.

Takida har spelning hos oss ikväll. Ska bli riktigt kul då det är helt slutsålt vilket innebär uppemot 1800 pers om jag inte missminner mig :) Tror och hoppas på en kanon spelning. De brukar ha svårt att misslyckas.


Slöaste torsdagen..

Inte gjort nånting vettigt alls idag. Åkte till Svärmor för att sällskapa vid frullen, sen har vi degat i en varsin soffa. Jag har sovit mer än jag varit vaken, men det är vi ju alla vana med. Enda vettiga jag gjort är träningen, en timmes Bodypump, samt lagat mat. Var så jäkla duktig att det tom blev matlåda.. men gissa vart den står nu? Just det, den är kvar i deras kylskåp.. Helvete!
Jag har förvisso fyllt upp kylen med ytterligare nyttig- och onyttigheter så som grönsaker och cocopos. Det är djävulusiskt gott alltså, den får jag minnen sen barndomen när jag käkar dem..

Nu är det långt efter läggdags. Skola och redovisning imorgon..

Johannahjärtafacebook

Ibland fullkomligt älskar jag facebook. Trots att det är en helvetiskt beroendeframkallande sida som alla anrda community sajter. Men det finns en hel del kul.. alla vänner finns där och några till.
Har fått kontankt med släkt som bor i annat land tack vare FB och nu, nu äntligen har jag funnit en vän jag letat efter länge, länge. Ivan!
Jorden snällaste spralligaste människa som jag träffade på en utbytesresa till Montenegro 2002. Han hade funnit mig och det var ren lycka när jag fick klicka på acceptera knappen.
Den lilla knappen gjorde att vi nu åter har kontant, annars har det varit 1-2 sms per år sedan dess bara..
Tack Facebook!


Ivan och Jag på andra resan, Finland sommaren 2003!

Bilbana

Varit till mormor med mamma för fika i em :) Hittade lite saker de ska skicka iväg till loppis, där va våran gamla bilbana. Blev självklart extas så den fick de inte skicka. Lockade upp den väl hemma för att dänga mannen i lite bilkörning. Pfft, gick inge vidare då det säkert varit nedpackat de senaste 10 åren och inte funkade direkt. Tyvärr, det blidde en besvikelse. Men det var kul när vi var mindre iaf..








Grupparbete avklarat

FY fan vad skönt! Jag är ledig imorgon nu när vi gjorde klart alt idag, om än att det blev väldigt stressat. Men det kvittar mig, känns bara skönt att ha det klart och va hemma en dag. Redovisning på fredag och för min del får det gå som det går.. har inte alla tid så.
Irritation på högnivå kan jag lova!

Tur och retur Kasernhöjden

Traskade hem till mormor efter studiebesöket. Kände på mig att det fanns nybakta bullar, och min misstanke besannades. Mums! Längesen jag besökte henne och det gillar jag inte! Förr var jag ju där flera gånger i veckan.. men gör mitt bästa. Alltid kul att sitta och filosofera och prata med mormor, hon har så mycket bra saker att säga och får mig in på rät spår när tankarna och drömmarna flyger iväg lite för mycket.. ♥

Somnade en stund i soffan väl hemma och fick slänga på mig träningkläderna för att ens ha en chans att hinna. Kombipass med tänkte att jag står över pumpen idag och bara spinnar. Tjihi.. var proppfullt när jag väl kom dit. Men anade det då jag åkte hemifrån 15 min innan det började. Åkte hem ganska glad och nöjd ändå.. kommer fler dagar den här veckan :) Det positiva är ju iaf. att jag drog mig ur soffan för att åka dit, annars finns viss risk att jag hade sovit ännu.

Men se där, då var den här gråa tisdagen också förgylld. Sängen nu med lite läsning inför skolan. Känns som att jag slappat en hel del sista veckorna, och det vankas faktiskt hemtenta hela nästa vecka.. Känslorna är blandade..

Studiebesök

En halv skoldag med förläsning om Frivillig arbete. Intressant då vi fick höra siffror som man inte trodde och lite annnat jag inte hade en aning om.

En lunch i stan sen var det dags för studiebesök på RIA inne istan. Ett mycket intressant och väldigt givande studiebesök. Träffade en del av de som kommer dit för att få "hjälp" och den ena skönare än den andre.. Härliga människor.
Jag har haft mycket fördommar tidigare, det här studiebesöker raderade ut massvis. Och det har iofs. hela utbildningen hittills gjort. Det är jag mycket stolt över!
Fick sig verkligen en riktig tankeställare och massvis med ideér om vad man som privatperson kan göra för att hjälpa. Väldigt kul att vi fick komma dit.


Stackar Johanna..

En riktigt lång seg och verkligen grå måndag igår. Skolan var seg och vi kom inte därifrån förens långt efter vi brukar. Hursom fixade vi ett studiebesök, fixade intervju frågor m.m.
Det var träff med ledningsgruppen på skolan, som kanske inte gav så mycket men nu är det avverkat..

Klantarslet Johanna halkade på skorna precis utanför dörren och skrapar upp HELA knät.  Gött kött sår blev det. Ajajaja! En liten ledsen jag var det när älsk kom hem och fick agera Doktor och pyssla om mig. Ett omplåstrande med kärlek ♥ Tack du söta! Tillråga på allt hade jag precis passerat grannen när det hände.. Pinsamt?

Envis som jag var skulle jag promt med och pumpa. Kanske inte det bästa, och allt som hade med att stå på knä att göra kunde jag glömma. Att jag tog mig igenom benlåtarna med böjt knä är ett under..


Ungefär så här stor blir jag när jag skadar mig..

Hej då Falken

Jobbat idag, en helg som gått åt till att lämna kassan och sälja. Kul, det är inte för ofta längre. Men mitt val! :)

Sen har vi sagt Hej då till Johan Falk här hemma, sorligt tycker jag. Jag kommer sakna att vila ögonen Frank Wagner. Vem ska nu komma och hälsa på oss varje Söndagskväll? Det tillsammans med China food. Underbart gott, men äckel känslan i kroppen infinner sig ALLTID eftersom man aldrig lär sig äta lagomt mycket. Och där fick ni dagens I-landsproblem!
Om man ska se något possitivt ur det hela så har jag matlådan klar inför imorgon, inte sådär jätte vanligt med matlåsa på måndagar för min del annars..

Söndagar är som allitd plocka-, städa-, tvättadag. Det är jäkligt gött nu när det är dags för duschen och sen krypa ned i nya sängkläder.



17 timmar!

Gårdagen, lördag bestod enbart av jobb. Började kl 9.45 och slutade vid 02.30. Alltså mer eller mindre 17 timmars jobb. Tur det är på två olika ställen när det är så länge, men shit vad det sliter på kroppen numer. Inte 18år längre :P Skämtåsido, men det märks att jag inte jobbar varje dag längre.
Pumsade rakt i säng väl hemma.. Kände mig mer eller mindre rövknullad i hela kroppen! HAHA!

Jäkla tur vi har en sån här skål under arbetspasset, annars hade det varit illa!

Fredagsmys, om det så är det sista..

Ja, sista lediga fredagen på jättelänge nu vad jag vet.. släpade mig bort till gymmet för 90 minuters kombi pass Pump/spinning. Som sagt, bästa passet på veckan, men inte den här gången då vanliga instrukören var sjuk..

Skulle haft en riktig hemma-mys-fredag med mannen. Men vi hamnade hos Svärmor och P ist. Vad gör man när maten blir serverad och vi ändå bara skulle ta det lugnt? :)
Hör och häpna.. inte en godisbete på hela kvällen. SKANDAL! Det är så lätt man kan förstöra mina hemma kvällar på helgen ;P haha!

Snön vräkte ned coh första snöbollen för i år var då skapad. Hur mysigt som helst.. att det inte låg kvar när vi vaknade upp i lördags var inte lika kul.


så här skulle fredagsmys vara!


Human Trafficking

Vilka givande redovisningar dte var i skoln i fredags. Min grupp valde välfärdsarbete kombinerat med Human trafficking, går inte riktigt förklara. En känslo fylld redovisning.
Intressant sen att se de andra tre guppernas :)


The burning plain

Efter att ha pumpat en timme med världens träningvärk i rumpa och lår ligger jag nu i soffan hos Svärmor. Vi har sett på film, som överskriften tyder. Ingen film jag kan rekommendera och besvikelsen är stor då det skulle vara en gråt film.. Så på ren svenska, ni behöver inte se den!

Nu ska jag rulla hemåt, skola imorgon och redovisning :)


Fönster shopping

Fy fan vad kul det är att ha shopping stopp. Har varit på bergvik och IKEA idag men inte köpt nånting mer än lunch och mat! Så roligt är det att vara ute där då. Hittade självklart en massa fint men plånboken höll sig stängd. Två veckor idag och har två veckor kvar.. en lätt match! Funderar nästan på att fortsätta året ut, med undantag för julklappar..

Tracklist Bodypump 72

Warmup: If (Freemasons 2009 Re-Dub) – Freemasons Feat. Hazel Fernandes
Squats: I Do Not Hook Up – Kelly Clarkson
Chest: Always Be Here – Dane Rumble
Back: Perfect Day – Cascada
Triceps: Sugar - Flo Rida Feat. Wayne
Biceps: Know Your Enemy – Ricochet TV
Lunges: Gone - Lasgo
Shoulders: Beat It - Xeroxx
Abs: Love Sex Magic – Ciara Feat. Justin Timberlake
Cooldown: Careless Whisper – Badlands

OM Jag längtar tills de släpper den här releasen! Om en månad är den ute om jag inte minns helt fel.. Ska bli spännande att köra det nya. Jag tröttnar ju som alltid efter hälften och längtar efter det nya. Att det inte finns en enda låt att klaga på är ju inte fy skam det heller..

Myskväll hos mammi ♥

Åkte direkt till träningen efter jobbet. En timmes Bodypump. Hur underbart som helst. Kände att efter inte ha tränat sne i fredags fanns det en hel del som behövde komma ut. Att jag ökat på BP gör det ännu roligare att köra de passen också :)

Hem för en dusch sen iväg till mamma för mat och bara skönt mamma-dotter-mys framför bonde o allt som går på tv :) Egen tid bara vi två är aldrig fel. Jag längtar tills vi båda kan sluta jobba/ha så mycket i skolan så vi hinner ses mer igen, trots att vi ses ofta nu. Tur ens mamma alltid är ens mamma ♥ Älskar dig!


Föreläsning och Tentautläming

I morse efter jag skjutsade älsk till jobbet blev det direkt hem i sängen igen för att tokläsa det sista i boken som ska vara urläst, sammankopplad med kurslitteraturen och inlämnad på fre. Jag hann och den är som sagt klar :)

Föreläsning i skolan. Intressant om tullen och vad de får och inte fr göra. Vad som beslagtas osv. Riktigt kul föreläsning och föreläsaren var mycket bra på att fånga ens intresse. Självklart handlade den också mycket om droger och missbruk.

Fick tentaresultaten förrut på sista inlämnade hemtentan. GODKÄNT!!
Efter viss missförstånd och irritation är den nu ur världen. Om det känns skönt.. nu kan jag släppa den och fokusera vidare på nästa som ligger om två veckor.
Jag blev överlycklig när jag läste mail nr 2 idag!! :D

Krogar mot knark

I dagarna två har jag varit på utbildning med ena jobbet i precis vad rubriken beskriver. Har varit mycket intressant och givande. Tror det behövs sånna här utbildningar för att vi ska kunna hålla oss uppdaterade om vad som finns, utseende och påverkan. Hur ska vi annars kunna förebygga det på våra olika arbetsplatser?
Jag passade självklart på att se det som en fördel inför mitt kommande yrke som Behandlingsassistent!

Allt är nytt på måndagar

Ja det känns så. Ny vecka, nya tag, nytt tema osv. Hursom började måndagen med lärsamtal i skolan. Gick bra och självklart inte alls så farligt som jag alltid inbillar mig att det ska vara.
Annars har måndag tisdag onsdag enbart bestått av jobb och massa förläsningar. Intressanta sådana. Kännt mig mer eller mindre gör stressad över att hinna med allt tills på fre. Men vet ni? Jag är redan klar. Känns hur skönt som helst!! Detta kanske pga att jag har tokläst, somnat redan innan 21 och haft 100% fokus!
Grupparbetet som ska redovisas på fredag är klart, individuella uppg. är så gott som klar. Vilket innebär LEDIG TORSDAG!! :D

Motivation, update och så vidare..

Inte haft varken ork eller lust att blogga på några dagar, sånt kan vara skönt också faktiskt.. men jag får ju för mig att jag måste uppdatera lite efter då ist. :P

Som sagt överraskningskalas för en vän till A i fredags. Mycket kul! Blev dokc inte så lugnt som tänkt och det fick jag sota för när jag skulle upp och jobba på lördagen. hmm..? Cykeln fick bli min vän då blien inte var att tänka på. Ja ni förstår hur nivån va? Fick kämpa mig igenom timmarna på jobbet tills jag fick däcka i soffan igen med en pizza, älsklingen och film.. tack gode gud. Jag sa minst 100 ggr att "jag ska aldrig mer dricka alkohol!!" Men som vi alla vet är det bara en jävla klyscha dagen efter ock det håller man aldrig..

Orkade mig igenom ett till kassapass på kvällen å andra jobbet och kroppen var i bra form lagomt tills jag fick åka därifrån vid 03. Skönt!

Söndagen var det jobb på dagen innan det var mat hemma hos moster som gällde. Hela släkten och bus med lilla Emii. Vi avrundade dock ganska tiidgt då soffan och en film lockade oss trötta själar mer.. innan 22.30 slockande jag. Trött någon?


Deadoralive

Min kropp är inte okej sne igår! En blandning som rubbade balansen i kroppen totalt. Suttit som en döing på jobbet idag känns det som. En pizza nyss och nu ska det sovas en stund. Återkommer när jag är människa igen, förmodligen imorgon kväll..


30års kalas

Hel dag i skolan, och som vi nu vet är fredagar rätt fnissiga. Men underhållande och lärorika :P Haha!
Fick mig en släng av obefogad skit, tack för det! Men egentligen.. vem bryr sig?

Kombipass 90min nyss, svettigt värre. Men bästa passet på veckan! Förtjänade ren chokladbit väl hemma nu.. hmm?

Planerna ändras fort för kvällen. Hade tänkt en lugn hemma kväll men ist. ska jag göra mig redo nu för att åka bort till A's kompis övveraskningsfest. Han fyller 30år och det måste ju firas :) Kände mig som en tråkmåns som ville vara hemma, men ska ju jobba imorgon ju.. Får bli lugnt hursom!
Nej dags att stänga ned här och bli klar nu ist.

Trevlig fredag!


Bodypump

Kan bara säga Hej Hej träningsvärk imorgon. Var iväg på pump nu på kvällen. Stönig som jag är var det dags att öka. Benen, biceps och ryggen fick sig en ökning. OM jag kommer ha svårt att ta mig upp ur sängen, gå och allt vad det heter imorgon. Men som alltid gött att veta att det tagit :) Hursom är jag jäkligt stolt, trodde aldrig jag skulle kunna öka på det här passet..


Böcker

Idag landade böckerna jag beställde i förra veckan. Hade tänkt läsa nån av dem inför individuella uppgiften iskolan, men orkade inte vänta på dem så tog en annan. Har jag börjat läsa den då? Nej! Tur jag redan läst den en gång inna ohc vet att den är gör bra. Men ska krypa ned under filten i soffan nu och börja.. lussebullarna och musten står bredvid mig redo att bli uppäten/-drucken.



Julkänslor

Det har snöat heela dagen idag. Mys tycker jag. Att det inte lägger sig är ju dock ett minus, blir ju bara blött. Men ändå, känslan inför julen börjar infinna sig.
Sötaste mannen köpte med lussebullar, julmust och det kompenserade vi med en egen gjord kycklingsallad.
Ni som känner mig vet också att julmusiken redan stömmar ur högtalarna..




Gottegrisar?

När man ser bilden nedan kan man tro att vi är gottegrisar i min klass.. så är väll fallet också. Men idag var det redovisningar som gällde iform av filmer, musik, tipspromenader m.m, och min grupp tog hem första priset :)
Sen bjöds det på tilltugg av andra grupper.. jobbiga skoldagar? Förstår att jag trivs så bra som jag gör. Yterligare en dag full med skratt!


Midnight Passion by H&M

Heter färgen som får pryda mina naglar några dagar framöver..

Update 5/11: Rekomenderar inte nagellack från H&M, det höll inte ens ett dygn!


Den stora resa

Jag har följt Den stora resan nu i 8 veckor både på svt och svtplay. Vilket härligt program. Jag har både skrattat som en dåre och gråtit floder till den. Tänk att få chansen som dessa tre familjer att åka iväg så där lång hemifrån, inte veta vart, inte kunna språket men ändå klarar de sig så bra tillsammans med en annan stam i ett helt annat land i tre veckor.
Jag är frukstansvärt imponerad av dem och riktigt avundsjuk. Hade nån frågat mig hade jag aldrig någonsin kunnat tacka nej. Tänk vilken erfarenhet resten av livet. man får ju en helt annan syn på livet.

Kan bara utgå från mig själv och egna erfarenheter av de utbytesresor jag varit på i yngre åren. Lärt mig massvis om mig själv under dessa resor, och om andra kulturer m.m. Men dte är ju inte en si närheten av någonting sådant som Den stora resan. All creed till de familjer som ställer uppp.. beundrar dem verkligen!


God Jul!

Snön har fallit för första gången denna vinter. Om än bara några ynka snöflingor så är det ändå snö :) Blir alltid lika glad när den kommer, men än gladare när den verkligen stannar på backen. Behöver lite mer ljus i vardagen.
Hursom var jag in på jobbet förrut för att skriva på avtal ang december, efterosm jag får ökad arbetstid då. Mitt julschema ser hel lövely ut pengar mässigt, men återigen är julen mer eller mindre förstöd iår med. Kan ju iaf. glädjas över att jag är ledig på själva julafton, katastrof vore annars! Tur man ser ljuset i tunneln efteråt..


Ja ni ser ju själva vad mysigt det ser ut, men ska verkligen inte klaga!


Inget vettigt

Har inget vettigt att blogga om idag egentligen, men ni får dagen här ändå..
Har varit ledig idag också men slasade mig bort till Svärmor för frulle. En timmes bodypump som jag lyckades klanta till innan det startade ens. En knut eller sträckning i en muskel på baksidan låret. AJ! Inte skönt alls men fick göra vad jag kunde.
Älsklingen kom och sällskapade över maten, min all time Favvo.. stuvade mackisar för allas information. En sovstund senare och in till stan för att möta upp nästan alla tjejer ♥ för en mysig fika.


Lookoverthere

Ledig idag. Sovit ut riktigt ordentligt och klev inte ur sängen före 12. Mer än behövligt kan sägas. Inte ens kommit ur morgonrocken och lär inte göra det förens senare idag. Jag känner inte för't helt enkelt!

Hursom är jag iallafall duktig och plockar för fullt här hemma. Hittade en fotölj jag inte visste vi hade, trodde det var en klädställning under. Så det sett ut senaste månaden.. Tror jag slänger allt snart, fast då ångrar jag mig.. eller?


16 december..

Fick ett trevligt telefon samtal tidigare idag. Så i december, om inte tidigare ska jag göra något jag längtat efter lääänge, lääänge. Sen får vi se vad som händer. Kan lova att jag lääängtar iallafall..



Jag längtar efter det här också..

Två söta

Grattis till min söta kusin L och hennes K som igår sön 1/11-09 satte en varsin ring på varann :) ♥


Bilden är självklart L's


En tidig måndag

Skönt! Vi fick allt gjort idag i skolan, kom hem redan vid 14 tiden. Kan vara lediga i dagarna två och njuta.. skönt eller skönt? :) En tråkig grå måndag livades upp så fort!

Resten av dagen spenderas med nya Wii Fit Plus nu fram tills träningen 19.30. Ibland gillar jag gråa November Måndagar..

Shopping stop!

Jag har ett litet avtal med mig själv, men mesadels med min kära Svärmor som inte tror jag klarar mig utan att shoppa på en månad. Då menar vi i klädes väg så som kläder, väskor, skor osv. Ingenting annat är sagt! Envisa som vi båda är ska jag "ta mig fan" klara det, vilket inte lär vara så svårt, men tro mig.. jag känner mig själv. Hittills har det gått väldigt bra och jag har redan "belönat" mig med ett Wii Fit Plus, inte kläder jue.. ;)

29:e november är min plånbok välkommen att öppna sig igen.. Tror den mår väldigt bra över att vara stängd en månad!


God Morgon Klant

Efter allt man gör på morgonen från det man kliver ur sängen tänkte jag, yes jag har tid att käka frulle. HA, där fick jag. Jag som gjorde fint med glass och hemmagjord chokladsås fick bittert äta upp det i morse. Mjölken sotd så fint framme och jag tänkte "jäkla älsk som inte ställt in efter sig tidigare på morgonen!"
Kände på paketet och insåg att det var rumstemp. Insåg till min förtvivlan att det stått framme sne igår kväll. Jaha fuck ingen frulle här inte, bra där Johanna!
Och till det hör att jag åkte extra igår för att få mjölk och bröd till frullen idag. Senil någon?



Får väll trösta mig med att det var jävligt gott! :)


Certifiering

Den här fina certifieringen är det snart 1år sedan vi tog via jobbet. Haha kortet är inte det vackraste och den tvingas jag bära på mig varje gång jag jobbar. Tack för det! :)


Farmor

Farmor är väl ändå en helt underbar människa? Jag saknar henne otroligt mycket ♥ Känns som jag försummar henne (då även pappa och broder, som iofs. kommer hit ofta) uppe i Stockholm, men jag får aldrig tid över att åka dit längre! Hur tråkigt som helst. Och ja jag vet.. det handlar om prioriteringar, men jobb är prio just nu. Men jag fortsätter att längta.. :)

Jag älskar dig ♥

1 november

OM tiden går fort. Det är redan ny månad och äntligen en riktig vinter månad. Jag vill ha snö, det är mysigt. Kallt och mycket snö, men inget blask. Tänk om en månad är det första advent, mys!

Jobbat idag sen myst hos M med några av gymnasietjejerna. Vi ses på tok för sällan, men har mig själv att skylla! :/ Hursom var jag social som alltid på söndagar och somnade i soffan. Kul att ses?

Plockade med pizza hem och nu degas det i soffan. Vi disskuterar om vi ska fortsätta se Djävulen bär Prada  eller nya Wallander. Älsk tycker inte vale är svårt..

Update: Det blev hälften hälften kan man säga. Jag lyckades somna efter 20 min Wallander, vaknade upp lagomt tills 10 sista minuterna. Hur härlig är jag på söndagar egentligen?

Halloween

Då har en helg till passerat. En helg fylld av jobb. Har inte hunnit med så mycket mer. Halloween i all ära, men utklädnad på jobbet igår kväll fick vara. Kul dock att hela personalstyrkan klädde ut sig annars :) Att dte var otroligt mycket folk var super kul!
Åkte runt till kyrkogårdarna och tände ljus hos de som inte finns med oss längre igår ♥ Alltid lika mycigt att se alla brinnande ljus i mörkret.


Morfar ♥


Mysigt


Farfar ♥


Bästa älskade Mormor tänder ljus hos Gammelmormor och Gammelmorfar ♥


Kärlek till helt underbara kollegor.. halva styrkan iaf :)


Klassfest

Klassfesten i fredags var toppen! Började hemma hos H för stt sen gå vidare till Nöjes, bowling och mat. Avslutade kvällen på Ankan med en herrans massa rumpskakande och skratt. Super trevlig och kul kväll. Tack bästa KY8!


Lockade håret kvällen till ära


Vill man inte vara med behöve rman inte ;P


Minst ett kort må vare oseriöst!


Jag visar hur man gör.. att klotet är i rännan kan ni bortse från!


M & T var duktiga och fina :)


Avslutade på Ankan där V beställde dryck till alla..


Kådisbellan

I fredags var det film som gällde iskolan. Brandlarmet gick mitt i, hur kul?



RSS 2.0